szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Gigi

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

válasz | 2006-11-23 | 20:47
KITARTÁS!

Elhiszem, hogy nagyon rossz, de egyszercsak túl leszel rajta.
Én a helyedben keresnék másik orvost. Márcsak emiatt a kijelentése miatt is, hogy vagy rák vagy csak egy fertőzés..azért ilyeneket nem szabad mondani. Másrészt meg több szem többet lát!
annak idején a barátom már kezdte azt hinni, hogy valami perverz vonzalom fűz a nőgyógyászokhoz, mert akinél lehetett megfordultam. Pedig ha tudná..
egyszer Debrecenben voltam, és az egy oktatókórház. Namármost én ott feküdtem szétdobott lábakkal, betegen, és körbeállt 10 darab orvostanhallgató, plusz az orvosom, aki bennem turkált, meg néhány cseverésző nővér.
Hát ennél kellemetlenebb élményem még soha nem volt. Úgyhogy csak kitartás!
Mindent ki lehet bírni!!
válasz | 2006-11-22 | 00:23
Szomorúan olvastam, hog még mindig beteg vagy.
Na, én azóta már régen nem.
Talán tényleg el kéne menned egy másik orvoshoz.
De egyébként nem hiszem, hogy a kúp kifolyása olyan nagy probléma. Belőlem is ki szokott folyni csomó. Ha kúpozok mindig kell tisztasági betét is, mert hiába mosakodok reggel, ilyenkor irrigálni nem szabad ugye, így napközben szépen kicsordogál.
Talán próbálj meg Kegel gyakorlatokat végezni felhejezés után..
Próbáld ki a gyógszertárban recept nélkül kapható Pevarylg hüvelykúpot! Nekem is csak ez az egy dolog segít.

Jobbulást!
válasz | 2006-11-16 | 21:16
Örülök, hogy sikerült használnod a kúpot!
És csak annyit erről a betegségről és a lelki tényezőkről, hogy mikor először írtam neked, annyira beleéltem magam azokba az időkbe, mikor én is ezzel szenvedtem, hogy másnap reggel arra ébredtem, hogy viszket, piros, ég..mint a nagykönyvben :-)
Úgyhogy kivettem egy nap szabit a suliból, elsiettem az első gyógyszertárba és most kúrálgatom magam.. kicsit para, mert a barátommal hétvégén hazamegyünk hozzá (először) és nagyon be van indulva rá, hogy a "gyerekszobájában" szexeljünk. Remélem addigra rendbe jövök!!
Egyébként te most milyen kúpot használsz?
Ez a két hónap azt jelenti, hogy ezalatt folyamatosan panaszaid voltak (mit pl viszetés, kipirosodás, égő érzés..) vagy csak folyás?
Van barátod? Ha igen őt kezelik?
Ha időszakosan jön elő, akkor érdemes lenne megfigyelni, hogy mi az a dolog, tevékenység, ruha vagy bármi amitől előjöhet ez a betegség.
Pl. én egy időben rendszeresen úsztam reggelente egy órát a városi usziban (gondolhatod, nem valami higiénikus körülmények közt), és semmi bajom nem volt tőle, de otthon a fürdőkádamban nem tudtam fürödni egyet, mert attól rögtön beteg lettem.
És a mai napig nem tudok se tangát se csipke fehérneműt hordani.. maximum annyira, hogy felveszem, berobogok a szobába, a barátom meg leszedi rögtön, mert tudja, hogy nem hordhatok ilyesmit :-)
Tudom, hogy nehéz, de mindennek meg kell látni a pozitív oldalát! Ez elég elcsépelten hangzik, de tényleg így van. Pl. a betegeskedésem alatt nem nagyon szexelhettem, de nem akartam a barátomat cserbenhagyni, így őt kényeztettem. Igyaztán annyira kitanultam, hogy azóta több barátom mondta, hogy félelmetesen jól csinálom, és hogy soha senki nem csinálta még ilyen jól nekik. Tisztára el vannak ájulva... ha tudnák hogy nekem másfél betegeskedéssel töltött évembe került ez a "tudomány" :-)

További jó gyógyulást!!
válasz | 2006-11-14 | 19:09
Szia!

Együttérzéssel olvastam soraidat, mert annyi idősen mint te, én is átmentem egy hasonló korszakon. Annyira durva volt, hogy minden szex után végigcsináltam egy háromnapos pevarylg kópos kúrát, ami mondjuk hatott is, tehát bajom nem volt utána, de azért elég kellemetlen volt. Ja, és a barátomat is mindig ki kellett kezelni. Aztán azt tanácsolta az orvosom, hogy használjak óvszert a gyógyszer helyett..ennek nem nagyon örültem..mert féltem, hogy a barátom problémázni fog.
De az óvszerhasználat sem különösebben segített. Nem mehettem uszodába, strandra, egy normális tesióra alatti izzadás (utána nem tudtam lezuhanyozni) rögtön előhozott valami fincsiséget.
Eléggé el volam keseredve, elmentnem egy immunológushoz. Na, ott aztán jól kivizsgáltak, végül megállapították, hogy hiányzik egy olyan anyag a szervezetemből (immunogblobulin A), ami megvédene az ilyesféle fertőzésektől.
Plusz, állítólag lelki okai is voltak..
Aztán elkezdtem nem törődni vele, és idősödtem is kicsit, bár IgA-m még mindig nincs, de már nem stresszelek annyira ezen, és azóta max évente kétszer-háromszor van valami bajom, amit pevarylggal három nap alatt kikezelek. Nőgyógyászhoz már nem is járok, mert annyi mindent írtak már fel..betadin kúp két éve a fiókomban pihen, canesten tabletta, ami csípett, és hülyeségek, amit csomó ideig kellett használni és egyáltalán nem használt.
A hüvelykúp felhelyezéséről meg csak annyit, hogy ezen kicsit meg voltam lepődve. Ilyen hosszú a hüvelyetek?? wow..én simán elérem a méhnyakamat. Szerintem megfelelő pózban (háton fekve, lábak felhúzva) ez mindenkinek mennie kéne.
válasz | 2006-10-26 | 20:25
Ezek a gombák az egészséges hüvely flórájához is hozzátartoznak, de előfordul, hogy valami hatására elszaporodnak.
A leggyakoribb ok rossz fehérnemű (csipke, műszál, tanga). Bár valamikor egy sima melegvizes fürdő otthon (saját kádban, egyedül)
is kihozhatja.

A diéta az kicsit más. Az a candyda nevű gombánál lehet hasznos.
Régebben nekem is voltak ilyen problémáim, aztán pamutra cseréltem a bugyijaimat, és vége lett a szenvedéseknek. Akkoriban nem mehettem medencébe, egyáltalán nem is fürödhettem (csak zuhany, különben rögtön kijött)
De állítólag lelki oka is lehetett. Tudattalanul védekeztem így a szex ellen.
Mert manapság már simán fürdök, strandra járok, és csak nagyon ritkán leszek gombás.

Sok gyógyszert kipróbáltam, de szinte egyik sem volt hatásos, kivéve amit már írtam az a hüvelykúp. (recept nélkül kapható, 1200 Ft)
válasz | 2006-10-26 | 20:11
Hm..hát magas vérnyomás ilyen fiatalon még nem okozhat ilyen problémát.
De lehet, hogy attól van..nem vagyok orvos.
Vérnyomást csökkenteni gyógyszerrel lehet, de ennyire fiatalon még ezt sem érdemes. Ne igyál kávét, colát, teát semmit amiben koffein van.
Ha a reggeli merevedés ok, akkor talán mégsem szervi lehet a baj.
Mégiscsak gondolkodj ezen a depis dolgon.. talán ebben van a megoldás.
válasz | 2006-10-26 | 18:22
Ez egy egyszerű hüvelygombának tünik.
Ha nagyon zavar (gondolom) akkor próbálkozz Pimafucin (ha jól emlékszem..) nevű hüvelykúppal. Három darab van benne, többnyire már a második után elmúlik a probléma, de a harmadikat is el kell használni. És persze semmi szex!
De azért menj el orvoshoz, mert valszeg a barátodat is ki kell kezelni, nehogy visszakapd tőle, ha már meggyógyultál.
válasz | 2006-10-25 | 21:35
Szia!

Arra nem gondoltál, hogy valami betegség áll a háttérben? Lehet hogy valami érprobláma vagy egyéb organikus elváltozás okozza a problémádat.
Mi a helyzet pl a reggeli merevedéssel?
Nincs valami más problémád az életedben, ami esetleg erre is hatással lehet?
Vagy nem szedsz valami gyógyszert, drogot, alkoholt stb. ami csökkentheti a potenciát?
válasz | 2006-10-02 | 22:38
Hát én se javaslom a pirulát, mert elvégre is fiatal még ahhoz.
Azt nem mondanám, hogy még egyszer sem jött össze, mert egyszer már sikerült, de az is olyan elég bizonytalan volt.
És azután is felállt neki (meg mondta is, hogy szereti többször csinálni egymás után-mondjuk ki nem) és mikor másodjára próbáltuk akkor is csak addig állt, míg a szájammal csináltam, aztán mikor felmásztam, hogy szintbe kerüljek, addigra már ..hopsz semmi.

De a diszkrét leitatást megpróbálom..
remélem az jobb eredménnyel jár majd. :-((
 
válasz | 2006-10-02 | 20:47
De mi?
van elég önbizalma, persze szóba került a "szerinted elég nagy", amire őszintén tudtam azt mondani, hogy persze.
Esetleg..lehet az oka a füvezés?
Azért gondolom, hogy nem, mert akkor miért van, hogy az orális szextől simán elmegy többször is egymás után...
válasz | 2006-10-02 | 19:43
Sziasztok!

Az én problémám egy kicsit hasonló, mint az előttem szólóé. reménykedem, hátha tudtok segíteni.
Szóval. Van egy barátom, nagyjából egy hónapja találkozgatunk, de előtte is ismertük egymást. Remekül megvagyunk, jókat beszélgetünk, sok időt töltünk együtt mindenfélével.
Neki már nagyon régen (évek óta) nem volt barátnője, így azért az elején nem volt zökkenőmentes, míg hozzászokott a gondolathoz, hogy most van. (közös barátok előtt furán viselkedett stb.) De aztán ez is elmúlt.
Múlt héten nekem pont megjött, így aztán nem tudtunk szexelni, de eléggé egymásra indultunk. És egyébként is úgy érzem, hogy sokszor egy csóktól feláll neki.
Péntekre elmúlt a havibaj, minden ok, leborotváltam magam, szexre készen, kiéhezetten vártam, hogy jöjjön. Jött is, minden ok volt, de abban a pillanatban, hogy be kellett volna raknia lelankadt.
Jól van, gondoltam én, hát fáradt, egész nap melózott, meg ivott is este, biztos azért.
Reggel félreérthetetlen szándékkal ébresztett, én meg örültem, hogy na bepótoljuk az estit, de nem. Állt neki, aztán abban a pillanatban, hogy akció, megint lelankadt.
Végül befejeztem neki szájjal, mert nem akartam hogy frusztrált legyen, és egész hamar el is ment, és nagyjából két perc múlva megint felállt neki. Ekkor megpróbáltuk megint, de megint nem jött össze...
Én meg most itt állok tök készen, mert már kezdtem beleszerelmesedni ebbe a fiúba, de hát így, hogyan??
Azt mondja, hgoy kíván, és érzem is, tényleg sokszor elég egy kis fenékodadörzsölés, és feláll neki, de akkor szex közben miért nem???
Valakinek valami ötlete van, hogy mi lehet a baja, és hogyan segíthetnénk rajta, az mindenképp írjon!!!
 
válasz | 2005-12-06 | 12:51
Szia!

Szeirntem mindeképp hagyd, hogy azt tegye amit akar, sőt támogasd benne. ÉS attól mert feljön Pestre, még nem feltétlenül kell szakítanotok! Érthető egy fiatal embernél, ha nem akar vidéken ragadni, hanem bele akarja vetni magát a nagyvárosi életbe..de ha kitartasz mellette és nem ultimátumokat szabsz "ha elmész szakítunk.." akkor van esély rá, hogy miután kipróbálta ezt az életformát is, visszamegy hozzád.
Annak idején nekem is volt egy hasonló fellángolásom, és a barátom azt mondta, ha elköltözöm tőle szakít velem. PEdig én egyszeráen csak szerettem volna egy kicsit önálló lenni, a saját lábamra állni, és nem eltartatni magam valakivel. A végén annyira megromlott emiatt a kapcsolatunk, hogy nap mint nap veszekedtünk és végül szakítottunk, pedig ha az elején hagyja, hogy elmenjek, akkor nem szakítottam volna vele...nehéz döntés..és hosszú távon kell gondolkozni...
válasz | 2005-10-31 | 00:02
annus az anus simán egy N-nel. és mindenki tudja miről van szó, felesleges zárójelezned, hogy miről van szó...
válasz | 2005-10-31 | 00:00
Biztos, hogy nem csal meg?
Persze én csak a saját tapasztalataimból indulok ki...de sztem is elég valszoszinűtlen, hogy egy pasinak ennyire elszálljon a libidója.

Én a helyedben jól meggondolnám, mert azért a szex elég fontos egy pár életében.
Persze több megoldás is van, amit bevethetsz..ha nem akarod megcsalni, mert szereted, vegyél egy vibrátort.
Ha nem akar szexelni veled, mond neki:ok. de az nem zavar ugye, ha akkor a vibrátorommal pótollak. hátha ettől kedve támad beszállni a játékba :-)
válasz | 2005-10-30 | 23:54
Max még egy napig biztosan...én utána már gumit húznék.
Miért akarod szüneteltetni?
válasz | 2005-10-30 | 23:51
Sztem itt még ennél sokkal intimebb témákat is megbeszéltünk már.
Egyébként tényleg gyanús, hogy perverz pasi áll a háttérben...de akkor is. A maszturbálás ma már egyáltalán nem tabu téma...!
válasz | 2005-10-30 | 23:48
Az elsőnél nem nagyon szoktak terhesek lenni?
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan!

Katus! ez elég nagy felelőtlenség volt tőled, ezért legalább most próbálj felelősségteljesen gondolkozni. Bár 14 éves vagy, de ki tudja..rendszeres a menstruációd? Mert ha igen azért elég biztos a védelem a menstruáci előtt és után pár nap.
Ha viszont kiszámolod és nagyjából a felénél lehetsz a ciklusodnak, akkor spuri az orvoshoz, lehetőleg még holnap reggel.
És máskor sokkal óvatosabb legyél!
És ne higyj el a fiúknak se mindent...nálam is volt már olyan, hogy a pasi azt mondta nincs nála gumi, majd kiveszi. Erre én: ha nincs gumi, nincs szex, és ehhez tartom is a magam. A végén csak előkerült a gumi, sőt! még a második menetre is egy :-)
Sok fiú van, aki utálja a gumit, ezért bepróbálkoznak, ezért legyen nálad mindig.
És ne csak a terhességre gondolj, hanem betegségekre is...
válasz | 2005-10-17 | 14:55
Ja, én nem ilyen problémákra gondoltam. Hanem mondjuk ha zuhanyzás után mezítláb, vizes lábbal végigmászik a parkettán, az zavar, akkor szólok neki már az első alkalommal, mert ha őt már elsőre sem zavarta, akkor másodjára sem fogja. Aztán ha nem szólok, csak gyűlik a méreg, hogy nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy ez engem zavar..! de nem nem veszi észre, csak azt, hogy ki vagyok rá akadva valami miért, és nem érti, hogy miért. Már a legrosszabbra gondol, mire én rázúdítom, hogy az elmúlt két hétben minden este végigtapicskoltad a parkettát!-hülyének fog nézni.
Az ilyen elfojátoksból lesznek a Te soha..! vagy a Te mindig...!
válasz | 2005-10-17 | 11:40
És mi számolja le a nyeléseket? Egy kis manó ott ül és megkocogtatja a cardiat, na most nyílj ki!
válasz | 2005-10-17 | 11:36
Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam, de ezt a hozzászólást látva egyszerűen nem állhattam meg!

Pl. problémamegoldás. A férfiak agya egy nukleáris problémamegoldó bázis. Percenként százezer problémát oldanak meg agyban. HA egy nő segíteni akar nekik, úgy fogják érezni, hogy ez a nő nem veszi őket komolyan, nem bízik bennük, nem tartja őket potenciális férfj-jelöltnek. (lehet, hogy csak tudat alatt, de ezt fogja érezni!)

