szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

jn22

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Kommentek

jn22 [FF] 41 2014-03-02 15:17
Köszönöm mindenkinek itt is és priviben is a segítő tanácsokat, stb. Azért is írok most, hogy már nincs igazán szükségem rájuk, mert nagyon nehezen összehoztunk nekem egy orgazmust, és azóta megtört a jég. :) Viszont van egy újabb kérdés, ami eddig nem merült fel (ha jól olvastam) itt a kommentekben, és máshol sem találtam neten kimerítő választ: Amióta "működik" és a sperma belülre kerül, párom jelezte, hogy lazább, hasmenéses-jellegű a széklete. Van ennek valami érthető és szakszerű magyarázata? Ki hogy van ezzel, ki hogy oldja meg, ha van? Zavaró egyáltalán?
jn22 [FF] 41 2014-02-13 21:22
Sziasztok! Haladtunk előre, már egész jó a technika előkészítésben, tágításban, sikosítóban, stb. :) Viszont úgy tűnik, 1 probléma továbbra is megmaradt, amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. A gond az, hogy amikor cserélném ki az ujjamat a szerszámra, akkor mindig pillanatok alatt összemegyek. :( Egyszerűen nem tudom bedugni, mert bármilyen kemény is voltam tágítás közben, amint csere van, azonnal másodpercek alatt összemegyek. És az a vicc, hogy ha utána újra ujjal tágítok, akkor annyira izgat, hogy pár perc alatt megint kemény leszek tőle és ez így akár órákig is tud menni, de bedugni nem tudom.... Egyszerűen megőrülök már ettől. :) Van valakinek valami jó ötlete? A probléma az anál körül forog, mert ha nem akarom oda bedugni, akkor nem megyek össze! Pedig iszonyat izgat és vágyok rá és akarom, és nem.... :)
jn22 [FF] 41 2014-01-21 10:14
Sziasztok! Gondoltam leírom, hogy "haladunk". :) Előszöris elmentem szerezni babaolajat. Na hát ez a téma sem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondoltam, ugyanis a 2 betűs D-vel kezdődő boltban, árulnak ugyan midenféle kenceficét, de babaolajból csak olyanokat, amiben minden féle oda nem illő dolog van. Az összetételek változnak, de pl mindegyikben van parfüm... Na ekkor párom okos tanácsára bementem a legközelebbi patikába, ahol mondtam, hogy natúr, tiszta babaolaj kéne, erre jött a kérdés, hogy jó, de milyen? :) én meg: ... hát izé..., milyenek vannak? :D És végül kikötöttünk a kimért 100g-os napraforgó olajnál. Kemény 250Ft volt, a menyiséget összehasonlítva a márkás óvszergyártó termékével, kb 50-ed, 100-ad annyiba kerül! :) És mondanom sem kell, hogy remekül beválik! Könnyen kenhető, szinte folyik, és nem szárad meg! Ha meg túlságosan elvékonyodik (szétkenődik) könnyen hozzápótolható és az állaga eközben nem ragad, hanem mindig "működik"! :) Tegnap volt kicsi lehetőségünk gyakorolni, és már majdnem célba is értünk! :) Szerintem már csak az volt a gond, hogy egy nehéz nap végén, éjjel 2-kor jutottunk csak oda, és már mindketten fáradtak voltunk... Köszönöm mindenkinek, a segítségeket, tippeket! ;)
jn22 [FF] 41 2014-01-14 16:17
Szia ZIL! Természetesen próbáltuk így is meg úgy is jópárszor. :) Ami a legjobban közel esik a beváláshoz az az, hogy 69-el kezdünk, én ujjal +síkosítóval indítok, és amikor már majdnem el.... megyek, akkor gyorsan póz csere, nálam is "zsírzás" és óvatosan megpróbálom kicserélni az ujjamat a "szerszámra". :) Hihetetlen, de mire óvatosan beteszem, addigra már kezdek is puha lenni, mire meg újra felállítjuk, addigra meg megszárad a síkosító. Mástól is kaptam már itt tanácsokat, próbálok beszerezni másik síkosítót, hogy 1 hibalehetőség ki legyen zárva. :)
jn22 [FF] 41 2014-01-13 20:23
Sziasztok! Előszöris jelzem, hogy minden előttem levő hozzászólást elolvastam, tehát nem támadjon senki sem azzal, hogy műveletlen vagyok. :) Én nagyon szeretném, állandóan vágyom rá, de a párom egyrészt nagyon idegenkedik tőle, másrészt pedig adottságilag nem egyszerű eset. Na most jól ráfogtam mindent, pedig nem is így van. :) Szóval a párom idegenkedik tőle, de alapvetően igen odaadó, és az én kedvemért újra és újra megpróbáljuk. Sajnos bármennyire is próbálunk óvatosak lenni, fáj neki mindig kicsit vagy nagyon, ez változó. :( Kárt még sosem tettem benne, nagyon vigyázok! A max, amit okoztunk, hogy "csípte" a sikosító. Én annyira de annyira szeretném, hogy neki jó legyen, hogy ebből a stresszből is vannak szerintem problémáink. Szerintem leírom a lehető legegyszerűbben, hogy mi a problémánk: Neki elég száraz, érzékeny, szakadékony bőre van. Sok esetben nem is maga az izom rész fáj-reped neki, hanem a gát környéke! :-o A másik problémánk meg az, hogy olyan lassan és óvatosan kell csinálnunk, hogy addigra összemegyek. :( És fél-keményen meg ugye nuku siker! Ezt úgy kell érteni, hogy szerintem extrém lassan próbáljuk, csak egyszerűen annyira féltem, hogy szerintem ettől elkezdek összemenni, mielőtt élvezhetném, és emiatt nem tudunk sosem odáig jutni, hogy ki-be, mindig csak bbbbbbbeeeeeeeeeeee van és után meg idegeskedés, mérgelődés, hogy már megint puha. :( Ha nem análról van szó, akkor minden simán megy, tehát nem szervi problémáról van szó! A másik gondunk meg főleg ez után jelentkezik: Mert ha sikerül is újra felállítani mérgelődés közben, addigra meg megszárad a sikosító (márkás óvszergyártó terméke) és tapad, ami meg újra fáj. Ha meg ezen a ponton újra megkenjük, akkor oda a keménység megint. :) Tudok olvasni, azt írják, hogy pici víz és megint csúszik... Jah... kb 10 másodpercig és utána megint "technikai szünet" mert megint kell pici víz.... Szóval legtöbbször vagy száraz vagyok, vagy puha, de kemény és csúszós szinte sosem, csak az elején, de akkor meg türelem kell a lukhoz. :) Nagyon remélem, hogy van valakinek valami jó ötlete, még mielőtt annyira megunja a párom a sok sikertelen kísérletet, hogy fújhatom az egész projektet.... :)