szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső
A szüzesség elvesztése KOMMENT

A szüzesség elvesztése

Ezzel a kis cikkel arra kívántam felhívni a figyelmet, hogy nem minden az, ami annak látszik, és nem minden úgy van, ahogy azt egyesek állítják és legfőképpen nem biztos, hogy az a helyes út! Viszont „megnyugtatásként” állíthatom, ma is szép számmal vannak olyan lányok és fiúk akik 20 éves koruk körül vagy még később vesztették el a szüzességüket. Tehát ebben az esetben csak azt tudom mondani, hogy mindenki várja meg a megfelelő helyet, időpontot és partnert, vagyis az IGAZIT!

! 2012-01-06 01:10
A nőkben van egy örök kötelék az első fiúhoz akinek odaadták magukat, de szerintem csak akkor ha azt szerelemmel tették. Talán ezért érdemes várni. Egyébként a szex nem félelmetes, sőt a világ legjobb dolga, túl sokáig azért ne várjatok! ;)
[8128]
Oszinteseg 2011-09-28 22:17
3 honapig dolgoztam a kapcsolatunkon, hogy a leanyzo lefekudjon velem. Szuz volt, megtortent a dolog es en buszke voltam mindkettonkre. Tobb mint 10 evig egyutt voltunk hazassagban boldogsagban! Most meg azt kapom a husegert, szeretetert, kitartasert, hogy neki nincs szexualis tapasztalata massal!!! Szakitott velem. Hat koszonom szepen! Ha 30 evesen most jut eszebe ez a dolog akkor csak gratulalhatok a felesegemnek! En nyitott vagyok mindenre, a normalis keretek kozt! Azt nem fogja fel a kedvesem, hogy az ilyen pasik hamar elkelnek es most nem fenyezni akarom magam!!!
[8022]
Lina90 2011-09-02 23:36
Sziasztok!

Nekem sajna az volt a bajom még suliba jártam hogy 17 éves voltam és a 12 lányból az osztályban én voltam az aki szűz volt és ezért szinte mindenki csak értéktelen rongyként kezelt meg hasonlók. De én megmutattam nekik, hogy az ő nyomásukra nem fogok olyat tenni amit nem akarok, igaz nagyon rosszul esett ahogy bántak velem, de én most töltöm a 21-et és büszke vagyok rá hogy szűz vagyok, igaz már másfél éve járok a barátommal, de még vele sem volt semmi sem, mert nem érdemli meg, ahhoz szerintem még elég sokat kell bizonyítania....Szóval lányok ne tegyetek olyat amit mások, nem kell másokra hallgatni, meg mások után menni....Legyetek önmagatok és azt nézzétek hogy ti mit szeretnétek és nektek mi a jó. :)
[7990]
Bloodyvampire [NŐ] 25 2011-06-08 17:30
sziasztok!
Segítsetek már lécci! még szűz voltam és lefeküdtem a barátommal úgy hogy nem volt cotton. mit tudok ilyenkor tenni?:S:(:(
[7883]
duck 2011-06-05 16:00
Sziasztok!
19 éves fejjel nem mondhatom azt hogy felnőtt vagyok, közelről sem, de azért van már valamennyi tapasztalatom az élettel és az emberekkel kapcsolatban. Utána akartam nézni egy-két dolognak barátnőmmel és magammal kapcsolatban a neten így akadtam erre a topicra. Nem terveztem hogy hozzászólok de azért mégsem tudom megállni.

Hát... az első gondolat ami eszembe jutott az, hogy 14-16 éves emberek (1-2 év együttjárás után) nem mondhatják őszintén azt hogy nem bánták meg hogy lefeküdtek a barátjukal/barátnőjükkel. 19 évesen sem mondhatják és akár 10 évvel utána sem mondhatják, mert a megbánás általában nem jön ilyen hamar.

A második amire gondoltam: (vélemeny:)az, aki tizenévesen felnőttnek, esetleg érettnek tartja magát az nagyon rosszul teszi, és erre később rá fog jönni amikor tényleg felnő. Lehet hogy túl magabiztosan beszélek itt hülyeségeket, attól hogy én úgy gondolom nem biztos hogy igazam van, csak elgondolkodtam: manapság mitől lehet felnőni (felnövés alatt nem arra gondolok hogy magasak leszünk és szőrösek, vonzódunk a másik nem iránt meg ilyesmi)? Nincsen épp Magyarországon háború amiben megedződik az ember lelke, a halált (ami az ember életében egy nagyon fontos , mondhatni meghatározó dolog) elrejtik előlünk... na mindegy szóval csak annyit szeretnék ezzel, hogy attól nem lesz felnőtt vagy érett valaki, hogy eldönti hogy lefekszik a barátjával/barátnőjével.

A szexről az a véleményem, hogy elsősorban az egymásnak való teljes odaadás eszköze és a szerelem legszebb megnyilvánulása. Vannak más, fontos funkciói, de ez a legfontosabb.

Ebből az én gondolatmenetem alapján az következik, hogy két külön embernek nem tudja senki teljesen odaadni magát.

Végül is arra jutottam, hogy szerintem általában nem kéne ilyen felelősségteljes döntést meghozni tizenéves embereknek, de a szabadság meg van hozzá, meg a következmények is.

Ha legalább 1 embert elgondolkodtattam akkor már megérte leírni viszont bocsánat a hangvételért, biztosan sokakat felidegesítettem ezzel a hozzászólással.
[7868]
Gergö199 [FF] 29 2011-06-04 18:39
Sok fiatal úgy van vele,hogy az osztálytársa már elvesztette akkor neki is el kell. Pedig ez nem így van.Nem szabad másokra hallgatni. Nekem például 18 éves koromig nem is volt barátnőm, Majd a legelső komoly kapcsolatnál vesztettem el.Azt a lány még ma is szeretem pedig már nem vagyunk együtt. De sajnos manapság már nincs olyan értéke a szüzességnek mint apáink korábban.
[7866]
sas 2011-05-13 12:46
igazad van van ra ido
[7687]
___________M____________ 2011-02-07 13:02
én 2 hónapja járok a barátnőmmel én 15 ő 14 és nagyon szeretem és ő is engem de nem akar lefeküdni velem azt mondja hogy majd 18 évesen de én nem hiszem hogy egy jó kapcsolatból hiányozhat a sex
[7440]
Amazon 2010-10-04 22:45
Sziasztok!

25 eves csinos sportos lany vagyok. 14 evesen baromira belezugtam egy sracba, 4 evig jartunk egyutt azt gondolva hogy igy is oregszunk meg. Szep volt de felnottunk, megvaltoztunk, kulon valtak az utjaink. Aztan volt egy volegenyem es most 25 evesen a ferjemmel veszitettem el a szuzessegemet. Mindenkit batoritani tudok hogy erdemes varni. Es az igazi meg is erdemli. Tiszteld magad annyira hogy megerdemled azt aki megtud varni es tiszteld a parodat annyira hogy varj ra. Egyebkenta ferjem 31 eves es en voltam neki az elso. Mellekesen jo kepu es inteligens. Regen en sem hittem volna hogy letezik ilyen ferfi :)
[7289]
One Girl 2010-07-08 23:54
sziasztok.
15 éves vagyok és nemrég vesztetem el azzal akit szeretek.Nemfájt,csak egy kicsit,ami szerintem szokásos. Csak azon gondolkozom hogy a jövöben ebből lehet valami testi problémám? Vagy ilyesmi?
[7096]
bbj(20) 2010-06-16 07:09
Eleg furcsa lett ez a vilag. Ami meg nehany evtizede termeszetes es jo volt, az mara mar sokak szerint ciki es szegyelnivalo. ERtem itt arra, hogy a termeszetes az volt ha a ket szemely aki hazassagra lepett egymassal, szuzen tette. Jot semmi esetre sem irhatunk ennek az elferditett es helytelen gondolkodasmodnak. Sok rossz visszavezetheto ra ugy kozvetlen, mint kozvetett modon is.
[7052]
harmincas 2010-04-20 22:28
14 éves korban talán még nem kellene szexuális életet élni.
Ráér az még, bőven van rá idő.
[6876]
kan [FF] 108 2010-04-18 14:21
hi!
15-éves srác vagyok és ojan vagyok amien a felhasználó nevem is:)):)):P kanos!
6-hónapja van 1 barátnőm aki 14-éves!
nagyon nagyon szeretjük 1mást!
és megirtam neki a neten hogy annyira szeretem h neki adnám a szüzességem is!
és hát ő nem szeretné még!
azt mondja hogy nagyon nagyon szeret de erre még nincs felkészülve!
én meg is értettem !
de basszus hát a testi kapcsolat nem ugyan ojan fontos mint a lelki??
tanács kellene!
szerintem fél attól hogy csak kihasználnám és miután megtörtént,othagynám!
de ez nem igy van!
nagyon szeretem és a hosszu idő elteltével sem csökkent az iránta érzett szerelmem!
és ezt nem kell félreérteni!
énsem dugnék össze vissza!
de őt szeretem !
normális az hha tiszta szivemből szeretem és kivánom a testét??
[6865]
Ani [NŐ] 40 2010-04-13 14:10
Azzal veszítse el, akivel úgy érzi, jó lenne. Nem kell várni a házasságig, vagy egy mellett rögtön kikötni.
[6854]
Fiu22 [FF] 33 2010-04-11 20:31
[csak egy lany]-válasz
Nem lehet semmi bajod,ha mindketten egészségesek voltatok és vagytok,de valóban megdöbbentő,hogy még csak 14 évesen megtörtént.Valószinű következménye csak lelkileg lehet a jövőre nézve,De az sem feltétlen,ez függ úgy tőled is,mint a társaságtól amelyikben vagy,szüleidtől és a fiúktól,akiket a jövőben meg fogsz ismerni...
Elvégre a sex természetes dolog,annyi,hogy kár neked,hogy megfontolatlan gyerekfejjel ilyen hamar belementel. :)
[6851]
2323 [NŐ] 33 2010-03-03 13:31
Sziasztok!

Ezer éve látogattam már el erre az oldalra. Én 19évesen vesztettem el a szüzességemet. Lett volna alkalmam hamarabb is(17évesen),de az a férfi nem becsült meg, csak arra hajtott, hogy minél előbb ledumálja rólam a bugyimat és ez nekem nem jött be. Sok akkori osztálytársam már túl volt ezen, de szinte valamennyien olyannal voltak, akit nem is szerettek és fordítva, nyűgnek gondolták azt,hogy szüzek! Az első csókom egy házibuli alkalmával történt-pedig azt sem így terveztem,mivel azt is azzal akartam,aki fontos nekem és fordítva. Jól beittam, beszélgettem egy sráccal és meg is történt. Üresnek éreztem magamat, így eldöntöttem, hogy nem érdekel senki véleménye, én azzal vesztem el a szüzességemet, akit szeretek és aki engem is szeret! És érdemes volt várni!!!:):) Azóta 4 éve együtt is vagyunk!:)
[6732]
kanyim [NŐ] 58 2010-02-21 16:54
na ez néhány ponton kicsit sántit;))))
meg ez inkább 30-40évvel ezelőtti gondolkodás...
[6706]
Fiu22 [FF] 33 2010-02-19 22:46
Kedves Lányok,idefigyeljetek!
A szűzességetek a legnagyobb testi kincsetek,amiből csak egyetlen egy van.Sajnos sokan nem tudjátok ezt az óriási dolgot felmérni.Igazán csak boldoggá azt a fiút fogjátok tenni,aki ezt tisztelni tudja és igy ti is boldogak lesztek.A női tisztaságnál szebb dolog nem igen akad e mocskos Földön.Nem egy olyan lánnyal beszéltem már,aki elvesztette a szűzességét és senkije sincs a butasága miatt.Csak házasság után feküdjetek le a szeretett férjetekkel és nem fogjátok megbánni,mert szeretitek őT.
Ne hagyjátok magatokat!A nem bánomból lesz a bánom.
[6699]
nico [FF] 42 2010-02-11 19:25
Az emberek, fiúk többsége primitív, kulturálatlan, műveletlen, igénytelen, rövidlátó és sznob.Ezért is van sikere, nézettsége az ugyan ilyen tv műsoroknak is. Ez olyan mint egy járvány, terjed is a műsorok miatt.Egy ilyen többségi tag képtelen valakit minősíteni, megítélni helyesen, ezért nem kellene hogy rossz érzés kiváltói legyenek.Ha a szerelmen múlna én még mindig szűz lennék,és ha tudtam volna milyen a szex olyannal, aki nem tetszik igazán, akkor inkább maradtam volna szűz.
[6674]
csak egy lány.. 2010-02-06 01:33
sziasztok..az nagyon nagy gáz ha 14 éves vagyok..és már nem vagyok szűz?!:S nagyon megbántam a dolgot.. de sajnos nem tudok már mit csinálni..:(:( nem tudom vissza forgatni az időt.. pedig szívesen megtenném..=/ de nem lehet semmi bajom ugye??
kérlek..valaki mondjon valami biztatót! =/
előre is köszönöm..
[6657]
Attila 2010-01-10 19:06
Sziasztok!

