szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső
A nők KOMMENT

A nők "magömléses" orgazmusa

A G-pont (G-folt) izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

eros 2018-10-08 14:43
Kedves Móni
Olvassad el Abivivinek írt hozzászólásomat.
Nem kell, hogy hazudjanak, valóban van ilyen. Ők nem lódítanak, hanem sokszor szó szerint ájulásig élveznek. Ez tény.
Tisztelettel:
Eros
[8475]
eros [FF] 2018-10-08 14:39
Kedves Abivivi!

Ha Te tudnád...!
Érdekes, hogy amit a jelenségről írsz, az pontos. De miért írod, hogy nincs ilyen, meghogy hazudoznak a nők???

Elmondom Neked, hogy a barátnőmnek egy szeretkezés alatt (2-4 óra) 5-10 kisebb, és gyakran 20-30 nagy orgazmusa van, melynek során kb. fél és egy liter mennyiségű nedvet spriccel ki közel önkívületi állapotban. Ha ezt nem női magömlésnek nevezed, semmig gond, adhatsz neki más nevet is. Mindenesetre a jelenség csodálatos. Sokmindent tudnék még írni e témáról, a technikai, érzelmi, lelki vonatkozásairól, de itt most ez volt a minimum, amit el szerettem volna mondani.

Őszinte tisztelettel:
Eros
[8474]
pocspiri [NŐ] 59 2015-10-02 08:29
Én 51 évesen tapasztaltam meg először ezt a gyönyört, és sajnos, nem sajnos, már nem tudom alábbhagyni, elvárom hogy a partnerem legalább 5-6-szor igy kielégitsen. Mindezt második párommal sikerült elérnem, sajnos az első meghalt. Nem ment ez könnyen vele sem, pedig én alapvetően nyitott vagyok és voltam is az előző párommal is. Két évig tanultam vele a szexet, és a jelenlegi párom vezetett rá, amit én el is fogadtam. Képes vagyok rá (egyszer megszámoltuk a partneremmel) 12-szer, de utána aztán úgy éreztem magam, mint a mosott rongy, de nagyon jó volt. Egyszerűen a mennybe éreztem magam...Szerintem minden nő át tudja élni, csak szabadjára kell engedni a fantáziát, s félre kell tenni mindenfajta gátlást, feszültséget, s akkor biztos a siker.
Ebben az a jó, hogy a férfinek nem tudod megjátszani magad, hogy sikerült-e eljuttatni a csúcsra, hiszen ott a fizikai bizonyiték. Az új páromnak köszönhetem mert ő volt elég türelmes és felvilágosult.Először csak "kevés" folyt végig a karján aztán mondta hogy ez ritkán előfordul és mutatott a neten egy pár ilyen orgazmust.Teljesen magával ragadt a látvány ahogy nők örjöngve élveznek és közbe hatalmasakat spriccelnek.Nem akartam elhinni hogy ez igazi és nem valami kamu csak a show kedvéért.....Aztán egyszer csak akkorát élveztem hogy majd megőrűltem és emlékezni se emlékszem tisztán a dolgokra csak arra hogy telibe spricceltem a párom mellkasát és mindent beborítottam a punci levemmel.....Fantasztikus érzés és büszke vagyok magamra hogy képes vagyok ilyenre.
Ajánlom mindenkinek hogy bátran keresgéljék!Nem egyszerű ,sokszor van ,hogy nekem se megy,függ a lelkiállapottól,a partner türelmétől,szerintem a napi folyadék beviteltől is stb....
Ha ez a pasiknak nem tetszik, azok kössék fel magukat, mert ez az ő férfiasságuknak is bizonyiték....
[8417]
Barna007 [FF] 36 2014-10-10 15:37
Akár orgazmushoz kötött képesség, akár nem... Mindannyian bevallhatjuk, hogy a szex magában nem ad semmit, a kielégülésnél. Az, hogy a partnerünk felé mennyi szeretettel, vonzalommal fordulunk, az, ahogy ő ugyan így tesz felénk, az már ad hozzá valamit, ettől lesz egyedibb két ember közt. A női orgazmus, mint olyan... akárhogy is, egy liter testnedvvel vagy anélkül is értékesebbé teszi... De! És ez szubjektív vélemény... bár hiszem, hogy normál esetben mindenkire igaz... Nagyon izgató, és imponáló egy ejakuláló. Aki nem ezen a véleményen van, az frigid, finnyás vagy sajnos nem találtam erre f betűvel kezdődő szót, homokos. :D
Ez csak egy igazán helyes budapesti, 20-as éveiben járó sportos srác véleménye... Nem kell elárasztani az ilyen képességű nőknek a leveleivel... :D :P
[8394]
Dodo 2014-03-12 16:50
Tenleg nincs ilyen...en eloszor azt hittem vizelet, de valami ahoz hasonlo
[8388]
ABIVIVI [NŐ] 51 2014-01-01 10:25
Sziasztok!
Természetesen kamu a női magömlés valójában csak egyfajta szintelen, sós izű folyadék, méhszáj hasfali oldalánál ingerelve, amolyan vizelési ingert követően.
Hogy némely nők mit össze nem hazudoznak, hogy nőnek nézzék őket és különlegesek legyenek?
Siralmas!
[8370]
móni1111 [NŐ] 47 2013-12-30 18:40
Sziasztok!Nem létezik magömléses orgazmus ez csak egy hisztéria.Én körülbelül egy éve tapasztaltam magamon, amikor próbáltam keresgélni a G pontot, majd körülbelül pár perc elteltével minden jel és kielégülés nélkül kifolyt az a bizonyos folyadék, ami kb 2dl lehetett.Enyhén sós ízű vízszerű és nem hagy foltot.De a lényeg semmi orgazmus nem kísérte, tehát nincs köze hozzá!Azóta, amikor éppen van kedvem hozzá "játszadozom"egy kicsit annyi különbséggel, hogy az idő fél percre redukálódott.Azok a nők, akik állítják ezt lódítanak csak nem tudom miért jó ez!
Üdv:mónika
[8369]
Éjfélután [NŐ] 29 2013-09-30 11:34
20 voltam mikor először megtörtént velem. De ittas állapotban voltam, így annak tudtam csak be, hogy nagyon nedves vagyok. Aztán később kiderült, hogy nem így történt. Azóta többször előfordult már velem, néha visszatartom, mikor érzem a "pisilési ingert" - akkor gondolom az alkohol hatására "engedtem el magam" . Hüvelyi orgazmusom nekem sem igazán volt, de remélem egyszer összejön már. Egyszer- kétszer előfordult, de akkor is olyan volt utána, mintha ki sem elégültem volna.. Nem vagyok fehérmájú. :D
[8349]
ABIVIVI [NŐ] 51 2013-03-07 16:50
Sziasztok!
Nekem is volt csak egyszer, de ez nem orgazmus, valami éles magaslata az izgalomnak, de nem jár kisüléssel, energiavesztéssel. Pláne, hogy valaki egymás után 10szer is meg tudja csinálni, kizárt, hogy orgazmus. Utána egy darabig én is kínlódtam a túlérzékenységemmel, a pisilési ingerrel.
Örültem, hogy megszabadultam tőle.
Cirkusz-maximusz az egész.

Egyébként nem vizelet, hanem színtelen enyhén sós ízű folyadék, mivel a kádban fejeztem be az érzés beteljesítését.
Nem orgazmus!!!
[8291]
Sarti 2013-01-24 23:11
Érdekes ez az erős izgalmi szint meghatározás, lehet, hogyha ez kell hozzá, hogy ilyen spriccelős összejöjjön, akkor nem fogok tudni leszokni a squirt-ről, bárhogy is szeretném, mert erős izgalmi szintre jutok, ha csak ránézek, a szemébe, vagy a szájára, amint féloldalas mosolyra húzza.
[8287]
Sparti 2013-01-24 23:00
Nekem mostanában csak ilyen van, nem fáj, sőt nagyon jó, de akkor is van ha nem akarom, és minden "mocskos" folyton körülöttem, és ha nem vigyázok egy szimpla ruhában simogatástól is így elázok. Először szagtalan, de mire oda jutok 5-6 órával később, hogy kimossam, addigra büdös pisi szagú lesz. Én nem szeretem, de nem tudom már megállítani. Szeretném, ha ismét simán csak nedvesednék és elélveznék nem spriccelne mindenhová a lé. Pasim imádja, ezért még ellenem is dolgozik, hogy miért gond ez nekem?
[8286]
érdeklődő 2013-01-07 16:38
Sziasztok! Nemrég sikerült elérnünk a barátommal ezt a "spriccelős" élvezést.. Hát mit ne mondjak.. Az egész olyan hihetetlen volt.. ő meg van győződve arról, hogy én igenis elélveztem. Bennem viszont kérdések merültek fel ezzel kapcsolatban, amire tőletek szeretnék választ kapni. Nagyon megijedtem, mivel tényleg olyan volt, mintha bepisiltem volna. Még a hang is pont ugyan olyan volt, rettentő sok kijött belőle, legalább 2-3dl-nyi és semmi különöset nem éreztem amikor megtörtént, csak egy megkönnyebbült érzést meg nagyjából majdnem azt, amikor csiklóba élvezek.
Ilyennek kell lennie vagy..?? :(
[8284]
Cica88 [NŐ] 47 2012-10-24 23:46
Műanyag lepedő - nekem ez vált be.
Először gyereklepedőt vettem, bepisilésre árulják, de most épp zuhanyfüggönyt használunk az ágyon és azon normál lepedőt duplán.
Gépben mosható.
Ez tuti felfogja a folyadékot, nem kell aggódni és utána úgy hajtjuk, hogy még jó ideig összebújva is tudunk maradni.
Ettől kicsit kevésbé lesz macerás a dolog, ami meg jó benne, az maradhat.
[8256]
kacs [NŐ] 29 2012-10-05 23:21
Sziasztok!
Most hogy így végigolvastam a hozzászólásokat (többek között a folyadék színéről, szagáról, meg hogy honnan jön, mennyi jön, stb), már választ kaptam egy-két kérdésre.
De a legfontosabb, hogy hogyan lehet leállítani a spriccelős orgazmust?
Jó az, meg minden, de marha idegesítő, hogy folyton tocsogunk a "lében", törülköző kell nyolcrét hajtva, meg fel kell tekerni a szőnyeget, meg fürdeni kell utána. Minden egyes alkalommal van spriccelésem akárhányszor csak szexelünk a párommal, és mivel tudom, hogy lesz, már nincs is kedvem hozzá. Az hagyján, hogy csípi a fenekem (XD), rögtön be kell vágni a mosásba/szennyesbe a törcsit, meg takarítani kell, meg nem lehet egymáson pihegni utána, mert szétkenődik az ágyneműn is.

