szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

petike2004

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

válasz | 2008-01-06 | 23:26
sziasztok.ujra segitségeteket kérem, szóval. 21 éves vagyok. anno majdnem egy éve vesztettem el szüzességem. akkori kapcsolatom 2 hónapig tartott. utána nem volt senkivel kapcsolatom. akkorra jellemző hogy egyre tovább bírtam. persze 2-3 percröl indultunk és fél órára is nött az aktus ideje. aztán nem volt majd fél évig senkim. most ujra lett kapcsolatom. a gondom a következő: aktust birom fél óráig is, de csak lassan. ha gyorsitok nagyon hamar elmegyek. ha meg meg állok akkor az érzékenység csökken. mikor elöször kell megállnom akkor elgyengülök aktus közben. ha nem veszem ki, akkor ujra megerösödök de ha kiveszem nem tudom visszatenni. a párom gyors ütemet szeretne de akkor hamar elmegyek. ha lidokainozok akkor a gyengülés még erősödne szerintem. mit lehet ez ellen tenni?köszönöm nektek.
 
válasz | 2007-12-02 | 17:46
Antico, és ez nálatok lányoknál is igy van? tehát ha később mész el, az neked nagyobb orgazmust ad?
 
válasz | 2007-12-02 | 13:58
mondjuk ami még eszembe jutott: ha a csaj testét meg akarod ismerni, ott a masszás. ha nagyon akarod rámondthatod, hogy végigtapizod a csajt. de jóval többről van szó. megismered a testet, hogy neki mi az érzékeny pontjai, és mire hogyan reagál. a masszást eddig minden barátnőm szerette. ez egy fegyver. bátran olvass utána milliószor. ha jól csinálod a barátnőd a karodban hever. ha akarod,elalszik a karjaidban, ha akarod iszonyatosan felizgul.:) és a drukk az nálam más mint ha ráizgulok. drukk az ha azon izgulok hogy vajon jól csinálom-e, a ráizgulás meg az hogy nincs elég nagy felület a testünkön,ami elég lenne ahhoz hogy érintkezzünk.és szerintem nem szégyen megkérdezni,hogy "neked hogy jó". büszkeségből ne hagyd hogy ne menjen el a barátnőd.és figyeld az izom összehúzódásokat:) remélem nem mondtam hülyeségeket. és még valamit: erre remélem lesznek reakciók: minden oldalon ahol szakértők irnak, azt irják hogy a férfiaknál a magömlés orgazmussal jár. nekem volt olyan magömlésem hogy akár újságot is olvashattam volna, annyira "semmilyen" volt. de volt egyszer kétszer ami eszméletlen extázissal jár. és az 2x 40 perces aktusok voltak. az elsőben nem mentem el. ugy vettem észre minél tovább bírom, annál erőteljesebb az orgazmus. nálam legalábbis igy van.
válasz | 2007-12-01 | 22:56
volt partnerem abban a fél évben 2 hónapig és nagyon megértő és segítőkész volt. utána persze magamnak. fontos a rendszeresség,hogy a szervezet szokja az ingereket. az akkori páromnak elég nagy volt az igénye, és testemnek is megnövekedett, szal a szakitás után szinte napi szinten. tehát kb heti 6-szor. később ritkásodott heti 1-2-re. ma azért már más az új párommal, és nem csinálom egyedül, és igy egészen más, nekem az nagyon bevált, hogy el próbálok az agyammal máshova menni. ha nagyon ráizgulok a hölgyre, hamar elmegyek. tehát próbálok higgadt maradni, persze ez igy elég nehézkes mikor egy gyönyörű nő van körülötted:) szal meg kell tanulni, a gondolataid rendezését és a tested irányítani kell. nekem anno furcsa volt, hogy szűzen egyszerűen nem ismertem a testem és hogy nekem mi a jó. ezt is meg kell tanulni mindenkinek. egyszerűen fogalmazva: tudni kell hogy kinek mi a jó és uralni kell a tested. remélem segitettem:)
 
válasz | 2007-12-01 | 18:29
huha...kapaszkodj..fél év.
 
válasz | 2007-11-29 | 22:19
sziasztok. szeretném leírni a tapasztalataim, hogy hátha segít valakin. mielött elvesztettem a szüzességem, itt kértem és kaptam tanácsokat, ennyivel tartozom. szóval én is átéltem a kezdők gondját: korai magömlés a mumus. nehéz volt leküzdeni.nekem úgy sikerült hogy mikor magamnak csináltam akkor azon az elven voltam hogy minél tovább a csúcs körül lenni, de visszatartani mielött elmennék. ott az elszorításos technika és sokszor elég ha megállsz. szóval sok sok kudarc és 2 percesek után egyszercsak elkezdett növekedni az időtartam. a lényeg hogy ne add fel. és hogy higgy magadban. meg hogy megismerd az érzékeny pontjaidat. tanuld meg elterelni a figyelmed. pl kukucskálj rá a tv-re és egyre kevesebbszer nézd csak. persze benne valami unalmas legyen:)nekem bejött.. és a kulcs...arra gondoltam mielött elmentem hogy "még nincs itt az ideje" hihetetlen de abba se hagytam és az érzés csökkent...erre gondoltam és nem mentem el! hittem benne. van egy célom,még tovább birni és erőt ad hogy 1 percről 30-40-re jutottam. volt egy idöszak hogy birtam 20 percig kb, de az érzékeny pontjaim ingerlésével akár 2 perc alatt elmentem. ma már ha akarnék se tudnék annyi idő alatt elmenni. szerintem nem szabad feladni, mert nincs vesztes csata, cask önként feladott.. remélem segitek ezzel az irománnyal egy két embernek:) várom a reakciókat:)
 
