szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

A multiorgazmusos férfi

2004-04-28 | | Idézet "A multiorgazmusos férfi" c. könyv bevezetőjéből

A könyvből megtanulhatjuk, hogyan lehet több orgazmusunk erekcióvesztés nélkül, hogyan ismerhetjük fel partnerünk vágyának jeleit, hogyan sajátíthatjuk el azokat a technikákat, melyekkel teljesen kielégíthetjük partnerünket, hogyan léphetünk túl az impotencián.

multi orgazmusos férfi könyvHáromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, annak ellenére, hogy Nyugaton régóta összemosódtak.. Bár nyilvánvalóan nem olyan precízen, mint a nemiség mai tudományos kutatói, az ősi kínaiak részletes feljegyzéseket készítettek megállapításaikról a későbbi nemzedékek szexuális és spirituális keresői részére.

Nyugaton az 1940-es évekig nem készült hasonló munka, amikor megjelent Alfred Kinsey úttörő jelentése, melyben hasonlófelfedezésekről számol be. Jóllehet azóta több évtized eltelt, és állításait ismételten megerősítették a laboratóriumi vizsgálatok, a legtöbb férfi még mindig nincs tisztában multiorgazmikus poten­ciájával. Ezen ismeret és világos módszer híján pedig aligha érezhetik az orgazmus crescendója és a "nagy durranás" közötti különbséget.

A nyugati férfi szexualitás továbbra is helytelenül az elkerülhetetlen kiábrándulással, lehangolódással járó magömlésre ("elélvezés", "elmenetel"), mint célra összpontosít a szeretkezés örömteljes folyamata helyett. A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: "A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ez az öröm véget érne valaha. A gyakorlat rengeteg többletenergiávallát el, így egyszerüen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?"

A multiorgazmusos férfi bemutatja azt is, hogy elégítheti ki a férfi partnere multiorgazmusos potenciálját. Egyikük, aki három hónapja gyakorolta a könyvbeli módszereket, így számolt be tapasztalatairól: "Három nővel volt szexuális kapcsolatom, mióta gyakorolni kezdtem, és mind a három szerint velem volt a legjobb nekik az ágyban. Szó szerint ezt mondták: Ez volt a legjobb, amit valaha átéltem."

A könyvet olvasó hölgyek olyan titkokat ismerhetnek meg a férfiúi szexualitásról, amit csak kevés nő - és kevés férfi! - ismer. Az együtt olvasó párok a szexuális extázis és kielégülés olyan szintjeire bukkanhatnak, amelyekről aligha képzelték, hogy lehetségesek. Amint azt egy multiorgazmusos férfi partnernője megfogalmazta: "Mindig jókat szeretkeztünk, de most, hogy mindketten az öröm sok-sok hullámát tapasztaljuk, kapcsolatunk sokkal gazdagabbá és kiegyensúlyozottabbá vált. A többszörös orgazmus azonban csak a kezdete azoknak a mélyreható változásoknak, amelyeket ez a gyakorlat indított el a kapcsolatunkban. Szerelmünk ma már sokkal mélyebb és meghittebb, mint korábban."

A tény, hogy a férfi többszörös orgazmust élhet át, annyira megdöbbentő legtöbbünk számára, hogy csak nehezen hihetjük el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nők többszörös orgazmusát is csak az utóbbi negyven évben ismerték fel és fogadták el "normális" -nak. Még megdöbbentőbb azoknak a nőknek a száma, akik multiorgazmusossá váltak - mihelyt megtudták, lehetséges. Az öt­venes évek óta, amikor Kinsey tanulmányozni kezdte a női szexualitást, a többszörös orgazmust átélő nők száma több mint háromszorosára emelkedett, 14 százalékról 50 fölé!3 Az 1980-as években két szexológus, William Hartman és Marilyn Fithian, megállapította, hogy az általuk vizsgált férfiak 12 százaléka multiorgazmusos. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ez­zel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmus ra való készségüket.

