szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Együttlét során mind a testi,mind a lelki kielégülést fontosnak tartod?

A Nők mondják:
91.1 %
381
Mindkettőt

6.9 %
29
Csak a testi

1.4 %
6
Csak a lelkli

0.5 %
2
Egyik sem


A Férfiak mondják:
83.4 %
286
Mindkettőt

12.5 %
43
Csak a testi

2.3 %
8
Csak a lelkli

1.7 %
6
Egyik sem


Szavazatok száma összesen: 761
A Nők szavazatai összesen: 418
A Férfiak szavazatai összesen: 343

Kommentek

Szuszi [NŐ] 33 2008-07-17 00:00
Valóban érdekes hozzászólások keletkeztek. Egyik oldalra sem szeretnék állni, leírom amit gondolok, majd Ti reagáltok rá valami okosat...mármint ha egyáltalán foghatót zöldségelek össze :D Fiatal korom ellenére, vezető pozicíóban dolgozok én és a férjem is. 4 saját cégünk van Magyarországon, 3 pedig Románia területén. Valóban sok a stressz ami ezzel jár, hiszen kettőnkön elég sok a felelősség...és mégis szerelmes vagyok, mégis szerelemből szeretkezek a párommal. A stressz szerintem nem kifogás....vagyis nem jó kifogás. Ezt nevezhetem " hantának"..ha itt Magyarországon mindenki így vezetné le a stresszt, valószínű az állam rengeteget költene abortuszra és 4x ennyi árvaház is lenne, de valószínű a gyógyszeriparunkon is lendítene..... Azzal pedig, hogy csak szerelemből tud valaki szexelni nem értek egyet....íme RocketGirl sem így éli ezt meg. És Stucika sem... Nincs ezzel semmi baj, mindenki szexeljen, szeretkezzen, kúrjon, dugjon basszon úgy, ahogyan ez neki jólesik....csak könyörgöm...egymást a nézeteinkért miért kell piszkálni??? Mindenki úgy hívja a nemi aktust ahogyan akarja....de akkor csak önmagára vonatkozóan fogalmazzon, és ne többesszámba / a véleménykülömbség miatt sem/ Valamilyen szinten mindenki írásában van igazság, csak ki kell hámozni mindenkinek a saját magának való részt............... Remélem senki érdekeit nem sértettem a beírásommal, ha mégis, akkor ezer bocs és egy taliga aprómajom! Csók mindenkinek Ancsa87: találtam neked még egy pár dolgot....majd küldöm levélbe! A keletkezett írás hibáit nézzétek már el..KÖSZI!!! :D:D:D:D:D
[2716]
raphael [FF] 45 2008-07-16 13:09
...ráadásul az együttlét a Szerelmemmel,az nem csupán egy "inger"...
[2714]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-16 13:06
Ja,és nem rábeszélni akarlak arra,amit mi átélünk,mert ez erőltetve nem megy.Csak azt mondom,hogy ha ezt az érzést megismered, szerintem megérted miért mondják a többiek hogy a túl erős ingerek nem jók. Egy apróbb inger is tud hatalmas boldogságot okozni.
[2713]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-16 13:05
Mi úgy értjük,hogy már az felér egy igazi orgazmussal,ha látod hogy örömet okozol a párodnak, és érzed a másik orgazmusát. Ilyenkor nem az hajt,hogy te elégülj ki,hanem hogy a másiknak jó legyen,ezáltal lesz jó neked is. Nem gondolom,hogy érzelmileg szegény lennél,csak szerintem lázadsz valami ellen,amit nem ismersz,és talán lett volna lehetőséged megismerni, de pont ezért nem érdekelt,mert lázadtál ellene. Én dolgoztam beosztottként idősek otthonában,mint ápolónő,és hidd el,lefárasztott fizikailag és lelkileg is egy 12órás műszak. Szóval ezzel nem értek egyet,hogy a vezető beosztás=stressz.Nem beosztás függvénye szerintem.
[2712]
raphael [FF] 45 2008-07-16 12:59
Az rég rossz,hogy valaki 23 évesen a stressztől már nem rendelkezik egészséges érzelmi világgal.Az én munkám pl. sokkal stresszesebb mint bármelyik vezető beosztású emberé,mégis a szexet meg tudom becsülni.Szerintem amúgy semmiféle összefüggés nincs ezek között a dolgok között.Rocketgirl,olvass vissza,itt egy ember volt aki támadott,és másokat lesajnált azért mert nem ugyanúgy gondoltak valamit...ez pedig Te voltál.És minden egyes alkalommal elmondtad hogy mi nézünk le,holott mindig elmondtuk hogy szó sincs ilyenről,csak mi már veled ellentétben tapasztaltunk valamit,amit sokkal teljesebb és kielégítőbb élménynek vélünk.Nem akarlak megsérteni,de nálad nagyon elcsúsztak a dolgok,és nem tudod helyén kezelni a szexet.Az igazi szeretkezés nem feszültséglevezetés,vagy puszta vágy,vagy egy erős inger ami kizökkent a hétköznapokból.Sokkal több ennél...és a legfontosabb része az odaadás,az önzetlenség,a másikkal törődés,a teljes elfogadás,és a szerelem.Nem azt mondtuk hogy ezek nélkül mindenképp rossz,vagy elítélendő,hanem hogy ezekkel együtt teljes és igazán jó.Amikor te írtál a szexről,szó nem volt a mondandódban másról,csak saját magadról,a saját vágyaidról,a saját kielégülésedről...ez mindent elárul.Itt senki nem bánt téged,te veszel valmiért sértésnek és támadásnak mindent,és aztán agresszíven reagálsz.
[2711]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-16 12:37
Viszont a vezető beosztás, a stressz és az erőteljes inger (swingerklub) párhuzamát végképp nem értem :D Stressz bármilyen pozícióban (beosztottként is) éri az embert, még egyetemistaként...tapasztalatból mondom. És attól,h valaki agyon van hajtva, vagy túl nagy rajta a nyomás, stresszes, ettől nem kell az ingerküszöböt feltétlen emelni...mert ahogy tengerszem is írta, egy idő után kiég.
[2710]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-16 12:34
Szerintem olykor maga is belebukik abba, amit mond. Először még örül, h még senki se vette le a lábáról és sose volt szerelmes (hülyeségnek is tartja), majd ha ezt mi is leírjuk, akkor kiakadva támad az illetőre, h honnan veszi,h még nem volt szerelmes. A másik, h szerinte sokan összekeverik a vágyat a szerelemmel..mondja ezt az, aki csak az egyikféleképpen szexelt eddig. Az illuminált állapotos szexről meg csak annyit, h van olyan, akit nem vonz a "földig leiszom magam és d*gok egy idegennel" szitu. Nem hiszem,h csak tajrészegen lehet vágyból szexelni érzelmek nélkül... Aztán jön, h őt csak a maga boldogsága, élvezete érdekli és h milyen egoista...majd mégis szerinte mkit szeret :D No meg, h mi piedesztára emeljük a b*szást...no comment.
[2709]
tengerszem [NŐ] 36 2008-07-16 12:16
Amúgy meg te nyilatkozál rólunk is több helyen lesajnálkozva, mert szerelemből szexelünk. Vagy csak neked szabad ilyen stílust használni??? De szerintem ne csodálkozz, ha hasonló megnyilvánulásokat kapsz vissza. Tudod amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Biztosan csak te vagy helikopter, de amikor több ember is ugyanazt érezte a kommentjeid kapcsán, hogy gúnyolódsz a szerelemmel, akkor én valami másra gondolnék.
