szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Placebo

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Hozzászólások

Összesen 1131 db hozzászólás

Válasz | 2012-02-05 | 09:08
Sziasztok srácok, újra itt :)
Aki ismer: véget ért az előző kapcsolatom 4,5 év után, békében, még talán barátságban válunk el. Fel is nőttem egy kicsit :D
Amiért itt vagyok: Egy hónapja szakítottunk, viszont "képbe került" egy másik pasi, aki egyértelmű jelzéseket küld felém, voltunk többször randizni, már szex is volt (fenomenális:)), viszont nem tudom hova tenni. A probléma ugyanis, hogy a sógorom legjobb barátja, így iszonyú kockázatot vállalunk ezzel az egésszel (ha nem jönne össze ugye). Viszont képtelen vagyok kiverni a fejemből...:))
Főként pasikat kérdeznék - ha vannak -, hogy ha tetszik egy lány, együtt is voltatok vele, már több, mint egy flört, de nem mindent elsöprő szerelem, ezután mi történik? Úgy álltok hozzá, hogy alakul, ahogy alakul, vagy...?
Mert nőként próbálom külső szemmel nézni a dolgokat, és folyamatosan kell, hogy valaminek tudjam nevezni ezt az egészet. Az egyértelmű jelek ellenére se hiszem el azt neki, hogy tetszem neki (vszínű önbizalom gondok is ugye). Másrészről ő is nagyon tart attól, hogy elbalfaxkodjuk, meg nem bízik bennem olyan téren, hogy most jöttem ki egy szakításból. Azt nem érti meg, hogy az érzelmek hiánya (mind2 részről) miatt mentünk szét, fél, hogy csak pótlék lesz.
A srácnak, akit ugye már elég régóta ismerem, nem nagyon volt még komoly kapcsolata, viszont beszélgetéseink alkalmával _ő_ hozza föl a témát és fél, hogy velem is csak elbénázza.
Röviden: tetszem neki (nonverbális jelek, keres folyamatosan meg izzik a levegő) és kapcsolatról beszél. Ezt így tényszerűen leírva se hiszem el, hogy így lenne, mivel régóta ismerem nagyon...Közös barátaink elmondása szerint le sem tudja venni rólam a szemét, amiből én persze semmit nem veszek észre.

Miért kell azon agyalnom, hoy mi-lesz, hogy-lesz, ahelyett, hogy csak sodródnék? Miért kell tudni, hogy merre tartunk ahelyett, hogy megélném az egészet?
 
Válasz | 2011-01-10 | 11:37
Nem is értem, hogy mit írsz, de tényleg. Azért (is) írtam ide, mert itt meghallgatnak, akkor is, ha máshol nem. És persze tanácsért is, mert itt tapasztaltabb embereket ismertem meg, mint amilyen én vagyok.
De végülis nem szakítottunk.
Válasz | 2010-10-26 | 16:36
Hát igen, totál igazad van.
Bár ő nem az első nekem, mégis életem szerelme, kb mikor 12 évesen megismertem, azóta mindenkiben Őt keresem. Most tényleg a kockázat: hogy ha mással lennék, lehet h a szex OK lenne, de a személyiségünk mégse illene össze. Nem hiába ismerkednek fiatalon az emberek, idősebb korban sokkal nehezebb formálni valakit. Én is rengeteget formáltam rajta, ő is rajtam és mondjuk talán barátnak tökéletesek lennénk szerintem (tegnap is, elég sok minden miatt kiakadtam, nagy rajtam a nyomás suli, meló, család terén - csak itt- és teljesen türelmes volt.) Tudja ő is, h nem minden OK, mégis kedves.
Anthi:
Hát most épp semmit nem teszünk, most vagyok munkaátállás közben és ugyancsak nem látom, de esténként sokat beszélgetünk. Szerintem nem kellene kompromisszumoznom, nincs értelme. Az ok: valószínűleg az idő múlása (vagyis ő is csak kötődik, csak nem vallja be magának sem - én legalább magamnak bevallom), vagy vmilyen másik ok, amit nem mond el (ezzel próbálok egyelőre vmit kezdeni, hogy van-e másik ok, amivel kezdhetünk valamit.)
Valami ilyesmi a stratégiám. De nemsoká itt a szülinapja, amit régóta elterveztünk és nagyon nem tervezem azelőtt megszakítani vele a kapcsolatot...
Válasz | 2010-10-25 | 14:41
Hát...
A gond az, hogy a beszélgetés megvolt és "normális" érvet nem kaptam.
Az meg, hogy egyre bunkóbb vagyok vele és ingerülten szólok minden apróságért, ugyanúgy jelen van már most is.