A jelen könyvben mind az ősi taoista gyakorlatokat, mind a legfrissebb tudományos ismeretanyagot segítségül hívjuk, hogy be­mutassuk Önöknek, hogyan válasszák el az orgazmust a mag ömléstől, hogyan éljenek át többszörös orgazmust és hogyan fejlesszék általános egészségi állapotukat. A taoisták eredetileg a keresők egy csoportja volt az ókori Kínában (i. e. 500 körül), akiket különösen az egészség és a szellemi (spirituális) fejlődés érdekelt. Bár az általuk kidolgozott szexuális technikák több mint kétezer évesek, ma is éppoly hatékonyak, mint hajdanán. Mivel az itt bemutatott mód­szereket mintegy 15 éve kezdtük terjeszteni Nyugaton, azóta egy fajta "csendes szexuális forradalom" zajlik azok között, akik kipróbálták és hatásosnak találták ezeket a módszereket. Hitünk szerint azonban az egyetlen valódi bizonyíték saját testünk. Reméljük, hogy saját tapasztalatuk alapján döntenek, hogy elfogadják vagy elvetik az itt közölteket.

A többszörös orgazmus nem csak tinisrácok, szokatlanul szerencsés idősebb urak vagy vallásos beavatottak osztályrésze. Egy har­mincas éveiben járó szoftverkereskedő, aki "cinikus, ideges New Yorki" címmel illeti magát, egy este leült a könyv gyakorlataival, és hat orgazmusig jutott: "Az egymás utáni orgazmus ok egyre erő­teljesebbek voltak. Ez az egész egyetlen korábbi tapasztalatomhoz sem fogható. De a legmeglepőbb dolog, hogy elmúlt a munkaköri nyavalyám, ami a túlzásba vitt munka miatt kerülgetett. Másnap reggel teljesen egészségesen ébredtem, sokkal energikusabban, mint addig bármikor. " A taoista szexuális tanítások szerint a magömlés nélküli többszörös orgazmusok optimális egészségi állapothoz segítik a férfit, sőt, hiszik vagy sem, meghosszabbítják az életet.

A taoista szexualitás, amelyet szexuális kung-funak is neveznek, a kínai gyógyászat egyik ágaként indult. (A kung-fu szó szerint gyakorlatot jelent, tehát a szexuális kung-fu jelentése "szexuális gyakorlat".) Az ősi taoisták maguk is gyógyítók voltak, és épp­úgy törődtek a szervezet fizikai jól-létével, mint a nemi örömszer­zéssel. A szexuális kung-fu növeli a férfiak életerejét, hosszabbítja életüket, és lehetővé teszi, hogy elkerüljék a magömléssel járó fá­radtságot és kimerültséget - és ez szó szerint a magtalanság elejét veszi.

Az 1. fejezetben felsoroljuk a férfiak többszörös orgazmusának keleti és nyugati bizonyítékait. A legújabb tudományos kutatási eredményeket is kifejtjük, melyek ugyancsak megerősíteni látszanak az ősi taoisták ismereteit az ejakuláció nélküli orgazmus fontosságáról. Miközben ezekről a meglepő tanulmányokról számolt be, a New York Tímes arra a következtetésre jutott, hogy "Az ivarsejttermelés sokkal nehezebb feladat, mint ahogy a tudósok korábban gondolták, és megosztja azokat az erőforrásokat, amelyek egyébként a férfi hosszú távú egészségét biztosítanák. "

Az elmélet azonban gyakorlás nélkül értéktelen. Ezért a 2. és 3. fejezetben ismertetjük az egyéni gyakorlatokat, melyek segítsé­gével fejleszthetjük multiorgazmusos képességeinket - akár van nemi partnerünk, akár nincs. Sok férfi már egy-két héten belül tapasztalhat többszörös orgazmust, és legtöbben három-hat hónap alatt képesek elsajátítani a módszert.

A 4. és 5. fejezet megtanít ja a páros gyakorlatokat, amelyekkel megoszthatjuk a szexuális kung-fut partnerünkkel, és olyan örö­mökben részesíthetjük őt, amilyenek létezéséről még csak nem is álmodott.

Bár a teljes könyvelolvasásából is nagyon sokat profitálhatnak, a 6. fejezet kifejezetten a hölgyek számára íródott, olyan tudniva­lókat tartalmaz, melyekkel segíthetnek partnerüknek - és önmaguknak - multiorgazmusos potenciáljuk kiteljesítésében.

