szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

cic-mica

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Kommentek

cic-mica [NŐ] 34 2010-11-06 09:06
én szárazabbnak éreztem a többinél. mintha nem maradt volna semmi nedvesség rajta. és belülről is jobban dörzsölt
cic-mica [NŐ] 34 2010-10-27 08:20
évszaktól független nyáron jobban össze lehet izzadni szex közben télen jobban össze lehet bújni szex után és összemelegedni mástól függ, de nem az évszaktól
cic-mica [NŐ] 34 2010-07-14 19:20
30 évesen idős a párod? most viccelsz?
cic-mica [NŐ] 34 2010-06-29 11:34
munkahelyen, vagy azzal kapcsolatos helyen-emberekkel
cic-mica [NŐ] 34 2010-06-21 19:41
Clau! A síkosítót mindketten használhatjátok. Drogériában is beszerezhető. Mi pl. a Durex 2in1 szoktuk, mert az masszázshoz is jó, és viszonylag tűrhető íze van, tehát utána nem teljesen kizárt az orális szex. Ahhoz, hogy te síkos legyél, valahogy be kell a síkosítót juttatni.. vagy ujjal, vagy két legyet egy csapással a párod szerszámával... de az is elegendő lehet, ha csak a párod péniszére kentek, és onnan jut beléd is és leszel ezáltal síkos. Remélem sikerült érthetően leírnom... Ezt ki kell tapasztalnotok, de aktusonként is változtathatjátok, ahogy jobb.
cic-mica [NŐ] 34 2010-06-18 11:16
még jégkocka sem kell, azaz nem is kell ennyire készülni.. csak a nyári melegben előtte hűtött folyadékot inni, és még utána egy picit hideg marad a száj, nyelv, és úgy is lehet kényeztetni a másikat, ráadásul ahogy felmelegszik, már meg is van az ellentett hatás
cic-mica [NŐ] 34 2010-03-28 09:00
Jofajta! az anális izgatáshoz hozzátartozik, hogy nyalod neki, hogy szokja az ingereket ott is, aztán 1-2 ujj, és elvileg csak ezek után következhetne a farkad... bár ahogy látom, nyalás ezek szerint még nem volt nos, rá fogsz érezni... ha normálisan ad a higiéniára, akkor nem kell extra dolgoktól tartanod örülök, hogy párod élvezte igen, extra az, hogy tilos és szoros..
cic-mica [NŐ] 34 2010-03-28 08:56
párom is nagyon érzékeny ott, és azt mondta, velem kipróbálná milyen... én viszont félek tőle... nah talán majd egyszer...
cic-mica [NŐ] 34 2009-06-21 11:16
azok a technikák engem is érdekelnének :)
cic-mica [NŐ] 34 2009-02-19 17:30
Ditte... Én is maszeknál voltam, feltette a kérdéseket, és mikor a trombózishoz értünk akkor ezzel kapcsolatban további kérdéseket tett fel, és azt javasolta legyen APC rezisztencia vérvizsgálat. Annak az lett az eredménye hogy a protein C aktivitásom éppen több a kelleténél, igazából határeset, lehetne rá legyinteni, de az eredmény láttán azt mondta ne kockáztassunk. Mert ha valami bajom lesz, úgyis azt fogják mondani, hogy dehát ott volt, nem szabadott volna. Úgyhogy irány a genetikai vizsgálat. Már 5 hónapja tart ez a huzavona, mert ezek többhetes vizsgálatok (4-6 hét). Ezek után jobban utánanéztem neten ennek, és örülök, hogy ennyire lelkiismeretes a doki. Persze örülnék már, ha gumi nélkül is tudnék szeretkezni, de fontosabb ne legyen semmi bajom a fogamzásgátlótól. Akár így utólag is, szerintem érdemes volna megcsináltatni a vizsgálatot... lehet hogy minden rendben, nincs hajlamod és szedheted tovább... de ha meg nincs, legalább minél hamarabb derüljön ki. Nemrég volt a Napló-ban, hogy mennyire felelőtlenül írják fel a nődokik a fogamzásgátló tabikat... Ha tudsz a családban ilyen betegségről, akkor erősködj a dokinál, hogy igenis legyen vizsgálat.
cic-mica [NŐ] 34 2009-01-22 18:31
A válasz: igen Eleinte én sem szívesen csináltam, de szerettem volna a páromnak örömet okozni. És most? most van hogy én erősködöm, hogy csinálni szeretném neki... Igen, meg lehet szeretni, de sok múlik a partneren, túlzottan se akarja, mert akkor pont az ellenkezője történik.
cic-mica [NŐ] 34 2009-01-07 13:50
Emese! Nekem annak idején a párom nagyon jól fogalmazta meg: "amit megengedsz a párodnak, azt engedd meg magadnak is" de fordítva is igaz. A világ legjobb dolga a másiknak akit szeretsz örömet okozni. És hidd el, a barátod imádná csinálni. De semmit sem szabad muszájból, ha nagyon nem akarod, akkor pihentessétek a dolgot. Szerintem próbáljátok ki hogy milyen, és élvezd és ha tetszik csináljátok... tudod, mindent ki kell próbálni, addig nem lehet nemet mondani...
cic-mica [NŐ] 34 2009-01-05 12:31
Anonymus! Írásod egy részével egyet is értek... de... Más vélemény, ezt is el kell fogadni.. Csak azért a szex egy tanulási folyamat, hiába minden partner más, magához a szexhez is hozzá kell szokni, a partnerhez, és bizony egy kapcsolatot nagyon is meg tud határozni hogy jó a szex vagy sem. És ne legyen így, de mi van ha a házasság után rájössz, hogy bizony nem az igazi a szex... mert ugyebár mindketten szüzek vagytok, jól van adtok egymásnak időt, de mégiscsak.. Ennek ellenére a mai világban igenis becsülendő dolog egy ilyenfajta gondolkodás. Kívánok nektek sok boldogságot és kitartást! És mázlista vagy ha a fiúd is ugyanígy gondolkodik. Annyit viszont mégiscsak mondok még, hogy én is úgy éreztem, nem hiányzik a szex, amíg meg nem tapasztaltam.. most úgy érzem, kár azért az időért, amit az emberek nem így töltenek el.. sok probléma nem lenne a világban, ha az emberek inkább szeretnék egymást... testileg és lelkileg is.
cic-mica [NŐ] 34 2009-01-01 13:00
hát nem tudom... én jobban szeretem ha ő van felül és én alul...
cic-mica [NŐ] 34 2008-12-27 15:40
Jucus! A Leiden-mutáció egy genetikai "betegség", amit lehet örökölni valamelyik vagy mindkét szülőtől. Ha előfordult a családban valamilyen trombózis, akkor a fogamzásgátló tabletta előtt el kell végeztetni a vizsgálatot. Ez egy szimpla vérvizsgálat, amelyben megnézik az APC rezisztenciát. Asszem a véralvadáshoz van köze... Illetve azt hiszem olvastam, hogy kis eséllyel de lehet szerzett is, de a cikk nem tért ki arra, hogy fogamzásgátló tabletta okozná.. Ezért fontos, hogy a nőgyógyász az első tabi felírása előtt elvégezze ezt a vizsgálatot (szerintem akkor is, ha ilyen nem fordult elő a családban, vagy nem tudsz róla), mert akkor eleve fel sem ír tabit! Sok későbbi problémától kímélve meg magad..