szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Yoccee

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

Hozzászólások

Összesen 3 db hozzászólás

Válasz | 2006-09-21 | 18:50
Volt már benne részem...Imádom az illatát:) A probléma csak az, hogy nyelvvel nem tudom kielégíteni. Azt mondja, hogy erősebb ingerekre van szüksége, csak ujjal megy. Szerintetek én csinálok valamit rosszul, vagy ő ilyen, és kész?
 
Válasz | 2006-09-21 | 17:06
Naggyon szépen köszönöm a segítséget. A masculan télleg kisebb, igaz hogy csak 1 mm-rel, így már nem gyűrődik annyira. Talán jó lesz.
ÖÖÖö....Hülye kérdés, de a hüvlygyűrűt hogyan használjon egy szűz lány...?
Én azt mondom, hogy aki fél hogy kicsi, az mennyen be egy boltba, vegyen gumit, és húzza fel, ha szorít akkor jó a mérete...ilyen egyszerű.
Egyébként találtam a neten egy olyan helyet ahol rengetegféle méretben lehet rendelni elég fura, hogy még itt sincs olyan ami pont jó lenne, 15 cm-hez 3.5cm-re lehet rendelni...nekem ez egy kicsit fura. Hogy a csába lehetek ilyen vékony?
 
Válasz | 2006-09-19 | 19:03
Sziasztok!

Mindenhol azt olvasom, hogy nem lényeg...Sajnos egy bizonyos méret alatt nagyon is számít, főleg a fogamzásgátlás szempontjából.
Szerencsére sikerült túllépnem kis méreteimen, és összejöttem egy nagyon aranyos, kedves lánnyal, akit nem zavar a méretem. A gondok a védekezésnél kezdődtek.
Nem találok megfelelő méretű gumit, mindegyik szabványos 52mm-es, szélességű(kiterítve)(ami átmérőben kb. 3.3 cm) az én átmérőm is kb. ennyi, a gumi nem feszül egyáltalán. Hormonokkal nem szeretném tömni, de sajnos nem ismerek más megoldást. A neten olvastam, hogy létezik ázsiai szabványméret, ami egy kicsit keskenyebb, talán jó lenne. Már voltam sok helyen ezügyben, de eddig sehol se tudtak segíteni, (még ilyenről nem is hallottak). Kérem azt aki tud valamit, az írja meg. Nagyon szépen megköszönném!

Üdv! Yoccee
 
[ 1 ]