szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Harisnyák, cipők és gyönyörű lábak!

2004-06-05 | Andigirl, Kőszeghy Nimród | www.andigirl.hu

Látogatóink közül többen jelezték, hogy írhatnánk egy kicsit bővebben a fétisizmusról! Az interneten anyaggyűjtés közben, a fórumokat olvasva találtam rá egy hölgyre, aki jártasnak tűnt ebben a témában. Konkrétan a lábfétis témájú fórumokon olvastam több hozzászólását! Megkértem, írjon erről a témáról a szexualitas.hu olvasóinak! Íme!

fetisizmusSzigetszentmiklóson lakom, egy gyártó és forgalmazó kft.-nek vagyok a kizárólagos tulajdonosa és ügyvezető igazgatónője. Csinosnak mondott, jó lábú biszexuális lány vagyok. Vigyázok az alakomra, sportolok nőies (body step, spinning, aerobic) és kevésbé nőies (thai-box) sportágban is. Figyelek arra, hogy mit eszem és mikor. Már régen észrevettem, hogy az emberek felfigyelnek a lábaimra, férfiak és nők egyaránt. Ez csak tovább fokozta a mini szoknyák, harisnyák és tűsarkú cipők szeretetét. Könnyű dolgom van, mert imádom a szép és szexi lányokat, így ha nekem valami tetszik máson, azt én is megpróbálom magamon. Tehát a tükör előtt, ha azt látom, amit egy másik lányon szeretnék, akkor valószínűleg jól választottam. Nem tartom magam lábfétisisztának, hiszen engem éppen úgy vonzz egy lány haja, arca, dereka, melle, feneke, mint a lábai.

Ha lábfétisiszta lennék, akkor legmélyebb és legteljesebb kielégülésemet egy másik lány lába okozná, de ez nálam nem igaz. Mert a fétisiszták figyelme, érdeklődése és kielégülése, mindig az adott dologra összpontosul.

Nehéz meghúzni a határt, hogy ki fétisiszta és ki nem, hiszen minden férfi, fő érdeklődése a szexben azért valamilyen testrészre irányul. Vannak, akik mellcentrikusak (kb. 60%) ők véleményem szerint nem nagyon látnak tovább ennél. Megfigyeltem, hogy egy nagymellű nő, minden más tekintetben érdektelenné válik. Ők aztán tényleg nem látják a fától az erdőt. Mégsem nevezzük mellfétisisztáknak őket, mert valahogy a fétis szó különbséget, szégyellni való, nem megszokott dolgot takar. Tehát az elfogadott imádatnak a nők mellének, arcának, fenekének és a láb közti rész imádatának kell lennie! Valamint, ezen testrészek és testrések használatának. Aki ettől eltér, az szégyellje magát, gondolja az átlag.

fetisizmusAz viszont érdekes dolog, hogy a férfiak 50%-át erősen vonzza a nők lába. Ez a százalék már bőven elég lenne arra, hogy megalakuljon a második helyen a nők lábának imádata. Csakhogy most jön a megoszlás! Ugyanis vannak, akik a harisnyára, vannak akik a tűsarkú lábbelikre és vannak, akik a meztelen női lábfejre buknak. Így viszont már kevesen vannak ahhoz, hogy erről nyíltan beszéljenek. Gondoljuk csak végig. Ki ne hallotta volna még azt a barátjától, hogy "hú ezt a nőt de meg", vagy "de mellbe..." stb. Azt viszont kinek mondta a barátja a legbizalmasabb hangulatában, hogy "hú de a harisnyájára ....nék", vagy "hú de szopogatnám a lábujjait", "hú de a tűsarkú papucs és a talpa közé ...nék" -szerintem senki, pedig többen vannak mint gondolnátok. Valamint, figyelemre méltó, hogy ők még tisztelik magát a nőt! Ez persze lehet, hogy csak az miatt van, mert még szeppent réteg és ha általános lesz ez elmúlik, de bízzunk abban, hogy megmarad. Ugyanis, ha az örömlányok veszik észre előbb, hogy mennyire igény van az ilyen fajta erotikára, akkor aztán minden varázsát el fogja veszíteni a dolog és ismét annak fog jövedelmezni, akinek köze nincs hozzá!

