szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Arwael

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

válasz | 2009-08-02 | 15:28
Igazából szerintem, ha már vkivel a diszkóban szóba állsz, 1. gondolom szimpi, van benne vmi, ami miatt szóba elegyedtek egymással 2. nem matt részeg, lehet vele beszélgetni, szóval ezekkel a dolgokkal kezdődhet akár egy kapcsi is.
válasz | 2009-07-22 | 01:50
A pénz meg úgy is csak egy ideig helyettesíti ezeknél a csajoknál azt, amire minden normális embernek igénye van általában.
Ezt nem lehet sokáig csinálni.
Átmeneti megoldás, és nem is ez az általános valljuk be..
Utána meg gondolj bele, jön a nagy nihill és a fásultság.

Meg aztán hiába van nagy péniszed ha közben lövésed sincs a szexről. És kimerül annyiban a szexuális kultúrád, hogy jó a nőnek ha nagy a f.rkad, mert akkor jobban kielégül, csakhogy ez nem így van, mert csomó mástól is függ ez a dolog.
Aki meg úgy gondolja önelégülten, hogy elég ha nagy a bréé, az gondolkozzon el a dolgokon csak egy picit.
A szex ettől több azért.

És azt talán ki lehet jelenteni, hogy a nők genetikailag nem a 20-25 centiméterre vannak kalibrálva.
 
válasz | 2009-07-22 | 01:21
Hát szerintem te férfiként sokkal könnyebben ítélkezel.

Egyébként pontosan azt teszed. Általánosítasz azokból a példákból amiket látsz.
Ha tényleg úgy látod, h a nők 80%-át csak az érdekli, nem lehettek vmi fényes élményeid, és buta, felszínes p..csákat fogtál ki eddig. Sajnálom ezt.
válasz | 2009-07-01 | 22:45
hát jah. :)
válasz | 2009-07-01 | 22:44
Oké, az tényleg pozitív, ha egy pasi meg tud nevettetni egy lányt, és kell is.
De, ahhoz szerintem baromi jó stílusod kell hogy legyen, hogy rögtön ezzel kezdjed. Mert ez kétélű fegyver, és visszafelé is esülhet, ha csak "bénázol" és erőlködsz.

Bár fontos a duma, de ha szimpi vagy a csajnak, ütős duma nélkül is, kis bezélgetés után, megadja a számát, vagy méljét.

A lehengerlő stílus meg nyilván mindent visz, ha olyanod van szerintem. De kevés embernek adatott ez meg úgy igazából...
válasz | 2009-07-01 | 22:32
Az 1400 as években íródott asszem.
válasz | 2009-06-27 | 20:11
Szerintem, "normális" h ilyenek eszedbe jutnak, ha ilyen hamar, 16 éves korod óta együtt vagytok.

Ezekszerint lehet, h nem oké minden köztetek, mert csak eszedbe jut az, hogy túlságosan leköt Téged ez a kapcsi.


Gondold át, hogy mennyivel lenne jobb nélküle, mennyire tudsz élni mellette, mennyire hagy kibontakozni, v gátol, meg hogy van e forever fíílinged, :) hogy pl akarnád e vele, csak vele az egész életedet leélni, baba satöbbi.
Ha nem, tiszta sor... És inkább élj, mert rövid az élet a megalkuvásokhoz.

Gondolkozz azon, h szereted, vagy szerelmes vagy belé?
Ez nem mindegy. ha "csak" szereted, szerintem nincs értelme folytatni, mert ha már most nincs az a lángolás, ami a kapcsolatotok elején volt, akkor mi lesz később?

Most 19 éves vagy, előtted az élet, de ha beleragadsz egy megalkuvásokkal teli kapcsiba (esetleg) akkor milyen életed lesz?
Ilyenkor nincs kompromisszum. vagy tökéletes, és nincsenek ilyen érzések, vagy hiányzik valami, és azért jutnak eszedbe ezek a gondolatok.

Ami a legfontosabb, gondolkozz nagyon sokat ezen, magatokon, a kapcsolatotokon,
és ne félj változtatni szerintem, ha sokszor hiányzik a buli, dizsi, szabadság!
Mert TÚL fiatal vagy ahhoz h visszahúzzon valaki!
válasz | 2009-06-27 | 18:12
Már elnézést, de olyan népek, akik megírták az Illatos kertet, hogyan nevezhetnénk őket szexuálisan frusztráltaknak? Csak azért mert a nők csadort hordanak?
(És egyébként pont az iszlám írja, hogy a hithez tartozik a szexuálitás művelése is, ha jól tudom. ergo ott pont nem förtelmes bűn, ezt régebben a keresténység hangoztatta főleg, h az, és nem a keleti vallások.)
válasz | 2009-06-24 | 18:02
Az iszlám nem fog senkit ledarálni, a kedves amcsikról ellenben ezt jobban el udom képzelni.. na de ez más téma... mindegy.


Valójában az idézőjelet idézésnél használjuk....
Én nem is ezt irtam, nem is így, nem ez volt a lényege annak amit írtam a hozzászólásomban.


Az hogy van katonaság, nem függ össze a frusztrált szexualis élettel.
Egyébként meg minél frusztráltabb az ember, annál jobban utálja magát, és másokat, elégedetlen lesz, és annál kevéésbé lesz hatékony bármiféle csoportos munkában.
A "normális" nemi élet, a "normális" élet része, és a katonaság nem zaklatott, elégedettlen, és kiegyensúlyozatlan katonákat fogja természetesen felvenni, hanem akik az alkalmassági vizsgán minden szempontból átlagos eredményt érnek el.
válasz | 2009-06-24 | 14:39
Ezt tudom könnyű mondani, de te mindent megtettél, a hiba NEM benned volt..
Ha valaki már a problémákat sem akarja megbeszélni, az egyértelmű jele annak, h nem akarja folytatni a dolgokat.
Szerintem próbáld kiheverni, lezárni magadban ezt az egészet, ami nem lesz könnyű/rövid, de arra gondolj, (tudom sovány vigasz ilyenkor) az élet megy tovább sajnos, vagy vele, vagy nélküle. Ahhoz nagyon rövidke meg értékes is, hogy ne használd ki,

meg bakker 18 vagy, egy tök kedves, akinek tök nagy a szíve, teli vagy értékekkel, amit mindenki értékel!! :)
Előted a világ! Buli, csajok, nyár, dizsi ;))) , annyi lehetőséget fogsz még kapni az életben! :)
válasz | 2009-06-23 | 17:47
Hirtelen azt hittem, h a kommentemmel kapcsolatban válaszol, de ha jól értem, nem.

Nem attól haszontalan a társadolnak valaki, mert szűz. Attól még lehet teljesen hasznos tag is. Nem kevesebb ettől emberileg senki, abban biztos vagyok.

Itt az a kérdés, h zavarja e Önt ez, mert akkor kell változni.
Ami persze nem egyszerű, és biztos sok lemondásból, kihívásokból állna (ez a nehezebb), és mellesleg különlegesebb út is, mint beállni a sorba, és megalkudni ezzel ami van.
Vagy kereshetünk a civilizációban olyan helyeket, közösségeket, ahol ez előny a szexuális frusztráltság (elárulom, kevés olyan hely van), de akkor semmi sem változik, mint a legtöbb embernél, mert marad minden a megszokott kerékvágásban.
válasz | 2009-06-23 | 17:00
"Egyébként is, egy normális és kiegyensúlyozott életet élő pszichiáternek mi fogalma lehet arról, hogy milyen érzés 40 évesen szűznek lenni ?"