Végülis, most otthagytam a melómat, bár vállaltam egy részmunkaidőset, de nem hiszem, hogy nekem kéne változtatni. A baj az, hogy már kb feladtam, elhidegültem tőle, most már kb ha ő akarná, én akkor se. És szerintem ő is valahogy így van vele, csak nem tudatosult, hogy ez már csak kötődés. Persze puszilgat meg minden, tudja, hogy valami nem oké "mostanában" velem, ezért próbál engesztelni (pedig hát ugye nem engesztelni kéne).
Nem tudom mi lesz, szerintem most, hogy többet tudunk találkozni, adok még nekünk egy utolsó esélyt. (eddig a 8 óra munka 8 óra pihenés volt az Ő beosztása, nekem meg pont fordítva, így egymás mellett alvás volt a közös, a 3. nyolc óra)
Még soha nem vetettem véget egy ilyen hosszú kapcsolatnak és ilyen mélynek. Még az elején megbeszéltük, hogy ha bármi kezd nem-jó lenni, szólunk egymásnak, nos én ezt megtettem (a szex beszélgetés, hogy más pasik is bejönnek, a szex beszélgetés, hogy annyira nem hiányzik, mikor nem vagyunk együtt, a szokások amik azelőtt cukik voltak most idegesítőek, stb.)
Már valószínű elegem van, hogy csak én küzdök és ő nem.
 
Válasz | 2010-10-21 | 22:04
hát na, igazatok van, igen.
de ennyi ok elég lenne ahhoz, hogy egy minden téren jól működő kapcsolatot "befejezzek"?
Nah igen, egy éve is, nos igen.
Most már 2 sulim és 2 melóhelyem van, neki is suli és melóhely és örülünk, ha az ágyba érünk és alhatunk. De nekem akkor is - még ha hulla is vagyok - lenne kedvem hozzá, ő pedig fáradt.
Én gyakran szóba se hozom, csak másnap, h -ahogy írtátok- "elintéztem magamnak" és neki még csak nem is gáz, vagyis nem tudom megfejteni.
Egyébként, amikor csókolózunk, persze kíván, ilyesmik, de távolról sem annyira, hogy kezdeményezzen, vagyis nem lép semmit. Én meg már annyira belefáradtam a kezdeményezésbe, (meg jó pár elutasításba), hogy - lehet hülyén hangzik - a saját magam számára a büszkeségemet még szeretném megtartani és már én se kezdeményezek "csakazértis". Persze itt nem 2-3 kezdeményezésről beszélek, hanem eleinte heti 5ről, majd 2ről majd egyre kevesebbről.
Mondtam már neki, hogy gyakran csinálom magamnak és nem mindig rá és azt is, hogy én biztos nem fogok vele tovább együtt maradni, ha nem lesz többet velem együtt. Ezt a vonalat viszont azért nem erőltetném, mert ha mégis őmiatta lennénk együtt, akkor is azt gondolnám, h csak a zsarolásom miatt van az egész...
Szóval ez az ultimátum se működik.
De ti nem éreznétek magatokat totál szajhának egy ilyen kisebb libidójú pasi mellett?? mert én már kb ott vagyok...
Jah am a kapcs elején se volt annyira nagyon aktív, közel lakott (2 percre), de azért nem ennyire inaktív. Most megküzdöttünk az együttélésért, a bútorokért, a suliért, a melóért és mindezt együtt...
nem tudom mi legyen. jah és egyébként tök bunkó vagyok vele emiatt is, persze nem akarok, de tényleg gyülemlik a szőnyeg alá söpört kosz:(
 
Válasz | 2010-10-21 | 01:02
Sziasztok,

"régi" fórumozó vagyok, 4 éve írtam ide először (még jó anno a szüzesség elvesztése topicba).
Most viszont azért ragadtam billzetet, hogy megkérdezzem:
szerintetek milyen egy párkapcsolat szex nélkül?
Úgy értem: mondjuk havi egy szex, vagy max 2.
A gond az, hogy 3,5 éve vagyunk együtt, összeköltöztünk, együtt tervezzük a jövőt, közös dolgokat veszünk, elég sok időt töltünk együtt (hétköznap napi átlag sztem 7 órát), DE alig szexelünk, pedig én nagyon szeretnék (napi szinten is többször), párom (23) viszont nem.

Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni?
beszélgetésen, változatosságok bevitelén, saját kezdeményezésen, kompromisszumon túl vagyok.
Van, amikor a nő is belefárad a kezdeményezésbe...
Most jön az ultimátum?
21 évesen nem akarom "abbahagyni" a szexet.
Lehet emiatt szakítani olyannal, akit szeretünk?

---jah és mindeközben nem vagyok egy világszépe, de többen napi szinten flörtölnek velem, persze én hárítok, de egyre "gyengébben". Miközben szerelmes vagyok.

Szerintetek? Mit tegyek??
 
Válasz | 2009-12-05 | 02:27
ebben igazad van, mármint, hogy nem mindegy a tálalás.
pl én nem tartom magam valami hülyének, aki kb letámadja a barátját a problémáival, de (szerintem veled ez nem nagyon fordult elő) ha mondjuk 4ből 4x is visszautasít, akkor nincs az az ember, akinek van akkora önuralma, hogy abban az állapotban normálisan tudjon problémákat megbeszélni. ha pedig nem akarja megbeszélni a lány (mivel ideges), akkor ő már duzzog...
Azt is tudom, h ált azt mondják, h az ágy-problémákat az ágyon kívül jobb megbeszélni. Nah pl nekem ez se működik.
Próbálom nem a szemére vetni, hogy mi a baj, próbálok kommunikálni (a kétoldalira gondolok, mikor mindketten beszélünk, megoldást keresünk, találunk, megpróbáljuk használni az új ötletet) próbálok toleráns lenni a melóval (sztem Panka barátja nem csak ideiglenesen melózik sokat, hanem állandó jelleggel), de van egy határ, amikor így totál eleged lesz a dologból, belefáradsz. Hidd el, nem mindenki olyan nyílt, hogy az ilyeneket meg lehessen beszélni. Barátom például távolról sem (ezen nagyon nem tudok változtatni).
Van, hogy belefáradsz, feladnád, aztán "dehát szeretem!", újra próbálkozol, egy-egy siker, újabb elutasítássorozat.
erre nem tudom mi a gyógymód...tényleg nem
hosszú barátnőbeszélgetés után arra jutottam, hogy tovább küzdök, mert "szeretem és ilyen hülyeség miatt nem szakítanék senkivel se".
Válasz | 2009-12-05 | 02:08
szia Anthi, sztem félreértettél.
én nem azt mondtam, hogy normális, ha másra gerjed (és ő se ezt írta). csak az ismeretlen vonzása egy hosszabb kapcsolatban szerintem biztos, hogy jelen van.
az "ismeretlen"-en nem egy ismeretlen személyt értek, hanem ismeretlen dolgokat, érzéseket. például az első randi feeling vagy az első közös hétvége. ezek olyan dolgok, amelyeket az ember elfelejt értékelni, mert megszokja. az az ismeretlen, hogy "mi lett volna, ha nem találkoztunk volna a párommal? szabad lennék most?"
nem tudom, h te hogy vagy vele, de én olyan vagyok, aki gyakran vizsgálja, h mit csinált jól-rosszul, a döntéseket stb. nem azt mondom, h folyamatosan bánkódom, vagy örülök egyes múltbéli döntéseimnek, de elég sok "mi lett volna ha" kérdésem van magamhoz néha.
bocsi, kicsit off, sűrű hét volt.
üdv
Válasz | 2009-12-03 | 16:08
Szia!
Teljesen át tudom érezni a helyzetedet. Majd olvasom, hogy a többiek mit írnak Neked, valószínűleg ugyanazt, amit nekem is (egy-két hete).
Egyébként az, hogy vonzódsz máshoz, bőven nem megcsalás, de ha ez így hosszú távon kitölti minden gondolatodat, másra se tudsz gondolni, akkor át kell venned, hogy milyen jövőt is tervezel a Pároddal, akit szeretsz, de "nem őrülsz meg érte" (remélem érted).
Sztem 22 éves vagy, hadd vonzódj az ismeretlenhez. Gondolom akkor 3-3,5 éve senki se volt, csak a párod. Természetes.
Nah én is várom a válaszaidat...:)
Válasz | 2009-11-19 | 16:12
nah jó, megpróbálok alkotni valamit. hétvégén meg megyünk haza, akkor hátha újraélesztem ezt az egészet...
Válasz | 2009-11-19 | 14:59
jah, amúgy remélem a szexuálpszichológus dimplomád úton van már ;)
Válasz | 2009-11-19 | 14:58