Hogy a túróba lehet ettől megszabadulni?
[8252]
erzsó 2012-01-25 18:22
sziasztok!
én 32 évesen tapasztaltam meg először ezt a gyönyört, és sajnos, nem sajnos, már nem tudom alábbhagyni, hogy a partnerem legalább 5-6-szor igy kielégitsen. A legalább. Képes vagyok rá (egyszer megszámoltuk a partneremmel) 32-szer, de utána aztán úgy éreztem magam, mint a mosott rongy, de nagyon jó volt.
Ebben az a jó, hogy a férfinek nem tudod megjátszani magad, hogy sikerült-e eljuttatni a csúcsra, hiszen ott a fizikai bizonyiték.
Ha ez a pasiknak nem tetszik, azok kössék fel magukat, mert ez az ő férfiasságuknak is bizonyiték....
[8154]
Orsy 2011-11-24 00:12
Én is irigykedem picit ugyanis 23 éves létemre még nekem sem volt hüvely orgazmusom...
De azért kedvem nem szegi, próbálom úgy megélni hogy nekem igazából kielégíthetetlen az étvágyam és ennek megfelelően sokat is szeretek szeretkezni. :D És ezt az előző és a mostani párom is imádta bennem... Bár a jelenlegi szeretné elérni nagyon de még mindig nem sikerült.
Próbálkozunk szorgalmasan.
A szex az jó érzés. Orgazmussal meg anélkül is.
Ne adjátok fel, egy kis pozitiv hozzáállást kérek a hozzám hasonlóktól.
[8084]
jomo [NŐ] 52 2011-11-21 20:09
Saját tapasztalatom szerint, a Gpont orgazmusnál sperma színű, de híg (elég nagy mennyiségű) folyadék spriccel. egymás után akár több orgazmusnál is! Minden hölgynek kívánom, hogy élje át ezt a gyönyört! Még egy partnerem sem panaszkodott miatta, sőt...
[8082]
Costa [FF] 50 2011-11-09 16:23
Mirella!

Megnyugtatlak másokkal ellentétben, hogy a sűrű fehér folyadék teljesen normális jelenség a G-pontos izgalom során.
Ugyan is sok emberrel ellentétben, ezt nem lehet behatárolni, mint a férfiaknál a spermát, hogy minden férfinek ugyan olyan!
A nőknél teljesen más!
Én tapasztalatból mondom, van akinek sűrű és színtelen, sűrű és szinte megegyezik a spermának a színével állagával. Van akinek Nagyon híg és szinte azt képzeli, most pisilt be.
De a G-pontos izgatás során, első szempont, hogy nem lehet bepisilni!
A G-pont izgatása során az ejakulátum, amit az előbb részleteztem, hogy különböző színű és állagú lehet, és kiürüléskor kisebb nagyobb mennyiségben távozik.
A mennyisége a vágy, a lelki állapot, a testi adottság összessége a meghatározó.
Kinek épp hogy jön valami, van aki pedig képes akár több ml mennyiséget is kibocsátani.
Én a saját tapasztalataim során azt mondom, hogy egy folyamatos többszöri G-pontos ejakulálást követően, akár ez a mennyiség fel tud ugrani 100-150ml re is. Soknak tűnik, de igaz.
Ki mennyire ismeri a testi adottságait, a lelki nyugalmát, a partnerét.
Így ne félj, inkább örülj, hogy ilyen bő és sűrű ejakulátummal áldott meg a jó Isten. Amelyik pasi ezt nem értékeli nálad, ott el kell gondolkozni, hogy ő lesz -e az igazi?!
[8072]
Lucifer [NŐ] 48 2011-11-03 19:11
Nem akarlak megijeszteni,de az valami más lesz.....a G pontos orgazmusnál ha spriccelsz az a folyadék színtelen, szagtalan víz szerű dolog.
Tippem sincs,hogy nálad mi lehetett.
[8070]
Mirella 2011-10-23 22:43
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni,mert ma a párommal lett volna az első szexuális együtt létünk csak az volt a baj,hogy megujjazott és egyszer csak egy sűrű fehér folyadék jött ki belőlem.Ez a páromnak nagyon nem tetszett sőt nem is állt fel ezek után neki.SEGÍTSETEK KÖNYÖRGÖM,MERT MÁR NAGYON FÉLEK,HOGY MI LEHET AZ.EDDIG NEM VOLT ILYEN :(
[8059]
kispárna18 2011-05-14 19:15
Én a minap éltem át az első orgazmusomat (egyedül, a párommal még nem sikerült) úgy, hogy nem értem magamhoz- csak egy erotikus videót néztem (eddig ha magamhoz értem nem jártam sikerrel). Ennek ellenére volt valami nedv, és hiába ez a sok magyarázat, így sem tudom eldönteni, hogy spricceltem vagy elcsöppent..
[7688]
Anthico [NŐ] 108 2011-05-10 08:44
Most komolyan abból indulsz ki, amit te egyszer tapasztaltál és amit a pornókban látsz?
1: amit leírsz, érdekes érzés és nem a g-pontra jellemző
2: pornóban semmi sem igazi :)))))

Érdemes lenne homevideokat megnézni, h ott mennyire fapofával élveznek így a nők. Megsúgom, az arcukon minden látszik, de az biztosan nem, h unnák vagy nem élveznék ;)
[7679]
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 51 2011-05-09 22:26
Nem létezik spriccelő orgazmus, nekem is volt spriccelésem, nem pisi, szintelen szagtalan sós vízszerű anyag jött ki a húgycsövemből.
Érdekes, szúrósan kéjes érzés kísérte, de ez nem az orgazmus, ez csak egyfajta izgalom.
Nehezen képzelném el, hogy az orgazmus kisülő gyönyörében egy ilyen szúrós kéjes érzés beleillene. Amikor pisilünk nyilalló, a filmeken is látszik a csajok fapofával csinálják maguknak a "pisilős orgazmust".
Amikor elélvezek , akkor elalélok a gyönyörtől és elernyedek.
[7675]
Lolababa 2011-05-04 12:59
Az tuti,hogy nagyon jó érzés!Hihetetlen néha az ember valóban kábulatig bír élvezni!Már akinek annyira jó.
[7655]
Spricc 2011-02-13 00:26
Szeretném megtudni, hogy sikerül rávenni párotokat a spriccelős orgazmusra? Minden alkalommal amikor a g-pontját izgatom, a lábait összezárja, attól fél hogy bepisil, visszatartja és szeretkezünk. Aktus után kimegy a toalettre és ott engedi ki. Sokat beszélgettünk már erről, sokat olvastunk, de ennek ellenére visszatartja. Kérlek benneteket, hogy ha tudtok, adjatok tanácsot, hogy tudnám meggyőzni, hogy ebben nincs semmi szégyellnivaló. Válaszaitokat előre is köszönöm, üdvözlettel: Spricc
[7448]
hercegnõ [NŐ] 50 2011-02-11 16:17
Andi ne keseredj el...nagyon sokunknak csak később adatik meg ez az élmény. Én speciel 36 voltam, és amiről a cikk szól, azt csak a jelenlegi páromtól kaptam meg. :)
[7447]
Baba 2011-02-08 10:36
Én akkorékat élvezek hogy még elis ájúlok néha .
[7442]
andi20 2011-01-30 23:05
sziasztok, a párommal nagyszerű szeretkezni, nekem ő az első, és én tényleg megpróbálok mindig a kedvére tenni, mindenre nyitott vagyok. Ám, valamiért én nem tudom megadni neki azt a csodás élményt amire vágyik, én nem tudok elélvezni, pedig nagyon szeretnék. Gyakran van olyan érzésem, a csiklóm intenzív izgatásánál , h menten bepisilek, ilyenkor leállítom, mert nem szeretnék megszégyenülni, nekem még sosem volt csikló orgazmusom sem, bár egyedül is próbáltam, és hagytam, h kifolyjon a "pisi" és én ezt tényleg pisinek érzem, akárhányszor izgatom magam és bármennyire is nem kell pisilnem, mindig "bepisilek" de nem élvezek el, ez miért van? Várom a segítséget, előre is köszönöm!
[7435]
Ani [NŐ] 40 2010-05-20 11:46
És milyen érzés volt?

Volt előtte pisilési érzésed?
[6959]
bib 2010-05-20 00:31
nekem is volt ilyen orgazmusom (és semmi fályás meg hasonló nem volt)akkor tényleg semmi pisilés féle?végig olvastam és nagyábol meg nyugottam akkor az a lényeg legyen türcsi:)
[6957]
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 51 2010-05-10 21:06
Sziasztok!

Szintelen, szagtalan, sós folyadék ürülése (a húgycsőből), kélyesen fájdalmas érzést közepette.

DE KÉREM, EZ NEM AZ ORGAZMUSOM!

Nem zárom ki, hogy össze lehet kötni az orgazmus élményével, de mivel két különböző folyamat, ezért nehéz összehangolni.

Több férfival is beszéltem már erről a fajta érzékenységről, a zömének nem tetszet, sőt zavaró, amikor több dl-nyi folyadékban tocsogva szeretkeznek tovább.

Jó próbálkozást, de az élvezetek nem a pillanatnyi durranás teátrális megoldásából származnak, hanem a multiorgazmus képeségéből.
[6934]
spriccelés 2010-05-06 23:28
A volt páromat hüvelyi úton nem tudtam elvinni ezért mindig a klitoriszát izgattam és ilyenkor mindig elfolyt és beleremegett az egész teste,volt,hogy rövid szünet után még egyszer-kétszer elfolyt.Azért nem spriccelést írok mert nem lövellt ki,csak csurgó hangon ömlött kifelé.Kíváncsi vagyok,hogy ez a folyadék micsoda és hol termelődik?Olyan szaga volt mindig mintha valami erősen sós valami lenne és meleg is volt.Én egyébként nőbe sajnos még nem tudtam orgazmust átélni mert nem izgatja fel a péniszem a hüvelybe sikamlás,pechemre átlagos 15 cm-es és átlagos vastagságú a péniszem és lehet,hogy emiatt nem sikamlik erősen a hüvely falához vagy a nők is túl kitágultak az előjátéknál mert viszont az ujjaimmal nagyon jól bánok meg a fitymaszűkület műtétem is lehet,hogy belejátszik mert körülmetéltek 3 évesen fitymaszűkület miatt.Az orális szexnél meg a hideg nyál miatt lekonyul és nem is érzek izgató sikamlást,lehet,hogy az eddigi nőtársaim nem értettek az orálhoz.Mindenesetre magamnak nagyon kellemes orgazmust tudok okozni maszturbálással,nagyritkán duplát is rövid szünettel a kettő között.Jó lenne,hogy ha orális és vaginális,anális szexnél is el tudnék "sülni",éreznék egyáltalán valamit a péniszemmel mert így emiatt tönkremennek a kapcsolataim,már nem is akarok hosszútávút.
[6917]
iqtower [FF] 57 2010-03-15 08:24
Harangvirág22 Kedves!