Nevezzük inkább pszichológusnak, az korrektebb.
Annyi fogalma van mondjuk ezekről, h ezt tanulja 7-8 éven keresztül (egyetem, szakosodás). A pszichiáter meg az orvosit végzi el, de utána se tanul annyit erről, mint egy pszichológus. igaz 2 külön területnek mondanám ami összefügg. Egyik lelki másik idegrendszeri orientáltságúbb.
Erre alapozom azt, h tudna segíteni.

Itt nem a szüzesség az elsődleges probléma. Ez egy "hozománya" már a több éves dolgoknak, annak amit hagyott halmozódni magában.
Már asszem leírtam ez egy másik kommentjére válaszként, h nem lenne haszontalan elmenni. Bár akkor tényleg felesleges, ha az ember csak a saját "skatulyáját" akarja megtudni, nulla motivációval.

Arról, meg hogy a pszichiátria áltudomány, annyit, h ugyanannyira áltudomány, mint a cardiológia, hematológia stb. Ez ugyanolyan ága az orvostudománynak mint a többi....
Nem is értem komolyan, h hogy írhatnak le emberek ilyen alapnak tűnő dolgot ilyen magabiztosan (rosszul)...

Az egy dolog, h mit gondol róla, és a valóság is teljesen más.
válasz | 2009-06-23 | 16:44
"Kíváncsi vagyok, hogy a rendkívül nagytudású pszichiátria tudománya vajon hogyan skatulyázna be engem."
-->

Ebben is olyan skeptikus István.
Egy diagnózist, nem neveznék feltétlenül skatulyának. Na mindegy, ezt a véleményt lehet, h csak én osztom... :)
válasz | 2009-06-21 | 21:32
offfff- offf

Gondoltam, ha leírom ezt a mondatot, visszaírod ezt... :D
"Elég jól ismerem magamat ahhoz" -> "Őszintén elhiszik, hogy ők ilyet soha... Mert abban az önhittségben él a legtöbb, hogy ők tudják, hogy mikor mire hogyan fognak reagálni.

A saját idődet sajnáld, ne az enyémet! ;) én erre áldoztam a magamét, mert úgy éreztem hasznos. :)

Egyébként nem volt szándékomban meggyőzni Téged, csak leírtam amit gondolok, ahogy te is megosztottad ezt velem.
válasz | 2009-06-21 | 21:27
lehet h nem is kell az embernek megváltoznia, ha nem megy, hanem elfogadni, h van ilyen és olyan tulajdonsága is, és abból kihozni a maximumot, amije van.
Szerintem nem volt felesleges ami írtál, egyszersem, mert tök jó kommenteket irsz, olvastam őket. :)
válasz | 2009-06-21 | 21:08
hát jah

Ámen. :))))))))))))
válasz | 2009-06-21 | 21:00
"Mert, kár tagadni, minden nőben benne van a kegyetlen, önző, hiú kurv@ - persze nem mindig jön elő - és nem ismerik magukat annyira, hogy be merjék vallani, hogy ez is bennük van, és hogy mértéktelen önzés motiválja a legtöbbet."
--> Huh, hát nem tudom, h miért ez a véleményed az emberekről.

- Annyira érzem magamat kegyetlen őnző, hiú kurvának, mint egy férfi érzi magát önző, egoista, hatalmaskodó stricinek.

Elég jól ismerem magamat ahhoz, h tudjam milyen vagyok, és igen emberből vagyok, van hogy a saját dolgaimat előtérbe helyezem másokkal szemben, naná, ez normális is, de akkor nem ha igazán szeretek valakit teljes szívemből, nem fogok méregetni, nem fogom megalázni, nem csak ezért mert közöm van/volt hozzá, hanem egyszerűen azért is mert ő is egy emberi lény.
válasz | 2009-06-21 | 20:56
"Minden nőben egy időzített bombát látok,,,,,,,,,,"
--> általában nem említesz konkrétumokat, én is csak általánosságban beszélek tehát, nem minden nő ilyen, amilyennek lefested őket, komolyan, nem kell mindenkiről ilyen degradálóan beszélni.

Van egy olyan dolog, h olyanokat vonzunk magunk köré, amilyenek mi magunk is vagyunk. Ez tényleg így van, és ezen érdemes szerintem mindenkinek elgondolkozni.

A bizalomról ezen kívül még annyit, hogy kizárt h teljesen elvesztetted volna.
Ugyanis belénk van kódolva.
Ha szétnézel a világban, a legtöbb dolog bizalomra épül, amit nem is veszel észre. Átgyalogolsz egy kocsi előtt, miért? El is üthetne. Használunk buszt, taxit, vonatot... Pedig lehet alkesz a sofőr, vagy éppen ezer dolog miatt elszúrhatná az utadat végleg, vagy nem is ő, hanem a másik kocsi aki belédrongyol, mégis mindenki használja ezeket. Pedig itt a tét nem nagyobb, mint az életed.
Az egy dolog, h bizonyos emberekben nem bízol, de szerintem ne aggodj, és merj bízni, előlegezd ezt meg a kapcsolatokban is, (legyen az bármiféle is) mert kifizetődik. Ne tedd bele először a lelkedet, nem azt mondom, de szépen lassan, aki megérdemli annál ne habozz.
Ki érdemli meg?
Hát szerintem ezt mindenki maga érzi. Azt érezni lehet, h ha vki megbízik benned.
Ha sok emberrel találkozol, akkor nem hiszem el, hogy nincs olyan ember, akinél el tudnád esetleg képzelni, h megbízz benne, vagy komolyan gondolkozz el, h milyen körben mozogsz, ha ez elképzelhetetlen számodra.
Nem kell az emlékeket elfelejtened, mert az is Te vagy, de nem kell azok mögé elbújni. Ez nem indok (bár megjegyzem, nem tudok semmit Rólad, és a múltadról) szerintem.
Lehet egyébként, hogy csak Te érzed úgy, h senki nem vágyik a bizalmadra, a múltbeli negatív tapsztalatok miatt. Ha rögtön ezt feltételezed valakiről, h nem lehet benne úgyse megbízni, akkor egy idő után tényleg mindent ennek a bizalmatlanság fényében fogsz értékelni. És ezeket lehet, h csak (lehet h nincs igazam, de ez is egy alternatíva lehet) te kreálod magadnak, és a te reakciód az emberek felé váltja ki belőlük azt amit érezni vélsz feléjül. Amolyan önbeteljesítő jóslat ez...

Íme itt a válasz, ami koránt sem pontos, és csak az én véleményem, de legalább leírtam...
Egy fórumon ne várj pontos választ, mert azokat tudom, amiket leírsz, ez meg édes kevés sajnos ahhoz, hogy igazi tanácsot adjon az ember, vagy csak megkísérelje átlátni a dolgokat. Ne innen várd a választ. Mert túl kevés az info ahhoz, h hitelesen lehessen rá válaszolni.
válasz | 2009-06-21 | 13:26
Igen, ez szerintem is izgibb ha rajtam van végig a harisnya... :)
válasz | 2009-06-21 | 13:21
Szerintem pont az késztette őket, hogy mindenkinek át tudják majd ezt a tudást adni, ne vesszen el.
+Ha valami írásos, az legitimizálása a dolgoknak.

A középkorban miért íródtak a törvények, amiket alig páran tudtak elolvasni?

Daniken:
Én soha nem értettem az olyan embereket, akik foggal körömmel me akarják cáfolni egy vallás létjogosultságát furcsa magyarázatokkal (bár az ellenkezőjét sem értem, h miért van rá szükség)...

