szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Belemennél-e olyan kapcsolatba, ahol tudod, hogy a másiknak már van párja?

A Nők mondják:
23.6 %
161
Igen, gondolkodás nélkül!

25.5 %
174
Történt már velem ilyen, de lehet hogy többé nem tenném.

9.4 %
64
Belemennék, de csak ha dobja a másikat.

41.6 %
284
Nem! Tiszteletben tartom, ha valakinek párja van.


A Férfiak mondják:
42.7 %
235
Igen, gondolkodás nélkül!

8.9 %
49
Történt már velem ilyen, de lehet hogy többé nem tenném.

10.2 %
56
Belemennék, de csak ha dobja a másikat.

38.2 %
210
Nem! Tiszteletben tartom, ha valakinek párja van.


Szavazatok száma összesen: 1233
A Nők szavazatai összesen: 683
A Férfiak szavazatai összesen: 550

Kommentek

gyöngykagyló [NŐ] 50 2009-10-20 19:51
Én nem is azt mondtam, hogy az jogos, hogy félrelépjünk, és hurrá..., milyen jó, mikor megcsalja valaki a másikat. Hanem azt, hogy a boldogságra mindenkinek szüksége van, legyen az férfi, vagy nő. És sajnos sok kapcsolat van, ahol nem tudnak külön menni a felek..., pedig nagyon is akarják, és mind a két fél tudja, hogy a kapcsolatuknak vége, és még olyan is van, hogy nem azért van vége, mert nem próbáltak mindent megtenni. Lehet, hogy már mindent rogyásig átbeszéltek mindketten próbáltak változni, de mégis kiderült, hogy értelmetlen a kapcsolat. És akkor ott vannak a gyerekek, esetleg valamilyen vagyon, és nincs már egyik /vagy mindkét félnek/ arra, hogy új otthont teremtsen, de talál magának valakit, akivel boldog lehet, akkor szerintem joga van a boldogságra - akkor meg különösen, ha gyakorlatilag a régi párjától mondhatni "ki van adva szabályosan az útja". Ismerem nagyon az ilyen szitut, mert a szűk rokoni körömben is volt sajnos ilyen..., iszonyat nehéz elviselni gyerekként, átélni..., és látni, hogy mindkét fél menne, amerre lát..., de nincs pénz újrakezdeni.
[6331]
hercegnõ [NŐ] 50 2009-10-20 18:56
Blanche, Anthico, Thymi...persze h vannak kivételek...Blanche te egy külön kategória vagy, vagy Anthico szülei...de túl kevés van az ilyen boldog házasságból, higyjétek el...nem az én tapasztalataimról van szó...hanem a környezetem 90%-a ilyen...idősebbek, fiatalabbak...nemrégiben olyan személyről tudtam meg h félrelépett, akiről álmomban se gondoltam volna...na meg ugye..a másik...hogy ha vkiről azt gondoljuk, tuti házasságban él...egyszer se biztos az...Van ahol minden rózsaszín, de csak mert az egyik vagy mindkét fél félrekacsingat, így maradnak meg egymás mellett nyugiban...na meg mi a biztosíték, hogy nem csalt meg a párod??? Az én férjem soha nem csalt meg a legjobb tudomásom serint...persze ez sose biztos...de én még ma is, így 1,5 év külön élés után is ezt gondolom...de honnan lehetek ebben annyira biztos?
[6330]
kanyim [NŐ] 59 2009-10-19 21:38
anyagilag meg lehet ügyeskedni.. de azért ezt már iziben 1-2 szerződéssel lehetne tisztázni.. és persze nem készülni kell a végére..de sosem lehet tudni mi lészen.. és ha az egyik többet hoz a kapcsiba akkor sztem jogos ha megkéri a házassági szerződést...
[6327]
kanyim [NŐ] 59 2009-10-19 21:36
én még ebben nem tudok nagy véleményt mnodani mert csak 2.5 éve vok párommal és bő 3 év volt a rekordom.. szeretem és nem mellesleg tökéletes és sok is vele a szex... de mivel ismerem magamat.. semmi pénzért nem jelenteném ki hogy már több nővel nem fogok életemben lefeküdni... hiába tökéletes minden.. lehet 10év múlva ráébredek hogy még ez+amaz kell az életemből.. és lehet hogy akkor szeretővel fogom megoldani..vagy kilépek a kapcsiból.. bár remélem nem így lészen.. de nem tudok még ilyen messzire gondolkozni...
