szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső
Hova menjünk az első randin? KOMMENT

Hova menjünk az első randin?

Gyakran felmerül az a kérdés az első randi előtt álló fiúkban, hogy hova is menjenek a lánnyal az első alkalommal, hogy mindketten jól érezzék magukat és a randi is jól sikerüljön. Erre a kérdésre vonultatunk fel cikkünkben jó és rossz válaszokat, mely fiúknak, lányoknak egyaránt hasznos lehet.

nem fontos 2011-06-03 19:16
Az első randink lehet egy fagyizás?
[7864]
Any 2008-12-09 09:50
Egyetértek Navirával :)
Nekem a koncert is bejött egy kellemes rock kocsmában...Isteni,sikeres randi volt :)

A mai esetleg holnapi randimra leszek kíváncsi ......
Szerintem séta és tea vagy kocsma lesz belőle.... :D
remélem jól sikerül :)

szurkoljatok :)
[4101]
kanyim [NŐ] 58 2008-11-10 21:46
háát.. én sétálni..esetleg kis teázóba beülni szeretek..

mert én az első randi alatt a tényleges első randit értem.. mert lehet most neten levelezni rengeteget..élőben azért mindenki más.. meg én azért nem is szeretek látatlanul sokat levelezni..

mivel megakarom minnél jobban ismerni.. a legjobb valami nyugodt-stép helyen sétálni..fagyizni..télen forraltborozni...

bár volt már olyan cudar idő hogy moziban kötöttünk ki..

háát.. éttermet én még nem próbáltam. .jól írtátok hogy msot a meghvásos mizériák miatt.. ha a lány elvárja hogy meghívjam fekete pnot mert nem leszek eltartós apus... de ha meg nem kinálom föl hogy hagy fizessek..akkor smucig tahó vok..
de most ha lehet hogy semm isem lészen..én nem fogok sokat invesztálni bele;))))

és tény..sokkal kevesebbet lehet dumcsizni hami közben.. legalábbis szerintem..
bár abbó la szmepontból jó..hogy meglátom az izlését.. mit rendel..hogyan eszik...stb...
pl ha már annyit eszik mint én akkor már régen rocccc;)

amit én nem bírok mikor úgy akarnak ismerkedni hogy pl az olivabogyót..vagy valamilyen ételt elkezdenek nyalogatni..szopogatni.. hogy ők most mennyire erotikusak.. áááááááááááááááááá
[3802]
Navira [NŐ] 33 2008-10-30 23:51
Kocsmába kell menni. :)
Szerintem. Vagy rock-clubba. Bár a kocsma jobb, ott lehet beszélgetni.
[3594]
tengerszem [NŐ] 35 2008-10-03 17:10
Csak tudnám mitől érdekes két egymáshoz vonzódó ember közt erotikus jeleket küldeni. Ha erről van szó, igen, nem tudom eljátszani a jégkirálynőt, de ezt még eddig senki nem kifogásolta velem kapcsolatban. És engem sem zavar.
[3335]
Anthico [NŐ] 108 2008-10-03 15:05
Én ugye felvetettem egy olyan szitut (ami manapság a net világában) nem is olyan ritka: első tali = első személyes tali. Ilyen esetben elég érdekes még erotikus jeleket küldeni.
[3334]
tengerszem [NŐ] 35 2008-10-03 14:37
Annyira nem érdekel Szeged, én budapesti vagyok. Most megint nagyon durva, hogy azt írod, hogy felkínálkozik bárki is, ha azt írja, apró jeleket küld. :) Azért a kettő nem ugyanaz. Az meg köztudott és bármelyik pasi el fogja neked ismerni, hogy erotikusnak találja, ha egy nő eszik. Ezzel tökmindegy, hogy vitatkozol-e vagy sem, mert ezt bármelyik pasi beismeri, innentől annyira mindegy, hogy te mit veszel felkínálkozásnak. És az ilyen kis jelzésekből sokszor jobban megismerni a másikat, mint párbeszédekből. Ha eljutok valakivel a randiig, akkor már ismerem valamilyen szinten, onnantól az egész egy közös és izgalmas játék, amiben nem kell egyből a felkínálkozást látni (egyébként sehol nem írtam olyat, hogy eslő randin felkínálkoznék bárkinek is, de mivel te ezt akarod látni, úgyis csak ezt fogod kiolvasni bármit is írok, nembaj megszoktuk. Nagyon-nagyon sok árnyalata van, annak, ami két ember közt ilyenkor megtörténik, hogy azt el se lehet képzelni és főként nem kimondani. Mert hogy nem kell mindent azonnal kimondani ilyenkor és komolyan venni, ez egy izgalmas játék, ami kettőn múlik. Úgyhogy a félreértésed totális volt, de nem lepődtem meg. :)
[3333]
Anthico [NŐ] 108 2008-10-03 14:28
Én azt próbálom ecsetelni, h mielőtt én erotikus jelzéseket küldözgetnék, szeretem megismern a másikat. Valahogy én nem azonnal szoktam flörtölgetni, "felkínálozni" :) Főleg ha tényleg akkor vagyok vele kettesben először vagy netalán akkor látom őt először élőben.

