szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső
Első szerelem KOMMENT

Első szerelem

Bármilyen neműek, vallásúak, bármilyen országból is származzanak, az emberek első szexuális kapcsolatukat létük kulcsfontosságú eseményeként tartják számon. Ez egy olyan kulcs, amely kinyitja néha a szexualitás számos szférájának boldogságra és har­móniára nyíló ajtaját, néha azonban sajnos, egy kaotikus lelki élet kezdetét is jelentheti. Teljes cikk

chir567 2011-04-10 10:25
sziasztok lenne egy kérdésem barátnőmel pár hete közösültünk és szűz volt én nem éreztem semmi olyan dolgott ami az átszakitásnál történi nem éreztem semmit de neki valami nagyon fájt szét harapta a kezem . nah de szóval az van hogy kivettem a farkincám és hüvely váladék kiseb darabos volt milliméteres aporságal ez mind okés 2 djára is betoltam erősebben akkor se éreztem semmit de viszont mikor kihusztam a farkamon egy jó 2 cm hosszu fehér sürü zselés dolog volt barátnőm mondtah ez siker lett ,de szerintme nem , utána elment pisilni és mondta hogy 2 x ugyan enyi kijött bejööt a szobáb ismételten mondtah nedves abugyija mondta nézek alá alá nézetem ismét ugyan az a fehár hoszu dlog volt ott "

az lenne a kérdésem hogy ezek szeerrint elvettem a szüzeségét ?????

vagy ne talán csak hüvely váladék lett volna au egész ?
[7550]
Krajcár 2010-04-08 16:41
Puszedlinek üzenem hogy ha tényleg és öszintén szeretitek1mást akkor nincs mit szégyelni 1más elött, ez erről szól!!! Ha ő igazán szerett téged akkor nem fogja érdekelni hogy esetleg (csúnyácska ami "odalent van") mert nem fog azzal törödni hanem azzal hogy boldogá tegyen tégedet!!
[6846]
betti 2010-02-07 21:27
én 16 vagyok és tegnap vesztettem el :) 2 hete járunk a barátommal aki 19 éves... a testvérem osztájtársa volt, most az orvosi egyetemen első éves halgató, szilveszterkor találkoztunk, a testvérem mutatott be egymásnak... a bulin rengeteget szemeztünk, de barátnője volt. Szilveszter után csak rá tudtam gondolni, és tudtam hogy ő is érez valamit irántam. Egy hétvégén a testvéremhez mentem mivel ő a mi kis városunktól kb 60kmre lakik mivel ott jár egyetembe. Zoli(barátom<3)-val szinte szomszédok, és átjött, amíg a tesóm lement a boltba mi ketten maradtunk és akkor elcsattant az első csók :*... olyan volt mint egy álom, nem hittem el hogy egy ilyen sexy fiu velem van, nem akartam hogy elengedjen, megálítottam volna az időd...imádom őt. Majd én hazajöttem... rengeteget beszélgettünk telefonon, és ő szakított a volt barátnőjével. A csaj nagyon ki volt, többször megfenyegetett mert egyből leesett neki hogy én állok a háttérben. Azóta rengeteget voltunk együtt, elvitt kocsikázni, és az autóban eljutottunk a pettingig. Nagyon jó volt, ezért hazamentünk és elkérezten anyuéktól hogy haggyák hogy nála aludjak...és engedtek mivel ismerték a fiut és tudták hogy rendes. Elvitt a nyaralójukba, többször megkérdezte hogy biztos akarom? nagyon rendes volt, majd megtörtént a dolog. Nem fájt, nagyon tapasztalt volt, szenvedélyes volt vele a sex. Olyan volt mint egy álom, reggel mikor felébredtem nem hittem el hogy igaz ez a tündérmese, mesztelenül feküdtünk az ágyban és nem szégyektük egymás előtt magunkat. Azt gondolom ha megbízol barátodban és télleg szereted akkor nem lehet baj, nekem nem fájt egyáltalán, élveztem és az orgazmus is megvolt. A legfontosabb hogy szeresd akivel csinálod, ja és az előjáték feloldja a hangulatot, ajánlom :) Kívánom mindenkinek hogy ien legyen az első mint nekem... felejthetetlen, nem az a lényeg hogy mikor veszted el, hanem az hogy hogyan és kivel. ha barátaid közül már mindenki elvesztette csak te nem ne zavarjon, hidd el ha csak ezért veszted el esetleg olyannak adod oda akit igazán nem is szeretsz örög életedbe bánni fogod.................köszi hogy elolvastad/egy őrülten szerelmes lány/~betty
[6662]
puszedli [NŐ] 24 2010-02-01 17:35
szia köszi h válaszoltál, azt hittem, senki nem fog:)
és igen neki is ez lesz az első alkalom... nem tudom pontosan mitől is félek, így átgondolva az alapján amiket mondtál, tényleg semmi okom aggódni:) és tényleg köszönöm, hogy szántál rám egy kis időt, és válaszoltál nekem, sokat segítettél vele!:)
[6643]
kanyim [NŐ] 58 2010-01-22 12:19
hááát.. egyrészt gratula a kapcsitokhoz.. és bölcs gondolat hogy vártok az első alkalommal... mert azért 1 hónap még nem nagyon tekinthető igazán nagy kapcsinak...de nyárra már bőven átestek sok dolgon és kiderül hogy mennyire tartozok össze..

