szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

horsedick

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Hozzászólások

Összesen 417 db hozzászólás

Válasz | 2013-02-27 | 15:44
Bocsánat a hsz-ért, de te vagy az a normális pasi, akiért minden nő sír, és te vagy az a "lúzer papucs", aki viszont egy nőnek sem kell, és sikítva menekülnek a közeledből. Sokkal szívesebben választanak helyetted egy igazi "macsót", aki elcsábítja, jól megpakolja, majd röhögve kidobja őket. Két opciód van: vagy saját magad maradsz, és előbb utóbb elveszíted a leányzót, mint ahogy az ez után következő leányzók nagyját is - egyszer majd talán találsz valaki olyat aki tényleg értékeli azt, aki vagy -, vagy feladod az elveidet, és addig nem nyugszol amíg jól meg nem rakod - utóbbi esetben, legyél biztos benne, nem nagyon fogod tudni levakarni magadról.

(én nem szoktam feladni az elveimet ;) )
Válasz | 2013-02-27 | 15:37
Nagyon érdekes dolog ez a téma különben :) Az jár a közvélemény tudatában, hogy a pasik hűtlenek és képtelenek kitartani egy adott nő mellett, míg a nők másra sem vágynak, csak egy hűséges pasira. Érdekes módon, én akármerre fordulok, akárkivel beszélek, azt látom, hogy a rakat férfi, pasi ismerős, haver, mind-mind nem akar nagy dolgokat, nem akar eget rengető eredményeket, csak egy NORMÁLIS, HÛSÉGES, kitartó barátnőt, akin nem ment végig a fél város, aki nem ribanc, aki nem a farok és pénztárca méretére megy, akivel lehet alapítani egy családot majd és boldogan élni. Aztán látom azt a csaj ismerőseimtől, lányoktól, nőktől, női barátoktól, kolléganőktől, hogy úton-útfélen, ahol csak lehet, csalják össze-vissza a párjukat, barátjukat, vőlegényeiket, férjeiket. Teljesen mindegy hogy mit éreznek, hogy a másik mit érez - jön egy csinosabb, és már azonnal megy a félrekufi. Le lehet hülyézni, el lehet küldeni a búsba, de ez akkor is így van. Nem egyszer hallottam barátnőket azt ecsetelni, hogy csalják évek óta velük élő szerelmüket, hogy akarták megcsalni mert jött egy marha jól kinéző vagy éppen tele pénzes pasi. Tök mindegy, hogy az adott férfipartner mit tett le az asztalra, mit tett meg a nőért, mennyire szereti, igazából mindezek a mai világban az égvilágon semmit sem érnek. Amint jön egy kicsivel is jobban kinéző, kicsivel is nagyobb f*szú, kicsivel is több pénzű, kicsivel is népszerűbb, az aktuális függetlenül a múltjuktól, azonnal meg van csalva, aztán némelyikben van annyi gerinc, hogy legalább kidobja azt a szerencsétlent és nem hülyíti tovább.

Ezek után szerintem mindenki elgondolkozhat azon, miért olyanok a pasik, amilyenek. Nem sorolom magam ide, egyrészt azért, mert akit szeretek, sosem tudnám megcsalni - valóban őszintén az érzéseim, és semmilyen külső, anyagi javak és egyebek nem tudják ezt megváltoztatnu - másrészt, még ha a saját magamon a múltban tapasztaltak miatt rá is vetemetnék - lenne rá okom... -, akkor sem kívánok lesüllyedni a nők szintjére.

Ennyi a véleményem a témával kapcsolatban :)
 
Válasz | 2013-02-27 | 15:29
Cuciska11, tehát ezt egy rövid mondattal lehet jellemezni: undorító, f*szra éhes szarházi kis ribanc vagy, tökéletes példája a mai "modern" női hozzáállásnak. Persze, gondolom, ha a párodnak is lenne szeretője és ez kiderülne, akkor szemét köcsög disznó pasi lenne, azonnal kihajítva és jönne a "minden pasi egy szemét" duma... :) Érdekes, nekem is van 1db barátnőm, akit imádok, és elképzelni nem tudnám hogy megcsaljam. te, kérlekszépen, nem szerelmes vagy, hanem gondolom van egy eltartód aki törődik veled akkor, amikor a szeretőd éppen mással kefél... :)
 
Válasz | 2013-02-27 | 15:16
Na mi történt? :) Amióta barátnőmmel vagyok elfoglalva és nem érek rá itt véleményt kifejteni, nagyon meghalt a fórum :DDD Hová tűnt a sok farokmániás nőszemély? :O
 
Válasz | 2012-11-17 | 01:02
Na, ez az a hozzászólás, amit nem tudok értelmezni :D Nem kötekedésből, de tényleg nem :))) Eddig szeretkeztetek, most közösültetek??? Ezt hogy sikerült? :D Bocsánat, de fenn akadtam ezen. És tényleg, nem kötekedés.... csak nem értem :D :P

Úgyis régen szóltam már itt hozzá, itt az ideje :P

A többi részéhez csak annyit tudok mondani - írni - , hogy megfogtad az isten lábát :) Amire minden nő vágyik, te elérted :) Szerető, tehát nem "pasi" - pasit majd tudsz mellé keresni, ahogy a legtöbben csináljátok :) Biztos lesz olyan akit sikerül behülyíteni és mindent megtesz érted, a másik meg majd időről-időre jön és meg... :D Ekkora farkat meg úgyis 1000-ből 1X találsz, szóval örülj neki. Fórumozás helyett inkább dugjatok ;) :D
 
