szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső
Várnál az első szexuális együttléttel a házasságig, ha párod erre kérne?
A Nők mondják:
31.0 %
152
Igen, akár a teljes önmegtartóztatást is vállalnám.

21.2 %
104
Igen, ha a petting még engedélyezett.

47.8 %
234
Nem, számomra a szex fontos és nem várnék vele a házasságig.


A Férfiak mondják:
23.9 %
116
Igen, akár a teljes önmegtartóztatást is vállalnám.

21.6 %
105
Igen, ha a petting még engedélyezett.

54.4 %
264
Nem, számomra a szex fontos és nem várnék vele a házasságig.


Szavazatok száma összesen: 975
A Nők szavazatai összesen: 490
A Férfiak szavazatai összesen: 485

Kommentek

thymian [NŐ] 92 2010-03-10 12:43
klarissza: gondolom mikor stresszes időszakában közeledtél hozzá, nyomást gyakoroltál rá, biztos voltak megjegyzéseid is, ami neki rosszul esett, és a sportolós duma is azt mutatja, hogy teljesítménykényszert, elvárásokat alakítottál ki benne, önbizalmát leszedáltad. nem voltál elég türelmes, empatikus vele a stresszes időszakban. stresszmentes időszakban meg inkább kerüli vagy elfojtja, mert nem akar kudarcot, amit szépen beleültettél a stresszes időszakában. ennyiből leírva ezt gondolom.

egyébként szerintem is házasság előtt nem árt tudni, hogy összeillik-e két ember nemcsak lelkileg, de testileg is.
[6761]
Klarissza [NŐ] 42 2010-03-06 11:29
Amit írtam az ismerősömék problémájával kapcsolatban, ami azután váláshoz is vezetett, nos, azt pont azért hoztam föl, mert szerintem igenis ismerni kell egymást testileg, mielőtt lakás, gyerek és egyéb elkötelezettségekbe mennénk bele. Mert ugyebár egy papírt szét lehet szakítani, gyerek, lakás már nem "visszacsinálható".

Ami pedig bennünket illet, nos, épp azért vagyok dilemmában, mert mikor rendben mennek a dolgok, akkor nagyon rendben mennek. Mármint az ágyban. A mostani helyzet kiváltó oka pedig egy olyan érzelmi és anyagi teher a vállán, amit ... hát akár meg is tudok érteni. Amit nehezemre esik feldolgozni, hogy egy fiatal, egészséges pasit ENNYIRE lenullázzon ez a probléma, illetve, hogy akkor is beleszaladtunk egy ilyenbe - vagyis, hogy fél év alatt alig néhányszor közeledett felém, és az én közeledésemet is közömbösen fogadta - amikor egyébként különösebb kiváltó oka nem volt. És észre sem veszi, hogy hetek, hónapok telnek el.
Nem értem. És nem is fogom megérteni.

Nemrégiben egyszer azt mondta, mikor szóba került a dolog, hogy úgy érzi magát, mint egy sportoló a két méteres magasugró léc előtt. Érzi az ösztönzést, hogy nekifutna, de már előre tudja, hogy nem fog sikerülni. És ezért meg sem próbálja.
Na ezzel kezdjek valamit!!!
[6753]
kanyim [NŐ] 58 2010-03-05 12:45
node hogy a témához is beszéljek...
a házasság nálam legalábbis nagyobb dolog mint 1 sima kapcsolat.. tehát nem csak úgy hoppsz..belevágunk... sok-sok éve ismernem kell a lányt.. járnom vele..stb..
és előtte ki kell próbálni azt hogy milyen amikor összeköltöznek...
mert lehet hogy heti 3napnál minden klappol..de folytonos 168órás látásnál már lehet más a dolog... és ez igaz a testiségre is... most ha pl 5-6 hónapot éltek előtte együtt.. akkor azért eléggé sok buktatóra rálehetne jönni...szex terén is...milyen már az hogy csak késöbb kezdte zavarni a partnere előnedve???sokat gyakorolhattak előtte.....
de persze ilyen sok-sok éves libidó csökkenéseket nem lehet előre látni...ez tény...
[6751]
kanyim [NŐ] 58 2010-03-05 12:39
hát én most egy 3éves kapcsival..kötöttségek nélkül könnyen mondanám hogy ha mások az igényeitek akkor váltani kell...

