szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

stella_78

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Hozzászólások

Összesen 2 db hozzászólás

Válasz | 2008-03-07 | 23:52
Sziasztok!
Három partneremről tennék rövidke említést, első barátom kb. 19-21cm-el büszkélkedhet, de egyszer nem juttatott el a csúcsig, pedig elég sokat voltunk együtt (és fájt is néha), a második partneremnek kb. 14-16cm, és vmi fantasztikus volt vele (ma is beleborzongok, ha csak rágondolok, egyszerüen szupi volt) s végül a harmadik rövid távú kapcsolatom mérete kb. 10-11cm volt, és ővele is jó volt, tehát ...., nem a méret a lényeg, ugyhogy nopara pasikák, és mindent bele ....
puszi :)
 
Válasz | 2008-02-14 | 23:34
... de bizony okozhat a felfázás komoly gondokat, most is abban vok, járom is a dokit rendesen, talált is gyulladást, gombát, fertőzést, nem is keveset. És mikor magamon is érzem fürdés, mosdás után a kellemetlen szagokat, akkor más mégjobban érzi. most hogy kezelés alatt vagyok, már szerencsére nincs rossz szag :) Tehát a felfázás nem játék, nem szabad elhanyagolni ... én már csak tudom, saját tapasztalatból mondom.
Most már alig várom, hogy rendbe jöjjek, és átadjam magamat ama fini gyönyörnek, amit az orális sex nyújthat, mert nagyon szeretem .... :)
 
[ 1 ]