[2708]
tengerszem [NŐ] 36 2008-07-16 12:12
Hogya homoszexuálisoksat sajnálnám??? Szexuális orientációmból adódóan az egész vicces lenne!!!!:DDDDD Nem háborodtam fel, el is fogadom őket, nem is azért sajnálom őket, mert swingerklubba járnak, hanem mert amikor én ott voltam boldogtalannak láttam őket és egyre boldogtalanabbak lesznek szerintem.
[2707]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-16 12:10
Tengerszem, Nem sajnálni, hanem elfogadni kell őket. Mert mindenki MÁS és MÁS. Vagy a homoszexuálisokat is sajnálod? Azért írtam amit írtam, hogy próbáld egy kicsit megérteni. Erre Te teljesen felháborodsz, pedig nincs miért.
[2706]
tengerszem [NŐ] 36 2008-07-16 11:19
Rocketgirl!! Talánm azért gyönyörű, ahogy írok róla, mert a valóságban is épp ilyen gyönyörű, főleg benne lenni. De tudom ez neked olyan, mintha süket embernek magyaráznám a zenét. A swingerklubosokat nem ítéltem el, csak azt írtam le, amit láttam. És 23 évesen nem dolgozom vezető pozícióban, de nem is célom vezető pozícióban dolgozni, amit én tanulok az konkrétan egyszemélyes munka, senki sem lenne a főnököm és én se másnak. De nem hinném, hogy bármit is lehetne a munkával magyarázni. Mit gondolsz Magyarország hány része dolgozik teljesen kifacsartan a munkahelyén??Miért vezető betegségek a stressz által okozott betegésgekl??Nemcsak a vezető pozícióban lévő emberek sújtja meg a multinaci yuppikat. De nem is ide akartam kilyukadni. Van, aki sokat dolgozik, de utána otthon, szerelme mellett, a szerelméből tud feltöltődni. A swingerklubos meg elmegy swingerezni, mert szegény már csak az intenízv impulzusokat értékeli, majd elindul egy ördögi körben. Értem ezalatt azt, hogy egyszercsak a swinger is kevés lesz neki és ez egészben végül szépen kiég. Ha mindig az intezívebb felé fordulnánk akkor, amikor ununk valamit, akkor csak csapdát állítunk magunknak, amiben végül a természetes dolgokat nem tudjuk megbecsülni. A swingerbe elég könnyen ki lehet égni, mint ahogy a vele járó életmdba is. Aki viszont megbecsüli a pici, ámde nagyszerű helyzeteket is, az inkább feltöltődik belőlük, nem még jobban kiég és kiüresedik. Nem ítéletet mondok azzal, amikor azt mondom, hogy én csak sajnálom a swingerezőket.
[2705]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-16 11:17
Anthico, mint írtam, ez nem feltétlenül szex. Ami egyik embernek a mozi, az a másiknak lehet a swinger klub. Kikapcsolódásról van szó, nem feltétlenül szexről. Köszönöm Ancsa87... Pontosan ezt írtam, amit Te is
[2704]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-16 11:10
Szerintem RocketGirlnek abban igaza van,hogy minden ember más és más.MI ezt nem tekintjük élvezeti forrásnak,ő igen.MI másként éljük meg a szeretkezést,mint ő,de ettől ő még ugyanolyan teljes értékű ember,mint bárki más.Csak más dolgok izgatják.
[2703]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-16 11:07
És mi lesz később? Ha már 23 évesen ez kell ahhoz, h élvezd a szexet???
[2702]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-16 11:03
Tengerszem, Egyszerűen gyönyörű, ahogy a szerelem testi beteljesedéséről írsz. Mindamellett néhány szó erejéig még a swinger klubbról: Fogalmam sincs milyen pozícióban dolgozhatsz. Én vezető állásban vagyok. Sok a stressz, sok a feszültség. De ez nem panasz, egyszerűen ezzel jár. A swinger klubban nem kötelező, hogy mindenki mindenkivel aktust létesítsen. Ez szabad választás. Van akik csak nézelődni jönnek. Akik akkora stresszben élik meg a mindennapjaikat, vannak közöttük olyanok, hogy már csak az ennyire erős impulzus az, ami kizökkenti őket a mindennapokból. Ezért bárkit elítélni, megítélni, megbélyegezni, rossz szemmel tekinteni rá, nem lehet. Soha, de soha nem ismerheted a hátteret, hogy miért keveredett oda, ahol éppen van. Hogy mit keres ott, ha keres egyáltalán. Ami másnak a mozi, neki lehet a swinger klub. Ez is egyfajta szenvedély, ami nem a konkrét szexuális aktusról szól (abban az értelemben, hogy ott szeretne valaki ilyen jellegű kapcsolatot létesíteni).
[2701]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-16 10:20
Tengerszemmel értek egyet a swingerklubbot illetően. Az még talán nem olyan furcsa, ha egy pár a kicsit unott szexuális életét felpezsdíti valami újjal...van, akinek a 3. fél is belefér...de h elmenjenek egy olyan helyre, ahol bárkivel, bárkikkel bármit...és szinte csak ez az életmód vonzza őket, na ez már tényleg érzelmi és lelki szegénység. Nem ítélem el azokat, akik kipróbálnak dolgokat, de ha valaki csak így éljen...hát azokat tényleg sajnálom :S
[2700]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-16 10:16
Nem estünk nektek...igazából csak neked :D De nem az életmódod miatt, hanem ahogy "lekezelően" beszéltél a szexről...vagyis azok a szavak zavartak minket, amikkel illetted. Mivel nálunk szerelem is van a szeretkezés mögött, ezért nekünk ez nemcsak egy k*rás, d*gás.
[2699]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-16 10:10
Nem ezt írtuk, hogy prűd lenne, csak elítéltek bennünket, mert mi másképp élünk, más fontos számunkra, mások az értékrendjeink. Én megpróbáltam megosztani veletek, hogy ilyen is van, és erre a torkomnak ugrottatok. Ezt a fórumot én itt befejeztem, elég volt a felesleges szócséplésből. Ahogy Ti éltek, egy dolog. Ahogy mi élünk, az egy másik. És azt hiszem, ennyi bőven elég is
[2698]
tengerszem [NŐ] 36 2008-07-16 10:09
Az igazi vágy nem azért születik, mert nem akar prűd lenni, vagy mert kívül akar esni társadalmi normákon. Gyönyörű az őszinteség.Szexi és izgató dolog a léleksztriptíz, amikor egy másik csupasz lélekkel áll előttem. Több is ez, mint a sima testi meztelenség. Nincs ennél szebb szerintem, amikor valaki lelkileg kinyílik és minden sebezhetőségével egy másik ember felé fodul. És igenis ez nagyon-nagyon izgató és szexi. Amikor már nemcsak egy másik ember nemi szervét kívánjuk meg, hanem megkívánjuk az egész egyéniségét, érzelmeit, gondolatait. Ez az igazi társadalomon való kívülállás, amikor két ember egy külön univerzumba záródik, már nem hajszolnak semmit, önmagukban és egymásban találták meg a válaszokat. Rocketgirl, egyszer láttam swingerklubot és elég is volt. Sok érzelmi fogyatékos, lelkileg kiüresedett ember hajszolta a gyönyört, kétségbeesetten és görcsösen próbáltak kielégülni. Utána pedig képtelenek voltak egymás szemébe nézni és tán üresebb lélekkel jöttek ki onnan, mint ahogy bementek. Számomra az egész valahol a szánalmas és a sajnálnivaló kategória határán mozgott, de izgató vagy kívánnivaló nem volt smemiképpen.