En is hazassag elott fekudtem le a baratnommel, kb 6 honap jaras utan, igaz, mar akkor komoly szandekaim voltak. En is szuz voltam, o is, ezert lassan ment a dolog, aztan egy ido utan eljegyeztuk egymast, aztan ket honapja osszehazasodtunk - 2 ev utan. Fokozatosan haladtunk elore, lassan lassan osszejott, nem volt verzes, sem fajdalom, semmi es jo volt. Bar eloszor aggalyaink voltak, hogy odaadjuk azt az ertekes kincset, mert amig ossze nem hazasodik valaki, addig nem 100 szazalek hogy o az aki kell, az elso csoktol az elso aktusig minden lassu es fokozatos volt, azoknak akik most kezdenek parkapcsolatba kezdenek csak ezt tudom ajalnani, nem surget senkit az ido. Fiuknak: ha nem tud valaki parancsolni a peterkejenek, kosson ra bogot....
[6581]
Sunnybaby 2009-12-16 10:40
Kedves Kinga!

Egyáltalán nem kell kínosnak érezned, hogy 18 évesen szűz vagy még. A szüzesség egy nő legnagyobb kincse, és csak annak adja oda, aki a legjobban megérdemli. Soha nem szabad mások nyomására cselekedni, mert az első alkalom a legkülönlegesebb, és ha rosszul sül el, akkor az a további alkalmakra hatással lesz. Sőt, bánni fogod, hogy mások miatt rosszul döntöttél. Ne törődj azzal, hogy a barátnőid mit mondanak. Bár elhiszem, hogy nem túl jó érzés azt látni, hogy nekik van barátjuk és úgy tűnik, hogy minden rendben van közöttük. Biztos, hogy kényszert érez ilyenkor az ember arra, hogy neki is legyen barátja, és minnél előbb túleshessen a dolgon. Saját tapasztalatból tudom, hogy nem jó elkapkodni ezt a döntést, mert aztán később nagyon bánni fogod. Próbálj meg türelmes lenni, soha ne akarj görcsösen barátot, mert abból nem sok jó lesz. Hidd el, hogy a kitartásod eredményt fog hozni, és meg fogod találni azt a személyt, aki tényleg megérdemli, hogy neki add a szüzességedet. Ráadásul sokkal jobban fog majd értékelni Téged is, mert nem azt látja, hogy rögtön ágyba bújsz vele az első adandó alkalommal, és így azt is le tudod mérni, hogy Te mennyire vagy fontos neki. Mert ez a nem mindegy. Ha figyelembe vesz Téged, és vár, amíg Te úgy döntesz, hogy eljött az ideje, akkor tényleg szeret Téged. Viszont ha nem vár, akkor nem is érdekelted igazán, és jobb az ilyennek véget vetni. Megkíméled magad egy csomó felesleges fájdalomtól. Úgyhogy én személy szerint támogatlak ebben a döntésedben, a többiekkel ne foglalkozz.
[6510]
25(lány) 2009-12-07 21:21
Sziasztok!
Nagyon régen nem jártam erre...
De úgy éreztem,hogy,ha anno a "problémámat" megosztottam veletek, akkor érdemes az örömömet is:)
Találkoztam valakivel... nem tudom,hogy mennyire vesz komolyan, de életemben először nem is érdekel annyira... Egyszerűen viszonylag sokszor találkoztunk, és egyszer sem az jutott Róla eszembe,hogy milyen érdekes a lelke:) SZóval maradjunk annyiban,hogy ő az,akitől csak a hormonjaim indultak be...de nagyon... bármikor rá tudtam volna ugrani...
És szerencsére ő is így volt ezzel, szóval egy kellemes este végén, némi alkohol rásegítéssel az ágyban kötöttünk ki...
És nagyon jól éreztem magam...semmi fájdalom, minimális vérzés, amit azt hiszem a pia, izgalom, sötétség "szentháromságában" észre sem vett...
Nekem nagyon kellemes volt...Pedig sehol az a nagy érzelem, a szerelem...
Nem tudom, létezik,h ő nem vette észre az egészet? Mert én nem mondtam el neki... de ő sem tett említést hasonló témakörben:)
Sőt, szeretné megismételni... még gondolkodom,hogy akarom-e... mert ez így most jó. Nincsenek érzelmek...és nem tudom,hogy ha többször ismételjük, nem fejlődnének-e tovább az érzelmeim... ami nála nem működőképes, neki ez abszolút csak a szórakozás...
Na mit szóltok? Elítélendő amit tettem? szerintetek folytassam?
[6474]
Kinga 2009-12-06 19:49
Én egy 18 éves lány vagyok és szűz a barátnöimnek vannak pasijai és nekem nincs volt ,de sosem az igazi....és ez ciki h szűz vagyok????sztem nem az de akkor mért nyagatnak azzal h mikor lesz már pasid?????????????
[6470]
Ellinor 2009-08-20 17:27
Én 18 éves vagyok és szűz. Nagyon sok lehetőségem lett volna odaadni vagy épp dobni valakinek. De egyszerűen nem éri meg. Ezért én már most szeretem a férjemet (bár még nem ismerem)azzal, hogy tartogatom magam neki. Nem éri meg 10 fiú fülébe súgni azt, hogy szeretlek, ha úgyis csak egyhez fogsz hozzá menni. Mennyire különleges lesz a nászéjszaka. Nem csak egy éjszaka, ahol önző módon használni akarom a testedet. Most érted, használjuk ki azt amink van, de szövetséget nem akarok veled kötni, nem akarok veled maradni egy életen keresztül. Csak használni akarlak.. Nem, ez nem erről szól. A szex egy ajándék. Add annak aki már bizonyított azzal, hogy egy egész életre veled marad.
[6131]
nico [FF] 42 2009-08-19 00:08
A Tizenhárom c. film pont erröl szól,eléggé jól ábrázolja a mai tinik világát..
[6127]
Niqq 2009-08-18 21:44
17éves vagyok.És a hétvégén veszítettem el a szüzességem.
Olyan pasival voltam aki 2évet várt rám,és bár már nem vagyunk együtt még mindig szeret.
Mindig szerettem volna valami konkrétat olvasni arról,hogy mi is lesz majd ha...megtörténik.
Úgygondoltam,hogy csak hülyítés,hogy nem fáj.
Meg,hogy csak vérzel...(akkor arra gondoltam,hogy ha majd én elveszítem tuti,hogy megírom a frankót.Azt ami volt.) Egyszer még probálkoztunk de akkor nagyon rossz kezdés volt,nagyon fájt és nem hagytam(persze nem eröltette).
De most egyszerüen életem egyik legszebb éjszakája volt:)
[6126]
xy 2009-08-17 13:03
Szokatlan volt olvasni, egy ilyen visszafogott, józan cikket erről a témáról. A trend sajnos az, sok lány dicsekszik, hogy 13 évesen, részegen, több partnerrel veszítette el a szüzességét, mert az a "menő"...
[6121]
nico [FF] 42 2009-07-02 20:23
25(lány)

És nagyon bölcsen fogalmaztál a külsőségekről,le a kalappal..:)
[5964]
nico [FF] 42 2009-06-29 10:07
25(lány)

Úgy gondolom hülyesség sürgetni a dolgokat,inkább legyen 1 kapcsid,mint száz másik ami elvész a sülyesztöben..Azt gondolom a kapcsolattól függ, amikor két ember ki tudja keverni magából azt a bizonyos színt..Szivesen dumálgatnék veled priviben ha gondolod..
[5942]
25(lány) 2009-06-28 20:45
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat...
Nincs konkrét pasiideálom, hülyeségnek tartom. De nagyon fontos a humor, azt hiszem a legfontosabb.
A külsőségek annyiban számítanak,hogy legyen az illető igényes magára. Nyílván kell a testi vonzalom is, de ezt nem kilóban, centiben,vagy hajszínben mérik azt hiszem:)
Voltam már szerelmes, de sajnos egy családos férfiba, és sohasem mondtam el neki,hogy nekem csak ő kellene... És közben meg sem láttam másokat. Mióta túltettem magam az egészen, többször kezdtem belemászni kapcsolatokba, de többnyire rosszul választottam. Paranoiás pszichológiai esetet, abszolút numeravadászt, vagy egyszerűen olyat, akinek nem feleltem meg, mert politikailag nem egyeztek a nézeteink (azt hiszem ez a legviccesebb). Lehet,hogy velem van a baj. De azt elhihetiket, hogy nem az akarattal, a vágyaimmal vagy az igényeimmel... Ti hol találtátok meg a párotokat?
[5939]
nico [FF] 42 2009-06-27 17:34
Szerintem a legfontosabb hogy rá kell hangólodni a dologra,és nem csatt durr bele..a kérdés már csak az hogy találsz-e valaha olyan embert kivel egy frekvencián vagytok..
[5938]
Szûzfiú [FF] 108 2009-06-27 14:09
Sziasztok olvastam az írásaitokat,picit megnyugtatott!Legalább nem csak én akarom tökéletesnek az elsőt!Én azért picit cikinek tartom,de nem szoktam ezzel dicsekedni!Volt olyan lány aki ezért dobott(ez szemét dolog volt!)de még mindig jobb mint ha azért tette volna,mert már végigmentem minden barátnőjén!Valahogy sosem találok olyan lányokat akik úgy gondolkodnának mint én.Nem baj nem adom fel sosem tudni lehet majd pont itt találok valakit sosem tudni.
[5936]
nico [FF] 42 2009-06-27 13:12
25(lány) neked szántam :)
[5935]
nico [FF] 42 2009-06-27 13:11
Ajánlom neked ezt a filmet,ebböl megtudod
mik teszik tökéletessé 2 ember kapcsolatát..:)

http://img403.imageshack.us/img403/8492/8077a90cen4.jpg

My Sassy Girl 2001

ui: fogadd meg tanácsom
[5934]
kanyim [NŐ] 58 2009-06-27 13:01
25(lány)...

háát..ha nem is futnának világgá..de azért ledöbbennének a pasik az bizti..deh nem ezzel kell indítani..

én sem 1 röpi kapcsiban gondolkodnék a helyedben..

de azért 1 normális kapcsit el kéne kezdened.. mert különben tényleg lemaradsz mindenről..

nem lehet várni a tökéletesre..nincs is nagyon olyan..
de ha beleszeretsz valakibe..akkor a tökéletlensége teszik majd őt még tökéletesebbé..
[5932]
nico [FF] 42 2009-06-26 21:55
25(lány)

Számodra milyen lenne az a fiú akivel minden klappolna?
[5931]
kanyim [NŐ] 58 2009-06-18 09:04
ne így indíts... mert akkor sansztalan vagy..hanem rendes.. hosszabb kapcsit keressél 1 csajjal és akkor iziben ő is máshogy fog gondolkozni.. és idővel (most hogy hónapok vagy fél év..év..) lészen minden...

de ha látja hogy be vagy zsongva és csak arra kellene tutibizti nem fog belemenni...

hááát idősebbeknél nem sok sanszod lenne...
(meg ők tán minőségibbet is keresnek már..amit nuku tapasztalattal....)
[5904]
Arwael [NŐ] 33 2009-06-17 16:11
Szia! ez normális ennyi idősen! Tombolnak a hormonok.
Szerintem járj nyitott szemmel.
Biztos akadna a korosztályodban ilyen lány, hiszen azért vannak egy páran, akik 15-16 évesen vesztik el a szüzességüket.
De azért szerintem kevés olyan korodbeli csajszit fogsz találni, (hacsak nem buliban...), aki rögtön vállalkozik erre...