hűha...
nah, hát a hosszú beszélgetés folyamatban van, pl ma reggel is csókokkal ébresztgetett (amit sosem szokott).
Másik nő kizárva, együtt megyünk munkába, együtt jövünk, délután együtt vagyunk. Abban biztos vagyok, hogy nem csak nálam nem kívánja a szexet, mert nem is maszturbál (jó, ezt így nem lehet biztosra mondani), mert sztem ez lenne az első jele, ha csak én lennék a ludas; másrészről meg jó neki a szex (és az a kevés, ami van). Én meg csak magamban hisztitek a kinézetem miatt (aminek van valós alapja), de ezen is most kezdtem el javítani, mert ez így tényleg nem jó (neki se, nekem se).
Nézegettem ilyen női oldalakat a témában, és a tanácsok között az van, hogy ne feltétlenül a nő magát okolja mindenért, a pasik nem robotok, stb. Ezeket eddig is tudtam :s
Az együttlétről: hát sablonosnak épp nem mondható (persze a gyors az mindig gyors), de hát hogyan változtat az ember? A hosszú idő óta bevált pózt nem lehet csak úgy lecserélni vmi kevésbé jóra, inkább színesíti, nem? Szóval mégis hogyan? Mármint vagyunk egy pózban, aztán egyszercsak max megkérdezem, hogy ne cseréljünk , v ne menjek lentre v. fölülre? És erre mit mond? igen v. nem. És ennyi. Amit tőlem telhetett azt mindent megtettünk, igazából, ha lehet ilyet mondani, még nekem lenne olyan, amit jó lenne, ha Ő megtenne (és nem fordítva).
A stresszről: hát mi egy kisebb KISvárosban laktunk, mielőbb felköltöztünk Bp-re és az a helyzet, hogy mikor hazajárunk családlátogatni, sokkal felszabadultabb-vidámabb és minden pozitívabb (és én is). Több időnk van egymásra, nem vagyunk együtt egész nap (nem is melózunk/tanulunk), hiányzunk egymásnak. Többet vagyunk a szabadban stb.
Valamit akarunk változtatni, pl hogy nekem még 2 évem van hátra a suliból itt, ő meg jelentkezne vidékre suliba, egy évet külön lennénk, utána meg - mikor én is befejeztem - én is lemennék vidékre tanulni (kevesebb költség, több idő; kevesebb éjjelnappali:))
Szóval sztem a stressz így maga a munka. De ezt se értem. A nap végén elmondja mi volt: volt egy kis sz*pás de aztán jó lett. Munkatársaitól azt hallom, h jól dolgozik. Mi okozhat még stresszt? Talán pont az, hogy nem akar szexelni és nem akar megbántani? Ördöki kör?
Mit lehet tenni? :(
Válasz | 2009-11-19 | 01:10
megvan, csúnya szót írtam bele...
holnap felnézek, hátha írt valaki.
hali...
Válasz | 2009-11-19 | 01:10
még mindig ugyanaz a szerelmem, a 2. pasim; már több, mint 2 és fél éve. És olyan kérdésem lenne: van, olyan, hogy ennyi idő alatt kihűl a kapcsolat?
nem olyan kihűlésre gondolok, hogy egymás mellett élnénk, hanem inkább olyanra, hogy a pasim nem kíván. Nem tartom magam valami vonzónak (de a kapcsolat eleje óta is mindig így néztem ki), mostanában kezdtem el tornázni. Szóval az önbizalmammal eleve baj van. De a mai nap az önbecsülésem jutott a béka feneke alá. Azt már kb 1 év után láttuk, hogy nálunk, a szokásostól eltérően, a nő a forróbb vérmérsékletű, vagyis én kb 10-percenként tudnám csinálni (még a mai napig is, Vele 2,5 év után is). Azonban Ő megállt, úgy egy év után és most hetente kb 1x, nagyon max 2x ha csináljuk és mellette masztizok is (napi többször), amiről ő is tud és állítólag nem zavarja. Amikor szeretkezünk is, akkor is én kezdeményezek (minden esetben, ő utoljára kb aug-ban kezdeményezett) és a sex maga nagyszerű, van, hogy gyors bimm-bumm-bamm-adjbelemindent, van hogy lassabb, érzékibb, de egyikünk se szereti a többórásat (nem is tudnánk időben megengedni magunknak).
De a mai nap az én kezdeményezésemet visszautasította. Értem én, hogy ha nincs kedved, ne tedd, dehát soha sincs kedve?!