A 7. fejezet meleg férfiak részére készült, és azokkal a speciális gyakorlatokkal foglalkozik, amelyek hasznukra válnak, hogy hajla­muknak megfelelő, kielégítő és egészséges multiorgazmusos nemi életet élhessenek.

A 8. fejezet a szexuális nehézségekkel bajlódó férfiak gondjaival foglalkozik, így a korai magömléssel, az impotenciával és a nemzőképtelenséggel. A taoista szexuális tanítások teljesen új megközelítést kínálnak ezeknek a problémáknak az átgondolás ára és leküzdésére.

Végül a 9. fejezetben tanácsokat adunk, hogyan részesülhet­nek a férfiak és társaik életük végéig a meghitt szexuális gyönyö­rökben. Külön szakasz foglalkozik a középkorú és idős férfiakkal, akik gyakran panaszkodnak szexuális étvágyuk és potenciájuk ha­nyatlására. Bemutat juk a multi orgazmus os férfiakról készült felméréseket, melyek ellentmondanak a széles körben elterjedt hi­edelemnek, miszerint a férfiak nemi élete tizenévesen a legintenzívebb, onnan pedig fokozatosan lanyhul. A taoisták mindig is tudták, hogy ha egy férfi megismeri nemiségének valódi termé­szetét, az csak fejlődni fog korának előrehaladtával. Ennek a fejezetnek az egyik szakasza kitér arra, hogyan nevelhetjük fiainkat az egészséges és kielégítő nemi életre. Bárcsak a mi apáink tud­ták volna mindezt!

Kínában készültek a világon először a legátfogóbb és legrészlete­sebb szexuális útmutatók. A multiorgazmusos férfi című könyvben foly tat juk ezt a hosszú hagyományt, és ellát juk a férfiakat és társaikat gyakorlatias, nyílt útmutatással nemi életük átformálásához. Bár a taoista szexuális tanításokban a nemiség és a spiritualitás nem válik szét, úgy találtuk, hogy néhány olvasó inkább csak a gyakorlati szexuális tanácsok iránt érdeklődik, míg mások többet akarnak tudni nemiségük megszentelt dimenziója felől. Ezért az elemi módszerekkel kezdünk, amelyre minden olvasónak szüksége van a multiorgazmusossá váláshoz, majd fokozatosan mutatjuk be a kifinomultabb technikákat azon olvasóinknak, akik a szexualitást egészségük fejlesztéséhez illetve spirituális életük elmélyíté­séhez vezető ösvénynek tekintik.

Érdemes megjegyeznünk, hogy a jelen könyv nem foglalkozik a taoizmussal sem filozófiai, sem vallásos értelemben. (Az egyik szerző, Mantak Chia, már több mint tíz könyvet írt, amelyek eme ősi hagyomány gyakorlati tanácsaival foglalkoznak, és amelyekből átfogó egészségfejlesztő rendszert - Gyógyító Tao - dolgozott ki.) Itt tudományos vizsgálatokkal is alátámasztott, gyakorlati taoista technikákat kínálunk azoknak az olvasóknak, akik saját nemiségük mélyebb átélését keresik, s nem valami újabb vallásos irányzatot.

Reményeink szerint a jelen munka további tudományos kutatásokra ösztönöz, hogy megerősítsék illetve felülvizsgálják az itt ismertetett elméletet és gyakorlatot. Hitünk szerint a titkolózás és a kultúrsovinizmus ideje lejárt. Kelet és Nyugat megoszthatja tudását minden újkori szerelmes javára, akik nemi életük beteljesülését keresik ebben az érzéki zűrzavaroktól terhes korban.

Kiadó: Lunarimpex Bt.
Kiadás éve: 2001
ISBN 963 9219 10 X
236 oldal
Bolti ára: 1820 Ft

Tartalomjegyzék

A könyv elején és végén eltérő csoportosítású tartalomjegyzéket találunk, ezért közöljük mindkettőt.