Szerintem közeledj a lányok felé, udvarolj nekik, a többi megy magától. :)

Sok sikert! ;)
[5901]
xXxeVoLuTioNxXx [FF] 26 2009-06-17 15:25
Hello!
Én egy 15. életévemet töltő fiú vagyok és már alig bírok magammal. Egyszerűen nemtudom mit kezdjek. Az tudom nem normális ha ennyi idősen el akarom veszíteni, de mégis foglalkoztat a gondolat, hogy "mi lenne ha". Nincs olyan lány a korosztályomban, aki vállalkozna egy olyan kapcsolatra amiben együttlét is van, nálam idősebbek meg valószínüleg nem náluk fiatalabbal fognak ilyen kapcsolatot teremteni. Mit tegyek? Próbáljak várni? Vagy Próbálkozzak? Heeeeelllllpppppp...:S
[5900]
25(lány) 2009-06-13 22:30
SZiasztok!
Én most töltöttem a 25öt és még szűz vagyok. Nem, nem vagyok vallásos, nem vagyok frigid, nincs semmi bajom:)
Egyszerűen későn kezdtem érni, gimis korom végére nyílt ki a szemem a pasik felé. Nem tartanak csúnyának, sőt vannak jelentkezők is körülöttem mindig, de valahogy én nem találom a másik felem. Vágyom már egy pasi érintésére, de nem fogom magam egy diszkó vécéjében odadobni... Sosem jött össze egyszerre a megfelelő pasi, a megfelelő hely és a megfelelő időpont. És ilyen korban már nagyon nehéz ezt bárkinek elmondani, nem szégyellem, de azt hiszem nem tartanának normálisnak.
Mit kéne tennem? hagynom magam és egy futó kalandban magam mögött hagyni az egészet, vagy várni a pasira,aki szeret...És ,ha sosem jön el,akivel minden klappol????
[5868]
kanyim [NŐ] 58 2009-06-03 19:28
ha sok időt szánsz rá akkor változtassál magadon.. és hódíts meg valakit annyira hogy elnézze neked.. sőt.. kis perverzitással még lehet izgatja is;)

ha a gyors verzió kell akkor hivatásossal vagy kiéhezett 40-50-es nénivel;))))
[5813]
Joshua77 [FF] 42 2009-06-03 18:52
Szerintetek egy 31 éves szűz fiú hogyan veszítse el a szüzességét? Kérlek adjatok tanácsot mert még csajom se volt.
[5812]
csajszika 2009-05-25 16:19
szijjasztok!! megfogadtam egy tanácsot,túl vagyok rajta elmondtam anyumnak,nem nagyon volt kiakadva sőt inkább mondta: hogy örülök hogy elmondtam,eggyáltalán nem fájt jó érzés volt:P
kösz mindenkinek puxxaaaa
[5765]
body [FF] 43 2009-05-20 14:24
Szia K ! Hát elég nehéz lehet de talán az idö megoldja a dolgokat még nem vagy lekésve semmiröl. Én azt tanácsolom hogy nöies vonalon menj tovább( szoknya használattal) gyüjtsél tapasztalatokat flörtölj és egy idö után annélkül hogy esetleg észre vennéd igazi nő leszel.Ha van egy olyan barátnőd akiben megbízol kérd meg hogy segítsen esetleg arra nézve is hogy eldöntsd melyik nemhez vonzódsz valójában.
[5741]
thymian [NŐ] 92 2009-05-19 09:10
kedves k.!

én is hasonlóan nevelődtem, mint te. kiskoromban csak fiúbarátaim voltak, és nem szerettem, ha lányosnak tartottak. aztán tinikorban fordult a kocka :) inkább azt tartottam sértőnek, ha nem nőként, lányként kezeltek. kb. mint nálad. mondjuk nem éltem meg tragédiaként a váltást, hisz ez magától jött, ösztönösen belülről.
a változás során szükség van önelfogadásra. amíg nem sikerül jól érezned magad a bőrödben, míg feszélyezve érzed magad a körülötted lévők miatt, addig nem fogsz tudni őszintén vonzódni senkihez. majd jön magától, amint teljesen rendbe leszel belül. ne érdekeljenek a többiek, hogy mit gondolnak. csak élvezd az életet. lehet eddig nem sikerült azokat a fiúkat kifogni, akik mellett felszabadultan viselkedhettél volna. az rányomja a bélyegét rendesen a kapcsolatra, az érzelmekre. keress egy olyan személyt, aki mellett nem feszengsz, nem érzed idegesnek magad, nem tartasz az elvárásoktól. lehet (nem tudom)csalódtál és emiatt távol tartod magad mindenkitől. attól, hogy fiúsan neveltek, az nem baj, nem ezen múlik, hogy kihez vonzódsz vagy nem vonzódsz. nekem ez a véleményem.
[5734]
nico [FF] 42 2009-05-19 08:50
K. Aszexuálisnak nevezzük azokat az embereket, akiknek egyáltalán nincs vagy csak alig van szexuális érdeklődésük és a cölibátus vagy szexuális absztinencia kifejezéseket azokra, akik szexuálisan nem aktívak.De ettöl még lehetel normális ember.
[5733]
K. [NŐ] 28 2009-05-18 21:17
Hello!

Gondoltam ide írok, hátha mond nekem valaki valami okos dolgot. Szóval én egy 17 éves lány vagyok. Világ életemben fiúk között nevelkedtem, minden barátom fiú volt amikor kicsi voltam, és még apukám is fiút szeretett volna... :) Úgyhogy azt hiszem, hogy nem kicsit félresikeredtem. Világ életemben fiús voltam, öltözködésileg és viselkedésileg is. Éppen ezért sokszor fiúnak néztek, mondhatni úgy 12-13 éves koromig ez jól is esett. Szóval bírtam volna, ha fiúnak születek. Ma már nagyon is sértő és utálom. Pedig megváltoztam! Jó szoknyát tényleg nem hordok.. de határozottan csajos cuccokban virítok :)

Szóval amióta középiskolába járok, és a srácok elkezdtek megkörnyékezni nem tudom mi van velem. Már nem vagyok önmagam. Az emberek előtt rendszeresen feszélyezve érzem magamat. Nem tudok úgy megnyílni mint előtte, pedig elég szabadszájú, belevaló leányzó voltam mindezek ellenére.

Visszatérve a fiúkra, nem tudom hova tenni őket. Életemben egyszer tetszett úgy igazan egy srác. De ez csak ilyen plátói volt. De már ebben sem vagyok biztos hogy tetszett, lehet hogy csak a deszkás cuccai miatt. Azóta volt egy barátom akivel elég rosszul éreztem magamat a kapcsolatunkban. Azt hiszem, hogy ez csak egy álca volt. Igazából azt se merem kimondani hogy "más" vagyok. Ahányszor csókolóztunk, vagy volt ilyen kisebb tipi-tapi egyszer se izgatott fel. Aztán volt még egy fiú akivel egyszer csókolóztunk.. szintén ez a helyzet. A lányok sem érdekelnek különös képpen. Még a hormonjaim sem rakoncátlankodnak.. abszolút de nem érdekel a szex! Sőt félek tőle. Na meg persze attól is hogy örök életemre egyedül maradok.. meg így hogy egyik nem sem érdekel.. ez borzasztó de komolyan... :S

Ez amiket így leírtam szerintem nem normális dolog.. esetleg ha van valakinek valami ötlete szívesen fogadom.
[5729]
nico [FF] 42 2009-05-18 08:44
csajszika! de hhogy kiakadnának vagy nem akadnának yay,akkor annak sok tinyilánynak a szüleje már rég kiakadt akik akik elveszitik ilyen korán,amugy sok mindent el lehet titkolni,nem nagy ügy,mert ha gumival csináljátok,és csak ketten tudtok rólla,SOHA SENKINEK el nem mondjátok akkor ugyan honan tudná meg bárki is? nem szól szám nem fáj fejem..meg itt hülyesség ellenezni a dolgokat,mert ha valaki megakarja tenni úgy is megteszi,hiszen tudjuk már a tiltott gyümölcs mindig jobban izlik,xal nincs itt semmi különleges dolog..
[5728]
Phil 2009-05-17 23:37
Szia Csinci!

Olvastam, amit írtál és..van megoldás a problémádra. Ha tényleg ennyire fájdalmas és gyötrelmes, elképzelhető, hogy vaginizmusod van. Ennek persze utána kell járni vizsgálatokkal, de ne aggódj, mert bármilyen problémád is van (akár testi, akár lelki) orvosolható. Én azt javaslom, zárd ki a testit. És ha lelki, azon a legkönnyebb segíteni. Egyébként hány éves vagy?
[5725]
kanyim [NŐ] 58 2009-05-17 23:34
csajszika..
én is azt tudom csak mondani hogy vannak akik még korábban kezdik..
de totálisan érthető hogy párod várni akar.. mert sztem is őseid kiakadnának..

ha lehet inkább még várjatok sztem..
[5724]
nico [FF] 42 2009-05-17 21:38
csajszika! nem te lennél az elsö sem nem az utolsó ki ilyen korán elveszitené ebben a rohanó szexuális világunkban a szüzességét..ez egyén függö azaz csak tölled függ hogy milyennek tartod magad,felnötnek érzed-e magad ki tudja mit tessz és nem bánja meg útolag,vagy gyereknek még ki bizonytalan,ha útobbinak érzed magad akkor várj még vele..üdv
[5723]
csajszika 2009-05-13 13:56
én 14 éves vagyok a pasim 19 ,szeretném vele elveszteni a szüzességem mert naggyon szeretm,és megbízok benne..
de ő aszt mondta hogy még nem szeretné,mert ha anyum megtudná hogy már lefeküdtünk,akkor lehet hogy eltiltana..
sokat pettingeltünk már naggyon jó volt.
imádom a pasim de nem tom mit tegyek,mert azért ő 19...
10 hónapja vagyunk eggyütt.
segítsetek kösszii pux
[5700]
kanyim [NŐ] 58 2009-04-28 14:55
sok sikert+boldogságot nektek..
érettebben gonodlkozol mint sok felnőtt...

mert ha megtalált a szerelem..nem kell lemondani róla..

de nagyon okosan megáltlatok a petting és egyébb nyalánkságok szintjén..

bőven van még időtök továbblépni...

érezni fogod amikor itt az ideje és tényleg akarod..

(hogy ez 1-2-éven belül vagy mikor jön el sztem lényegtelen...)
[5596]
nico [FF] 42 2009-04-26 20:06
Fancsy! Szerintem is korai még,a barátod is gyerek még,
ha minden áron elakarod veszteni,csak azzal tedd aki iránt érzel v mit,akivel félszavakbol is megértitek egymást,az ilyen fiú várni fog rád..üdv
[5581]
Fancsy 2009-04-25 17:39
13 éves lány vagyok .... lassan 14 ...
a barátom 1 évvel idősebb , nagyon szerelmes vagyok és ő is , már majdnem egy éve együtt vagyunk ... az elején mikor megismerkedtünk ő szexmániás volt tisztára de közben meg semmit sem tudott róla mert hülye pornókat nézte , én meg persze undorodtam az egésztől ... mára már sokat pettingeltünk és vágyunk egymásra úgy , de azért még ilyen fiatalon nem szeretném elveszteni ....
[5578]
Tamara 2009-02-21 23:40
Én 14 évesen vesztettem el,de a barátom akarta..de jó volt csak nagyon fájt az elején:(
[5131]
cicus 2009-02-03 18:19
Szerintem mindenki akor es azzal fekszik le akivel akar es akivel jol erzi magát,azt ugyse tudjak megtiltani neki.De szerintem az a fontos, hogy meg tudjuk gondolni, hogy tényleg akarjuke,és majd csak azuta n másszunk bele...ja es a parkapcsolatban pedig sztem csak akkor mennyunk bele ha szeretjuk parunkat,tényleg akarjuk az egészet és bizonyosodjunk meg rola, hogy parunk is ezt szeretné és,hogy tenyleg fontosak vagyunk neki...
[4926]
lányzó 2009-01-06 14:08
Kanyim egyet értek!
20 éves vagyok, elég korán vesztettem el a szűzességemet, és 2 hét "járás" után, de az egészből két és fél éves kapcsolat lett, közben megértem, és IGEN, én rájöttem, hogy nem illünk össze. Szexuális téren sem. És tényleg: kedves ismeretlen meg anonymus... valami baj van veletek.. ez így szerintem egészen nem normális...
És nem hülyézek le senkit, csak elkerekedett szemekkel ámulok hogy még van ilyen... Ez nem a 18. század!! Valami undort nevelhttek belétek.... Ha meg nem kívánod csak nagyon ritkán a másikat (ismeretlen) azzal is baj van. Hogy akarod te olyannal leélni az életedet akit nem is kívánsz?
Belegondoltatok hogy mennyi szépségtől fosztjátok meg magatokat? 75 évesen fogtok majd rájönni, amikor aszottak lesztek, és már késő!!
[4497]
kanyim [NŐ] 58 2009-01-06 13:31
a lényeg..nem kell mindnekivel lefeküdni..de ha komoly kapcsid van..akkor felesleges anynit húzni az időt(most nem hetekről hanem évekről beszélek)...
mert ha szeretitek 1mást..akkor miért ne lépnétek tovább???