A mélyszempillantás-szeretelk dolog is csak olyankor működik, ha a párok már túl vannak az első "szeretleken".
A mai pasik zöme ugyanis egyszerűen menekül az érzelmek elől. (23-30 korosztály)
Ha rájön, hogy te komolyabban gondolkozol, elmenekül! (na jó, azért van kivétel, de a helyes pasik, akikkel végig lehet menni az utcán, azok ilyenek...)

Nem kell minden apró problémát megbeszélni??? Na ez viszont semmilyen kapcsolatban nem működik!
Ez az első mondjuk amit a lakótársaimmal letisztázok. Ha valami zavar, akkor szólj, megbeszéljük, megpróbálok változtatni rajta, vagy figyelni rá. De ha magadban tartod, és három hét után kezdessz pattogni, hogy bezzeg akkor...! addira már én, nem fogok emlékezni rá.
Persze külöbnséget kell tenni a házisárkány és a teljesen normális igényekkel rendelkező nő közt. Mert ha valaki mindenen fenakad, tényleg jobb ha néha magában tartja..de ha csak néha, akkor inkáb na fojtsa el, mert ezzel tönkre lehet tenni egy kapcsolatot.

Hát "röviden" ennyi. Remélem Szabeszka neked jól müködő kapcsolatod van, még ennek ellenére is....
válasz | 2005-10-02 | 22:33
The cure-burn
u2 a pop album

egy több órán át tartó kimerítő-részeg szex után tökéletes lenyugváshoz és alváshoz: yonderboi-thousand bells, road movie
meg úgy a rough and rave album az elejétől a végéig!
 
válasz | 2005-09-15 | 14:18
Ez elég nagy baromságnak hangzik. Úgy értem minden férfival más érzés szexelni.

Ha csak veled szexel, akkor veled a legjobb...(vagy talán nem is jó neki...?)

Ennyi erővel azt is mondhatná, hogy szeretnék a világ összes pasijával szexelni...vagy legalábbis addig, míg annyira ki nem égek érzelmileg és szexuálisan, hogy már nem izgat a "más".

Próbáld neki elmagyarázni, hogy ez természetes jelenség. Ezt minden nő érzi, miután elvesztette a szűzességét.

De mivel beléd szerelmes, egy másik pasiba meg nem, ezért azzal nem élvezné a szexet. (max részegen vagy módosult tudatállapotban)
válasz | 2005-09-09 | 11:18
Azért a nők sokkal könnyebben lesznek szerelmesek!
Elég pár csábító szemkontaktus és máris hevesebben ver a szívünk :-)

Míg én ha megismerkedek egy pasival, aki tetszene, akit tudnék szeretni igazán, mindig azt kapom, "én már annyit csalódtam, hogy irtózom a szerelemtől. Nem akarok soha többé szerelmes lenni."
Hát köszi.

Pedig egyébként nagyon sok pasinak tetszem. És többnyire még jó fej is vagyok és hm...okos (?). Egyszerűen nem értem, hogy miért nem jutnak el a pasik a "tetszik ez a jófej csaj"-tól a "szerelmes vagyok ebbe a lányba" ...
válasz | 2005-09-08 | 13:35
Jah és nem hordom fent az orrom, sőt...aki ismer tudja, hogy kisebbségi koplexussal kűzdöm, még pszichológushoz is járok miatta...
 
válasz | 2005-09-08 | 13:25
hmm...most mi van. Nem jelet meg a hozzászólásom.
Nah mindegy. Leírom mégegyszer.

Jó lenne ez a lassű víz partot mos technika, de sajnos elég messze lakunk egymástól, ő egy héten 6 napot dolgozik és valamikor este 10ig.
Talán ezért nem akar bele sem kezdeni ebbe az egészbe, mert tudja, hogy nem tudnánk eleget találkozni, ahhoz, hogy egy normális kapcsolatot építgessünk.

De én már annyit csalódtam a sok üres, szeretni nemtudó pasiban, hogy már nem érdekel semmi, csak végre boldog legyek valakivel.

Persze lehet, hogy ezt érzik a pasik, és ezért menekülnek el :-((

Pedig nem vagyok az a lekötős típus, felőlem mehet bulizni a haverjaival és nem kell éjjel-nappal együtt lennünk, csak tudjam, hogy én kellek neki és senki más.

És nem kell, hogy sok pénze legyen vagy autója vagy háza.
Mivel én is elég önálló és önérzetes vagyok, sosem viselném el ha egy pasi kitartana...fúj.

21 éves vagyok főiskolás és teljesen egyedül tartom el magam, albérletebn, több száz km-re a szüleimtől. Erről ennyit.

Csók a műmájereknek :-)
válasz | 2005-09-07 | 16:22
Sziasztok!

Ezer éve nem írtam, mert pasiztam, meg nyarlatam és most újra itt vagyok és 8 hónapja először egyedül!!

Viszont megvan a következő áldozat, csak az a baj, hogy ő baromira elfoglalt és két órányira lakunk egymástól.

Ja, és ráadásul szegényt már párszor átejtették ezért irtózik a szerelemtől.

Hogy lehet egy ilyen pasit mégis befűzni?
 
válasz | 2005-08-13 | 14:02
Ez fura. Nekem is hasonfekve volt az első orgazmusom.
Aztán rájöttem, hogy azért mert akkor nyomom az alhasam.
Azóta megy máshogy is, csak egy picit nyomni kell az alhasamat.

Lehet, hogy ez másnál is megoldás?
válasz | 2005-08-13 | 12:14
Hú...hát ez nehéz helyzet.
Ez azt jelenti, hogy 17 évesen még soha nem volt orgazmusa a barátnődnek?

Igazából nem sok minden jut eszembe, csak egy dolog, amit írtál.
"Ha a csiklojat probalom izgatni, akkor neha semmit nem erez, neha erez (es ossze-ossze is randul)"
Ez nem az orgazmus előjele.
Ez olyan érzés, mint amikor mondjuk egy orgazmus után a te makkodat piszkálják.
És összerándulsz. Szóval ez tényleg nem jó...

Igazából őszintén megmondom, nem hiszem, hogy neten keresztül bárki sagíthatni, vagy igazán hasznos tanácsot adhatna...

Most lehet, hogy hülyeséget fogok mondani és majd lehurrogtok, de sztem orvoshoz kéne fordulni ezzel a problémával.
Mostanság egyre több pszihcológus foglalkozik a témával.
válasz | 2005-08-12 | 13:33
Hát lehet... én nem tudom. de lehet, hogyha egyszer terhes leszek, majd megérzem.

Most egy kicsit aggaszt, hogy valamelyik nap, mikor felkeltem eléggé szédültem. Aztán egész nap nem múlt el. De hányingerem nem volt.

Én azt szoktam megérezni, hogyha megjön. Mert előtte kb. 10 nappal már érzékenyebb a mellem, néha fáj is. Olyankor tudom, hogy minden Ok. ezt a hónapot is sikerült megúsznom.
Meg általában érzem, hogy mikor van peteérésem, mert olyankor elviselhetetlenül tudok viselkedni, és a hangulatingadozásaim szörnyűek.
válasz | 2005-08-12 | 12:19
Hogy érted, hogy valami gond van?
Hogy van-e jele a terhességnek? Vagy mire gondolsz?
válasz | 2005-08-12 | 12:17
Jaja. Én is nagyon fiatal voltam. Visszagondolva kicsit meg is bántam. Bár szeretem a fiút és ő is engem. csak nagyon bénák voltunk mind a ketten.

És talán nekem is innen eredtek az orgazmus problémáim.

Csak az a baj, hogyha egy fülig szerelmes 15 éves lányt le akarsz beszélni a szexről, úgysem fog sikerülni. Csak a saját kárán tanul az ember...sajnos.
válasz | 2005-08-09 | 11:54
Sztem a legtöbb nőnek szüksége van arra, hogy néha mondják is.
Persze, tök romantikusan hangzik, hogy ha két ember szereti egymást, akkor elég egy pillantás... de a nők hajlamosak kételkedni (tényleg szeret? vagy csak bemesélem magamnak?)
És ilyenkor jól esik hallani is.
válasz | 2005-08-09 | 11:50
Azt büntetik, ha az egyik fél már nagykorú (elmúlt 18) a másik viszont még nincs 14 éves.

Egyébként nehezen tudom elképzelni egy 31 évesről, hogy le akar fektetni egy 15 éves lányt. Vagy ennyire beteg világban élünk?
válasz | 2005-08-09 | 11:47
Prioritási rendszeren azt érted, hogy a férfiak többet masztiznak?
Vgay, hogy egy nőnek nincsenek a számítógépén meztelen férfiakról képek, amint bepocsítanak, mert a nők nem erre izgulnak fel?
válasz | 2005-08-09 | 00:31
Ez is tök érdekes. tegnap este volt a barátommal utoljára entyem-pentyem, ma dolgozott este ért haza, ezért inkább nem találkozunk, és tudom, hogy ma este is magához nyúl párszor.
Kicsit zavar.
Nyugtassatok meg légyszi!!
Minden pasi iyen szexmániás? Mert az enyém gépén szinte csak pornó van, meg zenék (meg "pár" kép rólam)
Jobb ha így éli ki magát, mintha megcsalna...
csak akkor meg nem tudom, hogy miért zavar...

Lányok, fiúk! Talált már valaki a pasija/csaja holmija közt " véletelnül" valamit amin kiakadt?
válasz | 2005-08-08 | 23:26
16 éves vagy. Ne csodálkozz, hogy még nem rendszeres a menstruációd. Én 21 vagyok, nem szedek gyógyszert és még mindig nem rendszeres. Sőt! Az elmúlt pár hónapban mindig pár nappal hosszabb lett a ciklusom. Az utolsó alkalommal 42 napra jött meg.
válasz | 2005-08-08 | 23:21
Az én barátnom is váratlanul mondja.
Ez az elején kicsit zavart, mert az előző barátom minden nap mondta. És ehhez szoktam.
Most megtanultam raktározni :-)
És mindig visszagondolok az utolsóra.

De a barátom egyébként is elég rossz véleménnyel van a nőkről. Szerinte a legtöbb nő szánalmas érzelmi beállítottságú lény. És nem elég kimutatni, hogy szeretik őket, hanem mondani is kell...
válasz | 2005-08-08 | 23:15
Én is irígylem a barátnődet. Jó neki, hogy 15 évesen ennyire megy neki.
Nekem csomó ideig tartott, míg rájöttem, hogyan tudok elélvezni.

A barátnőm is ilyen volt. Már az első szexnél is élvezett és azóta is mindig. Már előjáték alatt elmegy kétszer...hát vannak ilyenek is.
válasz | 2005-08-08 | 23:10
A csiklóorgazmus sztem olyan, mint a pasik orgazmusa. Meg lehet ismételni párszor egy este alatt, és akár úgy is, hogy elmegy a csaj, és pár másodperc után újra izgatod. Szal ugyanúgy, ahogy a pasiknál is.

A hüvelyorgazmus nem olyan éles. Inkább hosszabb és jobban szétterjed. A fejed búbjától a lábujjadig bizsereg mindened.

Hát kb. ennyi.
válasz | 2005-08-08 | 23:03
Sziasztok!

Valamelyik nap arról beszélgettünk a barátommal, hogy mennyire befolyásolja a szülők viselkedése a gyerek érzelmi fejlődését.
Szerintetek hogy van ez? Akinek a szülei teljesen ridegen viselkednek egymással, az nehezebben fejezi ki az érzelmeit felnőtt korában?

Még arra is kíváncsi lennék, hogy ki hányszor mondja a szerelmének, hogy "szeretlek"?

És még egy. Az a jobb, ha minden nap mondja a párotok, hogy szeret.Vagy inkább ha teljesen váratlanul, teljesen változó időközönként?

Na jó. ez most lehet, hogy elég bugyuta téma. De érdekel a kapcsolatban élők véleménye.
 
válasz | 2005-08-08 | 09:44
Sztem ez nem feltétlen latex allergia.
Ha nem elég nedves a csaj vagy túl sokáig tart az aktus előfordul, hogy kidörzsölődik.
Az pedig ilyen.
válasz | 2005-08-06 | 09:45
Azért ne hidd hogy olyan sok folyadék jön ki. Kb. annyi mint egy pasinál. Ennyi erővel a pasimnak is mondthatom, hogy csak gumiban szexelünk, mert ha esetleg kijön valami körülményes lepedőt cserélni.
Bár az is igaz, hogy se a barátom se én már nem lakunk otthon, szal nincsenek felügyelet alatt az elhasznált lepedők. De volt olyan, hogy egy törölközőt tettem magam alá, és akkor meg semmi nyoma nem lett a lepedőn.
válasz | 2005-08-05 | 12:06
Segítek szívesen...bár nem tudom milyen tanácsot adhatnék.
Gyerekkoromban iszonyat sokat masztiztam, mindenféle dolgot kipróbáltam, és egyszer véletlenül jött ez.
Először persze azt hittem, hogy bepisiltem, aztán életemben először kezembe vettem egy Joy-t és abban pont erről írtak. Úgyhogy megnyugodtam.
Azóta kifejlesztettem egy módszert, ami többnyire ha egyedül vagyok bejön.Ha pasi is van velem és ráadásul figyel, hogy mikor jön...na úgy nem megy.

Tehát. ELőször elmegyek csiklóingerléssel.
Aztán kezdem a G-ont ingerlést. Fokozatosan gyorsuló tempóban nagy köröket rajzolok a 2es és 3as ujjammal. De ha befér többel is lehet.
Esetleg nyomom az alhasamat a másik kezemmel egy kicsit, néha az is segít.
Aztán a végén már egész gyorsan kell csináln de nagy körökben és akkor királyság :-))

Volt már olyan, mikor már az előjátéknál elmentem, (kicsit be voltam rúgva) és akkor szex közben is ment. De józanul többnyre csak egyedül. De egyébként ez kicsit olyan, mint a fiúknál, amikor már régen csinálom, akkor tök sok jön elsőre. Aztán egyre kevesebb.

Remélem tudtam segíteni. Ha van valami kérdés szívesen válaszolok.
 
válasz | 2005-08-05 | 11:54
A gyógyszer amit beveszel, hét nap múlva fog hatni. Ezért ha kihagy egy tablettát nem a múltra kell gondolni, hanem a 7nap múlva elkövetkező jövőre :-)

Vagy az olyan kis strapabíró fickókra, akik 7napig élnek...mert állítólag előfordul az ilyesmi.

De ha a barátnőd a hasmenés miatt csak egy gyógyszert hagy ki, abból még nem lesz baj. De lehet, hogy még egy kihagyásból m,ár lenne.
Szal figyeljetek.
válasz | 2005-08-04 | 11:51
Lehet, hogy letört, csak nem vetted észre. Nekem is úgy volt, hogy egyszer tapogattam a fogaimat a nyelvemmel és feltünt, hogy milyen éles a széle az egyiknek. Megnéztem tükörben és ott látszott is, hogy letröt a bal alsó 5böl egy pici darab. De hallottam olyat is fogorvostól, hogy valaki álmában harapott rá, és három foga tört össze.
Nagyjából nyom nélkül elmúlt, alulról kezdett benőni és halad a teteje felé. Ha szétfeszítem a nyelvem, még látszik egy pár mm mély lyuk, de hamarosan ez is el fog tünni.
válasz | 2005-08-04 | 11:46
Nekünk lassan a hálószobánk is kezd nyilvános lenni. Olyan papír vékonyak a falak, hogy egy hevesebb és picit hangosabb szex esetén már dörömböl a szomszéd. Tisztára idegesít. Szerintem csak féltékeny...
válasz | 2005-08-04 | 11:43
A volt bartáom guival alig bírta. Bedugta fél perc, aztán elment. Aztán elkezdtem gyógyszert szedni és attól kezdve nem votl ilyen probléma. Ő akkor azt mondta, hogy a gumi túl szűk. Úgy tartja vissza az orgazmust, hogy ellazítja a gátizmát. A gumi viszont összeszorítja, ezért hamar elmegy.