[2697]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-15 21:54
Mellesleg nekem tökre az jön le, h aki hűséges és szerelmes, az egy betokosodott, beszürkült prűd lélek lehet, aki nem is tudja mi az igazán élvezetes szex :S
[2696]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-15 21:51
Rocketgirl: Szerelem: te a saját szavaiddal írtad azt, h nem voltál még szerelmes, de kerülöd is ezt az érzést, mert szerinted ez csak elvakítja az embertés nem látja a másik hibáit...kérdem én, ki az, akinek nincs hibája? Szex: itt igazán senki nem arra apta fel a fejét,h te ilyen életet élsz...az egy dolog...nem mkit izgat a szex érzelmi oldala...ez van. Viszont ahogy minket "lenéztél",mintha mi szinte piedesztára emelnénk a szexet. Nos ez részben így is van, mert a szerelmünkkel szeretkezni csodás érzés...sőt. Nekem is voltak lazább kapcsolataim, amik csak szexről szóltak (pont ezért nem is voltak túl hosszúak). Jók voltak és ennyi...viszont ha olyannal vagy, akit tiszta szívből szeretsz, na azt nem lehet leírni. Ezért van az, h mi ezt nem d*gásnak, k*rásnak és k*félésnek tekintjük. Mi azok közé tartozunk, akik romantikus lelkek és ez nem egészen egyenlő a társadalmi normák által korlátozott emberrel. Egyszerűen mi nem akarunk "virágról-virágra" szálldogálni, a párunk mellett másokkal lefeküdni, mert nem hiányzik, nincs igényünk rá...változatossá tudjuk tenni kettesben is a szexuális életünket és nem unjuk meg egymást...no azt meg meg se említem, h a szerelem mint érzés még csodásabbá tesz mindent. A nyitott kapcsolattal kapcsban: szép és jó és biztosan élvezetes...de más világ. Van, aki szinte keresi azt, akivel megcsalhatja a párját, másoknak nem hiányzik az ilyen, mert mindent megkapunk a párunktól.
[2695]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-15 20:46
Stucike,ha lexarod mit gondolunk,akkor ne írj,ugyanis ez egy fórum,ahol mindenki reagál arra,amire úgy tartja kedve. Amúgymeg tényleg semmi baj azzal,hogy ti másképp vélekedtek,de nem kell lenézni azokat,akik szintén másképp.És miért képmutatás az,ha valaki érzelem nélkül nem élvezi a szexet?Egy ilyen volt az életemben,és borzasztó volt,mert bár a srác odafigyelt,de a végén majdnem sírtam,annyira rossz volt,hogy érzelem nélkül adtam oda magam. Számomra a kielégítő szeretkezés a párommal az igazi,testileg lelkileg felfrissülök,és átjár a boldogság.Attól,hogy még nem éreztél ilyet,az nem azt jelenti,hogy nincs. Rocketgirl,te írtad hogy még nem voltál szerelmes,Raphael be is másolta,ezt te írtad,nem mi bélyegeztünk meg.Nem baj,hogy ti ezt másképp élitek meg,de akkor ti se nézzetek le minket azért,mert az érzelmekben gazdag szeretkezések számonkra a kielégítőek.Mert ti is ítélkeztek,hisz rajtunk gúnyolódtok.
[2694]
thymian [NŐ] 93 2008-07-15 20:28
én nem érzem, hogy itt bárki is képmutató lenne. sok itt köztünk a romantikus alkat. meg akiknek fontos a lélek ápolása is. ennyi az egész. itt az alapgond az volt, hogy rocketgirlnek egyszerűen hihetetlen volt, hogy vannak olyanok, akik csak szerelemből képesek lefeküdni mással(lásd:rocketgirl első hozzászólása). itt senki nem nézi le azt, akinek csak egy jó d_gás kell, sok ilyen ember van a földön, nincs azzal semmi gond, de könyörgöm, ne kérdőjelezzük már meg azokat sem, akik csak szerelemből képesek mással testi kapcsolatot létesíteni. emiatt lennénk képmutatók? mi ebben a hihetetlen, s elképzelhetetlen?
[2693]
Stucike [NŐ] 42 2008-07-15 18:53
Hát tudod RocketGirl az,h mit mondanak az a pont le*om kategóriába tartozik nálam.ENNYI!Csak a képmutatás az amit nem bírok és itt van belőle elég!
[2692]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-15 18:36
Hát Stucike, ezt holnap meg fogod kapni a fórumozóktól, élükön raphaellel :)
[2691]
Stucike [NŐ] 42 2008-07-15 18:34
Hy RocketGirl:) Nem-nem tartom számon,de nem mindegy volt...,de maximalista vagyok az élet túl rövid és mindent ki kell próbálni...Volt már sok minden élveztem és kész ennyi elég nem is kell több!Jah csakhogy mindenkinek világos legyen komoly párkapcsolatban élek,és a párom sem egy prűd lélek:P :D
[2690]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-15 18:28
Egyébként Stucike, Neked mennyi az annyi? Hány pasival voltál eddig? Hm... Te számon tartod???
[2688]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-15 18:27
Stucike, nekik az a gondjuk, amit sem Te, sem én nem éltünk még át sohasem... :D
[2687]
Stucike [NŐ] 42 2008-07-15 18:25
Helló fiuk/lányok! Végig olvastam az eddigi beszélgetéseiteket és meg kell hagyni RocketGirl fasza csaj teljesen igaza van!!Nem értelek benneteket...mi a gond???
[2686]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-15 17:30
Anthico, 1. miért kéne számon tartanom, hogy mennyi az annyi? 2. honnan tudod, hogy nem szerettem senkit? (a szerelem és a szeretet másfajta érzelmek, az egyik átalakul, a másik megmarad). Túlzottan nem akarok belemenni ebbe a témába. Igenis szerettem, és szeretek mind a mai napig. De a szeretethez hozzá tartozik az is, hogy az ember tisztában van vele, hogy nem birtokolja a másikat. A pasim is el-eljár, és én is viszont. Ezt úgy hívják, hogy nyitott kapcsolat. A mi szexuális viszonyunk sokkal bensőségesebb, mint az amit a harmadik felekkel csinálunk. De én nem fogom azt mondani egy pasinak, aki őrjítően néz ki, hogy nem, ha egyszer megmozgatta a fantáziám. Pusztán tisztázom vele, hogy ez csak szex és semmi több. Látom előre, ez a megjegyzés is meg lesz kritizálva, de arra kérnélek Benneteket, hogy olvassátok el többször és utána írjatok. El kellene fogadnotok, hogy mindenki más és más, én elfogadom, hogy Ti szerettek szerelmesek lenni, és csak úgy működik Nektek a szex, de nekem nem. Ebben kivetnivalót nem találok, hiszen mindenki azt csinál a testével amit csak akar. Tényleg, miért nem bélyegezzük meg rögtön a tetkósokat is???? :D:D:D
[2685]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-15 16:38
Rocketgirl...lehet, h nem tettem szét a lábam 5-6 pasinak :D De ez nem azért van, mert korlátok közé vagyok szorítva. Tudod, vannak igazi, mély érzelmek is (bár ezeket te hírül sem ismered), melyeknek köszönhetően az ember csak azt kívánja, akiért oda meg vissza van. Persze ezt te (nekem nagyon úgy néz ki), h gáznak fogod fel. De szerintem meg az a gáz, ha egy 23 éves nő még nem talált olyat, akit szeretett volna..hanem inkább kedvére d*g ezzel-azzal, gruppenezik. Ja és hozzáteszem, én nem nézem le azokat, akik ezt művelik, de h egy ember életét 100%osan ezek töltsék ki...nos ez érzelmi szegénységre utal.