Mit tanácsoltok, mit tegyek? Kommunikációról köztünk: már 1,5 éve együtt élünk, nem balhézunk sokat, inkább "szócsaták". Ő nekem mindig kiismerhetetlen lesz, elég zárkózott, mindig van valamilyen új oldala. Én eléggé nyílt, őszinte vagyok (talán unalmas?).

Ma este volt kb az első alkalom, hogy elgondolkoztam a szakításon. Kell ez 20 évesen? Nem megalkuvás ez?
Másrészről meg nem tudnék szakítani se (egy a kényelem miatt is), meg tul.képp nincs semmi "baj", csak különböző a szükségletünk. Én már arra is gondoltam, hogy ő még kevesebbszer kívánná és már ez az ún. alkalmazkodott állapot, vagyis valamiféle kompromisszum.
Dehát én se kényszeríthetem rá az akaratomat...
Légyszi írjatok! Mit csináljak?
És ne vmi olyasmit, hogy "vigyetek vmi újat a mindennapokba" meg hogy "akkor tornázz, hogy jobban érezd magad a bőrödben" meg hogy "kezdeményezz", mert ezek mind épp folyamatban vannak (tornázás egy picit hosszabb folyamat).
Hanem, hogy tényleg, mit tehetnék, ami valóban használ?
Vagy törődjek bele? Mert ez olyan apróságnak tűnik ahhoz képest, amikor a lelki társammal vagyok (szeretjük egymást), minden nagyszerű, jól megvagyunk, változatos mindennapok, együttélés és még a szex is nagyon jó (ha van). Csak, ha így elutasítanak, sírva menekülne minden nő és ffi a világból, szörnyű érzés. Miután lehiggadtam a "próbálkozás" után, megvigasztalt, elmondtam neki mindent kb, amit most ide írtam, erre azt mondta, hogy szeret.
Most itt alszik mellettem, én pedig Nektek írok, mert nincs barátnőm telefonközelben.
Köszönök minden választ!

ps: jah és üdvözlöm a régi csapatot, látom, még mindig megvagytok:)
Válasz | 2009-11-19 | 01:09
hát komolyan!!
korlátozva van a szavak száma, vagy micsoda? :(
Válasz | 2009-11-19 | 01:06
Sziasztok, srácok!
Tudom, h jó ideje nem jártam errefelé, én is élem "a kicsit mozgalmasabb" életem.
Szóval problémával fordulnék Hozzátok:
 
Válasz | 2008-11-03 | 18:11
sziasztok, gondoltam, csak beköszönök. remélem mindenki rendben van :)

olvasgattam egy kicsit, elég türelmesek vagytok ugyanazokhoz a kérdésekhez ;)
jók legyetek!
 
Válasz | 2008-06-15 | 18:51
most mi a bajod a képeinkkel??
jól van már !
idegesít ma minden...........
Válasz | 2008-06-15 | 18:47
légyszi légyszi ne balhézzatok már !
 