Válasz | 2012-03-03 | 09:00
Fuuu emberek, megtalalom ezeket a beszelgeteseket a gepen eskuszom bemasolom :))) lehet nem hinni, ketelkedni, hazugsagnak beallitani: Ok. En is meglepetessel fogadtamm amikor hetek ota teper utanam a csaj mindig a komoly kapcsolatat hajtogatja es benyog vegul egy ilyen kerdest; vagy a masik no aki szinten magatol mondta. Egyiket sem ilyennek ismertem mrg igazabol... Es meh ronda is mindketto nem cicababak :) De mar en is valtoztattam a hozzaallasomon, kirohogom az ilyet es elzavarom a lovardaba :P mint a korabban leirt lannyal, akinel ujjaimmal megereztem milyen tag es abba is hagytam rogton az egeszet (hilye voltam, mag az mnak azert szerezhettem volna oromot, de mindegy :) nnem is hivogattam tobbet magamhoz :P
 
Válasz | 2012-03-02 | 13:42
És a múlt hetem termése (amit már most kitalációnak fog titulálni mindenki). Egy 20-on éves csaj aki nyomult rám hetekig: nekem viszont nem kellett. Folyamatosan mászott, neki komoly kapcsolatra kell egy pasi és én bejövök neki, randizzunk találkozzunk, és a többi és a többi. Különösebben nem zavart az érdeklődése addig a pontig amíg meg nem kérdezte mekkora a farkam - ezt így, szóról szóra, konkrétan. Gondolom nem lesz meglepő, hogy megszakítottam vele minden kapcsolatot (ami még neki állt feljebb és én lettem minden hülyének lehordva).
 
Válasz | 2012-03-02 | 13:37
És nem mellesleg, bármilyen meglepő és hihetetlen lesz, igen, valahogy nálam mindig előkerül ez a téma valamilyen formában :) Lehet én vonzom... Éppen a napokban beszélgettem egy kedves nőismerősömmel akit már jó ideje ismerek - szex téma soha nem került fel köztünk eddig, mivel nem akartunk egymástól semmit -, és amikor rákérdeztem a pasikra hogy áll velük közölte, hogy van egy hódolója most, randizgatnak stb jól elvannak, és itt jött Ő ELŐ AZZAL MAGÁTÓL, hogy de nem tudja mi lesz mert még nem voltak együtt és IDÉZEM "nem látta a pasi méretét"... Erre kérdeztem én "nagy meglepetéssel", hogy miért, ez számít???? Hiszen mindenhonnan az folyik hogy pont nem, legalábbis a csajoknak nem, a pasik fújják fel ezt a témát... Hát, az volt a válasz, hogy elárul egy nagy titkot: számít, neki legalábbis mindenképpen. :) (Komoly kapcsolatra törekszik amennyire tudom :P)
Válasz | 2012-03-02 | 13:32
Félreértés, nem is jól fogalmaztam én sem, haveromat most nem dobják a méret miatt, épp ellenkezőleg, mutatott egy beszélgetést közte meg a csaj közt akivel kavar, éppen azért akar vele összefeküdni a csaj mert hogy a pasijának nem elég nagy :) De megszívta mert haverom közölte vele hogy "sorry, nekem sem, és ha nem tetszik, lehet máshol próbálkozni" :)
Válasz | 2012-03-02 | 11:07
Na mi van, megállt az élet? :D Nem akadt elmúlt hetekben 1 pasi se akit kidobtak a mérete miatt és itt keres vigaszt? :P (haverom most valami hasonlón megy úgymond keresztül csak nem ismeri ezt a fórumot XD)
 
Válasz | 2012-02-16 | 14:30
Na igen, ők tartoznak abba a táborba akiknek nem :P
Válasz | 2012-02-15 | 09:15
És majd annak aki be fogja hamarosan írni hogy "a csaj egy ribanc, az ilyenért nem kár; én nem sajnálnám; ki kell dobni és kész...", előre javasolom, hogy ezt a csaj-típust vetítse rá kb a nők 90%-ára. :) Az hogy itt a fórumon összegyűlt pár, aki nem teljesen ilyen, vagy legalábbis itt azt állítja hogy nem ilyen, az a nagy kivétel, plusz egy gyenge vigasz hogy elvétve akarnak ilyen nők is, sajna az életben, nem a gép előtt, a nők nagyja nem ilyen, igen is pont olyan mint a fent emlegetett példa. Csak van aki felvállalja, meg van aki színészkedik a pasijának. Elég sok nő ismerősöm van, közülünk olyan 4-5-öt tudnék kiemelni normálisnak (nem ilyen téren), a hatalmas részük azonban irdatlan nagy ribanc. És még a méret kérdésnél nem is tartunk...
Válasz | 2012-02-15 | 09:08
Ja még annyit, igen most fog jönni hogy "hát az a csaj egy ribanc, a pasija nem érdemli meg, az ilyenért nem kár", blablabablabla. Feltételezem hogy a pasija előtt nem így viselkedik, hanem a húúú de szuper vagy az ágyban, meg tökéletes a méreted, nem ez a lényeg, meg a "a nagy is lehet puha meg használni is kell tudni" sablonszöveg.
Válasz | 2012-02-15 | 09:06
Ismerősöm fűzöget egy csajt, nemrég emlegette, a csaj azért kavar vele a csaj elmondása alapján mert elege van a pasijából mert neki nagy farokra van szüksége...

Ilyenkor gondolkozok el azon, hogy a nők mindig azt hajtogaják, hogy csak a pasik fújják ezt fel meg a pasik mániája a méret, holott a nőket marhára nem érdeli, meg a pasik is mellméret alapján szelektálnak. Hát én olyanról még a büdös életben nem hallottam vagy tapasztaltam ismerőseim körében, hogy egy csajt azért csaltak volna meg egy másikkal csak, mert a másiknak nagyobb a melle... Pont hogy a csajok fújják fel a méret mániát: ők sírnak egyfolytában a nagyobb mellért, ami a kutyát sem érdekli mekkora (1-2 hülye pasit leszámítva), meg ők sírnak a nagy farokért is... Itt is van 1-2 kivétel természetesen (elenyésző).
 
