szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

TANTRATANÁRNÕ

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Kommentek

TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2011-05-09 22:26
Nem létezik spriccelő orgazmus, nekem is volt spriccelésem, nem pisi, szintelen szagtalan sós vízszerű anyag jött ki a húgycsövemből. Érdekes, szúrósan kéjes érzés kísérte, de ez nem az orgazmus, ez csak egyfajta izgalom. Nehezen képzelném el, hogy az orgazmus kisülő gyönyörében egy ilyen szúrós kéjes érzés beleillene. Amikor pisilünk nyilalló, a filmeken is látszik a csajok fapofával csinálják maguknak a "pisilős orgazmust". Amikor elélvezek , akkor elalélok a gyönyörtől és elernyedek.
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2011-05-09 22:17
Jó sok fantáziára maszturbálás kellett, ráadásul egymás után 4-6, hogy a nagyon kicsi izgalmat is fel tudjál pörgetni az elélvezés szintjére. Ilyen alacsony szintű reflexeket csak vizes technikával lehet korrigálni, FF és Fej valamint has és légzés együttes alkalmazásával. Mindezen technikák együtt gátolják a tudatalatti vágyaid kibontakozását, de addig nem élvezhetsz el, amíg egy jobb merevedéseden már "érzéketlenné válnak" vagy legalább is kezelhetővé.
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2011-04-12 20:15
A korai magömlés összetett, mivel egyrészt a korai magömléses érzékenység (2-5 perc alatt fent vagy a csúcson) természetes, ennek a kitartása lebegtetett üzemmódban, maga a gyönyör felsőfoka. Másrészt vannak olyan korai magömléses, rossz reflexek, amik nem teljes merevedés mellett akarnak "kivégezni". Ezek megszüntetésére speciális módszer van, szó-szerint kitöröljük az agyból a kapkodó reflexeket egy kis cselezéssel, és persze türelemmel. A tantraszex (ami nem a masszázs) tudása elengedhetetlen ezen problémák kiküszöbölésére. Amikor gyors ütemű szeretkezés esetén van korai magömlés, akkor az nem korai, hanem pontosan az ellentettje, erőltetett, intenzív inger adása szükséges, mivel gyengédebb tempónál ingadozik a merevedés. Sajna ez egy libidó hiányos állapot. Másképpen kell kezelni.
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2010-11-14 22:59
A minden nap igényem van a szerelmeskedésre, ez úgy tűnik független az időszaktól. Az biztos, hogy a lemerültségünkre odafigyelünk, nincs mindig orgazmusunk, de mindig szeretkezünk. Ha elmegyünk a tengerpartra, ott nappal alszunk és hancúrozunk a szállodában, éjszaka fürdőzés és hancúr ott ahol lehet. Ilyenkor többszörözzük az együttléteinket. Ezt azért egy síparadicsomban csak a szállodában tehetjük meg. De klassz a szabadban szeretkezni a fák alatt, valami eldugott helyen, különleges illat, a fák aurája nagyon erős, és a csillagok, meg a lágy szellő, de fincsi...
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2010-05-10 21:06
Sziasztok! Szintelen, szagtalan, sós folyadék ürülése (a húgycsőből), kélyesen fájdalmas érzést közepette. DE KÉREM, EZ NEM AZ ORGAZMUSOM! Nem zárom ki, hogy össze lehet kötni az orgazmus élményével, de mivel két különböző folyamat, ezért nehéz összehangolni. Több férfival is beszéltem már erről a fajta érzékenységről, a zömének nem tetszet, sőt zavaró, amikor több dl-nyi folyadékban tocsogva szeretkeznek tovább. Jó próbálkozást, de az élvezetek nem a pillanatnyi durranás teátrális megoldásából származnak, hanem a multiorgazmus képeségéből.