[6326]
Anthico [NŐ] 109 2009-10-19 14:15
"Például eltiltaná a gyerekeket a férfitől, vagy nem fizeti ki a férfi rá eső részét a közös tulajdonból, pusztán azért, nehogy az új kapcsolatban a másik boldog lehessen". " Jogilag ilyesmit nem tehet. Ha pl közös az ingatlan, van benne tulajdonrésze, akkor vagy értékesíteni kell vagy kifizetni a férfira eső részt. Olyan nincs, h most nincs kedve odaadni azt, ami jár a férfinak. A lényeg, h szerintem mindkét fél hibás ilyenkor,mikor valamelyik félrelép. Az egyik nem nyitja ki a száját, a másik becsukja a szemét. Bár olyan is van, mikor eléggé gyorsan alakulnak az események, azaz nem sok hónapnyi rossz kapcsolat után kerül be a képbe a szerető, hanem eléggé hirtelen módon. Ilyenkor én inkább a félrelépőt hibáztatom, mert már a probléma jelentkezésénél menekülésbe fog. Lehet, h fiatal vagyok és naív és szerelmes, de számomra nem létezik olyan, h az a fél az ártatlan, aki félrelép vagy h valami oknál fogva jogosnak tartja ezt a lépést.
[6323]
gyöngykagyló [NŐ] 50 2009-10-19 13:27
Persze, hogy sokan nem veszik észre rögtön a bibit..., ez sokszor természetes is lehet, - sok ember a végletekig meg akarja magyarázni magának is, ha valami már nem működik, és nem ismeri be, ha ramaty. De, azok, - pontosan, ahogy írod - önmagukkal és a párjukkal szemben is hibáznak, akik "homokba dugják a fejüket" akkor, amikor már a "napnál világosabb" egy külső kapcsolat. Persze minden megcsalás más /gondolom, mint ahogy a hiányérzet is a régi kapcsolatban más-más/: biztos van, ahol a ramaty szex a gond, valahol a normális kommunikáció, és van, ahol minden együtt, plusz még a nő nap, mint nap megalázza a másikat, nem tekinti férfinek, vitapartnernek, egzisztenciálisan lenullázottnak tartja stb... - gondolom, rengeteg variáció van. És, az biztos, hogy itt mind a két fél hibás. De akkor a leghibásabbak, ha mindketten tudják, hogy nem megy tovább..., és még sem tesznek semmit, csak élnek tovább boldogtalanul. Esetleg anyagilag vagy más módon fenyegetve meg a külső kapcsolatot, nehogy realizálódhasson. Például eltiltaná a gyerekeket a férfitől, vagy nem fizeti ki a férfi rá eső részét a közös tulajdonból, pusztán azért, nehogy az új kapcsolatban a másik boldog lehessen". Na, ez az, ami a totális emberi "bosszú". Meg olyan is van, ahol a napnál világosabb a megcsalás..., a feleség /stb./ ...-jik az egészre... induljon az a "hülye" csak a másik nőhöz..., úgy sem fog itthagyni engem - mondja..." nem hagy itt a gyerekekkel stb.... És semmit, de semmit sem tesz azért, hogy változzon valami, meg nem is akar változtatni. Induljon az a szerencsétlen, amerre csak akar, neki nem fontos a gyengédség, semmi..., hát a másiknak se legyen. Közben meg egyetlen dolog felejtődik ilyenkor el: hogy mindenkinek egyetlen élete van, és azt joga van /volna/ boldogan élni.
[6321]
BLANCHE [NŐ] 59 2009-10-19 13:26
Jelek mindig vannak, csak ha nem figyelünk a másikra, nem is vesszük észre. Nem hiszem el, hogy ezt ne lehetne megérezni! Bár aki ezt megérzi, annak azt is éreznie kellene már korábban, hogy nincs minden rendben a kapcsolatukban és közös erővel változtaniuk kellene rajta, ha úgy látják, még érdemes.