és semmi baj sincsne ha valaki kicsit késöbben érik... de azért nagyon 20+-osnak nem kellene lenni..
mert rengeteg élményből..tapasztalásból marad ki...
és bizony sanszos hogy a késöbbi partnere már tapasztaltabb lészen...
sokan megdöbbennek-futamodnak amikor egy 25éves közli hogy ő még csokolózni se nagyon tud...
nem halálraitélt..de sokan elkezdenek filózni hogy most miért is maradt így? meg sokan nem akarnak annyi idős fejjel elölről kezdnei mindent.. tanítgatni.. korai elmenetetelessel szenvedni..

és akkor még arról nem is beszéltünk hogy az ágyon túl..párkapcsoaltilag sme árt 1-2 "pofon".. mert első kapcsijában idővel sokan lustulnak.. nem figyelnek annyira párjukra..stb...

szoval én pl nem nagyon akarnék kezdővel kezdeni már...
[4496]
hercegnõ [NŐ] 50 2009-01-06 12:51
Kedves ismeretlen!

Szerintem, ha egy lány már nagyon akarja, akkor kész is rá. És símán sorra fogod elveszíteni a lányokat, és az fog rólad elterjedni, hogy valami baj van veled, hogy nem akarod a szexet...mondjuk, biztos nincs is minden rendben, ha egy fiú nem akar szeretkezni.
[4495]
hercegnõ [NŐ] 50 2009-01-06 12:47
Kedves anonymus!

Szép és jó az elgondolás, miszerint majd a férj/feleség lesz az első...csakhogy mi van ha szexuálisan nem passzoltok majd? És mi van, ha nem ő lesz a férjed? Akkor volt-e vajon értelme az önmegtartóztatásnak? Na meg vajon van-e annak, hogy két egészséges ember kínlódik egymás mellett? És arra nem gondolsz hogy majd később esetleg, ha mondjuk nem túl jó együtt valami miatt, majd megcsalásra kerül a sor? Vagy akár kíváncsiságból is? És honnan vagy biztos abban, hogy a párod sem volt senkivel? A fiúkon nem látszik meg, ha már nem szűzek... Na meg, ha így is úgy is úgy tervezitek, hogy házasság lesz belőle, akkor meg nem mindegy, mikor fekszetek le egymással?
Persze a te dolgotok, de sztem semmi értelme.
[4494]
Anthico [NŐ] 108 2009-01-06 09:45
Kate:
Valóban nem semmik a mai fiatalok, de szerintem az ember maga választja meg a barátait. Nekem pl olyan gimis barátnőim voltak, akik hasonló felfogásúak voltak, nem szexeltek össze-vissza mindenkivel. És ha mondjuk bárki piszkált volna azért, mert még szűz vagyok, ház egész egyszerűen letojtam volna, amit mond. Egyrészt milyen jogon mond véleményt rólam ismeretlenül, másrészt mi köze van mások magánéletéhez?
Az meg már régen baj, ha egy nő azért dobja félre az elveit, mert a menőbbek ezt meg azt csinálnak...h ő is szeretne menő lenni, rájuk hasonlítani. Rengeteg ilyen fiatal van és észre se veszik, h ezzel a majmolással teljesen elfojtják magukban a saját személyiségüket.
[4489]
Anthico [NŐ] 108 2009-01-06 09:41
Szép és jó dolog az önmegtartóztatás, de szerintem ez csak felesleges önkínzás. Egy egészséges nő/férfi vágyik a szexre, az érzésre, az élvezetre. Pontosan ezért kezdünk el masztizni is, valami elindítja az emberben...sokan azt se tudják, h mit csinálnak,d ecsinálják, mert élvezik.
És amikor találkozunk valakivel, aki felkelti az érdeklődéseinket, akivel közelebb is kerülünk és már mindketten kívánjuk a szexet, akkor értelmetlen dolog ezt elfojtani, tartogatni magunkat. KÖzben mindketten a végletekig felhúzzák, felizgatják egymást, aztánjön a hideg zuhany, h hopp...ennyi volt...majd 5 év múlva folytatjuk.
Szerintem amikor végül megtapasztalják a szex örömeit, inkább bánni fogják, h ennyi évet elpazaroltak...annyi élvezetet, izgalmat kihagytak, csak az önmegtartóztatás miatt. Ezzel nem nézek le senkit, csak én ezt feleslegesnek tartom.
A másik hátulütője, h összeházasodnak és majd a nászéjszakán döbbennek rá, h biza nem működik köztük a szex...összeférhetetlenség miatt pl.

Említve lett az is, h minek neveznék azokat a nőket, akik összefekszenek bárkivel. Nos igen, ők a k*vák. DE (és itt nagy betűvel) nemcsak 2 kategória létezik:k*rvák és önmegtratóztatók. Van egy köztes kategória is, akik szerelemből szeretkeznek. Attól, h nem várnak éveket vagy a nászéjszakáig, ugyanolyan erényes nők, hiszen a szerelmükkel élvezik a testi gyönyör adta örömöket. Az is benne van a pakliban, h egy kapcsolat vége szakad valami miatt...elvégre nem ismerjük a jövőt....majd idővel kialakul egy újabb,még erősebb szerelem, ami ismét maga után vonja a testi kapcsolatot. Ezt szerintem erős túlzás könnyűvérűségnek nevezni.

Szóba került az is, h valaki nem bírná elviselni, ha megtudná, h a párja előtte mással is lefeküdt. Itt jön a képbe a szerelem: mert ugye ez egy erős érzés két ember között, és ilyenkor nem számít a múlt. Kit érdekel, h x éve mással volt, megtörtént és kész...ez az élet rendje...de most velem van, engem szeret és ez a lényeg. No meg nem is tudnám megmondani, h mi is az valójában, amikor valaki féltékenységi rohamot kap, csak mert a párja előtte le mert feküdni valakivel....mert az önzőség ezt nem teljesen fedi le...birtoklás már talán. De egyik sem "megengedett" egy érzelmeken alapuló kapcsolatban, azaz régen rossz, ha valaki ilyesmiket érez és elgondolkoznék, h ott valóban szerelemről van-e szó.
[4488]
Kate 2009-01-05 14:30
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy a mai fiatalok cikizik egymást: "Jaj neked még nem volt meg" stb. Én 20 évesen vesztettem el a szüzességemet és nem bántam meg, pedig egész gimi alatt hallgattam a gúnyos kijelentéseket, meg én nem vagyok elég "érett". Akik "korán" elveszti a szüzességét gyakran emiatt a beszólások miatt meg a haverok miatt teszik meg, nem azért mert szerelmesek.
A másik hatalmas probléma amikor olyan tizenéves lányokkal( 14-16) beszélgetek nincsenek megfelelően felvilágosítva, nem ismerik az óvszert sem! Ami veszélyes ebben a világban AIDS, nem kívánt terhesség stb.
Két pólusa van ennek az egésznek. Egyik oldalon a testileg gyorsan érő lányok, a médiából ömlő szex, a másik oldalon tudatlan nem kellő ismeretekkel rendelkező fiatalok szégyenlős szülőkkel, tanárokkal akik hallgatnak a szexről, a megfelelő védekezésről. Vannak törekvések, de az én tapasztalataim szerint ez kevés!
[4477]
cic-mica [NŐ] 33 2009-01-05 12:31
Anonymus!

Írásod egy részével egyet is értek... de...
Más vélemény, ezt is el kell fogadni.. Csak azért a szex egy tanulási folyamat, hiába minden partner más, magához a szexhez is hozzá kell szokni, a partnerhez, és bizony egy kapcsolatot nagyon is meg tud határozni hogy jó a szex vagy sem. És ne legyen így, de mi van ha a házasság után rájössz, hogy bizony nem az igazi a szex... mert ugyebár mindketten szüzek vagytok, jól van adtok egymásnak időt, de mégiscsak..

Ennek ellenére a mai világban igenis becsülendő dolog egy ilyenfajta gondolkodás. Kívánok nektek sok boldogságot és kitartást! És mázlista vagy ha a fiúd is ugyanígy gondolkodik.

Annyit viszont mégiscsak mondok még, hogy én is úgy éreztem, nem hiányzik a szex, amíg meg nem tapasztaltam.. most úgy érzem, kár azért az időért, amit az emberek nem így töltenek el.. sok probléma nem lenne a világban, ha az emberek inkább szeretnék egymást... testileg és lelkileg is.
[4476]
kanyim [NŐ] 58 2009-01-05 11:37
szabina... 1év járás a te korodban már komoly.. és totálisan normális hogy ha úgy érzed hogy szereted.. és kész vagy rá..akkor lépjetek tovább.. mert ha eddig türlemes volt 1 pasi.. akkor nem csak arra kellesz neki az biztos..

mekkora az a nagy??? indulj ki abból hogy pl az átlag 13-15cm... 18felett meg nagyok vannak... ha meg pl egy 20felettivle akarsz átesni a tűzkeresztségen nem irigyellek....

de mindne megoldható.. gonodlom sok pettingen..orálozáson vagytok túl...
ezek az alapok.. mert ha már ismred a párod testét.. nem érzed zavarban magad meleltte..könnyebben engeded el magadat... ő is tudja hogyna okozzon gyönyört neked..stb...

amúgy.. pettingelve..ujjazva kezdjétek téged alant hozzászoktatni..1..2..stb..
mert ha első levetkőzés.. és durr bele.. na akkor maradandó élmény lészen neked..de nem a gyönyör miatt...

a türelem és a fokozatosság a jelszó ennél...
[4472]
kanyim [NŐ] 58 2009-01-05 11:33
háát..most én is néznék ha ismerőseimről kiderülne hogy 3év alatt nem feküdtek le 1mással..
félre ne értsetek..nem itélném el..csak az ember ilyen.. nem érti..keresi a mögöttes dolgokat..komplikál..stb..

mert ha 2fiatal szereti..kívánja 1mást..akkor idővel következne a sex..oks..nem iziben..de pl 1év várás már bőven elég..node 3????

oks..létezik örök szerelem..és akkor tényleg csak pároddal lészen sex..de sajjjna az élet nem ilyen... nekem is ovlt nagy szerlemem..lángolt..azt 3év 3hónap után vége lett..volt 1.5éves kapcsim is.. ott is kihült.. most lassan 2éve vagyo kegytt és mindne mennyei...
de nem tudni mit hogy a jövő.. akik tapasztaltabbak..tudják hogy amíg benne vagy.. úgy érzed örökké fog tartani..de sajjna ezt nem lehet biztosra veni... bár tény..nem is úgy kel lhozzállni hogy 1x vége lészen...
de manapság már más világ van..mások a normák.. kevesen élik le életüket 1 partnerrel..még ha szeretné sem.. mert a másik máshogy gondolja..stb..

persze nem is a másik végletbe a xx számú partnerbe kell eljutni innen...
de nagy koppanások lehetnek ha valaki az igazira vár és elmúlik 20..25..stb... mert a másik sanszosan már tapasztaltrabb.. és tán nem értékelné annyira hogy most 25évesen 1 tapasztalatlan lánykát kell tanítgatnia.. 3partnermenek is első voltam..de mostmár nem nagyon kezdenék ha úgy adódna kezdővel...

a házasságig nuku sex meg eleve halott ötlet sztem.. aki kicsit körbenéz a fórumon.. láthatja hágy..sexuálisan össze nem illő ember van.. méretbeli ellentétek.. mennyiségi.. minőségi ellentétek.. változatosság.. stb... és ezek cska az esküvő után derülnek ki................
bár akik addig várnak..ott tán a testiség annyira nem is mérvadó.... de én nálam.. és rengeteg embernél.. a jó sexualitás alap 1 kapcsolatban...
[4471]
kisandrás [FF] 42 2009-01-05 11:31
Hát nem érzed ugy hogy nagyon korai ?

A barátod is szüz még ?
[4470]
Szabina 2009-01-05 11:12
én most múltam 16 éves és már 1éve járuunk a barátommal.nagyon szertjuk egymást.mindketten úgyérezzuk,h jó lenne már eggyut,de nagyon félek.Neki elég nagy....és mitnemondjak félek,h fájni fog vagy estleg nem is sikerul.mitévo legyek???kérlek segítsetek.koszonom
[4468]
tsak egy tsaj 2009-01-02 16:49
én 16éves vagyok már nem vagyok szűz és én sem bántam meg...!de a barátommal már nem vagyunk együtt :'( azóta sem voltam senkivel...

én nem tartom hülyeségnek ha 2 szerelmes csak a házasság után fekszenek le egymással! iennek is lenni kell! :)

ez a répes ez... pffff bocsánat de erre én azt mondom szánalmas....
[4425]
anonymus válasza ismeretlennek 2009-01-02 01:13
Kedves Ismeretlen!