Viszont mindenki azt hiszi, hogy ez egy betegség és nem szívesen beszél róla. Nem tudnám összeszámolni, hogy hány levelet kaptam, amiben férfiak azt kérdezik, hogy nagy gáz-e az ilyen irányú érdeklődésük? Ha rövid és tömör akarok lenni a válaszban, vissza szoktam kérdezni. Mennyivel normálisabb dolog egy nőnek a fenekét használni, mint a lábát? Csak ezt nem látjuk az egykaptafa pornófilmekben és nem beszélünk róla társaságban. Még egy bibi viszont van!

Mivel a pasik még maguk közt sem beszélnek róla, így a nők sem tudják, hogy bőven vannak ilyen férfiak. Ha pedig nem tudják és idegen nekik, miért állnának be a szégyellnivaló különbségek soraiba? Nekem több mint hetven testi-lelki barátnőm volt de egyiktől sem hallottam, hogy valakivel csinált volna ilyet, vagy igénye lenne rá. Egyszerűen témába sem kerül, miközben már lassan szégyellni való, ha egy modern hetero lány, még nem csókolózott a barátnőjével és akkor még finoman fogalmaztam. Csak ugye ezt látjuk minden házibulin, discoban, színpadon, filmeken és mivel megszokott, így teljesen normális. De jó nekem!!! :)))) Érdemes elgondolkodni a lányoknak is! Mennyivel elfogadottabb, ha egy lány elmondja a barátnőjének bizalmasan, hogy "ááá, nem voltam az illető sráccal, csak le ......tam" Mint az, hogy "hát a lábaim a végére jól néztek ki, harisnyám elázott, kiszakadt és nem maradt körömlakk a lábujjaimon".

Miben tudok segíteni?

fetisizmusTalán már az is segítség, hogy megírtam felkérésetekre a véleményemet. Valamint abban, hogy segítek a lányoknak/nőknek csinosan, szexisen öltözködni. Mert sok lány, még azt sem tudja, hogy a férfiak milyen figyelemmel kísérik a lábait. Vagyis kísérnék, ha látszana. Mindenki tudja, hogy ritka adottság az igazán formás láb. Még a modellek sem rendelkeznek minden estben szép futóművekkel. Viszont, biztosan tudom, hogy minden nő lábain lehet javítani megfelelő szoknyával, lábbelivel és harisnyával.

A tűsarok!

Ha igazán szexi cipőről beszélünk, akkor az minden esetben tűsarkú! Változnak korok, divatok. Voltak edzőcipős, mocsárjárós időszakok, most éppen boxoló cipő megy. De ha igazán csinos akarsz lenni, akkor csakis tűsarkút vegyél! Legyen az papucs, szandál, cipő, csizma hegyesebb vagy tompább orral az aktuális divatnak megfelelően, nyitott vagy zártabb változatban. A lényeg, hogy passzoljon hozzád és tudjál benne nőiesen menni. A lábfétisisztáknál nagyobb figyelemmel senki nem nézi meg a lábaidat és így ők azok az emberek akiktől a legtöbbet lehet tanulni ezen a téren. Ők azok akik nem csak a tűsarkú szépségét nézik, hanem egy csomó szexuális fantáziával ruházzák fel ezeket a cipőket és csakis ezeket! Viszont nem hinném, hogy bármely Nő vagy férfi szeme ne akadna meg egy igazán csini tűsarkún. Nincs az a női láb, aminek a szépségén ne emelne, hanem rontana, én legalábbis még nem láttam. Nem véletlen, hogy bármi is a divat a szépségversenyek kifutóin is mindig ezt látjuk és ha egy meztelen Nő szépsége csiszolásában csak egyetlen dolgot adhatnék rá, akkor az nem melltartó, nem bugyi és még csak nem is egy pár harisnya, hanem egy pár tűsarkú lenne.

A harisnya!

fetisizmus harisnyaAzt hiszem ebben a témában kevés ez a hely arra amennyit eltudnék mondani. Saját és még sokak véleménye szerint a legnőiesebb és legerotikusabb ruhadarab. Kivéve néhány kistestvérét térdfix, bokafix, titokzokni. Egyszóval illetve a három: vágyölő! Ezekről viszont nem is beszélnék. Az összes többi változat viszont igazi adrenalin bomba lehet, ha tudjuk viselni és odafigyelünk a részletekre. Megfelelő színű és nem több mint 20den-es combfix, harisnyanadrág, vagy éppen harisnya még nem minden! Tudni kell azt is, hogy mikor, mit és hogyan, ha csinos és szexi akarsz lenni.