Aztán voltam olyannal is, akire jó volt a gumi, és azt mondta, hogy gumi nélkül sokkal hamarabb elmegy, mert akkor sokkal intenzívebb az élmény :-)
válasz | 2005-08-03 | 12:38
Hmm hát ez is mindenkinél más. Lehet, hogy nekem kicsit beljebb volt vagy nem is tudom. Nem bánom, hogy megcsináltattam, mert kiváncsi voltam milyen érzés, de mostmár kiszedtem, mert egyre több probléma volt vele. A fém letört egy pici darabot a fogamból a műanyag meg szerintem undorító. És t ényleg kadályozott a csókolózásban, mert ahogy mozgattam ki-be a nyelvem, mindig beleakadt a fogsoromba. Igy nem is tudtam rendesen csókolózni.
válasz | 2005-08-03 | 12:25
Nekem volt a nyelvemben piercing, ezért bátorkodom a témához szólni.
Bár csak fél évig volt, és ez idő alatt nem szereztem túl sok tapasztalatot, de annyit igen, hogy rájöjjek, a nyelvpiercin csak akadályoz a csókolózásban és az orális szexben is. A barátom pedig nem is érezte a piercinget, mikor a szájammal csináltam neki.
válasz | 2005-08-03 | 12:23
Szia!

A barátnőd is ennyire parázik a korai vérzés miatt? Vagy csak te csinálsz ekkora ügyet belőle? Mert ha ő nem aggódik, akkor neked sem kéne, hiszen ő sokkal jobban ismeri a saját testét mint te.
Egyébként sztem nincs olyan lány, akinek 16 évesen szabályos 28 napos ciklusai vannak. A menstruációs ciklust befolyásolhatja a meleg, a telihold, izgalom ...
És ha vérzik, akkor legalább biztosan nem terhes...
válasz | 2005-07-20 | 13:49
Én ezt tökre nem értem...
ebben most mi volt a sértő vagy gáz?
Ez a hozzászólás miért lett moderálva?
Sztem teljesen igaza van.
válasz | 2005-07-20 | 12:56
Lehet, hogy én vagyok lelassulva, de többször végigolvastam, mire kihámoztam a lényeget!
Na mindegy, a lényeg a lényeg. Teljesen igazad van. És ez nemcsak a csajokra, a pasikra is igaz.
Én régebben (jó pár éve), a nővéremmel garázdálkodtam a féfirpiacon :-)
Egy nyár sem múlt el anélkül, hogy össze ne ismerkedtünk volna egy-egy fiúbandával. (vagy többel...)

És ha nem is születtek nagy szerelme, mindig elcsattant egy-két csók. És ez a lényeg...mármint a szórakozás.

Az összes görcsölő, félénk srácnak azt üzenem, hogy nem kell félni!! A csajok nem harapják le a fejeteket. Próbáljátok lazán venni az életet, és akkor minden össze fog jönni. Amit görcsösen akartok, az úgyse fog összejönni!
válasz | 2005-07-20 | 12:50
a 12 éves barátnőd Barbi babával játszon, ne a farkaddal.
válasz | 2005-07-20 | 00:09
Mindenképp menj el orvoshoz.
Elég, ha háziorvishoz mész, és pontosan elmondod, mit érzel.
Tudni fogja, hogy mi bajod, és ad rá gyógyszert.
Egyébként így látatlanban azt mondanám, hogy hólyaghurut...tehát a veséid következnek. Menj el minél hamarabb!!
válasz | 2005-07-19 | 23:14
Ha sokáig hangoztatod hímsoviniszta nézeteidet, hamarossan egyedül maradsz emmával. (tudod:e ma, e holnap)
válasz | 2005-07-19 | 21:54
Lehet normális szerelem, de hogy boldog-e??

Ha a barátnőd szülei elég kitartóak, akkor fel kell készülnötök a legrosszabbakra. Ami lehet, hogy még jobban összekovácsol titeket, de az is lehet, hogy a szülei sikerrel járnak.
Szomorú, hogy miyen előítéletesek tudnak lenni az emberek...
azért drukkolok nektek!
válasz | 2005-07-19 | 21:52
Ez most elég poénosan hangzik, de tényleg így van.
A merevedési probléma sokszor csak egy adott személynek szól...
Aztán próbálkozol mással és vele meg többször is megy.
Az meg különösen nem segít a konyuló dákónak, ha a csaj unott pofával vagy röhögve várja, hogy lesz-e valami eredmény.
Ennél érzéketlenebb dolgot még nem is hallottam.
válasz | 2005-07-19 | 21:42
Juj de jót nevettem :-))

Csak néhány hosszfűzni valóm van.
1:a pestis nem nemi úton terjedő betegség.
2: a homoszexualitás sem nemi úton terjedő betegség.
3: a malária sem nemi úton terjedő betegség

Ha már nem szexelsz, nem akarod a maradék idődet egy kis olvasásra, okosodásra használni, ahelyett, hogy itt osztod az észt?
válasz | 2005-07-18 | 23:09
Magyarországon még nincs forgalomban férfiaknak való tabletta. Remélhetőleg hamarosan piacra dobják, mert az sokkal kevésbé veszélyes, mint a nőké.

A tabletta leggyakoribb mellékhatása az elhízás, fejfájás, érzelmi kitörések...

A szőrösödés csak régebben volt. Libidócsökkenés meg csak nagyon nagyon ritkán van. De a nők a ciklus második felében egyébként is kevésbe kívánják a szexet. Szóval, ha az elhízástól nem fél a barátnőd, nyugodtan próbáljon ki egy alacsony hormontartalmú tablettát, legfeljebb ha nem válik be, abbahagyja...
válasz | 2005-07-18 | 23:05
Úr isten!
Mi ez itt??? Mostanság mindenkinek fertőzése van, vagy a pasik úgy ujjazzák a szűz lányokat, mint egy vadállat??
válasz | 2005-07-18 | 23:02
Most is fáj, ha ujjaz? Vagy márcsak az aktus közben fáj?

(Lehet, hogy az előbbi is elment, akkor bocs)
válasz | 2005-07-18 | 22:58
Mikor fáj? Mielőtt pisilsz vagy a pisilés végén?
Lehet, hogy felfázás, nem érzed gyakrabban, hogy pisilned kell?
Az is lehet, hogy véletlenül megkarmolt a körmével...
válasz | 2005-07-17 | 14:51
Örülök, hogy nem lőttem nagyon mellé, mert közben az exemmel folytattam vérre menő vitát msn-en.
Kicsit féltem is, hogyha leírom majd összehasonlítotok a jó öreg galaxis-utazónkkal. :-))
Egészségügyben akarok dolgozni, ahol fontos az empátia, vagyis a beleérző képesség.

A bizalomról csak annyit, hogy elég szerencsétlenül indítottam a barátommal.
Olyan dolgokat mondtam el neki, amiket nem mondtam volna el, ha tudom, hogy járni fogunk... ezért sem bízik bennem. Meg mert néha elég kihívó vagyok. Pl. egy buliban...
És vannak rossz tapasztalatai... szegénykémnek.
 
válasz | 2005-07-17 | 14:31
Válaszolok a szerelem párkapcsolatokban, mert rám fognak szólni.
válasz | 2005-07-17 | 14:24
Te egy őszinte, megfontolt, nyitott, kedves srác vagy.
Könnyű a bizalmadba férkőzni és könnyen megkedvelsz embereket. Sztem sok barátod van, köztük lányok is. Tipikusan olyan fiú, aki szeret lányokkal beszélgetni. Érdekel, hogy miről hogyan gondolkoznak, mi a véleményük...
Ha elmentek berúgni a többiekkel az este végére egy csajt vigasztalsz, akit megbánott, ehagyott, megcsalt a barátja. (a vigasztaláson tényleg csak vigasztalást értek)
Az osztályban nincs központi szereped, mert érettebb vagy a korodnál, de azért benne vagy a poénokban.Te vagy az, akit jófejnek tartanak, annak ellenére, hogy nem is igazán csinálsz semmit. Nem vagy az a kifejezett mókamester, de jókat röhögsz a többieken.
Viszonylag jó tanuló vagy, csak hobbiból sportolsz.
hát... kb iyennek látlak

Lehet, hogy sokban tévedek... dehát így a leveleken keresztül azért nehéz kiismerni egy embert.
Amiket leírtam ezek alapján mondtam azt, hogy érzelmileg könnyen kapható vagy. Igazából foglamam sincs, hogy miért.
Ha nagyon mellé lőttem, akkor ne haragudj, biztosan azért van, mert tele a pocim rántott camaberttel :-))
válasz | 2005-07-17 | 13:35
Valószínűleg túl szűk voltál, nem nedvesedtél eléggé..ilyesmiről lehet szó.
Ha egyedül éltél már át hüvelyi orgazmust, akkor nem kell félnes attól, hogy aktus közben nem fogsz élvezni.
válasz | 2005-07-17 | 13:33
olyan izgi ez a vita, hogy el se megyek itthonról, inkább rendelek kaját :-))

De nm szeretnék hozzá szólni, mert még a végén nekem ugrik valaki...

Yangtzee!
A probléma amiről beszélsz teljesen mindennapos.

Én egy olyan kapcsolatban élek, ahol nap mint nap meg kell dolgoznom a párom bizalmáért, szeretetéért... talán ha nem kéne harcolnom érte, hanem fél éve csak úgy ölembe hullott volna a szerelme, akkor már nem is lennénk együtt.

Valamennyire kell változtatnod a hozzáállásodon, ahhoz, hogy meg tudj fogni egy csajt. Mert az olyan pasik, mint te, könnyen kaphatónak tünnek a nők szemében.
Most ne arra gondolj, hogy szexuálisan könnyen kapható. A nőket nem a szex érdekli...hiszen kevés olyan nő van, aki ne kaphatna meg szexuálisan akármennyi férfit.
De te érzelmileg vagy könnyen kapható...és ez ugyanúgy nem kihívás a nőknek, mint ahogy nem kihívás egy pasinak ágyba vinni egy könnyen kapható nőt.
Remélem érted mire gondolok...
válasz | 2005-07-17 | 11:37
A farkad nem attól nő, hogy el akarod veszteni a szüzességed...
válasz | 2005-07-17 | 11:35
Akkor te hogy hívod?
Orális maszatolás? izébigyó? kapd be?
Sztem felesleges azt boncolgatni, hogy kinek mi a szex és mi a petting.És nehéz határvonalat húzni e két tevékenység közt.
Pl. az anális szex már szex? És egy szűz nő anális szex után már nem szűz? Dehogynem...

De ugye azt te sem gondolod, hogy a pettingnek semmi köze a szexhez?
Mégcsak nem is hasonlít?

Mindegy.
Ne a szavakon lovagoljunk :-)
válasz | 2005-07-17 | 11:28
A fogamzásgátló folyamatos védelemt nyújt, azzal lehet nyugodtan szexelni a menses alatt is.
Tabletta nélkül kicsit kockázatosabb, de csak annak akinek nem rendszeres a menstruációja, ill. a bizonyos nyúl-típusú nőknek (az aktus vált ki peteérést)
Nagyon extrém eset az, hogy normális ciklusnál a vérzés utolsó napján bekerülő spermák életben maradnak az ovulációig (7nap)
A tankönyvek max. két napot jósolnak nekik.
Másrészt szex után egy kis öblítés, így minimálisra csökkentve az egyedek számát, sztem van olyan biztonságos, mint a gumi.

Mert gondoljunk csak a hőmérőzésre vagy a naptármódszerre...
válasz | 2005-07-16 | 22:51
A hmomoszexualitás velünk született dolog. Mikor vilégra jössz, már el van döntve, hogy hetero vagy homo vagy.
A biszexualitás sztem egy egészen más téma.
Nem hiszem, hogy biszexuális lennél, még akkor sem, ha esteleg fiúval is kipróbálod. Ez csupán kíváncsiság.
És lehet, hogy meg fogsz lepődni, de a fiatal fiúknál igen gyakori, hogy barátok közt elcsattan egy csók, vagy akár több is történik. Ez még mindig nem homoszexualitás!
A másik dogol, hogy miért félsz attól, hogy homokos vagy? Sztem egyáltalán nem gáz... ha azért félsz, mert sajnálnád hogy nem csajokra gerjedsz, akkor már tuti, hogy nem vagy meleg!
válasz | 2005-07-15 | 21:29
Köszönöm :-))
Én próbáltam megfelejtkezni róla...
Utálok öregedni!!
válasz | 2005-07-08 | 22:03
Meg az is, hogy mennyire nem tudok gépelni, ha fáradt vagyok :-))
válasz | 2005-07-08 | 21:34
Teljesen egyet értek. Elkeserítően felvilágosilatlanok a mai fitalok. De azért vagyunk itt, hogy kitöltsük a fekete foltokat :-)
válasz | 2005-07-08 | 21:33
Hülyeség azt gondolni, hogy a barátságból nem lehet szerelem.
Aztán meg az is, hogy volt már negatív tapasztalata....minden ember más és a kapcsolatok is különböznek egymástól. Az viszont igaz, hogy ha nem szerelmes mindkét fél és mégis "összejönnek" akkor a nem szerelmes fél véget fog vetni a kapcsolatnak, és talán a barátság sem lesz a régi.
Tehát tényleg veszélyes játék.
Nekem is rengeteg barátságom romlott meg azért, mert a fiúk egy idő után járni akartak velem, és meg belementem, aztán két nap után rájöttem, hogy mégsem, és mikor szakítottam elmondtak minden kurvának.
Aztán volt egy barátom, akivel fél év barátság után olyan szerelmesek lettünk, hogy három évig jártunk...

Tehát nem szabad általánosítani. De ha nem szerelmes beléd a lány inkább ne erőltesdt a dolgot, mert a barátságotok is odalesz. Inkább próbáld valahogy elérni, hogy szép lassan belédszeressen.
válasz | 2005-07-07 | 14:30
Aranyos vagy!
A vélemyényem: ha már eddig vártatok és gumival szexeltetek, ne kockáztassátok, hogy a finisban beüt a baj. Még két hét ide vagy oda tök mindegy, nem?
Egyébként elvileg a nőgyógyászok azt mondják, két hét szedés után hat a gyógyszer. De én nem kockáztatnék a helyetekben.
válasz | 2005-07-06 | 14:37
Elvileg az elmaradt menstruáció első napjától mondja meg a tutit a teszt. Mivel, ha a közösülésnél megtermékenyül a pete, akkor is kell neki pár nap mire elkezd beágyazódni, és ilyenkor még elég alacsony az a hormonszint amit a teszt kimutat. Tehát a legjobb ha vártok, és ha nem jön meg, akkor vesztek csak tesztet.
válasz | 2005-07-01 | 12:25
Épp ezért használtam a PONT szót. Mivel az még nem is magzat. Mielőtt bárki túldramatizálná a dolgot.

Imádok élni, de sosem fogok azon elmélázni, hogy mi lett volna ha a szüleim nem tartanak meg. Ugyanis anyumnak spirálja volt, mikor én fogantam.
válasz | 2005-06-30 | 21:17
Én nem tudom...de ebben a pózváltásban lehet valami.
Ok. Aláírom, minden ember más. De sztem a legtöbb nőnél vannak olyan pózok, amiben könnyebben elmegy, és van amiben nehezebben.
És most ne szexre gondoljatok, mert akkor persze hogy minden pózban másképp ingerli a Gpontját, esetleg a csiklóját a pénisz.

A másik meg, hogy a hüvely sem úgy és ott dörzsöli a péniszt minden esetben...ezért lehet hogy egy pózban hamarabb elmegy a pasi.
De mondom, a nőknél létezik ilyen...talán a pasiknál is??
válasz | 2005-06-30 | 13:19
Jól van. Ha kötekedni akarsz hát tessék.
Azért gondolom meg tudsz különböztetni egy orgazmust egy borzongástól. Vagy nem?
válasz | 2005-06-30 | 12:05
Szerinted miért lódítanék?
Hiszen ez egy nagyon régi történet, egy régi kapcsolat, és nem az én érdemem, hanem azé a pasié.

válasz | 2005-06-30 | 12:00
Az egyik volt pasimnak ment hétszer. De akkor mondjuk direkt rámentünk, hogy hányszor megy neki egymás után.
Az hogy egy férfi elmegy, szerintem nem attól függ, hogy mennyi sperma jön ki. Vagy igen?
A kéjérzet anélkül is megvan. És ezeket számoltuk.
Nekem is volt már 7nél több orgazmusom egyszerre. De most nem ez a téma.
válasz | 2005-06-30 | 10:29
Igen, többnyire az eszme fontos, nem a hártya.
De a nem egy nőgyógyásznál....
válasz | 2005-06-30 | 10:26
Persze. Ez mindenkinél tök egyéni. Sőt, általában hangulatfüggő meg partnerfüggő is.

Az én barátom sem volt ilyen minden csajával.
Ehhez a nőnek is tennie kell, hogy ne konyuljon le.