a párodnak is első alkalom lészen??
és mitől is félsz pontosan? mi olyan különleges-fertelmest láthatna alant?
de mivel pettingeltek és fokozatosan haladtok az első szex felé..
mire az bekövetkezne.. gondolom kezével.. szájával már eléggé feltérképezheti a viszonyokat...;)))
és nyugi.. visszafele.. ő is parázik ezerrel hogy nem olyan tökéletes és hatalmas a léce mint a filmekben... szoval no para...
(a lényeg a fokozatosság.. ne durrr bele legyen.. pl amíg szájjal..kézzel nem juttattátok egymást a csúcsra sztem kapkodás a szexen gondolkozni.....de ha ezzel megvagytok.. akkor minden gátlásnak vége)
[6612]
puszedli [NŐ] 24 2010-01-22 11:53
én 13 és fél éves vagyok, a barátommal már több mint 1hónapja járunk. mind a ketten szerelmesek vagyunk a másikba. nekem több kapcsolatom is volt már, ezek közül csak 2volt komolyabb. de ennyire mint ez, még egyik sem volt az:) ő másfél évvel idősebb nálam, 15éves.. szinte majdnem minden alkalommal, mikor nálunk van, eljutunk a pettingig. már többször is beszéltünk az első alkalomról, és úgy tervezzük, majd ha betöltöttem a 14-et, tehát nyár végén tesszük meg. ő is rendes, nem siettet, azt mondja, ő bármeddig vár rám, amíg csak szeretném. én úgy vagyok vele, hogy szeretném is, meg nem is..nem az a baj, hogy félek, hanem meg akarom várni hogy betöltsem a 14et mindenképp. már minden ehhez kapcsolódó cikket elolvastam, amik nagyjából eloszlatták a kételyeimet, és ha félek is valamitől, az nem a fájdalom, hanem hogy nem tetszik majd neki, amit odalent lát..:S itt nem a szőrről van szó, azzal nincs gond, mert borotválom, csak hát mégis...:S a pornófilmekbe is a csajok olyan tökéletesnek tűnnek, mintha semmi szépséghibájuk nem lenne, és mivel tudom, hogy ilyen videókat, félek, hogy nem leszek majd neki elég jó:/ kérlek segítsetek!! mit csináljak, hogy ezt el tudjam felejteni, és élvezni tudjam majd az elsőt??
[6611]
töpike 2009-12-30 17:35
én 14 voltam mikor elvssztettem a szüzeségemet a barátom már tapasztaltabb volt igy egy kicsit se fájt azóta minden héten csináljuk és egyre extrémebben!!!
[6537]
pampam [NŐ] 34 2009-08-08 09:01
helló
én 15 évesen vesztettem el a szüzességem..bár szégyellem, hogy ilyen korán, de utána 3évig ő volt a barátom. ő volt az első igazi nagy:) Nekem az első olyan felemás volt. 1. nem fájt 2. nemis élveztem el, de ettől függetlenül jó volt!
[6087]
Krisztin 2009-08-07 18:18
Az én első igazi szerelmemmel nem feküdtem le nem voltam elég érett hozzá és féltem h nem lenne jó élmény mivel ő sem rendelkezett tapasztalattal ő is szűzvolt még, aztán szakítottunk és megmaradtunk igazi jó barátoknak! Majd egy év múlva 16 évesen egy fél éves kapcsolatom során az akkor tapasztalt barátommal veszítettem el a szűzességem és szép élmény volt nagyon vigyázott, és utánna még sok szép élménnyel és tapasztalattal ajándékozott meg! A régi barátom aki időközben elveszítette a szűzességét jó barátom maradt ezidő alatt is.
Aztán most nemrégen úgy döntöttünk h bepotoljuk azt ami régen kimaradt, és lefeküdtem vele de elkövettük azt a súlyos hibát h nem védekeztünk és most eléggé rettegek h terhes vagyok!
[6080]
punkgirl007 2009-08-06 20:08
Én 16 voltam amikor elvesztettem a szüzességem,(most 17vagyok) az akkori barátom már eléggé tapasztalt volt, és alig fájt az egész, és egyáltalán nem véreztem.
Az egész csak azon mulik, hogy akivel az első megtörténik abba bizz meg teljesen, és szeresd, akkor felejthetetlen lesz...