A harisnyanadrág! Lehetőség szerint feketét és fehéret már ne vegyünk fel. Olyat sem aminek a lábujj része, vagy a sarka erősített szövésű, mert nem szexi! Néhány apró trükk a harisnyanadrággal kapcsolatban: A legrövidebb szoknyát ehhez vehetjük! Bugyit teljesen felesleges alá hordani! De azt sem árt tudni, hogy a lépésbetét részen kivágva, kiszakítva nem szalad tovább a harisnyanaci, ha pl. meglepit szeretnénk okozni barátunknak-barátnőnknek egy autós moziban.

A combfix! Lehet kifejezetten szexi, de éppen közönséges is, ha figyelmetlenek vagyunk! Egy combfixet vagy éppen térd fölé húzunk és akkor simán vehetjük a legrövidebb szoknyánkat, de ebben az esetben ne legyen csipkés szegélye! Ezt viszont nem árt harinaci alá, vagy éppen rá húznunk. Vagy húzzuk fel annyira, a combfixet, hogy a szoknya eltakarja teljesen! Ha éppen kilátszik mondjuk lépcsőmenetben, vagy kocsiból kiszállva, igen szexi látvány lehet! Ha viszont sima álló helyzetben kilóg a szoknya alól három, esetleg több centi csipke vagy visszahajtott rész, közönséges!

A harisnya! Mostanában egyre ritkábban lehet látni és kapni a harisnyatartó nélkül hordhatatlan harisnyát. Pedig az egyik legerotikusabb változat. A comb résznél, egyszerűen a saját anyagában visszahajtott, merev, rugalmatlan szálú harisnya, mely nem tartalmaz csipkeszegélyt, szilikon gumit, csak egyszerűen vége van. Igaz, percekig eltart mire minden kapcsot bekapcsolunk úgy, hogy minden a megfelelő legyen és akkor kezdhetjük elölről, -hiszen a bugyi alatta maradt és az úgy szabálytalan!! -Hát ezért én inkább sosem hordok bugyit, nem tudhatom mikor veszek fel harisnyatartós harisnyát!!! :-) (idézet a www.andigirl.hu lapról)


Kommentek

Tanulgato 2018-03-23 18:53
Èn csak harisnyát vagy combfixet hordok..van harisnyatartos,ès szilikonos is..ès az extra szexharisnyák alul nyitva persze...húzok bugyit!!mindig!!a harisnya tarto fölè ugymond..de soha nem a harisnyatartora.tehát,a harisnyatarot magasan a derekamra,majd fel a harisnyát ès ugy a falatnyi bugyi ami csak addig èr hogy ne menjen rá a harisnyatarto korcára..ilyen tèren elèg fura vagyok mert az intim rèszen nyitott bugyit használok,ami nyitott rèszèn gyöngysor huzodik..ez mindig bele süpped az ajkak közè..jó èrzès ès el sem tudnám kèpzelni a gyöngyök nèlkül..valahogy azok a titkos gyöngyök mindig emlèkeztetnek arra hogy nő vagyok,ès nem utolso sorban a járásomat is megváltoztatják..finomabban,kecsesebben mozgok tőlük ès a csípőm aprókat úgy ring mint az alma a fán az enyhe szellőben.
[8454]
Joe 2011-12-18 21:09
Csak az ilyen hölgyek jönnek be nekem..... "harisnya-tűsarkú" De legalább már találnék egy olyan lányt, aki imádja ezeket magán és alap lenne ez nála hogy így sexel velem! Szeretőben volt ilyen....
[8123]
Matyoo 2011-10-14 16:12
Hát nem tom!
Nekem minden vágyam hogy egy gyönyörű csj az etteremben az asztal alatt a harisnyás lábfejét az ölembe tegye és így izgasson fel!
[8031]
Shaba 2011-05-28 11:59
Maradéktalanul egyetértek az írásban foglaltakkal, a női alkat legkihívóbb, legdekoratívabb, leginkább figyelemfelkeltő része a láb, teljes hosszában, takarásban vagy majdhogynem fedetlenül, harisnyába (!) bújtatva vagy épp pőrén csak, ahogy a természet megalkotta... bár tagadhatatlan, harisnyában feszülő formás női lábnál aligha létezhet szebb és izgalmasabb látvány a világon. Talán csak a szeretett nő arca, de az már (szem, pillantás, ajkak metszése, mosoly, tincsek a homlokon) messze túlmutat a puszta formavilágon. A nő kincs, rejtély, örök titok, minden pillanatban megfejtendő, melynek az ember mégsem képes a végére járni – hála Istennek.