Az orgazmus igazából nem egy kikényszerített testi élmény, hanem egy felfokozott lelki állapot, amit egyszerű simogatással is el lehet érni. Nagy szerelem esetén az is előfodulhat, hogy már a mellbimbók simogatásától is orgazmusa lesz a "nagyon szerelmes" nőnek. Természetesen a csikló, vagy a g-pont izgatása hamarabb eljuttatja a felkészüt személyt. Vannak azonban egyedi esetek is. (a kitágult hüvelyű nők - mondjuk 2 gyerek után - pl imádják az anális sexet is, mert ott jobban éreznek)
Olyan személyek is vannak akinek mások az igényeik.
Mindegyiket tanulni kell. Az ingerlés bármely módját is válasszuk - nem a már ismert élményt fogja adni a másik módszer, hanem egy újat. Azt hiszem Neked semmi más bajod nincs. csak hiányzik egy önzetlen szerető az életedből, aki nem csak magára, hanem Rád is figyel...
[6772]
élvezet [NŐ] 49 2010-03-04 16:44
Tiboka! Nem írtad le,hogy a párod mit érzett a "lespriccelés" közben? Én nem hiszem,hogy ha ez a valószínű G-pontos orgazmusa volt,ő is úgy fogalmazna,hogy nem igazi volt és ő is vár,hogy "csak lesz "nagy"orgazmusa is végre valahára. Én szerencsére több alkalommal átéltem a G-pontos orgazmust,a gyönyör érzete szinte frenetikus és teljesen más, mint a szokványos hüvelyi vagy klitorális beteljesülés. Sokkal intenzívebb a gyönyörérzet jóval nagyobb hatásfokú. Úgy hogy nem is értem mire vársz még? Sajnos sokan vannak még,akik a szokványos orgazmust sem élték át. ( egyébként senkit ne tévesszen meg a pornófilmekben "előadott" G-pontos orgazmus,mert az ott bemutatott "spriccelés" valóbjában pisilés egy kis jó színészeti alakítással. Az biztos,hogy először bepisilés érzet van,ami átcsap egy leírhatatlan gyönyörérzetbe,amit valóban egy kis kispriccelő inkább bőségesen kibuggyanó folyadék követ. Kívánom mindenki mihamarabb,minél többször élje át.
[6745]
mimoca 2010-03-03 18:15
nekem mar volt ilyen fajta orgazmusom, s tenyleg nagyon jo, de csak abban az esetben ha teljes mertekben el engeded magad. elore azt hittem, h vizelet, mert nem tudtam rolla, de ahogy utanna olvastam mar meg ertettem
[6735]
Ani [NŐ] 40 2010-02-26 08:49
Az a baj, ,hogy te is azt írod, amit én írtam, hogy irigyled a többieket, és már nem is kívánod a szexet - vagyis kudarcélményként éled át, mert neked nincs, ezért nem is kívánod, mert várnál vmi jobbat, ami nem jön.

Sajna másképp kéne látnod az egészet neked is...
Tudod, aztán majd jön magától, amikor nem is számítasz rá -nekem mindig ezt tanácsolták, meg hogy próbálkozz :)
(sokra mentél ,vele, ugye?:)
[6718]
Lajosorg [FF] 39 2010-02-25 19:46
Kedves Harangvirág22 szerintem nem a te hibád nekem is volt ilyen partnerem idö kellet hozz milyen formában szeretnéd a segitséget?
[6717]
Harangvirág22 2010-02-24 23:28
Nekem csak csiklón keresztül van orgazmusom, az is csak maszturbációval, közösüléssel nincs. Soha nem volt még orgazmusom hüvelyen keresztül. Nem tudom milyen érzés. Nem tudom hol rontottam el, vagy mi az amit még mindig nem csinálok jól. Eddig azt hittem a partnerek hibája, de úgy nézz ki nem az övék, hanem az enyém.
Ha valaki volt ilyen helyzetben és sikerült valamit elérnie, kérlek segítsetek! Amiket írtok, számomra olyan hihetetlenek. Irigyellek titeket, bárcsak én is át tudnám élni csak egyszer, hogy tudjam milyen érzés. Talán ez okok miatt nem kívánom sűrűn a szexet.
Ha tudtok, segítsetek! Köszi.
[6715]
Tiboka [FF] 38 2010-01-19 00:57
Sziasztok!
Mostanság nem nagyon hajtottunk a dologra. A hétvégén viszont először olyan történt ami eddig még soha. A barátnőmet egy hosszabb előjátékot követően az ágy szélére ültettem, én pedig a padlón térdelve, vele szembe... (valahogy most ígéretes pozíciónak tűnt.) Majd 3-4 perc szex után éreztem az egyre erősebb hüvelyszorításából, hogy valami nincs rendben és csak annyit mondott, hogy nem bírja tovább visszatartani és lespriccelt. Izgató volt, mindenhova kaptam belőle, bár meglepően hamar jött. Most sem lett "igazi" orgazmusa csak egy kisebb. De úgy látom valamiféle mechanizmus beindult nála, hogy a spriccelés közel másfél hónap alatt kb.: 8-szor jelentkezett. Egyszer végre csak lesz "nagy" orgazmusa is.
[6602]
husoka70 2010-01-15 16:27
Csodálatos dolg érezni az a gyönyört mindig én élvezem árad a nedvesség belőlem hmmm csak el kell engednünk magunkat teljesen és átadni a gyönyör érzésének magunkat.Megéri az hogy odafigyeljünk és gyengédek legyünk isteni érzés nagyon.
[6591]
zsolti 2010-01-10 14:44
hat elso alkalommal a csiklo nyelvi ingerleset kombinaltuk a g pont ujjazasaval a spricc hatalmasra sikerult azota mar a sima miszionarius pozban is mindennapossa valt.(mas pozban meg nem)a folyadek boseges a matrac temat meg oldjuk mivel meg a torolkozo is atazik
[6580]
marmis g 2010-01-06 17:17
Sajnos ezek a spricelos dolgok ha hazassagba elsz sokaig valakivel,nem szoknak osszejonni.En ha most valamit el arulhatok,hazossagomon kivuli kapcsolatomba ertem el,de tudom,hogy a hazassagomba soha nem is ertem vola el.Ehez nagy bizalomra van szukseg,ezt pedig a hazassagon kivuli szerelmem.:parnerem bisztositotta.40 utan.HALAS VAGYOK NEKI!!!Eszt at kell elni az elet csak eggy :
[6565]
Miti 2010-01-05 00:37
Én láttam egy amerikai oktatófilmet! Kár hogy nem magyar volt de érthető volt még is! Nem téves az az iromány amelyben tisztázva van hogy a nőnek a hasfala felől van mirigy melyet maszírozni kell valamint a hasfalat másik kézzel gyenge olykor kicsit erősebb nyomás alatt kell tartani. A maszírozást két ujjal célszerű végezni mely a gyűrűs és a középső ujj. Fontos hogy a nő eleinte a hátán feküdjön mivel így a legkönnyebb hozzáférni. Megjegyezni kívánom hogy nem kell a partnernek a tüdejéig felnyúlni. Célszerű először felizgatni a partnert majd utána a pont felé haladni mivel így már könnyebben ki lehet tapintani amely a közel van a hüvelynyíláshoz. Higgyétek el megtaláljátok ha finom nyomás alatt tartjátok csúnyán fogalmazva belülről a hasfalat a partneren rögtön észrevehető ha megtaláltátok a pontot. Nos ha meg van és a másik tenyér a nő szemérem csontja felett nyomja a hasat finoman közben a mirigyet eleinte maszírozza majd ha már igen belelendült a partner nem kell szinte ujj mozgatás hanem fel le kell mozgatni kezünket ritmusosan és gyorsan. Megjegyzem eleinte a partnert kell kiismerni.

Kellemes együttlétet!

ui.: saját tapasztalatimat írtam le és biztos vagyok benne hogy sok más módszer is van melyet szívesen olvasnék. Kérlek benneteket írjatok le mindent.
[6556]
PGabor [FF] 53 2010-01-03 09:44
Tudjátok, irigykedek.... Nekem még nem sikerült előcsalnom ezt a Páromnak, mert tart tőle...
Pedig annyira vágyom rá. Egyszer volt egy kapcsolatom, ahol a párom 10-15 orgazmust tudott megélni 1-2 óra alatt, mindíg volt is egy kicsi, és annyira jó érzés... Remélem érezhetem majd megint.,...
Szerintetek?

Gábor
[6547]
Gábor 2010-01-03 09:39
Tudjátok, irigykedek.... Nekem még nem sikerült előcsalnom ezt a Páromnak, mert tart tőle...
Pedig annyira vágyom rá. Egyszer volt egy kapcsolatom, ahol a párom 10-15 orgazmust tudott megélni 1-2 óra alatt, mindíg volt is egy kicsi, és annyira jó érzés... Remélem érezhetem majd megint.,...
Szerintetek?

Gábor
[6546]
BBM [FF] 31 2009-12-30 15:44
Hali.

AZ orális szex terén elég tapasztalatlan vagyok és most lenne valaki akinél ha sor kerül rá nem akarok felsülni elolvastam a hozzászólásokat, de egy összefoglalást tudna valaki adni mire figyeljek a lánynál, akár szájjal, akár kézzel csinálom (mind a Gpont, mind a csikló esetén)

Igazából azért tartok tőlle, mert fizikai dolgokban (nem szexre gondolok) elég bizonytalan másokkal szemben és félek itt is előjönne és ez elronthatja.

Előre is köszi a segítséget.
[6533]
wanda_19 [NŐ] 29 2009-12-20 12:47
sziasztok:)hat nalam is jelentkezet ilyesmi h a pisileshez hasonlo dolog es enis egybol lealitotam a paromat mert ugyeresztem h bepisilek:Dha val;aki tud jo tipeket adni konkretan h hova es mit kell csinalni kerem irja meg:)mindenkinek jo havazos szorakozast:)
[6517]
Titaaa 2009-12-18 23:49
Csak a megfelelő partnert kell megtalálni, és mindenki képes erre a fantasztikus élményre!!!!!! :-))
[6516]
Fruzsi [NŐ] 46 2009-12-16 08:43
Sziasztok!
Az érzés a gyönyörök gyönyöre ....... ! :)
Kicsi spricc, nagy élmény. Azért a kis remegést utána nem tudom kontrolálni, de a barátomnak plusz izgatást jelent.Nekem is a pisilési inger volt zavaró tényező a kezdeti időszakokban.A törölköző fontos kellék lett a szerelmi életünben. Kellemes "magömlést"!
Fruzsina
[6509]
Lucifer [NŐ] 48 2009-12-15 16:19
Tiboka!