A könyv elején található tartalomjegyzék


KÖSZÖNETNYÍLVÁNÍTÁS

BEVEZETÉS

ELSŐ FEJEZET

A bizonyítéka nadrágban
Agyhullámok és reflexek
Bizonyítsd be!
A kis halál

MÁSODIK FEJEZET

Ismerd meg Tenmagad!
A testünk
Energiánk
Izgalmi állapot, izgatás
A magömlés
Az orgazmus

HARMADIK FEJEZET

Hogyan lehetünk multiorgazmusosak?
A légzés alapjai
A koncentráció fejlesztése
A szexuális izmok erősítése
Egyéni örömszerzés és egyéni gyakorlás
A magömlés szabályozásának elsajátítása
A szexuális energia szabályozásának elsajátítása
A hideg felhúzás
A nagy felhúzás
A külső retesz
Mikor álljunk le?
Mikor engedjük ki a magfolyadékot?

NEGYEDIK FEJEZET

Ismerd meg partnered!
A női test
A nő orgazmusa
A nő izgalmi állapota

ÖTÖDIK FEJEZET

Hogyan lehetünk multiorgazmusos párok?
A társ kielégítése
Lökési technikák
A keverés haladó művészete
A nagy felhúzás két személyre
Az örömöt és egészséget fokozó testhelyzetek
Szeretkezés szellemi szinten
Mikor álljunk le?
Mikor kezdjünk?
Néhány szó a biztonságos szexről

HATODIK FEJEZET

A kielégülés garantált
Nőknek
Többszörös orgazmus férfiaknál?
Miért pont én? Miért pont ő? Miért pont ez?
Segítség a társnak
Segítse önmagát a multiorgazmusossághoz
A nehézségek leküzdése

HETEDIK FEJEZET

Yang és Yang
Tanácsok meleg férfiaknak
Nem tudok leállni, amíg nem kaptam eleget
A szexuális energia ápolása
Sokoldalúság
Monogámia és partnerváltogatás
Biztonságos szex
Szexuális gyógyítás

NYOLCADIK FEJEZET

Mielőtt hívná a csőszerelőt
Nincs vége, mielőtt vége:
Leszámolása korai magömléssel
Kígyóbűvölés: Az impotencia leküzdése
Ó, Uram, lehetne pár centivel több?
A hímvessző megnagyobbítása
Mennyi spermára van szüksége egy férfinak?
A spermiumszám emelése
A micsodám?
A prosztatabántalmak megelőzése és enyhítése
A szex nem pizza:
a szexuális traumák gyógyítása

KILENCEDIK FEJEZET

Szeretkezés egy életen át
A szex és az öregedés
A szeretet életben tartása
Szexuális életünk időszakai
Nincs szabad szerelem
Fiaink felvilágosítása
Szex, titkolózás és a Tao

JEGYZETEK

A KÖNYV ILLUSZTRÁCIÓI

GYAKORLATOK

VÁLOGATOTT IRODALOM

FÜGGELÉK


A könyv végén található tartalomjegyzék


ELSŐ FEJEZET

1. Egy multiorgazmusos férfi izgalmi görbéje

MÁSODIK FEJEZET

2. A férfi szexuális anatómiája
3. A Mikrokozmikus Pálya
4. Az orgazmusos potenciál

HARMADIK FEJEZET

5. Hasi légzés
6. A PC izom
7. A hímvessző reflexológiája
8. A magömlés késleltetése elszorítással
9. Herezacskóprés
10. Az energia felhúzása a koronához
11 . A nyelv szájpadláshoz érintése
12. Az energia leengedése a köldökhöz
13. Keresztcsonti és koponyai pumpa
14. Az energia leengedés a lábhoz és alábfejhez
15. A külső retesz
16. A farkcsont és a végbél közötti bemélyedés masszírozása
17. A keresztcsonti lyukak masszírozása

NEGYEDIK FEJEZET

18. A nő szexuális anatómiája
19. Diszkrét és folytonos többszörös orgazmus nőknél

ÖTÖDIK FEJEZET

20. Sekély és mély lökések
21. Ki-be és fel-le irányú lökések
22. A hüvely reflexológiai pontjai
23. A keresztcsont forgatása
24. A férfi felül póz
25. A nő felül póz
26. Oldalsó póz
27. A férfi hátulról póz
28. A Taoszimbóluma
29. Energiacsere