[2683]
raphael [FF] 45 2008-07-15 11:49
Rocketgirl,szerintem alapos tévedésben vagy,ha azt gondolod hogy ezen a fórumon olyan emberek vannak,akik a társadalmi elvárásoknak akarnak megfelelni.A többiek nevében is mondhatom hogy ez nem igaz.Azért mert a szex nálunk több mint a testi vágyak és ösztönök kényszeres kielégítése,azért még nem kell leszólni minket.Amiket írsz,meg amilyen módon reagálsz,elárulnak sokmindent rólad,anélkül hogy tudnád.
[2680]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-15 11:24
Egyetértek tengerszemmel.Szeretem a párom,testileg lelkileg kielégít,jó vele,így nem vágyom másra.Vannak képzelgések,vannak fantáziáim,de azok számomra olyanok,hogy fantáziának jó,de életben nem akarnám. Más a valóság,és más a képzelgés.Nem bánom meg,hogy nem volt az életemben sok szexkapcsolat,nem bántam meg,hogy 16éves korom óta vagyok együtt párommal.Jó vele,az életünk izgalmas,az ágyban szintúgy változatos az életünk. Szóval RocketGirl lehet,hogy Te élvezed ezt a fajta életmódot,amit leírtál.Lehet,hogyha nem így alakul az életem,én is ezt élvezném,de ismerem a szeretkezés fogalmát,ismerem az érzést,mikor bizsergés járja át a testem a vágytól,és ismerem azt a kielégülést,mikor nem tudok felkelni,mert remeg a lábam,és boldogság tölt el.Ez létezik :) Tiszteletben tartom a Te érzéseid,hogy neked esetleg attól remeg a lábad,mert jól meg*úrtak,de egyik ember ilyen,a másik meg olyan.Lehet,hogy TE is érzed majd ezt a boldogságot szeretkezés után,de lehet,hogy nem,mert Téged más elégít ki. Innen is látszik,hogy létezik önmagában a testi kielégülés,amit Te élsz át,és létezik a lelki is a testi mellett. :) Nem kérdőjelezem meg,hogy amit Te élsz át,ne lenne jó.Számomra több kell a szexhez.
[2679]
tengerszem [NŐ] 36 2008-07-15 10:57
Ezek nem a társadalom által belénknevelt normáknak való megfelelés. Csak akkor járjon az ember gruppenpartira vagy swingerklubba, ha mindenáron erre vágyik. De mi van ha nem vágyik rá?? Mi van, ha az az ember aki mellette van, tökéletesen kielégíti minden értelemben??Akkor egyszerrűen nem vágyik erre, nem azért, mert ennyire konzervatív és normakövető lenne, hanem egyszerűen magasról lesz*rja!!Egyébként meg anmerre megy a világ, lassan az lesz a lázadó ebben az überliberális világban, aki jól megvan a párjával, örömüket lelik egymásban. Egyébként Rocketgirl manapság már a promiszkuitás a trend, az az elfogadott, tehát te jobban beleillesz a társadalmi elvárásokba az életviteleddel. :))
[2678]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-15 08:21
Fiúk/Lányok, Ti nem olvassátok el normálisan a sorokat, amiket írok, ezért arra kényszerülök, hogy saját magamat idézzem: "Az, hogy ezt az élvezetet valaki a lelkében, vagy a testében éli meg, egyéni dolga. És az is, hogy az nyújt neki élvezetet, hogy a másiknak örömet okoz, vagy az, hogy önnön magának örömet szerez. A f*szért kell ebből ekkora ügyet csinálni. A szex jó, és ennyi. Ha egy quicki egy vadidegennel, az is mennyei, ha egy lassú menet a pasimmal, az is jó." Nem önkielégítésről beszélek, amikor azt írtam, hogy önnön magának örömet szerez. Ti soha nem voltatok még úgy vele, hogy egy orállal beértétek? Vagy, hogy az este arról szólt, hogy a pasi/csaj csak a Ti kegyeiteket kereste? Ez persze fordítva is működik. De azt is odaírtam, hogy ez mindenkinek egyéni dolga. A szex pedig függetlenül attól jó, hogy van-e benne érzelem, vagy nincs. Ennyi, és én ehhez nem vagyok többet hajlandó hozzászólni, mert úgy látom, hogy nem vagytok képesek elrugaszkodni a társadalom által belétek diktált erkölcsi "normáktól". Megnézném, hogy közületek hányan vettek részt gruppen-party-n, vagy hányan voltak swinger klubban, és még sorolhatnám. A testet a vágyak éltetik, a vágyat pedig ki kell elégíteni, ellenkező esetben tönkre teszi a testet. Mindenkinek szép napot kívánok! :)
[2676]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-14 21:53
Na, akinek az előző sorokat írtam, az Rocketgirl.
[2675]
Anthico [NŐ] 109 2008-07-14 21:52
Elég érdekes "vita" alakult ki. Nos, én egyik táborba se tartozom, azaz nemcsak szerelemből voltam képes szexelni, hanem szimplán vágyból is. De mégis...valahogy számomra megdöbbentő, h mennyire lekezelően vélekedsz a szexről. Nem mi emeljük piedesztára a szeretkezést, hanem egyszerűen te nézed le (szerintem még sose volt benne részed, ezért nevezed szimplán amolyan "elmegy" d*gásnak).
[2674]
Szuszi [NŐ] 33 2008-07-14 20:33
Már csak ha abból indul ki az ember, hogy az önkielégítés ön"szeretetből" történik, akkor rá lehet jönni, hogy érzelem mentes szex nincs.......már bocs, de ez tényleg így van..és nem vitatkozni akartam! Ha valaki érzelem nélkül kefél, merthogy az az...na az hazudik.....kefél, de valamilyen érzés akkor is van benne.....
[2673]
raphael [FF] 45 2008-07-14 18:51
Rocketgirl,már ne haragudj,de a szóhasználatod mindent elárul....kefélés,dugás....igen,te ezeket csinálod,mások meg szoktak szeretkezni is.Én nem szóltalak le egyszer sem,nem ítéltelek el(ezeket csak te magyarázod be magadnak)...csak elmondtam hogy sokak szerint a szex egy másik emberrel ,több mint feszültséglevezetés,vagy önkielégítés egy másik ember használatával.Azt meg hogy mi jó és mi nem a számodra,azt a nagyon jól elárulja ahogy reagálsz a témára.