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2010-05-04 18:53
A tantrikus szeretkezés nem csak a férfi orgazmus közeli állapotáról szól, hanem arról , hogy mindketten orgazmus közelben lebegünk, egyszerre. Azaz kezdő szinten 20 másodpercenkénti, haladó szinten 10 mp-kénti, profi szinten (meg sem mozdulunk), pár mp-kénti orgazmus közeli állapotot tapasztalunk meg. Az kevés, hogy sokszor vagyok orgazmus közelben és, hogy sokszor állunk meg , hogy el ne menjünk. Ez így tág fogalom... sokszor?. Pontos számok vannak arra nézve, hogy milyen potencia (libidó, hímvessző feszesség) mellett mennyi izgalomra van szükség, hogy az kompenzálja az orgazmusból származó energia veszteséget. Az elélvezés lehetsége ritkán szűnik meg, amit gyakran (mindig) megtapasztalunk, az a hímvessző feszességének fokozatos csökkenése, ha már elmozdítható 2 kg terhelésre a hímvessző, akkor a tendencia esik. Akik igazán magas szinten művelik a nemi életet, azok pusztán a gátizom mozgatására tökéletesen fel tudják állítani a hímvesszőjüket és úgy is tartják. Az indiai szent emberek így bizonyítják, hogy megőrizték az Isteni energiájukat. Egyébként fiatal gyermekként képes még a férfi erre, de idővel nem megfelelően töltődve, a kisülések kimerítő hatása miatt lasan elindul a potencia vesztés. Az pedig gyengébben érezhetőséget jelent a nő számára... A szexuális energia nem érzelmi alapú, ám az érzelmek, psziché, mentális hatások mozgatják, de nem pótolhatják, nem helyettesíthetik, nem táplálják. A szexualitás másképpen működik, mint ahogy nagyvonalakban filozófálgatunk róla, körbe írogatjuk, elmélkedünk, találgatunk, próbágatunk egy-s-mást, kisebb-nagyobb sikerrel. A szexuális energiánkat úgy lehet elképzelni, mint egy akkumlátort a kocsiban, csak némiképp bonyolultabb biokémiai (hormon) és bioenergetikai (izgalom) folyamatokból tevődik össze. A mérce a hímvessző és a csikló merevedése, reakció ideje. Az orgazmus készség nem jelenti azt, hogy rendben a potencia, nem teljes merevedés mellett is simán el lehet élvezni, bár ennek a minősége gyatrább. Klinikai kísérletekre készülök, bizonyítván a világnak, hogy a boldogságunk a lelkiség, szellemiség és a testiség együttes harmóniájával valósítható meg. Lélek: szeretet, szellem: tudás, test: szexualitás. Én a szexualitással, mint bioenergia, azaz egy Isteni erő, gyönyör-energia birtoklásával, fejlesztésével és irányításásval foglalkozom. Szerelem nélkül, pusztán szimpátia alapján is működik. Az igaz, hogya szerelem lobbantja a gyönyört, de én lassabban is fel tudok jönni az élvezetek legfelsőbb fokára: MULTIORGAZMUS-ra. Pusszancs szerelmes vágyakozó, álmodozó, forróságokban tocsogó publikum! Üdv: Vivi
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2010-03-15 04:17
Lehetőséget adunk a fejlődésre, amikor gyermekáldást vállalunk.
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2010-03-15 04:14
Sziasztok! A MULTIORGAZMUS a legnagyobb (visszaerősített) potencián, a legérzékenyebb állapotban, közvetlenül orgazmus előtt EGY (szétáradás, elönt a forróság, tantrapont) és KÉT (pihentetés) lépések közötti lebegtetésben valósul meg a legintenzívebben, ezt egy finom, nedves tág helyen lehet csak megvalósítani, gyengéden hullámozva. A homoszexualitással én sem tudok mit kezdeni, mert szívem szerint a szaporodás egy természetes folyamat, hiszen a leszületendő lelkeknek tisztulniuk, fejlődniük, változniuk kell. Lehetőséget adunk a fejlődésre, amikor gyermek áldást vállalunk.
