szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Poision Pen

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Kommentek

Poision Pen [NŐ] 36 2010-11-02 09:18
Kár lenne Veled vitázni, mert túl szűk látókörből nézed ezt az egészet.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-10-28 16:17
florgasm! Nagyon szép a történeted, de nem tudnak mindenkinek a szülei, nagyszülei rögtön pattanni, és gyerekre vigyázni, mert pl. fél ország választja el őket, és/vagy dolgozniuk kell. Ha nem tudja vki a gyerekét hova rakni, nem tud elmenni dolgozni. Ebből következhet, hogy megélni sem tud esetleg.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-07-21 10:56
Biztos könnyebb az élet, ha mindent az ember segge alá tesznek. Valóban, ezt tudom irigyelni. Vigasznak viszont nem rossz, hogy tudom, hogy én meg képes vagyok magamnak előteremteni, ami kell, és nem másoktól függők. A leendő fajzatodat viszont nem irigylem, meg a sok "boldog" kismamát sem, akinek folyamatosan üvölt a szemük fénye a melegben, és hallom nap mint nap a céltalan életük hülyeségét, miközben unottan néznek ki a fejükből. Nem vagyok megkeseredett, de ha neked annak tűnök, akkor ne beszélj rosszindulatról! Már keserén és nyomorúságán nevetni nem épp jó cselekedet. De talán majd leesik, ha felolvasol pár mesekönyvet, és eljut az agyadig. Mivel tudnék én beavatkozni a te életedbe? Vagy elvonulsz sírni, ha csúnyát mondok? Vagy képes vagyok meginogtatni az igazadban? (Ejjj, de ügyes vagyok! vagy te ilyen gyenge?...) Nekem tényleg nem adatott meg, hogy otthon legyezgessem magam egy diplomával, és közben esetleg még egy gyereket is a nyakamba vegyek lazán, mert úgyis van helye. Vagy lehet, hogy többet akarok egyszer majd nyújtani, mint a megélünk, és megvan végülis minden szükséges. A tennivalóim lekötnek annyira, hogy egy soha nem látott user nem tud beleavatkozni az életembe. De az is biztos, hogy edzettebb vagyok, és malmozó időben, sem tudna egy ilyen csip-csup dolog érdemi rámhatást tenni. Tudod, az éremnek mindig két oldala van...
Poision Pen [NŐ] 36 2010-07-21 01:08
Általánosan gondolom: mindenki, aki nem akar még babát, szerintem messze kerülje ezt a módszert. Azt hittem, az autós példa elég általános volt gondolatim kiterjesztésére, de nem. Nem azért, mert a másik jó (hátulütője mindnek van), hanem mert ez sz.r. Konkrétak teszek rá, ki hány felesleges porontyot hova tesz, csak nem óhajtok a fenntartásukhoz hozzájárulni, és persze a nehéz sorsukról, és a kevés szociális segítségről sem szeretnék hallani. Nem, Era, nem a te esetlegesen becsúszó kölködre konkrétan gondolok, am block az összes eszetlenül világra penderített kis szerencsétlenre. Akinek meg nem állt még össze, hogy hogy jön ez ide: szex>terhesség>szülés>gyerek eltartása és nevelése. Adó>segély&állami nevelő intézet fenntartása. Era, a diplomád mellé mennyit kapsz automatikusan havonta? egyáltalán melyik bolygóról írsz?