de mint írtad sok idő.. 30felett..alapjában minden oks..stb..
ha nem tud megváltozni hosszútávon.. és rendszeresen jelentkezik nála ez a közömbösség a testiség felé...
akkor számomra egyértelmű hogy szeretőt fogsz tartani.. 1x már meglépted.. és ha még sokszor lészen ilyen párodnál akkor sztem újra megfogod...
nem szép dolog...de én pl ismerem magamat.. imádom páromat.. meg sem tudnám csalni...
de ha most pl 10-20év múlva.. neki leesik a libidója.. és havi 1-2vel is beérné.. és sehogy sem tudnánk ezen változtatni.. megbeszélni a dolgokat... de alapjában szeretem..gyerek..anyagiak..stb...
bizti diszkréten beszereznék egy szeretőt... mert most mondhatom hogy elnyomom a vágyat és majd én is lecsökkentem a magamét... deh miért én hasonuljak és csökkentsek ha ő nem tud növelni??
és már ismerem magam annyira hogy pl 2 hét szexmentesség után én lassan a legyet röptiben fázisba kerülök...................
és ez viszont is igaz..tudom hogy páromnak minimum akkora az igénye mint nekem... mind mennyiségileg.. mind minőségileg.. ő is úgy gondolkozik mint én.. hogy a jó szex alap és nélkülözhetelten 1 kapcsihoz...
[6750]
Anthico [NŐ] 108 2010-03-05 09:14
Klarissza:

Én nem azt mondanám, h ott kéne hagynod. Írtad, h a stressz miatt "nullázódtatok le". De nem mindegy, h egyáltalán nem kívánja vagy kívánja, próbálkozik, csak nem jön össze. Mert utóbbi esetben nagyon oda kell figyelni az egészségre. Ilyenkor ez lehet egy intő jel a szervezet részéről (azaz ha nemcsak libidócsökkenésben nyilvánul meg). Ekkor kell észhez kapni és tenni ellene, mielőtt jönne a többi probléma (pl.: szív- és érrendszeri). De végülis akár csak libidócsökkenés, akár merevedési zavar is társul...minden esetben a stresszes élet mellett találni kell valamit, ami megnyugtatja az embert, ami egy kis sziget, ami feltölti, amivel levezetheti a feszültséget. Mert bizony ez csak gyűlik és gyűlik és gyűlik a szervezetben...és nagy károkat tud okozni, ha nem figyelnek oda rá.
Elhiszem, h sok munka és rohanás mellett nehéz, de az embernek szánni kell időt az egészségére. Sokszor nem kell több, mint ébredés után és/vagy elalvás előtt egy picit igazán, mélyen relaxálni. Egyszer hallottam valami frappáns idézetet erről, ami lényegében arról szólt, h az ember egész élete során azért gürcöl, hajt, h aztán az ebben tönkrement egészségének helyrehozását tudja finanszírozni.
[6749]
Klarissza [NŐ] 42 2010-03-05 06:56
De sajnos folytatnom kell az előző hozzászólásomat.

Mert szomorú tapasztalatom van e téren. Az sem mindig garancia a sikerre, ha kezdetben minden fantasztikusan jól megy.

4,5 éve élek együtt a mostani párommal. Én egy átlagosnál valamivel nagyobb étvágyú nő vagyok, beérem ugyan a heti 2-3 alkalommal, de az OLYAN legyen. Változatos minden tekintetben: technikában, intenzitásban, napszakot illetően és időtartam tekintetében is.

Kezdetben úgy tűnt, hogy ezekből az első kettő, a technika és az intenzitás megvan. Aztán meglett hozzá az időtartam is, ahogy összeszoktunk, és ha nagyon erőlködtem, a napszaki változatosság is.
Épp csak egyre nem számítottam. Hogy a párom, aki egyébként hivatásánál fogva már 2x töltött fél évet külföldön, és többször pár hónapot vidéken, képes, és akár hónapokra teljesen "lenullázza" magát. Értendő ez alatt a szexuális érdeklődése. Sajnos ennek egyszer már lett következménye félrelépés a részemről, ami után átgondolta magunkat, és pár hónapra megint minden fantasztikus lett.
Majd jött egy újabb külföldi meló, aztán hazajőve egy darabig minden rendben ment. Viszont egy egészségügyi problémám miatt, és az ő anyagi-magánéleti problémáinak köszönhetően annyira stresszes lett, hogy ezzel megint a totál nullába futottunk. És ez újra közelít a fél évhez.