Ez a G pontos dolog más mint csiklói,ha megvolt az orgazmus nem érzékeny utána,sőt nekem már többször volt olyan,hogy kora délután vagy délelött megvolt a G pontos orgazmus,és este annyira kívántam azt,hogy rendesen "megszexeljen" a párom,hogy ha nem tette volna biztosan megerőszakolom,pedig a G pontos orgazmus teljes,totál kielégítő mégis olyan mintha egy gomb lenne,ha egyszer megnyomod nincs vége,beindul és követeli azt ami jár neki.:)
Azt sem tudom elképzelni,hogy a spriccelés lehet akarattal erőltetni,inkább az elengedés a kulcsa az orgazmusnak és a spriccelésnek is.Nálam volt már olyan,hogy a spricc után is csak úgy kíváncsiságból visszanyúlt a párom,és jóérzés volt továbbra is csak már fáradtak voltunk.
Alapjáraton a G pontos élvezet nálam erősségre olyan mint amikor a rendes szexnél az orgazmust élem át,a G pontos orgazmus pedig nagyon erős,hogy ez nem lehet megfogalmazni.
Ne adjátok fel,látod kicsit másképpen csináltad és változott is a helyzet,egy idő után próbáld meg a gyors és intenzív dörzsölést is,de csak akkor ha már be van melegedve a barátnőd,próbáljatok az érzésre koncentrálni a spricc úgyis jön magától,engedje el magát teljesen és csak arra figyeljen amit érez,esetleg nem árt ha irányít közben,hogy gyorsabban vagy erősebben csináld ez közben dől el azért kell váltani,így jöttök rá melyik válik be. Remélem sikerül nem szabad ráhagyni!!! :)
[6505]
Cirmi [NŐ] 38 2009-12-15 08:02
Először magamon tanulmányoztam pár alkalommal, több-kevesebb sikerrel. Azért rá jöttem, hogy teljesen át kell élnem erőltetés nélkül és utána megmagyarázhatatlan élményt nyújtott. Nekem is a vizelési inger zavart be, ami egy picit zavart. A jelenlegi barátomnak a tudtára adva, hogy mivel tudna még örömöt szerezni felsőfokon, teljes odaadással foglalkozott velem : D Azt nem mondom, hogy hatalmas mennyiségű és óriási távolságú, de van cpricc. (volt az este is) :D És már gumilepedő is van. :D
Nagyon szupi! :D
[6503]
Tiboka [FF] 38 2009-12-14 01:32
Átolvastam a dolgokat és úgy vettem észre ezáltal javult a helyzet tegnap. Eljött az izgalmi állapot, nem kapkodtam; sokáig szép lassan és erősen csináltam, ahogy írtátok. Így ez alkalommal már nem is érezte a barátnőm, a feszítő pisilési ingert amit régebben. Temérdek mennyiségű spricc lett a vége, nem akart elállni. :o) Viszont ismételten nem lett orgazmusa, pedig most nagyon bíztunk benne. Még kicsi sem volt, mint a múltkor. De spriccelés után 1-2 másodperccel már nem engedte, hogy visszanyúljak /elképzelhető, hogy akkor jött volna az orgazmus vagy olyankor már nem is kell (nem szabad) próbálni, mert spriccel vége az egésznek?/ Talán elfojthatja magában az érzést, vagy egyszerűen csak idő előtt "kinyomhatja" magából, hogy "legyen már vége" a dolognak? Ez csak azért fordult meg fejemben, mert magam is képes vagyok kilövellni orgazmus nélkül /, ami megjegyzem elég értelmetlen, de párszor már fordult el./
[6499]
Detke [NŐ] 50 2009-12-11 09:36
Még egyszer. Talán át megy. :) Az élmény fantasztikus!
[6488]
Lucifer [NŐ] 48 2009-12-10 07:55
Nálam is működik ez a Gpontos spriccelős dolog,ha a barátnőd azt mondja,hogy a csiklói orgazmusa erősebb akkor még valóban nem volt G pontos orgazmusa,mert az egy "kishalál" belülről fakadó, erős,intenzív a test minden részére kiterjedő orgazmus, a többi orgazmus csak a kisöccse.A folyadék mennyisége az izgatás mértékétől függ,ezt olvastam és tapasztaltam is,egyébként sem 2 perces dolog ez a Gpontos orgazmus,több időt és erőt igényel,mint bármelyik,minnél hosszabb ideig van izgatva a G pont annál több a folyadék.
Nálam is úgy működik mint ahogyan Tengerszem írta,nagyon gyors,kemény dörzsölésre jön az orgazmus,próbálj ütemet erősséget váltani,hihtetelen erős inger kell ahhoz,hogy bejöjjön a G pontos dolog.Mindenhol azt olvastam,(és tapasztalat is)hogy a magömlés az orgazmuskor jön létre,ezt nem tudom elképzelni másképpen,ez annyira erős,intenzív dolog,hogy én is úgyérzem közben is van 3-4 orgazmusom,de a végén a spriccelésnél is.Remélem sikerül az orgazmust elérni,azt biztosan nem fogja csendben tűrni a barátnőd.:)Onnan venni észre,hogy G pontos orazmusa van,hogy az eszét veszti,önkívületi állapotba kerül ....nálam amikor vége, utána még hosszú percekig reszketek, zúg a fülem és egy kis idő múlva térek csak vissza a valóságba,ezért mondtam "kishalálnak".
[6484]
Tiboka [FF] 38 2009-12-10 02:25
A múltkori óta már háromszor is megtörtént. A másodiknál kevesebb, majd a következőnél rengeteg lett a folyadék, és az már mondhatni tényleg spriccelt messzire, nem csak folyt. Örülünk neki meg minden...
Az utóbbi alkalomkor a barátnőm végre érzett orgazmust kétszer is. De sajnos nem a spricceléskor, hanem miközben ujjaztam.
Mondta jó volt, de a csilkó orgazmus számára sokkal erősebb.
Akinek volt ilyenben része, légyszi írja meg, hogy tényleg van ilyen, hogy elspriccel a nő, de nincs orgazmusa? Ez idővel változni fog és végre átélheti az igazi ejakulációval egybekötött g-pont orgazmust az "egész testében"?
[6483]
kiscica [NŐ] 26 2009-12-09 14:17
"a filmjeiből vette... és ezért vágyik rá annyira mert ott látott ilyet és élőben is látni akarja... "
igen ebben is van valami.ezért is zavar.de nem mindennel van így.például volt 1-2 tök jó ötlet amit tudom hogy filmben látott.
az anál ötlete nem innen merült fel csak beszélgettünk róla sokat...hosszú ideig azt se akartam,gátlások miatt,de egy idő után nagyon kiváncsi lettem és nem bántam meg.

egy kicsit kiváncsi is vagyok...de annyira nagyon nem. ez a spriccelés nagyon taszít.tudom hogy őt izgatná,de attól még ugyanannyira távol áll tőlem.
az egész olyan durva...és olyan lenne mintha bepisilnék...
és túlságosan működik a kiválasztásom.Barátom mindig cikiz h mien sűrűn megyek ki pisilni.félek hogy bepisilnék közbe.
egyszer zuhizás közbe próbáltam magamnak ujjal,és kicsit becsurgott...:S félek h közbe is ez lenne...
[6479]
kanyim [NŐ] 58 2009-12-06 11:47
csak a párod kevéért ne menj bele..

de ha kicsit és érdekel..vágysz ilyen izgalmakra...csak attól tartasz hogy párod mit szólna..stb.. akkor simán.. a pasik csak sokkalta jobban gerjednek 1 bevállalós leányzóra...
és az ilyen spriccelős orgazmus is felspanolhatja őket..

bár sztem nem mindenki képes így spriccelni...

a másik hogy lehet téged az is blokkolna hogy gondolom párod ezt is (és pl a popót is) a filmjeiből vette... és ezért vágyik rá annyira mert ott látott ilyet és élőben is látni akarja...
és ez lehet hogy téged belül flusztrál kicsit...
hogy onnan épitkezik néha...stb...
[6467]
viktor 2009-12-05 10:10
ez az élmény, mert szerintem az, amivel rendelkezel, ettől csak több vagy, mint aki nem éli meg ezt ( ha így élvezel el).... és aki ezt problémának veszi, és gáz neki ( nem tudja , h mrül szól ez....te vszínű, h tudod)...TUDOD??? te tényleg ilyen vagy??? ---- , aki gáznak veszi, nem is tudja mi is ez--- szerintem...!!!! sziaaaaa...:)))
[6463]
kiscica [NŐ] 26 2009-12-03 15:01
áht kicsit zárkózoottabb vagyok,de azért annyira nem,pl az análba is belementem.és nem bántam meg.alapjába véve kiváncsi természet vagyok.amikor először olvastam erről,meséltem a barátomnak,ő mondta h látott már ilyet filmben,hogy a nő elspriccelt két-három méterre...én már akkor is úgy voltam vele hogy ez gáz lenne nekem.
igen,lehet h abban a pillanatban nem állítanám le,de utána meg tom hogy szar kedvem lenne.amikor barátom kérte hogy mutassam meg neki h magamnak hogy szoktam,hosszú ellenkezés után mentem bele.akkor közben jó volt de utána napokig rágódtam rajta hogy ezt lehet hogy nem kellett volna.most már természetes,meg szoktuk így ketten nekem,de az első iyen után egy ideig elég gáznak éreztem.

szerinted belemenjek ebbe az ő kedvéért?ha akarnék képes lennék sztem ellazulni,de nagyon félek ettől és azt se akarom hogy utána szar kedvem legyen és ettől ő is csalódott legyen.
[6455]
Anthico [NŐ] 108 2009-12-03 14:31
Ha ennyire elzárkózol tőle, sőt kellemetlennek is tartod, saját magad fogod leblokkolni, szóval attól nem kell tartani, h lesz.
A hsz alapján nekem kicsit zárkózottnak tűnsz...korlátokat szabsz, mintha nem mernél befogadni bármit, ami örömet okoz.
A magömlésesnél is zavarna a magömlés, az egész élmény...de fogadjunk, h ha ott lennél előtte pár mp-cel, amikor érzed, h majd szétrobbansz, nem állítanád le a barátodat. Ennyire csak nem vagy mazochista.
[6454]
kiscica [NŐ] 26 2009-12-03 14:27
lehet.de most még nem akarom.barátommal beszélgettünk róla...
azt mondta el fogja nálam érni.énmeg mondtam hogy akkor direkt vissza fogom tartani.és nem értette h miért.azt mondja hogy akkor annyira jó lenne h nem is érezném gáznak.én meg mondtam h ismerem magam annyira hogy tudom h úgy is gáz lenne.
megegyeztünk hogy inkább abbahagyjuk előtte.mert utána rosszul érezném magam,ttól meg ő is, és attól meg nekem bűntudatom lenne h olyan dolgot adott meg amire a legtöbb nő vágyik én meg rosszkedvű lennék tőle.
szerinte egyáltalán nem lenne gáz.nagyon örülne neki ha nekem lenne.nemtom.szerinted ha ilyesmire lenne esély,akkor hagyjam hogy legyen?nekem kellemetlen lenne nagyon,de ő meg tom hogy örülne neki.
[6453]
Anthico [NŐ] 108 2009-12-02 21:04
Kiscica, majd változik a véleményed idővel ;) :)
[6450]
kiscica [NŐ] 26 2009-12-02 15:15
az normális hogy én nem akarok ilyet átélni?
barátom mondta ő örülne neki ha nekem ilyen lenne,de én nem nagyon akarom.kicsit gáz lenne nekem.most azt fogjátok mondani hogy azér mer fiatal vagyok...lehet.de akkor se akarom hogy folyadék spricceljen belőlem...még ha tök más is,akkor is olyan lenne mintha bepisiltem volna...
[6448]
Tiboka [FF] 38 2009-12-02 00:57
Sziasztok!
Rengeteg dolgot lehet olvasni a női magömléses csodás orgazmusról, bár ami velünk történt arra nem találom a választ!
Hosszú idő után végre a barátnőm a hétvégén elspriccelt. Már évekkel ezelőtt, néhány alkalommal nagyon élvezte amikor ujjaztam a G-pontját, és közel volt ahhoz, hogy ejakuláljon, de nem mert "pisilni", hiába bíztattam. Elmondása szerint akkoriban lehet, hogy elment, de nem tudta eldönteni az érzést. Aztán a későbbiekben bárhogy próbáltam nem igazán érezte kellemesnek; amit furcsállottunk.
Szombat éjjel viszont nagyon ellazult amikor a G-pontjához tévedtem, sejtettem hogy nem bírja visszatartani, mivel annyira erős hüvely és talán hólyag mozgásokat éreztem. És bizony "nagyon sok" talán 2dl folyadék is kijött belőle. Kár, hogy sötét volt! :o)
Színtelen, mint a víz, az íze is vízszerű minimális 5%-ban pisire emlékeztető, ami azt jelenti, hogy tényleg nem pisi! És ellenállhatatlanul kellemes, bár gyenge illatát érztem... :o)