Teljesen egyetértek veled!! És az a baj manapság hogy ha ez a felfogásod akkor előre tudod hogy hülyézni fognak és ezért fel sem vállalod a neved (mint én sem).
Továbbá, nem sok ilyen férfi és nő van, mint mi, aki még hisz abban hogy a felesége/férje lesz az első és az utolsó.
18 éves lány vagyok, majdnem 3 éve van barátom aki most 19, és még nem feküdtünk le. ő is szűz. 15-16 évesen túl fiatalnak éreztem magam hozzá, egyáltalán nem akartam, 17 évesen már-már változott a véleményem de mivel partnerem nem siettette hanem azt mondta hogy ő addig vár ameddig én teljesen azt nem érzem hogy akarom, így nem történt meg. Ezáltal "letesztelhettem" hogy valóban szeret-e. Nem mintha ezt nem éreztem volna már az elején, mert kezdetektől nagyon szeretem és ő is engem, de egy kapcsolat nem csak szeretetből áll, hanem abból is hogy kiismerjük a másikat és kiderülnek a másik fél hibái is és ezáltal az is hogy képesek vagyunk-e hosszú távú és életre szóló kapcsolatra egymással. És ahhoz hogy ezt felismerd, szerintem nem elég pár hónap, mert az elején még minden szép és jó. Utána derül ki hogy képesek vagyunk-e egymáshoz alkalmazkodni és ha kell változni a másik kedvéért. És így megtalálhatod életed párját aki majd az első és utolsó is lesz :)
Most lehet h úgy tűnök mint egy 50 éves élettapasztalatokkal teli valaki, hát nem vagyok az egyáltalán :D
De ha visszagondolok, és tegyük fel 2 évvel ezelőtt már lefeküdtünk volna, biztos h nem bántam volna meg, de akkor még nem lettem volna ennyire biztos benne.
És minél éhesebb vagy annál jobban esik a kaja :D
Persze az megint más helyzet, amikor azt hiszi az ember valakiről hogy megtalálta az igazit, aztán mégsem... De azok a lányok akik rögtön odaadják magukat és csak habzsolják a férfiakat azokra meg egy egyszerű szó a véleményem...
Ja és még valami a mai hozzám hasonló korú tinédzserek életfelfogásáról. Korábban társaságban kérdezték tőlem, hogy lefeküdtünk-e már, és én válaszoltam h nem, akkor mindenki el volt halva hogy hát hogyhogy még nem ennyi idő után hát húúúúúúú az milyen meg miért nem stb... és én éreztem magam rosszul hogy most ennyire maradi lennék vagy mi???? Aztán elgondolkodtam és rájöttem h ettől nemhogy rosszul, hanem nagyon is jól érzem magam mert ilyen fiút biztos h nem találnék mégegyet sehol mint a párom :)
Így meglesz az első alkalomnak a maga varázsa, nem csak egy "ezen túl kell esni" szerű szex.
[4419]
kanyim [NŐ] 58 2008-12-30 13:58
öö..nem írtad hány éves vagy.. mert az sokat dönt a hüjézésed kérdésében ;))))))))))))))))))))))))))

na komolyra... én is azt vallom hogy elveszíteni mindenfélekéépen komoly kapcisban..odafigyleve kell.. törődéssel..stb...
de aki már tapasztalt.. és túl van 1-2 kapcsin.. az rádöbben hogy késöbb nem olyan egetrengető.. túlmisztifikált dolog ez.. és persze nem ezzel kell sosem indítani..de azért nem is kell késöbb hónapokat várni vele... fura is lenne...

meg.. 1bizonyos kor fölött már nem lehet elvárni hogy a lány partnered szűz legyen.. de ha te meg tartogatod magad érte.. oks.. bizti meg fog hatódni.. de utána előgyünnek a problémák.. hogy bizony a sex tanulandó folyamat részben.. és te sanszosan bénus leszel eleinte..
és azért pl 20 felett sokaknak már alap szinte a jó-változatos sexuális élet... a tanulásra.. kisérletezésre ott vannak a tini évek bőven...

az meg kimondottan a kezdők hibája hogy jájh milyen az hogy páromnak volt mása előttem.. eleinte nekem is voltak ilyen rémképeim.. hogy ő mással csokolódzott.. mással is így élvezett-nyögött-é.. de amikor nekem is ovltak bőven partneriem..rádöbbentem hogy ez hüleség.. mert én sem az exeken rágodom..gondolkozom sosem..
[4381]
ismeretlen 2008-12-30 10:09
ha't szerintem nem kellene a lanyoknak barkivel,vagy barmilyen jotmentel osszefekudniuk,csak hogy elveszitsek a szuzesseguket.
Lehet hujenek tartotok,ezert is nem irtam nevet,de en szeretnem a felesegemnek ha az elso es utolso lennek,nem szeretnem hogy barki is lefekudne elottem vele...,mert mindig az jarna az eszembe valyon milyen volt neki vele az elso alkalom.
En jartam egy lannyal 2 evig es nagyon kivantuk egymast,mar 1 ev utan o kerte hogy fekudjunk le,de nem tortent meg,talan tul fiatal voltam es nem mertem,de jobbnak lattam igy es lehet hogy meg kellett volna tennem,mart nagyon szerettuk egymast...
A jelenlegi baratnom is szuz es akar szeretkezni velem,nagyon szeretne'm en is,de nem tudom hogy megtegyem-e,nekem nagyon sokat jelent ez a dolog,lehet tobbet mint neki....
Biztos rengetegen hujenek tartanak...elore is kosz a hujezest...
[4379]
manó [NŐ] 30 2008-12-15 15:07
Répával kiengesztelni?Ki ez az elvetemült elmebeteg?
[4184]
manó [NŐ] 30 2008-12-15 15:05
Igaz,hogy a fiatalok nem várják meg hogy betöltsék a 18-t.De én sem vártam meg és még szerintem sokan nem.én 16 éves voltam és nem bántam meg,mert ugyanazzal a férfival vagyok.amúgy meg hiába prédikálunk egy 13-14 évesnek,hogy ne tegye meg úgyis megfogja tenni.olvastam "Laci" kommentárját,hogy ő 21 a barátnője meg 20 és még nem volt semmi,hanem megvárják a házasságot-ezt butaságnak tartom a szerelemhez a szeretkezés is hozzátartozik,vagy nincs igazam?
[4183]
Hayabusha 2008-12-06 21:52
Hello!
Én 17 éves lány vagyok és még szűz. Szeretnék végre szexelni, de én tuti h páros lábbal seggbe rúgnám azt az elmebeteg perverz állatot aki elsőre egy répát akarna nekem feldugni!!!!!!!! Jézus!!!!!!! És hány centire van a szűzhártya??????!!!!! Hát eddig nem értettem h miért mondják h egy 14-15 éves lány (esetünkben már 16) testileg ugyan érett a szexre de szellemileg még nem. El se tudtam képzelni mire gondolnak. Hát mostmár értem. Na de egy répát. Képzeljétek el mondjuk az egyetemen elkezdenek beszélgetni a csajok: -Ti hogy vesztettétek el?
-Én a Petivel olyan szupi volt!
-Én meg a Zsoltival, gyengéd volt és kedves. És te?
- Én egy répával.
Kész röhej
[4063]
kanyim [NŐ] 58 2008-12-06 20:48
répával eszveszteni..na az szép és emlékezetes;)))))))))))))))))
csak nekem furi hogy nem jutott eszükbe pl az ujja?
[4062]
Anthico [NŐ] 108 2008-12-06 12:23
Vagyis a háttérinfokból arra következtettem, h még nem volt szex, mert nagyon reménykedő hangnemben írta, h még szűz lehet-e ezek után. :S
Én már meg sem döbbenek azon, h az ilyen szexuális játszadozásokat hamarabb kedzik el, minthogy utánanéznének, h hol is a szűzhártya vagy éppen mit okozhat egy zöldség a hüvelyben :S
[4055]
Kanoss [FF] 45 2008-12-06 12:18
Én már arra gondoltam az "engesztelés" szó kapcsán, hogy lehet a srácnak valamilyen oknál fogva nem akart bekeményíteni a célszerszám, ezért segédeszközhöz folyamodtak. De ha így történt mire kellett ez a nagy sietség, nem lehetett várni?
[4054]
Anthico [NŐ] 108 2008-12-06 11:59
Az érdekes az egészben, ha répa minden előtt volt...azaz még nem járt bent se ujj, se farok...csak egy piszkos répa "engesztelésképp"...:S
[4053]
Kanoss [FF] 45 2008-12-06 11:54
Na ez a répadugdosás nem semmi!!! 16 évesen már tul megunt dolognak számít a farok, az ujj vagy a nyelv, már répát kell használni. Ugy látom nem véletlenül találták ki, a 18 éves korhatárt, meg, hogy ez alatt még nem ajánlott a szexuális együtlét.
[4052]
Anthico [NŐ] 108 2008-12-05 22:30
Először is a "kiengesztelni" kifejezésen akadtam ki. Milyen világot élünk komolyan? Egy szűz 16 éves lányba répát dugdosnak a pasik kiengesztelés címszóval????
Gondolom, nem húztatok rá semmit, hanem úgy natura...ami előtt max a zöldségárus löttyintette le róla a földet, műtrágyát, vegyszert. :S
Másik: szűzhártya a bejáratnál van...ez fix...senkinek sincs bentebb 1-2-3-4-5 cm-rel. Az elején ott van és kész. Ha pedig nem volt még benned semmi, akkor egy ilyen répadugdosás simán "átlyukaszthatta"...azaz technikailag már nem vagy szűz (szűzhártyát nézve). A vérzés is ezt igazolja.
[4047]
Global 2008-12-05 14:47
szijjasztok
16 éves vagyok és van barátom kitalálta hogy egy répával fog "kiengesztelni"... hát megengedtem neki de én még szűz vagyok/remélllek még míndíg:)
és nem nagyon csak kicsit tolta be a répát de véreztem az lehetséges hogy kb 2cm re van aszűzhártyám? és attól vagy mert pont mielőtt megjött volna aztelőtt 2 nappal csinállta? (attól is vérezhettem? :S csak mert nekem mindíg pontosan jön meg napra kiszámítva:S:D és ez nem is olyan rendes vérzésnek tűnt:SS) léccy segítsetek köszi Timcsy:)
[4043]
Bambi 2008-12-04 16:48
Sziasztok!
Látom sokan aggódtok azért mert fájt, vagy véreztetek utána...
Ezek valahol természetes dolgok, bár én nem éltem át, mert az első alkalomkor nem véreztem, és egyáltalán nem fájt:) (bár az is hozzátartozik hogy szerintem a barátom már előtte ujjazással elvette a szüzességemet, mert akkro kicsit véreztem is)
Szóval ez csak idő kérdése, és ha tényleg szeretitek egymást, akkor idővel jólesz a szeretkezés:)
[4035]
Leila 2008-11-20 21:23
Sziasztok!
Van egy ismerősöm akivel már nagyon rég óta "kavarunk".De persze csak jó értelemben...semmi közösülés vagy iesmi.Tehát ruha még nemkerült le rólunk:) .Viszont elhívott magához.Énmár nagyon rég óta szeretem, és ő sem aza tipus aki szórakozik a lányokkal vagy iesmi tehát nagyon megbízható és rendes srác.Azomban nagyon félek:S Persze ez természetes..több oldalt is elovlastam de igazán seholsem irták le h végülis mikor következik be az utána való vérzés:S...Mire készüljek?? Segítsetek légyszi!! Előreis köszönöm.Sziasztok
[3936]
laci 2008-10-22 13:45
Hát elég furák vagyunk mi emberek :D

Én 21 vagyok, a barátnőm hamarosan 20 lesz, és láss csodát, még mind a ketten szüzek vagyunk. Tisztán akarunk élni, hogy egy jól működő kapcsolatba, házasságba lépjünk be. Mert meg van írva egy könyvben...Én nem érzem égőnek, ő sem érzi annak, egyszerűen csak így van ez rendjén.

Lehet, hogy az első alkalom király meg jó a szex meg minden, de én azért nem tartom jónak házasság előtt, mert akit szeretek, azt nem akarom elveszíteni. Gyerekesen hangzik és kirögöknek engem eme gondolkodás módom miatt, ám tény, hogy 5 barátomból 4 elvesztette azt akit a legjobban szeretett, és később azt mondták, hogy közrejátszott a szakításban az is, hogy korán túlestek az első aktuson.

Én nem akarok senkibe se belekötni, csak leírtam a véleményem, és azt, hogy "élünk mi".