HATODIK FEJEZET

30. A szeméremtesti és a medenc ei ideg
31. A nő PC izma
32. A kőtojás gyakorlat
33. A méh
34. A méh helyének meghatározása
35. A szexuális energia felhúzása

NYOLCADIK FEJEZET

36. Heremasszázs
37. Hereütögetés
38. A hímvessző és a here inai nak nyújtása
39. A hímvessző tövét és a szeméremcsontot összekötő függesztő szalag

Kapcsolódó cikkek:


Kommentek

Eagle-Eye [FF] 40 2020-09-29 18:39
Van akinek sikerült elsajátítani a könyvben leírt technikákat? Esetleg használja már egy ideje? Mik a tapasztalatok? Mennyire valósak a könyvben ígért pozitív hatások? Érdemes belevágni?
[8528]
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2010-05-04 18:53
A tantrikus szeretkezés nem csak a férfi orgazmus közeli állapotáról szól, hanem arról , hogy mindketten orgazmus közelben lebegünk, egyszerre. Azaz kezdő szinten 20 másodpercenkénti, haladó szinten 10 mp-kénti, profi szinten (meg sem mozdulunk), pár mp-kénti orgazmus közeli állapotot tapasztalunk meg. Az kevés, hogy sokszor vagyok orgazmus közelben és, hogy sokszor állunk meg , hogy el ne menjünk. Ez így tág fogalom... sokszor?. Pontos számok vannak arra nézve, hogy milyen potencia (libidó, hímvessző feszesség) mellett mennyi izgalomra van szükség, hogy az kompenzálja az orgazmusból származó energia veszteséget. Az elélvezés lehetsége ritkán szűnik meg, amit gyakran (mindig) megtapasztalunk, az a hímvessző feszességének fokozatos csökkenése, ha már elmozdítható 2 kg terhelésre a hímvessző, akkor a tendencia esik.
Akik igazán magas szinten művelik a nemi életet, azok pusztán a gátizom mozgatására tökéletesen fel tudják állítani a hímvesszőjüket és úgy is tartják. Az indiai szent emberek így bizonyítják, hogy megőrizték az Isteni energiájukat.
Egyébként fiatal gyermekként képes még a férfi erre, de idővel nem megfelelően töltődve, a kisülések kimerítő hatása miatt lasan elindul a potencia vesztés.
Az pedig gyengébben érezhetőséget jelent a nő számára...
A szexuális energia nem érzelmi alapú, ám az érzelmek, psziché, mentális hatások mozgatják, de nem pótolhatják, nem helyettesíthetik, nem táplálják.
A szexualitás másképpen működik, mint ahogy nagyvonalakban filozófálgatunk róla, körbe írogatjuk, elmélkedünk, találgatunk, próbágatunk egy-s-mást, kisebb-nagyobb sikerrel.
A szexuális energiánkat úgy lehet elképzelni, mint egy akkumlátort a kocsiban, csak némiképp bonyolultabb biokémiai (hormon) és bioenergetikai (izgalom) folyamatokból tevődik össze. A mérce a hímvessző és a csikló merevedése, reakció ideje. Az orgazmus készség nem jelenti azt, hogy rendben a potencia, nem teljes merevedés mellett is simán el lehet élvezni, bár ennek a minősége gyatrább.
Klinikai kísérletekre készülök, bizonyítván a világnak, hogy a boldogságunk a lelkiség, szellemiség és a testiség együttes harmóniájával valósítható meg. Lélek: szeretet, szellem: tudás, test: szexualitás. Én a szexualitással, mint bioenergia, azaz egy Isteni erő, gyönyör-energia birtoklásával, fejlesztésével és irányításásval foglalkozom.
Szerelem nélkül, pusztán szimpátia alapján is működik. Az igaz, hogya szerelem lobbantja a gyönyört, de én lassabban is fel tudok jönni az élvezetek legfelsőbb fokára: MULTIORGAZMUS-ra.