Válasz | 2012-02-08 | 21:40
És az elmúlt pár hsz-ben leírtam: a hús-vér nőkkel szerzett tapasztalataimban, ami ugyan nem sok, de a nagyjában mégis az öklöm is kb. elfért volna bennük :) Ami enyhén szólva sem egy átlagos méretnek felel meg. A 2 ujjam meg harangozik benne. És ez nem 1db nő!!
Válasz | 2012-02-07 | 21:13
Neeem, dehogy, alapjáraton nem ilyen vagyok, sőt nagyon udvarias és kedves. Rendes kapcsolatban egy volt aki mint mondtam a volt pasijáért sírt és mondta is h milyen jó nagy farka volt és jó volt vele; a többi nem nyavalygott, de volt akinél éreztem mint ennél is hogy az alkarom is beleférne (innentől nekem sincs kedvem az egészhez nem csak neki...). És netes beszélgetéseknél pedig ahol kötetlenül lehet akár anonim is, ott rögtön előkerült ez a téma (nem én hoztam fel)... És ott igazán kiderül ki mit gondol, mert nem tudja meg senki, nem ribancozzák le és a többi és a többi. Ott őszintén elmondják az emberek amit gondolnak. Ezek csak sima netes beszélgetések voltak. Konkrétan olyan hogy repültem mert kicsi, olyan maximum az első említett eset róható fel mint kapcsoltban. Ezen kívül volt aki nem mondta, de érződött.
Válasz | 2012-02-07 | 19:18
Már bocsi, de ez itt most nem párkapcsolati probléma volt, azaz ezen nem ezen múlt hogy nem lett köztünk semmi, amúgy sem lehetett volna, mert volt pasija és csak mellé kellettem volna neki 1-2 alkalomra. Ellenben amikor gyakorlatilag az öklöm eltűnne benne minden nehézség nélkül, 21 évesen (és akivel voltam csaj az szinte mind ilyen volt) abba vajon mit keresne egy átlagos vagy az alatti méret????
Válasz | 2012-02-01 | 19:20
Na mi van, fiúk-lányok, ha én nem írok megáll az élet a fórumon? :D

Egy friss tapasztalat az elmúlt hetekből... :P Megismerkedtem egy lánnyal - 21 éves -, és hát egész jól elvoltunk... Teljesen véletlenül - nem is értem miért - olyan tág volt szegényke, hogy 3 ujjam minden gond nélkül eltűnt benne de ha tovább megyünk lehet még több is... Csak én vagyok peches, hogy minden nőbe akivel találkozok egy alkarnyi ló..sz is beleférne gond nélkül? :D
 
Válasz | 2012-01-02 | 14:32
Hát, válasznak annyit tudnék mondani, a méreten - ha tényleg az első alkalom neki és nem hülye picsa - ne parázz, fájni meg biztos nem fogsz így neki ha odafigyelsz rá és jól felhúzod előtte; gumiból normál gumik közül bármelyik szerintem (XL-eset ne vegyél :D), esetleg ha félsz hogy hamar elmész vannak ilyen síkosítottak, Durexnél az a performance vagy melyik ami állítólag segít ilyenen.
Válasz | 2012-01-02 | 13:45
Már bocsi... A srác is tapasztalatlan 10-en X évesen, meg a csaj is... Ennyi idősen nem fog kezdeni 20-30-as, inkább 30-as tapasztalt lánnyal, aki ráadásul még nem is válogat annyira és elfogad bármi méretet pl - de lehet itt szó bármiről. Egy tinilánynak az fog lejönni amit az interneten-tv-ben lát-hall, meg barátnői mondanak neki. Elsőre valószínűleg nem is fog reklamálni a méret miatt ha még szűz (feltéve hogy nem egy picsa aki így is elhajtja). Vagy ha nem extrém kicsi. De tapasztalatlanok mindketten és nem várhatod el hogy kitudja mennyire komoly fejjel tapasztaltan fogjanak a dolgokhoz... Főleg nem a mai világban hogy majd hónapokat készítgetik elő meg nem durr-bele módon fogják csinálni...
Válasz | 2011-12-31 | 10:36
Engem ez a 17-tel sem nyugtat meg :D :D Lehetni lehet 9-cel is, 12-vel is, 17-tel is, de az igazán jó az 18-nál kezdődik és 20 felé fejlődik ki :D :P :P :P
Válasz | 2011-12-30 | 03:56
ne mondja már nekem senki, hogy a magyar átlag (14-16...) ideális a nők nagyjának.... Miért lóg minden néger pasin fehér csaj kis hazánkban? Miért azok a pasik az igazán népszerűek a csajoknál akikről elterjed hogy nagy a farkuk? ugyan már... lehet továbbra is áltatni itt a népet a hülyeséggel, de felesleges...
 
Válasz | 2011-12-30 | 03:50
Na most direkt ebben a témában beszélgettem nőkkel az elmúlt héten... Azt állította nem egy, valóban NEM A FAROK A MINDEN, ÉS AZZAL BÁNNI IS TUDNI KELL... (amit itt is mond mindenki és amivel én is egyetértek) de... volt dolguk olyan nagy-hatalmas (20+) farkú pasival, aki bánni is tudott vele - nem okozott fájdalmat, és ezek messze felülmúlták a többit, maga az érzés, a szex, az élmény, minden téren... És élvezik a 16-18-at is, de azt az élvezetet-élményt egy se tudja megközelíteni sem amit pl. egy hozzáértő 20-22 (megfelelő előkészítéssel és hozzáértéssel igen tövig befért egy 20cm mindnek és többen mérték is). Persze, aki nem tud vele bánni annál fáj és kellemetlen... Ez az amit ti is mondotok - NEM A MÉRET MINDEN, BÁNNI KELL VELE TUDNI, csak azt hagyjátok ki mindig, hogy MEGFELELŐ TUDÁS MELLETT A NAGY-HATALMAS MESSZE FELÜLMÚLJA A SZAR ÁTLAGOT... :) És EZEK azok a nagyfarkú pasik akikért minden nő omladozik és könnyűszerrel repítik az átlagos barátot-férjet utána...
 