[6320]
Anthico [NŐ] 109 2009-10-19 13:00
Ezzel kapcsolatban csak annyit mondanék, h nem mindig veszi észre azonnal az ember a bibit. Bizony van ilyen..viszont ha a másik fél rájön, h valami nem a régi, akkor ki kell nyitnia a száját. De sajnos ezt se teszi meg, csak vár, aztán keres egy szeretőt. Ezért szoktak nagyot koppanni azok, akik azt hitték, h nincs semmi gond.Valóban hibásak ők is, h nem látták meg, de van, amikor ez nem olyan egyszerű. Viszont az, h a másik félrelépett, sőt évek óta szeretőt tart, arra utal,hő bizony tisztában volt a gonddal a legelejétől fogva, de inkább hallgatott és "megoldotta" másképp, minthogy a párjával leüljön és rávilágítson a problémára.
[6317]
gyöngykagyló [NŐ] 50 2009-10-19 12:56
Számomra még az a legmegdöbbentőbb, amikor a "látszólag" boldog párkapcsolatban élő nő/k/ meglepődik, mikor a párjáról kiderült, hogy már hosszú-hosszú idő óta..., akár évek óta van más valakije is, sőt, akár "kettős életet" él. Ilyenkor rácsodálkoznak ezek a szinte "burokban élő nők", akik érinthetetlennek, tökéletesen boldognak érzik magukat arra, hogy "jé..., hát semmi jel nem volt", teljesen boldogok voltunk..., micsoda szemét a párom és a nő is..., stb. Közben meg a felszín alatt már évek óta rothadt minden, és ők még arra sem voltak képesek, hogy meglássák a rothadást. Ez a szomorú. Persze azt a férfit, aki egy rothadó /vagy már "megrohadt"/ kapcsolatból kimenekül, nem is olyan biztos, hogy jó "megmenteni egy másik nőnek..., és persze, hogy meg van az esélye annak, hogy ugyanazok a személyiség-hibák merülnek fel újra a férfinél..., hiszen ugyanarról az emberről van szó. Persze, azt nem szabad elfelejteni, hogy nem ugyanaz a nő áll mellette... Hiszen egy kapcsolat az mindig egy kölcsönhatás. Ja, persze, nem utolsó sorban, még megjegyzem, hogy senki "még működő" kapcsolatát nem volna szívem szétzúzni, mert az soha nem vezet jóra, valóban. És valóban igaz, az a pszichológiai megfigyelés, hogy a "túlzottan csapodár" férfiak az új legalizált kapcsolatukban is hajlamosak a hűtlenségre. Ja, ők biztosan túl poligámak...? Vagy csak jellemtelenek...? Érdekes kérdés...
[6316]
gyöngykagyló [NŐ] 50 2009-10-19 12:37
Nekem azért alapvetően az a véleményem, hogy mindenki arról tud legjobban véleményt mondani, amit már átélt. Sajnos, én a boldog házasságról nem tudok véleményt mondani, mert az én rövidke házasságom - pláne így utólag visszanézve /megismerve a mostani férfit, akivel vagyok/, totálisan boldogtalan volt: és legfőképpen férfi-nő viszonylatban. Hatalmas csőd volt. Persze nem csak a férfi-nő viszonylatban, az egy szelete volt az egésznek. Az, aki boldog - valóban boldog - házasságban él, el sem tudja képzelni, hány boldogtalan kapcsolat van. Ha körülnézek - közelibb és tágabb környezetemben - egyetlen-egy - valóban jó házasságot látok, a többi mind-mind totál roncs volt, vagy ronccsá lett, és nem azért, mert a benne lévő emberek érzelmileg éretlenek, vagy primitívek lettek volna..., egyszerűen nem akadtak rá arra az emberre, akivel kiegészülve, Párt - így nem P-vel alkottak volna. Ja, a szeretői lét: az csak merő téves elgondolás, hogy csak a pozitívumból áll: mondjuk egy "valamirevaló" viszonyban a felek megosztják egymással a legbensőbb gondolataikat is. És bizony-bizony, nem csak "habostorta", vagy fenékig tejfel az egész..., így is meg lehet kapni egy férfit minden problémájával, és legbensőbb gondolatával együtt. Nem csak szexről szól az egész. Persze kérdés, hogy ki mit igényel, a másikat érzelmeivel, gondolataival is együtt..., esetleg. A másik, alapvető probléma, hogy nem mindenk kihűlt kapcsolatban tehetik meg a felek - például anyagi okok miatt -, hogy elhúzzanak..., és normális, boldogabb életet éljenek mással. Persze, azt mindenki tudja, hogy egy új kapcsolat sem "garancia semmire". Olyan, hogy "garancia", az emberi kapcsolatokban nem létezik.
