szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Gigi

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Hozzászólások

Összesen 258 db hozzászólás

Válasz | 2006-11-23 | 20:47
KITARTÁS!

Elhiszem, hogy nagyon rossz, de egyszercsak túl leszel rajta.
Én a helyedben keresnék másik orvost. Márcsak emiatt a kijelentése miatt is, hogy vagy rák vagy csak egy fertőzés..azért ilyeneket nem szabad mondani. Másrészt meg több szem többet lát!
annak idején a barátom már kezdte azt hinni, hogy valami perverz vonzalom fűz a nőgyógyászokhoz, mert akinél lehetett megfordultam. Pedig ha tudná..
egyszer Debrecenben voltam, és az egy oktatókórház. Namármost én ott feküdtem szétdobott lábakkal, betegen, és körbeállt 10 darab orvostanhallgató, plusz az orvosom, aki bennem turkált, meg néhány cseverésző nővér.
Hát ennél kellemetlenebb élményem még soha nem volt. Úgyhogy csak kitartás!
Mindent ki lehet bírni!!
Válasz | 2006-11-22 | 00:23
Szomorúan olvastam, hog még mindig beteg vagy.
Na, én azóta már régen nem.
Talán tényleg el kéne menned egy másik orvoshoz.
De egyébként nem hiszem, hogy a kúp kifolyása olyan nagy probléma. Belőlem is ki szokott folyni csomó. Ha kúpozok mindig kell tisztasági betét is, mert hiába mosakodok reggel, ilyenkor irrigálni nem szabad ugye, így napközben szépen kicsordogál.
Talán próbálj meg Kegel gyakorlatokat végezni felhejezés után..
Próbáld ki a gyógszertárban recept nélkül kapható Pevarylg hüvelykúpot! Nekem is csak ez az egy dolog segít.

Jobbulást!
Válasz | 2006-11-16 | 21:16
Örülök, hogy sikerült használnod a kúpot!
És csak annyit erről a betegségről és a lelki tényezőkről, hogy mikor először írtam neked, annyira beleéltem magam azokba az időkbe, mikor én is ezzel szenvedtem, hogy másnap reggel arra ébredtem, hogy viszket, piros, ég..mint a nagykönyvben :-)
Úgyhogy kivettem egy nap szabit a suliból, elsiettem az első gyógyszertárba és most kúrálgatom magam.. kicsit para, mert a barátommal hétvégén hazamegyünk hozzá (először) és nagyon be van indulva rá, hogy a "gyerekszobájában" szexeljünk. Remélem addigra rendbe jövök!!
Egyébként te most milyen kúpot használsz?
Ez a két hónap azt jelenti, hogy ezalatt folyamatosan panaszaid voltak (mit pl viszetés, kipirosodás, égő érzés..) vagy csak folyás?
Van barátod? Ha igen őt kezelik?
Ha időszakosan jön elő, akkor érdemes lenne megfigyelni, hogy mi az a dolog, tevékenység, ruha vagy bármi amitől előjöhet ez a betegség.
Pl. én egy időben rendszeresen úsztam reggelente egy órát a városi usziban (gondolhatod, nem valami higiénikus körülmények közt), és semmi bajom nem volt tőle, de otthon a fürdőkádamban nem tudtam fürödni egyet, mert attól rögtön beteg lettem.
És a mai napig nem tudok se tangát se csipke fehérneműt hordani.. maximum annyira, hogy felveszem, berobogok a szobába, a barátom meg leszedi rögtön, mert tudja, hogy nem hordhatok ilyesmit :-)
Tudom, hogy nehéz, de mindennek meg kell látni a pozitív oldalát! Ez elég elcsépelten hangzik, de tényleg így van. Pl. a betegeskedésem alatt nem nagyon szexelhettem, de nem akartam a barátomat cserbenhagyni, így őt kényeztettem. Igyaztán annyira kitanultam, hogy azóta több barátom mondta, hogy félelmetesen jól csinálom, és hogy soha senki nem csinálta még ilyen jól nekik. Tisztára el vannak ájulva... ha tudnák hogy nekem másfél betegeskedéssel töltött évembe került ez a "tudomány" :-)

További jó gyógyulást!!
Válasz | 2006-11-14 | 19:09
Szia!