Válasz | 2011-12-24 | 13:18
Nemtom nálam elérték szinte mindig, mert megtaláltam a G-pontjukat is. Egynél elég szépen... :)
Válasz | 2011-12-24 | 02:21
Hát nekem semmi "segédeszköz" nem kell a farkamra, akkor inkább nem is szexelek, mint hogy ilyen sz...okat használjak....
Válasz | 2011-12-23 | 13:30
A jelenlegiben nem vagyok úgy, hogy előbb-utóbb úgy is ki fog dobni miatta, azaz nem görcsölök rajta egyáltalán. Már rég eljutottam arra a szintre, hogy ne érdekeljen. Ahhoz, hogy megkedveljek valakit, rengeteg időre van szükség, nem pár hétre. Ő állítólag szeret, én az égvilágon semmit sem érzek, elvagyok vele, majd pár hónap múlva... talán. Ha közben kidob - például a méret miatt - sem fogom a fejem a falba verni. Majd keresek másikat... Ennyi. És igen, nem egy találkozót lemondott az utóbbi időben, de meg sem fordult a fejemben, hogy egy akármekkora farkú pasival van éppen (persze, mivel nem várom tőle ezt, lehet éppen ezért történik meg :D )

Azt meg egyszerűen valóban nem tudom elhinni, ténylegesen nem, nem és nem, akárhogy is győzködtök, hogy valaki a 13 centijével (de még 15 is) egy csodálatos nőt képes kielégíteni, azaz ezt még el is tudom esetleg, de hogy a nő maradéktalanul elégedett legyen vele és ne érezze úgy, hogy jobbat érdemel, na ezt nem. Esetleg a kapcsolat legelején amikor kitör a szerelem. Ebben igazad van, ebben nem lehet megcáfolni. Egyszerűen nem vagyok képes elhinni azok alapján, amit láttam, tapasztaltam, hallottam és olvastam.
Válasz | 2011-12-23 | 12:18
Itt nem őt röhögtem ki a "bajával", hanem mosolygok a nem igaz hozzászóláson. Illetve lehet ő nagyon jókat szexel, de érdemes erről a nő véleményét is megkérdezni, és nem neki, hanem mondjuk barátnőnek :)

Mondtam; ha majd olyan tapasztalatokon túl leszek, rendeződik a "gubanc" a fejemben. Nem mellesleg most találtam egy lányt, akinél úgy látszik tényleg nem ez számít, bár még ágyig nem jutottunk el, az még idő, de majd kiderül... Láttam már karón varjút, nem fogok meglepődni ha a részéről dúló szerelem ellenére valamilyen indokkal majd kidob az első 1-2 szex után :D (távolság, időhiány, lekötöttségtől való félelem, stb) (nem rossz szexről beszélek, mert a 6-ból 5 nem panaszkodott)

Kellemes ünnepeket neked is :)
Válasz | 2011-12-23 | 12:11
A bebetonozott nézetem meg majd akkor fog megváltozni, amikor 30 éves fejemmel leszek 20 nővel akiből 15-nek nem tudom teljesen betolni mert fáj, és majd elhiszem hogy a 17 is sok és a 13-15 bőven elég. Amíg az összesbe akivel voltam bemegy simán a 17 és a csapból meg a falról is az folyik hogy 18+, addig sajnos maradok bebetonozott :)
Válasz | 2011-12-23 | 12:09
ÉN miért röhögném ki? Van ilyen, és semmi vicces nincs benne... A mozgássérülteket se röhögöm ki, vagy egyéb testileg-szellemileg nem kifejezetten ép embereket. Ugyan úgy a kisfarkúakat sem röhögöm ki, főleg hogy okom sincs rá, én is abba a táborba tartozik. A NŐK azok, a NŐK, akiknek nem számít a méret és bármit képesek élvezik, na ŐK azok akik röhögik; van aki a szemébe, van aki a háta mögött...
Válasz | 2011-12-23 | 12:04
Igen, egy elhajtott emiatt kb, ez nem is érdekel. A többi nem nyavalygott. Jó volt a 17, és még jobb lett volna ha több. Akkor nekem ne mondjátok, hogy ezek a nők beérték volna 14-gyel... Lehet jól teljesítettek volna azok a pasik is, meg mint férfi meg társ is jók lettek volna, de két ugyanolyan teljesítményben a 14 a 17 közelébe se ér, a 17 meg a 20 közelébe se... Erről beszéltem most.
Válasz | 2011-12-23 | 12:02
Te tudsz olvasni? :D Már megkérdőjelezem komolyan :) Én most nem arról írtam az előbbiben még, hogy 1 volt aki kifejezetten a nagyot szerette. Én azt mondtam, az hogy 10-12cm a nő hüvely és a 14cm magyar átlag bőven elég neki, ez egy baromság, mert bár nem voltam sok nővel, a 17 mindbe teljesen belement fájdalom nélkül. Ezen mi a nem érthető???
Válasz | 2011-12-23 | 12:01
Bocsi... AMómikor ide beírja egy pasi "cáfolatként" hogy neki 13 centi és olyan eszméletlen jókat szeretkezik vele, meg minden nő elégedett vele, és boldog életet él, te ezt elhiszed? Ugyan már... :D Beírja, mert senkinek sem kell, kidobják, megcsalják, elhajtják. Egy ilyen hozzászólást tegyél be egy női fórumba... Lesz 1-2 "tökmindengymilyencsakvégremárpasilegyen" típus, a többi meg kiröhögi és ha más nem lenne se kellene nekik... Vagy zavard ki az utcára csajozni és nézd meg mi lesz vele ha eljut az ágyig. Ezt nevezed megcáfolásomnak? :)
Válasz | 2011-12-23 | 11:58
Egyszerűbbre is lefordíthatom ha nagyon akarod. Nektek itt személy szerint, te, meg még 1-2, nem számít és elvagytok bármivel, én viszont nem NEKTEK szeretnék megfelelni, azoknak pedig akiknek igen (rengeteg csinos nő szaladgál szerte a világban), azoknak igen is számít. Én kérek elnézést hogy nem tölt el örömmel hogy NEKTEK ez elég lenne... Valahogy ez nem tud vigasztalni, amikor annak meg aki tetszik vagy akivel együtt vagyok, annak meg számít, vagy ha nem is számít, de nem elég...
Válasz | 2011-12-23 | 11:55
De nem cáfolnak meg nők basszus. Itt megcáfol 2-3 nő, másik 50 meg megerősít, hozzá véve azt a 6-ot akivel voltam. Azok is mind erősítenek... Férfiaknak meg ebben a kérdésben nem hiszek, mert a nők tudják mi a jó nekik. Saját tapasztalatomból kiindulva annak a 6-nak mindnek bőven jó volt a 17 és még jobb lett volna több. Akkor miért higgyek fórumon cáfolgató nőknek? Már bocs :)
Válasz | 2011-12-23 | 11:30
"Előbbinél nyilván 15-tel is lehet kellemetlen..." - bocs, utóbbinál, megfelelő előkészítés nélkülinél.