[6315]
BLANCHE [NŐ] 59 2009-10-19 12:18
hercegnő: Pedig létezik ilyen! Miért lenne törvényszerű, hogy megcsalja valaki a másikat?! Főleg miből gondolod azt, hogy ennek az esélye az évek múlásával csak növekedne? Mi okból kellene megtenni: unalomból, kiváncsiságból esetleg bosszúból valami vélt sérelem miatt? "... legalább egyszer...": ez úgy hangzik, mintha valami kihagyhatatlan dolog lenne, ami nélkül nem élet az élet! Sajnálom azt, akinek csak ettől válik izgalmassá az élete... Ha harmonikus egy párkapcsolat, akkor ez fel sem merülhet, ha pedig válságban van, akkor törekedni kell "megjavítani" azt vagy pedig kilépni belőle, ha már menthetetlen. Legalábbis így lenne fair! De az kényelmesebb, ha egy külső kapcsolattal vígasztaljuk magunkat és jót röhögünk a mit sem sejtő másikon. Sokaknak persze kell egy "biztosíték", hogy legyen kihez menekülni a kihűlt kapcsolatból, addig nem is lépnek ki belőle hogy ne maradjanak egyedül. Csak az nem biztos, hogy a másik fél a "szerető"-in kívül más státuszt is szívesen felvállal. Mert arra a pár órácskára mindenki a szebbik arcát mutatja, és nem mindig kiváncsi a másik fél hétköznapi énjére is, annak minden bajával-nyűgjével együtt. A 17 év alatt, amióta ugyanezen a munkahelyen dolgozom rengeteg ember megfordult már, sok sorsba beleláttam, volt lehetőségem leszűrni azt a tapasztalatot, hogy akik más párkapcsolatát tönkretéve kaparintották meg maguknak a párjukat, pár év múlva hasonló sorsra jutottak!!!
[6313]
gyöngykagyló [NŐ] 50 2009-10-19 11:28
Tudod, Thymian, valóban van ilyen is..., és van olyan is. De a kapcsolatok az évek múlásával általában csak nagyon-nagyon kis százalékban lesznek tartósabbak, boldogabbak. Azok a kivételek, amikről írsz - köztük a Te kapcsolatod is -, sajnos azon kevesek közé tartoznak, amikben a két fél megtalálta úgymond a "lelki társát", sok kapcsolatban hiába hiszi azt valaki, hogy megtalálta, de sajnos hatalmasat kell tévednie, és a rossz döntésének a levét innia adott esetben az élete jó részében. És hány- meg hány kapcsolat van, ami klasszul indul, ideálisnak tűnik..., de tönkre teszik a körülmények, a pénz hiánya, a stressz. És miért vannak egyáltalán szeretők...? Ugyan miért? Mindenki /az emberek jó része őket ítéli el, úgy látom/. Én meg látom az "érem másik oldalát". A "tökéletes"/nek tűnő/ családanyát, aki szül x gyereket, közben a párját tizenév után max. csak "gyerekgyártó" valaminek tekinti..., de férfinak nem..., mert sajnos ilyen is van. És tudod, hogy én az ilyen nőt minek tekintem... Én semminek, nem nőnek, hanem max, egy férfit kihasználó valakinek. Azért, mert én látom az éremnek ezt az árnyoldalát. Én világ életemben nem gondoltam, hogy valaha is egy nem teljesen független emberrel legyek együtt: de változott a véleményem - és tudod, hogy miért - mert ez a férfi szenved: és nem hazudik, valóban szenved..., egy olyan nő miatt, aki olyan rideg, mint a jégcsap. És tudod, hogy nekem mim van ettől a nőtől: megmondom - undorom.