Azonban akad itt egy kérdés, mely régóta nyugtalanít, egy felvetés, melynek mindmáig nem voltam képes utánajárni: ahhoz legalábbis franciául kellene tudnom. Ugyebár Párizsban található az eredeti platina-irídium ötvözetű méterrúd etalonja, noha egyes országok ma már inkább nemesgáz-lézerrel szabványosítják a métert. Egy még gyermekkoromban hallott történet (anekdota) szerint Franciaországban található egy másféle etalon is, igaz, az nem SI-mértékegység szerint való. A női láb etalonja. Ez, ha nem is platinából öntve, állítólag a franciák első nemzetközi hírű sztárja, a revütáncos és sanzonénekesnő Mistinguett lábának formáját őrzi mint a tökéletes ívelésű női láb szabványa. Ez persze legalábbis szubjektív megítélés kérdése, mármint hogy kinek mi a tökéletes, ám a kérdés azóta is nyugtalanít: valóban megalkották egykor a női láb etalonját, és annak tényleg Mistinguett az ihletője, mintaadója?
[7784]
modjessz 2010-09-03 17:16
"ők azok akik nem csak a tűsarkú szépségét nézik, hanem egy csomó szexuális fantáziával ruházzák fel ezeket a cipőket és csakis ezeket!"
hála az égnek ezzel a mondattal megerősítetted bennem azt, hogy nem vagyok lábfetisiszta - és tényleg mi lábimádók is széthúzunk :)
mivel imádom a meztelen női lábat, főleg a formás lábujjakat (ami nem vastag és rövid és nem medvetalp társul hozzá) akár lehetnék az is, de amit kifejezetten nem bírok az a tűsarkú és a harisnya...

köszi :)
[7245]

Tovább az összes (23) kommenthez!

Név:
Hozzászólás:


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.

Cikkajánló

Keblek, tűsarkok, köhögés - Fetisizmus (1.rész)

Tévelygő szexualitás

Orgazmus, pornó és vibrátor

Szexualitás az idősebb korú nőknél

A férfi nemi szervei

Szakíts, ha bírsz!

Szavazó

Mikor voltál legutóbb nőgyógyásznál / urológusnál?

Fórum

Társkereső oldalak, vélemény
2020-08-07 - 05:35

Maszturbálás
2020-07-16 - 02:55

Erotikus játékok
2020-07-01 - 13:31

Beszélgetünk
2020-06-19 - 22:34

Láb, harisnya és tűsarok
2020-06-19 - 22:24

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2020-06-19 - 18:44

Szüzesség elvesztése
2020-06-19 - 18:31

A méret a lényeg?
2020-05-04 - 06:50

Biszexualitás
2020-04-29 - 10:56

Női orgazmus
2020-03-08 - 20:29

Segédeszközök
2020-03-05 - 05:15

Orális szex
2020-03-04 - 14:50

Barátság extrákkal
2020-03-03 - 09:05

Szexuális nevelés
2020-03-03 - 03:08

Pornográfia
2020-02-04 - 16:43

Anális szex
2020-02-04 - 16:41

Hűtlenség, megcsalás
2019-11-25 - 22:41

Merevedési zavarok
2019-11-20 - 11:45

Menstruáció
2019-10-13 - 19:11

Nők szexuális problémái
2019-08-06 - 23:37

Szex különleges helyeken
2019-07-17 - 16:01

A terhesség első jelei
2019-07-08 - 18:49

Nemi betegségek
2019-01-04 - 00:08

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2018-09-16 - 23:08

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Homoszexualitás
2014-03-10 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41

Become a Patron!