Aggódom...

Bizonyára vannak olyan férfiak, akiknek a stressz ennyire a libidójára megy. De, hogy a témához kapcsolódjak: ezt például lehetetlen előre tudni.
őszintén szólva rettegek. Attól félek, hogy ha még majd gyerekünk is lesz netán, és hosszú évek óta együtt vagyunk, akkor ez a helyzet - hát, ha romlani nem is tud ehhez képest - de langyos lesz, unalmas, ritka.
Most könnyen javasolná bárki, hogy hagyjam ott, rakjam, ki. Kérem, ne tegye, mert a hátteret nem ismeri, sem az okokat, hogy miért vagyok még mindig vele.
Na és hát mi rá a biztosíték, hogy egy másikkal nem vásárol be az ember ugyanúgy, vagy esetleg rosszabbul. 30 fölött, gyerek nélkül azért meg kell gondolni, hogy vagdalkozok.
[6748]
Klarissza [NŐ] 42 2010-03-05 06:42
Azt gondolom, valahol minden hozzászólónak igaza volt, és alapvetően mindannyian ugyanazt is mondtátok. Mert hogy senkitől nem hangzott el olyan kijelentés, hogy a szex minősége egyáltalán nem fontos egy házasságban.
Szerintem azért kell "kipróbálni" egymást a házasság előtt, mert az nem egy sütemény, amiből veszek egy szeletet, aztán, ha nem ízlik, köszönöm szépen, és nem kérek többet, de meg is jegyzem, hogy többet ezt ne válasszam. Abban benne reked és egy életen át hiányérzettől fog szenvedni, esetleg szenvedni fog, mert néha azért muszáj a másikkal összebújni.
Találkoztam már olyan párral, akik - ha voltak is együtt egyszer-egyszer a házasság előtt, az éppen az izgalom miatt elég jó volt ahhoz, hogy ne adjon okot aggodalomra. Aztán, mikor rendszeressé vált a dolog, hamar kiderült, hogy a fiatal asszonyt zavarja, sőt viszolyog tőle, hogy a férje nem tudja oly mértékben visszatartani az előváladékát, szóval csurog, csöpög, összekeni. Ez nem minden nőt zavar (annyira), de őt nagyon. Ja, és az első hónapban megfogant, úgyhogy 5 év kínlódás után el is váltak.
[6747]
munkácsy 2010-03-03 11:27
Ahány ember annyi vélemény. Azzal sem értek egyet abszolut értelemben, aki azt mondja , hogy szeretkezzünk házasság előtt feltétlen, azzal sem aki azt mondja , hogy ne! Ez egyénfüggő, és nem húzható egyetlen kaptafára sem . A házasság előtti szeretkezés sem egy kereskedelmi aktus, nem egy cipővásár, hogy próbáljuk fel megvétel előtt, mert hanem esetleg utána szoríthat. Az előbbiekben olvastam egy véleményt, ahol egy férfi sajnálkozik a rosszulmenő szexuális életükön és annak tulajdonítja, hogy azért nem megy, mert házasság előtt nem szeretkeztek, mert a későbbi felesége mindig leállította éppen idejében. Most meg hétszámra nem kívánja. Ha az udvarlás idején "leállította" udvarlóját az már mond valamit, az már előrevetítette a házasélet szexuális ritmusát, minőségét. Szerintem ha házasság előtt szeretkeztek volna akkor sem menne jobban, mert a mostani felesége egyszerüen biológiailag és pszichológiailag ilyen beallítotságú, amin változtatni nem lehet, vagy az is meglehet, hogy a férj nem tudott alkalmazkodni a felesége puritánabb elvárásaihoz, ami már inkább a nevelés és a szexkultúra kérdése. Tehát a szex és szeretkezés egy nagyon bonyolult ideg és hormonális folyamat, a minősége, gyakorisága, és az egyén szexuális mgatartása nem egyszerüsíthető le egyszerüen arra tényre, hogy házasság előtt szeretkeztünk-e vagy nem, egyáltalán nem az határozza a későbbi házasélet szeretkezési profilját. Saját tapasztalatomból: 50 éve vagyunk házasok, házasság előtt nem szeretkeztünk mégsem volt soha problémánk aszeretkezéssel. Az első 2 évtizedben napi 1-2 szeretkezés volt az adag, után heti 3x, majd heti kérszer, még most is szeretkezünk hetente egyszer, a feleségemnek néha még többször is lenne kedve. Akkor hol itt az összefüggés a házasságelőtti és utánai szeretkezések között? Szerintem nem jó , ha ha tiltjuk se, de ha reklámot csinálunk neki az sem. Bízzuk minden pár temperamentális, kultúrális, idegi és