A legjobbakat!
[3482]
Polarlight 2008-09-17 15:02
Sziasztok!Hát nekem is eléggé fájt! Akkor most itt mi a baj? Az h görcsölök v az h nem indított be a barátom? Végül is annyira nem is féltem sőtt..csak amiatt voltam görcsös mert nagyon fájt!Mit tegyek h az ilyet elkerüljem,mert még1szer ilyet átélni nem szeretnék! Hát az meg h nem indított be a barátom,arról annyit h próbálkozott ő, de amit csinált az is fájt..v inkább kellemetlen volt. Várom a tanácsokat! Minden tanácsot meghallgatok XD előre is köszi
[3246]
Fifi csávó 2008-09-08 15:19
Sziasztok, másfél éve vagyok a b.nőmmel,én 18 vagyok ő 14,és 12 volt mikor összejöttem vele.Már a legelején tudtam mire vállalkozok,én ugye már előtte voltam nővel ezért nehezen is bírtam sex és megcsalás nélkül.Eleinte nem beszéltünk róla,aztán elő jött és mondtam neki türelmes vagyok /már régebben is benne lett volna de ennyire felelőtlen nem vagyok/.Mostanában annyira közel kerültünk egymáshoz hogy rájöttünk másként is megoldjuk a dolgot...,szerintem így még mehet egy darabig,és megvárom míg ő mondja azt hogy igen itt a pillanat.Amúgy így is élvezi azt hogy egymást fokozatosan megismerjük,szerintem ez rendjén való,igaz sok barátom hülyének tart,én szeretem és az az igazság,hogy előtte is voltak nők az életembe de őrá azt mondtam igen érdemes várni mert tőle majd azt kapom amit az előzőktől nem.Írjatok ha van véleményetek kíváncsi vagyok!
[3181]
Hellogirl 2008-08-03 19:49
SZiasztok!!!
Ma reggel voltam a barátommal együtt elösször és lenne pár kérdésem!!Természetesen óvszert is használtunk...
Szoval hát kezdjük azzal hogy eléggé fájt :S pedig nem görcsöltem meg semmi de gondolom ez normális hogy vannak lányok akiknél eléggé fáj!!!
Szoval utána véreztem is gondolom át is szakadt a szüzhártyám...De azota csak barnás vér folyik belölem de nem sok csak kevés...normális ez??? :S :/
Köszönöm :)
[2863]
Zita 2008-07-05 09:49
Sziasztok

Véletlenül akadtam erre a fórumra,beleolvasgattam és érdekes a téma! Az hogy ki mikor esik át a tüzkeresztségen,sztem relativ,és valahol azt gondolom nevelés kérdése! Nem vagyok prüd,talán csak a szakmám vezettet eme véleményhez,ami a következö:A lányok többsége a mai világban sajnos azért fekszik le a partnerével,mert a közösség ahová tartozik(barátok,barátnök)esetleg túlspirázzák a sex témakörét..
A mai világban ugyanis..(persze csak saját tapasztalatom,alapján mondom) "Ciki,gáz" ha még valaki 18-20 esetleg ettöl több évesen is még szüz..
Én 17 évesen feküdtem le a barátommal,fél évnyi eggyüttlét után..Persze voltak próbálkozások,nem mondom azt hogy kudarcba fulladtak,de mind ketten úgy éreztük,ha felkészültek vagyunk tudni fogjuk:)
Úgyhogy kedves leendö "Nagylányok" Nem kell elkapkodni:)
[2619]
Tigris Bigris 2008-06-17 19:15
Sziasztok!!
Ne azért veszítsétek el a szüzességeteket mert a környezetetekben már csak Te vagy szüz...Az a TE dolgod!!
Jönnek a hülyeségekkel h nagyon fájni fog meg stb..ha kellően oda figyeltek 1másra nem fáj...és vérezni sem vérzik mindenki!!!én 19 voltam mikor elvesztettem a barátommal elötte, volt már próbálkozás mással de ő nem indított be és inkább abba hagytuk a dolgot...Nem bántam meg h ilyen későn veszítettem el pedig a környezetemben már mindenki túl esett rajta!!
[2547]
kanyim [NŐ] 58 2008-05-16 07:56
büszke vagyok rád a férfi társaim nevéáben is hogy kibírod addig.. bér igaz..amiről nincs tapasztalatod arról könnyebben mondasz le;)

meg most nagyon sép 1.5 éves kapcsoalt..de azért az még nem azt jelenti hogy életed párja.. és pl akkor gondolom ti korai házasságot akartok(mert kétlem hogy most kb 5évig ezt akarjátok csinálni...)
de a mai fiatalok... sőt..a mai világban nem túl gyakori a 20környéki lagzi.. mivel kb 24ig tanulnak az emberek..stb...
[2343]
LittleAngel [NŐ] 34 2008-05-14 19:08
Szép dolog várni a házasságig,de én biztos nem bírnám:)
Mi elég sokat vártunk az első alkalomra,elég sokat bénáztunk is:)Mindig elhatároztuk,hogy most aztán megtörténik a dolog,aztán csak nem jött össze,kicsit túlizgultuk magunkat.Majd miután nem is tervezgettünk épp semmit,elkezdtük csókolni,simogatni egymást,a többi meg jött egymás után..nagyon édes,kedves emlék,még ha fájt is.Azóta persze már igencsak belejöttünk,szeretkeztünk minden létező helyen:)
[2338]
Anthico [NŐ] 108 2008-05-14 11:26
Amúgy ha magamat veszem alapaul, én nem azért kezdtem el a szexuális életemet 17 évesen, mert trendi volt, vagy ciki, h még szűz vagyok. Kívántam és azóta is kívánom...ez van...a vágy nagy úr ésén belehaltam volna, ha a házasságig nem lehetett volna semmi. Főleg,h 25-28 előtt nem szándékszom házasodni.
Amúgy persze a pettingben is sok-sok öröm van. De aki tudja, milyen érzés szeretkezni, tapasztalta már, az nem mond le róla :)
[2334]
Anthico [NŐ] 108 2008-05-14 11:24
Illés: és ha a nászéjszakán derül ki, h "anatómiailag összeférhetetlenek" vagytok? Ez is elég gyakori...
[2333]
Illés 2008-05-14 04:21
Sziasztok!

Csak azt szeretném elmondani nektek, hogy még ma is vannak, akik egészen a házasságig várnak. De a legtöbben nem kürtölik világgá, mert úgy gondolják, hogy ez nem tartozik másra.
Én 22 vagyok, a barátnőmmel kb. másfél éve vagyunk együtt, és eldöntöttük, hogy csak majd miután elvettem feleségül.

De higgyétek el, lehet pettinggel is nagyon-nagyon sok örömet okozni...

Nem feltétlenül akarlak meggyőzni, hogy tegyetek ti is így, csak gondoltam, szólok, hogy az hülyeség, hogy 16-17 évesen minden normális fiú/lány elveszíti, és aki nem, az már nem is fogja...
[2331]
Gábor 2008-05-05 14:51
Szia Csinci!

Olvastam a hozzászólásod és több dolog is eszembe jutott.

Az egyik, hogy hallottam egy olyan betegségről, ami fájdalmassá teszi a nemi aktust (a pontos nevét nem tudom). Szerintem szólni kéne az orvosodnak erről, hogy ki tudjon vizsgálni.

Másrészt azt is hallottam (ilyen téren nincsenek tapasztalataim), hogy az első közösülés fájni szokott, azt nem tudom, hogy mennyire normális az, hogy könnyezel. Fontos, hogy ne csak a szexet „kívánd”, hanem a partnered is. Tehát ne görcsölj, ne izgulj, csak add át magad a pillanatnak. Ismerd ki a saját tested.(részletekbe nem szeretnék belemenni). A nőknek eljutni a csúcsra elég bonyolult folyamat, sokkal bonyolultabb, mint a férfiaknak. A barátoddal szerintem ne rögtön a közösülésre koncentráljatok, sok más lehetőség van egymásnak örömet okozni.

A kapcsolatokba szerintem ne félj belevágni, egy kapcsolat nem csak a szexről szól, sőt annál inkább arról, hogy két olyan ember van együtt, akik szeretik és tisztelik egymást. A szeretkezés meg csak hab a tortán (itt szeretném megjegyezni, hogy ez szubjektív vélemény). A közösülésnél, pedig használhatnátok valamit, ami nedvesít és megkönnyíti a behatolást. (talán vazelin, habár ennek a készítménynek a funkciójában nem vagyok biztos). Remélem tudtam segíteni és sok szerencsét.

Ui.:Ha valaki úgy gondolja, hogy hülyeséget írtam, vagy valamit, ami nem úgy van, kérem, hogy kultúráltan javítson ki.
Üdv: Gábor
[2283]
viky 2008-04-29 13:00
sziasztok en is mar 14 eves koromban volt az elso nemi kapcsolatom.nekem nem fajt mert a baratom ovatosan hatolt belem o 20 eves. 4 honapja jarunk es mar nagyon kivant.egy kicsit vereztem de nem fajt lanyok ha feltek az elso szextol hasznaljatok tampont es az kitagitja a huvelyt h ne fajon anyira de persze eloszor a minivel kezdjetek az mikort atestetek az elson mart lehet normalt hasznalni.probajatok a baratotokkal magbeszelni az elso szexualis egyutletet mert nekem jobb ugy ha elore tudom h mit szeretne tolem nem hasznaljuk ki egymas ha igazan szereted bizzal benne.ja es izgasatok fel egymast pl:simogatassal-a huvelyt korbe es a csiklot stb.puszika irjatok
[2255]
Csinci 2008-04-19 23:01
Sziasztok.
Nos Nekem már több "első" is volt.És egyszer sem sikerült behatolnia a partneremnek.(volt előjáték,akartuk mind2en..)Nagyon fájt minden próbálkozásnál:( folytak a könnyeim.Voltam dokinál,mert sikerült valami fertőzést is összeszednem(nem szexuális úton).Írt fel gyógyszert,és azt javasolta,hogy utána próbálkozzak megint.De őszíntén szólva már nem is merek:( Jelenleg kapcsolatom sincs,nem merek belevágni:-S.Van valami ötletetek mitől lehet?:((
[2228]
*BóBiTa* [NŐ] 34 2008-04-18 12:20
Igaza van Anthiconak, semmiképp se vágjatok bele mindjárt az aktusba! Nekem nem fájt a szeretkezés, vérezni sem véreztem! Azért van, mert mi előtte rengeteget pettingeltünk! Az exem ujjazással próbált segíteni, hogy majd később ne legyen gond! Nagyon óvatosan csinálta, de mivel az első ujjazás volt és izgultam is, az elején fájt egy picit! De mondom a behatolás nem, gönyörű volt az első, szerencsésnek tartom magam!
[2225]
Anthico [NŐ] 108 2008-04-18 10:37
Fruzsi...imádom, mikor mindenféle hülyeségekkel rémisztgetik a lányokat.Itt pl azzal, h fájni fog meg utána napokig még vérzel. Ez nem így van.Persze ha anatómialag van némi akadálya (vaginizmus vagy nagyon erős szűzhártya), akkor igen, de ezek nagyon ritka esetek.
Bár az, h barátod is teljesen tapasztalatlan :S Hááát...de ezt is ki lehet azzal küszöbölni, h odafigyel rád. Szex előtt mindenképp pettingeljetek SOKAT(!!!!), mert ha minden bevezetés nélkül kezdtek bele, akkor abból semmi jó nem fog kisülni. Kényeztessétek egymást, simogassátok, ismerjátek meg a másik testét, hol vannak erogán zónái...hol hogyan kell izgatni, h extázisba essen, stb. Aztán jöhetnek az orális játékok, vagy kézzel izgatás...de mindent szépen fokozatosan!!!!
Ha esetleg te szoktál masztizni, akkor ezel is segítheted barátodat, h mikor hol mit hogyan csináljon.
A lényeg, h figyeljetek oda egymásra, pettingeljetek sokat és ha szexre kerül (MAJD!!) a sor, akkoris is nagyon sok-sok előjáték előzze meg, h nedves és kellően tág legyél.
[2224]
Fruzsi 2008-04-17 11:23
Sziasztok !! En 15 eves lany vagyok ! 2 honapja vagyunk egyutt a baratommal es nyaron szeretnem vele el veszteni !!:$ es a baratom is meg szuz !!:$ o 17 eves !;) De nagyon felek az elsotol !!:$ De hogy igy olvastam hogy fajni fog !mar nem vagyok benne anyira biztos hogy jo lesz !!:$ adjatok mar tanacsokat hogy ne fajjon !!!:$ (L) koszike Fruzsii :)
[2221]
ago6 2008-04-13 15:37
Sziasztok! nekem az volna a kérdésem, h. bnőm lefeküdt a barátjával, még szűz volt, az elvesztésénél semmi gondja nem volt, azon csoportba tartozik,aki még vérezni sem vérzett, és az a gondja,h. mikor másodszor akartak lefeküdni egymással, akkor,félúton a behatolásnál erős fájdalmat érzett,pozícióváltásnál ez a fájdalom mérséklődött,de mégis érzett fájdalmat,mitől lehet ez? tanácstalan vagyok nem tudok neki segíteni, szegény nagyon szomorú és letört.
[2206]
Bezsi 2008-03-25 21:25
én majdnem 19 voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet, és az akkori barátom most a férjem (28 éves vagyok)
hozzá kell tennem, hogy nagyon kíváncsi voltam, és valószínűleg várhattam volna még vele, mert csak két hónapja jártunk, amikor megtörtént
ő nagyon türelmes volt, és nem erőltette a dolgot, pedig 7 évvel idősebb nálam
bár azt hiszem, véletlenek egybeesésén múlt, hogy ő volt az egyetlen pasi az életemben, örülök neki, és nem tervezem, hogy félrekacsintgatok, van ebben az egészben valami bensőséges és romantikus
azt is hozzá kell tennem, szerintem nem törvény h. valaki egész életében 1 pasival legyen, mert nem árt, ha tapasztalatokat is szerez, pláne, ha vágyik is rá
de emlékszem rá, mennyire jól esett a barátomnak, hogy ő volt az első, és azt hiszem, erre ma is szívesen gondol (én is)
szóval: nem hajt a tatár, még akkor sem, ha az osztálytársaink a vécében már az orális szexről és a geciről beszélgetnek....
[2113]
kanyim [NŐ] 58 2008-02-14 23:18
persze..egy magándoki jobban fihgyelne rád..és nem árt elvégezni a vizsgálatokat..hogy ha van valami bajod..arra korán fény derüljön...