Még annyit, most nem arra alapozok, amit nők mondanak (óhh, 18+), mert nem sok méregeti le közülük, az se biztos hogy helyesen, inkább a pasikra hallgatnak (ami általában kamu felfelé), vagy szemmértékre (ami szintén kamu felfelé). Most a saját magamnak lemért méretre és azzal tapasztaltakra. Az pedig azt mutatja, hogy a 10-12cm-es átlagos női hüvelybe illő 14cm bőőőven jó egy akkora baromság hogy az eszem megáll tőle, és a képmutatás meg a pasik áltatásának netovábbja.
Válasz | 2011-12-23 | 11:22
Pang a fórum :D

Gondolkoztam picit, és hát nem tudom... :) Azt mondják mindenhol, a magyar átlag 14-16cm (ezt nem is vitatom, ilyen irányú tapasztalatom hála az égnek, nincs, és nem is lesz! :D), a női hüvely pedig 10-12cm. Ez azért elgondolkoztató, ha 10-12cm akkor miért esküszik a nők kb. 80%-a átlag feletti méretekre? Elgondolkodtató az is, hogy ha csak 10-12cm - és itt lehülyéztek amikor azt mondtam hogy izgalmi állapotban az is változik, mint a férfi farka -, akkor miért van hogy nálam 6/6 nőben a kb. 17 teljesen, tövig bement, még kutyában is, mindennemű fájdalom nélkül? És nem a gyomrában jártam...

Akárhogy is gondolkozok ezen, ÉN - persze tudom, hülye vagyok - arra a következtetésre jutok, hogy ha a nők kis részének csak a kicsi jó, a nagy többség az átlagosra van kalibrálva és a szerintetek kis százaléka a nagyobbra, tehát a nagyjának a magyar átlag a megfelelő (14-16cm, 10-12cm-es hüvelyekhez... ;) ), akkor valami itt nagyon hibádzik :)

Véleményem szerint, ahogy a férfi farka változik, még mindig tartom ugyanúgy változik a nő hüvelye is - akkor is ha itt korábban le is hülyéztek ezért. Nem drasztikus méreteket, de változik, és az még rugalmas is... Azt nem tudom, egy nyugalmi állapotú farokban mennyi az átlagos, de nem hiszem hogy 10-12cm lenne, inkább alatta... míg nőknél a hüvely bizony annyi. Ez lehet az oka, hogy bőven bemegy oda átlag feletti is, sőt, ERRE vannak kalibrálva - megfelelő előkészítés után. Nálam egy előjáték 20-30 percet is elvesz, nem rögtön durr bele. Előbbinél nyilván 15-tel is lehet kellemetlen... Én megfelelő előkészítés után bőven "elfértem" bárkiben, sőt még ment is volna oda több is, soha nem jött visszajelzés hogy ne, mert fáj, vagy sok... És ha csak a statisztikákhoz ragaszkodunk, akkor a 6 nőből legyen 1, aki a kisebbre van beállítva, 4 aki az átlagra, meg 1 aki a nagyobbra. Még aki a kisebbre van, abba is mindennemű nehézség nélkül, megfelelő bemelegítés után, bemegy tövig a 17... És igen, 16,5-17 között mozog pontosan mérve, a farok tetején, nem az oldalán vagy az alján... (amihez még egy picivel átlag feletti vastagság is társul).

Én inkább úgy határoznám meg ezt a kérdést, hogy az átlag alatti nőknek a 16-18 körül az ideális (az ez alattit is élvezhetik, de NEM TÖKÉLETES), az átlagosaknak a 18-20 - ezért is olyan kelendőek ezek a méretek és ezek az ideálisak szinte mindenkinek -, az átlagtól mélyebbeknek pedig a 20+.

Végezetül még annyi fűznék hozzá, nézzünk szét azon nők táborában, akiknek a méret nem lényeg (függetlenül attól élvezik-e vagy sem a szexet partnerükkel, elvannak vele mert szeretik őket), és azok közt, akiknek lényeges. Nézzük meg milyen kategóriájú nők vannak a két táborban. Az előbbiben az alsóbb kategória (akik lehet ugyan úgy nem élvezik a kisebbet de sok más érték van amit szem előtt tartanak) az utóbbiban a felsőbb (itt pedig lehet persze pár aki kisebbre van beállítva, de óvatosan bánva a nagy se okoz gondot és még látványra is jó, meg hozzátartozik egy, a nőhöz illő "jó pasihoz" a nagy). Leszámítva egy-két malacot akik annyi zsír van hogy még a 20-ból is 18 centit elfog :P

Legeslegvégül pedig, szerintem a farok mérete bizony a komolyabb kapcsolatokban számít inkább. Kis mérettel egyéjszakázni nem igazán lehet, mert elzavarnak ha kiderül, átlagossal el már nem küldenek, csak repeta nem biztos hogy lesz (néha lehet). De ez kit érdekel, ha már megvan a csaj? Komoly kapcsolatban viszont igen is gond, amikor emiatt dobnak ki... Az pedig köztudott, hogy a nők nagy százaléka simán kidobja a párját egy nagyobbért, vagy ha ki nem is dobja de beszervezi mellé.