hormonális képességeire, adottságaira. A házasságban minden más, mind egy kalanad, vagy az udavarlás alatt történő szex alkalmával. minden játék addig érdekes, amíg kivesszük a csomagolásból és 1-2x kiprobáljuk. Manapaság már ritkán történik meg, hogy nem többszörösen kipróbált nőt veszünk el, így a nőnek alkalma van a nem szerencsés hasonlítgatásokhoz, hogy Pista jobb volt , mert.... stb , de elfelejti, hogy az egy kaland esetén történt, vagy az udvarlás egy nagyon meleg fázisában, és a házassági szex pedig az élet egy elég sok monotoniát tartalmazó körülményei között, esetleg a kölcsönös vonzalom, szeretet, szerelem hiányával,megszokásból, kötelességből. Ezért szerény véleményemet hangoztatva , azt mondhatom, hogy a boldog házasélet, nem a házassaágelőtti szeretkezések számitól függ, amit lehetne még tovább vitatni, de nincs hely rá.
[6731]
simiimi963 [FF] 71 2010-02-22 04:01
Igen rámenős kérdés! Ifjú koromban ez minden kapcsolatomban felmerült, de akkor még nem a megfontolás, hanem az ösztönök diktálták a választ.
Azóta sok-sok év elmúlt, sok-sok kapcsolat, és felépült sok-sok tapasztalat is.
Így utólag egyet kell értenem "Anthico" 2009.12.08-i, valamint "David1990" 2009.12.13-i kommentjével, nagyjából ugyanaz a véleményetek, a különbség csag Bennetek (ffi-Nő) van.
Örömmel (és megnyugtatóan) olvastam viszont"Egyszarvú" 2009. 12. 16-i bejegyzését, amelyben - szerintem - tömören summázza, szintetizálja az egészet.
Mindhárom vélemény figyelemre méltó, de "Viola nem" sorait is érdemes megfontolni. E 4 kommentet mindeki figyelmébe ajánlom!
[6707]
ububetyár, ff, 32 2010-02-21 16:47
Látom itt mindenki a véleményét írja le. Nos én a tapasztalatomat mondanám el: nem hogy nem érdemes, nem SZABAD várni vele. Ezelőtt 10 évvel házasodtunk össze, néhány évi együtt járás után, de úgy, hogy vallási meggyőződésből nem akartunk lefeküdni egymással. Ennek ellenére volt néhány alkalom hogy a csókolózásból majdnem szex lett, de az akkor még nem feleségemnek köszönhetően sikerült időben leállni. így hát a nászéjszakán történt meg először konkrétan a dolog. Nekem ő volt az első, a feleségemnek nem én voltam az, ezt egyébként tudtam, a kapcsolatunk szinte legelején közölte, én pedig elfogadtam. Nos, hihetetlen mennyire más lett a szex, mint a petting a házasság előtt. Ami érdekes volt, hogy előtte, ha csókolóztunk és esetleg simogattam is itt-ott, szinte azonnal benedvesedett, viszonylag könnyű volt felizgatni. Utána, mármint miután összeházasodtunk, minden megváltozott. Órákig csókolgattam, simogattam eredménytelenül. Bár azt hiszem szinte mindent megtettem, a tíz év alatt kevesebbszer sikerült felizgatnom, mint azelőtt egy hónap alatt. Az együttléteink is megritkultak, az elején még 2-3x is sikerült egy héten szeretkeznünk, egyértelműen az én unszolásomra, ma már nem ritka hogy több hét is eltelik, mire rászánja magát. Nem hibáztatom érte, igyekeztem szóba hozni, mi is az ami zavarja, min szeretne változtatni, de minden amit sikerült kikövetkeztetnem az az hogy nincs igénye rá. Szinte naponta eszembe jut hogy egész biztosan másképp lenne, ha nem fogjuk akkor vissza magunkat. Félreértés ne essék, nem bántam meg hogy elvettem feleségül, ma is nagyon szeretem, van két szép fiunk, csak számomra mindig is hiányozni fog ez a megfoghatatlan érzés, hogy valaki kívánjon, örömöt érezzen a szexuális együttléteink nyomán. Mondanom sem kell, nem elég nekem kielégülnöm, és borzasztó érzés hogy nem tudok örömet okozni. Mindent bevetettem már amit a szakirodalom érint, hagyományostól orálisig (aminek viszonzásáról persze hallani sem akar, és nem is eröltettem), romantikától hosszú előjátékokig, az eredmény ugyanaz a kellemetlen érzés és kimondatlan gondolat hogy na, essünk már túl rajta, ha már annyira akarod. Most biztosan sokan lúzernek gondolnak, és talán sajnálkoznak is, de nem ezt várom a fórumtól, csak tanácsolni szeretném, hogy azon kevesek akiknek még ilyen jár a fejükben, ne várjanak a házasságig a szexszel, mert egy életre megnyomoríthatják magukat vele.