Válasz | 2008-06-13 | 22:06
nekem is ez van, neki gyakrabban megy el a kedve vagy nincs is egyáltalán. több mint egy éve vagyunk együtt és nincs igazán berögzülve semmi sem, szóval nem is értem.
nekem nem filmet néz csak vagy fáradt vagy vmi más.
most így viszonyításképp a mensi kivételével én minden nap együtt lennék vele, van h többször is és kb átlag minden 2. van van vmi...
Válasz | 2008-06-13 | 21:59
nekem még az jutott az eszembe, hogy (ha ő nem teheti meg) leszeded (megszerzed) a kedvenc zenéjét, az összeset.
pl u2 is sztem nagyon állat...én ezt kaptam szülinapomra. jobban örültem neki, mint egy plüssmacinak :P
Válasz | 2008-06-13 | 21:57
szia, én is túlfűtött vagyok :) és nekem se kell egy kicsi idő se. az összeszűkülés ugye az orgazmus miatt van, amitől simán be lehet tenni, csak akkor nem, ha nem akarom :)
érdekes lene ha fájna, mert szex közben van, h 3-4x elmegyek, addig párom mit csinálna? xd
elmegyek, hagy 3-5 mp pihit és folytatjuk kb ugyanolyan tempóval (és orgazmusok gyakrabban jönnek)
Válasz | 2008-06-13 | 13:33
"Idővel ez megváltozik"-> ok, igazad van, igazunk van :)
Válasz | 2008-06-13 | 13:23
Persze van köze, de szerintem ha egy gyerek elég intelligens ahhoz, akkor látja, hogy egész más párral meztelenkedni, mint rányitni apura-anyura a fürdőben. és így a többiről is.
Válasz | 2008-06-13 | 13:18
szerintem azt csak azért mondták, hogy ne az legyen beleírva, hogy "10-14 óra között". csak van, aki ezt percre pontosan nézi. mondjuk én egy 11 órásnál gumiznék utána egy ideig...
Válasz | 2008-06-13 | 13:15
persze, igazad van.
mondjuk szerintem ezt nem lehet családi háttérhez kötni - mi se beszélgettünk soha ilyesmikről, sőt! még csak felhozva se volt soha a "vigyázzatok"-on kívül. meg egyszer szarul voltam és anyum kérdezte, hogy nem a fogamzásgátló miatt vagyok-e rosszul.
persze így konkrétan nem "tabu", de ha nem muszáj, nem beszélünk róla.
én mondjuk tuti nem így nevelem a gyerekeimet. pl én kicsi koromban azt hittem, hogy nincs humorérzékem (hah!), mert nem értettem a szex-témájú vicceket - főleg a TV-ből. azóta megvilágosodtam :)
szerintem inkább folyamatosan kéne a gyerekekbe nevelni a szexuális kultúrát, mint hogy az első menstruáció alkalmával a nyakukba zúdítani mindent egyszerre (nekem, tesómnak így volt).
Válasz | 2008-06-13 | 12:48
szerintem nem abbahagyásról beszélt, hanem egy kis bakiról (pl 12 órán belül vette be de mondjuk 10 után). 1x volt ilyenem és így nem aggódtam nagyon...szerintem a 12 óra se kőbe van vésve. Elvégre a szervezet nem tudja, hogy "óóóh 12 óra 2 perce nem vette be? gyertek, hímivarsejtecskék!!" xd
Válasz | 2008-06-13 | 12:45
hali,
hát az szerintem elég rossz, hogy csendes és nem beszél annyit szex közben. mármint akkor hogy várja el, hogy jobb legyél? (elismerésem, h jobb AKARSZ lenni:)
nekem most hirtelen az jutott az eszembe, hogy az orális szexet a nők csak addig nem szeretik, míg nem tudják, hogy milyen. én se engedtem, de az ún "ködös pillanatban" lerohantak és hm..hát nem is tudom, a nagyszerű gyenge szó rá.
meg még annyit, h pl valamelyik nap mondtam épp páromnak, h attól jó az, amit csinál, hogy pont nem azt csinálja amit szeretnék (ha elmennék, nem engedi, ha egy ponton időznék, váltogat és így tovább).
Ettől jó és nem olyan, mintha ott se lenne.