Eddig egyébként azt gondoltam, hgy ez a kisfarkúak jellemzője, mert volt egy barátom akinek nem volt túl nagy, és egyszer 7menett bírt konyulás nélkül.... aztán lett egy nagyobb farkú, és annak kellett a 10-15 perc szünet két menet közt.

De a mostani, az én kis drágaságom, ötvözi magában a két exem legjobb tulajdonságait.

Ezért is imádom.
válasz | 2005-06-30 | 10:20
Az övé.
Mivel elég nehéz szájjal kielégíteni, azt mondta nem is sikerült minden barátnőjének, és az én kezem is begörcsöl a végére, mivel az is kell hozzá, szóval azt mondta király vagyok.
Én meg elhiszem :-)
válasz | 2005-06-30 | 10:19
Köszi. Már majdnem meggyőztek a fiúk, hogy velem van a baj :-)
válasz | 2005-06-30 | 10:14
Azt nem veszi észre ha már nem szűz???
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Na mindegy.

Szóval. A nőgyógyász meg tudja állapítani, hogy egy nő szült-e, méghozzá a mészáj alakjából. Nemszült nőkben szabályos kör alakú, szült nőkben csillag alakú, mivel kissé berepedezik a szülés folyamán.
A szűzhártya is látható. Extrém esetekben, mondjuk tornászlányoknál előfordul, hogy már kiskorukban elszakad, ezért olyan, mintha nem lennének szűzek, közben mégis azok.
A szűzhártyán kb. egy ujj fér fel, nagy nehezen...
míg a nemszűzek ennél sokkal vastagabb dolgok befogadására is képesek :-)
válasz | 2005-06-30 | 10:09
Igaz, hogy tágultam valamennyit, de nem a méhszájam tágult...

Kicsit benézted ezt a dolgot. A hüvely tágasságának nem túl sok köze van a szüléshez...
Egyébként meg edzem az izmaimat, hogy azért mégse legyek akkora :-)
válasz | 2005-06-30 | 10:06
El kell, hogy keserítselek, de Te egy teljesen egészséges szexualitású férfi vagy.
Ha a barátnődnek nincs orgazmusa az aktus alatt, akkor valszeg nem képes hüvelyorgazmusra, de a probléma nem veled van.
válasz | 2005-06-29 | 18:41
Én soha nem jártam zeneiskolába... mégis remekül oboázok :-))
válasz | 2005-06-29 | 18:38
Kiázárt. hacsak nem a nőgyógyász kezei között élvezel el :-)
válasz | 2005-06-29 | 18:14
Igazából arról beszéltem, hogy benedvesedik-e vajon egy nő. Yangtzee írta azt, ami az igazság, egy nőnek ettől beindul a fantáziája... de sztem nem nedvesedik be.

Pl. a szo*stól én tök nedves leszek, mert az már valamilyen fizikia inger számomra, ráadásul hallom ahogy a barátom élvez, nahát az valami gyönyör :-)
válasz | 2005-06-29 | 18:11
Nem értem ezen mit kell kikérned magadnak?!
Mondtam én egy szóval, hogy te biztosan nem tudod, hogy kell egy nőt felizgatni?

Miért vagy ennyire érzékeny és önérzetes...már bocs.
De ezt nagyon félre értetted, én nem téged minősítettelek.
válasz | 2005-06-29 | 18:06
Nem, nem mondanám görbének. De most nem írnám le, hogy milyen. A lényeg, hogy tuti, hogy a legnagyobb vastagsága nagyobb, mint 6cm.

Nem rápörgetünk, azért annyira nem vagyunk amatőrök, de ha rárakjuk, már lilul a drága. :-)

A szakadásról csak annyit, hogy elég sokáig vagyunk együtt, talán ez a baj...

zsozso.

Lehet, hogy az óvszerhasználatban nem vagyok túl jártas, pl. én nem tudom felhúzni, de szerintem egy 27 éves pasi azért ért hozzá. Ezért mindig rábízom az ügyet.
válasz | 2005-06-29 | 14:20
.........

ez mi?
Ja, leszbi? Nem, nem vagyok leszbikus. Bár vannak bizonyos hajlamaim, de szeretek pasival szexelni.
Egy férfi ez soha nem fogja megérteni.

Imádom a barátom farkát, baromira szexinek találom, de nem leszek nedves a látványától....
Ellentétben a fiúkkal, akiknek elég egy perverz gondolat, vagy egy kivillanó fenék, máris áll, egy nőnek szerintem más kell a felizguláshoz.

Ja, egy kérdést is intéznék a nőkhöz.
Van olyan aki nedves lesz egy pénisz puszta látványától??
válasz | 2005-06-29 | 14:16
Igen, ha a barátnőd terhes, akkor már csak az abortusz maradt. Egyébként már az elmaradt terhesség első napjától kmutatja a terhességi teszt, ha bibi van, tehát én a helyetekben nem paráznék, hanem inkább elvégeznék egy tesztet...

Az ilyen korai terhességet magszakítani kb. olyan, mint egy erős menstruáció.
Uganis ilyenkor a méh belső fala megvastagszik, csöves mirigyek, meg hasonlók lesznek benne. Ha nem történik meg a terhesség, ez a belső fal leválik. Ez a menstruáció. A korai terhesség esetében, amikor mégcsak 1 mm-nyi beágyazódott petéről beszélünk, akkor a terhesség megszaítását úgy végzik, hogy kikaparják ez ta felső réteget. Egyébként egy nő életében teherbe eshet, és elvetélhet, és az egészből csak annyit észlel, hogy késett a menstruációja...

Ha idejében elkapják a terhességet, épp ezért nem olyan drasztikus, mint amit a médiában harsognak, hogy össze kell zúzni a fejét, meg a testét a magzatnak...meg ilyesmi.
Egyszerűen kikaparnak egy apró kis petét.

Épp ezért nem csinálnék belőle lelkiismereti kérdést, mert szerintem sokkal nagyobb bűn megszülni egy gyereket, aztán meg hibáztatni az elrontott életért, mint kikapartatni egy pontot...

És egyik védekezési módszer sincs annyira biztonságos, hogy ezer százalékig meg legyünk győződve, hogy nem történik meg a baj...
Nem fogok sem idegeskedni sem zárdába vonulni, inkább megpróbálom könnyedén felfogni a dolgokat.

válasz | 2005-06-29 | 14:06
Kicsit nehezen indultak be a dolgok, eltelt pár hónap, mire érzelmileg is belendültünk, de ez talán azért volt, mert mindketten (de főleg ő) féltünk a csalódástól. Szerintem ő még mindig nem szerelmes, de nagyon szeret, az tuti. És végülis ez a lényeg.
válasz | 2005-06-29 | 14:04
Valamennyire persze. Pl. szex közben ugyanolyan izgató látni a dolgokat. Olyan, mint egy élő pornófilm :-))

De azért sokkal izgatóbb egy forró csók a nyarka, amitől megborzongok, mint egy farok.
válasz | 2005-06-29 | 14:02
Nem tudom...talán kicsit fura a formája..bár nekem tetszik, még nem láttam soha ilyen formájú farkat. Ezért egyszerűen nem lehet rápaszírozni a kisebbeket... pl. az első szexuális együttlétünk azért hiúsult meg, mert nem volt otthon csak durex gumim...

Lehet, hogy belefér 10 liter víz, de a víz állaga közismerten nem olyan szilárd, mint egy meredező dákóé :-)
A víz oda folyik, ahoh hely van neki, de a barátomnak csak nem mondhatom, hogy kicsit húzza összébb magát, picit balra, aztán már bele is fér :-)
válasz | 2005-06-29 | 13:12
Hm..és még én vagyok a nimfó....

Szerintem kevés nőt izgat fel szexuálisan egy pénisz látványa, még ha a barátjáé is az...
válasz | 2005-06-29 | 13:09
Még nem volt olyan, hogy egy pasi azt mondta volna nekem, hogy tedd szét a lábad (mikor nem akartam egyébként is széttenni...)

Mindketten nimfók vagyunk egy kicsit, ezért jól kiegészítjük egymást...bár ő kicsit nimfóbb, mint én :-))

De azt mondja nem szokott ilyen lenni általában a csajokkal, eddig csak egy csaj volt ilyen, akit ennyire kívánt volna, mint engem. Szerintem ez inkább rám nézve hízelgő... pl sokszor az van, hogy szexelünk, aztán ő elmegy, és ha esetleg nekem nem sikerült, akkor lankadás nélkül nyomunk még egy menetet, amíg nekem is összehozzuk :-)

Az, hogy sokat szexelünk, még nem jelenti azt, hogy csak a szex miatt vagyunk együtt... szerintem egy kapcsolat alapja, hogy a szex csodás legyen... egyébként szinte minden időnket együtt töltjük, és nem csak az ágyban, hanem moziba megyünk kirándulni, strandra, bulizni, vagy csak sétálni egyet este.

Ja, és nemcsak limbálódzik ide-oda, hanem van egy tök édi csípőforgatós technikája, aminek már a látványától elélvezek :-))
válasz | 2005-06-29 | 12:58
Okoskodjatok csak :-))

Én sem tudom, hogy mi a baj, én is elhasználtam már több ezer gumit, és soha egy sem szakadt el.
Mióta ezzel a barátomal vagyok, azóta viszont rendszeresen. És ő azt mondja, hogy eddig 5ből legalább egyszer elszakadt neki.

Semmi olyasmit nem csinálunk, ami tiltva lenne, egy óvszerrel, szerintem a márkával van a baj, lifestyls ugyanis. De a többi olyan kicsi, hogy nem megy fel.

A tabletta sem véd a betegségektől, tehát ilyen szempontból mindegy...
Bár annyira nem. Mert egy csaj, aki gyógyszert szed, hajlamos esetleg nem védekezni gumival, míg aki pesszáriumot használ, annak szex előtt gondolnia kell védekezésre, és ha már olyan eset áll fent, hogy nem a szokásos partnerével van, akkor inkább gumit huzat a pasival, mint hogy pesszáriumot tegyen fel...
Na mondjuk nem csaltam meg a barátom, de ha megcsalnám, akkor így csinálnám.
válasz | 2005-06-29 | 12:50
Nem gondoltam, hogy Neked lenne ekkora farkad, csak már sokadjára olvasom itt, hogy "egy nőt akár 5-8 cmes pénisszel is ki lehet elégíteni".
Csak a tied volt az utolsó ilyen hozzászólás, azért válaszoltam arra.
válasz | 2005-06-29 | 12:46
Na jó, valamennyire igazad volt, az esemény utáni tabletta az esetlegesen megtermékenyült petét löki ki, ezért az erős menstruáció, és görcs.
De továbbra is hülyeségnek tartom, hogy bármi köze lenne magához a spermiumhoz.
válasz | 2005-06-29 | 09:14
Sok pasi van, aki nem érti meg, ha a barátnője nem akar szexelni.
Mivel arra gondol, hogy a nőnek nem is kell semmit csinálni, csak szétteni a lábát.
Szerintem rámehet egy kapcsolat, ha az egyik fél több szexet akar, mint a másik. szóval mindenkinek meg kell találnia a párját...

Nem fordul elő túl gyakran, hogy nem akarok szexelni, de a 3. vagy a 4. menet után, néha már nincs se kedvem, se erőm. Ilyenkor a barátom megcsinálja magának, aztán lenyugszik egy kicsit, míg én is erőt gyűjtök a következőhöz :-)
 
válasz | 2005-06-29 | 09:05
Csak kicsit szeretnék kötekedni, nehogy félreértés történjen.
Az esemény utáni tablettával nem a nemkívánt terhességet lehet megszakítani, hanem ki lehet védeni a terhességet.
És nem a spermiumra hat.

válasz | 2005-06-29 | 08:59
nekem is eszembe jutott wgy történet:-)

Kb. három éve, az elsőző barátom eljött velem (és az anyukámma, meg a tesóimmal)
a nagyszüleimhez.
Mivel elég nagy volt a zsufi, nekünk már nem jutott saját szoba.
Az emeleten a kis folyosón kaptunk helyet, a hálószobák előtt.
Mindenki lement Tvzni, mi meg a barátomal úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy ágyba bújjunk.
Szerencsére annyira vigyáztunk, hogy a póz ne legyen túl feltünő, oldalt fekve hátulról csináltuk.
Épp belemelegedtünk a témába, mikor a semmiből megjelent az anyám, szerencséree félhomály volt, így valszeg ne láthatta a mozgolódát, de arra már nem volt időnk, hogy a barátom kivegye...

így aztán volt szerencsém anyámmal beszélni, úgy hogy közben a barátom farka benem volt. Még szerencsé, hogy hamar lelépett, aztán folytathattuk tovább.
válasz | 2005-06-29 | 08:52
Ez igaz. ELMÉLETBEN ki lehetne elégíteni egy nőt, egy 5cm-es farokkal. Pl. az ujjazás során is elég ha 5cm-rel "dolgozol".

De szex közben nem ennyire egyszerű. Ha esetelg pocakja van a srácnak vagy kicsit nagyobb feneke a csajnak, akkor már el sem ér odáig!
Aztán meg mi van a mozgással? Elég profi koordináció kell hozzá, hogy figyelj rá, (4cm kihúzni, aztán vissza)

Szóval ez csak önámítás, vagy önvigasztalás.
Akinek ekkora van, az szerezzen be egy vibrátort, amivel ki tudja elégíteni a barátnőjét.
válasz | 2005-06-29 | 08:46
Igazából az orvosnak kéne méretet javasolni, de az enyém nem tette meg, így MM írta le akkoriban, hogyan is kell lemérni.
Aztán 3.ra el is találtam :-)
Kb. 800 Ft-ba kerül, és fél évig lehet használni egy darabot.
A felhelyezés nem egy nagy szám, bár régebben sokan mondták, hogy milyen macerás lehet, meg minden.
Én gyorsabban felrakom, mintha a barátom óvszert húzna.

Használok hozzá pharmatex krémet, az sikosítónak is jó, meg spermaölő is.
Használat után nem szabad rögtön kivenni, pl. tegnap este szexeltünk, aztán elaludtunk, és most reggel vettem csak ki.

Egyenlőre még nem tudom mennyire biztonságos, mert még csak pár hónapja használjuk, de igazán nem is rázna meg, ha esetleg teherbe esnék, elmennék kaparásra, aztán ennyi. De nálunk nem jöhet szóba más védekezési forma, mivel én nem szedhetek gyógyszert, a gumi meg folyton elszakad... pedig már próbáltunk nagyobb méretet is, egyedül a buziknak való gumi bírja ki, de hát az meg olyan, mint egy autógumibelső....fúj.
válasz | 2005-06-25 | 15:57
Hát igen...a rutin meg az évek.
Nemcsak Te kerülöd a szűz lányokat, szerintem ők is kerülnek téged.

válasz | 2005-06-25 | 14:28
Ebben teljesen igazad van!
Viszagondolva milyen kis béna voltam elsőre, sőt még másodikra is!
De azért jó érzés lehet ám, ha szerelmes vagy valakibe, és együt fedezitek fel a szeretkezés gyönyöreit!
Persze ennyi idősen már nem olyan izgalamas, de 16-17 évesen azért még jó lehet.
És ha szerelmes vagy valakibe, és kiderül, hogy még szűz, úgysem fogod elhajtani, hogy fusson még pár kört, mert te max. a harmadik akarsz lenni.vagy igen?
válasz | 2005-06-25 | 13:39
Szívesen!

A túl lenni rajta dologra egy példa.
15 és fél éves voltam, mikor összejöttem egy csávóval. Ő volt az első barátom, akivel két napnál tovább jártam :-)
Eléggé szerelmes voltam, így két hónap együtt járás után lefeküdtem vele. Tudtam, hogy még várhatnék, mert fiatal vagyok, de túl akartam lenni a dolgon.

Hát lehet, hogy a fiúk is ezt érzik.
válasz | 2005-06-25 | 13:15
Drágám! Asszem túlságosan ráparáztál a témára :-))
Mindenki máshogy gondolkozik erről az egészről.
Van akinek fontos, hogy az első jó legyen, valaki meg csak túl akar lenni rajta minél hamarabb.
A barátom 27 éves, és még soha nem volt egyéjszakás kalandja, sőt, kifejezetten taszítják az olyan lányok akik az első vagy a második randin már szexelni akarnak.
De vannak olyan csávók, akik szinte természetesnek veszik, hogy másodjára már ágyba lehet vinni egy csajt...