[6705]
zsuzsi 2010-02-01 08:52
hat ez jo kerdes......mondjuk ugy hogy par honapot kibirnak de mar eveket hat ezt mar nm naon hiszem
[6642]
hercegnõ [NŐ] 49 2010-01-30 14:17
A szex fontos, és bármilyen szerelmes az ember, bármilyen jól összeillik is a másikkal, ha a szex nem működik, akkor tönkretesz mindent. Épp ezért a legnagyobb hülyeség úgy belemenni egy házasságba hogy ki sem próbálták egymást.
[6639]
viola nem: n 2010-01-15 15:33
Egyértelműen nem várnék! Hülyeségnek tartom ezt a kérést. Ha annyira szeretem az illetőt, hogy akár össze is kötném vele az életem, akkor bizonyára erős szexuális vágyam is van irányába és fordítva. Ha nem, akkor megette a fene. Ha ennek ellenére nem akarja, akkor ott szerintem gond van, nem ajánlatos vele összeházasodni, mert mi is lehet az ok?
1. szörnyyen vallásos, mondhatnám kocka-vallásos, és mindent képes az elveinek alárendelni, gyorsabban eltünnék egy ilyen embertől, mint ahogy le tudom venni a bugyimat, mivel nem akarok bólogató rabszolgájává válni sem istennek, sem embernek,
2. gátlásos, fél, hogy csalódást okozna. Ez esetben valószínűleg nem alaptalan a félelme, mindenesetre, mihamarabb érdemes utána járni a dolognak,
de tegyük fel, hogy kibírnám! 1-2 év és a nászéjszakán kiderül, hogy nem is jó vele a szex...elég mókás helyzet lenne, nem?! Mehetnénk válni, vagy hazugházasságban élhetném le az életem, már hogyha mégis megszerezném magam a szexuális úton elérhető örömöt, csak nem tőle, ha titkolnám, ha nem az eredmény az, hogy a kapcsolatunk rakás szék lett lesz
vagy soha viszontlátásra orgazmus, ami automatikusan maga után vonzaná a sohaviszontlátásra-szerelem jelenségét és az elsárkányosodásomat is. Na jó, ennyit erről.
[6590]
Egyszarvú 2009-12-16 14:44
A szex a közhiedelemmel ellentétben nem ösztönkielégítés,hanem az ember átistenülése,a szeretők tökéletes uniója,valamint gyermekek létrehozása szerelemmel,egymás testéből.Aki így gondolja,és már ott tart a párjával,hogy a házasság került szóba,ott már indokolatlan és ártalmas az önmegtartóztatás.A szexmentesség a kapcsolat elején kell,hogy le ne fokozódjunk egyoldalúan testi szintre.A házasság nem jogosítvány a testi szerelemre,hanem a minden szinten jól működő kapcsolat megszentelése.Ha válaszolni akartok nekem,a peter.szilassy@freemil .hu-ra küldjétek!
[6511]
kanyim [NŐ] 58 2009-12-14 14:12
eleve..testiség nélkül sokkalta nehezebb ugyanolyan érzelmi szintre eljutni..... hiányos a kapcsolat nélküle...
[6501]
kiscica [NŐ] 26 2009-12-14 13:07
persze én se tartom jó ötletnek,meg szerintem normál esetbe hülyeség ilyet kérni.de ha valamilyen komoly indokkal kérné akkor természetesen belemennék
[6500]
David1990 [FF] 30 2009-12-13 13:17
Hát nemtudom! Ez szerintem eléggé ostoba kérdés szerintem egy kapcsolat nem arra épül pont szexuális megtartóztatást fogadjunk mert a szex lehet h perverzen hagzik de igenis nagyon nagyon fontos egy kapcsolat normális működése érdekében ez az egyetlen aktus amikor tényleg és 100%-osan meg lehet mutatni a párodnak h mennyire szereted őt. A szex kell nem azért létezik h az emberek úgymond cölibátust fogadjanak mert egy házasságkötés az eléggé sokáig elhúzódhat és az is előfordulhat h mire eljön az az idő addigra már nem is akarják egymást. Ez egy érzelmi kapocs nem lehet elhanyagolni.
[6498]
kiscica [NŐ] 26 2009-12-12 16:54
igen várnék. ki tudja mien okból kéri? lehet hogy pl a vallása tiszteletben tartása miatt.
[6495]
kanyim [NŐ] 58 2009-12-08 22:30
az most másik tészta hogy milyen lehet ezeknek a szexualitásuk...
és pl a nászéjszakán derül ki hogy nem illenek össze...