válasz | 2007-11-16 | 21:44
sziasztok. Cukorka:) én is ilyen voltam. a negyedik már nem ment. túlerőlteti magát szerintem. nekem ez vált be: az elötte levő pár napban pihenjen és aludjon sokat. és menni fog. szerintem kevés a lerótt örömök száma:) nekem spontán növekedett,,,elöször a második is gond volt aztán csak a harmadik és igy tovább. most már 5-6 meg még több is megy. egy a fontos: beszéljétek meg. hitesd el vele hogy megérted és adj neki önbizalmat. és olyankor ha nem megy nekem nagyon segített egy ölelés és a fülembe súgta hogy "szeretlek"nah ha ettől nem nyugszik meg akkor megeszem a sapkám:) jah és sok sikert!
más: szeretnék nektek köszönetet mondani! a tavaszon hozzátok fordultam, mielött elvesztettem szüzességem. rengeteg tanácsot kaptam. köszönöm ezt...főleg neked, Anticho:)
válasz | 2007-03-31 | 21:31
sziasztok. az lenne a kérdésem, hogy: a pornófilmekben gyakran látni hogy a férfi durván elégíti ki a nőt orálisan. durván széthúzza az ajkakat, egyből a csiklóhoz nyúl stb. szerintem ennek eléggé fájdalmasnak kellene lennie.nem?
 
válasz | 2007-03-19 | 20:38
tehát ha mellette ijen magömléses álmom lesz akkor ne szégyeljem, hanem legyek rá büszke? mondjuk ebben lehet valami
 
válasz | 2007-03-19 | 20:31
nekem ez akkor is fura.lehet hogy már volt ijen de nem emlékszem rá.de nem lehet hogy a barátnömtöl olyan élményt kapok, hogy utána valami hasonlót álmodom megint?
 
válasz | 2007-03-19 | 19:43
köszi. még szivesen várom a válaszokat. tegnap nagyon fura dolog történt velem.mivel az előzőt ide írtam ezt is ide írom.szóval tegnap éjjel azt álmodtam hogy a barátnőmmel szeretkezem.ez még nem fura mert már álmodtam hasonlót. de most arra ébredtem hogy magömlésem van. mondjatok kérlek erről valamit mert nem tudom hova tenni. meg azt sse tudom hogy elmondjam-e a barátnőmnek?félek hogy az első éjszakánk után vagy később mellette is ijen történik. kérlek irjatok rá valamit mert nagyon szokatlan ez nekem.köszi
 
válasz | 2007-03-18 | 22:46
sziasztok. már többször írtam be kérdéseket és most is azt teszem.szóval: azt hiszem hamarosan elvesztem a szüzességem és benne lesz a szexnek eme formája. nagyon sok órát olvastam utána, hogy már az első alkalmamkor meg tudjam adni a páromnak adni, amire szüksége van. szóval rengeteg írást olvastam,kimondva: hogyan kell egy nőt orálisan kielégíteni. ezen írások többségét amit olvastam szakemberek írták de olvastam amatőr írásokat is. meg szeretnélek titeket is kérdezni: hogyan kell egy nőt ügyesen kielégíteni? gondolok én az alapokra,(amit remélem azért "megtanultam") de szeretnék tudni apróbb dolgokat is. szóval maximálisan meg szeretném adni a barátnőmnek amire szüksége van, még ha most vesztem el a szüzességem,akkor is. nagyon köszönöm a válaszokat nektek!
 
válasz | 2007-03-16 | 19:31
nem-nem.engem tényleg nem zavar, ha rajtam mulna akkor nem borotválná.
 
válasz | 2007-03-16 | 18:59
köszike. mondom öt nem zavarja, nekem meg természetes hogy én nem borotválom. de engem nem zavarna ha ö nem borotválná söt féltem hogy megvágja magát hiszen az érzékeny terület.
 