[6312]
thymian [NŐ] 93 2009-10-19 10:42
"minél hosszabb kapcsolatban él valaki annál könnyebben rávehető. " hát nem sok jó tapasztalatod lehetett eddig, ha ilyeneket írsz... szerintem meg minél hosszabb ideje él valaki kapcsolatban,annál erősebbek, mélyebbek lesznek az érzelmek. legalábbis így kéne lennie. a megcsalás, félrelépés gondolata akkor bukkan fel, ha elhidegülés történik, nincs értelmes kommunikáció, nincs őszinteség a kapcsolatban, kihűl a kapcsolat, kipukkad a rózsaszín lufi stb.... igaz, még csak 6 éve vagyunk együtt párommal, de soha fel nem merült, hogy megcsaljam! más pasira rá sem tudok nézni. jól esik, ha bókolnak, de nem tekintek potenciális jelöltre a másikban olyankor. szüleim is boldog házasságban élnek közel 30 éve. akárhányszor meglátogatom őket, mindig azt kívánják, hogy legalább olyan kapcsolatban legyen részem, mint amilyen nekik jut(ott) egymás mellett. szóval merő általánosítás az, amit írsz, hercegnő. van ilyen is, van olyan is. kinek mi a tapasztalata. de hogy törvényszerű lenne, hogy minél régebbi a kapcsolat, annál könnyebben félrelép az ember, könnyebben rávehető...hát durva csúsztatás (jobb szót nem is tudok erre).
[6311]
Anthico [NŐ] 109 2009-10-19 09:02
Én ezt így nem jelenteném ki. Vannak még olyan házasságok, ahol igenis erősek az érzelmek, megmarad a nagyon erős szeretet/szerelem sok-sok év után is.
[6310]
hercegnõ [NŐ] 50 2009-10-19 00:29
Azt ne higyje senki hogy bárki is van a világon aki leglább egyszer nem lép félre mondjuk egy 20-30 éves házasság alatt...és ez ugyanúgy érvényes a férfira mint a nőre...minél hosszabb kapcsolatban él valaki annál könnyebben rávehető. higyjétek el nekem gyerekek.
[6308]
kanyim [NŐ] 59 2009-10-02 14:08
háát..lehet hogy a pasik gondolkodnak többen így... de pl éppen most van a fórumon 1 leányzó is pl aki így gondolkodik... és igaz.. az én ismerettségi körömben sem gyakori a hűség.. én azt tom hogy amig szeretem a partneremet nemtudnám megcsalni.. ha meg kihült én inkább szakítnai szoktam.. most ha 10év és 2 gyerek meg anyagiak lesznek..hááát... nem igérek inkább semmit amire még nem tudom a választ;))))))
[6268]
Anthico [NŐ] 109 2009-10-01 17:16
Ugyanez érvényes szerintem a férfiakra is. Pont tegnap beszéltem egy ismerőssel, akinek már felesége, lánya van, de még így se bír magával. :S De ahogy mesélte az ismerőseit (nem 1-2 ember), szinte elvétve akad olyan, aki hűséges...ez kiábrándító :(
[6267]
surci [FF] 54 2009-10-01 16:58
Az a nő aki kapcsolatba van,és mégis bele menne,hogy kicsapong,az olyan is.
[6266]
Anthico [NŐ] 109 2009-09-30 21:55
Azért érdekesen alakul az állás a szavazásnál. Mindkét nemnél a döntő többség szinte ugyanannyi és pont egymás ellentettje. A nők nagy része tiszteletben tartja, a férfiak nagy része nem...
[6263]
G... [FF] 34 2009-09-30 21:14
Nem akarok senki belekötni, mindenki a maga ura és szerintem szétbombázni bármien ürüggyel egy párt, vagy kereshetjük a kifogásokat, h milyen jó volt, meg h együtt maradtunk, meg beleszerettem, de mindentől függetlenül, ki tudja mi lett volna ha nem, lehet még mindíg házasok lennének. meg nem azért de biztosat a bizonytalanért... sztem ezeket a "kalandvágyakat" 16-18 éves korig kinővi az ember és megpróbál komoly kapcsolatokat hozni, de hozzáteszem azt is ha a nő vagy pasi is félrelép akkor nem biztos h megérdemelte a másik... na mind1 nadjából sztem ennyi.