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2009-10-14 17:43
Kedves Olavasgatók, Érdeklődők! 40 éves hölgy vagyok, 10 éves ellaposodott, megszakadt párkapcsolattal a hátamögött. Bioenergetika (1 éves), kineziológia (1-9), agykontroll, extraszensz, intraszensz, reiki, auralátás, regresszió, progresszió tanfolyamokat végeztem 1998-2002 között. 4 éve vagyok "Gyógyító Örömlány". Mivel felfigyeltem a szexuális problémák általános jelenségére, kezdve a korai magömléssel, majd a merevedési gondokkal folytatva, szükségességét éreztem annak, hogy változtassunk a szexuális szokásainkon. A vendégeim kitartó, szorgalmas hozzállása alapján olyan kezelési sajátosságot sikerült kialakítanom, ami által látványos javuláson mennek keresztül, mind a hímvessző feszessége, mind az orgazmus küszöb reflexek irányítása területén. Abszolút magabiztosan kezelek korai magömlést, akár lankadtan élvezést, merevedési problémákat súlyos libidó hiányos állapotból, impotenciának tűnő állapotból. Akik szorgalmasan végigcsinálják az otthoni edzéseket, azoknak nem marad el az eredmény. Folyamatos javulás tapasztalható. A Tantrikus élmény, MULTIORGAZMUS: Az orgazmus előtt 1-2 lépések között lebegtetjük az izgalmi állapotunkat, ez az érzés a kiáradás, szétáradás élménye a forróság ponton túl. Kezdő szinten a 2-3 szintű izgalmak között lebegtetjük, itt a forróságpontba történő be- és kilépést gyakoroljuk. Az orgazmus küszöb független a merevedési energiától. Tehát a potencia két változónak az együttes függvénye. 1., Az egyik, az el nem élvezett izgalmi energia felhalmozottságának mértéke, ez a gyönyör akkumlátor töltöttsége. 2., A másik az orgazmus küszöb reflexek hozzárendeltsége a különböző lemerültségi (hímvessző-feszességi) állapotokhoz. Számomra teljesen egyértelmű, hogy nem létezik potencia zavar, csak a generátor-akkumlátor kapcsolat lehetőségének kizárása. A potenciánkat egy életen át töltenünk kell és mellette az orgazmus küszöbünket mindig csak a legerősebb feszességen szabad megélni, ez az reflexeink helyes programozása. Boldogságos szép napokat kívánok mindenkinek!
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2009-09-20 04:00
TANTRATANÁRNő: 0670/2052564 A tapasztalataim arra utalnak, hogy nem elég a szerelem az igazi mély kapcsolathoz, ismerni kell testünk rejtelmes működését, a MULTIORGAZMUS-t, ami lehetővé teszi a potencia megőrzését és az extázisban történő lebegést, ezt úgy tudod elképzelni, hogy mire az aktusban a partnerem 50-szer van orgazmus közvetlen közelében (TAO-ponton), addig én 30-szor legkevesebb. Általában a szeretkezésünk 1 óra, mivel én ezt kezelési időtartamra korlátoztam. Itt kezdődik a szeretkezés. Ha kérdésed van nyugodtan hívj!
TANTRATANÁRNÕ [NŐ] 52 2009-09-20 03:58
A tapasztalataim arra utalnak, hogy nem elég a szerelem az igazi mély kapcsolathoz, ismerni kell testünk rejtelmes működését, a MULTIORGAZMUS-t, ami lehetővé teszi a potencia megőrzését és az extázisban történő lebegést, ezt úgy tudod elképzelni, hogy mire az aktusban a partnerem 50-szer van orgazmus közvetlen közelében (TAO-ponton), addig én 30-szor legkevesebb. Általában a szeretkezésünk 1 óra, mivel én ezt kezelési időtartamra korlátoztam. Itt kezdődik a szeretkezés. Ha kérdésed van nyugodtan hívj!