"Ennyi erővel én is írhatnám a sétára, hogy ja mert amikor egymás mellett slattyogunk és egymás szemébe sem nézünk, az biztos jó. "--> ha számodra csak ennyit jelent egy séta, az súlyos fantáziahiányra utal :)

"A cukrászda se biztos, hogy jó hely, nyugdíjasok közt ülve..."--> a Szeged e szempontból szerencsé, mertén még sose láttam nyugdíjasokkal teli cukrászdát...sőt, nagyon nem is láttam még nyugdíjast nevesebb cukikban.
[3332]
tengerszem [NŐ] 35 2008-10-03 14:25
Ja mert egy evés az annyiból áll, hogy azt nézem, ahogy a másik bekapja a rántott sajtot és tele van a szánk... hát ha neked ennyi, akkor az csak fantáziahiányra utal. Annyi apró erotikus jelzést lehet közben tenni... Amúgy meg ha szerelmes vagy valakibe és eljuttok a randiig, akkor a másik bármit is csináljon, szereted őt nézni. Ennyi erővel én is írhatnám a sétára, hogy ja mert amikor egymás mellett slattyogunk és egymás szemébe sem nézünk, az biztos jó. Nagyon jó lehet egy zárt helyen beszélgetni is, jelzéseket tenni, nem túl konkrétnak lenni, az első randinak nem ez a lényege. A cukrászda se biztos, hogy jó hely, nyugdíjasok közt ülve... Meg én pl nem szeretem a süteményeket. Viszont nagyon izgalmas éttermek vannak.
[3331]
Anthico [NŐ] 108 2008-10-03 14:17
Kutato, mivel viszonozhatom a pizzát? XD

