szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Selphie

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Kommentek

Selphie [NŐ] 31 2010-08-16 08:34
Nekem 10/10, és kétségeket kizáróan megtaláltam őt...:) Szerintem viszont nem lehet csupán 10 jelre építeni ezen a téren, ezt valahogy érezni kell, belül, a finom remegést és a pillangókat a mellkasunkban:) Persze ezzel együtt járnak a közös tervek, az odafigyelés a másik mondandójára, a feltételek nélküli elfogadás, stb.
Selphie [NŐ] 31 2010-08-16 08:26
Klassz cikk volt:) Nagyon sok igazságtartalma van, ezen pontok mindegyikét magamon is tapasztaltam már számtalanszor:)
Selphie [NŐ] 31 2009-01-29 14:27
Apropó! Nem lehet, nem szabad kijelenteni, hogy a gyakori szexuális együttlét elsivárosítaná a párocska (szerelmi) életét. Ha gyakrabban, mind nagyobb érdeklődéssel fordulnak az emberek a párjuk felé, annál több, eddig nem ismert dolgot (gyönyörforrás stb.) fedezhetnek fel egymás testét illetően.
Selphie [NŐ] 31 2009-01-29 14:19
A férfiak elolvadnak, ha látják, hogy téged is érdekel a téma. Odavan, ha látja, hogy érdekelnek téged a vágyai, és gátlások nélkül meg mered vele osztani a tieidet. A bizalom egy jól működő kis párkapcsolatban alapfeltétel. ANÉLKÜL veszti el a varázsát, ez evidens. Ha valaki azzal akarja önmagát a párja számára érdekessé tenni, hogy kínosan, sőt sok esetben szándékosan feltűnően kerüli azt a témát, ami esetenként saját érdeklődésének is legfőbb tárgya, de emellett sosem adja meg a férfinek, amire epedve vágyik, előbb-utóbb belefárad a vég nélküli kapálózásba. Mindenkinek szüksége van az odaadásra, függetlenül a nemétől.
Selphie [NŐ] 31 2009-01-29 13:51
Nem minden esetben az adott illető az oka, hogy kialudt a tűz a lelkében. Én közvetett módon ugyan, de egy ellenpéldát is tapasztaltam :( Nem volt olyan probléma, amit legalább egy csipetnyi empátiával és emberekhez méltó hangnemben oldott volna meg a párocska. A nő folyton elvárta, hogy lépten-nyomon a férje kedveskedjen neki, mondván, hogy " a NőNEK van szüksége odafigyelésre":S Minden pillanatban azt akarta a férje felé sugározni, hogy benne mekkora mértékű a "tartás". A férfiben ez gátlásokat alakított ki, így ezek után abban sem mert reménykedni, hogy kaphat akár egy arcrapuszit... Ez a hozzáállás rendkívül elszomorító és önáltató.