Azt lehet amúgy tudni, hogy miért csendes-szerény? előző párkapcs emléke vagy szűz vagy...csak a típus. mert szerintem a szerény típusok tudnak a legvadabbak lenni az ágyban - az egyetlen hely, ahol "felszabadulhatnak"...
Válasz | 2008-06-12 | 17:53
minden orgazmus hüvelyi, ha azt vesszük, mert az húzódik össze.
más kérdés, h mi arról szoktunk nyilatkozni, h "hüvelyi org" az a csak hüvelyben okozott, a "csiklós org" meg a csiklóval (is) okozott orgazmus. ez még nem azt jelenti, h a csikló húzódik össze.
ezalapján a g-pontos az a g pont izgatásával elért orgazmust jelenti, ami a hüvely összehúzódását jelenti.
kérdés, hogy (ha feltételezzük, h van g-pont -- én igen) a g-pont izgatása miért ne lenne hüvelyi orgazmus, ha egyszer a hüvelyben van a pont.
remélem így világosabb, ha nem, akkor lesznek itt még hsz-ek később.
Válasz | 2008-06-11 | 23:51
akkor jó :)
Válasz | 2008-06-11 | 17:36
1. levél után a biztos.
Válasz | 2008-06-11 | 16:04
szia,
szerintem is, ha annyira felturbózott idegállapotban te kerek-perec kijelented, hogy vagy gumi vagy semmi, akkor szerintem a gumit fogja választani.
ez olyan, hogy ha te nagyon nagyon szomjas vagy és nincs más, csak a legutáltabb innivalód otthon, akkor rászánod magad. ennyi.
amúgy jó szórakozást!
Válasz | 2008-06-11 | 15:47
sziasztok, nem gondoltam volna, h ide is írok be. szóval minden rendben a bogyóval, egyszer volt, h 1 órát csúsztam vele, de össz vissz minden ok.
Mégis lehetséges-e az, h a mell-érzékenység hirtelen megnő? Soha nem volt olyan nagyon érzékeny, hogy pl hangot adjak ki v sóhajtsak, ha hozzáérnek akár kézzel, akár szájjal, most meg mégis. És fura, elvileg most van vmikor a peteérésem, de ez már 2 hete tart.
végülis "bajom" nincs vele, csak szokatlan. nem hiszem, h testileg még mindig érnék. úgy gondoltam, hogy ha egyszer megállapítom pl a hasamról, h az nagyon érzékeny, akkor az már nem lesz kevésbé érzékenyebb az idő múlásával. és fordítva. szerintetek?
 
Válasz | 2008-06-06 | 12:37
aztamindenit...ez nagyon jó :)
nekem mindenesetre nagyon fájt a tegnapi.
Válasz | 2008-06-06 | 01:43
képzeljétek épp most néztünk meg egy filmet párommal...
reménykedve, hogy az első része tetszett a tegnapi filmnek (Save the last dance), mára leszedtük a 2. részét. nos, volt hozzá felirat is.
csak néhány gyöngyszem, ami megmaradt:
az összes "hot" meleg és az összes "cool" hűvös v hideg :)
a cheerleader az a "vidám vezető"
a straight az a becsületes (itt igazából a szövegből derült ki, h mit is jelent, de hogy nem becsületest, azt tuti)
ami nálam a pálmát viszi:
" XY popped into my head" -> XY bebábozott a fejembe.

Vajon miért fordítanak azok, akik nem értik? Próbáltam viccesen felfogni, tényleg volt, ami nagyon fájt és nem bírtam tovább...
Ajánlom mkinek a filmet és a feliratot hozzá... :))
holnap (vagyis ma) megyek esküvőre, úgyhogy vasnapig nem láttok :) jók legyetek, sziasztok :P
 
Válasz | 2008-06-06 | 01:38
értem, köszi mindenkinek a választ. végülis párommal mi ezt megdumáltuk, hogy mit hogy mikor hol meg minden, csak kíváncsi voltam, hogy mindenki úgy áll-e a dolgokhoz, ahogy mi.
pl legjobb bnőm útszélén pettingelt először, ami nekem nem a legjobb-élmény kategória lett volna úgy, pedig annak jónak kellene lennie.
 