Poision Pen [NŐ] 36 2010-07-20 12:36
Na, Te figyelj ide, Erababa! Ez egy nyilvános fórum, ha ide bárki bármit beír, azt akárki elolvashatja, és véleményezheti. Még Poision Pen is. Ha ezt nem szeretnéd, akkor tartsd meg magadnak! Mind a ketten imádni fogjátok, ha jön a gyerek. Ez nagyon szép, és a szeretet fogja kifűteni a lakást télen? Vagy a szüleitek fognak úgyis jóóóóó hosszú ideig kisegíteni? Vagy a pasidnak úgyis van elég pénze? Leszólhatod a kapcsolatomat, mert teszek rá, hogy egy felelőtlen, tapasztalatlan cyíbercsirke mit csipog. Te annyit tudsz kiolvasni, hogy minket egy szépre termett pénisz tart össze. Gratulálok, de ez téged minősít. A párommal egy kicsit több van a hátunk mögött, mint neked a max pár éves kapcsolatoddal, és 0 való világ tapasztalatoddal, mert még ki sem estél az iskolapadból. Nem akkor dől el, hogy tényleg szereti-e egymást két ember, és összetart, mikor minden hippi-szuppi, hanem mikor a göröngyök meg buckák után még egy hegyet is meg kell mászni, onnan pofára esni, és újra talpra állni.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-07-19 16:09
Nagyon szépen cseng, hogy "én vállalom a következményeit", de az a helyzet, hogy mást nem is tehetsz. Vagy abortuszra mész, vagy megszülöd a nem kívánt gyereked a semmire, mindegyik a nem kívánt terhesség következménye, és nincs harmadik kiút (OK, esetleg "szerencsédre" spontán elvetélsz, és így talán könnyít a lelkeden, hogy a természet vagy az Isten döntött helyetted). Ez olyan, mintha 100-zal száguldoznál lakott területen, és azt mondanád, hogy ha elütsz valakit, és meghal, akkor majd bevonulsz a börtönbe. Esetleg megszökhetsz az ítélkezés elől, de akkor elég korlátolt és nehéz lesz az életed. Vagy így, vagy úgy viseled a következményeit, mert nem tehetsz mást. Van, hogy az ember kicsit megfeledkezik magáról, és túlzottan odalép a gáznak, de tudatosan túlpörgetve hajtani azzal az önmentegetéssel, hogy "majd vállalom a következményeit", semmivel nem rosszabb, mintha eszetlenül, ebbe bele sem gondolva tennénk ezt. Afrikai országokban, ahol a mai napig hisznek amulettekben, amik megvédenek a terhességtől, ott azt mondom, mentségére van a tudatlanság, erre viszont nem tudok mentséget hozni.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-07-05 19:41
minek a puncira parfüm?
Poision Pen [NŐ] 36 2010-06-11 16:54
Elfogott a röhögés ezen a bent ragadt gumin. Az jutott eszembe: kellett ez neked? Talán ez is azt mutatja, hogy a aktus létesítésére a hüvely való. Ha ott lecsúszik a gumi necces, de legalább ki lehet szedni. Ha kijön, akkor lehet, hogy a gumi makacs lesz, és pörög-forog a WC kagylóban :D Sztem kisebb a fajsúlya a guminak, mint a víznek. Ha nem akar lemenni, és ottmarad, akkor esetleg égni fog a fejed a kakis gumi miatt. :DDD Rosszabb esetben eldugul a slozi, és nem csak legombol a szerelő, hanem jót derül is. De ki tudja, talán zacskózva lesz a furkó.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-06-09 13:55
Ide vág a klasszikus: a diszótor sem kötelező...