Nem ez a lényege egy vallásnak, hogy tudományosan megmagyarázható, és nincs is szükség arra, hogy bizonyítékokat sorakoztassunk fel mellette v ellene. De sokan ebbe a hibába esnek, és ez vitákat szít az tény.
válasz | 2009-06-21 | 13:08
Saját bőrömön tényleg nem éreztem, de nem ismeretlen nekem se ez.
És ha lehetne választanon, nekem bőven elég lenne az a sok szar, amivel eddig találkoztam (és én se csak a levegőbe beszélek, mert olyan helyen melózok suli mellett, ahol rákos gyerekekkel foglalkozom, és bizony van olyan, h valamikor az üres ágy fogad, mert a 8 éves gyerek aki 1 éve aszalódott a korházba, és 3 hónapig foglalkoztam vele, megismertem, megszerettem, meghalt..). Szóval ismerem ezt az érzést, bár hozzáteszem nem csak innen.
{Nem kell ahoz megjárni a saját poklodat feltétlenül, h átérezd a másik "nyomorát", vagy megérts egy helyzetet, csak nyitottság, empátia kell hozzá.}


Igen ezt jól látod, igazán sesom voltam még egyedül, magányosan, de azt viszont láttam, h milyen az, és lehet h ezért (egyrészt mert ismeretlen, másrészt meg képes vagyok - ha nem is teljesen, de - átérezni ezeket) félek ettől. Ez lehet, h igaz.


"Én már nagyon régóta úgy élek, hogy úgy érzém, nincs jogom az élethez úgy, mint másoknak. Már nem is szeretnék más lenni. A magam útját járom. "
--> És nem lenne jobb úgy élni, h úgy érzed jogod van hozzá? Ha nincs jogod az élethez, vagy legalábbis ezt beszéled be magadnak (az most szerintem mindegy miért), mi jogod van az élettel kapcsolatos dolgokat élvezni, vagy egyáltalán bármihez mi jogod lenne? Nekem ezek a kérdések autómatikusan az előzőböl következnek.
Mert ez lehet h elcsépelt, h mindenkinek joga van élni, élni hagyni de aki magának nem adja meg ezt a lehetőséget, akkor az egy ellentmondás, hogy másoknak meg igen.
ez ugyanolyan, h akkor vagy képes becsülni/vagy éppen szeretni másokat, ha magadat is megtanulod szeretni, tisztelni.


"Ma már úgy vélem, a halhatatlanság nem létezik. Azért alkotok, dolgozom, tanulok hogy jól érezzem magam. Ez az egy út, hogy másokat boldogabbá tegyek. És nincs miért... "
--> én is ezért tanulok, és dolgozom, h jó legyen nekem, nem azért mert halhatatlaságom kulcsát látom ebben... én nem ilyesmiről beszéltem, mikor az előző h.sz.-t írtam. Inkáb arról, h valakinek az emlékezetében megmaradjak. És mindegy h az illető is meghal, de olyan dolgot kapott tőlem, amire ő mindig is emlékezik, míg él.
válasz | 2009-06-20 | 23:16
"milyen" srry
válasz | 2009-06-20 | 23:03
Ami azt illeti nem rettegek tőle, de még jó hogy nem akarok meghalni, és féltem az életemet. Ez talán egy alapvető emberi ösztön AD.
Szeretem az életet, imádok élni, és rohadtul nem szeretnék meghalni, talán félek tőle, de ez egészséges félelem. Nem köt gúsba, és nem hálózza be a gondolataimat azért ez a téma, de ott van. És igenis van mit vesztenem.
Állítólag az ember átlagosan 40-45 éves korára jut el oda, h megbarátkozik a halál gondolatával, el tudja fogadja. Én itt még nem tartok.

Az hogy ezt az életet élem, teljes valómban, tudatosan, nem jelenti azt, hogy nem foglalkoztathat , h mi lehet utána.
Nem tudom gondolkoztál már e azon, h mien érzés lehet úgy elmúlni, h senki nincs melletted, csak egy ujabb adatot jelentesz a patológusnak. szar lehet ez az érzés. és ezért törekednek az emberek arra, hogy halhatatlanok legyenek, akár tettekkel, szeretettel, ki így, ki úgy...
Engem felzaklatna, ha nem lennék senki számára halhatatlan. az a tudat, hogy senkinek nem jelentettem semmit, az egész létemet, értelmemet kérdőjeleződné meg.
hiszem hogy
válasz | 2009-06-20 | 20:03
"Én sokszor azon lepődök meg, mikor valaki mindent megvonva magától éli életét, h majd halála után megkapja jutalmát :S Szerintem az élet biztosabb, mint ami a halál után következik és azért ki kéne élvezni az életet."

hát ja! ez márcsak igaz...:DD
válasz | 2009-06-20 | 19:57
az emberi testtel ugyan az lesz oké, de a lélekkel?
(huh ez már nagyon filozófiai) :)

Szeretném azt hinni, h az lesz a lelkemmel, amiben hiszek h legyen. Így talán könnyebb nekem, h nem lebegek céltalanul a halálom után majd vhol.
Hanem, hogy utána is van folytatása a dolgoknak, v célja.
De ez megint olyan tényleg ahogy mondtad, h ki tudja mi van, "csak" hisz az ember, a többit meg majd meglátjuk. :)
válasz | 2009-06-20 | 19:41
Pontosan nem igy van, mert annyi féle a világ, hogy NINCS csak egy igazság... Ezerféle van...

Plusz ha egy igazság lenne, az implikálná azt h egy valaki az aki tudja, h mi van. EGY valaki. ezekszerint egy felsőbb hatalom mégis tudja, h mi van? ...
De az nem ilyen dogmatikus valami.

Pont az van, hogy lehet h nem tudunk semmit tutira, de van egy hit, amibe kapaszkodhat az ember, ami erőt ad neki, h ne érezze h halál után kész ennyi volt, snitt....
Mert oké, h sokféle hit van, de kétlem, h lenne olyan ember aki nem hisz semmiben. Ez nem csak isten a dharma etc lehet, hanem bármi más is.
válasz | 2009-06-20 | 19:32
De ezek tipikusan olyan dolgok, amiket meg lehet érteni ha nyitottak vagyunk, v ha kíváncsiak vagyunk rá.
Mert utána lehet olvasni (csak hogy tudjam mik vannak).Anthico:

Meg nem is vitázhatnának az Istenek, mert nincs is minden vallásnak pl istene....

Plusz ha teljesen materialista lennél, nem foglalkoztatnának ezek a kérdések. Hanem azt mondanád, h nincs semmi, és pont, mert te így hiszed. ha már kételkedsz, szerintem az nem materialista..

Szerintem ha utána olvasol egy picit, már jobban fogod érteni, mi is a vallások lényege... nem a konszenzus, h az istenek közös nevezőre jussanak.
válasz | 2009-06-20 | 19:23
"ha ismered a Bibliát vagy bárhol vagy a világon és fogalmad sincs az ő "törvényei"ről akkor is a szívedbe van írva a jó és a rossz..és azoknak megfelelően cselekszel.."

--> Ez a keresztény értékrend "egész" Európára jellemző, és mivel ez a vallás volt az Eu.ban az uralkodó, természetesen ezzel az értékrenddel (amit a vallás közvetít), mindenki, a legtöbben azonosultak, és igy gondolkozunk.
Mivel a vallások hasonlóak lényegében (nem azt mondom, h ugyan olyanok!, abszolút nem.), mindegyik hasonló értékrendet képvisel az egész világon, mert a jó és rossz kérdésére hasonló választ adnak, az összes vallás.
"és ezeknek megfelelően rostálják majd meg az embereket.."Enem aszerint ,hogy pogánynak vagy akárminek vallod magad..hanem hogy hogyan élsz.."