[6262]
surci 2009-09-09 14:24
Kölcsönösen szimpatizáltunk egymással.Én inditványoztam,és ő benne volt ebbe.Többször is megtörtént ez.Szó szerint szex mániákus volt.A férjétől állitólag nem esett teherbe.Éntőlem akart mindenáron gyereket.A szexbe is mindent megcsinált,a végén már gruppent akart velünk.Én is kapcsolatba voltam,de mégis csináltam ővele.Hajtott valami,ami a mai napig nem értek. Aztán kölcsönösen abba hagytuk ezt.Nagyon jó,igy utólag visszagondolni erre.Egyszer-kétszer váltunk is levelet. A levelei alapján ,még csinál ilyen "kilengéseket".Talán ez egy életvitel?
[6207]
én 2009-09-05 13:23
Volt ilyen kapcsolatom,nagyon jó és nagyon rossz volt egyben jellemezve.Pár év múlva kitudódott,utána meg üresség,csalódottság,kiábrándultság,becsapottság,szemét vagyok érzések...Most van egy házaspár akikkel elintézzük minden sexuális vágyainkat,te az enyém,én a tiéd rendezem el,elköszönünk és nem kell hazudozni,sunnyogni és nem tesszünk tönkre senkinek semmi kapcsolatát.Igaz ehez fel kellet nőni,meg kellet őket találni és kölcsönös szimpátia,inteligencia kellet,de remekül működik.
[6198]
luckycharm [FF] 43 2009-09-04 14:05
Csakany, Ket tartos kapcsolatom volt, mindketto ugy indult, h "elszakitottam" a csajt az eppen aktualis parjatol. Valojaban mindket esetben a lanyok dontottek ugy, h ejtik a hapsijukat. A masodiknal bevallottan szex volt csak a cel, de szerelem lett abbol is, 4.5 eves kapcsolattal. Nem banok semmit, de mar nem szivesen menek bele ilyenekbe..
[6195]
királylány 2009-09-03 15:08
Én belementem egy olyan kapcsolatba ahol tudtam,hogy az illetőnek felesége van.Gondoltam otthon vmi gáz lehet ha a házasságkötés után 2 hónappal kifelé kacsintgatott.Nem komolynak indult a dolog, de úgy alakultak a dolgok hogy azóta már elvált és csak az enyém! :) Bár az ilyen kapcsolatokra nem ez a jellemző, de nekem szerencsém volt! De ne gondoljátok hogy szenvedésmentes volt.
[6190]
kanyim [NŐ] 59 2009-09-03 08:58
csak testiségnél mint már mondtam nálam is totálisan oks lenne a dolog... de akkor nem is szoktam kérdezni hogy hogy is vagytok otthon? hisz ha már odáig jutottunk akkor ha nem velem mással lépné meg.. de most aki rendes..komoly érzelmeken alapuló kapcsolatba belemegy egy házas..vagy foglalt partnerrel az csak magára vessen.. általában mindig hitegetik hogy majd elválik... de akkor miért nem tette eddig??? addig ne kujtorogjon amig a multat nem rendezte.. legalábbis nálam sansztalan lenne ilyen téren valaki.. de sokszor sztem nem ennyire nyiltan játszanak.. pl apus titokban akar valakit.. és nem közli az új partnerével hogy mi a szitu otthon.. és csak késöbb derül ki hogy ő csak titkos harmadikat keresett...
[6187]
Anthico [NŐ] 109 2009-09-03 08:07
Szerintem érdemes lett volna a kérdést kettéválasztani. Azaz lehet, h az ember teljesen máshogy válaszol, ha csak szimplán szexről van szó (semmi érzelem, csak szexkapcsolat, ahol bőven elég a testiség), mint ha érzelmeken alapuló, komolyabb kapcsolatról, ahol azért nem elég a szeretőnek csak a testiség, hanem többre vágyik a partnertől (és itt jön be a másiknakvankapcsolataésezmárgond szituáció). Persze ez csak az én véleményem.
[6186]
szekler [FF] 37 2009-09-02 23:22
Ha csak szexrol van szo, akkor siman ha tetszik az illeto.Semmi akadalya reszemrol, viszont ne legyen olyan no akit mindenki megkap.Az, hogy van parja abszolut nem erdekel, de azert hazasagba nem masznek bele. Addig amig nekem jo es nem ismerosom a lany parja, barmikor.