Együttérzéssel olvastam soraidat, mert annyi idősen mint te, én is átmentem egy hasonló korszakon. Annyira durva volt, hogy minden szex után végigcsináltam egy háromnapos pevarylg kópos kúrát, ami mondjuk hatott is, tehát bajom nem volt utána, de azért elég kellemetlen volt. Ja, és a barátomat is mindig ki kellett kezelni. Aztán azt tanácsolta az orvosom, hogy használjak óvszert a gyógyszer helyett..ennek nem nagyon örültem..mert féltem, hogy a barátom problémázni fog.
De az óvszerhasználat sem különösebben segített. Nem mehettem uszodába, strandra, egy normális tesióra alatti izzadás (utána nem tudtam lezuhanyozni) rögtön előhozott valami fincsiséget.
Eléggé el volam keseredve, elmentnem egy immunológushoz. Na, ott aztán jól kivizsgáltak, végül megállapították, hogy hiányzik egy olyan anyag a szervezetemből (immunogblobulin A), ami megvédene az ilyesféle fertőzésektől.
Plusz, állítólag lelki okai is voltak..
Aztán elkezdtem nem törődni vele, és idősödtem is kicsit, bár IgA-m még mindig nincs, de már nem stresszelek annyira ezen, és azóta max évente kétszer-háromszor van valami bajom, amit pevarylggal három nap alatt kikezelek. Nőgyógyászhoz már nem is járok, mert annyi mindent írtak már fel..betadin kúp két éve a fiókomban pihen, canesten tabletta, ami csípett, és hülyeségek, amit csomó ideig kellett használni és egyáltalán nem használt.
A hüvelykúp felhelyezéséről meg csak annyit, hogy ezen kicsit meg voltam lepődve. Ilyen hosszú a hüvelyetek?? wow..én simán elérem a méhnyakamat. Szerintem megfelelő pózban (háton fekve, lábak felhúzva) ez mindenkinek mennie kéne.
Válasz | 2006-10-26 | 20:25
Ezek a gombák az egészséges hüvely flórájához is hozzátartoznak, de előfordul, hogy valami hatására elszaporodnak.
A leggyakoribb ok rossz fehérnemű (csipke, műszál, tanga). Bár valamikor egy sima melegvizes fürdő otthon (saját kádban, egyedül)
is kihozhatja.

A diéta az kicsit más. Az a candyda nevű gombánál lehet hasznos.
Régebben nekem is voltak ilyen problémáim, aztán pamutra cseréltem a bugyijaimat, és vége lett a szenvedéseknek. Akkoriban nem mehettem medencébe, egyáltalán nem is fürödhettem (csak zuhany, különben rögtön kijött)
De állítólag lelki oka is lehetett. Tudattalanul védekeztem így a szex ellen.
Mert manapság már simán fürdök, strandra járok, és csak nagyon ritkán leszek gombás.

Sok gyógyszert kipróbáltam, de szinte egyik sem volt hatásos, kivéve amit már írtam az a hüvelykúp. (recept nélkül kapható, 1200 Ft)
Válasz | 2006-10-26 | 20:11
Hm..hát magas vérnyomás ilyen fiatalon még nem okozhat ilyen problémát.
De lehet, hogy attól van..nem vagyok orvos.
Vérnyomást csökkenteni gyógyszerrel lehet, de ennyire fiatalon még ezt sem érdemes. Ne igyál kávét, colát, teát semmit amiben koffein van.
Ha a reggeli merevedés ok, akkor talán mégsem szervi lehet a baj.
Mégiscsak gondolkodj ezen a depis dolgon.. talán ebben van a megoldás.
Válasz | 2006-10-26 | 18:22
Ez egy egyszerű hüvelygombának tünik.
Ha nagyon zavar (gondolom) akkor próbálkozz Pimafucin (ha jól emlékszem..) nevű hüvelykúppal. Három darab van benne, többnyire már a második után elmúlik a probléma, de a harmadikat is el kell használni. És persze semmi szex!
De azért menj el orvoshoz, mert valszeg a barátodat is ki kell kezelni, nehogy visszakapd tőle, ha már meggyógyultál.
Válasz | 2006-10-25 | 21:35
Szia!