--> Én ezzel vitatkoznék, vagy több magyarázatot adjon valaki, mert lehet, h nekem nem túl egységes igy számomra teljesen...
Akkor miért voltak azok a nagy háborúk, a pogány térítések?
Ezt sokszor konkrétan ki volt mondva, h térj meg, h a Mennyországba kerülj, mert ha nem, a pokolra jut a lelked.
Értem, h ezt a Biblia nem mondja ki egy szóval se, me a keresztény "dzsihádokat" sem,
de tény hogy voltak, és pont azért amit leírtam."és ezeknek megfelelően rostálják majd meg az embereket..nem aszerint ,hogy pogánynak vagy akárminek vallod magad..hanem hogy hogyan élsz.."

--> Ez meg olyan, mintha azt mondanánk, h mindegy h nem vallod magadat annak, mivel ismered az értékrendet miszerint élni kéne v kell akkor már be vagy sorolva egy vallási rendszerbe --> de ez azért sántít egy picit így...

+
ezen fölösleges vitázgatni, mert mindenkinek magában kell megtalálni azt a harmóniát, csendet, ahogy élni szeretne.
Vallástól függetlenül.
Ebben segíthetnek a vallások is (többek között), a Biblia, Korán..., mindegyik.
válasz | 2009-06-20 | 13:39
jaja

pedig lehet hogy jobb ember...
namindegy (fair play, tudod :D)
válasz | 2009-06-20 | 13:38
ja meg ez a másik gázos szerintem, hogy az egy isten hívő vallások sokszor sokkal erőszakosabbak, és aki mélyen gyakorolja a hitet, legtöbbször sajnos nem is tud elképzelni más lehetőséget, vagy elfogadni egy másik véleményt/ vallást, hanem csak meg akar győzni, ahelyett h toleranciát gyakorolna.

(Természetesen tisztelet a kivételnek, de ezek az én tapasztalataim...)
válasz | 2009-06-20 | 13:31
Ettől bonyolutabb ezért..
Márcsak ezért is mert buddhizmusban, hinduizmusban, konfucianizmus...... nincsen halál utáni pokol. Ott körforgás van, míg el nem éred a tökéletességet. Meg ezek többek, csak egy vallásnál.

A keresztény vallás szerint meg mindenki mehet a pokolra, aki nem hisz istenben. --> ergo bazi nagy lehet a pokol.. :D :D :D
válasz | 2009-06-20 | 13:25
"A kereszténységnek a halál utáni dolgokról vallott nézetei túlságosan is kegyetlenek és ijesztőek ahhoz, hogy egy egyszerű babonaként el lehetne intézni őket"
(hát ez tényleg kegyetlen, hogy a sorozatgyilkosok, az emberileg nulla emberek stb... nem a mennybe jutnak.... namindegy, bár nekem ez inkább logikus, mint kegyetlen v ijesztő.)

Meg háát szerintem, ha hiszel akkor vagy babonás és félsz ettől, ha nem, akkor meg nem foglalkoztat a téma nagyon. Ezt mindenkinek át kell gondolnia, hogy mi a saját útja/hite, és ha megvan, nem merülnek fel ilyen kételyek.


És ebben mi a baj, h meg van gyűződve róla, h van egy hely ahol a bűnösök...? Ha már egyszer lelkész, hisz ebben, akkor szerintem ez korrekt.
Az lenne a probléma, ha nem hinne a saját vallásába.

Bár én egyáltalán nem hiszek istenben, de ha hisz az ember vmiben, akkor még jó hogy azt mondja, hogy isten és Jézus létezik, és hisz a jóságukba. A Biblia is ezt mondja, ha jól tudom ami meg a keresztények könyve....
(((Bár nekem nehéz lenne összeegyeztetni a világgal ezt a Jézus szeret téged és isten vigyáz rád kamut)))

+
Annyi mindenben lehet hinni, meg annyi vallás van, hogy nem kéne a kereszténységnek ekkora hegemóniát tulajdonítani, mert a világ többsége, nem is keresztény, hanem más vallású.
Szóval ez is egy vallás a SOK közül, lehet benne hinne vagy nem. És ettől fog függni hogy ki hogy értelmezi a halált vagy éppen mást...
válasz | 2009-06-17 | 23:50
Szerintem ez nem normális. Ellazulsz rendsen?
Lehet h túl szúk vagy a barátod méreteihez képest...

Fáj neked, és már 8-adszorra csináljátok, ráadásul úgy, h vérzel utána? Nem egoista kicsit a barátod? Nem látja h fáj neked? Ilyenkor nem folytatni kéne, hanem abbahagyni.
válasz | 2009-06-17 | 20:11
Szia!


Azt szokták mondani a dokik, h az első tabi után már véd... Gondolom nem mondanak hülyeséget, de ha aggódsz vegyél egy tesztet, az a tuti! :) Minden patikában lehet kapni, 400-800 ft.

Az is lehet, h amiatt késik (ha ez nevezhető annak), h váltottál tabit.
válasz | 2009-06-17 | 15:49
„olyan állatias”
Pont az a jó benne, hogy nem gondolkodsz, és ösztönből jön minden olyankor.
Nem kell mindig beszabályozva lenni, és figyelni arra, h mit szabad.

-->
Back to the nature, „Dudes and Dudettes”! ;)
válasz | 2009-06-17 | 14:02
Értem. Én ilyet nem éreztem még egy kapcsolatomban sem,
akkor inkább nem voltam vele.
Ahhoz rövid az élet, h ilyen kapcsira pazaroljak belőle 1,5 évet....

(szóval lehet, h ez lenne a véleményem, mint Neked ebben az esetben.)

De nekem is ugyan úgy kalapált a szívem, mikor megláttam, vagy sík ideg voltam, h úristen, mindjárt itt lesz!!, :D és vártam, h mikor jön már.........
De az elmúlt, kiszerettem belőle.
És most megint itt van ez az érzés.
válasz | 2009-06-17 | 13:46
szerintem senki semmilyen sértőt nem írtál Bogi... :)
Igazából ezt magamra írtam, hogy attól, h éreztem ilyet, nem lesz a kapcsolatom is ugyanaz, v kevesebb vagy nem csak elvagyok vele... :)

Az mindenkinek fontos, h érezze, h igenis ő a legfontosabb a párjának.
Lehet, hogy vki nem ezt érzi. .. csak azt írtam, hogy ha lezársz dolgokat magadba, szerintem többször érezheted ezt az érzést, vagyis én őszintén így érzek a párom iránt most, hiába volt már előtte big love.
És a páromon is érzem, h imád és hogy mindent megtenne értem, s az előző kapcsik nem befolyásolnak minket ebben az érzésben.
válasz | 2009-06-17 | 13:13
-- > mindenhogy jo, csak csinálják JOOLl! ;)
válasz | 2009-06-17 | 13:08
És attól, hogy az érzés ugyan az, nem lesz maga a szitu is ugyan olyan.
Mert pont az teszi különlegessé a szerelmet, hogy azt akkor Vele élem át. Róla és Rólam szól, nem az előző barátaaimról. Azok most nem játszanak.

Attól jobb (többek között) pl nekem a mostani barátom, hogy Belé szerelmes vagyok, és van lángolás, közelség, meg az érzés, hogy örökké fog tartani, ennyi. Most ez számomra a tökéletes szerelem.
Az előzöbe meg nem volt már a végén ez, de ezt nem lehet előre látni, mikor elkezdesz egy kapcsolatot...