de akik fejében ilyen gondolatok megfordulnak...
hááát ott túlzottan minőségi akrobatikát nem nagyon tudok odaképzelni...
szoval ez lészen a sokadlagos probléma sztem náluk......
[6478]
kanyim [NŐ] 58 2009-12-08 22:28
hehe..röhejes kérdés... 1-2 hónapot nem várnék....deh éveket????

legalábbis házasságot nem szokás elkapkodni...

szoval itt sztem minimum 2-3 évben kell gondolkodni....

biztos nagyon szép elhatározás ha 1 leányzó( ...vagy talán pasi???) ilyennel áll elő... de ha a partnere tapasztaltabb.. és megizlelte a testiséget akkor szinte sansztalan hogy ilyet kibírjon...

max úgy tudom elképzelni hogy ha 2 ilyen neveltetést kapott egyén akadna össze....

(és persze petting nélkül.. minden megvonással.. mert most ha valaki elkezd pettingelni.. sztem kicsi a sansz hogy idővel ne érezne rá és akarna tovalépni....)
[6477]
Anthico [NŐ] 108 2009-12-08 22:03
Szerintem egy kapcsolathoz igenis hozzátartozik a testiség. Egy kapcsolatba belerondíthat a rossz szexuális élet, főleg h ha lehetetlen azon javítani. Aki ezt tagadja, az csak áltatja magát. Ha nem működik a szex, az előbb-utóbb mindenre kihat a kapcsolatban. Először csak a ritkuló együttléteknél lehet észrevenni, majd feszültebb lesz a hangulat.