Arra nem gondoltál, hogy valami betegség áll a háttérben? Lehet hogy valami érprobláma vagy egyéb organikus elváltozás okozza a problémádat.
Mi a helyzet pl a reggeli merevedéssel?
Nincs valami más problémád az életedben, ami esetleg erre is hatással lehet?
Vagy nem szedsz valami gyógyszert, drogot, alkoholt stb. ami csökkentheti a potenciát?
Válasz | 2006-10-02 | 22:38
Hát én se javaslom a pirulát, mert elvégre is fiatal még ahhoz.
Azt nem mondanám, hogy még egyszer sem jött össze, mert egyszer már sikerült, de az is olyan elég bizonytalan volt.
És azután is felállt neki (meg mondta is, hogy szereti többször csinálni egymás után-mondjuk ki nem) és mikor másodjára próbáltuk akkor is csak addig állt, míg a szájammal csináltam, aztán mikor felmásztam, hogy szintbe kerüljek, addigra már ..hopsz semmi.

De a diszkrét leitatást megpróbálom..
remélem az jobb eredménnyel jár majd. :-((
 
Válasz | 2006-10-02 | 20:47
De mi?
van elég önbizalma, persze szóba került a "szerinted elég nagy", amire őszintén tudtam azt mondani, hogy persze.
Esetleg..lehet az oka a füvezés?
Azért gondolom, hogy nem, mert akkor miért van, hogy az orális szextől simán elmegy többször is egymás után...
Válasz | 2006-10-02 | 19:43
Sziasztok!

Az én problémám egy kicsit hasonló, mint az előttem szólóé. reménykedem, hátha tudtok segíteni.
Szóval. Van egy barátom, nagyjából egy hónapja találkozgatunk, de előtte is ismertük egymást. Remekül megvagyunk, jókat beszélgetünk, sok időt töltünk együtt mindenfélével.
Neki már nagyon régen (évek óta) nem volt barátnője, így azért az elején nem volt zökkenőmentes, míg hozzászokott a gondolathoz, hogy most van. (közös barátok előtt furán viselkedett stb.) De aztán ez is elmúlt.
Múlt héten nekem pont megjött, így aztán nem tudtunk szexelni, de eléggé egymásra indultunk. És egyébként is úgy érzem, hogy sokszor egy csóktól feláll neki.
Péntekre elmúlt a havibaj, minden ok, leborotváltam magam, szexre készen, kiéhezetten vártam, hogy jöjjön. Jött is, minden ok volt, de abban a pillanatban, hogy be kellett volna raknia lelankadt.
Jól van, gondoltam én, hát fáradt, egész nap melózott, meg ivott is este, biztos azért.
Reggel félreérthetetlen szándékkal ébresztett, én meg örültem, hogy na bepótoljuk az estit, de nem. Állt neki, aztán abban a pillanatban, hogy akció, megint lelankadt.
Végül befejeztem neki szájjal, mert nem akartam hogy frusztrált legyen, és egész hamar el is ment, és nagyjából két perc múlva megint felállt neki. Ekkor megpróbáltuk megint, de megint nem jött össze...
Én meg most itt állok tök készen, mert már kezdtem beleszerelmesedni ebbe a fiúba, de hát így, hogyan??
Azt mondja, hgoy kíván, és érzem is, tényleg sokszor elég egy kis fenékodadörzsölés, és feláll neki, de akkor szex közben miért nem???
Valakinek valami ötlete van, hogy mi lehet a baja, és hogyan segíthetnénk rajta, az mindenképp írjon!!!
 
Válasz | 2005-12-06 | 12:51
Szia!

Szeirntem mindeképp hagyd, hogy azt tegye amit akar, sőt támogasd benne. ÉS attól mert feljön Pestre, még nem feltétlenül kell szakítanotok! Érthető egy fiatal embernél, ha nem akar vidéken ragadni, hanem bele akarja vetni magát a nagyvárosi életbe..de ha kitartasz mellette és nem ultimátumokat szabsz "ha elmész szakítunk.." akkor van esély rá, hogy miután kipróbálta ezt az életformát is, visszamegy hozzád.
Annak idején nekem is volt egy hasonló fellángolásom, és a barátom azt mondta, ha elköltözöm tőle szakít velem. PEdig én egyszeráen csak szerettem volna egy kicsit önálló lenni, a saját lábamra állni, és nem eltartatni magam valakivel. A végén annyira megromlott emiatt a kapcsolatunk, hogy nap mint nap veszekedtünk és végül szakítottunk, pedig ha az elején hagyja, hogy elmenjek, akkor nem szakítottam volna vele...nehéz döntés..és hosszú távon kell gondolkozni...
Válasz | 2005-10-31 | 00:02
annus az anus simán egy N-nel. és mindenki tudja miről van szó, felesleges zárójelezned, hogy miről van szó...
Válasz | 2005-10-31 | 00:00
Biztos, hogy nem csal meg?
Persze én csak a saját tapasztalataimból indulok ki...de sztem is elég valszoszinűtlen, hogy egy pasinak ennyire elszálljon a libidója.