[6185]
Anthico [NŐ] 109 2009-09-02 10:45
Én képtelen lennék ilyenbe belemenni, még ha csak szexkapcsolat lenne is. Valahogy nem bírnám elviselni a gondolatot, h mondjuk otthon a partnert hitegeti, ámítja, közben meg velem...Ha testi kapcsolat is, akkor is valamilyen szinten kell az, h ne egy hazudozó, alakoskodó férfival legyek. Ha pedig érzelmi kapcsolatról lenne szó, közölném, h addig nincs semmi, amíg nem tisztázza a jelenlegi kapcsolatot. Lépjen ki, zárja le és csak aztán gondolhat a mi kapcsolatunkra.
[6180]
kanyim [NŐ] 59 2009-09-02 10:24
hát aki meg rendes kapcsiban van.. az ne akarján másnál érzelmit keresni mert csak komplikációk és bonyodalmak lesznek.. mert ha kialakul mindenki szenvedni fog hogy miért nem vele van mindig.. vagy zárja le.. lépjen ki.. vagy akkor csak lazábbat keressen... legalábbis én ezt így gondolom...
[6179]
Viri [NŐ] 53 2009-09-02 09:37
Az a kilépés meg nem olyan egyszerű sokszor.. Ill. a legtöbbször.
[6178]
kanyim [NŐ] 59 2009-09-02 09:20
rendes..érzelmi kapcsolatban semmiképpen sem.. mert ha érzelmeket akar.. elöbb lépjen ki a régi kapcoslatából..nem tudnék osztozni senkin.. de ha csak szexkapcsolatról lenne szó.. és ez mind a 2 részről tisztázva van.. akkor nem kérdezem hogy a nem velem töltött időben kivel-hol mit csinál...
[6177]
Viri [NŐ] 53 2009-09-02 08:58
Tehát én senkinek nem ajánlom hogy ilyen kapcsolatba belevágjon. Mert az esetek többségében igen sok bonyodalmat okoz.
[6176]
Viri [NŐ] 53 2009-09-02 08:41
Én is tudok pár olyan történetet ahol hiába a pár elhidegült vagy rosszul élt egymással, ha a férfi mást választott, ott voltak csúnya dolgok.. Nem is beszélve arról az érzelmi bizonytalanságról..
[6175]
Fragile [NŐ] 35 2009-09-02 02:25
Én biztosan nem osztozkodnék! Ha az enyém, akkor csak az enyém, ha meg másé, akkor felőlem lehet mindenkié is, de az enyém tuti nem lesz soha! Kalandnak még akár jó is lehetne, de azt hiszem, hogy ha én nem nyúlom le más pasiját, akkor más se fogja az enyémet, szóval ettől is mentsen Isten! Tőlem senkinek nem kell féltenie a pasiját! :D
[6172]
gyöngykagyló [NŐ] 50 2009-09-02 00:26
Belemennék, de csak akkor, ha úgy kezdődne a kapcsolat, hogy a másik nyílt kártyákkal játszik, és, ha úgy látnám, hogy a másik nőhöz nem kötik már érzelmi szálak azt a férfit, akivel összeismerkedek. Ha úgy látnám, hogy teljesen elhidegültek egymástól, és a férfi őszinte is ebben a kérdésben. A kérdés csak az, hogy kinek - melyik férfinek mit - jelent az őszinteség szó. Bár, úgy is fogalmazhatnék, hogy egyszer belementem, de többször már nem tenném, túl sok érzelmi gyötrődésen megy ilyenkor keresztül egy nő, és igazán soha sem biztos, hogy a párja is így érez-e. Szóval, többet nem tenném, ebben biztos vagyok, mondhatna bárki bármit. Most sem kellett volna megtennem, de már túl késő, és előbb-utóbb dönteni kell, hogyan tovább. Ez idő kérdése, lehet, hogy évek, de a döntést valakinek meg kell hozni.
[6171]
Linda 2009-09-01 13:47
Szerintem a pasiksokkal szolidárisabbakmint a nők, én nő létemre azt látom, hogy a pasik összetartóbbak, tekintettel vannak férfi társukra, míg a nők állandóan versenyeznek egymással és csak a másik felett aratott győzelem számít, a saját életemben mindig így történt a másik nőt sose érdekelte, hogy én is vagyok sem mikor feleség sem mikor barátnő voltam.