Nagyon megörültem, és még frissében kérleltem, hogy ossza meg velem, mennyire volt mesés ez az élmény.
De sajnos nem volt orgazmusa!!! :o( Ez lehetséges??? Hallottam, hogy nyögdécselt és élvezte. Azt mondta, annyira kellett pisilnie és nem akart illetve nem mert, csak azzal volt elfoglalva, hogy miként tarsa vissza. /Ezzel mindig ez volt a baj... ezért nem is sikerült eddig.../ És utána már nem is kívánta a szexet.
Ha legközelebb eljutunk a "spriccelésig" akkor mire figyeljünk oda, hogy átélhesse az orgazmust is?
Előre is köszi!
[6446]
újdonság 2009-11-21 20:11
Barátnőm minden szeretkezéskor így élvez el. Én korábbi kapcsolataimban sohasem találkoztam ezzel a jelenséggel, meglepett, olvastam efféléről, még az Illatos kertben is szerepel... Hittem is nem is akkoriban. Meglepődtem, de olyan orgazmusa volt barátnőmnek, amely teljes testét átható, mélyről érkező... szóval lenyűgöző volt.
Foltot utóbb nem hagy, semmi illat vagy szag nincsen, semmi káros izé nem marad, vagyis semmi kivetnivalót nem találtam benne és nagyon klassz látni és érezni gyönyörét.
Minden bizonnyal létezik egyéni adottság ebben a képességben, ezzel magyarázom, hogy eddig nem találkoztam ezzel, legalábbis soha nem volt ilyen kifejezett megnyilvánulása.
[6412]
Kedves 2009-10-29 19:56
Én egy 40 éves nő vagyok. Én is "vén fejjel" tapasztaltam meg ezt a fenomenális gyönyört. Nekünk a partneremmel úgy is sikerült ezt elérni, hogy étkező asztalon szóval magasban, én hanyatfekvésben, ő pedig állt és közösülés közben ujj segitség nélkül értük el a "magömléses" orgazmust. Hatalmas élvezet volt, csak úgy locsogott a gyönyör. Köszönöm neki, mert még sosem éreztem ilyen fantasztikusat.
[6352]
aimée [NŐ] 39 2009-10-15 22:38
Ha ujjal el lehetett érni,a közösülés közben is menn fog.A kutyapóz elég alkalmas erre,de a sima misszionárius póz is.
[6304]
mosoly26 [FF] 61 2009-10-15 13:16
Mi is csak a pisilés érzésig jutottunk el, nejem kérésére abbahagytuk, hiába nyugtattam, hogy nem fog bepisilni csak engedje el magát.
Végigolvastam a sok hozzászólást (lehet hogy nem voltam elég figyelmes) az lenne a kérdésem, hogy sikerült -e valakinek átélni normál közösülés közben? Melyik póz ehhez a legalkalmasabb.
Nálunk eddig csak ujjal működött, persze előzetes csiklóizgatás és anális puszilgatás után.
köszi a személyes tapasztalatokat és élményeket.
[6302]
kanyim [NŐ] 58 2009-10-12 22:04
sztem simán...nincs ez korhoz kötve...
17-nél már tapasztaltam.. bár nem volt olyan intenzív...
[6293]
Joey991 [FF] 29 2009-10-12 16:47
én azt kérdezném, hogy ezt egy 15 éves lánynál is el lehet érni?
[6289]
Májki 2009-10-12 10:45
Vén fejjel kellett megtudnom, hogy mire képesek egyes nők. Új partnernőmnek is jókora meglepetés volt, mert ő is először élte át. Nem tartom magam "ügyesnek", mégis első izgatásra összehoztuk. Fenomenális érzés volt még nekem is. Azóta azt is megoldottuk, hogy ne ússzunk el, így a partnernőm is könnyebbel elengedi magát. "úszunk" a boldogságban.
Köszönöm a barátnőmnek, hogy ezt megadta nekem. :-)
[6286]
Tina 2009-10-07 01:50
Nekem is volt szerencsém átélni,és BORZASZTÓAN JÓ!Ajánlom minden párnak hogy próbálkozzanak,hisz nem mindennapi érzés!!!
[6280]
kishercegnő22 2009-09-25 19:50
Sziasztok!Én is egy olyan lány vagyok akinek megadatott ez az élmény!És minden nőnek nagyon ajánlom,hogy kérje meg a párját és próbálják ki!Ígérem olyan élményben lesz részed,hogy beájulsz tőle!ÉS ÜZENEM AZ ÉLETEM ÉRTELMÉNEK AKI EZT AZ ÉLMÉNYT MEGISMERTETTE VELEM,HOGY KÖSZÖNÖM NEKI ÉS NAGYON IMÁDOM!
[6251]
öcsike 2009-09-04 11:07
az én első feleségem is úgy eltudott élvezni, hogy a kisbalaton maradt utána az ágyon - sajnos ez már a multé
[6193]
Cirkutyi 2009-08-09 20:47
Nekem olyan párom van, aki imádja, hogy tudok ilyen spriccelést. Régen nem tudtam, hogy mi ez, és megijedtem amikor előfordult. Most viszont már én is élvezem, mert tetszik a szerelmemnek. Azt hiszem nagyon szerencsés vagyok, mert nekem megy a csikló, a hüvelyi és a G pontos orgazmus is. Ehhez viszont kellett a Szerelmem ügyessége, szeretete, nyitottsága. Éljen a kapcsolatunk! Éljen a szex!
[6092]
g rtgh r 2009-08-08 21:27
Ilyen orgazmusa egyébként mindenkinek lehet, vagy a képesség szó arra utal, hogy ez az egész attól függ?
[6090]
jucc 2009-07-14 16:55
én már többször is átéltem.nagyon jóóó.
"kisbalaton"-t hagytam magam után :D
[6008]
hazafi [FF] 34 2009-05-17 20:45
Üdvözletem!


Segítségre lenne szükségem. Kedvesemet nagyon szeretném totális orgazmushoz juttatni (gyk: "nagy spricc"), de valahogy nem tudom összehozni.
Félreértések elkerülése végett, nem vagyok szerencsétlen a hálószobában, eddigi életem során hál'Istennek, nem volt panasz (legalábbis nem tudok róla).
Aki tudna ezügyben segíteni, kérem, írjon!
Előre is köszönöm!

Üdvözlet!

hazafi
[5721]
cica 2009-05-05 20:13
en is szeretnem kiprobalni, viszont en is meg csak a "pisi"erzesig jutottam el...de ha ezt tudom..
[5645]
prissila 2009-04-19 19:08
nekem már sikerult mind2 orgazmust el érni, a huvelyt is meg a csikloit is,,,,és mindketto fanstasztikus
[5546]
király 2009-04-02 08:35
54 -évesen van egy csodálatos párom nagyon figyelek arra hogy neki is csodálatos legyen a szeretkezés amióta velem van nap mint nap kivánja szexszet és elmondta hogy életének eltelt 4o -éve alatt nemvolt ijen csodálatos orgazmusa eleinte azt hitte hogy rosszul van őt is kerülgette az ájulás de énsem panaszkodom mert 56 -éves léttére csodálatos ,és azt mondja hogy ujra nőnek érzi magát eben a korban is csodálatos a szerelem .
[5421]
Ági 2009-03-20 21:48
nekem mindig spriccelve távozik,ami a férjemnek borzasztóan tetszik

nekem hatalmas élvezetet okoz,akkoris ha magamnak csinálom
[5330]
csipi 2009-03-12 19:08
Nekem 1x sikerűlt csak a vaginális élvezet eddig!
[5279]
jobbby 2009-03-11 16:03
hat igazan megneznem elobe is hogy mi is ez;
[5268]
hercegnõ [NŐ] 50 2009-01-28 08:49
Hát igen, shyla, még az se volt a neved mellet, hogy FF...:)

Hát akkor nincs mit tenni, tedd amit leírtam, csak a nőd reakcióit figyeld árgus szemekkel:)
[4845]
schyla [FF] 52 2009-01-27 17:14
Köszi az ötletet hercegnő, a baj csak az, hogy én férfi vagyok, bármennyire is - tudom ez az én hibám - megtévesztő a nevem.
[4837]
hercegnõ [NŐ] 50 2009-01-26 13:43
Símán elérheted magad is. Ahogy haladsz befelé az ujjaddal, nem fogod érezni, hanem enyhén masszírozd a hüvelyed felső oldalát. És ahol kellemes érzést érzel, ott állj meg, és kicsit erősebben dörzsölgesd. Orgazmust is érhetsz el így, hogy magadnak csinálod. A magömlésest azért sztem nem, ahhoz nem elég a saját kezed. Bár ki tudja.
[4827]
Anthico [NŐ] 108 2009-01-24 10:57
schyla:
Szerintem azt magadnak elég nehéz elérni, vagyis ezt olvastam róla.
[4807]
tengerszem [NŐ] 35 2009-01-23 13:53
Vki, az egész érdekes, hiszen akkor szerinted üres húgyhólyagból mi folyhatott ki??
[4792]
schyla 2009-01-23 10:05
Valaki írja már le, hogy ha az ujjammal kerem a G-foltot pontosan mit is kell éreznem az ujjaimmal? Azt tudom, hogy hol kéne lemmie, de nem tudom, hogy van-e egyáltalán.
[4791]
vki 2009-01-23 00:36
oké. én bepisiltem, pedig előtte voltam wc-n.. :(
[4787]
anci [NŐ] 34 2009-01-21 13:12
Mi a férjemmel tegnap éjjel próbáltuk ki először.Régebben is volt,hogy mikor ujjazott,éreztem a pisilős érzést és akkor mindig váltottunk,mert nem tudtam,mi lenne ha tovább csinálná.Tegnap kipróbáltuk és végig nagyon szuper,intenzív érzés volt,de azért a végétől nem voltam elájulva,sokkal jobbra számítottam.Spriccelés sem volt.Valószínűleg még próbálkozni kell,ma éjjel folyt. köv. :)
[4761]
greeneye [NŐ] 42 2009-01-18 21:41
Én még nem éltem át hasonlókat, de szeretnék egyszer elájulni az élvezéstől, na és ez a spriccelős dolog is teljesen kikészít...nagyon szeretném átélni....
[4718]
XxX 2009-01-17 00:28
Sziasztok!a barátnőmmel most készülünk az elsőre de amikor csinálom neki akkor olyan érzése támad mintha "pisilni"-e kéne!ez mitől van??
[4666]
szisza 2009-01-15 18:40
azt hiszem ettől a cikktől viszonylag megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye h állandóan vizelési ingerem van közben (persze, úgy hogy már voltam mellékhelységben). Azt hiszem, hogy akkor jó úton járok a G tipusú orgazmushoz :)
[4648]
tengerszem [NŐ] 35 2009-01-06 14:37
Figyelő!!
Előjátékként semmiképpen ne alkalmazd a G-pont keresgélést. Ugyanis ha még nincs a nő kellően felizgulva, akkor inkább fájdalomként éli meg. Arra sem kell hagyatkoznod, hogy majd ő beszél, mert ha megtaláltad és jólesik neki, amit ott érez, akkor azt észre fogod anélkül is, hogy beszélne. :) Ha azt látod, hogy majdnem becsavarodik az élvezettől, akkor jó úton jársz. :)
[4498]
Figyelõ [FF] 35 2009-01-06 10:38
Sziasztok!