Én a helyedben jól meggondolnám, mert azért a szex elég fontos egy pár életében.
Persze több megoldás is van, amit bevethetsz..ha nem akarod megcsalni, mert szereted, vegyél egy vibrátort.
Ha nem akar szexelni veled, mond neki:ok. de az nem zavar ugye, ha akkor a vibrátorommal pótollak. hátha ettől kedve támad beszállni a játékba :-)
Válasz | 2005-10-30 | 23:54
Max még egy napig biztosan...én utána már gumit húznék.
Miért akarod szüneteltetni?
Válasz | 2005-10-30 | 23:51
Sztem itt még ennél sokkal intimebb témákat is megbeszéltünk már.
Egyébként tényleg gyanús, hogy perverz pasi áll a háttérben...de akkor is. A maszturbálás ma már egyáltalán nem tabu téma...!
Válasz | 2005-10-30 | 23:48
Az elsőnél nem nagyon szoktak terhesek lenni?
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan!

Katus! ez elég nagy felelőtlenség volt tőled, ezért legalább most próbálj felelősségteljesen gondolkozni. Bár 14 éves vagy, de ki tudja..rendszeres a menstruációd? Mert ha igen azért elég biztos a védelem a menstruáci előtt és után pár nap.
Ha viszont kiszámolod és nagyjából a felénél lehetsz a ciklusodnak, akkor spuri az orvoshoz, lehetőleg még holnap reggel.
És máskor sokkal óvatosabb legyél!
És ne higyj el a fiúknak se mindent...nálam is volt már olyan, hogy a pasi azt mondta nincs nála gumi, majd kiveszi. Erre én: ha nincs gumi, nincs szex, és ehhez tartom is a magam. A végén csak előkerült a gumi, sőt! még a második menetre is egy :-)
Sok fiú van, aki utálja a gumit, ezért bepróbálkoznak, ezért legyen nálad mindig.
És ne csak a terhességre gondolj, hanem betegségekre is...
Válasz | 2005-10-17 | 14:55
Ja, én nem ilyen problémákra gondoltam. Hanem mondjuk ha zuhanyzás után mezítláb, vizes lábbal végigmászik a parkettán, az zavar, akkor szólok neki már az első alkalommal, mert ha őt már elsőre sem zavarta, akkor másodjára sem fogja. Aztán ha nem szólok, csak gyűlik a méreg, hogy nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy ez engem zavar..! de nem nem veszi észre, csak azt, hogy ki vagyok rá akadva valami miért, és nem érti, hogy miért. Már a legrosszabbra gondol, mire én rázúdítom, hogy az elmúlt két hétben minden este végigtapicskoltad a parkettát!-hülyének fog nézni.
Az ilyen elfojátoksból lesznek a Te soha..! vagy a Te mindig...!
Válasz | 2005-10-17 | 11:40
És mi számolja le a nyeléseket? Egy kis manó ott ül és megkocogtatja a cardiat, na most nyílj ki!
Válasz | 2005-10-17 | 11:36
Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam, de ezt a hozzászólást látva egyszerűen nem állhattam meg!

Pl. problémamegoldás. A férfiak agya egy nukleáris problémamegoldó bázis. Percenként százezer problémát oldanak meg agyban. HA egy nő segíteni akar nekik, úgy fogják érezni, hogy ez a nő nem veszi őket komolyan, nem bízik bennük, nem tartja őket potenciális férfj-jelöltnek. (lehet, hogy csak tudat alatt, de ezt fogja érezni!)

A mélyszempillantás-szeretelk dolog is csak olyankor működik, ha a párok már túl vannak az első "szeretleken".
A mai pasik zöme ugyanis egyszerűen menekül az érzelmek elől. (23-30 korosztály)
Ha rájön, hogy te komolyabban gondolkozol, elmenekül! (na jó, azért van kivétel, de a helyes pasik, akikkel végig lehet menni az utcán, azok ilyenek...)