és szerintem aki szerelmes nem ugy gondolkozik (most magamrol beszélek, nyilván), hogy "hoppsz most ez az x. nagy szerelmem, de nem is fontos , mert ugyan olyan, mint a többi, és lesz még úgyis ilyen"... ha vki igy gondolja, az meg nem is szerelem.
válasz | 2009-06-17 | 12:55
A nagy szerelmeknél szerintem ugyan azt az érzész érzed, csak kicsit másképp talán.
És szerintem az a jó, ha tudod ezt újra és ujra érezni, mert ez azt jelenti, hogy képes vagy megújulni, felejteni, gyógyulni és keresni.

De ezt megint nehéz úgy és annak elképzelni, akinek egy nagy szereme van/volt az életében és éppen az életüket együtt élik le, vagy szakítás után nem találja meg azt, aki szimpi lenne neki mert mindenkiben az előző párját keresi... Ha lezárod magadban, ami nem mindig egyszerű, akkor szerintem átélhető a "nagy" szerelem akár többször is. És tudni fogom, h éreztem már ilyet, mert ismerem magamat...

Nekem eddig 2 ilyen volt, vagyis egyik a mostani párom, és a személy teljesen más, teljesen másért szerettem bele mind a kettőjükbe, de maga a szerelem érzése hasonló nálam, (vagy inkább ugyan az?)...
válasz | 2009-06-17 | 12:11
hát attól függ mit értesz laza alatt...
válasz | 2009-06-17 | 12:10
Nem nézik szerintem balféknek őket, főleg undorítónak nem!,
de tény ha nem vagy laza, akkor inkább merevebb vagy. Ez pedig látszik.

Az, hogy elbújik vki egy komoly, távolságtartó stílus mögé, az nem Ő maga, mert ezzel az álarccal csak a saját bizonytalanságaidat próbálja palástolni mások előtt.
Ezek a szabályok amik mögé bújunk, nagy biztonságot adnak akkor, ha bizonytalan saját magában az ember, mert nincsen bennük semmi spontenaitás, csak rideg "begyakorolható" sémákból állnak, amihez könnyű igazodni.


Egy olyan emberrel, aki képes adni saját magát (nem köti gúsba a normáknak, elvárásoknak való megfelelés, vagy saját teóriáihoz való igazodás), azzal könnyebben megtalálja az ember a közös nevezőt, és őszintébb is.
Mivel a legtöbb ember szereti a kiismerhető dolgokat, a túl komoly, túl udvarias emberek ellenérzést váltanak ki (van abban valami mesterkélt, és furcsa), mert az nem az ember igazi stílusa, hanem valamilyen álarc, amit felvett valamiért.

Engem lagalább is zavarna, de hangsúlyozom, nem azért mert balféknek tartanám, vagy undorítana, hanem azért mert túl körmönfont ez. És kicsit sem tükröz/ közvetít semmit felém, amiből eldönthetném, h szimpatikus, vagy sem az illető...


(bár, nem tudom mit is ért Ön a "lazázós" stílus alatt. Az önmagamat adom közeledést másokhoz, vagy a Jó a s..gged csajszikám stb..." b.nkósdi szöveget... :)
válasz | 2009-06-17 | 09:58
hat ja, kifelé persze... csak gondolom arra gondolt, (mivel még nem használta), hogy nem olyan frankó, ha elolvad a kúp, utána meg csúrog "patakokban a lábán".

Bár, ha ilyeneket használsz, ez normális, hogy jön ki belőled, de koránt sem olyan sok (bár ez függ pl szerintem attól is, h mennyire nedvesedik valaki).
válasz | 2009-06-16 | 20:25
Lehet hogy nem mutattad, de ő bele látott vmit. Beszéljetek róla, h miért nem szereti annyira.
Mert lehet, hogy megalázónak tartja a helytetet, vagy nem szereti az ízét pl, vagy rossz emlékek.
válasz | 2009-06-16 | 19:22
hát jahhh.

Szerencsére az emberek többsége gondolkozik, meg van bennük annyi, hogy ne nyomjanak fel ilyen posztokat. milyen már ez.?!?
válasz | 2009-06-16 | 19:01
Nem teljesen értem. Nem szereti a bnőd, ha te csinálod, vagy az feszélyezi őt, h neked csinálja?
válasz | 2009-06-16 | 15:58
Vagy csinálj neki egy tortát (tuti elolvad, ha te csinálod), s fel is lehet turbózni akár... ;)
pl két részből álljon (két hatosból). Az elsőt először viszed ki, hogy boldog évfordulót, meg minden... És utána hozod ki a ráadást, a másik, (fordított) hatost.. :D
válasz | 2009-06-16 | 12:56
Oké, nyilván, hogy azt keresse...
csak Swaynek írta a srác, hogy úgyse, merthogy 2 év van közöttük. Erre írtam én ezt, hogy az bőven belefér sok embernél, ne higgye, h ez mindig kizáró tényező ez.
Akkor az ha azzá teszed.

Meg több korkül. azért engem is zavarna (főleg mínuszba de pluszba is)...
válasz | 2009-06-16 | 08:25
(már boccccs, de szentem a fórumon is át jött az, amire egy nő "föl tudna figyelni" nálad.) ;)
válasz | 2009-06-16 | 08:21
Hát nem tudom, de én simán járnék egy 20 éves férfivel is, ha úgy jönne ki a lépés. Nem zavarna a kora pedig elég fiatal vagyok én is.

És sok nő gondolkodik hasonlóan, hidd el.
Nem kizáró ok ha apasi fiatal szentem...
válasz | 2009-06-15 | 13:01
offffffff :D
válasz | 2009-06-15 | 12:55
Plusz ezek tényleg nagyon távoli dolgok összekapcsolása, ahogy Anthico is írta.

Hogy miért nyúl valaki ezekhez, meg lehet kérdezni a fórumon, ha kíváncsi rá István, és mindenki biztos szívesen válaszol. Így elkerüljük az újabb teóriákat, hogy ki mit miért csinál...
válasz | 2009-06-15 | 12:52
Ehhez már én is hsz-elek....

"Kétségbeesve" az kíván valakit, aki számára csak a párja létezik, csak őt látja (ez a monogámia szépsége, és egy igazi kapcsolat lényege István) :) .
Egyébként minden normális nőt felizgat az a gondolat, hogy a pasija kívánja őt, és megveszik érte...

Semmi baj sincs azzal, ha mindennap van szex, de Ön ezt nem tudhatja, addíg, míg nem tapasztalta meg. Teóriákat nem érdemes gyártani erre, míg nincsen alapja.

Azért más a szex, és más a pizza, vagy egy eldobható üdítő értéke.
Hogy mérhető egy üdítő, vagy étel a szexhez?
Ahhoz amit két ember együtt él át, és azért csinál, mert szerelmesek egymásba.
Ezt a közelséget, az (nem csak testi, de lelki) eggyéválást semmilyen más módon nem lehet megtapasztalni, csak úgy ha önzetlenül odaadjuk magunkat egymásnak.

Mire alapozza ezt, hogy tartalmatlanná teszi a szex a kapcsolatokat?
Ez nem egy unalmas, rutin munkája a napnak, hogy most szex, ki és be és ki és jó is. Az rég rossz, ha annak foja fel valaki, a szexet ettől mélyebb ez....
válasz | 2009-06-15 | 12:28
Dolche vita, mi kanyim?? ;) ;))))))(egyébként szerintem is tök jó, hogy megosztottad velünk, ez a lényege a fórumnak végtére is! ;) )
válasz | 2009-06-15 | 12:17
Huh, hát én sem tudom meddig maradnék mellette...

Nekem azért picit megalázó is lenne nőként, hogy saját magával masztizik egyfolytában. Azért ne már... sokkal jobban kivánja magát, mint azt a nőt, akivel először összeköltözött???