[2671]
tengerszem [NŐ] 36 2008-07-14 18:30
Rocketgirl!!Raphael nem azt magyarázta meg, hogy neked mi a jó... hanem, hogy neki mi. Tudod ő olyan (és még rajta kívül elég sok pasi),hogy neki nem mindegy kibe teszi!!! Természetesen szerelem nélkül is lehet kefélni, csupa élvezet, de egész más élvezet az, amikor szerelemből szexelünk. Tehát a kettő más!!! Össze se lehet hasonlítani.
[2670]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-14 17:57
"...hogy az nyújt neki élvezetet, hogy a másiknak örömet okoz, vagy az, hogy önnön magának örömet szerez." --->a mondat második fele az önkielégítés.
[2669]
thymian [NŐ] 93 2008-07-14 17:34
"Felháborodunk azon, ha valaki nem szeretetből és szerelemből szexel, hanem puszta élvezetből??? " rocketgirl: itt minden abból indult ki, hogy te kérdőjelezted meg azt, hogy van olyan ember, aki csak szerelemből tud szeretkezni. tul.képpen lesajnáltad azokat, vagyis inkább álszentnek nevezted(olvasd vissza). nekem a szex nem kielégítő, ha csak dugás. remélem világos a fogalmazás. és még a csókot sem tudtam eddig úgy élvezni, ha a másikhoz nem kötött a vonzalmon kívül más.se részegen, se józanul. én úgy látszik nem vagyok ösztönlény ilyen szempontból. az én testemhez csak olyan érjen, akit szeretek és tisztelek, ismerem a lelkét. és viszont.
[2668]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-14 16:03
Egyébként is raphael miért magyarázod meg, hogy nekem mi a jó és mi a nem jó???? Ki vagy Te, hogy ezt eldönthesd? Honnan veszed, hogy nem jó nekem és ezt csak bemagyarázom magamnak???? Eszméletlen... :S
[2667]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-14 16:00
Ez kééééész!!! Piedesztálra emelitek a kefélést, bassszus.... Ha én ne mondjak véleményt, akkor ki??????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????? Agyeldobás amit itt műveltek.... Dugni nyugodtan lehet, azzal akivel csak akarsz, ez nem holmi elérhetetlen dolog. Én nem is értelek benneteket. Próbáltam normálisan reagálni, de ez már komolyan mondom nem normális. A szex puszta élvezet. Ennyi és nem több. Az, hogy ezt az élvezetet valaki a lelkében, vagy a testében éli meg, egyéni dolga. És az is, hogy az nyújt neki élvezetet, hogy a másiknak örömet okoz, vagy az, hogy önnön magának örömet szerez. A f*szért kell ebből ekkora ügyet csinálni. A szex jó, és ennyi. Ha egy quicki egy vadidegennel, az is mennyei, ha egy lassú menet a pasimmal, az is jó. Ebben mi a kivetnivaló??????????????????????????????????????????????
[2666]
raphael [FF] 45 2008-07-14 15:37
Üldözési mániád van.Nem ítélt el senki,nem tudom miért jössz ezzel állandóan?(amúgy tudom mégis....mert te is érzed hogy ez igazán így nem jó,csak próbálod elhitetni magaddal hogy mégis...és még van egy-két gondolatom,de az már tényleg esetleg a személyeskedés érzetét kelthetné,bár nem az lenne).Az hogy valaki az érzelmekkel együtt vágyik a szexre,az még nem prűdség.Elhiheted hogy én nem vagyok az...Azonkívül Te vagy az aki úgy mond véleményt,hogy valamiről nincs tapasztalata...szóval erről ennyit.Az meg elég szomorú ha számodra a szex csupán stressz és feszültségoldás.Szerintem sokkal több.Remélem egyszer megtapasztalod.Bár aki szerint egy állandó partner nem elég...háááát....bizonyára a férfiak is hibásak abban hogy így érzed.
[2665]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-14 15:19
Én nem ítélkeztem, tiszteletben tartottam. A vitát sem én kezdtem, egyszerűen csak vannak olyan emberek, akik engem ítélnek el, mert nem voltam szerelmes. Ez akkora nagy vétek? Ha nekem nem hiányzik az életemből és így is élvezem a szexet, akkor miért ne lehetne jó? Nem mondtam soha, hogy mindenkinek úgy kell csinálnia, ahogy én teszem. Csinálják szerelemből, egészségükre. De ne ítélkezzenek, amíg nem tapasztalták a másik oldalt. És ne mondja nekem senki, hogy a puszta szenvedélyből/vágyból kerekedett "párnacsata" nem lehet jó... Néha, a puszta élvezet jobb, mint bármilyen drog. Többek között oldja a stresszt, a feszültséget és még nagyon sok mindenre jó hatással van. Ez az én életem, az én döntésem. Lehet egoistának bélyegezni, egyébként ez így is van. Hála a jó égnek :D
[2664]
tengerszem [NŐ] 36 2008-07-14 14:44
Rocketgirl nem vagy ettől kevesebb, de akkor azokat se cikizd, akik csak szerelemből képesek szexelni. Mert hát akkor ezek szerint nem tudod, milyen a lelki orgazmus, van ilyen is... te is más élményeket élhetsz át, amit én meg még rajtam kívül is tiszteletben tartunk, de te is tartasd tiszteletben azokat élményeket, amit az él át, aki szerelemből szeretkezik és amiket te nem ismersz...
[2663]
raphael [FF] 45 2008-07-14 14:40
Ki ítélt el?Vagy ki mondta hogy kevesebb vagy másnál.Én csak elmondtam hogy létezik másfajta gondolkodás mint a tiéd?Meg azt sugalltad hogy valótlant állítottam,ezért beidéztem a hozzászólásod....
[2662]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-14 14:02
Lehet, hogy valóban ismeretlen, de csak a számomra. Még eddig nem sikerült senkinek levennie a lábamról, és ennek örülök. Na de miért is vagyok kevesebb ezért, mint bárki más? Hm? Ez már elítélendő dolog? Húha, akkor nagyot vétkeztem, megyek gyorsan gyónni! :D:D:D
[2659]
raphael [FF] 45 2008-07-14 13:52
Nem kell szúrkálódni.Igen,nagyon kevés ember iránt érez szerelmet az ember...és én csak egy olyannal voltam,aki iránt nem éreztem.Lehet hogy így kevesebb nővel voltam,mint aki minden alkalommal szexel,ahányszor a puszta vágy megvan benne.De azok biztos tartalmasabbak voltak,mint egy részegen lezavart menet.Tudod,én megadom a módját egy együttlétnek,és ebbe a lelki háttér is beletartozik.Nem ítélek el senkit aki másként gondolja,de nekem,és még sokaknak csak így jó igazán.És hogy mit miért állítok? : "RocketGirl [Nő] (23)2008-06-25 - 20:11:49 A szerelem számomra valóban ismeretlen dolog...."
[2658]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-14 13:49
Még szép :D Csak jól titkolom ;)
[2657]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-14 13:46
Látod?Van érzelmed... :)
[2656]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-14 13:36
Ancsa87: persze, hogy van érzelem: vágy, hogy megkapjam, hogy érezzem, ez mi, ha nem az??? raphael: milyen alapon állapítod meg, hogy én még nem voltam szerelmes? csak szerelemből lehet szeretkezni? ha már szúrkálódunk: akkor elég kevésszer lehettél az ágyban... :D:D:D A szerelemmel mellesleg úgy vagyok, hogy aki azt mondja, hogy minden partnerébe szerelmes, az hazudik. Ilyen nincs. Kívánni lehet a másikat, vágyni lehet rá, szeretni lehet, de szerelmet érezni csak nagyon kevés ember iránt.