de hallottam olyat hogy a bogyik között sok eltérés nincs.. mert a nagyja az szinte ugyanazokból áll..csak más-más márka..stb..
(most persze van néhány ami más..de a nagyja...)

szoval vagy lehet szedned a bogyit.. vagy nem..mert szervezeted olyan..vagy családodban ez+amaz a betegség előfordult..stb..
[1930]
Dudus [NŐ] 29 2008-02-14 22:11
őőőő...elég bőven utána néztem, és kaptam egy kis füzetet amiben mindent leírtak, és a neten is utána olvastam kifejezetten azután a gyógyszer után...a hízás az teljesen kilőve, mivel a tabiban lévő drospirenon megakadályozza az ösztogén által kiváltott folyadékvisszatartást. a trombózis veszélye meg minden fogamzásgátlót szedő nő esetében fent áll, ha jól tudom. mondjuk az orvos elég tapló volt, ezért a párommal felvetettük azt h elmegyünk magánorvoshoz, h megnézze h az-e a legjobb gyógyszer :)
[1928]
Viri [NŐ] 52 2008-02-13 09:12
És ezek a mellékhatások nem tévhit szüleményei, igazak -bár nem mindenkinél jönnek elő. De attól még lehetnek!
[1917]
Anthico [NŐ] 108 2008-02-13 08:46
Dudus...egy gyógyszer komolyan befoláyoslja a szervezeted és homronháztartásod működését és kétlem, h egy szimpla nőgyógyászati vizsgált és beszélgetés után a doki teljes biztonsággal írhat fel neked bármit is.
A legtöbb baj pont ebből származik: kihagyják a létfontosságú vizsgálatokat (ahogy nálad is) és ilyenkor jön a trombózis, hízás, stb...
[1915]
Anthico [NŐ] 108 2008-02-13 08:44
Zsofesz, ha szeret a párod, akkor ekkora áldozat meg tud hozni. Azaz inkább a te szervezeted menjen tönkre (mivel nem ajénlják a tabit), minthogy ő kényelmetlenül érezze magát? Amúgy miért csak erre a 2 módszerre gondoltatok? Van még jó pár hormonális és azt mellőző megoldás is.
[1914]
kanyim [NŐ] 58 2008-02-12 20:31
épp egy másik topicban van egy 19éves leányzó..akit 3hónaps komoyl kapcsijában..a tapasztaltabb párja..dettó ezzel etetett..hogyő tud vigyázni.. a lány 4hetes terhes és abortuszra készül fel lelkileg.... és mivel te 16vagy..accem még kéne szülői beleegyezés is az abortuszba...

pasi vok..volt bogyizós partnerem több is..és sok 1éjesnél gumiztam..nem a legjobb érzés..de aki azt mnodja hogy élvezhetetlen az hazudik.. ez nem akkora "teher" hogy a sex útjában álljon..

mond hogy te védekezni akarsz..nem elsőre..mindig.. és ezt vagy elfogadja..vagy akkor nem leccc sex....

de a megszakítás nem védekezés..csak 1 IQ szint alatt gondolják ezt.... amit a magas abortusz szám is mutat....
[1909]
Dudus 2008-02-12 13:14
Kedves Zsofesz!
A napokban én is írattam fel gyógyszert, és én is veled egykorú vagyok. :) Szerintem semmi baj nincs azzal h gyógyszer akarsz felírtatni, és nem is értem hogy hol azzal a probláma. Sok tévhit van a fogamzásgátló tablettákról (elhízás, rák, stb), de ha tényleg olyan veszélyes lenne, akkor valószínű forgalomba se hozták volna. A vizsgálat, és beszélgetés után az orvos a neked legmegfelelőbb gyógyszert foja ajánlani, és felírni. Ha nem íratsz gyógyszer, minden féle képpen védekezzetek. Erre a legmegfelelőbb, és leggyakoribb az óvszer. Rengeteg óvszer között válogathattok, ami közül sztem mind a ketten megtaláljátok a nektek legmegfelelőbbet. Beszélgessetek minél többet a pároddal ezekről a dolgokról, hogy miért nem szeretné az óvszert stb. Biztos találtok közös megoldást ami mind a kettőtöknek jó! Sok szerencsét. Puszi :)
[1905]
thymian [NŐ] 92 2008-02-06 08:13
zsofesz. én nem bíznám magam arra, hogy óvszer nélkül és majd vigyáz a párom.főleg nem az első alkalomnál. bármikor beüthet a baj. használjatok gumit, vagy vannak más lehetőségek is. meg ha te nem érzed úgy, hogy ez így biztonságos lenne, akkor igenis védekezzetek valahogy. biztos meg fogja érteni.
[1863]
Zsofesz 2008-02-05 22:27
Én 16 éves vagyok, mostmár tervezzük a barátommal(ő 20 éves) h lefekszünk egymással mert nagyon szeretjük egymást lelkileg is minden megvan, bizalom... Az elsőnél aztmondta mindenféleképpen kell gumi de megkért h menjek el és irassak fel magamnak gyógyszert mert ő a gumit nem szereti, el is mentem de nagyon nem ajánlják nekem ezért ez ugrott viszont rajtam múlik innentől az egész , de nem szeretne használni óvszert ( ha mondom neki akkor fog) Folyamatosan azzal jön h ő ezt még sosem szúrta el van benne tapasztalata bőven és bízhatok benne , neki sem hiányozna egy gyerek ... Nem tudom mit tegyek... sokfele olvasom h tartós kapcsolatba el lehet hagyni a gumit csak ugye én nem szedhetek gyógyszert se...
-Valai segítsen a döntésben léccives! (előre is köszönöm)
[1861]
kanyim [NŐ] 58 2008-01-21 22:09
háát kérlek alásan egyáltalán nem normális hogy ennyire vérzel..én 3partneremnek voltam az első..és kettőnek még jó kellemes is volt..és 1nak fájt caska kicsit..de vérzés meg ilyenek..áá dehogy..

párod kellően felizgat előtte? pl petting? orálozás? kellően nedvesedsz? ujjaz előtte? nem csak a béna durr belét nyomjátok?

de ha mindent megcsináltok..akkor lehet hogy izgulsz-feszülsz tudat alatt..ami a fájdalomtól való félelemmel csak fokozódik...
bizzál benen..engedd el magadat..
mert addig nem fog javulni míg 1x jó kiadósan nem csináljátok...

esetleg ha pl ujjazásnál..már 1-2ujjal fáj..és nagyon szűk vagy..vagy párod olyan gigantikus méretekkel van megáldva lehetnek még a probémák..akkor sok türelem..sikosító..és ujjazás-tágitás ajánlott..ha meg úgysem..akkor le kell vonni hogy a természet nem 1másnak teremtett titekett...

de mondom..ha nincs előjáték..persze hogy fájni fog...
[1785]
Alisa 2008-01-21 00:05
Sziasztok...
Én 18 éves lány vagyok 2 hónapja járok a barátommal és nagyon Szeretjük egymást... lefeküdtem vele.. csak az volt a baj hogy nehezen tudott behatolni..tudom biztos én voltam feszült..de nagyon fájt és elkezdett vérezni..most ez azért van mert átszakadt a szüzhártya vagy valami baj van velem . másnap megint megprobáltuk mert akkor már nem véreztem de amint megprobálta nagyon fájt... és megint elkezdett vérezni most ez normális..mert. nemértem meddig fogok még vérezni?....bocsánat ha hülyeségeket kérdezek meg lehet hogy ezt tudnom kéne már.... valaki válaszoljon kérem...
[1783]
Csibe 2008-01-17 03:16
Legyünk őszinték! Az első alkalom általában fáj, sőt, ha a szűzhártya megmarad, akkor még jó pár alkalommal így lesz. A lényeg az, hogy ne siessétek el, és mivel remélhetően bizalmi kapcsolatban vagytok, szólhatsz a barátodnak, hogy melyik ponttól fájdalmas a behatolás. Az is fontos, hogy minél inkább ellazulj, mert, ha a hüvely izmai begörcsölnek, vagy összahúzódnak, akkor nem lesz kellemes élmény az első szex. Egy-egy pohár bor ebben besegíthet.
Szydny! Ez az esetleges probléma függ a folyás színétől, mennyiségétől, állagától. Én arra tudok gondolni, hogy esetleg valami hámsérülés lehet az oka a hüvelyben, mert nem volt kellően nedves. Ha a következő alkalmakkor is előfordul, én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz (nem kell félni tőlük), lehet, hogy gyulladás-uszodától, iskolai wc-től, meg ezer és egy dologtól.
Ja, és ki ne hagyjam! 18 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem. Örülök, hogy vártam arra, aki megérdemelte! Most leszünk 2 évesek!:) Puszi nektek!
[1757]
L 2008-01-07 17:57
Lefeküdtem a barátommal, de nekem egyáltalán nem volt jó, nagyon fájt.Azt hiszem az volt a baj, h nem izgatott fel kellőképpen, csak olyan jött és volt szinten, történt meg a dolog, semmi előjáték, durr bele a közepébe.Ez igy nagyon nem volt jó!Azt hiszem erre legközelebb sokkal jobban oda kell figyelünk, h én is tudjam éélvezni a dolgot, h elviselhetőbb legyen...
[1684]
szyndy 2008-01-02 14:16
Én egy 16 éves lány vagyok,és lefeküdtem a barátommal de rá másnapra egy vérszerű folyadék folyik belőelm de nem igazán vér, a menstruációmig még lenne 2 hét . ez természetes??? kérlek valaki válazoljon mert nagyon félek!!
[1655]
Anthico [NŐ] 108 2007-12-27 12:05
Zsáklinka, a szex az egy csodálatos és igen élvezetes élmény :) Attól, h sokan azt terjesztik, h az első fáj meg vérzel, még nem kell hinni nekik. Ha a pasi odafigyel, óvatos és előtte kellően megismertétek egymás testét (sok-sok petting), akkor szerintem nincs okod aggódni.
Max akkor nem szokott kellemes lenni, amikor 2 tapasztalatlan mindenféle előkészület nélkül belevág.
[1604]
zsáklinka 2007-12-26 20:31
Én a barátommal 8 hónapja vagyok eggyütt !Nagyon szeretjük egymást! 16 éves vagyok! De félek az elsőtől!!Nem tudom h milyen lessz!!
[1602]
kerol 2007-12-07 19:42
A 16 eves szerelmes pasinak uzenem hogy Attol fugg hogy milyen a baratnod. romantikus vagy belevalo csaj. ha romantikus, konnyen raveheted avval, ha rózsát szórsz az ágyra es nem hagyod szohoz jutni...(amugy attol ugyis elalla szava...) ha pedig beleveal tipus, akkor egy esti beszelgetes kozben megtortenhet a dolog. uzenem a csajnaK hogy ha fel annal rosszabb, inkabb engedjen az erzeseknek. pusz kerol...
[1493]
kanyim [NŐ] 58 2007-12-02 15:36
ááá..félreértés történt..anonimus 3-4el azalatti beirására reagáltam..amiben azt írja hogy a szüzesség elvesztése megán...
és erre írtam úgy hogy pl a partneremről ezek derülnének ki....
és ezeket megszoktam érdeklődni...