Amúgy szerintem egy pár első talijai inkább ismerkedéssel kéne telniük. Séta, beülni valahova kortyolni valamit, nem pedig vacsi, amikor az idő felében tele van a szád. Megismerni a másikat, minél többet megtudni róla, nem egyből az erotikus töltést keresni abban,ahogy bekapja a rántott sajtot :D
Egy kis kávéház, teaház, cukrászda szerintem a legjobb az első talikra, ha midnenáron be akarnak ülni valahova :) Mi inkább sétáltunk, parkokban, folyópart...ott tényleg csak beszélgetés volt :)
[3330]
tengerszem [NŐ] 35 2008-10-03 14:06
Én biztos a vacsorát választanám, abban akkoris több az erotikus töltet. Egy nő is sokat lemérhet abból, hogy a férfi fizeti-e neki vagy sem, de szerintem ezt szépen meg lehet beszélni. Én férfitól teszem függővé a dolgot, alapvetően nem vagyok egy emancipunci, aki mindent fizetni akar, nekem is jólesik ha néha meghívnak. De mivel a kapcsolatunk is két félből áll össze, ezért szerintem az a jó, ha az elején mindenki fizeti a maga részét, ez szerintem a romantikából nem von le semmit. Azt nem szeretem, ha egy pasi kényszernek érzi, hogy meghívjon vagy ha ezt felhasználja arra, hogy érezzem, le vagyok kötelezve. De ezekre mind ráérzek, szitu-és egyéniségfüggő az egész. Számomra sokkal férfiasabb dolog, ha egy vacsorán előreenged, segít levenni a kabátom, figyelmes, mint az, ha meghív. Ha ezek megvoltak, legkevésbé nem fogom az anyagi részét figyelni a dolgoknak.
[3329]
Kutato [FF] 48 2008-10-03 13:48
A vacsi két okból nem túl jó ötlet: sok lány ugyanis úgy érzi, hogy a vacsorát "viszonoznia" kell valamivel, ergó ha nem előzte meg egy komolyabb ismerkedés pl. a neten, vagy van egy kis esélye annak, hogy a lány nem akar majd többet találkozni a lovagjával, akkor eleve kellemetlen lesz neki ez a felvetés. (Tapasztalat - pedig az én korom és egzisztenciám mellett aztán igazán nem nagy pénz egy szolid vacsora akár egy vadidegennel is). Másrészt meg ha ki akarja a felét fizetni, az meg a pasi számára egy megalázó dolog, mert itt nálunk az ilyesmi nem divat. A teázó viszont megadja ugyanazt a hangulatot, mint a vacsi, és árban sem nyomasztó egy lánynak, nem érzi kötelezően viszonzandó dolognak. Ezért én mindig felesben szoktam feldobni a meghívást: vagy egy vacsora vagy egy teázó, és a nő döntsön, melyikre lenne inkább vevő. Már ez is sokat elárul róla, hogy dönt...
[3328]
tengerszem [NŐ] 35 2008-10-03 12:07
A vacsora tényleg nem rossz ötlet. Abból hogy valaki hogy eszik, sokminden leszűrhető a szexualitására nézve. És lehet finom jeleket is küldeni közben. Arról nem is beszélve, hogy a pasik imádják nézni, ha egy nő jóízűen eszik. :)
[3327]
RocketGirl [NŐ] 35 2008-10-03 09:29
Én javarészt vacsizni szoktam menni az első randin. Nem éreztem eddig feszélyezettnek. Biztos valami más "állatfajhoz" tartozom... :D Ha kölcsönös a szimpátia, abszolút nem feszélyezett a dolog, szerintem.
Egyszer volt csak arra példa, hogy a szabadban találkoztunk, hát az nem sült el jól. No nem a szabadtér miatt, hanem a srác miatt.

Szerintem, ha jól kijön két ember, akkor tök mindegy, hogy hol történik az első randi :)))
[3326]
Kutato [FF] 48 2008-10-01 13:18
Nos, lássuk, mennyire voltam sablonos az első randi ügyében. Ott indult a dolog, hogy 3 hét alatt 540 oldalnyi (!) levelet váltottunk; ezek után úgy gondoltuk, hogy nem lesz sok beszélgetni valónk, ezért egy rövid, kb. két órásra tervezett találkozót tartottunk egy parkban, este ötkor kezdve. Miután kétszer körbejártuk a teljes parkot, beültünk egy kicsit vacsorázni, mert annyi lett már az idő. Aztán amikor záróra volt 11-kor, kidobtak. Felsétáltunk a Várba, a Halászbástyán éjszakáztunk, aztán kitaláltuk, hogy mivel akkortájt köztudottan lusta hétalvó voltam, megmutatja nekem egyszer a napfelkeltét is, had lássak olyat is. Így hát a Várból szépen lesétáltunk a Margit hídig, aztán át a Margitszigeten, hogy annak végéből lássam végre a hajnali napfelkeltét. Utána meg szépen visszasétáltunk, és csak a másnapi vizsga miatt búcsúztunk el délelőtt 10 órakor a Blahán. Végig gyalog és beszélgetve. Ez, akárhogy is számolom, 17 óra volt egyhuzamban! :-) Szép volt, mit tagadjam... Azóta még "csak" egy 14 órás első randiban volt részem, ott is csak azért, mert kitették a szűröm. Aztán a harmadik helyezett 8 órás, szintén záróra miatt. Szóval azt hiszem, van érzékem az első randikhoz...
[3308]
Tünci [NŐ] 31 2008-09-30 14:31
mi meg kiskutyákat nevelgettunk az elso randin:)vagyis a másodikon inkább...:):)kicsit szokatlan volt..de nagyon arik voltak:)még akor szulettek:)soha nem voltam az elso pár talin fönt a pasinál ...de nála igy alakult:)de nem bántam meg:)
[3306]
amitriptilin [FF] 36 2008-09-27 08:44
a tisza part az egy jó hely ;)
[3302]
TungaJR [NŐ] 33 2008-09-24 19:46
Annyira jó látni, hogy sokaknak eszébe jut a mai napig az ELSő TALÁLKOZÁS. Szerintem anál nincs is szebb.
[3298]
Anthico [NŐ] 108 2008-09-24 19:32
Mi először az egyetemen találkoztunk és első pillantásra éreztem, h "nekem ő kell" :) Aztán sétálgattunk a Tisza parton is :) Még most, 2 év után, is csomószor eszünkbe jutnak az első talik: hol voltunk, mit csináltunk, hogy alakult a kapcsolatunk :) És persze még most is látogatjuk a régi (egyben első) helyeket is :)
[3297]
Ancsa87 [NŐ] 33 2008-09-24 10:37
Mi egy nyaralás alkalmával ismerkedtünk össze,a nővérem baráti társaságához tartozott. Akkor még volt párom,de szimpatikus volt. Elhívott szórakozni, életemben akkor voltam először igazi diszkóban :) (igen,16évesen). Ott csókolt meg először...életem első fantasztikusan szabad, felhőtlen estéje volt az,mikor a tömeg sem érdekelt,csak ő.Így lett ő a párom...sajnos megcsalásnak számított,mert akkor este még volt párom,de mivel hajnal 3kor nem hívhattam fel hogy szakítani akarok,így másnap reggel kezdtem ezzel. Hozzáteszem,a másik sráccal barátok maradtunk,és bár az élet egy ideje elsodort minket,de harag nem maradt köztünk. A Párom meg azóta is a Párom :) Immáron 5éve és lassan 2hónapja :)
[3296]
raphael [FF] 44 2008-09-24 10:32
Mi az első alkalommal amikor találkoztunk,egy nagyon hangulatos kávézóba mentünk...és utána még rengetegszer. :)
[3295]
TungaJR [NŐ] 33 2008-09-23 21:18
Na, az enyém pont egy "táncos, zenés hely"-en történt, márha a Disco annak mondható. :)
Szerintem jó volt.
[3293]
thymian [NŐ] 92 2008-09-23 20:14
jó téma:)