[2654]
raphael [FF] 45 2008-07-14 13:31
Tudod Rocketgirl,nem mindenki iszik,aki iszik,az sem feltétlenül fekszik le csak úgy valakivel.Azért mert Te még nem voltál szerelmes,ne kérdőjelezd meg,hogy másnak az az igazi öröm,ha olyannal van,akibe szerelmes,és ez nyújt számára igazi testi és lelki kielégülést.Senki nem háborodott fel az érzelemmentes szexen,csak van aki számára ez nem jó.Neked az,de mindenki más,szóval más vélemény is lehet.Ez nem prüdéria vagy ilyesmi,csak van aki számára a szex nem csak egy ösztön,vagy élvezeti forrás,hanem sokkal de sokkal több annál,amit csak olyannal oszt meg/csinál az ember,akit igazán érdemesnek tart rá.
[2652]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-14 13:26
Valami érzelem csak van,nem szerelemből lehet csak szeretkezni.De ha nincs érzelem,az csak "dugás".Szimpla élvezet...de egyébként a szenvedély is egy érzés.Vagy te csak ösztönből szexelsz,mint az állatok?
[2650]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-14 13:24
Ja,még mindig itt tartunk,mivel a szavazás témája ez. :D
[2649]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-07-14 13:13
Hajjj, még mindig itt tartunk??? Felháborodunk azon, ha valaki nem szeretetből és szerelemből szexel, hanem puszta élvezetből??? Ugyan már... Ne mondja nekem senki, hogy kellően illuminált állapotban történt szexelésnél halálosan szerelmes volt az éppen aktuális illetőbe. Ugyan... Igen, itt jön az, hogy a vágy és a szerelem elég könnyen összekeveredik... Főleg, ha az ember lánya/fia véralkohol szintje az egeket veri :D:D:D Egyébként én szeretek mindenkit:D:D:D, ebből következik, hogy érzelem nélkül még soha nem szexeltem... :D:D:D
[2648]
LittleAngel [NŐ] 35 2008-07-14 13:11
Egyértelműen mindkettő.Annál jobb érzés nincs,mikor egy jól sikerült szeretkezés után egymáshoz bújunk,gyengéden simogatjuk a másikat,és ÉREZZÜK,hogy átjár a boldogság!Ha ez nincs meg,bemutathatunk akármilyen lepedőakrobatikát,nem lesz az igazi.
[2647]
zaratustra [FF] 59 2008-07-12 14:26
Üdvözlök mindenkit szeretettel! Bátorkodom belekotnyeleskedni véleményemmel a forrongó fórumba.Szerintem a szex-szerelem-szeretet egykupacban mindig együtt jár,ugyanúgy,ahogy az életünket sem lehet különválasztani éber és alvó fázisra.Soha nem szeretkeztem valakivel,még futólag sem,hogy ne vittem volna bele teljes lényemet,teljes egyéniségemet.És mindannyiszor úgy éreztem,hogy azt a nőt,akinek esetleg a nevét se tudtam,nagyon szeretem.Tehát,Hölgyeim,vannak férfiak,akik szivvel-lélekkel szeretkeznek,minden alkalommal,minden pillanatban...vagy pedig egyáltalán nem szeretkeznek.Soha nem tudnék hozzáérni olyan nőhőz,akinekcsak az öle izgatna,illetve: minden nőben az egyéniséget is felfedezem a testén keresztül. Viszonyom a jelenlegi barátnőmmel?Hát persze hogy "szőröstől-bőröstől szeretem,imádom,bálványozom.Soha nem töprengem azon,hol a lélek,amikor történetesen,orálisan kényeztetem...A lélek mindig jelen van,és ezzel együtt a szeretet is. Öszegzésül elmondható,annál szerencsésebbek vagyunk a szerelemben,minél inkább bele tudjuk vinni teljes egyéniségünket.Adni,adni,adni...végtelenül adni,--ez a jó szex,de a beteljesült szerelem,és naná!-,a mindent átfogó szeretet titka.
[2644]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-12 12:14
Pont ez az,hogy ez az,ami megkülönböztet minket az állatoktól,hogy nem ösztönből szexelünk.Amúgymeg nem belemagyarázás,ezek alapján te nem érzel lelki kielégülést,ezért nem is tudod mi az.A szavazás szerint vannak,akik érzik,nem is kevesen.A testi kielégülés kevés...ez azt jelentené,hogy odamegy a pasi,lök rajtad párat,hogy te is elmenj,és kész.Viszont a lelki kielégülés más...boldog vagy szeretkezés után,és egy leírhatatlan érzés tölt el...amúgymeg a párom szerint igenis a férfiak is éreznek lelki kielégülést...márpedig nem hiszem,hogy egyedüli lenne ezzel.És ebből a szempontból mindegy hogy férfi vagy nő az illető,ez az érzés nemtől független.A szerelmet meg nem megmagyarázni kell,hanem átélni és érezni...
[2643]
Szuszi [NŐ] 33 2008-07-12 08:55
Azért én kíváncsi lennék rá, hogy a pasik mit gondolnak erről....... szerintem, értelmes magyarázatot senki nem tud a szerelemre adni ez az egyik a másik, hogy a férfiak ezt hogyan ítélik meg....szerintem nagyon kevés mondja azt, hogy " mert a lelki kielégülés"..... Ha jobban belegondolunk, elsősorban első érzésként nem az merül fel bennünk, hogy ha majd odaérünk a páromal....ugyan lelkileg kielégít-e.....a sexről szól, akkor is ha nem ismerjük el. Végülis ösztönlények vagyunk, képességekkel amkkel befolyásolhatjuk a dolgok működését......nem hinném, hogy az ősemberek lelki kielégülés miatt szexeltek egy másik ősemberrel.......Ez már csak egy hozzámagyarázott " modern" dolog....és a poén az, hogy mi a mai emberek ezt komolyan is gondoljuk.....:/
[2642]
Viri [NŐ] 53 2008-07-10 23:10
Attól is függ, ki mit ért lila vagy rózsaszín köd alatt..
[2641]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-10 20:56
Szuszi bocsi,de ez nem volt vicces,és ez nem magyarázat... :S
[2640]
Szuszi [NŐ] 33 2008-07-10 19:59
Ancsa: a szerelmet igenis meg lehet magyarázni: a szerelem az szerelem ..és nagyon jó érzés :D:D:D:D Egyébként valóban igaz, van aki nem érez lila ködöt, de ettől még szerelmes lehet. Nem a köd mértéke határoza meg, hogy ki mit és hogyan érez, él át. :)
[2639]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-09 19:26
Nem cáfoltam meg,hogy más ne érezhetné a lila ködöt és rózsaszín felhőt.Azt mondom,hogy szerintem a szerelem olyan érzés,amihez nem törvényszerű hogy hozzátartozzon a lila köd...van,akinél hozzátartozik,van akinél nem.Nálam a jelenlegi páromnál nem volt,és mégis tudom hogy szeretem,hisz érzek iránta,és az életem is odaadnám érte.Szóval kérlek ne mondd,hogy nem szeretem,mert ki így éli meg a szerelmet,ki úgy.Ez egy nagyon bonyolult,és összetett dolog...talán ezért olyan nehéz megmagyarázni,sőt lehetetlen :)
[2635]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-07-09 19:19
Szerintem ez attól még lehet szerelem,sőt,ez még erősebb annál,mint mikor a lila ködöt éreztem.Egyszerűen csak nem úgy jöttünk össze,hogy rózsaszín felhők stb...csak úgy megtörtént,magam sem nagyon tudom hogyan.A lényeg,hogy immáron 5éve vagyunk együtt,és semmilyen lila ködre nem cserélném el,amit iránta érzek.