Poision Pen [NŐ] 36 2010-06-08 16:45
Ani, ez a feltevés azért tényleg meredek. Jó esetben nem kell "erőltetni" a maszturbálást, hanem az ember csinálja magától. Sőt, nem hiszem, hogy egyedül lennék azzal, hogy pl. aktus közben, vagy miközben orálisan izgatom a páromat, izgatom a saját csiklómat is. Ezt nem azért teszi az ember lánya, mert így könnyebb a férfinak, hanem azért, mert jót akar MAGÁNAK.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-06-08 11:45
Ani engem idézett az anális szexxel kapcsolatban. Én pl. "csuszpájzt" kimosom magamból, és nem igazán szeretem, ha belém élvez a párom. Elfogadom 100%osan minden porcikáját és nedvét, és elfogadom, ha így fejezzük be a szexet, de nem vagyok oda érte. Nem undorodok már tőle, de nem bárom, ha más befejezést óhajt. Megszokás... Nem a nedvvel van a gond, hanem az érzéssel. Ha a számba élvez, azt szeretem, ha a testemre, az is OK, de pl. azt nem hagynám, hogy az arcomra. Ugyanaz az anyag, tehát szó sincs arról, hogy undorodnék tőle, de egyszerűen van, amire nekem mondok, és eltanácsolnám, ha minden áron rá akarna venni. Én még mindig úgy gondolom, hogy rendben van, ha az ember nem tesz meg mindent, amihez nem füllik a foga, az pedig, hogy nekem máshol van a határ, mint Kovács Marinak, attól nem vagyok nála sem több, sem kevesebb, csak az a kérdés, hogy az én párommal így összeillek-e vagy sem. Szerintem butaság más igényeinek alávetni magunkat, csak azért, hogy megtartsuk magunk mellett. Az ember élete tele van korlátokkal, muszájokkal. A szex pontosan az, ahol nem szabad mások elvárásainak engedni, csak a saját igényünk kell, hogy diktáljon.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-06-05 12:52
Anthico, rossz ízű és undurító. Az undor egy elemi érzés, amit nem lehet ízekre szaggatni. Tényleg nem értem, hogy minek kellene erőltetni. Ha valaki undorodik a csúszó-mászóktól, akkor nem kell az állatkertben a terráriumukhoz menni, és a probléma ennyi volt :P Miért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenki szereti ugyanazt a szexben. Szerintem pl. az anális szex urdorító. Nem próbáltam, és nem is fogom, mert taszít. Ha nekem előállna vki azzal, hogy "oldja a gátlásaimat", elküldeném a francba. Nekem ez, másnak az. Az érintett hölgy (valószínűsíthetőleg) közelít a 30hoz. Szerintem azt is feltételezhetjük, hogy kialakult képe van arról mit szerret és mit nem.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-06-04 22:02
Hülyeség a fejtegetésed. Nem téged nem szeret, hanem az orális szexet.
Poision Pen [NŐ] 36 2010-06-04 17:30
Én igazat adok Aninak. Ha valaki 10 éve nem szívesen teszi, akkor egyáltalán nem biztos, hogy gátlás miatt van. Egyszerűen nem jön be neki, és kész. Én csak néha kívánom, hogy nyaljon a párom, pedig nagyon szereti csinálni. Ha nem vágyok rá, nem is hagyom. De ha győzködni kezdene, meg nekiállna a lelkemben túrkálni, hogy vajon miért, azzal sem jutnánk előbbre. Csak néha van rá igényem, ennyi. Neki ez nem nagy érvágás. Nem jár egész nap a fejében. És az sem hülyeség, amit szintén mondott Ani. Ha ennyire fontos valami az egyik félnek, a másiknak meg nem élvezetes, akkor ott nincs sok minden tenni való. Hozzám járt vissza szívesen hűtlenkedni férfi, mert a párja nem szívesen elégítette ki orálisan. És folyton a fejében volt. Összeakadt velem, és én szívesen csinálom. A szado-mazora is lehetne mondani, hogy ne utasítsd el mereven, amíg nem próbáltad. Nem verésnél és vérnél kezdődik, hanem agressziónál (amivel fájdalmat nem feltétlen okoznak), és durva szavaknál. Ha valaki X éve rákérdezett volna, hogy hogy állok a szado-mazo szexxel, azt mondtam volna, hogy sehogy, nem az én műfajom. Aztán volt egy pasim, aki kifejezetten agresszíven viselkedett az ágyban, és szeretett durván beszélni közben. Bejött. De az is előfordulhatott volna, hogy nem jön be. Ebben az esetben többé nem csinálta volna, és nem is erőltette volna.