Nem kell minden apró problémát megbeszélni??? Na ez viszont semmilyen kapcsolatban nem működik!
Ez az első mondjuk amit a lakótársaimmal letisztázok. Ha valami zavar, akkor szólj, megbeszéljük, megpróbálok változtatni rajta, vagy figyelni rá. De ha magadban tartod, és három hét után kezdessz pattogni, hogy bezzeg akkor...! addira már én, nem fogok emlékezni rá.
Persze külöbnséget kell tenni a házisárkány és a teljesen normális igényekkel rendelkező nő közt. Mert ha valaki mindenen fenakad, tényleg jobb ha néha magában tartja..de ha csak néha, akkor inkáb na fojtsa el, mert ezzel tönkre lehet tenni egy kapcsolatot.

Hát "röviden" ennyi. Remélem Szabeszka neked jól müködő kapcsolatod van, még ennek ellenére is....
Válasz | 2005-10-02 | 22:33
The cure-burn
u2 a pop album

egy több órán át tartó kimerítő-részeg szex után tökéletes lenyugváshoz és alváshoz: yonderboi-thousand bells, road movie
meg úgy a rough and rave album az elejétől a végéig!
 
Válasz | 2005-09-15 | 14:18
Ez elég nagy baromságnak hangzik. Úgy értem minden férfival más érzés szexelni.

Ha csak veled szexel, akkor veled a legjobb...(vagy talán nem is jó neki...?)

Ennyi erővel azt is mondhatná, hogy szeretnék a világ összes pasijával szexelni...vagy legalábbis addig, míg annyira ki nem égek érzelmileg és szexuálisan, hogy már nem izgat a "más".

Próbáld neki elmagyarázni, hogy ez természetes jelenség. Ezt minden nő érzi, miután elvesztette a szűzességét.

De mivel beléd szerelmes, egy másik pasiba meg nem, ezért azzal nem élvezné a szexet. (max részegen vagy módosult tudatállapotban)
Válasz | 2005-09-09 | 11:18
Azért a nők sokkal könnyebben lesznek szerelmesek!
Elég pár csábító szemkontaktus és máris hevesebben ver a szívünk :-)

Míg én ha megismerkedek egy pasival, aki tetszene, akit tudnék szeretni igazán, mindig azt kapom, "én már annyit csalódtam, hogy irtózom a szerelemtől. Nem akarok soha többé szerelmes lenni."
Hát köszi.

Pedig egyébként nagyon sok pasinak tetszem. És többnyire még jó fej is vagyok és hm...okos (?). Egyszerűen nem értem, hogy miért nem jutnak el a pasik a "tetszik ez a jófej csaj"-tól a "szerelmes vagyok ebbe a lányba" ...
Válasz | 2005-09-08 | 13:35
Jah és nem hordom fent az orrom, sőt...aki ismer tudja, hogy kisebbségi koplexussal kűzdöm, még pszichológushoz is járok miatta...
 
Válasz | 2005-09-08 | 13:25
hmm...most mi van. Nem jelet meg a hozzászólásom.
Nah mindegy. Leírom mégegyszer.

Jó lenne ez a lassű víz partot mos technika, de sajnos elég messze lakunk egymástól, ő egy héten 6 napot dolgozik és valamikor este 10ig.
Talán ezért nem akar bele sem kezdeni ebbe az egészbe, mert tudja, hogy nem tudnánk eleget találkozni, ahhoz, hogy egy normális kapcsolatot építgessünk.

De én már annyit csalódtam a sok üres, szeretni nemtudó pasiban, hogy már nem érdekel semmi, csak végre boldog legyek valakivel.

Persze lehet, hogy ezt érzik a pasik, és ezért menekülnek el :-((

Pedig nem vagyok az a lekötős típus, felőlem mehet bulizni a haverjaival és nem kell éjjel-nappal együtt lennünk, csak tudjam, hogy én kellek neki és senki más.

És nem kell, hogy sok pénze legyen vagy autója vagy háza.
Mivel én is elég önálló és önérzetes vagyok, sosem viselném el ha egy pasi kitartana...fúj.

21 éves vagyok főiskolás és teljesen egyedül tartom el magam, albérletebn, több száz km-re a szüleimtől. Erről ennyit.

Csók a műmájereknek :-)
Válasz | 2005-09-07 | 16:22
Sziasztok!

Ezer éve nem írtam, mert pasiztam, meg nyarlatam és most újra itt vagyok és 8 hónapja először egyedül!!

Viszont megvan a következő áldozat, csak az a baj, hogy ő baromira elfoglalt és két órányira lakunk egymástól.

Ja, és ráadásul szegényt már párszor átejtették ezért irtózik a szerelemtől.