Válasz | 2008-06-06 | 01:34
"amúgy ettől a hónaptól a gumisok táborát fogom gyarapítani:))"

én is kérdezem: hogyhogy? ;)
Válasz | 2008-06-05 | 21:23
sehol...am a fiúk szerintem vagy most mentek el vagy nemsoká jönnek :)
én meg páromat várom...;)
Válasz | 2008-06-05 | 21:22
am szerintetek az gáz, hogy párom mellett is masztizok? mármint ő tud róla, nincs baja vele...de úgy elviekben.
pl volt már veletek olyan, h egy fergeteges délutáni/esti szex után nem aludtatok együtt v vmi és elalvás előtt visszagondoltál h milyen volt stb és hmh...kedvet kaptatok?

am azt olvastam, h az önértékelési (önbizalmi) problémákkal küzdő nőknek nagyon átlagban a libidójuk. szerintem vmi olyasmi az ok, hogy mivel nincs önbizalma (vagy kevés), azt akarja, h a pasija kívánja, kezdeményezzen, vezessen stb és így nőhet az önbizalma.
 
Válasz | 2008-06-05 | 21:14
hát igen. ha egy férj megcsalja a feleségét, az bocsánatos bűn merthogy az ösztön hajtja -> meg kell neki bocsátani...sőt továbbmegyek, a feleség hibája, h nem adta meg neki azt, amit kívánt.
de ha a feleség csal, az emberiségellenes, elhagyják és egyedül öregszik meg (megvetésben).
elég radikális, de sztem vmi ilyesmi a helyzet. patriarchális faxom...
Válasz | 2008-06-05 | 21:09
am nemtom hol kérdezzem.

szóval azt olvastam, hogy tévhit az, hogy a pasik unják, ha mindig az ágyban van a szex. (magyarul nem unják).
és az is tévhit, h unják, ha egy jól bevált póz mindig része a szexnek (magyarul nem zavarja őket, h előbb-utóbb a misszionáriuhoz kötünk ki)

máshol meg azt, hogy előbb-utóbb változtatni kell, mert besablonosodik. szerintetek? én kérdeztem páromat, nem zavarja, ami beválik az beválik és jó.

de mindenkinél? vélemény?
 
Válasz | 2008-06-05 | 01:40
sztem eleinte normális, de ha továbbra is ez lesz...hát nem is tudom.
nekünk eleinte 2-3 alkalomról volt szó, de csak az idegesség miatt, főleg. szerintem, ha megnyugtatnád, hogy ez téged nem zavar, akkor nem stresszelne annyit és javulhatna a dolog. mert tudod így tovább hergeli magát, h "legközelebb is tuti ez lesz" és így örök köforgás...
Válasz | 2008-06-01 | 00:48
azigen, én 17...és még megtalálható eme topicban az irományom is a témában ;))
amúgy 10-11 hónap. mi alig bírtuk az 1et kivárni (és mégse néz könnyűvérű ribinek:P)
Válasz | 2008-06-01 | 00:46
szia, köszi, hogy írtál :)
jó volt olvasni és tudni, hogy nem mindenki felelőtlen meg kíváncsi. ezek után tuti nem lesz olyan hsz-ed, hogy vmi bajod volt az első alkalommal, eléggé felkészültnek tűnsz nekem lelkileg ezek után :)
Válasz | 2008-06-01 | 00:38
jaja, engem is érdekelne hogy honnan okosodsz...jó lenne vmi újat is kipróbálni :)
Válasz | 2008-05-29 | 19:51
aztamindenit, h kitaláltad...gyúrunk, együttt...:) hmh
Válasz | 2008-05-29 | 19:50
jaja érdekes volt...
remélem védekezett (h témánál legyek:P)
Válasz | 2008-05-29 | 19:46
bocsi, de megyek is amúgy, párommal vok :)
csak felnéztem, h mivan a sterilizálós-csajjal.
jó legyél ;)
Válasz | 2008-05-29 | 19:43
nem gyúrok :)
Válasz | 2008-05-29 | 19:42
remélem jó kedve lett tőle...
korosztály :)
[ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23