most véletlen hogy párom is 20éves...
neki kérlek tized annyi partnere sem volt mint nekem...

nem változom én;)
[1453]
Anthico [NŐ] 108 2007-12-02 14:57
Érdekes, a múltkor még szóba sem akartál állni olyan nővel, aki olyasmi ilyen téren, mint te...azaz sok-sok partnere volt...mondván, h ez jellemzi az illetőt :S
Erre kiderül, h ő 13 évesen még kisiskolásan kezdte és már 30-an mentek át rajta :D Azért néha te is meghazudtolod magad...
[1452]
kanyim [NŐ] 58 2007-12-02 12:13
akik ebből élnek téllen nem nagyon kapcsolódnak a szüzességhez;)

ha télleg komoly a kapcs..akkor tényleg elöbbre is lehet hozni 15-6környékére..de cska ha mind a ketten érettek és felkészültek...

magán téma persze...de sokat elárul a partneremről..de legalább a multjáról ha pl 13évesen vesztette el..és már 30kapcsoalta volt..és 20éves csak...
ilyen mélységben azért megszoktam ezt érdeklődni..vagy pl mennyi ideig tartott a leghoszabb kapcsolata..stb...
[1451]
Anthico [NŐ] 108 2007-12-02 10:22
Anonimus, az utsó mondatod kihagyhattad volna.
1: egyáltalán nem a témához kapcsolódik
2: roppant gyerekes
[1450]
anonimus 2007-12-01 21:32
sztem egyáltalán mindegy hogy valaki mikor veszti el a szüzességét mert mindenkinek a saját magán élete!Én pl:14 voltam amikor elvesztettem és egyáltalán nem bántam meg.És szerintem az a lényeg hogy mennyire szereti a két ember egymást.Igaz valaakinek ez egy jó szórakozás de erről már nem én tehetek és azok az emberek szégyeljék el magukat akik a sarkon keresik a pénzüket!Pfuj gusztustalan!!!!!!!!
[1449]
Cilvike 2007-11-07 22:16
15éves vagyok a barátom 16, már több mint egy éve együtt vagyunk!Ahogy betöltöttem a 15-öt, rá egy hónapra lefeküdtem vele(Ez nem olyan régen történt!), de előtte csak petting és a többi...Teljesen tiszteletben tartotta azt, h én még nem akartam...És amikor megtörtént(vagyis előtte) is még azt mondta, h ha nem akarom, ő megérti és nem erölteti...(És közben is odafigyelt rám, nem csak arra ment, h "jajj de jó, és úgy csinálom ahogy nekem tetszik...")
Szal várt rám 1évet, és közben nem csalt meg.Nem bántam meg, szerintem 1év, az már nem röpke kapcsolat és van annyi felfogásunk már, h tudjuk mit szabad és mit nem.Védekeztünk és semmi gond nem történt...

Szal mindenki döntse el magának mikor készült fel rá, és ne hallgasson másokra, h "én már megtettem, most te jösz"(Persze legyen egy kis felfogás,felelősségtudat, h akk. mibe is vágtok bele|Akinek nem inge, ne vegye magára|)
Nah és a fogadások...Bnőm így járt, de ez más téma:)
[1110]
zsuzso15 2007-10-08 11:41
sok jo hozzászolást olvastam kicsit mindenkinek van igaza.Hisz nemvagyunk egyformák igy a szekszuális vágyunk sem az.Régen is voltak 14 évesen szekszuális kapcsolatban, és ma is.szerintem gyermekeinket kellő képpen világositsuk fel, és nyujtsunk nekik, segitséget.Ha kell segitsem neki megvásárolni az első ovszert, vagy ha még is bajba van ne a veréssel fenyegessük hanem legyünk melette a bajba is.Mi felnőttek is hibázhatunk vagy nem megfelelően választunk párt.És a védekezést kell igazán tanitani és nelegyen tabu téma.Közép iskolákba ahogy a lányoknak betétet osztanak fiuknak lehetne ovszert.Ja és szerintem nagyon drága az ovszer.erre kéne TÁMOGATÁS talán kevesebb lenne az abortusz. Köszönöm, hogy hozzá szolhattam és elolvasták véleményem. Egy anyuka aki támogatja a fiatalok gondját és nem csak itélkezni hanem segiteni kell őket.
[914]
Andy [NŐ] 33 2007-10-05 12:57
Én a szüzességemet 19 évesen vesztettem és nem bántam meg,hogy eddig vártam a dologgal,mert olyasvalakivel vesztettem el,akibe szerelmes voltam. Sok barátnőm már 17 évesen elvesztette,de egyikük sem azért,mert fel lettek volna a dologra készülve vagy szerelemből,hanem ők ezt úgy élték meg,hogy ciki az,ha valaki 17 évesen szűz. Sokáig noszogattak is,hogy én miért nem vesztem már el,de hát ez nem verseny! Nekem igen is fontos volt az első alkalom!
[904]
Kata 2007-09-11 08:26
a barátnőm 14 és már 1 éve elvesztette.én még 1enlőre nem.
[819]
szerelmes-pasi 2007-08-28 13:41
Én 16 vagyok, és lassan 17 éves leszek, van egy kapcsolatom, ami lassan már 6 hónapja tart, a barátnőm 16 éves de nekünk sem volt még meg a szex! Orális szex, stb már volt!
ő még nem akarja a szexet és tiszteletben tartom a döntését! Illetve már akarja, meg kíván is, csak fél a fájdalomtól! De hát annyira biztos nem fog fájni neki, nem? Hogy lehet bátorítani egy kicsit? Mert hát ő is kíván engem, csak mégis fél.
[614]
kanyim [NŐ] 58 2007-08-01 23:19
aki 12-15évesen vesziti el azokról van 1 véleményem...meg azokról akik csak 1 röpi kacsolatban..ha most rendes kacsolatban vannak..akkor nem kell várniuk éveket..de a néhány hét is kevés szerintem..ahogy látom manapság a fiatalon..gyorsan..és nem is tudom kivel..de aztán még sokszor mert az a trendi az irány...
vajh miért is olyan jó a véleménye mindenkinek erről a nemzedékről?:)
[399]
everybodyintheplace 2007-07-31 19:34
Én egy 16 éves lány vagyok, és pont most a napokban feküdtem le a barátommal, aki 19 éves és szintén szűz volt. Szerintem itt a kulcsszó a felelősség és az egymás iránti tisztelet, türelem. Persze a megfelelő biztonsággal számolni kell, én is nagyon sokat izgultam ezen, de meggyőzött az óvszer hatékonysága, hiszen az a kis esély a teherbeesésre mind emberi tényező, azaz felhelyezéskor kell nagyon ügyelni és aztán nem kell félni. Szóval az elsőtől senki ne várjon semmit mert akkor nagyot csalódhat, ebbe a "mesterségbe" bele kell jönni.
[390]
bettina 2007-07-20 15:37
inkabb nem szolok en semmit! de mindenki akkor veszti el amikor akarja en 16 eves vagyok de meg reaerek elveszteni a szuzessegem ugyohgy.....
[371]
Maja [NŐ] 29 2007-04-21 17:20
Kayo! Én is 16 éves vagyok, és még csak 6 hónapja járok a barátommal, de már lefeküdtem vele... És egyáltalán nem bántam meg, hogy nem vártam még vele. Nem tettél szüzességi fogadalmat, ( vagy vonulsz zárdába) hogy 17 előtt olyan nagyon korai legyen. Én úgy érzem hogy mindenkinek akkor kell (főleg ha van lehetősége) elveszíteni-e a szüzességét, ha vagy elérkezettnek látja az időt, vagy már vágyik a szexuális együttlétre. Ez annyira nincs korhoz kötve, oké azért 12 - 13 évesnél már valóban húzós a dolog...
[153]
TEKnőC 2007-04-19 16:44
Én úgy gondolom, hogy akkor érdemes a szex, ha két ember tényleg szeretik egymást. Ha két pl. 15 éves szeretik egymást, akkor nem tartom túl korainak, hiszen nekik kell dönteniük az életükről.
[151]
békés harcos 2007-04-15 12:21
De ugyanakkor, ha 16 éves az illető és szeretik egymást a párjával, pláne együtt vannak majd egy éve, a világ legnagyobb hülyesége azt mondani, hogy várjuk meg a 17-et, mert az már nem annyira korai...
[146]
Kayo 2007-04-13 19:20
Én nem értem a mai fiatalokat!!!
Mindig azzal jönnek, hogy változik a világ..., ami igaz, de szerintem ez még nem ok arra, hogy erkölcstelenül viselkedjünk és odadobjuk magunkat már tizen-egynéhány évesen...!!! Én 16 éves vagyok és van egy 22 éves barátom, akivel 9 hónapja vagyunk együtt! ő megérti, hogy én még nem akarom, mert szerintem 16 évesen még korai! És szeretném kihangsúlyozni, hogy nem csal meg, megérti és tiszteletben tartja adöntésemet!!!
Szerintem inkább a szülők hibája, h ilyenek a fiatalok!!! Persze a TV is közrejátszik...!
[145]
Antibusz 2007-04-09 21:56
Tisztelt Szerk.

én ugy gondolom hogy a cikkben van igazság, és vaalóban egyre hamarabb vesztik el szüzességüket a fiatalok, ennek valóban a sexualitással túltöltött világ az oka (belenézünk a TV-be 10perc és szerelemmel sexel kapcsolatos dolgokba ütközünk, vagy Disco minnél jobban feszül minnél kisebb...), azzal is egyetértek, hogy nem mind1 az első helye, sem ideje, de főleg ami számit az a társ...
viszont én ugy gondolom hogy ez a szüzesség és sex téma még mindig tabunak számít sajnos, és ez még mindig aggályokat kelt főleg a lányokban, viszont gondoljunk csak bele hogy mennyit változott a világ 50év alatt de talán az is elég ha csak 20at mondok, hiszen édesanyám még szűzen ment férjhez ami 21éve volt... és az eredmény? véleményem szerint siralmas, orál szóba sem jöhet nála, 2 max 3 póz, és ez azt eredményezi szerintem hogy nem elég élvezetes és tüzes a szüleim nemi élete... ez csak egy példa, a másik régebben templom vasárnap, a hit mindenekelőtt, Isten, pap keresztség... mi is lett ebből mára???
semmi kevés ember jár már templomba ez egyesek szerint rossz.
Szerintem pedig ez is egy olyan dolog volt ami bizonyos szinten az embereket visszafogta a társadalmi fejlődésben és rossz előítéleteket keltett bizonyos nem hívő vagy templomba nem járó emberekkel szemben... szóval ez a fiatalok tul korán vesztik el a szüzességüket dolog sztem nem tragédia és ha megfelelően védekeznek és tudják mit csinálnak és SZERETIK 1mást nos RAJTA... és ha vége a kapcsolatnak na bumm ez van élnek tovább lessz ,másik több dolgok ismernek meg, többféle szeretkezési módot. remélem ezzel senkinek sem sértettem vallási vagy akármilyen meggyőződését ez csak egy vélemény, ami viszont szerintem nem figyelmen kívül hagyható a mai felgyorsult társadalomban... Antibusz (19é FF)
[143]

Cikkajánló

A tizenévesek szexualitása és a fogamzásgátlás

Első szerelem

Keblek, tűsarkok, köhögés - Fetisizmus (1.rész)

Anális szex

Van vetélytársa?

Szerelem, szerelem

Friss

A nyitott kapcsolatokról

Fórum

A terhesség első jelei
2020-09-17 - 16:25

Nemi betegségek
2020-09-15 - 17:08

Anális szex
2020-09-13 - 03:21

Maszturbálás
2020-09-13 - 03:18

Beszélgetünk
2020-09-13 - 03:18

Erotikus játékok
2020-09-13 - 03:17

Segédeszközök
2020-09-13 - 03:17

Merevedési zavarok
2020-08-18 - 09:53

Társkereső oldalak, vélemény
2020-08-07 - 05:35

Láb, harisnya és tűsarok
2020-06-19 - 22:24

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2020-06-19 - 18:44

Szüzesség elvesztése
2020-06-19 - 18:31

A méret a lényeg?
2020-05-04 - 06:50

Biszexualitás
2020-04-29 - 10:56

Női orgazmus
2020-03-08 - 20:29

Orális szex
2020-03-04 - 14:50

Barátság extrákkal
2020-03-03 - 09:05

Szexuális nevelés
2020-03-03 - 03:08

Pornográfia
2020-02-04 - 16:43

Hűtlenség, megcsalás
2019-11-25 - 22:41

Menstruáció
2019-10-13 - 19:11

Nők szexuális problémái
2019-08-06 - 23:37

Szex különleges helyeken
2019-07-17 - 16:01

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41