Viszont ismerek 1 csajt aki elment 1 diszkóba, jól berugott és az ottani wc-be veszetett el amire másnap már szinte nem is emlékezett.
Szerintem ez azért elég szomorú...
[6074]
manócska 2009-08-06 14:40
huh..nekem borzalmas volt az első.. nemvolt elég előjáték és túlhamar döntöttünk úgy hogy na aakkor probálkozzunk szörnyen fájt... nagyon kellemetlenül éreztem magam hogy miattam nem sikerült :S aztán próbálkoztunk még már de akkor is fájt aztán meg elment a kedvünk tőle .. nekem nem volt erős vérzés de nem is volt kicsi.. igazáól rájöttünk hogy akkor kell amikor tényleg van ehhez kedvünk és nem ilyen stresszes csak spontán jön nem ugyhog ráizgulunk... azóta remek estéekt töltünk együtt:)
[6071]
Kalózka 2009-08-04 23:30
Ez a cikk 100 évvel ezelőtti nézeteket tükröz és egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Egy nő egyáltalán nem így gondolkodik, számára a szex hódítás és aktívan szerzi meg a férfit. A csikló jelentőségét pedig túlhangsúlyozzák. A férfi nemi szerv megfelelője a G pont, ami a hüvelyben található, és az okozza az igazi extázist. Szerencsére az ember ennél sokkal ösztönösebben szeretkezik!
[6066]
Attila 2009-08-01 20:13
ez az oldal sok nagyon fontos dolgot tartalmaz.
nekem nagyon teccik
talán még terjeszteni is fogom a barátaim közt
megéri végig olvasni
köszönöm a sok infóót!
[6055]
jessy 2009-06-06 23:37
én 16 éves vagyok és a barátommal már tevezzük ....félek egy picit az elsötöl mert félek hogy kudarc lessz.... De ezen az oldalon nagyon sok mindent tudtam meg... (a barátommal már öt hónapja vagyok eggyütt.
[5828]
Buck 2009-06-04 23:51
Észrevettem hogy 4hónapja írtad, de azért írok kommentet...
Szerintem bőven ráérsz!
14évesen én még legóztam :D, -enyhe túlzással-