Kicsit irigykedve olvaslak titeket. :)
Nekem (FF) még nem sikerült előcsalogatnom páromból ezt.
De tudom semmi sem sikerülhet elsőre.
Ezért mindig próbálkozok nála.
Régebben elkövettem azt a hibát, hogy előjátékként kerestem.
Természetesen eredménytelenül.
Elkövettem azt a hibát is/szerintem ez is hiba/, hogy kértem reagáljon szavakban, hogy érez-e valami pluszt. Szerintem a figyelmét a keresésre irányította és nem az élvezetekre.
Hiba lehet az is, hogy ő kevesebb figyelmet szentelt az ujjas masztira és így nem "tanulta" meg élvezni a dolgot?
Mert azt mondja: "Nem csináltam ott, úgy, mert nem igazán éreztem, de csiklón annál többször nyúltam magamhoz."

Most egy ideje jegeltem ezt a próbálkozásokat, hogy ne a keresést érezze.
Jól döntöttem és így vissza-vissza térhetek a próbálkozásokhoz?
Remélem nem szóltok le nagyon. :)

Üdv.
[4491]
tengerszem [NŐ] 35 2009-01-06 10:11
Teljesen természetes jelenség olyankor, én ugyan még elájulni nem ájultam el, de olyankor teljesen a határán vagyok, szédülök és érzem, hogy egy paraszthajszál választ el tőle. Úgyhogy nyugi, bújj oda, babusgasd, és tudd, nem csoda, ha olyankor elájul, mert valóban akkora élmény egy-egy ilyen orgazmus, hogy ép ésszel nehéz is kibírni.
[4490]
Nagyonjó 2009-01-05 18:35
Sziasztok...Az én kedvesemnél minden szeretkezésnél előjön a spiccelés.Tényleg lassan gumilepedő kell, mert olyan sokat élvez és akkorát spiccel hogy harminc negyven centis tócsák vannak a lepedőn. Ami viszont nagyon aggaszt. Az utobbi időben töbször előfordult hogy a sorozatos orgazmus után elájult. Nagyon ilyesztő az amikor magához tér nem tudja hogy hol van.Van e valakinek ehhez hasonló tapasztalata ?
[4479]
Cicus 2008-12-27 16:23
Jó nektek...
Én eddig még nem tudtam elérni vaginális orgazmust, sokszor hiszem azt hogy közel vagyok hozzá, a párom rettentően türelmes és mindent megtesz hogy nekem is nagyon jó legyen, de ha sok ideig foglalkozik így velem akkor az élvezet már-már kínba csap át és megkérem, hagyja abba... Talán túlzottan akarom :S
Hallottam nőkről, akik egyáltalán nem képesek vaginális orgazmusra.
Van valami tippetek?
[4322]
Zsófici 2008-12-26 20:32
délibáb írására válaszolva:
Van orgazmus igen csókolózás közbe, vagy moziba szexjelenet közben spontán, de annak köze nincs a G-ponthoz.
A magömléses orgazmus más, az egész testem érzi nem csak a hüvelyem, nem téveszthető össze semmivel... Idő amíg összejön, de ha megvolt az első, onnan már tudod, hogy is kell csinálni, hogy fantasztikus legyen :)
[4312]
nkcicc [NŐ] 32 2008-12-21 21:36
Leírhatalnan . . . . intha megálna az idő . . . . .
[4269]
manóka 2008-11-19 17:58
Ezt nemrég fedeztük fel a párommal,és valami hihetetlen jó érzés mind kettönk részéről!És látván az arcán a megdöbbenést............sosem felejtem el! :D
[3926]
raphael [FF] 44 2008-11-17 11:21
Hát...szerintem Te valami másról beszélsz....
[3896]
délibáb 2008-11-17 03:04
Bonyolult dolog a női ejakuláció. Megtörténik csókolózás vagy a partner orális kielégítése közben is, minden közvetlen ingerlés nélkül is. Megtörténik csak a csikló ingerlése közben is. Legerőteljesebb mégis a G-pont izgatásával való ejakuláció.
De, közel se mindig kíséri orgazmus!
Ez az én 10 éves tapasztalatom a témában.
Másnak is van hasonlóan nem helyspecifikus élménye?
[3895]
pillangó 2008-11-15 22:50
Isteni érzés ilyet átélni!!! Leírhatatlan!!
[3887]
gabi50 [FF] 98 2008-11-03 06:10
A barátnőmnek rendszeresen ilyen orgazmusa van ,rengeteg finom nedű csorog ki belőle,imádom mert tudom ilyenkor nagyon élvezi .De előfordult párszor olyan is amikor a popsiját kényeztettem(a péniszem a popsijában a csiklója pedig szorosan a lágyékomhoz dörzsölődött)előtte persze már elment néhányszor és tiszta nedv voltam , szóval ilyenkor élvezett a legnagyobbat , legalább negyed órán át rángatózott a gyönyörtől , isteni látvány !
[3656]
pötyi&babus 2008-11-02 01:39
mi ezt az érzést majdhogynem minden alkalommal átéljük:) minden azon múlik, hogy mennyire vagytok egymásra hangolódva és elengethetetlen hogy ellazuljatok!
[3636]
cicus20 2008-10-31 20:15
nekem még nem volt ilyenben részem sajna nem igazán tok ellazulni szeretkezéskor. pedig probálok...
[3612]
tengerszem [NŐ] 35 2008-10-05 15:04
Moonsugar, lehet, hogy nem jó helyen tapogatózol és kicsit lejjebb a húgycső környékét nyomogatod neki.
[3341]
raphael [FF] 44 2008-10-05 00:58
Pont akkor kell folytatni...nem kell tartani a bepisiléstől,az nem fog bekövetkezni,csak az orgazmus :)
[3340]
Moonsugar [FF] 30 2008-10-05 00:51
Nekem valahogyan sehogy sem sikerül kicsalni belőle, csak a vizelési ingert érzi legtöbbször.
[3339]
Rathouse [FF] 110 2008-10-03 23:03
A Barátnőmnek eddig kétszer sikerült ilyet átélnie - csodálatos volt :)
Dúúrva élény, amikor érzem, hogy a nedv ömlik a kezemre :)
[3337]
kandurbandi 2008-08-26 18:06
Azért keveredtem ide, mert utána akartam olvasni a dolognak, mert "sajnos" úgy néz ki vehetünk egy gumilepedőt :)
Ma délelőtt a kedvesemmel először éltük át ugyanis ezt a csodás élményt. Szegény egészen zavarban volt, pedig szerintem semmi ciki nincs benne. Eddig is igazán nagyokat, láncban és sokat élvezett - nagy kiabálásokkal kísérve :) - de azt mondta, hogy az smafu ehhez képest. Érdekes, hogy csak most jutott el ide, mert eddig is rendszeresen G-ponti orgazmusai voltak.
Először akkor éreztem, hogy "lepisilt", amikor fölém borulva volt és épp a cicijét izgattam, csókolgattam.
Másodszor kicsit bajba kerültem :), mert a lábai között alulról csókolgattam és a fele számba folyt... De megérte!!
A Niagarát - szerintem 2 dl-t legalább - persze akkor lövellte ki, amikor "hagyományosan" szeretkeztünk. Mégis csak az a legjobb :)
A legklasszabb, imádni való egyébként az volt, amikor orálisan okozott épp örömet nekem és egyszer csak éreztem a "vízesést" a lábamon. Nincs ennél nagyobb öröm egy pasinak!