Örülj neki, hogy van benned méltóság, így valószínűleg olyan csajokkal fogsz összejönni, akikben szintén van, és nem dugatják meg magukat fogadásból akárkivel!
válasz | 2005-06-22 | 18:29
Lehet, hogy van, de azért ritka. most ne azokra a lányokra gondolj, akik 15-16 évesen vesztik el, hanem akik 20-26 éves korukig várnak. Addigra már elég érettek, és kiéhezettek, de mint minden nő, ők is félnek az első szextől. Mikor aztán átesnek rajta, annyira megkönnyebbülnek, hogy nincs megállás... :-)
Nem értem. Egy év alatt 4 pasi, az sok?
válasz | 2005-06-22 | 18:20
hú, eszembe sem jutna elmenni pornózni

főleg mivel eddig mégcsak becsípve tudtam magam anyira elengedni, hogy egy pasi előtt is sikerüljön. De józanul a kamerák előtt....hát kizárt.
válasz | 2005-06-22 | 17:48
Na itt kezdődnek a bajok! nem hiszem el, hogy ennyire felvilágosulatlanok a lányok... én már nem is emlékszem, hogy mikor kezdtem, és ha egyszer lesz lányom, azon leszek, hogy ő is felvilágosult legyen.
válasz | 2005-06-22 | 17:39
Hm... honnan vetted, hogy még nem volt spriccelős orgazmusom ? :-))

Volt már, csak egyedül, meg a volt barátommal. :-)

Nem ellenkezem, mivel ha szabad ilyet mondani...hm imádok sz*ni. És ez az eset éppen a suli Wc-jében esett meg, amit én kezdeményeztem, mert szerintem tök poén, a bekamerázott suliban keresni egy olyan helyet, ahová be lehet menni rosszalkodni.:-)

válasz | 2005-06-22 | 16:45
Szerintem a 10% kb igaz. De ez úgy van, hogy egyedül képes az orgazmusra... nem?

Mert én is túl voltam már az 5000. orgazmusomon, mire sikerült egy pasit megtanítanom, hogyan jó nekem.

De az tényleg igaz, ha egy nő nem élvez eel egy pasival, az nem feltétlen a csávó hibája! Sok nő aki csak csiklóorgazmusra képes nem mondja hogyan jó neki, csak várja, hogy egyszer csak majd jó legyen.
válasz | 2005-06-22 | 16:36
Miért basztak volna át?

Nem élvezett az arcomra, csak véletlenül egy pici ráment, és teljesen kipirisodott. Mikor a barátnőm meglátott, rögtön vágta, hogy mi a helyzet, mondta, hogy neki is ezt teszi az arcával...
Igazából a pH a fontos szerintem, ami egyénfüggő. és a férfiaknál egyhén lúgos. Ugye mindenki tudja, hogy a lúgnak milyen hatása van?

Aztán. Miért jó, hogy látványos? Én tökre nem értem. Ja, persze a férfiak ilyen vizuálisok.
A pasim is tök meg van őrülve, hogy egyszer spriccelősen élvezzek el, mert tökre akarja látni. Odaül a lábamhoz, és úgy figyel, mint az ált.sulis biológia órán. Hát persze, hogy még nem tudtam így elmenni előtte :-))

válasz | 2005-06-22 | 14:15
Lehet, hogy a feladat rád hárul, de még nem most,az biztos.
Ha egyenlőre semmilyen érdeklődést nem mutat a tested iránt, az azt jelenti, hogy még éretlen a szexhez. Idővel megjön ez a természetes kíváncsiság, és örülni fog, ha örömet okozhat. De most még nincs meg, szóval mindenképp várjatok, és ne erőltess semmit.
válasz | 2005-06-22 | 14:13
Na jó, mindenkienk más a régi hagyományos szex.
Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy a pornófilmekben is miért reklámozzák ennyire az "élvezz az arcomra, jaj-de-jó" befejezést.
Szerintem kevés kellemetlenebb dolog van annál, mintha valakinek egy löket nyúlós, csípős, trutyi landol az arcán, ami ha belemegy a szemedbe csíp mint az állat, de egyébként is kimarja a bőrt...
válasz | 2005-06-21 | 23:46
Mi az a dolog? Ilyen gáz, hogy még arc nélkül sem válalod? Hátha tudunk segíteni...
válasz | 2005-06-21 | 23:43
Úr isten! ezt komolyan gondolod? Én vagyok túl prűd, vagy mostanában már nem jó a régi hagyományos szex?

Persze van olyan, mikor poénból nem bennem élvez el a barátom, (kb 20ból egyszer)
Mi abban a jó, ha már egyszer dugsz, akkor a csajban fejezed be, különben meg olyan mintha kivernéd a farkad, azt meg egyedül is ki tudja az ember.
Na jó. Mindenki másra gerjed.

Ja...esetleg szájába.

Yangtzee tényleg nem értelek. A pasik nagy része szerintem pont erre a két helyre szokott élvezni (a nőben vagy a nő szájában).
válasz | 2005-06-20 | 09:34
Egyenlőre még nem kell tesztért rohanni, mert úgysem mutatja ki a terhességet.
Majd csak az elmaradt menstruáció első napjától.
Én anyira nem aggódnék a helyetekben.
Tuljadonképpen ez a naptár módszer lényege, hogy vannak bizonyos napok, amikor kicsi a valószínűsége, hogy a nő teherbe esik.
Én sikeresen alkalmazom, persze extra biztonsággal, tehát a menses előtt pár nappal, menzes alatt, és után pár nap, amikor nem védekezek. Bár többnyire ilyenkor is szoktam spermaölő krémet használni.
válasz | 2005-06-19 | 18:54
Igen, a korodbeli srácok nincsenek felkészülve arra, hogy szűz vagy még, és kicsit lassabban akarsz haladni.

De ha találsz egy normális srácot, az meg fogja várni, míg készen leszel a szexre, és először megcsókol, csak utána fog tapizni.

Egyébként a volt pasim öccse, aki szerintem tök helyes, meg jófej csávó, nemrég összejött egy 25 éves csajjal, akiről kiderült, hogy szűz.
A fiú már az elején rávetette volna magát, de a csaj szólt neki, hogy még szűz, és nem akarja elsietni a dolgokat. Most másfél hónapja vannak együtt, de még nem feküdtek le.

Szóval, ha a pasi is tudja, hogy szűz vagy, talán kicsit megértőbb lesz, és nem siettet.
válasz | 2005-06-19 | 18:50
Szerintem a fiúnak sokkal kevésbé zavaró, mint az óvszer.
Annak meg külön örülök, hogy kicsit védi a méhszájamat, mert elég gyakori a méhszáj kisebesedése.

Ha jó a pesszárium mérete, akkor nem is lehet érezni, hogy fönt van, és sokan azt mondják, hogy a fölhelyezés milyen hosszan tart, hát én gyorsabban felteszem, mint amilyen gyorsan a gumit felhúzná a barátom.
válasz | 2005-06-19 | 17:16
Nőknek vannak ilyen "lépcsőfokai".
Ezek szerint előbb jön a csók és utána a tapi.
Érthető, hogy zavart téged, hogy még meg sem csókolt, és már is a pólód alatt volt a keze.
Szerintem ennek a pasinak nem valami komolyak a szándékai, max szexet akar.
válasz | 2005-06-18 | 23:36
Gondoltam.
Mindenki összekeveri a spirált a pesszáriummal.

A spirál az amit a nőgyógyász tesz fel, a pesszárium az óvszer női megfelelője.
válasz | 2005-06-18 | 23:35
Lehet, hogy sarkított, de így van.

Legalább is nekem a belgyógyász-pszichológus tanárom ezt mondta. És én hiszek neki.
És nem 3-4 alkalomra gondolt, hanem mondjuk fél vagy akár egy évre.
válasz | 2005-06-18 | 23:32
Fogalmam sincs.

Nem nőgyógyász írja fel, hanem gyógyászati segédeszköz boltban kapható.
válasz | 2005-06-18 | 23:31
Krém nélkül is?
Hogyan?
Összefogdosod a bonjour-cseppekkel kiszökdöső spermiumokat? :--)

Elsősorban a fiúnak. Hosszú távon korai magömléshez vezet.
válasz | 2005-06-18 | 23:26
De a megszakításost is lehet tök biztonságossá tenni krémmel, bár senkinek nem ajánlom ezt a védekezési módszert hosszú távra, mert komoly lelki károkat okozhat.
válasz | 2005-06-18 | 23:24
Ebben mi innen, a monitor mögül, úgysem tudunk helyes tanácsot adni.
Ezt neked kell érezned. És előfordulhat, hogy csak egy menetre kellessz neki, de ezt fel lehet fogni fordítva is, csak egy menetre kell neked :-))
Aztán meg a hibáiból tanul az ember.
És lehet, hogyha most besétálsz egy krónikus egyéjszakás ágyába, legközelebb már óvatosabb leszel, és jobban észre veszed az intő jeleket!
válasz | 2005-06-18 | 23:21
Na jó, ez azért túlzás, és szerintem nem is írtam ilyet, hogy 10szer... :-)

Csak egy kicsit kellett volna még visszább menned, és akkor tudnád, hogy pesszáriumot használok.
Bár még csak két hónapja talán, de eddig sikerrel, pedig a tesztelés elég intenzíven folyik :-))
válasz | 2005-06-18 | 20:30
Szerintem meg a pasik ne mondjanak véleményt arról, hogy a nőknel mivel kéne még jobban pusztítaniuk magukat.

Sok nő nem azért nem szed gyógyszert, mert lusta naponta egyszer bevenni, hanem mert olyan mellékhatásai vannak, (hajhullás, hízás, libidó csökkenés, gombásodás...)
amit sok nő nem akar válalni.

És most olvastam, hogy azok a nők, akiknek magasabb a tesztoszteron szintje az átlagnál, fél év antibébi szedés után, frigidekké válhatnak.
Persze ez nem biztos, hogy igaz, de akkor is.

A fogamzásgátló szedésekor úgy éreztem, hogy nem tudom kontrollálni a testemet. Híztam, mint egy disznó, annak ellenére, hogy diétáztam, és sportoltam. Aztán olyan kiborulásaim és hisztieim voltak, ami kezdte kiborítani az egész környezetemet.
válasz | 2005-06-17 | 09:00
Szerintem a legelső szexet érdemesebb a fiúnak kezdeményezni, mert hát az úgy illik.

De ha igazi lelki kapcsolatról van szó, nem lehet megmondani, hogy ki kezdeményezett, egyszerűen csak egymásra mászik a két fél :-))
válasz | 2005-06-17 | 08:58
Hány éves is vagy? Ez a 20 csak nem 0-20at jelent? :-))

Szerintem ezt így nem lehet meghatározni.
Én 20 vagyok, és eddig egyszer voltam szerelmes, most talán az vagyok, és kétszer azt hittem, hogy szerelmes vagyok :-))
válasz | 2005-06-17 | 08:53
Szerintem nekem hatalmas kompromisszumkötő-képességem van, kettőnk közül ő a makacsabb, márcsak koránál fogva is (8évvel idősebb nálam)
nagyobb az élettapasztalata, és ezért azt hiszi okosabb is...pedig dehogy :-)

áá nehéz egy makacs pasival!
válasz | 2005-06-16 | 22:45
Én mostmár annyira nem sajnálom, mert azóta csomó izgalmas dolog történ velem, ami nem történ volna meg, ha vele maradok.

És nem szabad erőltetni azt, ami nem megy.
Én olyan vagyok, aki képes kilépni egy rossz kapcsolatból, és nem félek az újdonságtól, vagy attól, hogy egyedül maradok.

Ezt most azért mondom, mert sokan addig húzzák, amíg csak lehet, és csak húzzák, és veszekednek, és csak húzzák...

Nem mondom, hogy az első veszekedésnél, vagy problémánál meghátrálok és elmenekülök, de azért tudni kell tovább lépni , és nem évekig szenvedni egy szar kapcsolatban.
válasz | 2005-06-16 | 22:07
Ez tök aranyos volt :-))

Igen, én is így vagyok a szexel.
És szerintem az igazi kapcsolatban mindig arra törekszel, hogy a másiknak minél nagyobb örömet okozz.
válasz | 2005-06-16 | 22:04
Szomorú, de egyet kell értenem tanárbácsival...

Kb. négy éve én voltam a legeslegboldogabb a világon. Olyan szerelmesek voltunk, hogy csak na!
Aztán két év járás után felköltöztünk Pestre.
Én elkezdtem a fősulit, a barátom meg dolgozott.
Halál izgalmas volt először, hogy együtt lakunk, meg hogy együtt ébredünk minden reggel...
Aztán kezdődtek a problémák.
Azt hiszem mindketten hibásak vagyunk, mert nem hittük, hogy ilyen törékeny a kapcsolatunk, és nem bírja ki, ha én folyton tanulok, ő meg későn ér haza, soha nem megyünk sehová...

Azóta már nem vagyunk együtt... és nem azért szakítottunk mert nem szerettük egymást. Már eltelt a szakításunk óta 9 hónap és még mindig nagyon szeretem, és valószínűleg mindig szeretni is fogom, ahogy ő is engem. Csak az együtt élés nem jött nekünk össze és erre ráment a szerelmünk...

Szóval egészen más az, hogy "vele el tudnám képzelni az életem" mint valakivel ténylegesen együtt élni!!
Mert a képzeletedben nincs benne, hogy olyankor is együtt vagytok, amikor az egyikőtök rosszkedvű, vagy mikor az egyik Tvzni akar, a másik meg zenét hallgatni. Tudom ezek nem nagy problémák, és az ember tolerálja is egy ideig...de aztán kiborul a bili, és olyan hülyeségeket vágsz a másik fejéhez, amiket sosem gondoltál komolyan...

válasz | 2005-06-16 | 21:50
Szívesen beszélek erről is, mert szerintem követendő példa vagyok :-))
Szóval.
Úgy érezte, hogy el fog veszíteni (habár sosem voltam az övé... hehe)
És erre úgy lépett, hogy pénzt ajánlott, meg egy házat, (ami akkor lett kész, szauna, jakuzzi...) hogy lakjak vele meg egy kocsit, amivel suliba tudok járni, csak ne hagyjam el.

Ellentétben a nézettel, hogy a nők a pénzre buknak, én megmakacsoltam magam.

És most egy másfél szobás albérletben lakom, egy csóró pasival járok és nagyszerűen érzem magam :-)))

válasz | 2005-06-16 | 21:41
Lehet, hogy beléd fogank kötni, de nem én leszek az :-)
Én támogatom a szex minden formáját :-))
válasz | 2005-06-16 | 17:59
Azt hiszem sokat fejlődtél toleranci terén :-)
Ez dicséretes.
Látod, felesleges fikáznod az embereket. Senki nem akarja, hogy szeresd a haris pasikat, vagy, hogy te is vegyél fel, csak egyszerűen fogadd el, hogy különbözőek vagyunk.
Vajon neked van valami perverziód? :-))
Mert szerintem mindenkinek van...
válasz | 2005-06-16 | 16:24
á
 
válasz | 2005-06-16 | 16:23
Szerintem még totál ráérsz. Azért ne feküdj le senkivel, hogy utána legyen miről beszélned a barátnőiddel. 16 évesen egyáltalán nem kell szégyelned, hogy még szűz vagy!
válasz | 2005-06-16 | 16:22
Én imádom csinélni a barátomnak, és tökre felizgat. El sem tudom képzelni a szexet egy kis nyalakodás nélkül :-)

És ha én nem szopnám le a barátom nem lenne pofám elvárni, hogy ő meg kinyaljon, a nyalásról viszont semmiképp nem mondanék le, szóval ez egy ördögi kör :-))
válasz | 2005-06-16 | 14:39
Elég sekélyesek a nézeteid drágám.