válasz | 2007-03-16 | 18:39
sziasztok. már irtam be, és most újra kérdeznék. szóval azt hiszem hogy hamarosan elvesztem a szüzességem. na a barátnöm már tapasztaltabb.mindketten 20 évesek vagyunk. ő magának ott alul borotválja. én nem. azt mondja hogy nem zavarja ha én nem borotválom,(csak annyit jegyzett meg hogy "csikizni fogja")megvallom a chat névtelenségét kihasználva jópár lány véleményét kikérve a "ciki" jelzőt kaptam. nektek mi a véleményetek? és a hónaljszörzetröl? minden véleményt nagyon köszönök és igérem ha átjutok a tűzkeresztségen akkor mesélek
 
válasz | 2007-01-17 | 20:30
tanul. ezért csak a tavaszi majd a nyári szünetben tudunk találkozni. minden feltételét elfogadtam. 1. randink 4 napos lesz. annyiszor hivtam becézöen hogy azt kérte ne hivjam ugy mig nem találkozunk- viszont ö becézhet engem. na de ezt elfogadtam. tulságosan belemásztam érzelmileg már ebbe,
 
válasz | 2007-01-17 | 20:18
300km. én heves megye ö pedig somogy. pest mellett akarunk randizni, de ezt nem lehet sokáig csinálni! nagyon fontosak vagyunk egymásnak, de mégis fél a jövötöl, hogy elhagyom!
 
válasz | 2007-01-17 | 19:33
szóval félrebeszél amikor a jövőnkről van szó. 300km van köztünk, de ha dolgozni kezd ő is, megmondtam neki, akkor bárhol összeköltözök vele. tudom néhány fotó és pár 100 óra beszélgetés kevés ehhez, de én totál beléestem. tudom hogy kellek neki, nagyon várjuk az 1. találkát, de mégsem értem ezt a nőt.
 
válasz | 2007-01-17 | 19:27
sziasztok. szeretnék 1 számomra óriási problémára segitséget kapni. szóval 3 évet szenvedtem 1 lány után.aztán szeptemberben megismertem 1 lányt akit fotókon láttam csak. nagyon tetszünk egymásnak. mindketten 20évesek vagyunk. ő már sokat csalódott, nagyon fél tölem. órákat beszélünk telefonon hónapok óta tavasszal tervezzük az 1. találkozást.én dolgozok, ö nyártól fog. azt mondta nem hisz a távkapcsban, meg a kalandban, mégis engem akar. úgy érzem nagyon belemásztam érzelmileg ebbe a kapcsolatba, nem bírnék ki még 1 csalódást. tudom, hogy kellek neki, viszont a sok bántás miatt amit kapott, nagyon fél a kapcsolattól. nagyon kell nekem, megörülök érte. mit tegyek? megmondtam neki hogy mindent megteszek érte amit akar. de nem hisz a távkapcsban, mégis amikor felvetettem, hogyha kellünk az 1. majd a 2. randin egymásnak akkor költözzünk külön a szüleinktől össze. tudom hogy őrültség, de nekem mindenképp kell ez a nő, hiszen a távkapcsban nem hisz- pedig ez igy az lesz.segitsetek, kérlek!
 
válasz | 2007-01-08 | 20:39
szia.nem szabad szomorunak lenni. én 3 éve szakadtam el 1 lánytól, kurva sokat sirtam utána, szenvedtem mint egy kutya. aztán néhány hónapja megismertem valakit és ma olyan boldog vagyok mint még soha.
válasz | 2007-01-08 | 15:44
hát biztos igazad van. tapasztalan vagyok majd az elsö alkalom után biztos megváltozik a véleményem, de elsöre azt sikerélményként könyvelném el ha nem görcsölöm halálra magam, hát még ha ki is tudnám őt elégíteni
 
válasz | 2007-01-08 | 15:26
hát az nem az hogy nem kivánom, hanem csak az , hogy megalázónak tartom, nem tudom miért érzem igy
 
válasz | 2007-01-07 | 23:03
de én semmiképp nem szeretném, szerintem ez csak a pornóban néz ki jól- megalázónak tartom a nő számára, vagy ennyi rugalmasság tölem is elvárható?
 
válasz | 2007-01-07 | 22:55
nem fogja zavarni, hogy ő borotválja magának, én meg nem? ja és én nagyon szivesen rásegítek a nyelvemmel, de nem szeretném ha ő is nyelvvel tenné velem. mármint nem tudom hogy ijesmi jár e a fejében de ha mégis akkor hogy utasitsam vissza?ö nagyon határozott egyéniség
 
válasz | 2007-01-07 | 22:44
és mit tegyek akkor, ha nincs idöm kielégíteni, mert elmegyek?ez nekem szerintem kinos- pedig tudja hogy szűz vagyok. egyszer már ráterelödött a szó- azt mondta hogy ő teljesen borotválja, viszont nekem még nem jutott ez eszembe.
 
válasz | 2007-01-07 | 22:33
igen,az aktusra értettem.és mennyi a petting ideje?mit tegyek az aktus után, hogyan kényeztessem?meddig? több menetet szeretne vajon- persze szünetekkel?
 
válasz | 2007-01-07 | 22:24
még egy kérdés: kb mennyi idöre számítsak,ja és 1 gumit kell cserélni?mikor?már bocs ha buta a kérdés
 
válasz | 2007-01-07 | 22:03
köszi. velem egykorú.eléggé félek attól , hogy nem érzek rá eléggé, hogy neki hogy lesz jó
 
válasz | 2007-01-07 | 21:40
sziasztok.20éves wok, megismertem 1 lányt aki valószinüleg hamarosan elveszi a szüzességem, adjatok tanácsokat kérlek, minden szó jól jöhet, köszi:)