[2634]
hercegnõ [NŐ] 50 2008-07-09 14:20
Ancsa sztem te nem vagy szerelmes... Igenis van rózsaszín köd meg felhő, és ha szerelmes vagy, ez jön magától, nem te rendeled...:)
[2632]
Viri [NŐ] 53 2008-07-07 09:38
Egyetértek Anthicoval..
[2627]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-06-30 09:21
Szuszi nekem nem kell a lila köd meg a rózsaszín felhő.Mostani páromnál nem éreztem ilyesmit,és mégis szeretem.Ez egy annál jobb érzés,mint a ködös felhős :) Nem voltunk szerelmesek,mikor összejöttünk,csak tetszettünk egymásnak...és aztán kialakult.Nekem ő a legjobb barátom is egyben. :) őszinte szeretet és szerelem.
[2601]
Szuszi [NŐ] 33 2008-06-29 21:51
Én mindkettőt fontosnak tartom:) Egyébként az a véleményem, hogy a szerelem nem foglalja magába a szeretetet....szeretni nem ugyanaz mint szerelmesnek lenni.....a szerelem elszáll a szeretet vagy marad...vagy csak fellángolás volt.........és ezzel vitatkozni se lehet...pedig szivesen kipróbálná szerintem mindenki, hogy milyen egy életen át szerelmes ködben lebegni:))
[2600]
Anthico [NŐ] 109 2008-06-26 11:23
Rocketgirl: "A szeretet sokkal fontosabb a szerelemnél."-->szerintem a szerelem eléggé magában foglalja a szeretetet is...szóval ha ezt valaki szétválasztja, akkor az nem lehet(ett) szerelmes még soha...
[2596]
Anthico [NŐ] 109 2008-06-26 11:22
Rocketgirl, sztem a horoszkópnak semmi köze ahhoz, h egy ember hogyan viszonyul egy kapcshoz. Én sok kost ismerek, és szinte totálisan különbözünk. Kínai horoszkóp alapján tigris vagyok, ami nem egy szerelemre képes vagy mély érzelmeket kereső személyiségre utal..valamint kolerikus típus vagyok, aminek egyik jellemző vonása, h kerüli a kötöttséget, a hűséget, szerelmet...stb... Szóval 3-ból 2 személyiségmeghatározás szerint nekem se kéne szeretnem ezt az állapotot...de a fenét érdekli ez, mikor megtapasztalja, milyen az igazi szerelem és milyen érzés a föld felett lebegni :)))
[2595]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-06-26 09:40
Szerintem az sem elítélendő,amit te csinálsz,hisz minden ember más.Lehet,hogy egyszer másképp látod majd,de lehet,hogy nem. :) Mindenesetre nem szabad félni a szerelemtől,mintha egy kicsit tartanál tőle.
[2594]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-06-26 09:27
Húha, Lányok, ezt jól megkaptam. Elnézést, hogy egy picit hátulról jövök, de megnéztem az adatlapotokat, mert amit írtatok, szinte sejtettem, hogy egyikőtök sem vízöntő. Azért nem leszek szerelmes, mert túl nagy a függetlenség- és a szabadságvágyam ahhoz, hogy érzelmileg lekössem magam valaki mellé. Ezt kárpótolandó: élvezem a szexet, minden mennyiségben. Szeretem az embereket, elfogadom őket, az éppen aktuálisakat szeretem is. De csak a magam módján. Úgy, hogy ők sose tudják meg. És ha valamiért mégis fájna, akkor abban a pillanatban vége. Pl.: volt egy úriember az életemben ezév elején, és két hónap után elment külföldre, végleg. Soha nem mondtam neki, hogy maradjon itt, velem. Pedig szerettem. És most áldom magam, hogy milyen jól tettem. Két hétig rossz volt, de ennyi. A szeretet sokkal fontosabb a szerelemnél.
[2593]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-06-26 08:42
Rocket Girl,az igazi szerelem nem olyan,amilyennek gondolod.Igazi szerelem az,mikor valakit teljes egészében látsz,a hibáival együtt,és így szereted.Feltétel nélkül elfogadod,mert ő is elfogad téged.Az igazi szerelem nem állít valótlanságot a szerelmedről.A mostani páromba úgy szerettem bele,hogy nem volt lila köd...kicsit hiányzott az elején,és azt gondoltam nem szerelem,de akkor mi?Aztán rájöttem,hogy ez az Igazi Szerelem,nem az,amit eddig éreztem.Előtte már az első perctől kezdve nem volt tabu semmi,és nem szégyelltem semmit magamból.Mára (5éve immár) ő a legjobb barátom,és életem párja egyben.Vannak hibái,de nekem is vannak,és mindenkinek.A hibái is hozzá tartoznak,én úgy szeretem,ahogy van.Számomra ő az,akiért az életemet is odaadnám. Nem voltál még igazán szerelmes :) Kívánom éld át ezt,mert ez sokkal de sokkal több annál,mint amit a "rózsaszín felhő nyújt".
[2592]
Anthico [NŐ] 109 2008-06-25 22:34
"Hanem mert racionálisabbnak tartom magam annál, minthogy elragadtassam magam egy olyan érzelem által, amely csupa valótlanságot állít a szerelmem tárgyáról. Ha kicsit jobban belegondolunk a szerelem "öl, butít és nyomorba dönt"..." Hmmm...érdekes dolog ilyen negatívumként kezelni a szerelmet... :S Aki megéli, az nem így vélekedik róla..és miért lenne baj, ha egy embert teljes egészében imádnál, elfogadnál, szeretnél, aki boldoggá tenne? Ez olyan huj de rossz, h inkább kihagyod az életedből?
[2591]
thymian [NŐ] 93 2008-06-25 20:36
rocket:"Normális kapcsolat? Szintén nem a lelki kielégülésről szól... Arra ott vannak a barátok... " miért neked a szerelmed nem a barátod egyben, akivel megbeszélsz dolgokat? komolyan, szerintem lelkileg az egyik legfontosabb támasza az embernek a család, barátok mellett a kedvese. és nekem pl lelki dolgok nélkül nem megy az együttlét. sőt, ha nincs meg az egymásra hangoltság, lelki hangoltság, akkor kevésbé élvezem, nem olyan észveszelytő érzés még az orgazmus sem. akkor én álszent vagyok?:) úgy nézem, érzem, hogy te még nem éltél át testi összefonódáson túl lelki összefonódást...gondolom csalódtál is, különben nem vélekednél a szerelemről így. a legszebb dolgok egyike, mint érzelem.