Nekem egyszer felajánlottak egy zsír új kocsit, ami több volt mint 5 milkó.
És nem kellett volna pornófilmben szerepelnem, vagy valamilyen extrát csinálnom.
Azóta sincs kocsim, de sosem bántam meg, hogy nem fogadtam el az ajánlatot.

válasz | 2005-06-16 | 14:33
A masszázs tényleg jó...
Én tanultam is svéd masszázst, és hát mondhatom kiváló csábítóeszköz :-))
válasz | 2005-06-16 | 14:15
Boldog bizony :-))
És izgalmas... saját albérlet, jó távol a szülőktől (legalább 2óra busszal, így sose toppanhatnak be váratlanul)

Még nem vagyok gyakorlott a szalmaőzvegységben, eddig egyszer voltunk távol egy hétig, de akkor az közös elhatározásból volt, mert majdnem szakítottunk :-(
Egyébként max. 2-3 nap volt amit távol töltöttünk, és már tök hiányzik, de az előbb megtanultam az acut myocardialis infarctust, mag az angina pectorist, és a supraventricularis ritmuszavarokat...gyakoroltam az EKG jel rajzolását, és a Q meg az S hullám közé beszúrtam egy szívecskét :-))

De hogy a témához is szóljak, nehogy le legyek tolva, ki mikor vesztette el a szűzességét?
válasz | 2005-06-16 | 13:01
Ne is mondd...pedig tanulnom kéne, mert hétfőn belgyógyászat vizsga, szóval lenne mit csinálnom, de e helyett nyálas számokat hallgatok, és netezek :-((

És ráadásul épp a szívbetegségeknél tartok, közben az enyém is megszakad :-((
válasz | 2005-06-16 | 12:54
Ez így van. Mások fölött ítélkezni sokkal könnyebb :-)

Egyébként meg a tapasztaltsághoz nem sok partner kell, hanem sok szex.

Mert lehet, hogy valakinek volt 5 partnere, de mind az 5 csak egyéjszakás...másnak meg csak egy volt, de ők meg agyba-főbe kufircolnak :-))
Egyébként mi meg kedden voltunk 5 hónaposak :-)
Kár, hogy aznap pont vizsgáztam... és történt még pár szar dolog. :-(

Meg most lesznek a szülinapjaink is de azt sem fogjuk tudni megünnepelni, mert most 10napig nem látjuk egymást :-(((

Bocs, ez most nem tartozott a témához, csak el akartam sírni a bánatom...


válasz | 2005-06-16 | 11:09
szerintem ez mindenkinél teljesen egyéni. Hogy mennyit tart normálisnak...
Mert pl. én 20 évesen a 10. környékén tartok, de a barátom 20 évesen még szűz volt.
Én meg mindkét esetet normálisnak tartom.
válasz | 2005-06-16 | 10:56
Ebből is látszik, hogy még fiatalka vagy egy picit... ami nem baj, csak ne siettesd a dolgokat.
A barátnőm pasija szűz volt, mikor először lefeküdtek (kb 23 éves) és a barátnőm azt mondta az volt addigi életének legeslegjobb szexelése. És addig nem is akart nagyon járni a sráccal, de ettől tisztára kifeküdt, és teljesen belezúgott. Azóta eltelt 4 év :-))
válasz | 2005-06-16 | 10:53
A mostani albérletemben nincs zuhanyzó :-(
A bartáoméban viszont van sarokkád. Na abban valami csúcs ücsörögni együtt :-)

Még ha nincs is szex, abban mindketten tök jól elférünk...imádnivaló. Megyek veszek egy sarokkádat :-))
válasz | 2005-06-16 | 10:51
Szerintem ez tök érett gondolkodás.
Én mostanában kezdek eljutni odáig, hogy megválogatom még azokat is akikkel csak egy csók történik, és semmi több.

Nem mondom, hogy össze-vissza kufircoltam fiatalabb koromban, de azért becsúszott 1-1 olyan, akire nem vagyok büszke, és most szívok miatta, mert a mostani barátomnak elmeséltem, és ez alapján ítélt meg (hozzáteszem rosszul)
válasz | 2005-06-16 | 10:43
Próbáltam már fáintos zuhanyzóban :-)

Sőt, már vízben is, bár én inkább maradok a hazai édesvízeknél :-))
Inkább izgalmas volt, mert tőlünk pár méterre emberek fürdőztek, mi meg azon röhögtünk, vajon hányan sejtik, hogy a hullámzást jobban élvezzük a kelleténél :-))

De ez más helyzet. A menstruációs vér is hajlamos szerintem tapadásra, és összekeveredve a vízzel...
válasz | 2005-06-16 | 10:39
Na jó.

A fiúk sem okosabbak, mint én :-))

Szóval.
Amiket eddig leírtatok, az például a mostani barátomnál egyáltalán nem így van.
Ebből is látszik, hogy minden pasi más, ezért ne próbálj általánosítani, és ne ragaszkodj ey technikához.
Van aki a szopást szereti jobban, és egészen finoman kell megdlgozni, kézzel szinte alig, és a végén nem is kell felgyorsítani.
Aztán van aki erősebben szereti, és van olyan aki a szopástól nem is tud elmenni, csak ha erősen rásegítessz a kezeddel, és nagyon erősen és gyorsan csinálod neki.

Tehát a lényeg az, hogy az mondja meg, hogy mi jó neki, akinek csinálod.
válasz | 2005-06-16 | 10:32
Na, nekem meg a vízben való szexeléstől áll fel a hátamon a szőr! Olyankor hiába nedvesdeünk, mert olyan tapadós lesz, hogy alig lehet betuszkolni, és akkor is fáj egy kicsit. Hát ezért csináljuk tamponnal.
Mert így a vér sem jön ki, takarítani sem kell.

Egyébként menstruáció alatt tényleg egy kicsit más érzés, ráadásul az orgazmus görcsoldásra kiváló.
válasz | 2005-06-15 | 20:47
Na, most ebbe ássuk magunkat bele.

Mi az pontosan, hogy cérna?

Nem inkább olyan nyálkás, nyúlós?

A cérna azt jelenti, hogy nem lehet elszakítani, és átlátszatlan?
válasz | 2005-06-15 | 20:43
Én úgy tapasztaltam, hogy a vér a helyén marad.
A tampon meg hát... kicsit elmozdul, de a végén ki lehet piszkálni :-)

Nekem keresztbe szokott fordulni, és olyankor ááá..hihetetlenül jó tud lenni.

Hm. Hát előfordulhat, hogy teherbe erhet, mert állítólag akár 7 napig is életben maradnak a fránya spermiumok.
Én úgy tanultam mindig, hogy max egy-két napig élnek...

szóval nem tudom kinek van igaza...
válasz | 2005-06-15 | 20:23
Ezek jó kérdések.

Amire tudok válaszolok, de a 2. és 3. kérdésre én is kíváncsi vagyok.

Szóval. A prosztatát a végbélben lehet tapintani, a nyílástól kb. egy két centiméterre.
válasz | 2005-06-15 | 20:20
Általában nem ajánlott menstruáció alatt szexelni, mert ilyenkor könnyebb valamilyen fertőzést összeszedni, de ha nagyon akarsz, megfelelő tisztaság mellett lehet.
És akár tampon mellett is.
Persze ha befér a barátod a tampon mellé :-)

Én mindig így szoktam, mert egyébként nem szedek gyógyszert, és ilyenkor gumi nélkül szoktuk csinálni. Meg a barátom sem bírná ki 4-5 napig szex nélkül :-)
válasz | 2005-06-15 | 20:17
A tablettát szerintem 17-18 évesen érdemes elkezdeni, ha mindenképpen kell.
Egyébként meg általában ha már beállt a menstruációd.

Persze, hogy lehet gumit is használni, mivel a tabletta a betegségektől nem véd, de a kettő együtt szerintem felesleges. Azaz, ha nincs különösebb bajod az óvszerrel, akkor inkább használj csak gumit.

Addig kell szedni, amíg nem akarsz gyereket.

Nem esel automatikusan teherbe. Kell egy kis idő amíg kiürül a szervezetedből, meg ráadásul a szervezet egy ideig próbálja is pótolni a hormonokat, de ha nem szedsz gyógyszert akkor nagy esélyed van, rá, hogy terhes leszel.
válasz | 2005-06-15 | 20:13
Ne félj, nem gusztustalan.

Vagy most ovulálsz, vagy van egy enyhe gombafertőzésed.
Ha ráérsz menj el orvoshoz, akár háziorvos is jó, mert elég általánosak a tüneteid, vagy ha nem, akkor a gyógyszertárban lehet kapni recept nélkül pevaryl G hüvelykúpot.
Három darab, esténként kell feltenni, és nem lehet szexelni, amíg használod.
Ha ezek után elmúlik, akkor gomba volt, ha nem, akkor bocs :-))
válasz | 2005-06-15 | 20:09
Azért ennyire nem kéne általánosítani!

Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy az igényes nők mind buták...

Én is magassarkúban járok, és nem túl erősen, de sminkelem magam, és mindig figyelek arra, hogy a lehetőségekhez mérten jól nézzek ki, de szerintem nem vagyok buta, és lehet velem beszélgetni is.

Szóval, nem kell az igényes nőket meg a buta plázacicababákat összetéveszteni.
És a külső alapján ítélkezni sem egy másik ember felett.
válasz | 2005-06-15 | 19:58
Szia!

Ha csak sima, szagtalan, színtelen folyadék, ami nem habos, vagy ilyesmi, akkor lehet, hogy normális.
Menstruálsz már? Ha nem akkor lehet, hogy meg fog jönni.
Ha nincs semmi egyéb tüneted, fájdalom, viszketés, kiütés, ilyesmi, akkor nem hiszem, hogy kóros.
Ja, és mióta van ez? Minden nap, vagy csak bizonyos napokon?
Használj tisztasági betétet, és akkor nem fog átázni a bugyid sem.
válasz | 2005-06-15 | 19:55
Szerintem is menj el orvoshoz, mert a bacik még lent vannak, de másznal a húgycsöveden egyre feljebb.

A véres vizelettől viszont annyira nem kell megijedni, az is csak egy sima hólyaghurut, ami nem valami kellemes ugyan, de nem halálos, viszont mindenképp menj el orvoshoz, mielőtt a hólyagodik másznak a bacik! Mert aztán már a veséd következik!
válasz | 2005-06-14 | 22:19
Igen, a határon túli téma eléggé elszomorít.
Akko már szívesebben olvasom a ti flörtjeiteket :-)

Egyébként ma halt meg az egyik barátom. Még csak 20 éves volt.
Ezek után hálát adok az istennek, hogy csak ilyen problémáim vannak, mint amiket ide is leírtam például.

és egy tanács, ami talán ide is vág egy kicsit.
Ha valami gondolkozol, hogy megtedd-e, ne habozz, mert lehet, hogy holnap már nem lesz rá lehetőséged.
Sajnálom a szomorú hangvételt, de csak most esett le, hogy milyen törkékenyek vagyunk mi emberek, és nem mindenkinek 100 évet szabott meg a Főnök.

üdv mindenkinek
válasz | 2005-06-14 | 21:33
Sajnálom hogy a belőled áradó kedvesség ilyen kicsiny sugarú.

Mivel ez nem egy ismerkedő fórum, vagy chat, hanem egy fórum, ahol az emberek megostják egymással szexuális tapasztalataikat, tedd föl mégegyszer a kérdést, és talán Te magad is megtalálod a választ.
válasz | 2005-06-14 | 20:59
Nem lesztek letolva...

Izgalmas figyelemmel kísérni, hogyan bimbózik a kapcsolatotok. De biztos, hogy ez a "nagyközönségre" is tartozik?

Vagy hozzunk létre egy :-) kontra kikötözős topicot??? :-))

válasz | 2005-06-13 | 20:06
Van esély rá, mert a bonjour cseppekben is lehet már spermium.
A megszakított közösülés nem valami biztonságos védekezés, használjatok valami spermaölő gélt, vagy kenőcsöt (persze olyat, ami nem teszi tönkre a gumit)
válasz | 2005-06-13 | 20:05
Ha már ilyen nagy benned a közlési vágy, miért másokat baszogatsz? Miért nem válaszolsz inkább a kérdésekre?

Hajaj

A menstruáció előtt 3-4 nappal nem lehet teherbe esni. Vagyis inkább azt mondanám, hogy nagyon kicsi az esélye.
ha megjön, az azt jeletni, hogy a barétnőd nem terhes. Persze hallani ilyeneket, hogy valaki az egész terhessége alatt menstruál.
Tehát ha aggódtok akkor a vérzés ellenére csináljatok egy tesztet. Ha az is negatív lett, és a barátnődnek meg is jött, akkor tutira nem terhes.
válasz | 2005-06-13 | 12:33
Köszönöm szépen a figyelmeztetést, már eldöntöttem, hogy kinek a véleményét fogom fenntartásokkal kezelni.
válasz | 2005-06-13 | 12:20
Drága Szatee. Talán még soha nem kötöttem beléd, most mégis szeretnék :-))

Bár neked is igazad van, tulajdon képpen ez csak kukacoskodás.
Mi a különbség az előjáték és a petting között?
A pettinget nem követi aktus. Mert ha követi, akkor az már előjáték.

válasz | 2005-06-13 | 12:17
Épp a többszörös orgazmus témában írtunk...így nehéz elkerülni a számolgatást.
válasz | 2005-06-13 | 12:14
Lehet, de én akkor is az ő véleményére lennék kíváncsi.
válasz | 2005-06-13 | 12:13
Én most miattad szégyenlem, hogy magyar vagyok, akárcsak te.
válasz | 2005-06-13 | 12:05
Még szerencs, hogy senki nem kényszeríti, hogy hordjad... de ha ennyire zavar, hogy mások hordanak, mégis miért nem dobsz fel egy témát, ebben a topicban, és akkor majd másról is beszélünk, nemcsak a hariról.

Egyébként ez a fórum arra való, hogy különböző nézetű emberek vitatkozzanak.
Senki nem ítél el téged, mert buzisnak tartod a harisnyát, és senki nem ítéli el a harisokat sem.
És még neked sincs jogod ítélkezni mások felett.

válasz | 2005-06-13 | 11:58
Jól megnézted milyen oldalra léptél be?
ez egy fórum...tudod.
Itt nem beleavatkozásról van szó, hanem arról, ha írsz valamit, arra reagálnak az emberek.
Nem azért írtam ezt, hogy MM-t védjem, csak ha beírsz egy fórumba, akkor elképzelhető, hogy totál ellentétes gondolkodású emberek is reagálnak az írásodra. Nem hiszem, hogy ettől bárkit tudálékosnak kéne tartani, mert itt mindenki elmondhatja a véleményét, nem?
válasz | 2005-06-12 | 20:44
Az ilyen megnyilatkozás után, nem merül fel benned az a kérdés, hogy mégis ki itt az igazi tahó?
válasz | 2005-06-12 | 20:39
Én is így gondolom, de brigicsajszi, már többször írta, hogy az alkohol befolyásolhatja a tablettát. Csak kíváncsi voltam arra, hogy miből gondolja ezt.
válasz | 2005-06-12 | 19:08
Már többször is írtad, hogy az alkohol befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatását. Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyi alkohol befolyásolja, és hogyan?
válasz | 2005-06-12 | 19:04
Teljesen egyetértek. :-)
Nálam az orgazmusok száma attól függ, hogy mennyi időnk van a barátommal.
Ma már túl vagyunk az 5.meneten, pedig délben keltünk. Ilyenkor már elég, ha rámnéz, és elmegyek :-)
válasz | 2005-06-12 | 14:33
Ez így van, mivel az orgazmus a méh ritmusos összehúzódásával jár,pont olyan mint a menstruáció előtti állapot a méhben.
válasz | 2005-06-11 | 22:24
Persze, hogy hat.
válasz | 2005-06-10 | 09:11
Megértelek persze, de akkor akkor sem kéne ennyire parázni!
Az óvszer százaléka kb 99%. Ez azt jelenti, hogy 100 nő egy évig csak óvszerrel védekezik, és ebből EGY esik teherbe. Azt hiszem ezt félreérteted. Így azért megnyugtatóbb, nem?
Megértem, hogy a barátnőd nem akar elmenni orvoshoz, de ha annyi idős mint te, akkor úgy is lassan itt az ideje. Már csak azért is, mert méhnyakrákszűrést már ilyenkor sem árt csináltatni.

Ha meg ennyire parázol a gumitól, akkor szex után erssz bele vizet, így észreveszed, ha lyukas. De megnyugtatlak, ha az óvszer kilyukad, azt észre fogod venni, mert teljesen széthasad olyankor.
És ha észrevettétek, hogy gáz van, akkor esemény utánit kell bevenni.
De tényleg ne parázz ezen annyira!
válasz | 2005-06-09 | 20:12
De igen, idővel majd megtanulod valamennyire szabályozni, de az sem árt, ha nem csak szex közben, hanem maszti közben us arra gyúrsz, hogy minél tovább bírd!
válasz | 2005-06-09 | 20:11
Szia!

hát, tényleg fáj egy kicsit, de nagyon izgalmas érzés!
Nem szexuálisan értem csak, persze úgy is, hanem, hogy ennyire közel van hozzád a szerelmed!
Ne félj, a fájdalom csak rövid ideig tart, ha előtte jól felizgattátok egymást, akkor csak pár másodperc. És már túl is leszel rajta!
És után már félelem és fájdalom nélkül lehettek egymáséi :-))

Ne parázz!!