Szerintem sok probléma van a mai fiatalság szexualitással való kapcsolatával!
Divattá vált minél korábban elveszíteni a szüzességet, és ezt követően minél többször minél több partnerrel szexuális kontaktusba kerülni.
Természetesen megértem, hogy ne érteném... De szerintem sokkal többet jelent ha szeretjük is a partnerünk, mintha csak egy homályos kép a fesztiválon.
Mindenesetre az a fontos, hogy mindenki akkor veszítse el, amikor készen áll rá! ennyi
[5819]
gabici 2009-05-31 16:50
...nagyon tetszik ez az oldal mivel hogy meg 18 evesen szuz vagyok itt sok mindent mar megtanultam az elso kozosulessel kapcsolatba!
[5788]
egylány 2009-05-28 18:47
A barátommal 1 éve voltunk együtt , mikor megtörtént az első. Persze nem elsőre sikerült, hanem egy jópár próbálkozás után, de nagyon jó volt. 14 és fél éves voltam,de ennek ellenére nem bántam meg még a mai napig sem. 2 évig voltunk együtt és az idő alatt nagyon szépeket éltünk át :) Szóval szerintem nem kor függő az egész , hanem érzések és idő ...
[5779]
lilla 2009-05-15 23:19
Szóval nekem elég kellemetlen volt ugyanis az első alkalom totális kudarc volt ugyanis az én esetemben a vérzés nem volt kevés és undorító volt amitől persze minkettőnknek elment a kedve az egésztől..... nem tom mikor fogunk ezzel próbálkozni még...
[5713]
Ditte [NŐ] 30 2009-03-04 07:04
Én is így voltam vele...csak azzal akit szeretek és életem egyik legcsodálatosabb élménye volt...:) Okos vagy, hogy így gondolkozol szerintem, nem, hogy tetsileg sem lehet, hogy kész vagy rá, hanem lelkileg sem!:)
üdv:)
[5221]
. . . 2009-03-02 20:52
14 éves vagyok, lány és még szűz de szerintem ráérek.Inkább később valakivel akit szeretek mint most valakivel aki csak tetszik:)
[5216]
anna ^^ 2009-01-23 21:38
szijasztok. hát ez nagyon jo oldal... mindent megtudhatnak azok,akik esetleg nem tudták még... szóval nagyon jó :D
... ennyít akartam. =)