Szerintem beszélj vele, hogy miért csinálja. Lehet, h vmit hiányol, vagy éppen sok vagy neki, mert hogy nem passzoltok egymáshoz esetleg szexuálisan.


És ezeken a szexoldalakon a barátod is felrak vidiket magáról, vagy csak barangol, vagy már más partnert is keres?
Mert ha ez így van még a maszti mellett pluszba, dobd azonnal, inkább Te előbb, mint ő "koptasson" csúnyán, hogy bocsika de...
Ő kevésbé sérülne ebben az esetben, mint Te.
válasz | 2009-06-15 | 12:17
Huh, hát én sem tudom meddig maradnék mellette...

Nekem azért picit megalázó is lenne nőként, hogy saját magával masztizik egyfolytában. Azért ne már... sokkal jobban kivánja magát, mint azt a nőt, akivel először összeköltözött???
válasz | 2009-06-15 | 07:59
Azért ebből csak ti fiúk csináltok ekkora problemet! :)))
Tényleg nem ez számít, nyugodtan hidd el, ha minden hölgy tag ezt mondja! ;)

A "vénlányokkal" meg ne törődj. :))) Azért ez minősíti őket is. "Nincs is jobb" mint valamit kibeszélni, és spíler látszatát kelteni a témában ....... (hozzáteszem gázul, de vkinél ez bejön).
válasz | 2009-06-14 | 11:41
Menstruáció alatt szerintem ne használd. az is bekevarhat. Ha már eddig vártál, várd meg inkább a végét a mensinek. Az a tuti.
válasz | 2009-06-12 | 22:45
ugyanmár.....
válasz | 2009-06-10 | 20:14
Igen, ebben igazad lehet. :(
Tényleg nem lehet könnyű ez most, főleg úgy, h ezt még tetőzi a párod is.
válasz | 2009-06-10 | 19:56
huh, ez durva... :S

A lelkivilágát meg szerintem lerombolja akkor ha mindig neki kell ezeket csinálnia, és "cserébe" nem kap odafigyelést, elég elismerést.
(Én nekem legalábbis lerombolná fordított esetben, bár én nőként gondolkodom, erről egy férfi biztos hitelesebben tud nyilatkozni...)
válasz | 2009-06-10 | 19:26
Na ugye! :))))))) :) :)


Igen, olvastam, h nem jártál még úgy, ezért gondoltam hogy hasznos lenne nem csak férfi tanács, hanem hogy a sok "gonosz nőci" XD :D mit is gondolhat ilyenkor... ;)

Járj nyitott szemmel, és figyelj, úgyis ott kopogtat a szerelem, ahonnan nem várod! ;)
válasz | 2009-06-10 | 18:53
Szia!

Aha, értem! :)


Vagyis nem, teljesen, hogy érted azt, h felhergel?
Frusztrálttá tesz, vagy idegessé, vagy milyenné?
válasz | 2009-06-10 | 18:33
ő nem fog megalázkodni, keressek olyat aki igen...
Hát ez egy furi übermensch-es mondat... (No kommento)

Ilyen lányért nem érdemes keseregned Srac31! Tényleg!
Szerintem én is azt csinálnám, amit Kanyim csak FINOMABBAN. :)

Először mond el neki normálisan h kérdeznél tőle vmit, (persze csak okosan, ne akkor amikor "gyagya" :) kérdezd meg, h szeret-e még téged, mit jelent neki ez a kapcsolat, és te, miért hagyja h ugráltassa a barátnője.
Ő kezdje, ne te... Mert nem kell h a szájába add a szavakat, mondja el ő a saját gondolatait...
Aztán meg elmondhatod, h neked mit jelent, és azt h mit gondolsz mindenről, és azt h ennek igy nincs értelme folytatni, mert belefáradtál h hol ilyen hol olyan... Nem ismered ki őt, nem is értem igazán, blablabla... :)
Ettől biztos észbe kap, ha érez vmit is irántad!
És átgondolja majd a dolgokat. Csak hagyj egy kis időt neki, ne várd azonnal a választ (persze ne hagyj annyi időt, hogy a barátosnőjével konzultálhasson, egyszer hoza meg a saját döntését válaszait, mások véleményétől függetlenül.
Ha nem akkor meg mindegy, te legalább mindent megtettél amit lehetett a kapcsolatotokért.

Ha meg nem tudjátok még megbeszélni se, nem érdemes folytatni..
Nehogy már te menj gallyra ideileg...
Hidd el nem ér ennyit, főleg az alapján, amit leírtál...
Többet érsz annál, hogy úgy kezeljen és ugráltasson téged ahogy neki jó.
Egy igazi szerelemben szerinted ez normális?
válasz | 2009-06-10 | 17:47
Nem a szexualitás konkrétan, hanem a kielégületlen szexualitás okozza a feszültségeket, stresszt szerintem.

A szexualitással a szexuális stressz levezetése ellen.

Ön így szabadul meg a stressztől, hogy pornóra csinálja, más meg úgy, hogy ugyanezt a párjával, szerelmével éli át.
Az alap mecha (((kisarkítva))) ugyanaz gyakorlatilag, mert kielégüléshez vezet mind a kettő folyamat.

Ahogy Ön mondta, segít levezetni a stresszt, ezért nem értem, amit ír István.
Kifejtené bővebben, hogy mi a két kielégülés közötti különbség Ön szerint?
válasz | 2009-06-10 | 17:35
Egyébként mondtad neki, h mennyire sok a dolgod?

Szerintem csináljatok együtt időbeosztást. Lássa a párod, értse meg, hogy mire mennek el az időid (ilyen szo nincs is XD ) :)
Ezzel azt is tudatod vele, hogy meg akarod oldani a dolgot, zavar téged is, hogy nincs időd, és még ha pl segítségét is kéred, lehet (bár nem tudom milyen a párod) hogy jobban megérti a dolgokat, kicsit helyre billen a bioritmusa. :)))).


Én is most csináltam a szakdogámat (csak a BA-sat, ami mégsem olyan nehéz, de azért oda is oda kellett tennem magamat, most meg vizsgaidő, ami nehezebb, és szivatosabb mint atöbbi..), és ezért most 1 hónapja heti egyszer talizom a barátommal. Pénteken lejön, szombat este megy vissza. Megérti, és talán még értékesebb számára, meg nekem is ez a kevés idő most... :S

Nem élünk együtt. De szeret, megérti, hogy nekem fontos az egyetem, és szeretem is csinálni, ezért kibírja.
Tudom nem lehet összehasonlítani sok esetben a Te helyzetedet az enyémmel, nekem sokkal több időm van, de nekem (én is dolgozok pluszba suli mellett) meg kellett terveznem az időbeosztásomat, h mire mennyi időt szánhatok, mert különben úszok a teendőkkel. az meg nem oksi.
Tehát erre tudatosan figyelek mostanában, ami nem könnyű, és igy tervezgetek előre, és többet talizhatunk..

Ha most írod a szakdolit, "mindjárt" vége az egésznek! :) Mond meg neki, h látod már az alagút végét, és hogy gyakoroljon tolaranciát...
(Bár hozzáteszem, fontos lenne tudni, hogy csórikám mióta is gyakorolja ezt.. és mióta van porondon ez a probléma)
 
válasz | 2009-06-10 | 17:28
Hát ez mondjuk tényleg nem volt fer, hogy meggondoltad magadat. Ez mindenkinek egy pofon, hogy ő nem is fontos neked annyira...

