szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Forró szex

2006-09-10 | | szexualitas.hu www.szexualitas.hu

Gyakorlatias és szórakoztató, végletekig szókimondó. Olyan könyv, melyet minden nőnek és férfinak el kell olvasnia. Tökéletes közös olvasmány, benne működőképes tippek, technikák sokasága. Haszonnal forgathatja mindenki, legyen akár kezdő vagy rutinos szerető.

Bevezető

forró szexMindenki lehet jó az ágyban. Az intim méretek nem számítanak. A külső sem számít. Nem kell ahhoz nyakig érő combú modellnek, vagy sportkocsit vezető vagánynak lenni, hogy valakiből a legjobb szerető legyen. Viszont alapos, gyakorlatba átültethető tudás kell hozzá. Mert könnyebb mondani, mint csinálni.

Majdnem mindenki beszél a szexről. Folyton azzal dicsekszünk, milyen jót hancúroztunk az ágyban, és mindig arra célozgatunk, hogy „azért" nézünk ki olyan elgyötörtnek a munkahelyen. Viszont ritka az olyan, amikor részletesen beszámolunk a valóságról. Jane bi- zalmasan közli, hogy Brad kielégítette orálisan, és az volt a legfantasztikusabb szex az életében, de nem megy bele a nyelvmozgást elemző részletekbe. Miért? Fogadni mernék, ilyesmire nem szoktunk kérni másokat.

Ezért vásároljuk a szexkönyveket, hogy megtudjuk belőlük a legapróbb részleteket is, melyeket nem merünk megkérdezni barátainktól vagy a kedvesünktől. A baj az, hogy sok esetben nem azt tudjuk meg, amit szeretnénk. A kézikönyvek rendszerint tele vannak hamis csillogással, általánosságokkal, és elkerülik például az olyan témákat, mint: milyen nagy szükségük van a nőknek a csiklójuk izgatására, vagy a férfiak feneke sem közömbös az izgatásra. Ez jól hangzik, de ha az ember nem tud mit kezdeni az információval, akkor nem ér semmit.

Ezért más a Forró szex. Ahelyett, hogy azt feltételezné, mindent tudunk, abból indul ki, hogy nem tudunk semmit, és fokról-fokra juttat el minket a részletekhez.

Ez a könyv nemcsak az alapokkal foglalkozik. Haladók is rengeteg ötletet meríthetnek belőle ahhoz, miként tegyék boldoggá életük szerelmét. Mindenkinek azt tanácsolom azonban, olvassa el a bevezető fejezeteket is. Sokszor azoknak van legnagyobb szükségük a tanulásra, akik azt hiszik magukról, hogy mindent tudnak. A szex egy kicsit olyan, mint a gépelés. Két ujjal mindenki tud billentyűket ütögetni, de igazán jól csak akkor tudja csinálni, ha elvégez egy titkárnői tanfolyamot, és minden nap gyakorolja. Térjünk vissza alapszintre, ha csak azért is, hogy ellenőrizzük, hol tartunk. Ne hagyjuk, hogy mások befolyásoljanak minket: a szexet igenis meg lehet tanulni, és fejlődni is lehet benne.

Teljesen hétköznapi nyelven írtam ezt a könyvet a fent említett okokból. A korrekt, tudományos kifejezések elrettentőek lehetnek, és most itt nem olyasmire gondolok, mint az „éjszakai magömlés" – ezt mindenki érti. Lehet, néha nem is egészen a megfelelő kifejezéseket használom, de úgy gondolom, jobb, ha nevén nevezzük a dolgokat, ahogy a mindennapok során is tesszük.

Valamennyire bűnös vagyok, mert helyenként általánosítok. Ha valakinek ez sérti a személyét, bocsásson meg nekem, de ha minden egyes esetben személyes hivatkozásokkal, kivételekkel éltem volna, akkor tövig koptathattam volna a kezem a számítógép klaviatúráján.