pussz * *,
[4797]
Vikey 2009-01-04 23:28
Sziaztok!
Remek dolgokat olvasok ezen az oldalon, és megnyugtat a tudat, hogy ha esetleg kudarcba fullad a dolgog az nem nagy gáz. Én a barátommal nemrég feküdtem le, bár már fél éve járunk... Nagyon jó volt, figyelmes is volt a párom, de mégis fájt egy kicsit, amin nem lepődtem meg, hiszen sokat olvastam már erről. Szerelemből feküdtünk le... Ezt az is bizonyítja, hogy a 8.próbálkozásra sikeredett a dolog... Kicsit kellemtlen szám, de nekem a szerencseszámom. Aznap este, mikor elhatároztuk, hogy ismét megpróbáljuk éreztem, hogy menni fog... És sikerült!!! Érdekes módón nem hagyott el a párom a kudarcok után, sőt még ő érezte magát kellemetlenül, hiszen ő már nem volt szűz, én pedig még igen... Minden esetre jó volt és boldog vagyok, hogy végre látom rajta, hogy "büszke". :)
Amúgy tényleg nagyon jó szerelmesnek lenni. Előző kapcsolatomban nem feküdtem le a párommal, mégis 19 hónapot együtt voltunk. Történtek dolgok, de nem voltam még felkészülve ahhoz, hogy lefeküdjek Vele. Mégis kitartott és nem csalt meg, ráadásul soha nem is erőltette a dolgot, ami miatt becsülöm a mai napig is. De sajnos egyszer minden véget ér, bár ennek a végnek örülök, mert kiderült a végére, hogy nem vagyunk egymásnak valóak... Ráadásul most mégszerelmesebb vagyok... Megérte várni...:)
[4462]
kis csillag 2008-12-30 18:59
hat ide figyelj sziszike. en masfel honapja vagyok egyutt a baratommal es dec 28 an lefekudtem vele. szoval csak annyit akarok mondani hogy ha a pasi igazan szertett volna akkor nem hagyott volba el, mi mar a kozos jovonket tervezzuk . ne undorodj a fiuoktol,mert jon majd valaki akivel minden szep es jo,majd ha vele is lefekszel meglatod hogy vannak meg normalis pasik is a foldon. egyebkent mi mindkettem szuzek voltunk es egymasnak adtuk a szuzessegunket,meg annyit csak hogy ne fogd fel tragikusan,majd eljon neked is az akivel ugy erzed jo es vele maradsz akar eleted vegeig.........................
[4384]
kanyim [NŐ] 58 2008-11-27 14:38
kicisza..ha ő az első az életedben.. és nem tom hány évesek vagytok... akkor semmi sem sürget..ha szeret téged.. akkor várni fog bármenynit.. ha nem.. akkor látod legalább hogy menynire is ovltál "fontos" számára... annó én 5hónapot vártam első komoyl kapcsimnál.. és még másiknál is vártam késöbb majd 3-t...
[3985]
jocika 2008-11-26 23:34
az első nekem ezelőtt 6 évvelvolt azaz 13 évesen őbele voltam először és szerintem utoljára is igazán szerelmes,azóta a sex et nemélvezem igazán senkivel
[3981]
kicisza 2008-11-19 15:18
Sziasztok!Én a barátommal lassan 2 hónapja vagyok együtt.ő szeretne már szeretkezni,de én nem vagyok kész rá.mindig mondja h mennyire szeretné...félek ha túl sokáig utasitom vissza akkor elhagy...:'(
[3924]
Anthico [NŐ] 108 2008-11-15 19:13
Sziszi.ke, talán csak ennyit akart. Ha régóta komolyan foglalkoztattad volna, nem szakított volna 5 nap után :S
[3884]
Sziszi.ke 2008-11-14 15:22
sziasztok... én pont október 23.án veszítettem el valakivel akit az életemnél jobban is szeretek és éreztem h ő is szeret... már régen le akart velem feküdni de nem eröltette a dolgot és egyszer csak megtörtént... először nem hitte el hogy tényleg szűz vagyok!XD ja és a barátom október 28.-án szakított velem :'( (U) azóta sírok undorodom minden férfitól én csak vele tudom elképzelni a jövőt... kérek mindenkit h NE adja magát oda senkinek sem olyan hamar... ha ez az ára amit én kaptam akkor NE...
[3872]
Anthico [NŐ] 108 2008-08-07 23:01
Bubyka, egyértelműen túl fiatal vagy a gyógyszerhez (bár szerintem a szexhez is). Szóval egy épeszű doki nem fogja neked semmiképp se felírni. Maradnak az egyéb,nem hormonális foggátló módszerek, amik közül az óvszernek van a legjobb Pearl-indexe, szóval csak azt kéne így elsőre használni, ha már mindenképp szexelni akartok :S Ha meg ennyi áldozatra nem képes (gumit húzni), akkor én elgondolkoznék a helyedben :S Neki fontosabb, h ne legyen gumi, minthogy kivédjétek az esetleges nemkívánt terhességet, abortuszt?
[2988]
bubyka 2008-08-07 17:05
Sziasztok! Én 14 éves vagyok és 8 hónapja vagyok együtt a barátommal! 45 km-re lakik tőlem és mikor találkozunk nagyon jó vele! Még szűz vagyok de én úgy érzem hogy ha kezdeményezne én belemennék! Nagyon szeretem és ő is engem! Szerintetek túl fiatal vagyok hozzá? Félek hogy ő nem szeretne óvszert használni én pedig nem szedek gyógyszert! Én már vágyom rá de a védekezést nem tudom hogyan oldjuk meg! Anyám egyből rákérdezne hogy minek nekem gyógyszer? ő még nem engedné hogy lefeküdjek a barátommal!
[2985]
Angel88 2008-08-02 14:52
Szerintem az a baj,hogy sok "kislány" nem fogja fel,hogy a pasija csak kihasználhatja...saját példámból indulok ki,anno én is meggondolatlanul 14 évesen vesztettem el a szüzességemet,és nagyon rossz nyomot hagyott bennem,mert később kiderült a fiú nem szeretett igazán! Meg lehetett volna élni jobban is az első "olyan alkamat" ez most nem elrettentő példa,de manapság sokkal jobban meggondolom kit,és mennyi idő után engedek az ágyamba...
[2857]
Enci 2008-06-10 21:09
Elég nagy butaság volt babuchy.Én még 14 éves vagyok és fél éve van barátom akit nagyon nagyon szeretek,ő az első nagy szerelmem...és én is neki.ő már 19 éves és megbeszéltük hogy akkor fog megtörténni a dolog ha én szeretném,ő nem fogja erőltetni mert igazán szeret és nem ezért vagyok fontos számára.Ha a barátod is így gondolja akkor szerintem nagyon felesleges volt hazudnod neki mert ez előbb utóbb úgyis kiderül.Meg egyébként is.. nem éri meg mert neked lesz kellemetlen később.Én ezért voltam őszinte a barátommal és megmondtam neki h én még az aktust nem igazán szeretném.Nem vagyok elrontója semmi jónak de nekem ez még korainak tűnt.Megértette,elfogadta és még azóta is együtt vagyunk. :D
[2481]
babuchy 2008-05-20 16:04
Én még nem vesztettem el...de viszont uhh...régen azt mondtam a páromnak,mikor még csak haverek voltunk,h már 2 sráccal voltam együtt...és most,hogy együtt vagyunk nem tudom elmondani neki,hogy én még szűz vagyok....nem tudom mit reagálna...lécci segítsetek!!!!:/
[2389]
thymian [NŐ] 92 2007-12-04 10:07
az első szerelem nekem nem párosult a szüzesség elvesztésével. bár voltak dolgok, de addig nem jutottunk el. mai napig csodálom az első szerelmemben a kitartását:) valószínű ,tényleg odavolt értem:)
tényleg jó érzés szerelmesnek lenni. én bevallom, nem igazán gondolkodtam azon, hogy vajon a másik ugyanúgy éli-e meg, de mint ahogy a cikk is írja, ez normális fiatalon, úgyhogy most meg is nyugodtam ebből a szempontból:)

