szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső
FÓRUM - HOZZÁSZÓLÁS

Erotikus játékok


válasz | 2009-09-09 | 16:27
Sziasztok!

Kitaláltam valamit amivel szeretném meglepni a menyasszonyomat. És megköszönném, ha elmondanátok a véleményeteket. Annyit talán még érdemes elmondanom, hogy már másfél hónapja külföldön vagyok, és még legalább két hónap mire haza tudok menni (munkahelyi kötelezettség).

Azért így írtam le, mert másokkal is szeretném megosztani, hogy mások is megörvendeztethessék a párjukat.

És bocs hogy ide is leírtam, de feltétlenül szeretnék választ kapni rá, kinek mennyire tetszik.

EGY JÁTÉKAlapvető elgondolás:

Amikor párod hazaérkezik, már az ajtóban felkészíted, hogy nem hétköznapi dolgok fognak következni. Amint belép az ajtón, egy teljesen más világ fogadja, mint a megszokott otthon. A cél: kéjlak varázslása a hétköznapi lakásból. Egy előre kijelölt úton elvezeted a fürdőig, amíg te már fürdőzöl, ott megmossátok egymás testét, majd te előre sietsz a hálóba, s egy szintén előre kijelölt úton elvezeted a hálószobáig. Itt megmasszírozod, ellazítod teljesen, majd kezdődhet a hancúrozás. Az előre eltervezett utat mécsesekkel vagy virágszirmokkal jelölheted ki, vagy amivel éppen jónak látod. A lényeg a romantika. Útközben elhelyezhetsz játékos feladatokat, és különböző utasításokat is.

A legfontosabb hogy elbűvöld szíved választottját, és mindketten jól érezzétek magatokat.Alapvetően arra van kitalálva ha egy fiú akarja meglepni a párját, de nem kell hozzá sok fantázia, hogy átalakítsd az ellenkező nem meglepetésére.1. lépés:

Egy csokor virág, egy üdvözlő kártya. A kártya szövege hasonló legyen: „Kedves gyönyörűség. Teljesen elkápráztattál bájoddal és nőiességeddel. Olthatatlan szerelem gyúlt lángra bennem, s a tüzet csak te csitíthatod. Bár még nem ismersz, kérlek találkozz velem egy ebéd/vacsora keretében, s eldöntheted én is tetszem e neked. Légy X óra Y perckor XY helyen. Én várni foglak.

Egy titokzatos idegen, aki reménytelenül beléd szeretett.”Amit még tenned kell előkészület címszóval:

· Szervezz le valami helyet, ahova elhívod. Foglaltass asztalt, rakathatsz virágot is az asztalra ha ismered a pincért, de nem szükséges ismerned hozzá. Elhelyezhetsz üzenetet is a virágban. Kicsit kelted benne a feszültséget vele. És ez pozitív lehet, de nem minden esetben. Esetleg Visszájára is fordulhat a dolog. Az üzenet a következő legyen: „Ne haragudj kedves gyönyörűség, de halaszthatatlan teendőim támadtak, ezért meg kell, hogy várassalak kissé, de kérlek várj türelemmel, én sietek ahogy tudok. Egy titokzatos idegen, aki reménytelenül beléd szeretett.”

· Tudnod kell kb. mennyi idő amíg teljesen elkészülsz mindennel. Kb. mikor minden kész, kapnia kell egy üzenetet: „Sajnos halaszthatatlan teendőim hosszadalmasabbnak bizonyultak a vártnál, ezért el kell napolnunk a találkozót. Bocsánatodért esedezem kedves szerelmem, amiért így alakult. Kérlek menj haza, s próbálj megbocsátani nekem. Egy titokzatos idegen, aki reménytelenül beléd szeretett.”

· Rendelhetsz neki taxit is az étterem elé, hogy kényelmesen hazajusson. Talán ez a kis figyelmesség enyhíti a mérgét, de lehet, hogy megsejt valamit.

· Írj meg előre mindent, amit alább találsz majd. Gondos előkészületek kellenek, hogy minden olyan legyen, amilyet szeretnél.2. lépés:

Remélhetőleg hosszasan kezd öltözni, szépítkezni. Ha még nem tetted, vásárolj be pár nélkülözhetetlen dolgot (bár ezeket jobb előre megvenni, beszerzésük hosszadalmas lehet) :

· rengeteg mécses

· igény szerint virágszirom (ebből is jó sok)

· Egy csomag illatósító, ami mindkettőtöknek kellemes illatú (lehetőleg valami vágyserkentő illatú)

· csokoládé

· tejszínhab

· gyümölcs (pl.: eper, szőlő. alma felkockázva, meggy, cseresznye, stb...)