Pusszancs szerelmes vágyakozó, álmodozó, forróságokban tocsogó publikum!

Üdv: Vivi
[6911]
iqtower [FF] 58 2010-03-15 08:04
Egy időben gyakoroltam ezt a multi orgazmusos dolgot.
DE!
Ez csakis és kizárólag harmonikus párkapcsolatban működik!
Első alapelve az egymás feltétlen szeretete.
Második alapelem az idő.
Elég sokáig kel gyakorolni mire eléri az embert azt felkészültségi szintet, hogy már a szerelmi együttlét első perceitől kezdődően orgazmus közeli állapotban lehessen, és sokáig képes legyen tartani ezt a szintet, s közben gyakral el is érje az öröm csúcspontját.
Akkoriban rendkívül intenzíven sportoltam is, és a sok sex nem csökkentete a teljesítőképességem a sportban sem.
A multiorgazmust véleményem szerint egy izomból történő brutál sex nem fogja soha meghozni!
Csodálatos dolog átélni a szerelmünkkel ezt a csodát, de egyben veszélyes vizek is ezek!
Kizárólag ostobáknak és vakmerően bátraknak ajánlom.
Aki elveszíti párját egy ilyen csoda után annak a fél leke is vele hal ... (van aki túl sem éli)
[6771]
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2010-03-15 04:17
Lehetőséget adunk a fejlődésre, amikor gyermekáldást vállalunk.
[6770]
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2010-03-15 04:14
Sziasztok!

A MULTIORGAZMUS a legnagyobb (visszaerősített) potencián, a legérzékenyebb állapotban, közvetlenül orgazmus előtt EGY (szétáradás, elönt a forróság, tantrapont) és KÉT (pihentetés) lépések közötti lebegtetésben valósul meg a legintenzívebben, ezt egy finom, nedves tág helyen lehet csak megvalósítani, gyengéden hullámozva.

A homoszexualitással én sem tudok mit kezdeni, mert szívem szerint a szaporodás egy természetes folyamat, hiszen a leszületendő lelkeknek tisztulniuk, fejlődniük, változniuk kell.
Lehetőséget adunk a fejlődésre, amikor gyermek áldást vállalunk.
[6769]

Tovább az összes (9) kommenthez!

Név:
Hozzászólás:

Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.

Témakörök

Friss

Egy megbízható hormonmentes fogamzásgátló módszer

A nyitott kapcsolatokról

Cikkajánló

A nemi öröm - Gyakorlati útmutató

Mit bír el egy szerelem?

Szodoma százhúsz napja

Szerelmi reflexológia

Más állapot a szerelemben

Szexualitás a testi fogyatékosoknál

Szavazó

Mikor voltál legutóbb nőgyógyásznál / urológusnál?

Fórum

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2021-06-26 - 08:04

Anális szex
2021-06-01 - 10:16

A méret a lényeg?
2021-05-13 - 02:49

Maszturbálás
2021-05-04 - 15:09

Homoszexualitás
2021-03-28 - 18:47

Szüzesség elvesztése
2021-03-12 - 14:56

Beszélgetünk
2021-02-21 - 23:21

Hűtlenség, megcsalás
2021-02-18 - 00:43

Orális szex
2021-02-08 - 21:24

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2020-12-07 - 06:15

A terhesség első jelei
2020-09-17 - 16:25

Nemi betegségek
2020-09-15 - 17:08

Erotikus játékok
2020-09-13 - 03:17

Segédeszközök
2020-09-13 - 03:17

Merevedési zavarok
2020-08-18 - 09:53

Társkereső oldalak, vélemény
2020-08-07 - 05:35

Láb, harisnya és tűsarok
2020-06-19 - 22:24

Biszexualitás
2020-04-29 - 10:56

Női orgazmus
2020-03-08 - 20:29

Barátság extrákkal
2020-03-03 - 09:05

Szexuális nevelés
2020-03-03 - 03:08

Pornográfia
2020-02-04 - 16:43

Menstruáció
2019-10-13 - 19:11

Nők szexuális problémái
2019-08-06 - 23:37

Szex különleges helyeken
2019-07-17 - 16:01

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41