Ja, a pasiknak csak annyit, hogy kapják be! Mert sok pasi még így is parázik az elsőtől, hogy nem is fáj nekik! Könnyű nagy szájjal osztogatni az észt, nem tudom akkor mi lenne, ha nektek is fájna az első, vajon akkor is ilyen "jaj, mindneki kibírja" lenne a hozzáállás??
válasz | 2005-06-09 | 18:01
Mostmár félek beírni ide, mert még a végén kiderül, hogy 40es pasi vagyok :-))
válasz | 2005-06-09 | 14:51
tudom, hogy ott a 84, de kezdtedben ezt inkább a születési dátumának hittem. szal mi az igazság?
 
válasz | 2005-06-09 | 14:49
Én sme értem. Kíváncsi lennék limonádé hány éves vagy, mert nem először használod ezt a messzi galaxis kifejezést.
válasz | 2005-06-09 | 14:22
Análszex az is, ha csak nyalásról van szó?
Mert az tényleg izgi.

De egészen más,a ha valaki nyalogatja a puha nyelvével a fencidet, mintha beléd akarna dugni valamit, ami vastagabb, mint a csuklód.

Egyébként nem értem, hogy miért terjedt el ennyire, hogy a férfiak csinálják a nőknek, mert a férfiaknak legalább van izgatni való (prosztata) míg a nőknek maximum kellemes érzést nyújt.

Csak azért szeretik jobban a férfiak ezt a testnyílást, mert ez valamivel melegebb és szűkebb?
Elsőzör próbálják ki a pasik, hogy milyen érzés, aztán akarják seggbedugogatni a barátnőjüket.

válasz | 2005-06-09 | 14:14
Szerintem a szexnek, meg a maszturbálásnak szinte semmi köze egymáshoz. Legalább is a lányoknál.
Volt már olyan, hogy reggel ébredéskor csináltam, aztán visszaaludtam, pár óra múlva beesett a barátom, és őt is tökre megkívántam.
Ez inkább olyan megnyugtató érzés, és elálmosodom tőle. Míg a szextől inkább felélénkülök.
Szóval nekem van barátom, de azért ha egyik este nem találkozunk, nem szoktam magam elhanyagolni.
Lehet hogy ez fura, de a masztitól nem szexuálisan elégülök ki, attól még ugyanúgy hiányzik a szex.
 
válasz | 2005-06-09 | 13:44
Fiúk!

Nem értitek a lényeget, amire rá akarunk világítani.
Más, az, hogy valaki korán megy el, meg más a korai magömlés.
Az első egy totál szubjektív dolog, mindenkinek más, a második, viszont egy szexuális betegség neve, tehát pontos definíció van rá, méghozzá kb. az, amit már az előbbiekben írtam.
válasz | 2005-06-09 | 11:55
Minden normális ami a másiknak nem kellemetlen. Pedig beszélnetek kéne erről a témáról, mert ha téged ennyire izgat,akkor nem lehet tabu.Úgy értem, hogy még csak nem is beszéltek róla...

válasz | 2005-06-09 | 11:40
Az egészen más, ha a nyelveddel izgatod, mert a végbél környékén is vannak olyan érzékeny pontok, de ha idegenkedik a többitől, akkor itt csak a lassú víz partot mos taktika vethető be.
Egyszer mikor nyalogatod, kérdezd meg, hogy bedughatod-e az ujjad.
Szerintem fontos, hogy megkérdeztd, mert ha esetleg most nemet is mond, látni fogja, hogy megbízhat benned és nem csinálsz olyat, amit ő nem akar, talán legközelebb megengedi. Viszont ha csak úgy hirtelen bedugod az ujjad, annyira megijedhet, hogy legközelebb a nyalogatást sem fogja engedni!
válasz | 2005-06-09 | 11:35
Én a helyedben abbahagynám, amíg még van hajam...
A fogamzásgátló gyógyszerek ugyanazt a két hormont tartalmazzák, tehát hiába kapsz másikat, max a dózis lesz kisebb. De nincs akkora különbség egyes gyógyszerek hormontartalma közt, hogyha az egyikre ilyen hevesen reagált a szerveteted, akkor a másikra majd nem fog.
válasz | 2005-06-09 | 11:28
Persze, nem lehet általánosítani. A legdurvább általánosítást a pornófilmek követik el, ahol minden nő ugyanúgy élvez, és az aktus vége mindig ugyanaz.
Ezek után nem csoda, ha egy fiatal fiú, aki szexfilmen nőtt fel, nem érti, hol marad a sikítozás. (és most én is csak általánosítok)
válasz | 2005-06-09 | 11:04
Ne haragudjatok, általában nem szoktam "ollózni" de ezt most muszáj, csak hogy a félreértéseket eloszlassam.


Korai magömlés:
A hölgyek érthető módon hajlamosak arra, hogy a saját orgazmusuk előtt bekövetkező magömlést korainak minősítsenek akkor is, ha az normális idő után következik be és ennek gyakran hangot is adnak. Ezért sok férfi fordul orvoshoz, orvosilag normális idejű magömlését korainak tarva. Valójában azonban nem a magömlés korai, hanem a hölgy orgazmuskészsége romlott le és ezért igényel a közösülés során az átlagosnál hosszasabb stimulálást.

Korai magömlésről akkor beszélhetünk,ha az ondó kilövelése még a hímvesszőnek a hüvelybe vezetése előtt, vagy közvetlenül ezt követően, illetve rövid időn belül /1-2 perc/ jön létre és ezáltal megnehezíti a női partner kielégülését a közösülés során.

Semmi esetre sem kóros, ha a magömlés a bevezetést követően 3 percen túl következik be. Akkor sem, ha a hölgy ezalatt nem tudott kielégülni. Nem várható el ugyanis minden férfitől, hogy egy nagy fokban automatikus, reflexes idegi reakciót megtanuljon elodázni. Erre nem mindenki képes, de ettől még nem beteg.


válasz | 2005-06-09 | 10:58
Gratulálok! Pont a szülinapomon lesz az esküvőtök. :-)
válasz | 2005-06-09 | 10:55
Szia!

Hát pont ez az!
Sok nő, egészen halkan élvez el. Nem azért, mert prüdériából nem sikongat, hanem mert ilyen. De egy férfi azt hiszi, hogy a nő minél hangosabban kiabál, vagy dobálja magát, vagy mittudomén, annál jobban élvez.

Néha az én barátom is meg szokta kérdezni, hogy most elmentél?
Szerintem egy női orgazmus jele pl. ha a lábujjak megfeszülnek, a medence ritmusos muzgás, enyhe lüktetés a vaginában... ilyesmi.

De sok nő azért is megjátsza az orgazmust, mert szégyenli, hogy igazira nem képes.
válasz | 2005-06-08 | 18:08
Szerintem a fiúknál az az első, hogy meg tudják kívánni a nőt. Ehhez pedig kell a formás popsi, vékony derék ilyesmi...kinek mi a fontos.
A nők ugyanígy vannak ezzel, csak első sorban nem a kölső a fontos, hanem a kisugárzás.
Nekem volt olyan pasi ismerősöm, aki nem volt jóképű, nem öltözködött divatosan, és mégis, ha rám nézett nem tudtam nekem mondani neki (pedig volt barátom, és neki is felsége, meg 2 gyereke)

Szóval kicsit furának tartom azt, aki a farokért úgy oda van, mert engem pl. egy farok látványa tökre nem izgat fel. Sokkal izgatóbb tudd lenni, bármi más egy férfin... És ha valaki felizgat, akkor már mindegy, hogy mitől élvezek el, a farkától a kezétől, vagy a nyelvétől... nem vagyok válogatós :-)
válasz | 2005-06-08 | 18:01
Muszáj elmesélnem, mert tegnap este annyira tök jó volt.
Az egész napot együtt töltöttük a barátommal, és már délelőtt túl voltunk néhány meneten, aztán vásárolgattunk, Aztán úgy össze vesztünk, hogy a végén sírtunk mind a ketten, végül persze kibékültünk kétszer is :-)
én leültem tanulni a drágám, meg lefeküdt aludni. Fél 2 körül végeztem, és akkor úgy gondoltam itt az idej egy újabb hancúrnak.
Mire feleszmélt volna már meg is volt.
Úgy kidöglött, hogy azt mondta, ma nem szexelünk többet.
(az 5 hónap alatt most először mondta azt, hogy nem akar több menetet)
De mire végigmondta a mondatot már megint állt neki... meglepetésemben eltátottam a számat :-)

Hát kell ennél jobb önbizalomnövelő?

Ja, és ez úton szeretnék bocsánatot kérni a lakótársnőmtől, és a ház összes lakójától.

És tőletek is, hogy elmeséltem, de tényleg tökre feldobott.


üdv mindenkinek
 
válasz | 2005-06-08 | 17:53
Ha nem találkozom a barátommal.
válasz | 2005-06-08 | 17:49
DEDE! Nagyon örülök neki, csak azt nem értem, akkor minek rendetlenkedik a ciklusom...

Szerintem viszonylag kevés a biztos egzisztenciával rendelkező főiskolás :-)
válasz | 2005-06-08 | 17:43
Persze nem mindenki ilyen, de ha elmegy az ember mondjuk a Nyugatihoz, a Bankba, vagy hétvégén a Zp-be, az átlagéletkor 15 és majdnem mindenki részeg.

Akinek nem inge ne vegye magára, tudod.
válasz | 2005-06-08 | 17:39
Ha már megy az llazulás is, és nedves is, de még mindig fáj, akkor szerintem hagyjátok az egészet.
Mivel a fájdalom arra való, hogy a szervezeted figyelmeztessen, hogy szövetkárosodás történik. Ilyenkor mindig apró sebek keletkeznek a végbeled falán. A seb, pedig mindig hegesedéssel gyógyul. Ismerek nem egy lányt, akinek 20 éves létére már végbélpótlást kellett csinálni.

Szóval ha neked ennyire bejön, akkor csinálja a barátod az ujjával, de én a helyedben nem kockáztatnám a többit.
válasz | 2005-06-08 | 17:35
Eszedbe se jusson lefeküdni bárkivel, amíg iylen éretlen a gondolkodásod.
Kétlem, hogy a mostani barátod szeretne, mert ha így lenne, akkor nem akarna ágyba vinni egy 14 éves lányt! vagy legalább is nem ilyen ócska érzelmi zsarolással!
válasz | 2005-06-08 | 12:39
Én is csináltam tesztet!
nekem is negatív! Nem értem, pedig már majdnem két hete késik.

Ati!

Máskor tényleg ne bízzátok a vakszerencsére!
 
válasz | 2005-06-08 | 12:37
Ez teljesen normális... az első orgazmusom ovis korom körül volt. Gondolhatod, akkor még nem menstruáltam :-)
Egyébként a szűzességemet is hamarabb vesztettem el, minthogy megjött volna.

Az a jó, ha minél többet gyakorolsz, maszturbálsz, mert ezzel megismered a saját tested, és ha szexre kerül sor egy pasival, akkor már tudni fogod, hogy mi jó, hogyan, meddig...
válasz | 2005-06-07 | 13:12
Minek paráztok?
Miért nem csináltok végre egy tesztet?
Én mindig a suliban szoktam megcsinálni, hogy a barátnőimmel legyek mikor kiderül a rossz hír.

egyébként a barátnőd nem érez semmi olyat, hogy talán meg fog jönni? Mert pl. nekem kb. másfél héttel a menstruáció előtt elkezd fájni a mellem, onnan tudom, hogy nemsokára meg fog jönni.
Egyébként tényleg vannak ilyen ingadozások, főleg, hogy a barátnőd elég fiatal.ó, nem állt be neki a ciklusa. Hogy megnyugtassalak nekem április 25.én jött meg utoljára.
Meg amikor abbahagytam a fogamzásgátló szedését több mint egy évig egyáltalán nem menstruáltam...

válasz | 2005-06-07 | 11:30
Hold
 
válasz | 2005-06-07 | 10:55
Szerintem a Hol állásával lehet valami, mert nekem is egy hete késik :-)
Azért semmi izgalom, végül is vizsgaidőszak van, az ember csupa stressz.

Azért engem is érdekelnek az eredmények!
 
válasz | 2005-06-06 | 23:31
Szegény barátnőd. azért nem lehet semmi egy órán keresztül szopni valakit!

Sztem az 5-10 perc nem tartozik a korai magömlés kategóriába. A korai magömlés az, ha berakod, és már nem is tudod visszatartani.
Kis gyakorlással és tapasztalattal ezt az 5-10 percet kitolhatod egy órára is. akár...
válasz | 2005-06-06 | 18:55
A megoldás: mutasd ki, hogy féltékeny vagy. Ha meg nem vagy, akkor játszd meg.

Ha egy pasi nem féltékeny, az azt jelentheti a barátnőjének, hogy azt gondolja a csávó, hogy másnak nem is kéne, vagy hogy úgysem akarna senki kezdeni vele.
Vagy, hogy már nem szereted annyira, hogy érdekeljen, esetleg elveszítheted.
Mindegy milyen okból, de ha a barátnőd ezt akarja, akkor legyél féltékeny!
válasz | 2005-06-06 | 18:52
Dehogy nagy eredmény. Inkább azt mondanám, szegényke egy kicsit fáradt volt, ezért csak négyszer ment neki :-))

De akkor máskor figyelünk rá, hogy előtte ne legyen orgazmusa.
válasz | 2005-06-06 | 18:50
A drogériákban kapható terhességi teszt az elmaradt menstruáció első napjától kimutatja a terhességet.
Tehát nálatok már igen.
Lehetőleg a reggeli első vizeletet használja a barátnőd, bár ezek a mostani tesztek már elég érzékenyek.
De nem biztos, hogy baj van, lehet, hogy sokat izgult mostanában, vizsgázott, vagy költözött, vagy egyszerűen csak meleg van. :-)
Ne izguljatok még, ráértek akkor idegeskedni, ha pozitív lesz a teszt.

Már kísérleteznek ilyen gyógyszerrel, ami megszakítja a korai terhességet, de még nincs forgalomban, úgyhogy ha baba van, akkor abortuszra kell menni.
Ha ilyen korán észre veszitek, akkor viszont annyira nem gáz, ún. kaparást csinálnak, hiszen a magzat mégcsak kb. 1mm, és ki tudják kaparni a méhfal felső rétegével együtt.(ami menstruációkor leválik) Nem lehet egy kellemes dolog, de előfordul az ilyen.
A lényeg, hogyha megtörténik a baj, legyél a barátnőd mellett, és támogasd mindenben, hiszen ez nem csak az ő problémája, hanem a tied is.
Szeresd ezerrel, és akkor nem lesz maradandó ez a kellemetlen élmény.
válasz | 2005-06-06 | 16:24
Sőt. Tapasztalataim szerint egy nő a melleiből fogy először. Én tavaly nyáron leadtam 10kgt és 80asról 75ösre esett vissza a mellméretem.
válasz | 2005-06-06 | 16:23
Az ismerősöd baromi peches.
Vagy nem jól haszálta a gyógyszert.
Tényleg vannak dolgok, amik csökkentik a fogmazásgátló hatását, erről már korábban írtunk sokat.
válasz | 2005-06-06 | 16:21
lactacyd femina
 
válasz | 2005-06-06 | 16:21
Lactcyd femina gyártja, hosszúkás fehér dobozban van.
Általában az intim mosakodóknál van.
Rá van írva, hogy hüvelyöblítő vagy hogy hüvelyirrigátor.
válasz | 2005-06-06 | 15:19
Szerintem egy hüvelyirrigátor is megteszi.
Azt meg lehet kapni minden DM-ben vagy Rossmanban.
válasz | 2005-06-06 | 15:18
Ez tényleg szar lehet.
De ha szeretitek egymást, akkor ez nem okozhat problémát.
Miért dolgozik ilyen sokat?
Sosem tudtam megérteni a munkamániásokat.
válasz | 2005-06-06 | 14:12
Szia!

Nagyon köszönöm a részletes beszámolót, mostmár azt is tudom, hol hibáztam, és egy kicsit beljebb tippeltem a prosztatát.

Az a helyzet, hogy a barátom még soha nem ingerelte/ingerelték a prosztatáját.
De a Cooltúra idevágó részének tanulmányozása után úgy döntöttünk belevágunk.

Gumikesztyűt használtam, mert azt mondta nem érezné jól magát, ha nem lenne rajtam.