[6169]
Név:
Hozzászólás:

Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.

Korábbi szavazások

 1. Mit tart a legfontosabbnak partnerében?
 2. Mikor szeretkezett utoljára?
 3. Mennyi idő után bújik ágyba először új partnerével?
 4. Szokott orgazmusa lenni partnerétől szeretkezés közben?
 5. Használ valamilyen segédeszközt szeretkezéshez?
 6. Megcsalta már valamikor partnerét?
 7. Hogyan írná le, milyen a partnere az ágyban?
 8. Mit tartasz már megcsalásnak?
 9. Honnan szerzed az információidat a szexről?
 10. Milyen gyakran maszturbálsz?
 11. Mit gondolsz jelenlegi partneredről?
 12. Milyen fogamzásgátló módszert használtok partnereddel?
 13. Melyik témakör érdekel a legjobban a szexualitas.hu-n?
 14. Kipróbáltad már az anális szexet?
 15. Nálatok ki szokta kezdeményezni a szexet?
 16. Hány évesen veszítetted el a szüzességed?
 17. Számít-e párod életkora?
 18. Mitől indulsz be igazán?
 19. Szereted az erotikus játékokat?
 20. Mennyire vagy megelégedve partnered orális technikájával?
 21. Hogy állsz az egy éjszakás kalandokhoz?
 22. Melyik ezek közül a kedvenc poziciód?
 23. Próbáltad már hármasban?
 24. Hol szeretkeznél vagy szeretkezel a legszívesebben?
 25. Készültek-e már rólad privát szexi fotók,vagy videók?
 26. Izgat-e, ha párod előtted maszturbál?
 27. Hogyan szereted partnered intim szőrzetét?
 28. Mit gondolsz a nyitott párkapcsolatról?
 29. Zavar-e partnered előző, szexuális élete mással?
 30. Melyik izgat jobban?
 31. Gumival vagy gumi nélkül?
 32. Melyik fajta szexet szereted jobban?
 33. Szeretkeztél / szeretkeznél e menstruáció alatt?
 34. Sikerült már megtalálni a G-pontot?
 35. Átlagosan hányszor szeretkezel egy nap?
 36. Mekkora mérettel lennél elégedett az ágyban? [cm]
 37. Kivel szoktad megbeszélni szexuális problémáidat?
 38. Nyitott vagy az internetes ismerkedésre?
 39. Melyik évszakban találtad meg általában a szerelmet?
 40. Fontos, hogy tudj partnered előző kapcsolatairól?
 41. Együttlét során mind a testi,mind a lelki kielégülést fontosnak tartod?
 42. Mi a véleményed a szado-mazoról?
 43. Szerinted létezik férfi és nő közötti barátság?
 44. Volt már titkos szeretőd?
 45. Szeretkeztél már nyilvános helyen?
 46. Hány szexuális segédeszközöd van?
 47. Hiszel abban, hogy van szerelem első látásra?
 48. Hány orgazmusod van átlagosan egy szeretkezés során?
 49. Mi a véleményed az erotikus masszázsszalonról?
 50. Belemennél-e olyan kapcsolatba, ahol tudod, hogy a másiknak már van párja?
 51. Várnál az első szexuális együttléttel a házasságig, ha párod erre kérne?
 52. Szoktál önkielégíteni akkor is, ha van partnered és rendszeres szexuális életet éltek?
 53. Szerinted hol van a legnagyobb esély, hogy összefuss az igazival?
 54. Mikor szeretkezel gyakrabban?
 55. Visszautasított-e már valaki téged, akit igazán szerettél?
 56. Neked hány szexpartnered volt eddig?
 57. Mit gondolsz? Ha döntöttél, le tudod élni az életed egy partner mellett?
 58. Hogy állsz az intim tornával?
 59. Színlelted-e már valaha az orgazmusodat?
 60. Előfordult már olyan időszak az életedben, amikor több partnerrel tartottál fenn egyidejűleg szexuális viszonyt?
 61. Ki fizessen az első randin?
 62. Mikor voltál legutóbb nőgyógyásznál / urológusnál?