Szerintem éreztetsd vele, hogy fontos vagy, meg szánj rá picivel több időt, mert ezt mindenki igényli. Érezze, hogy nem a munkád, a tanulás a legeslegfontosabb, hanem igen is ő (kis apróságokkal, vagy néha engedélyezz magadnak is kimenőt, mikor. De úgy , hogy akkor azt anapot neki szenteld, és vele legyél, ne azon rágodj, hogy mennyi időt szursz most el..)
És ha megbeszéltek vmit ne változtass rajta, főleg emiatt, ami eleve kiveri nála a biztosítékot. Inkább gondold át, h belefér e az, hogy elmenj a kedveseddel vhova.
Mondjuk ez nem lehet könnyű neki, hogy soha nem mentek sehova. És neked se tasz jót, hogy munka dolgozat tanulás munka dolg.... És no pasi, no kikapcs
válasz | 2009-06-10 | 17:18
És mannyit tudtok talizni egyáltalán?
Régóta vagytok együtt?
Együtt Laktok?
válasz | 2009-06-10 | 16:53
ebből a szempontból nincs sok különbség 40, 50 ... vagy 80 éves kor között szerintem, mert egyiksem midennapi.
válasz | 2009-06-10 | 15:49
Szia Sway!
Megkérdezhetem, h min vesztetek össze a pároddal?
válasz | 2009-06-10 | 15:44
Huh, azért ennyire nem gonosz a női nem, srácok! ;))))
válasz | 2009-06-10 | 15:43
+ Ha a csaj azt mondta, h elmúlt a szerelem, azzal azért óvatosan jöjj össze ujból, mert ha éppen nincs más, szerintem akkor jönne vissza hozzád. Ez meg már nem az igazi love.
Én legalábbis (ha csinálnék ilyet, bár "felmelegítésben" én sem hiszek) ha azzal az ürüggyel szakítok, h
1. nem szeretem -->akkor kiszerettem belőle. Ujrakezdéés? hááát igazán nem akarom ujra kezdeni, mert azért szakítottam a pasival, mert nem vok szerelmes.
Feltételezhetően már megrágta a lány a dolgokat, helyre tette ezt, az érzéseivel tisztába jött (ami biztos neki is, mint "minden tipikus" nőnek :S nagyon szar volt fiúk, mert igenis nem olyan könnyű ezt elmondani annak akit szeretünk, de nem vagyunk belé már szerelmesek, ezt elhihetitek,) utána mondta ki a végső dolgot.
2. Ha élni akar, akkor meg nincs mit hozzáfűzni.
Érthető szerintem, h nem akarja elkötelezni magát sok ember ennyi idősen, hiszen annyi,de annyi dolog van amit meg lehet még tapasztalni.
Sokan ezt nem tudják úgy ha párjuk van, úgy érzik, hogy nem elég szabadok, vagy korlátozzák őket. És bizony ilyenkor szakítani könnyebb.
 
válasz | 2009-06-10 | 15:40
Szerintem a ha veled szakítanak, naná h nehéz magadat túltenni rajta, és elfelejteni, mer a Te érzéseid nem változtak, csak a csajé. Te ugyanúgy szeretted csak már ő nem érezte vmiért az igazinak, és ezért hozta meg ezt a döntést.
Velem még nem szakítottak, csak én, de tapasztalatból írtam, hogy a volt barátaimnak sokkal rosszabb volt ezt "benyelni", mint nekem. Ezzel most nem azt akartam mondani, h áttapostam rajtuk, istenments, csak az mindig jobban sérül, nehezebben felejt, plusz reménykedik, h hátha, akivel szakítanak.

De szerintem zárd le magadba, mert hiába többet mesélt rólad....... nem látsz bele a kapcsolatukba, h miért több, miért éppen vele van még mindig, és szakított veled.
Hiába mondanak bármit is mások, ők sem látják, h mi van a dolgok mögött, h működik a kapcsolatuk éppen.
válasz | 2009-06-07 | 22:08
Na ne már....
Ezt a szart most minden topikhoz belinkeled?!??
Komolyan?


No komment....
válasz | 2009-06-07 | 21:31
Oké, telesen igazad van, de nekem mindig beugrik ez a fura kettős érzés,
hogy tök fiatal, gyerek szinte, és még jó hogy az anyukáját kéri meg h segítsen neki,
másrészről, persze ott van, hogy ha vki elkezd nemi életet élni, minimumot azért tegye meg, és legyen tisztába azzal, hogy mibe kezd érezze a súlyát a dolgoknak.
Értem mit írsz (és nem is ez volt a bajom). :) :)
válasz | 2009-06-07 | 20:57
Véd abban a 7 napban is! Ne aggódj! Én is azt szedem. :)
De ha nem érzed jól magad e miatt, használjatok gumit max. :)
válasz | 2009-06-07 | 20:35
:)) Kac kac :))))))))))

Vonyít, csak senki nem engedi be... xd :D:D:D
válasz | 2009-06-07 | 19:43
Ez legalább egy jo döntés a gyógyi feliratása...

De a leckét, hogy ésszel csinálja, mert ez egy rohadd nagy felelősség, szerintem meg egy életre megtanulta Vica, mert már egy ideje parázik ezen...
válasz | 2009-06-07 | 19:36
"Egyrészt anyudat is minősíti,h ő kér ki neked egy hormonkészítményt, de téged is, h továbbra sem fogod fel, mivel is jár a szexuális élet."
Szerintem ezt máshogy is el lehetett volna mondani, még ha jogosan is írod.

Attól h mindig letolod ezeket a gyerekeket, nem történik semmi, de ha nem offolós tanácsokkal látod el őket, és nem szúrod le őket egyből őket, (h mi jogon szexel, v akar szexelni, v miért nem gondolkozott előbb ha nem tud róla semmit) van esély rá hogy megfogadják. Azért írnak, mert tanácstalanok. Szeretnék megtanulni, de vmiért (az már tök mindegy miért) nem jutnak hozzá az infóhoz, és ezért kérnek itt segítséget.

Ilyenkor (meg sok helyzetben még 14-5-6-7 évesencsomó dolog nem tiszta sokuknak) a legegyértelműbb dolgok is megkérdőjeleződhetnek (nem pont erre az esetre gondoltam), és ez a fórum szerintem egy amolyan "ments vár", ahonnan válaszokat várnak, mert ők is tudják sokszor, h hülyeség amit kérdeznek, csak megerősítést várnak, vagy ha tényleg fogalmuk sincsen róla, akkor meg le kell irni normálisan, h mi van, vagy elindítani egy úton, h ezt olvassa el erről és erről, (pl itt ezen az oldalon).
válasz | 2009-06-07 | 17:48
Jahhh, sorry, oksa, nem olvastam a köv hsz-edet, h volt petting is! :))
 
válasz | 2009-06-07 | 17:45
Hy!

Háát én is várnék vele még, de Te tudod. Én a helyedben csk pettingelnék, kényeztetném a csajt, meg ő téged. Elég gyorsan el fogsz ám menni, ha nem volt még ilyenben részed...