· valami finom ruha anyag (szem bekötéséhez, vagy kikötözéshez), esetleg bilincs

· masszázsolaj

· finom illatú tusfürdő (lehetőleg valami vágyserkentő illatú)

· minden más, ami eszedbe jut, és emeli a hangulatot, vagy az élvezeteketMegvárod míg párod elmegy otthonról. Amint szabad a pálya, kezdheted átvarázsolni a lakást.

A ház méretétől függ ki hogyan rendezi be, mennyire akarja kihasználni. Egyértelműen egy kisebb házban kicsit zsúfoltabbnak tűnhet minden, de ezen most ne aggódj.Elhelyezed az útvonalak kijelölésére szolgáló tárgyakat (mécses, virágszirom, bármi más). Az egyik útvonal a bejárattól a fürdőig vezessen, a másik a fürdőtől a hálóig. Ne ess kétségbe ha egy szakaszon ugyanaz a két útvonal. Gyorsan át lehet alakítani, és lesz is rá időd.Helyezz el a bejárati ajtón egy levelet, amiben elmondasz pár játékszabályt, és nagyjából felkészíted, ráhangolod a dologra. Esetleg egy kis csokit is belerejthetsz, az úgyis javítja az ember kedvét. Valami ilyesmit: „Olvasd végig figyelmesen, mielőtt kinyitod az ajtót. Üríts ki minden negatív gondolatot a fejedből, gondolj valami szépre. Ha rosszkedvű vagy, vagy ideges, Oszlasd el magadban ezeket a dolgokat. Idézz fel magadban egy viccet, amin jót tudsz nevetni, vagy gondolj valami mulatságosra, és mosolyogj legalább fél percig. Ez segíteni fog kicsi. Ha nem vagy rosszkedvű, akkor is kötelező a mosolygás. Minden további utasításomat feltétel nélkül követned kell, nem cselekedhetsz másképpen, mint ahogy kérem. Nem térhetsz le az általam kijelölt útvonalról (majd meglátod).” Írj még bele minden általad fontosnak vélt dolgot, és helyezd el az ajtón, esetleg egy szál virággal.Kihelyezed az általad kitalált utasításokat, kéréseket, feladatokat. Jól látható helyre tedd, hogy ne kerülje el a figyelmét. A legjobb talán a kialakított ösvényre tenni.

Pár példa a feladatokra / utasításokra:

Közvetlenül hogy belépett: „Innen csak akkor mehetsz tovább, ha ezeken kívül más nincs rajtad: bugyi, melltartó, zokni, felső ruházat (póló, top, ing, stb.), alsó ruházat (nadrág, szoknya, stb.), ékszer. A ruhadarabokat hagyd itt! Ha minden felesleges ruhadarabot levettél magadról, továbbmehetsz.”
Kiraksz egy tálba egy kis csokis epret, vagy pár kocka finom csokoládét, vagy bármi finomságot: „Egyesével rakd a szádba amit a tálon találsz, csukd be a szemedet, és élvezd az ízeket. Ha a tál kiürült, tovább mehetsz.”
„Szépen, lassan vedd le magadról a felsődet. Ne kapkodd el, és ne felejtsd el megsimogatni az arcodat, és a nyakadat.. A felsődet hagyd itt!”
„Szépen lassan vedd le a nadrágodat / szoknyádat. Nem kell elsietned ha nem akarod. Közben lágyan cirógasd meg a karjaidat, és a hasadat.. A nadrágodat / szoknyádat hagyd itt!”
Kirakhatsz egy pohár bort, vagy valami ízletes italt: „Szépen lassan kortyolgasd el. Közben gondolj arra, hogy gyengéden simogatom a válladat, és a hajadat. Ha a pohár kiürült, továbbmehetsz.”
„Lassan vedd le a melltartódat. Simítsd körbe párszor a melleidet gyengéden, akárcsak ha én tenném. Hagyd itt a melltartót! Ha megtetted amire kértelek, továbbmehetsz.”
„Vedd le lassan a bugyidat. Simogasd meg a combjaidat, és a fenekedet. A lábaid között is elidőzhetsz, ha szeretnél. A bugyidat hagyd itt! Ha megtettél mindent, amire kértelek, továbbmehetsz.”
Ez már a csukott fürdőszoba ajtón lehet: „elértél a fürdőhöz. Úgy látszik eddig minden utasításomnak eleget tettél. Mert csak akkor léphetsz be ide, ha eddig mindent végrehajtottál, amire kértelek. Nem ér csalni, nem ér elsumákolni egyetlen ruhadarab levételt, egyetlen simítást sem. Most gondold át miket kértem eddig tőled azóta, mióta beléptél az ajtón. Ha valóban minden utasításomnak eleget tettél, beléphetsz a fürdőszobába.” Ha mégjobban fokozni szeretnéd a dolgokat, tehetsz a kilincsre valamit, amivel bekötheti a saját szemét: „A kilincsen van valami. Vedd a kezedbe. cirógasd meg vele magadat (az arcodat, a nyakadat, a vállaidat, a kezeidet, a melleidet, a hasadat, a combjaidat…belül is, és a fenekedet. Ha valamit kihagytam, nyugodtan kiegészítheted. És figyelmeztetlek, ha egyet is kihagysz, be fogsz csapni. Azt meg ugye nem akarod?) Ha megsimogattad magadat, már csak egy dolgod maradt. Kösd be a szemedet. Figyelj arra, hogy ne láss semmit. Tényleg nem szabad látnod! Miután bekötötted a szemedet és nem látsz semmit, nyisd ki a fürdőszobaajtót. Lépj be, és nyújtsd előre a kezedet, mintha azért nyújtanád, hogy megfogjam. Ezek után már csak teljesen rám kell bíznod magadat!” Itt egy kis mókázásra is lehetőség nyílik, ha van kedved, vagy hogy partnered ne csaljon a látással kapcsolatban: „Képzeld el: Egy szultán háremének legszebb, legkívánatosabb és egyben legfrissebb tagja vagy, s a szultán szeretne elhívni magához, hogy meggyőződjön arról, hogy megérte megvásárolni téged. Tudod, mindenben engedelmesnek kell lenned, ha szeretnéd, hogy a háremben maradhass. És ez a magadfajta nőnek a lehető legjobb választás. De mielőtt a szultánhoz betehetnéd a lábadat, teljesen meg kell tisztulnod. Mind testileg, mind lelkileg. Ebben a hárem enuchja segít minden alkalommal, akit tilos, hogy akár egy pillanatra is megpillants. A szultán úgy tartja, ha akár egyetlen pillantást is vetnélvagy te, vagy a hárem bármelyik másik tagja egy másik férfira (mégha az történetesen eunuch is), az végérvényesen elcsúnyítaná a lelkedet és a szépségedet. Ezért megtiltotta, és a tilalom megszegésének büntetése fővesztés. Te ezt tiszteletben tartod (szereted a csinos kis nyakadon tudni az okos kis fejecskédet), és nem akarsz másképpen cselekedni. Ráadásul az a pletyka terjeng, hogy az eunuch olyan hírhedten ronda és visszataszító ábrázatú, hogy egy óvatlan pillantás, és sikítva szakad ezerfelé a lelke és tűnik el a semmiben annak, aki ránéz. Tehát bekötött szemmel kell teljesen megtisztulnod az eunuch segítségével. Az ezek utáni történésekről még nincs tudomásod, az eunuch fogja elmondani a további teendőket, ha befejezte a munkáját.”
Bármi eszedbe jut még, nyugodtan vidd bele a játékba. A lényeg, hogy kedvesed kényelmét, ellazulását, és örömét szolgálja.3. lépés:

A fürdőszobában enyhe félhomály van, például mécsesek égnek. Ha be van kötve kedvesed szeme, akkor se legyen erős a fény. Beülteted a fürdőkádba, és jól átdörzsölöd, átmosod minden porcikáját. A lényeg, hogy ne siesd el! Ez most az ő pillanata. Had élvezzen i minden pillanatot! És tedd te is ezt. Lassan érintsd meg, és figyeld miként reagál. A fürdőztetésbe egy kis incselkedés, izgatás is belefér. „Esetleg lehetsz rossz eunuch is, és „kipróbálhatod” a szultán legújabb játékszerét.” Izgathatod kedvesedet, izgattathatod magadat vagy általa, vagy magad által. Szentelj figyelmet minden apró porcikájának. Beleértve a punciját és a fenekét is. Ne félj megérinteni. Ha óvatosan és figyelmesen fürdeted, nem lesz neki furcsa, hogy te mosod a punciját vagy a fenekét.Jó ötlet ha fürdetés közben valami lágy zene szól. Fel tudja dobni mégjobban a hangulatot. De nem kötelező.Miután lefürdetted, kicsit játszadoztatok is talán egymással, mond neki: „Maradj még a fürdőkádban. Élvezd a víz simogatását. Cirógasd magadat ha szeretnéd. Szólni fogok, amikor kijöhetsz a fürdőből.” Bármilyen módon tudathatod vele hogy kijöhet, a lényeg hogy ne zökkentse ki a varázslatból. Ha a szeme be volt kötve, amint kimész a fürdőből, vegye le a kötést! Remélhetőleg tetszeni fog neki a fürdőszoba, ha ügyesen elvarázsoltad, berendezted.4. lépés:

Amíg kedvesed még fürdőzik kicsit egyedül, gyorsan kialakíthatod az útvonalat a fürdőtől a hálóig. Ennek minél gyorsabb, minél dinamikusabb lebonyolításához jó, ha mindent előre előkészítesz. Hogy csak „gyorsan ki keljen szórni mindent.” Azért vigyázz, hogy ne vegye észre semmin z esteleges kapkodást. Nem tudom, de szerintem nem célszerű nagyon elnyújtani az egyedül fürdőzés és készülődés idejét. Esetleg kieshet a ritmusból.A hálószobában van még pár teendőd. Hangulatvilágítás rendben (mécses, gyertya, virágok, bármi más, amit szeretnél kirakva), ágy szépen bevetve, nem rontja semmi az összképet. Tegyél egy tálba csokit, szőlőt, epret, mézet, egy tejszínhabot, bármilyen finomságot. A tálat rakd az ágyra. Rejts masszázsolajt könnyen elérhető helyre, és bármi mást találtál még ki a hálóba, azt készítsd elő úgy, hogy fennakadás nélkül bele tudjatok kezdeni.Amit kitaláltam, az a következő: Te elhelyezel magadon (bárhol) finomságokat. Ő bekötött szemmel kell, hogy megkeresse, de csak a nyelvét, vagy a száját használhatja. Nevezzük a játékot „Kincskereső” –nek. (valahol olvastam, de nem emlékszem már rá hogy hol) Ha talált egy kincset akkor attól a ponttól ahol találta, vissza kell találnia a szádhoz. Vagy úgy hogy közben csókolgat, vagy úgy hogy a nyelve végig a bőrödön marad. Ha visszaért a szádhoz egy csókkal kell jutalmaznod, és ő fojtathatja a keresgélést. Addig játsszátok, amíg meg nem találja az összes kincsecskét. Ha ügyes volt és minden kincsecskét (finomságot) megtalált, visszaért a szádhoz, és a jutalom csók is megvolt, meg kell mondanod neki, hogy sikerült minden kincset megtalálnia, és ezért jutalmat érdemel. Vedd le róla a kendőt, fektesd le kényelmesen először a hasára, jól masszírozd át hogy a lehető legjobban ellazuljon, fordítsd meg, és masszírozd át előröl is.Tehát párod még kényezteti magát egy kicsit a vízben, te már végeztél az út kialakításával. Már csak további feladatokat kell elhelyezned az útba, ha akarsz. Bár szerintem ilyenkor már nem célszerű ilyenekkel fárasztani a párodat. Mostanra ellazult, remélhetőleg kiürültek a negatív dolgok a fejéből. Ne akarjuk szerintem újra felesleges gondolatokkal megtölteni a fejét. Én ezt az irányvonalat viszem tovább, de ha valaki másképpen gondolja, tegyen úgy.Két további üzenet van hátra a hálószobába belépésig. Egy miután kilépett a fürdőből, és egy mielőtt belépne a hálóba (vagy amit a csúcspont helyszínéül választasz).Miután kilépett a fürdőből: (vigyük tovább a hárem-szultán gondolatmenet fonalát) „Mostanra megtisztultál testileg-lelkileg, és eloszlottak benned kételyek a szultánnal kapcsolatban, ha voltak. Egyetlen dolgod maradt csupán, eltalálni a szultán szobájáig. Lassan lépdelsz csak, nem akarsz sietni. És kicsit talán izgulsz is mi vár rád a szultán hálójában.”
Mielőtt belépne a hálószobába: „Elérkeztél a szultán hálószobájáig. Az első és legfontosabb szabály: addig egy szót se szólhatsz, egyetlen hangot sem adhatsz ki magadból, és nem nézhetsz a szultánra, amíg ő erre engedélyt nem ad! Ha kérdez valamit, te a lehető legrövidebben válaszolsz, utána csöndben maradsz. Egészen addig, amíg azt nem mondja: „Mostmár beszélhetsz, ha akarsz!” A második fontos szabály: amit a szultán kér, az szent és sérthetetlen. Ellentmondani neki csak fővesztés terhe mellett lehet. Tehát szemlesütve kell megközelítened, és le kell ülnöd az ágy szélére háttal a szultánnak. Az ágy szélén találsz majd egy kendőt, amivel be kell kötnöd a szemedet! A többi nőtől a háremben hallottál már pár dolgot, amik most eszedbe jutnak, és lassan összerakod magadban a dolgokat: A szultán szereti kényeztetni magát, de hálás is a kényeztetésért. Van egy játéka, ami azon kívül, hogy nagy örömet okoz neki, meg is mutatja, mennyire odaadó a nő, mennyire akar szultánja kedvében járni. A játék a következő: (miután leültél, és bekötötted a szemedet) a szultán szólni fog, hogy elvesztett pár értékes kincset. Ezeket neked meg kell találnod! Egyetlen módon keresheted csak meg őket. A szultán száját megcsókolva jutsz oda ahol elvesztette a kincseket, és belekezdhetsz a keresésükbe. Innentől csak a szádat, és a nyelvedet használhatod. A kincsek valahol a testén lesznek. Ha megtaláltál egy kincsecskét, vissza kell jutnod a szájáig (itt tudod neki odaadni) úgy, hogy közben vagy csókolgatod, vagy a nyelved a bőréhez ér. Válthatsz is akármikor a visszajutás módján. Csak és kizárólag úgy tudod neki visszaadni a kincseket, ha adsz neki a szádból egy darabot a kincsből. Tudatni fogja ha mindet megtaláltad, és meg fogod kapni méltó jutalmadat.