Sosem értettem, h valakik miért tartogatják magukat a nászéjszakára. Egyrészt ha valakiben ott van az a bizonyos egészséges vágy, akkor ez nemcsak magának, hanem a partnernek is szenvedés (petting ide vagy oda). Másrészt ez a kapcsolat szerves része...a kapcsolat nemcsak lelki síkon kapcsolat...ugyanúgy fontosak az érzelmek, a kötődés, a szerelem, mint a testi érintkezés. Ha pedig a nászéjszaka után derül ki, h gond van, akkor vagy marad az önáltatás, h ez így jó, elfogadom, mert szeretem és mert nem a szex a legfontosabb vagy pedig jönnek a gondok, elkezd távolodni a 2 ember.
[6476]

Korábbi szavazások

 1. Mit tart a legfontosabbnak partnerében?
 2. Mikor szeretkezett utoljára?
 3. Mennyi idő után bújik ágyba először új partnerével?
 4. Szokott orgazmusa lenni partnerétől szeretkezés közben?
 5. Használ valamilyen segédeszközt szeretkezéshez?
 6. Megcsalta már valamikor partnerét?
 7. Hogyan írná le, milyen a partnere az ágyban?
 8. Mit tartasz már megcsalásnak?
 9. Honnan szerzed az információidat a szexről?
 10. Milyen gyakran maszturbálsz?
 11. Mit gondolsz jelenlegi partneredről?
 12. Milyen fogamzásgátló módszert használtok partnereddel?
 13. Melyik témakör érdekel a legjobban a szexualitas.hu-n?
 14. Kipróbáltad már az anális szexet?
 15. Nálatok ki szokta kezdeményezni a szexet?
 16. Hány évesen veszítetted el a szüzességed?
 17. Számít-e párod életkora?
 18. Mitől indulsz be igazán?
 19. Szereted az erotikus játékokat?
 20. Mennyire vagy megelégedve partnered orális technikájával?
 21. Hogy állsz az egy éjszakás kalandokhoz?
 22. Melyik ezek közül a kedvenc poziciód?
 23. Próbáltad már hármasban?
 24. Hol szeretkeznél vagy szeretkezel a legszívesebben?
 25. Készültek-e már rólad privát szexi fotók,vagy videók?
 26. Izgat-e, ha párod elõtted maszturbál?
 27. Hogyan szereted partnered intim szőrzetét?
 28. Mit gondolsz a nyitott párkapcsolatról?
 29. Zavar-e partnered előző, szexuális élete mással?
 30. Melyik izgat jobban?
 31. Gumival vagy gumi nélkül?
 32. Melyik fajta szexet szereted jobban?
 33. Szeretkeztél / szeretkeznél e menstruáció alatt?
 34. Sikerült már megtalálni a G-pontot?
 35. Átlagosan hányszor szeretkezel egy nap?
 36. Mekkora mérettel lennél elégedett az ágyban? [cm]
 37. Kivel szoktad megbeszélni szexuális problémáidat?
 38. Nyitott vagy az internetes ismerkedésre?
 39. Melyik évszakban találtad meg általában a szerelmet?
 40. Fontos, hogy tudj partnered előző kapcsolatairól?
 41. Együttlét során mind a testi,mind a lelki kielégülést fontosnak tartod?
 42. Mi a véleményed a szado-mazoról?
 43. Szerinted létezik férfi és nő közötti barátság?
 44. Volt már titkos szeretőd?
 45. Szeretkeztél már nyilvános helyen?
 46. Hány szexuális segédeszközöd van?
 47. Hiszel abban, hogy van szerelem első látásra?
 48. Hány orgazmusod van átlagosan egy szeretkezés során?
 49. Mi a véleményed az erotikus masszázsszalonról?
 50. Belemennél-e olyan kapcsolatba, ahol tudod, hogy a másiknak már van párja?
 51. Várnál az első szexuális együttléttel a házasságig, ha párod erre kérne?
 52. Szoktál önkielégíteni akkor is, ha van partnered és rendszeres szexuális életet éltek?
 53. Szerinted hol van a legnagyobb esély, hogy összefuss az igazival?
 54. Mikor szeretkezel gyakrabban?
 55. Visszautasított-e már valaki téged, akit igazán szerettél?
 56. Neked hány szexpartnered volt eddig?
 57. Mit gondolsz? Ha döntöttél, le tudod élni az életed egy partner mellett?
 58. Hogy állsz az intim tornával?
 59. Színlelted-e már valaha az orgazmusodat?
 60. Előfordult már olyan időszak az életedben, amikor több partnerrel tartottál fenn egyidejűleg szexuális viszonyt?
 61. Ki fizessen az első randin?
 62. Mikor voltál legutóbb nőgyógyásznál / urológusnál?