[2589]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-06-25 20:11
Anthico, A szerelem számomra valóban ismeretlen dolog, de nem azért, mert nem tudtam volna igaz szerelemmel szeretni egyetlen eddigi partneremet sem. Hanem mert racionálisabbnak tartom magam annál, minthogy elragadtassam magam egy olyan érzelem által, amely csupa valótlanságot állít a szerelmem tárgyáról. Ha kicsit jobban belegondolunk a szerelem "öl, butít és nyomorba dönt"... Mindamellett a lángolásnál sokkalta fontosabb a feltétlen szeretet, az elfogadás. Olyannak, amilyen. Úgy, ahogy van...
[2588]
Anthico [NŐ] 109 2008-06-25 18:57
RocketGirl, te voltál valaha szerelmes? A kommented alapján ezt kétlem. Amúgy a szeretővel kapcsos önzésed is számomra meglepő, de hát egyéne válogatja...
[2587]
RocketGirl [NŐ] 36 2008-06-25 15:52
Az attól függ: 1. Egyéjszakás kaland? Nekem legyen jó, a többi nem érdekel... 2. Szerető? Szintén: nekem legyen jó, hiszen ezért tartom... 3. Normális kapcsolat? Szintén nem a lelki kielégülésről szól... Arra ott vannak a barátok... Ugyanmár, ez álszentség. Mégis hogy értitek a lelki kielégülést szex közben? Én nem lelkileg akarok kielégülni, hanem azt akarom, hogy valaki/valami kőkeményen megf_rkaljon...
[2585]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-06-24 14:14
A válaszok alapján,igen.én tettem fel a kérdést...az inspirált,hogy nagyon sok ilyet hallok,hogy sokan elkülönítik a kettőt egymástól.Ráadásul kortól függetlenül. Bár én úgy érzem,a kettő együtt jár,de a válaszok alapján is vannak,akik máshogy élik ezt meg.
[2579]
tengerszem [NŐ] 36 2008-06-24 13:54
Már a kérdést sem értem. El lehet a kettőt választani egymástól??
[2578]
Viri [NŐ] 53 2008-06-21 16:33
Csatlakozom Thymianhoz, teljes mértékben így van ez nálam is! A kettő nálam összeforrt.
[2571]
kanyim [NŐ] 59 2008-06-20 19:54
ha komoly a kapcosalt... akkor természetesen a kettő együtt is jár.. mikor élvezek.. és látom hogy párom is élvez... akkor lelkem is örömmámorban úszik... de ha csak "arról" szól a kapcsolat..pl röpike...akkor bizony a lelkem.. az ő élvezésének nem örül úgy..persze..odafigyelek rá.. de lelki kielégülésről beszélni kicsit elnagyolt abban az esetben....
[2566]
Ancsa87 [NŐ] 34 2008-06-17 15:13
Erre azért vagyok kíváncsi,mert sokfélét hallok...és persze,az a természetes,hogy mindkettő fontos,főleg egy párkapcsolatba,de egy futó kaland során is. Mindenesetre érdekel ki mit gondol...
[2546]
thymian [NŐ] 93 2008-06-17 15:03
naná, hogy mindkettőt fontosnak tartom! azok a legkielégítőbb együttlétek. utána úgy érzem, minden okés, a világ csodaszép, mintha egy álomban úszkálnék:) nekem nagyon fontos a lelki kielégülés, meg én lelki-érzelmi ráhangolódás nélkül nem is tudom úgy igazán élvezni a dolgot.
[2545]
Név:
Hozzászólás:

Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.

Korábbi szavazások

 1. Mit tart a legfontosabbnak partnerében?
 2. Mikor szeretkezett utoljára?
 3. Mennyi idő után bújik ágyba először új partnerével?
 4. Szokott orgazmusa lenni partnerétől szeretkezés közben?
 5. Használ valamilyen segédeszközt szeretkezéshez?
 6. Megcsalta már valamikor partnerét?
 7. Hogyan írná le, milyen a partnere az ágyban?
 8. Mit tartasz már megcsalásnak?
 9. Honnan szerzed az információidat a szexről?
 10. Milyen gyakran maszturbálsz?
 11. Mit gondolsz jelenlegi partneredről?
 12. Milyen fogamzásgátló módszert használtok partnereddel?
 13. Melyik témakör érdekel a legjobban a szexualitas.hu-n?
 14. Kipróbáltad már az anális szexet?
 15. Nálatok ki szokta kezdeményezni a szexet?
 16. Hány évesen veszítetted el a szüzességed?
 17. Számít-e párod életkora?
 18. Mitől indulsz be igazán?
 19. Szereted az erotikus játékokat?
 20. Mennyire vagy megelégedve partnered orális technikájával?
 21. Hogy állsz az egy éjszakás kalandokhoz?
 22. Melyik ezek közül a kedvenc poziciód?
 23. Próbáltad már hármasban?
 24. Hol szeretkeznél vagy szeretkezel a legszívesebben?
 25. Készültek-e már rólad privát szexi fotók,vagy videók?
 26. Izgat-e, ha párod előtted maszturbál?
 27. Hogyan szereted partnered intim szőrzetét?
 28. Mit gondolsz a nyitott párkapcsolatról?
 29. Zavar-e partnered előző, szexuális élete mással?
 30. Melyik izgat jobban?
 31. Gumival vagy gumi nélkül?
 32. Melyik fajta szexet szereted jobban?
 33. Szeretkeztél / szeretkeznél e menstruáció alatt?
 34. Sikerült már megtalálni a G-pontot?
 35. Átlagosan hányszor szeretkezel egy nap?
 36. Mekkora mérettel lennél elégedett az ágyban? [cm]
 37. Kivel szoktad megbeszélni szexuális problémáidat?
 38. Nyitott vagy az internetes ismerkedésre?
 39. Melyik évszakban találtad meg általában a szerelmet?
 40. Fontos, hogy tudj partnered előző kapcsolatairól?
 41. Együttlét során mind a testi,mind a lelki kielégülést fontosnak tartod?
 42. Mi a véleményed a szado-mazoról?
 43. Szerinted létezik férfi és nő közötti barátság?
 44. Volt már titkos szeretőd?
 45. Szeretkeztél már nyilvános helyen?
 46. Hány szexuális segédeszközöd van?
 47. Hiszel abban, hogy van szerelem első látásra?
 48. Hány orgazmusod van átlagosan egy szeretkezés során?
 49. Mi a véleményed az erotikus masszázsszalonról?
 50. Belemennél-e olyan kapcsolatba, ahol tudod, hogy a másiknak már van párja?
 51. Várnál az első szexuális együttléttel a házasságig, ha párod erre kérne?
 52. Szoktál önkielégíteni akkor is, ha van partnered és rendszeres szexuális életet éltek?
 53. Szerinted hol van a legnagyobb esély, hogy összefuss az igazival?
 54. Mikor szeretkezel gyakrabban?
 55. Visszautasított-e már valaki téged, akit igazán szerettél?
 56. Neked hány szexpartnered volt eddig?
 57. Mit gondolsz? Ha döntöttél, le tudod élni az életed egy partner mellett?
 58. Hogy állsz az intim tornával?
 59. Színlelted-e már valaha az orgazmusodat?
 60. Előfordult már olyan időszak az életedben, amikor több partnerrel tartottál fenn egyidejűleg szexuális viszonyt?
 61. Ki fizessen az első randin?
 62. Mikor voltál legutóbb nőgyógyásznál / urológusnál?