Hogy lehet egy ilyen pasit mégis befűzni?
 
Válasz | 2005-08-13 | 14:02
Ez fura. Nekem is hasonfekve volt az első orgazmusom.
Aztán rájöttem, hogy azért mert akkor nyomom az alhasam.
Azóta megy máshogy is, csak egy picit nyomni kell az alhasamat.

Lehet, hogy ez másnál is megoldás?
Válasz | 2005-08-13 | 12:14
Hú...hát ez nehéz helyzet.
Ez azt jelenti, hogy 17 évesen még soha nem volt orgazmusa a barátnődnek?

Igazából nem sok minden jut eszembe, csak egy dolog, amit írtál.
"Ha a csiklojat probalom izgatni, akkor neha semmit nem erez, neha erez (es ossze-ossze is randul)"
Ez nem az orgazmus előjele.
Ez olyan érzés, mint amikor mondjuk egy orgazmus után a te makkodat piszkálják.
És összerándulsz. Szóval ez tényleg nem jó...

Igazából őszintén megmondom, nem hiszem, hogy neten keresztül bárki sagíthatni, vagy igazán hasznos tanácsot adhatna...

Most lehet, hogy hülyeséget fogok mondani és majd lehurrogtok, de sztem orvoshoz kéne fordulni ezzel a problémával.
Mostanság egyre több pszihcológus foglalkozik a témával.
Válasz | 2005-08-12 | 13:33
Hát lehet... én nem tudom. de lehet, hogyha egyszer terhes leszek, majd megérzem.

Most egy kicsit aggaszt, hogy valamelyik nap, mikor felkeltem eléggé szédültem. Aztán egész nap nem múlt el. De hányingerem nem volt.

Én azt szoktam megérezni, hogyha megjön. Mert előtte kb. 10 nappal már érzékenyebb a mellem, néha fáj is. Olyankor tudom, hogy minden Ok. ezt a hónapot is sikerült megúsznom.
Meg általában érzem, hogy mikor van peteérésem, mert olyankor elviselhetetlenül tudok viselkedni, és a hangulatingadozásaim szörnyűek.
Válasz | 2005-08-12 | 12:19
Hogy érted, hogy valami gond van?
Hogy van-e jele a terhességnek? Vagy mire gondolsz?
Válasz | 2005-08-12 | 12:17
Jaja. Én is nagyon fiatal voltam. Visszagondolva kicsit meg is bántam. Bár szeretem a fiút és ő is engem. csak nagyon bénák voltunk mind a ketten.

És talán nekem is innen eredtek az orgazmus problémáim.

Csak az a baj, hogyha egy fülig szerelmes 15 éves lányt le akarsz beszélni a szexről, úgysem fog sikerülni. Csak a saját kárán tanul az ember...sajnos.
Válasz | 2005-08-09 | 11:54
Sztem a legtöbb nőnek szüksége van arra, hogy néha mondják is.
Persze, tök romantikusan hangzik, hogy ha két ember szereti egymást, akkor elég egy pillantás... de a nők hajlamosak kételkedni (tényleg szeret? vagy csak bemesélem magamnak?)
És ilyenkor jól esik hallani is.
Válasz | 2005-08-09 | 11:50
Azt büntetik, ha az egyik fél már nagykorú (elmúlt 18) a másik viszont még nincs 14 éves.

Egyébként nehezen tudom elképzelni egy 31 évesről, hogy le akar fektetni egy 15 éves lányt. Vagy ennyire beteg világban élünk?
Válasz | 2005-08-09 | 11:47
Prioritási rendszeren azt érted, hogy a férfiak többet masztiznak?
Vgay, hogy egy nőnek nincsenek a számítógépén meztelen férfiakról képek, amint bepocsítanak, mert a nők nem erre izgulnak fel?
Válasz | 2005-08-09 | 00:31
Ez is tök érdekes. tegnap este volt a barátommal utoljára entyem-pentyem, ma dolgozott este ért haza, ezért inkább nem találkozunk, és tudom, hogy ma este is magához nyúl párszor.
Kicsit zavar.
Nyugtassatok meg légyszi!!
Minden pasi iyen szexmániás? Mert az enyém gépén szinte csak pornó van, meg zenék (meg "pár" kép rólam)
Jobb ha így éli ki magát, mintha megcsalna...
csak akkor meg nem tudom, hogy miért zavar...