Most pedig lehet lehurrogni az igazságot ;)
 
Válasz | 2011-12-12 | 17:25
Én nem tudok róla hogy összefüggés lenne nagyon közte, rengeteg kis termetű, 170-160 körüli vagy még kisebb csajtól hallani mennyire odavannak a nagy farokért, ugyanúgy mint a magasak, szóval tökmindegy. De talán nagyobb eséllyel lehet találni pici lányban olyat akibe elég az átlagos (kicsit direkt nem mondok mert az senkiben sem elég).
Válasz | 2011-12-05 | 16:24
Én nem tudom az én 17-esem amihez még átlag feletti vastagság is társul mindben elveszett de úgy, hogy még ment volna oda befele bőven is... :) Mindegyik akivel voltam... De ezt is leírtam már. Te kifogtál valami ilyen téren átlag alatti csajt, aki szűkebb és elvan az átlagos mérettel is. Szerencsésnek érezheted magad :) Mindenesetre a nagyja azt vallja 18 bőven bemegy neki, sőt... Ebben persze bele van kalkulálva hogy aki pasi 18-20at mond az -pár cm, de a saját tapasztalatból a 17-es még azokban a pózokban is ahol tényleg tövig tolható is bőven elveszett mindben. És még kis tinilány is volt köztük... És a mérésem is igen, pontos, a farkam tetején mértem...
Válasz | 2011-12-05 | 14:43
Helyes elgondolás amúgy. Én is arra próbálom ráállítani az agyam, hogy a nők hibája minden, ha nem élvezik a szexet az az ő bajuk. Ha kicsi nekik a farkam az az ő bajuk. Én akkor is élvezni fogom ha harangozok benne :) Mostanában már így vagyok vele. Nincs óriási farkam sajnos - de haladok felé hogy egyszer legyen ;) - addig is, lesznek ilyen-olyan kapcsolataim, ha valamelyik partnernemnek nem tetszik érzelmektől mentesen könnyes búcsú nélkül mehet ahová akar; a hiba nem bennem van :P
Válasz | 2011-12-05 | 13:06
Ismételni tudom csak önmagam. Ha te egy csajjal együtt vagy már mondjuk 5 éve és félrekúr egy nagy farkúval és te csak simán mindenféle érzelem megalázottság meg egyéb nélkül jókedvűen "legalább kiderült mennyire sekélyes" módon elküldöd, akkor te semmiféle érzelmet nem tápláltál felé öt évig, hanem csak egy punci volt amit megdugsz. Lehet te így vagy vele, én nem. Azaz nem így VOLTAM... Régen, tapasztalatlanul... Én ha kötődtem valakihez, nem ilyen voltam.

Most már nem tudok kötődni senkihez, mert nőhöz nem lehet. A kisebb része nem kell nem tetszik ezért meg azért, aki tetszene az jobban néz ki (nem bombázó vagy plázapicsa) és röppen a nagy farokra ha talál magának egyet. Mindenhonnan, a csapból is az jön hogy igenis a nagy farok kell a csajoknak, saját tapasztalat is ezt mondja és mutatja, és ezzel nem tudok sajnos mit kezdeni. Maximum amit mondtam, szarni le kinek mi kell mire vágyik, átvenni a te elméletedet, szarni rájuk maximálisan, dugni és kész :D
Válasz | 2011-12-05 | 10:49
Hátö, igen, éppen erről van szó. Az átlagos farkammal dugom a barátnőmet aki összejön egy szép nagy farkú pasival majd 1 hónap után menekül tőle mert egyéb téren lehet nem volt jó... Ennek ellenére már megcsalt, és én ezt nem tudom tolerálni (lehet én vagyok a hülye). Ennek ellenére a kapcsolatunknak annyi, bukott, vége, és azért mert nincs nagy farkam - ment egy nagyobbra. Ez már nem vigasztal hogy utána visszajött... Mert lehet a következő nagy farkú már olyan lesz mint én pl és akkor nem jön vissza. Szóval én nem így nézem ezt a dolgot.

És igen. Nem CSAK a farok számít. Elismerem. De ismét leírtad amit szajkózok. Csak szexben a nagy a jó. Miért? Mert a szexhez a nagy a jó. Minden téren. Nagyon jó szex= NAGY FAROK és hozzá tartozó sok egyéb még. Nagy farok nélkül is lehet szexelni, akár még jót is szexelni - de nem az igazit. Csak sima szexben minden nőnek szinte a nagy-óriási farok kell. Párkapcsolatban viszont nem. Miért? Mert ELNÉZIK, ha egyéb tulajdonságok megfelelőek. Igen. És ha jön egy pasi akivel szintén minden nagyon okés, és kiderül hogy még a farka is nagy - na akkor aztán azonnal dobják a meglévőt. Nézzél szét társkeresőkön - Zserbo is aláírta. Voltam már ilyenen is, láttam. Rengeteg nő van - nem csak szexpartner kereső -, aki idézem "boldog párkapcsolatban-házasságban élek X éve, de hiányzik valami új, nagy farkú fiúkat-férfiakat keresünk a férjem tudtával vagy éppen tudta nélkül". Az igazi szexhez mindenképp kell a nagy... Ideig-óráig az érzelmek pótolják, de nem örökre...
Válasz | 2011-12-05 | 08:23
Jó hát persze, kivételek mindenben vannak. Van nő aki nem szereti a nagy-hatalmas méretet. Pár ilyen is szaladgál. A többség viszont éppen azt szereti és a kicsit egyáltalán nem, az átlagosat esetleg elfogadja. Hallottam én is már hogy nem passzoltak össze és egy-két pasit kidobtak mert túl nagy volt, van ilyen is, bááár... ha egy pasi normálisan és odafigyeléssel tudja használni nem hiszem hogy ne lehetne vele rendesen szexelni, csak figyelni kell és óvatosan bánni vele. De nem sok ilyen eset van. Ellenben rengeteget hallani kidobott-elhagyott-megcsalt kisfarkúakról... :) Vajon miért mindenhol a nagy farkú pasikat istenítik és keresik a nők? :P Leszámítva az itt 1-2 fórumozót.
Válasz | 2011-12-05 | 07:34
A napokban egy hölgyeménnyel szóba került ez a téma, idézem: a 14cm-ben semmi kihívás nincs, szerencsére a magyar pasik elég jól el vannak eresztve egy 17-18cm-es átlaggal, a bulvársajtóban írt átlag 15cm egy baromság, csak valami kisfarkú újságíró találta ki, a helyzet ettől szerencsére jobb.