1. Ez tök mindegy. :) Attól függ ki nyúl először a ruhához, nyugi, nincsenek ilyen szabályok a szexben... Egyszerűen ahogy jól esik, minden jön magától. spontánul, ez a lényeg, ne forgatókönyv legyen a fejedbe, hogy most először ezt veszem le utána azt... :) Ha ugyanugy szeretnél adni, kapni, leveszi a ruhádat, naná hogy Te is le akarsz egyet venni! ;)
Mért zavar, ha mesztelen vagy egyébként? Szerintem az tök izgi, ha a csaj vetközteti le a pasit (vagy fordítva), és játszadozol vele, míg neked nem esik. :)))


2. Hát szerintem segíts kézzel, ha ez az első. Bár tényleg pettingelhetnétek még egy ideig, ebben igaza van Anthico-nak. Mert fontos, h megismerd a lány testét, és persze a tiédet is. Szóval nem ártana ezt még csinálni. Szóval ne az legyen, hogy a " a lánynak is lehet hogy volt orgazmusa", hanem igenis tudd, h mikor, hogy okozol neki örömet. Ezért se jo ha durr bele kezdesz a közepébe. Legyen íve a dolognak. (szerintem)

3.
Háát ezen én még sosem gondolkodtam, passsz... :))))))
Ilyen szabály sincsen. Tényleg ahogy jobban esik.
Ha zavar h mesztelen vagy (miért zavarna, ha szeretitek egymást??) csináljátok a takaró alatt, a lány ugyse fogja lerángatni a takarot az elsőnél hogy márpeig ő igy akarja. Vagy ha zavar hogy mesztelen vagy , kötözd be a csaj szemét...
Meg abban van vmi izgi, ha nem látod mi is történik.. :D
Mi legtöbbször takaró felett szoktuk, minek az a plusz takaró? xd

4. A gumit vedd le, vagy ő, az már mindegy. Rakd az ágy mellé pl a földre. nem kel egyből rohanni a kukához... :)
Nem kell ahhoz kiszállni az ágyból, h levedd a gumit. :)))
Meg milyen már ha elész, rögtön kiszállsz az ágybol, semmi simi, puszi nélkül.... hát az elég romboló elsőre főleg.

De mért parázol ennyire, h elb..szod? Éss? Lesz még több is!
Ha meg nem szeret a csaj, lesz kövi kapcsid is (sovány vigasz, de tényleg igy van) :)

Sok sikert! :)
válasz | 2009-06-07 | 16:19
Lehet, hogy van egy idő, miután nem akarsz változtatni ezen, mert egyszerűen így véded magadat a csalódásoktól. Itt most nem egy vagy 2-3-4 év csalódásra, negatívumokra gondolok, hanem arra, hogy mindig csak olyan impulzusok érnek.
Tehát, akkor addig mondasz egy dolgot, h az igen is így van jól, míg te magad is elhiszed, hogy így a normális.
Mert alapvetően nem szereti magát senki hülyének hinni, v nem normálisnak. Ez alap, hogy megpróbáljuk a cselekedeteinket racionalizálni, h miért is mi vagyunk a normálisak.
Csak mindenkinek máshogy talál rá pl magyarázatot, vagy nem talál, és az még szarabb. Még rosszabb abban a tudatban élni, rágodni, hogy mindig én vagyok a bénuska...
válasz | 2009-06-07 | 16:09
Ezt nagyon szépen leírtad (tényleg), csak tanulhat belőle mindenki, odafigyelést, toleranciát,
és igazad is van.,
+ és ha vmi, EZ nem volt sértő.(nagyon Rogers-i volt) :)
válasz | 2009-06-07 | 12:50
Egyébkén Laie, látod, mindenkinek ugyaz az volt a véleménye, és mi a lányoddal egy korosztály vagyunk...
Annak örülj, hogy boldog, jól érzi magát a fiúval. :)
Tényleg ne aggógj.
Egyébként nekem is van egy barátnőm, akinek arab barátja van. Tök jól kijönnek, imádja a pasi őt, tiszteli, a tenyerén hordja...
A vallás meg nem központi kérdés náluk.
Szóval ezek inkább személyiségfüggőek függőek hogy ki hogy bánik vkivel.
válasz | 2009-06-07 | 12:45
Hú. :))))
Ez aztán a multikulturalitás :))))
válasz | 2009-06-05 | 15:07
Nekem is ezt mondta a doki! :) Mit szedsz?
válasz | 2009-06-05 | 15:04
:D :D Szerintem nem kell már többb példa. :)))))))
Érti mindenki mi a véleményed! ;)))))

A csajoknak az verte ki többek között a biztit, hogy az orgazmust, mint célt írtad (amiben valljuk be így natúron nincs ám sok érzelem). Az, hogy vmi valaminek a része, még nem azt jelenti, hogy a célja is.
válasz | 2009-06-05 | 14:19
Szerintem ezzel csak szemléltetni próbálta Gyima a dolgokat.
Lehet támadni őt, de nem egyenlőségjelet rakott a dolgok közé, csak a kontrasztot akarta éreztetni.
válasz | 2009-06-05 | 14:17
Azért egy szextől én várom az orgazmust, mert akárki akármit mond, azért az „i”-n ez a pont…
Nem csak a szexet magát kívánon, hanem azt a kielégülést is amit az orgazmus ad.
Ez nem logika, ilyen az ember szerintem. Ha valamit megtapasztalt, ami jó (de még mennyire) :)))), azt akkor szeretné elérni újból. Ebben nincsen semmi probléma.
És ebből az állításból meg nem az következik, hogy csak ezért fekszenek le az emberek egymással. Hanem azért, amit lenntebb írtam.
 
válasz | 2009-06-05 | 08:30
Mondjuk ez megint nőtől függ. Általában szerintem sem 40 éves pasikra hajtanak, de valakinek meg kifejezetten imponál, hogy ennyi idős pasi csapja a szelet neki.
Mert sok "előnnyel" járhat egy ennyi idős férfi. Tapasztalat, tudja mi kell a nőnek, :) (jó esetben), egzisztencia stb... És ez azért nagy vonzerő lehet (már akinek természetesen).

Engem az megrémíteni, elgondolkodtatna, hogy ennyi idősen a pasinak nincsen még szexualis tapasztalata. Mert nem ez a dolgok rendje, és elkezdenék kattogni, hogy vajon mi a baj vele, hogy még sosem talált olyan nőt, akivel lefekhetett volna.
válasz | 2009-06-04 | 21:56
Hú, háát nekem azért fontos, hogy legyen orgazmusom, mert az jó. Nemcsak nekem, a barátomnak is. Sokkal elégedettebb egy ffi hogyha ki tud elégíteni egy nőt, és azt látja, hogy a nőnek is jó. De ez vica versa igaz. Nekem is jó érzés ha látom, hogy élvez a barátom.

Persze nem az orgazmusért szerelmeskedünk mi sem, hanem azért, mert egyszerűen jó, megveszek érte, azért hogy érezzem, hogy szeressen, mégjobban és mégjobban.
De nálam az orgazmus azért hozzátartozik a jó szexhez.
Egy színdarab is katarzissal az igazi. :))))
Van egy íve a dolgoknak, aminek része az orgazmus is.
 
válasz | 2009-06-04 | 20:20
Szia! :)

Szerintem se aggódj, mert ha folyamatosan próbálod befolyásolni a lányodat, akkor csak azt éred el, hogy még annyit se fog mondani Neked, amennyit most megoszt Veled!
Ez ellen úgysem tudsz mit tenni, ha szerelmes.

Sajnos hiába mondod neki a kételyeket, buktatókat. Szerelmes, és bízik, ezért nem sokat tud azokkal kezdeni amit mondasz neki, főleg hogy ha belegondolsz abba, hogy a szöges ellentetjét mondhatod neki, mint amit ő éppen megtapasztal a sráccal kapcsolatban. Max minden csak zavarosabb lesz a fejében.
Szerintem adj egy esélyt a fiúnak. :)

Keresztény egyiptomiak (koptok) egyébként általában tényleg vallásosak, (kevesen is vanak Egyiptomban) teljesen más az értékrendjük is, mint az Iszlámé (bár ezt Te is írtad), és inkább hasonlíthat szerintem a felfogása az európai emberekéhez, főleg, hogy 5 éve nem is él Egyiptomban.
Ne aggódj szerintem!