5. lépés:

Belép a hálóba, leül az ágy szélére, anélkül hogy rád nézne vagy akár egy hangot is hallatna, és beköti a szemét. Meg kell engedned, hogy beszéljen. Elég, ha ennyit mondasz: „Mostmár beszélhetsz!” Bármilyen dolgokat is találtál ki, törekedj arra hogy jól érezzétek magatokat. Bármi kínos neki azonnal hagyd abba, és ha bármi unalmassá válik, azonnal hagyd abba. Kezdj egy újba. Fontos, hogy addig nem „eshettek” egymásnak, amíg jól meg nem masszíroztad.Itt ér véget a móka és a kacagás, és innen kezdődik a buja, forró, és felejthetetlen szeretkezés. Ha befejezted a masszírozást, nyugodtan kezdj neki az előjátéknak (mert ugye a masszírozás nem az volt), vagy magának az aktusnak, ha ezt szeretnétek mind a ketten. Jól kell felmérned a helyzetet. Lehet te már türelmetlen vagy picit, mikor tudod már magadévá tenni, de lehet, hogy kedvesed még vágyik egy ki kényeztetésre, izgatásra, vagy játékra. Ez az ő ideje, úgyhogy cselekedj úgy, hogy mindenben a kedvére tegyél. Még ebben is. Nem szabad kapkodnod.

Már csak annyi van hátra, hogy kellemes, felejthetetlen időtöltést kívánjak, és jó szórkozást!

Tisztelettel: navrancs
 

Fórum

A terhesség első jelei
2020-09-17 - 16:25

Nemi betegségek
2020-09-15 - 17:08

Anális szex
2020-09-13 - 03:21

Maszturbálás
2020-09-13 - 03:18

Beszélgetünk
2020-09-13 - 03:18

Erotikus játékok
2020-09-13 - 03:17

Segédeszközök
2020-09-13 - 03:17

Merevedési zavarok
2020-08-18 - 09:53

Társkereső oldalak, vélemény
2020-08-07 - 05:35

Láb, harisnya és tűsarok
2020-06-19 - 22:24

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2020-06-19 - 18:44

Szüzesség elvesztése
2020-06-19 - 18:31

A méret a lényeg?
2020-05-04 - 06:50

Biszexualitás
2020-04-29 - 10:56

Női orgazmus
2020-03-08 - 20:29

Orális szex
2020-03-04 - 14:50

Barátság extrákkal
2020-03-03 - 09:05

Szexuális nevelés
2020-03-03 - 03:08

Pornográfia
2020-02-04 - 16:43

Hűtlenség, megcsalás
2019-11-25 - 22:41

Menstruáció
2019-10-13 - 19:11

Nők szexuális problémái
2019-08-06 - 23:37

Szex különleges helyeken
2019-07-17 - 16:01

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41