Idéznék egy másikat: mert ugyan kinek kellene a kicsi? 15cm alatt semmit sem érezni, lehet akármilyen ügyes meg játékos, akkor sem.
 
Válasz | 2011-12-04 | 10:51
22+ azért egy kicsit sok, de 20-21-22 az még teljesen oké, azt a méretet kb. mindegyik kipróbálja egyszer, akad azért annyi ilyen pasi hogy jusson mindenkinek belőlük :D Aztán ha egyszer kipróbálták a nagyja már nem is akar többé más milyet :P Kapásból fel tudnék sorolni pár ismerőst akinek nem a méret volt a lényeg, amíg összekerültek egy 20-assal, azóta viszont attól kisebbel szóba sem állnak ;)
Válasz | 2011-12-03 | 19:06
Nem terem minden bokorban 20cm feletti, de amelyikben igen az aztán igazán népszerű a csajok körében ;) Megy is a versengés utánuk... :) Barom meg nem én vagyok hanem te ha elhiszed a csinos barátnőidnek hogy elég az átlagos méret nekik. Szemedbe úgyis dicsérni fognak... ;) Lehettél persze jó az ágyban, sőt még szuper is, de olyan szuper nem amit - ha mást nem fejben - egy nagy méret adott volna nekik...
Válasz | 2011-12-01 | 10:27
Amióta elkezdtem ide beírogatni még több nővel került elő ez a téma. És igen, volt köztük mindenféle korosztály, volt aki csak szexet keresett, volt aki lazább kapcsolatot, volt aki hosszútávú komoly kapcsolatot. Nem ez volt az elsődleges téma, de sokkal (nem minddel) előkerült. Nem is az első beszélgetéseken némelyikkel. Volt olyan, hogy már a 3. mondatnál itt kötöttünk ki (nem én hoztam ide a beszélgetést). Egyszóval, sokat beszéltünk erről a témáról. Pontos számot nem tudok mondani, de mondjuk lőjük be 60-ra azon nőknek a számát, akikkel így vagy úgy (direkt én kérdeztem rá, erre folyt a beszélgetés vagy pont ő jött elő vele) ez a téma szóba került. A számadatok nem pontosak, csak körülbelüliek, de a lényeget szemléltetik.

60 nőből kb. 10 lehetett az, akinek nem a méret volt a lényeg, hanem számított a hozzá tartozó pasi is, tehát "elnézte" azt neki hogy talán nem illik bele az elképzeléseibe, és fontosabb volt a belső. Ezek között is volt azonban olyan aki kijelentette 15 alatt azért ne legyen. Összességében 5 nőtől többet nem nagyon tudnék mondani kb. 60-ból, aki azt mondta hogy 15 alatt kifejezetten jó, vagy éppen elmegy. A többi mind a 15 fölé szavazott. Volt olyan is pár, 10 körül, aki azt mondta 20 felett se legyen, mert az már problémás. Kb 50 nő lehetett, akinek számított, és az ideálisat változóan 15-20 és 18-csillagos ég közé lőtték be. Ezeknek a 3/4-ede kb. 18-felfelé. A 60 nőből legalább 50 volt már 20 felettivel, és ezeknek a nagyjának tetszett is az, sőt azt élvezték csak.

Korosztály tekintetében volt itt minden, és mint mondtam, nem CSAK szexkapcsolatokról volt szó, sőt, a nagyja normális partnert keresett nem kalandot. Volt köztük azért ribanc is, de nem sok; voltak szépek és csúnyák. A döntő többségnek számított a méret - elenyésző volt az, aki 15 alatt élvezi, kicsit többen voltak akiknek a 20 feletti problémás, a nagyjának kb. 18 és attól felfelé, sokan kifejezetten a 20 felettit élvezték. Ehhez persze hozzá jön az, hogy nem sokan mérhették le közülük (bár ilyen is volt), és a pasik ráhazudhattak pár centit. Ennek ellenére azért jelentenek valamit ezek. És ha hozzávesszük, hogy barátnőmmel akármit is csináltam, visszasírta a nagyfarkú pasiját; az összes nőben akivel voltam bőven elveszett a 17; többen elutasítottak mert kicsi; és még megnézünk netes női statisztikákat is; valamint hallunk sztorikat elhagyott meg kinevetett kisfarkú pasikról - azt hiszem teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy IGEN IS SZÁMÍT A MÉRET. Elenyésző számú nő - minőségre már ki sem térek - éri be 15 alattival, döntő többség 18+-ra szavaz. Ezek után győzzön meg bárki róla hogy nem így van... :D
 
Válasz | 2011-12-01 | 09:29
Igen... Nagy legyen a farka, jóképű legyen, jó testű, és sok pénze legyen - az álompasi... Mindennel lehet valamit kezdeni; testet ki lehet dolgozni magamról tudom ha keményen küzdünk érte; pénzt szintén szerezhető; az hogy ki jóképű meg ki nem eléggé változó a nők szemében; az viszont fix hogy a nagy álomfarok 18 centinél kezdődik. És ez az amivel - elvileg - nem lehet semmit kezdeni. Én pedig egyszerűen nem tudok egy kapcsolatban boldogan lenni úgy, hogy tudom, ha egyebekkel le is vettem a hölgyet a lábáról és nagyon is jól elvagyunk, akár csak egy ilyen apróságban is nem vagyok neki az igazi. Egyszerűen lehangol és elveszi a kedvem mindentől, hogy sokkal jobban élvezhetné a szexet és a kapcsolatot + pár centivel, és hogy bárkikor leléphet amint talál egy hozzám hasonló de nagyobb farkú pasit. Alkalmi kapcsolatban persze nem érdekel max ha a méret miatt eleve ugrik a szex.
Válasz | 2011-11-30 | 14:03
Pontosan azt írtad le amit én is már nem egyszer. Szóról szóra. Vééégre valaki aki egyet ért és nem hülyéz le. Mindennel egyetértek.