Lányok, fiúk! Talált már valaki a pasija/csaja holmija közt " véletelnül" valamit amin kiakadt?
Válasz | 2005-08-08 | 23:26
16 éves vagy. Ne csodálkozz, hogy még nem rendszeres a menstruációd. Én 21 vagyok, nem szedek gyógyszert és még mindig nem rendszeres. Sőt! Az elmúlt pár hónapban mindig pár nappal hosszabb lett a ciklusom. Az utolsó alkalommal 42 napra jött meg.
Válasz | 2005-08-08 | 23:21
Az én barátnom is váratlanul mondja.
Ez az elején kicsit zavart, mert az előző barátom minden nap mondta. És ehhez szoktam.
Most megtanultam raktározni :-)
És mindig visszagondolok az utolsóra.

De a barátom egyébként is elég rossz véleménnyel van a nőkről. Szerinte a legtöbb nő szánalmas érzelmi beállítottságú lény. És nem elég kimutatni, hogy szeretik őket, hanem mondani is kell...
Válasz | 2005-08-08 | 23:15
Én is irígylem a barátnődet. Jó neki, hogy 15 évesen ennyire megy neki.
Nekem csomó ideig tartott, míg rájöttem, hogyan tudok elélvezni.

A barátnőm is ilyen volt. Már az első szexnél is élvezett és azóta is mindig. Már előjáték alatt elmegy kétszer...hát vannak ilyenek is.
Válasz | 2005-08-08 | 23:10
A csiklóorgazmus sztem olyan, mint a pasik orgazmusa. Meg lehet ismételni párszor egy este alatt, és akár úgy is, hogy elmegy a csaj, és pár másodperc után újra izgatod. Szal ugyanúgy, ahogy a pasiknál is.

A hüvelyorgazmus nem olyan éles. Inkább hosszabb és jobban szétterjed. A fejed búbjától a lábujjadig bizsereg mindened.

Hát kb. ennyi.
Válasz | 2005-08-08 | 23:03
Sziasztok!

Valamelyik nap arról beszélgettünk a barátommal, hogy mennyire befolyásolja a szülők viselkedése a gyerek érzelmi fejlődését.
Szerintetek hogy van ez? Akinek a szülei teljesen ridegen viselkednek egymással, az nehezebben fejezi ki az érzelmeit felnőtt korában?

Még arra is kíváncsi lennék, hogy ki hányszor mondja a szerelmének, hogy "szeretlek"?

És még egy. Az a jobb, ha minden nap mondja a párotok, hogy szeret.Vagy inkább ha teljesen váratlanul, teljesen változó időközönként?

Na jó. ez most lehet, hogy elég bugyuta téma. De érdekel a kapcsolatban élők véleménye.
 
Válasz | 2005-08-08 | 09:44
Sztem ez nem feltétlen latex allergia.
Ha nem elég nedves a csaj vagy túl sokáig tart az aktus előfordul, hogy kidörzsölődik.
Az pedig ilyen.
Válasz | 2005-08-06 | 09:45
Azért ne hidd hogy olyan sok folyadék jön ki. Kb. annyi mint egy pasinál. Ennyi erővel a pasimnak is mondthatom, hogy csak gumiban szexelünk, mert ha esetleg kijön valami körülményes lepedőt cserélni.
Bár az is igaz, hogy se a barátom se én már nem lakunk otthon, szal nincsenek felügyelet alatt az elhasznált lepedők. De volt olyan, hogy egy törölközőt tettem magam alá, és akkor meg semmi nyoma nem lett a lepedőn.
Válasz | 2005-08-05 | 12:06
Segítek szívesen...bár nem tudom milyen tanácsot adhatnék.
Gyerekkoromban iszonyat sokat masztiztam, mindenféle dolgot kipróbáltam, és egyszer véletlenül jött ez.
Először persze azt hittem, hogy bepisiltem, aztán életemben először kezembe vettem egy Joy-t és abban pont erről írtak. Úgyhogy megnyugodtam.
Azóta kifejlesztettem egy módszert, ami többnyire ha egyedül vagyok bejön.Ha pasi is van velem és ráadásul figyel, hogy mikor jön...na úgy nem megy.