A Forró szex című könyvemet nemcsak azért írtam, hogy az első betűjétől az utolsóig elolvassák, de arra is alkalmas, hogy belelapozzanak, ha valakinek úgy tartja kedve. Mivel a szex csak úgy lehet jó, ha mindketten elkötelezettek a jó szex iránt, ezért az útmutatások külön szólnak a férfiaknak, külön a nőknek. Könyvem nem kötődik az életkorhoz. Szexuális életünk minden egyes szakaszát felöleli, mint az első önkielégítés, szüzességünk elvesztése, szex terhesség idején, monogámia, monotónia stb. Hozzásegít minket ahhoz, hogy elvessük gátlásainkat, hatékony kommunikációt építhessünk ki egymás között. Es rengeteg tippet, tanácsot tartalmaz.

Egy rövid idézet a könyvből

Mit érzünk orgazmus közben?

Az első orgazmusom alkalmával azt hittem, bepisiltem. A nővérem szekrényében találtam egy elektromos masszírozót, és ki akartam próbálni. Felvetődött bennem, mi lenne, ha oda nyomnám egy pillanatra a vibráló készüléket. Az egy pillanatból több perc lett, és teljesen elképedtem az érzéstől. Nem tudtam, hogy orgazmusom volt, csak annyit, hogy valami történt velem.

A nők 34 %-a mondja azt, fontos, hogy a szeretkezés során partnerének is legyen orgozmusa. 50 %-uk pedig kijelenti, csak az ő orgazmusuk lényeges.

Ha mostanában megkérdezik tőlem: "Honnan tudom, hogy orgazmusom van?" - tudom, hogy klitoriális orgazmusuk biztosan nem volt, esetleg vaginális. Az is csodálatos, csak nem olyan drámai, mint az előző. A klitoriális orgazmus olyan "most-vakarjatokle-a-plafonról" érzést vált ki, semmivel sem téveszthető össze, ezért mondtam, ha ezt átélik, többé már nem tesznek fel ilyen kérdést.

Az orgazmus jó állapotban tartja a keringési rendszert, megszépíti a bőrt, javítja az izmok tónusát, csökkenti a menstruációs görcsöket. Érzelmileg pedig oldja a feszültséget, az idegességet.

Ám ha tisztában vannak is az orgazmussal, tovább kíváncsiskodnak mind a férfiak, mind a nők. Az enyém olyan, mint másoké? Mindenki ugyanazt érzi, amit én? Pszichológiai értelemben nem, mert anynyiféle orgazmus létezik amennyi személyiség van a világon.

Mit érez a nő

"A szex egészen más egy új pasival, akire vágyik az ember, mint azzal, akivel hosszú távú kapcsolatban él. Már akkor is nedves vagyok, amikor a közelében vagyok. A helyzet iróniája, hogy minél jobban felizgulok, annál kevesebb esélyem van az orgazmusra. A végén már csak arra vágyom, hogy belém hatoljon.

Teljesen mindegy, hol érint meg, mintha minden testrészem összeköttetésben állna lüktető vaginámmal, és csak azt várom, hogy bennem legyen. Az első behatolás a legjobb, mert azzal kielégíti sürgető vágyamat.

Ha nagy van neki, és jó mélyen belém hatol, csak egy pillanatig érzem a fájdalmat, mert az átalakul valamilyen lágy, örömteli hullámzássá. A vaginám összerándul, de nem úgy, mint a klitoriális orgazmus esetében. A vaginális orgazmus nagyobb területet érint – szinte az egész testemet átjárja az a bizonyos hullámzás. A klitoriális orgazmus a csiklómból sugárzik szét, és a kirobbanó érzés semmihez sem hasonlítható.

Maszturbálással pár perc alatt el tudok menni. Ha férfival vagyok, ki kell zárnom őt a tudatomból, hogy csak a saját élményemre koncentrálhassak. Más szóval: magamra kell gondolnom, nem rá. Az orális szex a legjobb – igazán intenzív és erőteljes érzéseket kelt bennem. Amikor hozzáfog, mindenem érzékeny, és mindent olyan csodálatosnak érzek. Furcsa, de néha az az érzésem, mintha nem is lenne testem, csak az a pici terület. Ha akkor levágnák a karom, nem is venném észre.