Vannak akinek nem számít, de kevesen... A nagy többségnek számít. Minél szebb egy lány, annál valószínűbb hogy a nagy méretet szereti, mert körülrajongják és válogathat, és minden szempontból jobb a nagyobb, azt fogja választani. Valóban, akinek nincsen 18 feletti nagy mérete, az szép lányokról lemondhat, vagy legalábbis hosszú távon lemondhat, és érzelmi kapcsolatokra kellene törekednie egy csúnya vagy elhízott csajjal, akinél nem a külső a mérvadó. A szüzike lányt nem javaslom, mert az 1-2 év után úgyis ki akar mást is (nagy farkat is) próbálni, nem egy ismerősöm dobták 16-18 évesek a "még élni akarok" dumával. Abban is van valami hogy durr bele a közepébe rögtön és akkor az aktus elején legalább nem fog neki kicsi lenni :D (A baj ezzel az hogy szeretem a minőségi szexet amibe a megfelelő és hosszú előjáték is beletartozik).

Ezt a két hozzászólást pedig igen kérem lehet biztosra venni mindenkinek, és nem kell itt elhinni 1-2 akármilyen csajnak hogy ez hülyeség és nem így van - náluk nem így van -, aki férfi és volt már több csajjal, próbált már sok lánnyal barátkozni és kapcsolatot kialakítani, stb, és nem átlag feletti a mérete - akik ha megfelelő a hozzáállásuk meg a külsejük nem tapasztalják meg az ilyesféle kudarcokat -, az tudja ezt. Mint ahogy én is tudom és tapasztaltam. Mások is tudják. Megint mások meg nem mert esetleg éppen a kis farkuk miatt nincsen túlzott tapasztalatuk mert nem is mernek csajozni. Hát, jó csajokról álmodozni sem érdemes - ideig-óráig ha jól nézel ki, de ha jön egy nagy farok röppen is rá -, de valamilyent találni azért lehet ;) Csak ilyen paraméterekkel válogatni nem érdemes, aki mindenáron lányt akar szerezni magának.

Azt meg mindenki felejtse el, aki itt olvassa a fórumot, és nem akar később marha nagyot pofára esni, hogy csak kevés nőnek számít a méret meg kevés álmodozik 18 felettiről stb stb... (80% kb 18 felettiről álmodozik de még a 20 is bőven elfér sőt), mert ez az egyik legnagyobb hazugság meg átverés a pasik megnyugtatására ami létezik. És aki esetleg eddig reménykedett hogy nem így van, annak tudom javasolni hogy beszélgessen el pár csajjal, tökmindegy milyennel és milyen korosztályból, de olyanokkal akik nem ismerik a méretét a témáról (így őszinték lesznek vele) ;)
Válasz | 2011-11-29 | 13:48
Hát... bocsi :) Én elmondtam a reális tényeket, hogy a nők a saját véleményük alapján mit szeretnek és mit akarnak, mi az amire vágynak és amit keresnek. Ez a nők nagy része, de nem mindegyik természetesen. Az itteni nők pedig az egészet folyamatosan megcáfolják; ők csak magukból indulnak ki, a saját véleményüket miszerint nem számít vetítik ki az egész női társadalomra hogy senki sem ilyen, egy-két nőt érdekel maximum a méret. Nők tucatjának különféle beszámolójából szedtem amit szedtem, nem a levegőből szívtam ki... És én vagyok a szűk látókörű persze. Ha ide 1000 nő beírná 1 hét alatt hogy márpedig csak 18cm felett férfi a férfi, akkor is megcáfolnák hogy márpedig mivel nekik nem számít ezért ez hülyeség senkinek sem számít... Bocsi, nem érzem magam hülyének. Annyi a "bűnöm", hogy a topic témájához kapcsolódóan az IGAZAT mondtam el és nem azt amit mások HALLANA AKARNAK, és ez fáj 1-2 megrögzött kisfarkú-védőnek és sérti őket is vagy nem tudom de hobbijuk hogy mindenképpen ezeket a pasikat védjék... Sőt, azt is megkérdőjelezem, nem-e egy-két kisfarkú pasi írogat itt érdekes nicknevekkel...

A jó csajok felé hajtásról meg annyit hogy hajtottam eleget jó csajok meg kevésbé jó csajok felé is. Nem egytől kaptam meg hogy kicsi a farkam. Ennyit erről. Akikkel meg szóba került netán ez a téma - nem erről beszélgetek értelemszerűen de néha előjött -, és nem ez volt a lényeg nekik, azok mind-mind ronda, elhízott vagy egyéb csajok voltak akik nem találtak maguknak pasit, én meg maximum szóba álltam velük de nem akartam tőlük semmit. Nagyon csinos volt barátnőm oda volt a hatalmas farkakért és csak ezért sírta vissza a bunkó pasiját. Ennyit a csinos lányok utána futkosásról. Akinek van hozzá kedve meg türelme meg gyomra az futkosson, én megkímélem magam tőle, legalább is attól hogy 1-1 éjszakán túl bármi is legyen. Ez az én élettapasztalatom 22 évesen, amit megcáfolnak itt páran hogy márpedig ez hülyeség. Oké, ha jobban tudjátok... de akkor engem senki se küldözgessen pszichológushoz.
Válasz | 2011-11-29 | 13:38
Erre gondoltam én is :)
[ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9