A G-pont keresőknek annyit, hogy szerintem az csak akkor "indul be", amikor már izgalomban van egy kicsit a hölgy. Nem rögtön annak a keresésével kell kezdeni, hanem csak egy idő után rátérni. (A legegyszerűbb módszer a megtalálására különben az, hogy a hüvelybe bedugott középső, vagy mutató ujjal úgy kell csinálni, mintha azt mutatnánk vele, hogy gyere ide. Persze finoman, és úgy, hogy ezzel a hasfalat simogassuk.)
[3123]
raphael [FF] 44 2008-08-21 22:23
Igazán kitapintani nem könnyű.Inkább a női reakciókból tudja az ember hogy jó helyen tapogatózik. Nézd meg ezt a képet : http://kepfeltoltes.hu/080821/gpont_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Itt pontosan leírják hogy lehet kitapintani.Ha a kezed a hasfalon van,az ujjaid meg a hüvelyben,akkor elvileg érezhetsz egy nagyobb megduzzadt/kemény területet...na az a g-pont.
[3107]
Moonsugar [FF] 30 2008-08-21 22:01
A g-pont amúgy egy sima felület, egy dudor vagy vmi más?
[3106]
raphael [FF] 44 2008-08-21 21:26
Hát valóban nagyszerű dolog,maga a jelenség is(mármint a squirt),meg látni hogy a g-pont orgazmustól teljesen önkívületbe esik.Érzésre nem tudom milyen lehet,de a Szerelmem szerint minden másnál nagyobb élmény.Elég hamar megtaláltuk a g-pontot,és hamar jött az első magömléses élmény is.Hogy mi kellett ehhez?Nem is tudom...talán hogy nagyon egy hulláhosszon vagyunk,és teljesen egymásra vagyunk hangolva.Tényleg,szinte tennünk sem kellett ezekért a dolgokért,szinte magától értetődően jött minden.
[3105]
Ancsa87 [NŐ] 33 2008-08-21 21:10
Engem is érdekel ez a fajta orgazmus,de bevallom,eddig nem is próbáltam ezt elérni...de biztos fantasztikus lehet átélni is,és látni is. Raphael,Ti könnyen kitapasztaltátok,vagy azért kellett egy kis idő mire rájöttetek hogy hogyan is és merre...?
[3104]
raphael [FF] 44 2008-08-21 19:51
....de talán bármely póz megfelel,aminél a pénisz a hüvely hasfal felőli részét tudja ingerelni.
[3103]
raphael [FF] 44 2008-08-21 19:05
Nem hinném hogy függene az életkortól.Pózok közül talán a kutyapóz a legmegfelelőbb.
[3097]
Ancsa87 [NŐ] 33 2008-08-21 19:05
Nem,nem függ az életkortól.
[3096]
Moonsugar [FF] 30 2008-08-21 18:54
A g-pontos orgazmus függ az életkortól? Milyen pózt ajánlanátok az ingerlésére?
[3095]
raphael [FF] 44 2008-08-21 16:44
Hát nálunk úgy vettem észre,hogy úgy lehet nagyon erős spriccelést elérni,ha lassú,erős és intenzív ingerlést kap a g-pont...majd amikor már hallani,hogy "tocsog" az izgalomtól a hüvely,akkor kell nagyon gyors tempóra váltani,és akkor szinte biztos a nagyon erős magömlés.
[3094]
LittleAngel [NŐ] 34 2008-08-21 16:42
Én még ilyesmit sosem éltem át,habár az nagyon gyakran előfordul,hogy szinte "úszom"a nedvességben,annyira élvezem a szexet.Olyankor tiszta víz alattunk a takaró:)Ez a spriccelés érdekes lehet,volt már olyan pisilős érzésem,de valahogy visszatartottam,félbehagytuk a dolgot,mert nem tudtam,mit jelent ez.
[3093]
érdeklödõ [NŐ] 43 2008-08-21 11:41
Sziasztok!
Elöször is megköszönöm Tengerszemnek a multkori tanácsait!Köszi!!
De lenne még egy pár kérdésem hozzátok,ha tudtok segiteni rajtam megköszönöm:)
Irtam már,hogy sikerült a "magömléses"orgazmusom az elsö volt a legnagyobb és spriccelt is.Azota van mindig ha csináljuk a párommal,de nem spriccel,csak kifolyik vagy ömlik belölem,és a párom azt szeretné,ha spriccelne.nem tudom mit csináljak ahhoz.és kezd idegesiteni,hogy nem tudom a páromnak azt az örömöt megszerezni.Ezt volt az egyik.
Másik kérdésem:Amikor beindul a magömlésem egy idö után megfájdul a hasam alja és onnantol vége,nyomnám én de akkor mégjobban fáj és feladom.olyan érzés mintha szét akarna feszülni-robbani a hasam alja.Ez miért van??
És van még egy kérdésem:Amikor nyomom akkor a szelek is be akarnak indulni és én nem akarom és visszafogom az egészet.de mindegyiknél ez volt még idáig.Ha viszont elengedem magam jön a szél is és olyan kellemetlenül érzem magam.Ez normális egyáltalán??
Elötte pedig elmegyek w.c-re,de akkor jön rám amikor nem kéne.
Köszönöm a válaszotokat és a segitségeteket is!!
Sziasztok!
Legyen további szép napotok!!
[3092]
raphael [FF] 44 2008-07-29 19:10
Én úgy vettem észre,nem csak esetenként,hanem minden alkalommal enyhe tudatvesztéssel jár.De valóban izgalmas és csodalátos élmény,még külső szemlélő/okozóként is.
[2752]
túróspite [FF] 67 2008-07-29 16:21
Csodálatos dolog a női magömlés, ami a leírtakon túl esetenként együtt jár némi tudatvesztéssel is.
Ez mutatja hatalmas energiáját és jelentőségét.
Mindenekelőtt azonban a Nő csodálatos bonyolult és rendkívül összetett lényére mutat rá.
Nem győzöm csodálni. Minden hódolatom a nőké!
[2751]
egy pasi 2008-06-03 20:10
Én nekem az hozza meg a szex örömét ha a partneremet teljes kielégüléshez vezethetem. Így bizony fontos a "G" pont témája. Írja meg nekem valaki: igaz hogy valojában a nagy uj vagy a mutató uj félig bedugva a hüvelybe rá lehet találni a "G" pontra?Tud valaki olyan könyvet, filmet ahol erről érthetően valami szinten szemléltetve lehet ismeretet szerezni? köszönettel
[2451]
tengerszem [NŐ] 35 2008-05-23 13:11
Ja és még valami Érdeklődő!! Ha hallod azt a tipikus "tocsogós" hangot G-pont ingerlés közben, akkor kell ráhúzni és nagyon erősen ingerelni, mert jön a magömlés. :) De egyébként nálam az vált be, hogy barátom először lassan, de azért erőteljesen elkezdi masszírozni a G-pontomat, majd amikor már ő is érzi belülről, hogy itt az ideje, illetve én is adok neki erre vonatkozó jeleket, akkor mindent bele, amilyen gyorsan és erősen csak lehet. :) A te esetedben még azt tudom elképzelni, hogy talán nem vagy még kellően felizgatva a G-pontoshoz. Mi is úgy állunk neki, hogy már én is túlvagyok néhány csiklóorgazmuson. Fontos a kellő felizgultság, ugyanis minnél erősebb az izgalmi szinted, annál nagyobbra duzzad a G-pont, felüllete megnövekszik... és könnyebb általa élvezni. És tényleg mindent megér az effajta orgazmus. Mert oké, jó a csikló is, de a G-pontosnak közelében sincs... :)össze se lehet hasonlítani.
[2403]
tengerszem [NŐ] 35 2008-05-23 12:01
Érdeklődő!!
Ez mindenkinél máshogy van... nálam is van, hogy spriccel, főleg olyankor, amikor G-pont izgatóval csinálj aa párom és az kitölti a hüvelybemenetet, ergó a squirt a húgycsőből fog jönni és ott tényleg olyan erős az inger, hogy spriccel. Ha a kezével csinálja, akkor mivel van hely a hüvelybemeneten, akkor onnan fog kiömleni, de a női G-pontos ejakulátum bármelyik helyrőlé jöhet, talán amikor spriccel húgycsőből akkora erősebb az orgazmus érzés, nálam olyankor van, hogy szó szerint üvöltök. :) Befolyásolni nem nagyon lehet. Maximum amikor érzed, hogy jön az inger az orgazmusra, akkor szorítsd ki, szinte préselj a hüvely -és a hasizmaiddal is egyszerre, ne tartasd vissza, érezd, hogy ki akar jönni és szorítsd ki magadból. Amikor jön az orgazmus, az nálam szinte magától hozza az összehúzádoskat, pl kinyomja a vibrit is, tehát ellenáűllni nem nagyon lehet neki. Az, hogy végig vizelési inerfrt érzel, talán a nem elég megfelelő ingerléssel magyarázható. Nem írtad, hogy éred el a magömléses orgazmust, rendes aktusban avgy párod keze által, de nálam például nagyon erős ingerlés kell hozzá. Értsd ezalatt, hogy iszonyú gyors, nagyon kemény és nagyon intenzív. Amíg ez nincs meg, addig nem bizti, hogy átfordul a vizelési inger kéjérzetté, pedig azt aztán érdemes megvárni. Csináljátok úgy, hoghy miközben inegrelve van belülről a G-pont, közben kívölről is kitapintod a hasfalon és onnan is erősen megnyomod. Ilyen kétoldali ingerlésnél intenzívebben lehet érezni. És persze lazulj el az elején. Ha jön a magömlés, azt úgyis lehet érezni, hogy szinte kúszik fel a húgycsövön, akkor kezdd el kifelé nyomni nyugodtan. És aktus előtt menj el pisilni, mert intenzívebb lesz az érzés üres húgyhólyaggal meg különbenis ha a húgyhólyagban van vizelet, az összébnyomhatja a G-pontot annyira, hogy nbem jön az orgazmus.
[2402]
érdeklödõ [NŐ] 43 2008-05-23 11:08
Sziasztok..
Nekem 3 napja volt elöször "magömléses" orgazmusom,és akkor csak egy kicsit spriccelt.Másnap már ömlött belölem..
Tegnap meg egyáltalán nem jött semmi.Pedig nagyon akartam...
Mitöl lehet??
Másik:Ugye elöször vizelési ingerrel kezdödik és ugy megy át élvezetté?Na nekem végig pisilnem kell és nem kicsit.
Talán az a baj,hogy nem adom át magam teljesen??Nekem miért csak pisilnem kell töle?
Segitsetek nekem,véleményeteket várom.
[2401]
Chajszy 2008-04-16 07:26
A hétvégén rábukkantam neten a női "magömlésről" szóló cikkekre, és mindenhol azt olvastam, hogy G-pont izgatásával érhető el. Erre tegnap megtörtént velem az, amiről itt mindenki ír, hatalmas orgazmus, nagy folt, de a párom a hüvelyem környékén sem járt, nemhogy a G-pontomnál... Tudom, hogy nem vizelet volt, mert előfordult már velem máskor is, de így csiklói úton is lehetett magömlésem? Másra nem tudok gondolni. Ha ír nekem vki vmi okosat, megköszönöm!:)
[2217]
Sweetg!rl 2008-03-30 23:23
Nos, Maja, nem csak neked ez a problémád...Néha nálunk is előfordul, hogy vízágyban alszunk :-P De annyira jó érzés...pláne amikor kb a második után vagy...hmmm... örülök neki, hogy Párom bevezetett az effajta gyönyörökbe is :-) Jah és le kell küzdeni a hülye érzéseket mert különben soha sem fog menni!!! Amint ellazultam...jött...pegig egy évig semmi...meg kell barátkozni a gondolattal!!!
[2142]
Naty 2008-02-26 09:51
Még mindig meglepő nekem is,hogy átéltem ilyet is,pedig már voltak nagy élvezéseim :) az elsőnél nem is tulajdonítottunk nagy jelentőséget neki...(gondoltam "pisi" :) ) aztán jött megint és megint,és mivel teljesen egészséges vagyok és jól működik odalent is minden,tudatosúlt amit addig is sejtettem,hogy 1 újdonsűlt gyönyörrel ajándékozott meg a párom :) Úgyhogy hajrá,szexeljetek sokat mert ez a legjobb dolog a világon (na jó,a finom kajákat se hadjuk ki :D )
[1962]
adi 2008-02-25 09:56
Nekem is van ilyen orgazmusom és ezelőtt nekem se volt.Nagyon érdekes érzés.Az új páromnak köszönhetem mert ő volt elég türelmes és felvilágosult.Először csak "kevés" folyt végig a karján aztán mondta hogy ez ritkán előfordul és mutatott a neten egy pár ilyen orgazmust.Teljesen magával ragadt a látvány ahogy nők örjöngve élveznek és közbe hatalmasakat spriccelnek.Nem akartam elhinni hogy ez igazi és nem valami kamu csak a show kedvéért.....Aztán egyszer csak akkorát élveztem hogy majd megőrűltem és emlékezni se emlékszem tisztán a dolgokra csak arra hogy telibe spricceltem a párom mellkasát és mindent beborítottam a punci levemmel.....Fantasztikus érzés és büszke vagyok magamra hogy képes vagyok ilyenre.
Ajánlom mindenkinek hogy bátran keresgéljék!Nem egyszerű ,sokszor van ,hogy nekem se megy,függ a lelkiállapottól,a partner türelmétől,szerintem a napi folyadék beviteltől is stb....
Jó keresgélést mindenkinek
[1961]
Baboca 2008-02-25 01:48
Nekem minden csiklo orgazmuskor bepisilek...mar rosszul erzem magam..az rogazmussal jon a pisi is..tok ciki...de nem tudom kontrolalni..ezert is kerulom az oralis orgazmust..1x bepisiltem a parom szajaba, azota nem engedem meg neki. Mit csinaljak hogy ez megvaltozzon, segitsetek:(
[1960]
kanyim [NŐ] 58 2008-01-29 10:26
szte mmeg pont nők nagyon kicsi %-a képes rá..nekem nem kevés partnerem volt..de 1spriccelt csak ténylegesen..és 2nél tapasztaltam nagyobb dózisu nedvesedést...
[1818]
*BóBiTa* [NŐ] 34 2008-01-29 08:28
Ez nem olyan, mint a férfiaknál, hogy feltétlen együtt kell járnia az orgazmussal! Nem minden nő reagál így! Lehetséges, hogy mindenki képes rá, de szerintem nem mindnekinél így történik! Én legalább is magamon ezt tapasztaltam, hogy nem bocsájtok ki ilyesmit, pedig nagy orgazmust élek át! :)
[1817]
athos [FF] 53 2008-01-29 07:09
sziasztok! Ha egy pasi nem tudja elérni a nőnél a magömléses orgazmust, akkor az "zöldfülű"? Hiszen tudomásom szerint erre minden nő képes lehet.