A csúcson megfeszülnek az izmaim, összeszorítom a lábam és a fenekem. Elönt a forróság, mintha tűz égetne. A vaginám elkezd lüktetni, és az eltart jó néhány másodpercig. Én nem sikoltozom, csak szaggatottan, nehezen és gyorsan lélegzem. Néha csak három vagy négy erős izom-összehúzódásom van, aztán semmi. Máskor, ha folytatja a nyalogatást, még érzek néhányat, és úgy érzem, mintha folyadék távozna a vaginámból, persze a lepedőn nem szoktam találni semmit. Az orgazmus után eltávolítom magamtól a férfit – túlságosan érzékeny vagyok, nem akarom, hogy hozzám érjen. Körülbelül 10 másodpercig tart az egész, de többnek érzem. Teljesen kimerülök, és nem bírom, ha a közelemben marad a férfi. Szédülök is, ezért feküdnöm kell néhány percig. Gondolom ezért hívják a francia nők az orgazmust le petit mort-nak, azaz kis halálnak.

Nemcsak a férfiaknak vannak éjszakai magömléseik. A nők 10-20 %-a ébred időnként orgazmusra.

Szerintem nagyon kevés nő él át orgazmust. Sokan a csúcs közelébe jutnak, de az még nem orgazmus. Olykor szeretnék férfi lenni, mert ők ebből a szempontból olyan szerencsések. Akkor mennek el, amikor akarnak, a nőknek pedig meg kell küzdeniük érte. Még nem hallottam olyan nőről, aki a csúcshoz közeledve le akart volna állni."

Tartalomjegyzék

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

BEVEZETŐ

1. ÖNKIELÉGÍTÉS
Az első, legfontosabb, "ha-kihagyod-kudarcra-vagy-ítélve" lépés ahhoz, hogy valakiből szex-szakértő legyen

2. ELŐJÁTÉK
Ebből nemcsak előétel, hanem főfogás (sőt desszert is) lehet!

3. KÖZÖSÜLÉS
Pár új szempont a jó öreg tili-tolihoz

4. ORGAZMUS
Az a (szerencsés esetben) 30 másodperc, amely ú-ú-ú-úgy kell, mint egy falat kenyér!

5. SZEXETIKETT
A kompatibilis Úr és Hölgy keresése anélkül, hogy hülyét csinálnánk magukból

6. FOGAMZÁSGÁTLÁS ÉS NEMI BETEGSÉGEK
A nem kívánt terhesség, egyéb dudorok és az éjszakai viszketés elkerülése

7. TELJESÍTÉSI GONDOK
Miért nem megy a szex, és miként terelhető vissza régi kerékvágásába

8. KOMOLY, SZEXHEZ KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK
Az abortusz, nemi erőszak és vérfertőzés következményei

9. FANTÁZIÁLÁS
Felejtsük el a "de-én-azt-hittem-hogy-szeretsz"-dolgot - inkább hancúrozzunk helyette

10. SZEXMÍTOSZOK
A legtöbb pár 2,5-szer csinálja egy héten; legjobb barátunk többször, mint mi és egyéb szexszel összefüggő titkok, hazugságok

11. MELEGEK, LESZBIKUSOK
Én is az vagyok? Ő is az? Most hogyan tovább?

12. HÉTKÖZNAPI PÁROK, KIVÉTELES SZEX
Bocs, mit is mondtál... monogámia vagy monotónia?

13. KEDVES NAPLÓM! MA OLTÁRI NAGYOT SZEXELTEM!
Hatan, akik naplót vezettek szexuális életükről

FÜGGELÉK

SZEXSZÓTÁR
"Az a G-pont olyan jól hangzik - hol lehet kapni?" Olvassák el az alábbiakat, és akkor nem fognak ilyen kérdéseket feltenni


Kommentek

Csücsök 2010-02-28 16:02
"Olykor szeretnék férfi lenni, mert ők ebből a szempontból olyan szerencsések. Akkor mennek el, amikor akarnak."