az egyik első randim egy parkban volt.elég emlékezetes, lévén kedvesemmel történt:) vagy 4 órán át fagyoskodtunk ott, hideg északi szél is fújt mellé:) persze minket nem zavart. olyannyira nem, hogy ezt követően még egy órán át csüngtünke gymás ajkain a buszomra várva:)egy jó szeles buszmegállóban:):)
egy másik igen jól sikerült randi egy kiállítás volt.igaz nem megnyitó, de így is nagyon élveztem. szeretek művészetekről beszélgetni másokkal. na ott is vagy 2 órát eltötlöttünk. rajtunk kívül senki más nem jött:)
diszkóban meg nem tudom, hogy lehet normálisan ismerkedni. nekem ugyan nem sikerült...persze biztos vannak, akiknek meg csak diszkóban van sikerélménye:):)
[3292]

Cikkajánló

A legmerészebb dolog... (Körkérdés)

A szex örömforrás - vagy mégsem?

Szerelmes szerepek

Szerelem, szerelem

Lazítás légyott előtt

Intim tájakon

Friss

A nyitott kapcsolatokról

Fórum

A terhesség első jelei
2020-09-17 - 16:25

Nemi betegségek
2020-09-15 - 17:08

Anális szex
2020-09-13 - 03:21

Maszturbálás
2020-09-13 - 03:18

Beszélgetünk
2020-09-13 - 03:18

Erotikus játékok
2020-09-13 - 03:17

Segédeszközök
2020-09-13 - 03:17

Merevedési zavarok
2020-08-18 - 09:53

Társkereső oldalak, vélemény
2020-08-07 - 05:35

Láb, harisnya és tűsarok
2020-06-19 - 22:24

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2020-06-19 - 18:44

Szüzesség elvesztése
2020-06-19 - 18:31

A méret a lényeg?
2020-05-04 - 06:50

Biszexualitás
2020-04-29 - 10:56

Női orgazmus
2020-03-08 - 20:29

Orális szex
2020-03-04 - 14:50

Barátság extrákkal
2020-03-03 - 09:05

Szexuális nevelés
2020-03-03 - 03:08

Pornográfia
2020-02-04 - 16:43

Hűtlenség, megcsalás
2019-11-25 - 22:41

Menstruáció
2019-10-13 - 19:11

Nők szexuális problémái
2019-08-06 - 23:37

Szex különleges helyeken
2019-07-17 - 16:01

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41