Üdv, Athos
[1816]
abreda 2007-12-09 20:35
én még tavasz folyamán éltem át ezt és a mai napig abban a tudatban voltam, hogy bepisiltem. nagyon szégyelltem magam, de most már tudom az volt az oka, hogy hihetetenül élveztem amit a párom csinált. sok nővel ellentétben minden alkalommal eljutok a csúcsra,sokszor nem is egyszer, de ez más volt.
igazán jó, hogy van egy ilyen oldal, ahol sok hasznos dolgot megtudhatunk magunkról, a társunkról ill.magáról a szexről.
[1507]
bubu77 2007-11-09 19:51
hat nekem a mostani baratom mutatta meg mi is ez valojaban..eloszor jon az a "juj mindjart bepisilek erzes" aztan csak folyik csak folyik es folyik..mi meg persze elvezzuk..erdekes nekem utana van" rendes orgazmusom" is,amit sokkal jobban szeretek.
az biztos 2torolkozo minimum kell hogy a nedvesseget felszivja..
jo gyakorlast mindenkinek!!
[1173]
Roland1717 [FF] 30 2007-10-16 14:40
Nah ha ezt tudom...:)
A bnőmmet nem rég próbáltam kielégíteni a g-foltot ingerelve, de egyszerűen amikor úgy éreztem hogy már közel van egy bizonyos ponthoz...akkor abbahagyatta velem:)
Most hogy rátaláltam erre a cikkre, értem hogy mi is lehetett ennek az oka:D Elég sokat gondolkodtam rajta, de ezt nem gondoltam volna...

Üdv.:Roland
[949]
Maja 2007-09-16 16:19
Amit a párom ad az maga a mennyország.Én minden együttlét során nagyokat élvezek és ömlik belöllem.Szinte már kinos,hogy állandóan olyan az ágy de megéri mert azt a gyönyört amit akkor átélek........hát mindenkinek csak ezt kivánom!
[842]
szanez 2007-08-19 17:19
figyelem elkeseredett ömlésvárók:nem ugy kell ezt előidézni hogy pózokat keresünk meg egyből a mélyvízbe hanem,elég egyszerű csókokkal is előhozni!!!meglátjátok sikerülni fog!!
[469]
Anna 2007-08-01 00:16
Hát sajnos én sem éltem még át ilyen gyönyörű érzéseket ahogyan itt megfogalmazták....de talán az elmult hét folyamán amikor a párommal egyutt voltunk akkor én is ilyen vizelési ingert éreztem és inkább kértem, hogy hagyja abba mert féltem bepisilek...de ha tudtam volna, hogy ez ahhoz a dologhoz vezet akkor folytatjuk...most már sajnálom is a dolgot....ugyanis régota vágyik már arra a párom, hogy ilyen élményben részeitsen mivel nagyon szeret és ezt szeretné igy is kimutatni:)Szerintem amint lesz rá alkalmunk ujra megprobáljuk...további gyonyoru egyuttlétet kivánok minden fórumozónak
[391]
Noxika 2007-06-28 20:48
Sajnos nekem még nem volt ilyenben részem, de szeretnék már. Idáig még nem találtam meg azt a megfelelő pózt a párommal, hogy elérjem ezt. Melyik az a póz ami ezt elősegítheti?
[322]
schist 2007-06-26 01:08
A feleségem 4 évig sulyos beteg volt és ezalatt a szeretkezések nagyon ritkák voltak majd teljesen elmaradtak. Miután megözvegyültem, egyedül éltem a lakásomban, gyerekek már felnőtt családos emberek és máshol laktak. Már szinte lemondtam a szexről és nemgondoltam, hogy még előfordulhat az életemben, mert már akkor hatvanöt éves voltam. Szeretek internetezni és ott olvastam a G foltról és a női magömlésről. Megismerkedtem a mostani élettársammal aki 8 évvel fiatalabb nálam. Megpróbáltam nála előjátékként megkeresni azt a pontot, megtaláltam, először egyhe nyomással majd mivel nagyon élvezte erősebben és közben csiklóját is izgattam olyan tüzbe jött vonaglott nyögött sikoltozot és megtörtént a magömlése mely váladékból a számba is került, semmi rossz ize szaga nem volt. Ilyen még soha nem történt velem, hogy egy nő ilyen hatalmasat élvezett volna. Azóta is együtt vagyunk és van amikor egymásután háromszor is is el tud szállni. Boldogan élűnk és hálát adunk a sorsnak, hogy ilyen korban is élvezhetjük a szex örömeit. Ajánlom másoknak is ezt a módszert. Üdv: István
[315]
pasika [FF] 62 2007-06-14 18:38
Sziasztok...Az en kedvesem szinte naponta jutalmaz meg vele.Nagyon jó amikor elélvez egy kicsit lespriccel.Nem pisi az hanem a kedves nedves, Akkor kapom amikos érzem a hüvely ritmusos összehuzodását.
[289]
Öregharcos 2007-03-24 20:14
30 éve tüntet ki a feleségem, bizalmával, teljes odaadásával, a hálószobánkban is.Így volt módom megismerni a női test fiziológiai hanghatásait, találkozni atestváladékok teljes skálájával.Természetesen ezek az önfeledség az eksztázis "termékei". Mindezek nem visszatetszést, idegenkedést keltettek bennem, hanem vlamiféle győztes örömet, hogy sikerült a szeretett lényt olyan dimenzióba juttatni, ahol a bennünk élő tabuk, gátlások már nem akadályozzák a teljes önfeledséget. Nem hiszem, hogy ez perverzió, nem is pisi-kaki sex, bár nyomokban bármelyik előfordulhat egy önfeledt együttlét során. Irigylem, irigyeljük Önöket fiatalokat, mert ha máshol nem, hát ilyen fórumokon megismerhetik a válaszokat, a sehol fel nem tehető kérdésekre.Hisz' kb 15 éve olvastunk először a női orgazmusról,m int lehetséges jelenségről.Ezt megelően, jó pár évbe kerűlt mire a nejem elhitte, hogy nem zavar, sőt./ És nem csak a G pontnál működik, a saját ABC-énknél csaknem a fél ABC-t felhasználtuk./ Búcsuzóul sok-sok felszabadult együttlétet kívánunk mi öregek.
[112]
Orchidea 2007-03-23 14:53
Nekem 16 éves koromban volt ,,magömléses" orgazmusom, önkielégitéssel értem el. Persze akkor fogalmam se volt, mi lehet, s bepánikoltam tőle. De azt az érzést nem felejtem el soha! Egyszerűen a mennybe éreztem magam...Szerintem minden nő át tudja élni, csak szabadjára kell engedni a fantáziát, s félre kell tenni mindenfajta gátlást, feszültséget, s akkor biztos a siker.
[111]
Avantera 2007-03-20 21:22
Anélkül, hogy tudtam volna erről a dologról, volt szerencsém átélni... Csodás érzés! Teljesen véletlenül jöttünk rá a párommal, hogyan lehet ezt elérni. Érdekes volt erről olvasni. Most már értem is mi történik a testemmel.
[105]
Liza28 2007-02-25 10:44
Én a férjemmel 13éve vagyok együtt.Nagyon nehezen tudok hüvelyi orgazmust produkálni peddig igen összeszokott pár vagyunk.Férjem nagyon figyelmes velem,nála nagyon fontos hogy engem ki elégítsen és csak utána jöhet ő.Csikló izgatására mindig el tudok menni ,akár kézzel akár szájjal ingerel.Viszont mindig mikor ilyen formában orgazmusom volt megfogtam őt és magamhoz húztam ,mert azt éreztem ha tovább folytatja bepisilek.Ha tudtam volna hogy ez nem bepisilés hanem az igazi legnagyobb élvezetet nyújtó orgazmus sosem akadályoztam volna meg hogy tovább folytassa.De nem tudtam.Itt a neten olvasgattam erről először és láttam olyan videó lejátszásokat ahol nők hatalmasat spriccelnek,sugárban dől belőlük ez az úgynevezett magömlés.Na ez volt az amiről évekig azt éreztem ha tovább folytatja a férjem az izgatást akkor bepisilek.Sokat szoktunk beszélgetni igy együtt olvastuk a cikkeket is arról hogy ez nem vizelet.Ekkor döntöttünk úgy hogy mikor élvezek és azt gondolnám bepisilek ő nem hagyja abba hanem folytatja az izgatást nálam és így már kétszer éltük át ezt a fantasztikus érzést.Nekem minden együttlétnél van ilyen.Csak eddig elfolytottam mert féltem hogy pisi.De ma már tudjuk hogy nem az és 13év után ezzel nagyon is felturbóztuk az eddig is gyönyörű házasságunkat.Bár nekem ez a dolog kicsit még idegen.Hatalmas foltot hagytam az ágyon az utóbbi alkalommal is mintha valóban bepisiltem volna.És nem szégyenlem leírni én megszagoltam hogy biztos nem pisi -e.Hát nekem valahogy kicsit pisi szagú is volt.Ez mitől lehet??Lehet hogy csak félek és igy ezt gondolom??A férjemnek izgató ez a dolog és azt mondja őt nem zavarja hogy ilyen sok "folyadék"jön ki belőlem,azt mondja most az utóbbi is sugárban jött,kétszeri löveléssel valahogy mégis félek hogy ez nem undi -e neki.13éve élünk együtt van egy gyönyörű 11éves kislányunk.Mindig azt hittem hogy a férjemet jól ismerem.Sokszor a gondolatát is tudtam egy egy mozdulatból,szempillantásból de ezzel kapcsolatban nem nagyon tudom mit is gondolhat valójában.Lehet csak nekem furi még a dolog??Köszönöm hogy megoszthattam Önnel/Önökkel ezt a fantasztikus élményemet.
Üdvözlettel:Liza
[60]

Cikkajánló

Milyen érzést nyújt az orgazmus?

Orgazmusterápia

Izgató szerelmi ceremóniák

Anális szex férfiaknak

Szeretni tudni kell!

Fogamzásgátlás szülés után

Friss

A nyitott kapcsolatokról

Fórum

A terhesség első jelei
2020-09-17 - 16:25

Nemi betegségek
2020-09-15 - 17:08

Anális szex
2020-09-13 - 03:21

Maszturbálás
2020-09-13 - 03:18

Beszélgetünk
2020-09-13 - 03:18

Erotikus játékok
2020-09-13 - 03:17

Segédeszközök
2020-09-13 - 03:17

Merevedési zavarok
2020-08-18 - 09:53

Társkereső oldalak, vélemény
2020-08-07 - 05:35

Láb, harisnya és tűsarok
2020-06-19 - 22:24

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2020-06-19 - 18:44

Szüzesség elvesztése
2020-06-19 - 18:31

A méret a lényeg?
2020-05-04 - 06:50

Biszexualitás
2020-04-29 - 10:56

Női orgazmus
2020-03-08 - 20:29

Orális szex
2020-03-04 - 14:50

Barátság extrákkal
2020-03-03 - 09:05

Szexuális nevelés
2020-03-03 - 03:08

Pornográfia
2020-02-04 - 16:43

Hűtlenség, megcsalás
2019-11-25 - 22:41

Menstruáció
2019-10-13 - 19:11

Nők szexuális problémái
2019-08-06 - 23:37

Szex különleges helyeken
2019-07-17 - 16:01

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41