Na ez nem igaz teljesen. Néha bizony akármit csinálok nem sikerül áttörni a gátat. Csak végig baromi jó érzés.
De az írásod amúgy egész jó. Majd megpróbálom valahol megszerezni a könyvet.
[6724]
mimi 2009-12-11 22:42
nekemm meg nem volt orgazmusom pedig volt mar 1 par baratom...mostani baratommal nagyon jol erzem magam mas mind a tobbi de igyse erzek semmit.........nem tudom h valaha fogom e erezni...
[6492]
BLANCHE [NŐ] 59 2009-05-07 10:08
Nagyon jó könyvnek tartom. Nyíltan és őszintén beszél a szexualitás minden területéről nemtől, kortól, nemi identitástól függetlenül, tabuk nélkül. Jók benne a kis sztorik, intim vallomások.
Nekem azért is tetszik, mert sok mindenről én is hasonlóan vélekedem.
Kezdőknek és haladóknak egyaránt tudom ajánlani, a legjobb, ha együtt olvassátok a párotokkal.
A lányaimnak feltétlenül a kezükbe adom majd.
[5656]
Christin@ [NŐ] 33 2007-09-28 13:56
Ez a könyv egy kincs! :)
Én személy szerint ajánlom mindenkinek!
[876]
Név:
Hozzászólás:

Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.

Témakörök

Friss

Egy megbízható hormonmentes fogamzásgátló módszer

A nyitott kapcsolatokról

Cikkajánló

Szerelem, szerelem

Gyógyító szex

Szexbajok

A multiorgazmusos pár (1.rész)

Fogamzásgátlás a nemi aktus után

Szerelem szülés után

Szavazó

Mikor voltál legutóbb nőgyógyásznál / urológusnál?

Fórum

Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
2021-06-26 - 08:04

Anális szex
2021-06-01 - 10:16

A méret a lényeg?
2021-05-13 - 02:49

Maszturbálás
2021-05-04 - 15:09

Homoszexualitás
2021-03-28 - 18:47

Szüzesség elvesztése
2021-03-12 - 14:56

Beszélgetünk
2021-02-21 - 23:21

Hűtlenség, megcsalás
2021-02-18 - 00:43

Orális szex
2021-02-08 - 21:24

Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
2020-12-07 - 06:15

A terhesség első jelei
2020-09-17 - 16:25

Nemi betegségek
2020-09-15 - 17:08

Erotikus játékok
2020-09-13 - 03:17

Segédeszközök
2020-09-13 - 03:17

Merevedési zavarok
2020-08-18 - 09:53

Társkereső oldalak, vélemény
2020-08-07 - 05:35

Láb, harisnya és tűsarok
2020-06-19 - 22:24

Biszexualitás
2020-04-29 - 10:56

Női orgazmus
2020-03-08 - 20:29

Barátság extrákkal
2020-03-03 - 09:05

Szexuális nevelés
2020-03-03 - 03:08

Pornográfia
2020-02-04 - 16:43

Menstruáció
2019-10-13 - 19:11

Nők szexuális problémái
2019-08-06 - 23:37

Szex különleges helyeken
2019-07-17 - 16:01

Korai magömlés
2018-04-22 - 17:17

Szex a terhesség alatt és után
2018-02-15 - 16:18

Idézetek
2016-02-27 - 09:58

Könyv, zene, film, TV
2015-01-15 - 21:49

Szakítás
2013-12-30 - 01:18

Abortusz
2013-12-30 - 00:35

Szerelem, párkapcsolat
2013-08-22 - 09:53

Fogamzásgátlás
2013-04-13 - 15:22

Intimtorna
2012-10-18 - 10:41