ma már úgy érzem, hogy a szexet szerelem nélkül nem tudnám megélni, egyszerűen nem lenne teljes a dolog, mert szerintem szeretkezéskor fizikális, mentális és lelki szinten válunk eggyé a partnerrel, ami a lehető legtökéletesebb, legharmonikusabb az én felfogásom szerint. ha valamelyik a 3 közül nem történik meg, akkor ott csorbát szenved az együttlét, s a végén nincs meg a maximális kielégülés.
[1465]
Anthico [NŐ] 108 2007-12-03 16:56
Orál volt, csak éppen ODA nem nagyon tévedhetett le...
Na, pont ezért írtam, h van, aki nem is nagyon akarja bírni (áldozat a szereméért), van, aki pedig szenved, mert emiatt nem akarja a párját elveszteni.
[1463]
kanyim [NŐ] 58 2007-12-03 16:51
8hónap..és azalatt semmi testi kontaktus?
hááááááááááááááááááááááááááát....
ilyenekről inkább ne is beszéljünk...
de az biztos hogy nagyon próbára tenné a kapcsoaltaimat;)))

juj..ejtsük i a témát 1ből...
mert szemétség ilyenkor otthagyni valakit..de magamat ismerve..8hónap..ááá..sansztalan...
[1462]
Anthico [NŐ] 108 2007-12-03 16:23
Jahajjj...neeeem :S
H magyarázzam már el? :D
A lentebb említett barátom 8 hónapig vegetált (bnőjének komoly nőgyógyászati műtétje volt)...és megcsalta :S
Ezzel kapcsban írtam,h én szenvedve, de kibírnám :S
[1461]
kanyim [NŐ] 58 2007-12-03 16:21
1-2hónap..de együtt..csak épp sex nem lehet?
azt még fél-lábon-is;)))