Talán annyi eredménye volt a dolognak, hogy akkor már túl voltunk 3 megerőltető meneten, és elég plöttyedt volt neki, de mikor elkezdtem, megmerevedett.
Na mindegy. Még próbálkozunk majd.
válasz | 2005-06-06 | 12:47
Szerintem a pesszáriumra nincs életkori megkötés.
A barátnőd elmegy nőgyógyászhoz, és ha nem olyan balfsz, mint az enyém, akkor meg tudja határozni, hogy milyen méret kell.
És recept nélkül kapható.

válasz | 2005-06-05 | 16:42
Tényleg kezd fárasztó lenni ez a rövid farok téma. Mindenki megtalálja előbb utóbb a párját, akiben majd nem érzi kicsinek magát, és akinek örömet tud szerezni.

Fiúk! A farok méreténlé sokkal fontosabb dolgok kellenek ahhoz, hogy egy nőt boldoggá tudjatok tenni. Inkább próbáljatok erre gyúrni!
válasz | 2005-06-05 | 16:38
MM. Nem ismerek rád. Ez nem Te vagy ugye? Valaki a Te nevedet használja?
Tényleg vannak ostobák, de pont brigicsajsziról ezt nem lehet elmondani.


Na mindegy. Nekem lenne egy ostoba kérdésem.
Tegnap próbálkoztam az anális szexel, de nem egészen jött össze a dolog.
Valaki tudna tanácsot adni, aki már csinálta fiúnak, hogy a prosztata ingerlést hogyan kell csinálni?
válasz | 2005-06-05 | 16:34
Szerintem sem olyan nagy gáz, ha néha előfordul, hogy a második menet után kipurcan :-)
Egyébként is mindenkinek más a habitusa, valakinek a napi egy is sok, valaki meg a hárommal is elégedettlen.
Meg aztán ki is lehet használni, ha nem áll föl neki, addig is időt szakíthat arra, hogy téged kényeztessen!
válasz | 2005-06-04 | 12:12
Szia!

Egyébként volt már orgazmusod?
Magadat sikerült eljuttatni a csúcsra?
Ha a válaszod nem, akkor ne itt próbálj segítséget találni, mert bár nagyon kedvesek vagyunk de csak amatőrök...
És ha még soha életedben nem volt orgazmusod, akkor neked szakemberhez kell fordulnod.
válasz | 2005-06-03 | 12:43
Aha, így már érthetőbb.
Sztem a barátnőd kezdjen el gyógyszert szedni, és csináljátok végig a szexet.
Ugyanis, van egy rossz hírem.
A megszakított közösülés egyik mellékhatása egy idő után a korai orgazmus.

Az tested ugyanis megelégeli, hogy mindig odakint mész el...

Szóval bogyó vagy legalább pharmatex kenőcs, esetleg pesszárium, ha ennyire nem megy a gumi!


válasz | 2005-06-03 | 12:34
Hátrahajló méh a neve, és valóban igaz, hogy nehezebben lehet egy ilyennel teherbe esni. De nem lehetetlen. Bizonyos pózok kifejezetten kedveznek neki...
válasz | 2005-06-02 | 12:11
Nem egészen így van.
Ezek az intim lemosók nagyon is hasznosak.
Persze van akinek nincs rá szüksége, annak jó, de aki picit is érzékenyebb az használja.

Mert egyébként mivel mosná meg magát az ember? A tiszta víz magában nem sokat ér, a szappan, ill. egyéb tusfürdők meg tilosak.

A női nem szerv egyhén savas kémhatású, míg a férfi egyhén lúgos. Igy nem nehéz kitalálni, hogy néhány menet után a női pH érték eléggé felborul. Ezért vannak ezek a szerek, hogy visszaállítsák.
válasz | 2005-06-02 | 12:05
Nem értem. Ha az elsőnél sem használtál óvszert, akkor hogy élvezett el a barátnőd elsőre?
válasz | 2005-05-31 | 23:33
Nem gondoltam, hogy az vagy!
Csak a legtöbb pasi úgy alar kapcsolatot, hogy érzelmileg ne nagyon kavarodjon bele.
Persze fontos a szimpátia, meg a közös érdeklődés, a barátság, de no szerelem.
válasz | 2005-05-31 | 22:09
Pontosan.
A szerelem majd csak jön magától.
És ne félj, észre fogod venni, csak legyél nyitott az emberek felé.
válasz | 2005-05-31 | 22:06
Szerintem nem ciki. Gondold át, hogy eddig hogyan ismerkedtél, és változtass rajta valamit, mert ahogy látod ez nem jött be.
Járj többet társaságba, bulizni, regisztrálj egy társkeresőbe...
Sok lány van aki értékeli, a szűzességet.
válasz | 2005-05-31 | 20:46
Nem akarok pesszimistának tűnni, de kíváncsi vagyok 5 év múlva is így fogod-e gondolni.
válasz | 2005-05-31 | 19:54
Beöntést??
Ezt hogy gondolod?
válasz | 2005-05-31 | 19:54
Szerintem ez nem a Te problémád. Mármint, hogy hol kell az intim szappant használni...
Olyan csajt meg ne fektess meg, aki nem tudja, hogyan kell megmosni a nemiszervét...
válasz | 2005-05-31 | 19:52
Szia!

A csajok nem komoly kapcsolatra vágynak, csak másképp gondolkodnak mint a fiúk.
Ez most persze csak általánosítás, biztosan van ellenpélda is, de a legtöbb nő érzelmekre vágyik!
A nőknél boldogság=szerelem. Főleg az ilyen fiatal lányok. Ha nem érzik az érzelmi kötődést nem fogja jól érezni magukat egy kapcsolatban.
Sok pasi visszaél ezzel, eljátsza, hogy szerelmes, csak hogy kefélgethesse a csajt. Szerintem ez szemét dolog...

Tényleg nehéz ebben a korban, mert a nők biztonságra és gyengédségre vágynak, míg a pasik csak felelősségvállalás nélkül szeretnének minél több nőt lefektetni.

Nyílt kapcsolat meg nincsen, legalább is olyan,amiben mindkét fél jól érzi magát.
válasz | 2005-05-31 | 18:16
A szűz lányoknál vizsgálnak végbélen keresztül, de csak akkor, ha nagyon szűk a lányka.
Egyébként inkább nem forszírozzák a fenékben turkálást...
A vérvétel orvosfüggő.
Én már többször kezdtem el gyógyszert szedni, több orvossal írattam fel gyógyszert, de soha senki nem küldött el vérvételre.

A nőgyógyász nem a hüvelyt vizsgálja, hanem a méhet. Ezt úgy a legegyszerűbb, ha egyik kezével benyúl a hüvelybe, a másikkal meg a hasfalon tapint. Kicsit kellemetlen, de ha ellazítassz, egy perc alatt túl leszel rajta.
Ja, valszeg fog rákszűrést is végezni, ami olyan, hogy egy pálcikát beléddug, és un. kenetet vesz.
Erre azért van szükség, mert a méhnyakrák korai szakaszban gyógyítható, ennek ellenére évente sok nő hal meg benne, mert lusták elmenni vizsgálatra.

De a lényeg, hogy ne izgulj. Kérdezd ki a barátnőidet, hogy ők melyik orvoshoz járnak, és kit ajánalanak.
Ha Pesten laksz, akkor írj, mert akkor tudok ajánalni neked párat, akik ingyenesek, és nagyon kedvesek!
válasz | 2005-05-31 | 18:07
Szia!

Mivel eléggé fáj, ezért jobb ha a csaj van alul, mivel senki nem szeret fájdalmat okozni magának...

Intim szappant, pl. lactacyd femina-t érdemes használni, de ezzel az intim szappannal tilos belül is kimosni.
Erre az irrigátor alkalmas.
Az irrigálással (hüvelyöblítés) viszont vigyázni kell, nem szabad túlzásba vinni. Szerintem normál esetben, ha nincs semmilyen fertőzésveszély, akkor az irrigálás felesleges.

Gumit nagy választékban lehet kapni DM-ben, Rossmanban Azúrban... ilyen helyeken.
Persze nem mindig van olyan fajta amit akarsz.
Nem tudom milyen az a durex elit, csak annyit tanácsolok, hogy semmi képpen ne érdes gumit vegyél.

Nahát. Remélem kielégítő volt a válaszom.
válasz | 2005-05-31 | 10:04
Köszönöm szépen!

Igazából már nincs is olyan sok bajom ezzel a kapcsolattal.
Egyáltalán nem olyan, hogy átjön, megdug aztán lelép.
Már bemutattam a mindkét szülőmnek (más városban laknak) és talán ma én is találkozok az anyukájával.
Csak azt nem értem, hogyan tudja ilyen tudatosan kezelni az érzelmeit.
De azért vannak aranyos dolgai, és szeret is bizonyos fokig, és nemcsak a szex miatt.
Tényleg majdnem minden időnket együtt töltjük, és rengeteget szoktunk beszélgetni, meg vitatkozni mindenfélén.
Meg ő tanított meg főzni is, szóval most nincs baj.
Ja, és ma hátsimire ébredtem, úgyhogy tényleg befogom a számat :-))
válasz | 2005-05-31 | 09:57
Nem tök fölösleges a gumi szopáskor sem, habár nem egy bevett szokás, mert általában ezzel nem szoktak törődni.
De az AIDS ugyanúgy terjed, ha mondjuk van egy pici seb a szádon, a szifiliszhez meg még seb se kell.
Persze ha megbízol a barátodban, és csak egy srácot kényeztetsz, akkor ne használj gumit orális szexhez.
válasz | 2005-05-30 | 14:47
Igazad van, tényleg nem amfetamin van hanem metamfetamin...(MDMA,MDA)

Tényleg csak egy picit erősebb :-))

válasz | 2005-05-30 | 13:59
Akkor most mi van?
Ezt nem értem.
Az ex is amfetamin származék ha nem tévedek.

A fogamzásgátlók eléggé "kordában tartják" a nők ösztrogén és progeszteron háztartását.
És egy amfetamin nem hiszem, hogy bezavarthat ilyesmibe.
Max. ha valaki nem szed gyógyszert, akkor keverheti össze.
De az aki rendszeresen minden hétvégén ex-et szed, az magára vessen, előbb fog meghalni kiszáradásban, szívrohamban vagy discobalesetben, minthogy teherbe esne.

Emberek! Mindent csak ésszel!
válasz | 2005-05-30 | 13:31
MM inkább velem beszélgettél a második helyett?
A nők nevében tiltakozom. Tessék az asszonykát rendesen kielégíteni :-))
válasz | 2005-05-30 | 13:29
Szerintem a hasis a marihuána és talán az LSD számít könnyűdrognak.
Ezek tuti, hogy semmilyen hatással nincsennek a fogamzásgátlóra.

a kérdés nem hülyeség, tényleg hormonálisan hatnak, de szerencsére a szervezet megoldja, hogy a drogos csjaszik se legyenek terhesek :-))
Egyébként keveset tudok az ex vagy úgy általában az anfetamin
hatásmechanizmusáról.

Szervezetünkben a különböző hormonok máshol termelődnek, és hatnak.
És az se mindegy, hogy az agy mely területe indítja el a termelésüket.
Az anfetamin szerintem az adrenalinnal áll kapcsolatban, de nem tudom, hogy serkenti az adrenalin termelést, vagy érzékenyebbé teszi az adrenalin receptorokat...

Minden estre semmi köze a fogamzásgátláshoz szükséges progeszteronhoz és ösztrogénhez.

válasz | 2005-05-30 | 13:07
Az alkoholfogyasztás csak akkor befolyásolja a gyógyszer hatását, ha annyira berúgsz, hogy hánysz...
A fogamzásgátló papírján rajta van, hogy a beszedés után mennyi idővel "szabad" hányni.

Tényleg elég sok gyógyszer van, ami csökkenti a fogmazásgátló hatását, ha nagyon aggódsz, akkor kérdezd meg az orvost, amikor felír valamit, hogy ez befolyásolja-e.
Egyébként akár érzelmi trauma, vagy izgalom is csökkentheti a hatását.
Általában a pecsételő vérzés jelenti azt, hogy nem elég a gyógyszer hormontartalma. Ez főleg a mai ultraalacsony hormontartalmú tabiknál szokott előfordulni. Ilyenkor a biztonság kedvéért érdemes a hónap végéig mást is használni.
Szerintem ez egy kicsit túl aggódónak tűnik, de nem én találtam ki, hanem egy nőgyógyász barátom mondta.
válasz | 2005-05-30 | 12:04
Igazad van.
Sajnálom egy kicsit, hogy így felhúztam magam, de tényleg nagyon ledöbbent a dolog.
14 évesen csókolóztam először, a mai kislányok meg már nagyban szexelnek.
Ráadásul a napokban láttam egy filmet ami igaz történet volt. Egy amerikai kisváros iskolájáról szólt ahol teljesen elterjedt a szifilisz.
Egy-egy kislánynak 40-50 szeretője volt!
És ez mostanában tényleg nem ritka.

Annyira el vannak szállva maguktól a mai tinik, hogy ők már mennyire felnőttek!
A szülőknek meg sem fordul a fejében, hogy esetleg már fel kéne világosítani, mikor a lányka már rég nem szűz.

Nem értem hova ez a sietség... és nem hiszem el, hogy 14 évesen akár testileg, akár lelkileg érett lenne egy lány.
válasz | 2005-05-30 | 10:08
Nem sajnálom.
Az ilyen eszetlen fiatalokkal máshogy nem lehet beszélni.
Két hete még az HIV-robbanásról harsogtak a híradók, és ez sem hat meg senkit?
válasz | 2005-05-29 | 12:09
Mindenki másképp gondolkozik a könnyűdrogokról...
Én most írtam egy házidolgozatot a szenvedélybetegségekről, ezért eléggé beleástam magam a dologba.
Azt olvastam (Buda Béla-Szenvedélyeink)
hogy a könnyűdrogoknak sokal kevesebb hosszú távú káros mellékhatásai vannak, mint az alkoholnak. Mégis mennyivel elfogadottabb, ha egy 20 éves lány becsíp minden hétvégén, mintha elszívna mondjuk két slukkot egy spangliból.
És ha a társadalmi szinten is jobb lenne, ha az alkoholról áttérnék a könnyű drogokra.

Nahát, szóval ennyi.
Bztos a fűnek is vannak káros mellékhatásai, de csak annak, aki ész nélkül csinálja.
De éves nagyságrendben férfiaknál heti 30-40 gramm, nőknél 20-25 gramm tiszta alkohol elfogyasztása már kárisítja a szervezetet.
Ezt pedig nem olyan nehéz összehozni!
Csak számolj utána egy kicsit. Buli csütörtökön 2-3 feles, meg egy kis bor. Aztán buli szombaton...

Persze az alkohol sokkal biztonságosabb, meg legális is, a drog meg olyan ilesztőnek tűnik...

Mindegy. Nem azért írtam ezeket le, hogy bárkit rábeszéljek a drogokra.
De ha megnézitek a mai fiatal, 14-16 éves lányokat! Isznak mint a gödény!

válasz | 2005-05-28 | 23:21
Hm..kár, hogy fiatalabb vagy nálam :-))
válasz | 2005-05-28 | 22:21
Egyáltalán nem vágyom házasságra.
Csak egy férfira aki őszintén szeret, és akit én is szeretek. Aki megbízik bennem, és aki nem ver át.
Egyébként hülye lennék 20 évesen a házasságon törni a fejem!
válasz | 2005-05-28 | 22:19
Most itt vagyok a gépnél!!!
Írj!
válasz | 2005-05-28 | 22:18
14 évesn szexelsz, és nem védekezel??
Normális vagy???
Nemcsak a gyerektől kell félni drágám, mert ha így folytatod 20 éves korodra összeszedsz valami jó kis betegséget, szifiliszt, clamydiat vagy Aids-t.

Ha már annyi eszed van, hogy 14 évesen kefélsz, akkor legyen annyi eszed, hogy legalább használj gumit!

Egyébként meg a kérdésedre a válasz, igen.
Az előváladék is tartalmazhat spermiumot.
válasz | 2005-05-28 | 20:45
Szerintem úgy csináljátok, hogy nem rögtön a lényeggel kezditek.
Bemelegítésként mondjuk szex közben simogasd a fenekét. Aztán ujjazd meg. Használjatok valamilyen sikosítót.
A legjobb úgy, ha ő már elment szex közben, és utána teszed be neki hátulról.
Mert ilyenkor jobban el tudja lazítani magát, és így nem lesz fájdalmas.