Tehát. ELőször elmegyek csiklóingerléssel.
Aztán kezdem a G-ont ingerlést. Fokozatosan gyorsuló tempóban nagy köröket rajzolok a 2es és 3as ujjammal. De ha befér többel is lehet.
Esetleg nyomom az alhasamat a másik kezemmel egy kicsit, néha az is segít.
Aztán a végén már egész gyorsan kell csináln de nagy körökben és akkor királyság :-))

Volt már olyan, mikor már az előjátéknál elmentem, (kicsit be voltam rúgva) és akkor szex közben is ment. De józanul többnyre csak egyedül. De egyébként ez kicsit olyan, mint a fiúknál, amikor már régen csinálom, akkor tök sok jön elsőre. Aztán egyre kevesebb.

Remélem tudtam segíteni. Ha van valami kérdés szívesen válaszolok.
 
Válasz | 2005-08-05 | 11:54
A gyógyszer amit beveszel, hét nap múlva fog hatni. Ezért ha kihagy egy tablettát nem a múltra kell gondolni, hanem a 7nap múlva elkövetkező jövőre :-)

Vagy az olyan kis strapabíró fickókra, akik 7napig élnek...mert állítólag előfordul az ilyesmi.

De ha a barátnőd a hasmenés miatt csak egy gyógyszert hagy ki, abból még nem lesz baj. De lehet, hogy még egy kihagyásból m,ár lenne.
Szal figyeljetek.
Válasz | 2005-08-04 | 11:51
Lehet, hogy letört, csak nem vetted észre. Nekem is úgy volt, hogy egyszer tapogattam a fogaimat a nyelvemmel és feltünt, hogy milyen éles a széle az egyiknek. Megnéztem tükörben és ott látszott is, hogy letröt a bal alsó 5böl egy pici darab. De hallottam olyat is fogorvostól, hogy valaki álmában harapott rá, és három foga tört össze.
Nagyjából nyom nélkül elmúlt, alulról kezdett benőni és halad a teteje felé. Ha szétfeszítem a nyelvem, még látszik egy pár mm mély lyuk, de hamarosan ez is el fog tünni.
Válasz | 2005-08-04 | 11:46
Nekünk lassan a hálószobánk is kezd nyilvános lenni. Olyan papír vékonyak a falak, hogy egy hevesebb és picit hangosabb szex esetén már dörömböl a szomszéd. Tisztára idegesít. Szerintem csak féltékeny...
Válasz | 2005-08-04 | 11:43
A volt bartáom guival alig bírta. Bedugta fél perc, aztán elment. Aztán elkezdtem gyógyszert szedni és attól kezdve nem votl ilyen probléma. Ő akkor azt mondta, hogy a gumi túl szűk. Úgy tartja vissza az orgazmust, hogy ellazítja a gátizmát. A gumi viszont összeszorítja, ezért hamar elmegy.

Aztán voltam olyannal is, akire jó volt a gumi, és azt mondta, hogy gumi nélkül sokkal hamarabb elmegy, mert akkor sokkal intenzívebb az élmény :-)
Válasz | 2005-08-03 | 12:38
Hmm hát ez is mindenkinél más. Lehet, hogy nekem kicsit beljebb volt vagy nem is tudom. Nem bánom, hogy megcsináltattam, mert kiváncsi voltam milyen érzés, de mostmár kiszedtem, mert egyre több probléma volt vele. A fém letört egy pici darabot a fogamból a műanyag meg szerintem undorító. És t ényleg kadályozott a csókolózásban, mert ahogy mozgattam ki-be a nyelvem, mindig beleakadt a fogsoromba. Igy nem is tudtam rendesen csókolózni.
Válasz | 2005-08-03 | 12:25
Nekem volt a nyelvemben piercing, ezért bátorkodom a témához szólni.
Bár csak fél évig volt, és ez idő alatt nem szereztem túl sok tapasztalatot, de annyit igen, hogy rájöjjek, a nyelvpiercin csak akadályoz a csókolózásban és az orális szexben is. A barátom pedig nem is érezte a piercinget, mikor a szájammal csináltam neki.
Válasz | 2005-08-03 | 12:23
Szia!

A barátnőd is ennyire parázik a korai vérzés miatt? Vagy csak te csinálsz ekkora ügyet belőle? Mert ha ő nem aggódik, akkor neked sem kéne, hiszen ő sokkal jobban ismeri a saját testét mint te.
Egyébként sztem nincs olyan lány, akinek 16 évesen szabályos 28 napos ciklusai vannak. A menstruációs ciklust befolyásolhatja a meleg, a telihold, izgalom ...
És ha vérzik, akkor legalább biztosan nem terhes...
[ 1 ] 2 3 4 5 6