ott a petting..orál..popó..simán megoldható...
és ha ő nem is kivánja..azért tudja hogy mik 1 pasi minimális igényei..
van hogy párom mondja hogy most ne..de ő engem nagypn szívesen...
ekkor én mint 1 durcis kisgyerek..mormogva..de hagyom magam;)
[1460]
Anthico [NŐ] 108 2007-12-03 16:18
Nem távollét, együtt vagytok, csak éppenséggel nem kivitelezhető...szerintem azt kibírja az ember..bár csak akkor, ha igazán szerelmes.
[1459]
kanyim [NŐ] 58 2007-12-03 16:15
1hónapot én is kibirnék masztival..de pl egy féléves távollét nálam azért elképzelhetetlen testi aktus nélkül...
pl a külföldi utazásokra gondolok itt...
[1458]
Anthico [NŐ] 108 2007-12-03 16:04
Erről jut eszembe, h egyik haverom szereti a bnőjét, de egészségügyi oko miatt pár hónapig szünetelt a szex. Nos, haverom napi 5-6 masztival elég nagy étvágyú, és nehezen bírta ezt az állapotot...megcsalás lett a vége.
Viszont múltkor belegondoltam, h ha páromnak lenne ilyen baja, akkor én a mérhetetlen étvágyam miatt megcsalnám-e? Fontosabb lenne-e a testi kielégülés,mint a szerelem? Arra jutottam, h semmiképp!!! Inkább vennék több tucat segédeszközt és átvészelném az időszakot...a nagy érzelmek csodákra képesek...

Ui: jelenleg elég szegényes a szexuális életünk,mégsem fordult meg a fejemben, h ez nem mehet így tovább...várok, mert tudom, h 1-2 hónap múlva könnyebb lesz.
[1457]
kanyim [NŐ] 58 2007-12-03 15:42
hazudik aki azt mondja hogy csak belső egyezés..és nagy érzelmekkel örökké működik 1 kapcs..a testiség is legalább ilyen fontos..mert a porblémákat meglehet oldani 1-1 jó aktussal..ha meg vacak..gerjeszti a problémákat..
[1456]
szabina 2007-12-03 10:37
Nagyon jó szerelmesnek lenni.A szerelemben a szex is fontos szerintem tök jó dolog.
[1455]
[ 1 ]

Témakörök

Friss

Egy megbízható hormonmentes fogamzásgátló módszer

A nyitott kapcsolatokról

Cikkajánló

A legelső alkalom

A tizenévesek szexualitása és a fogamzásgátlás

Orgazmus, pornó és vibrátor

Vágykeltők

A női orgazmus egyes jellemzői

Fogamzásgátlás szülés után

Random

Szeret! Nem szeret!

Mit kell tudni a Chlamydiáról?

Fórum

Maszturbálás
2020-10-14 - 23:32

A terhesség első jelei
2020-09-17 - 16:25

Nemi betegségek
2020-09-15 - 17:08

Anális szex
2020-09-13 - 03:21

Beszélgetünk
2020-09-13 - 03:18

Erotikus játékok
2020-09-13 - 03:17

Segédeszközök
2020-09-13 - 03:17

Merevedési zavarok
2020-08-18 - 09:53

Társkereső oldalak, vélemény
2020-08-07 - 05:35

Láb, harisnya és tűsarok
2020-06-19 - 22:24

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2020-06-19 - 18:44

Szüzesség elvesztése
2020-06-19 - 18:31

A méret a lényeg?
2020-05-04 - 06:50

Biszexualitás
2020-04-29 - 10:56

Női orgazmus
2020-03-08 - 20:29

Orális szex
2020-03-04 - 14:50

Barátság extrákkal
2020-03-03 - 09:05

Szexuális nevelés
2020-03-03 - 03:08

Pornográfia
2020-02-04 - 16:43

Hűtlenség, megcsalás
2019-11-25 - 22:41

Menstruáció
2019-10-13 - 19:11

Nők szexuális problémái
2019-08-06 - 23:37

Szex különleges helyeken
2019-07-17 - 16:01

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41