szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Bambikaa

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

válasz | 2012-10-01 | 22:23
Nem tudom miért írok ide, de…

Szóval nyár végén egész véletlenül megismerkedtem valakivel… edzőtáborban volt ott, ahol lakom. Egy csókkal indult az egész, én felfogtam egy jó estének és mentek tovább a napok. 2 hét telt el és közölte, hogy megint lesz edzőtábor és szeretne látni. Jól éreztük magunkat, buliztunk egyet, nevettünk. Vhogy szóba került, hogy 180 km van közöttünk, ő nem tud többet adni.. egyetértettem. Rám bízta a dolgokat.. addig megyünk el a hétvégén ameddig én akarom. Úgy voltam vele miért ne… esélytelen a dolog, de nagyon jól érzem magam. Lefeküdtem vele.. aztán elment.
Nagyon értékeltem, ahogy velem viselkedett ebben a két napban, úgy éreztem nehezen engedem el, aztán vhogy visszaküzdöttem magam a valóságba és nem foglalkoztam vele.
3 nappal később felhívott és nagyon érdeklődő volt. Többször is beszéltünk a héten..
Aztán vhogy szóba jött, hogy mennem kell oda, ahol ő lakik egyéb dolgaim miatt. Azt mondta, ő szeretné velem tölteni a hétvégét. Együtt töltöttük.
Megkérdezte mit szeretnék csinálni, én határozatlan voltam. Azt mondta akkor bízzam rá. Gyönyörűszép helyekre vitt a városban, kocsival egész városkörutat csináltunk. Elvitt vacsorázni. Azt mondta lesz munkaügyben dolga, majd elmegyünk ketten, de lemondta, mert szerinte este kell megnéznem a várost fentről, mert az az igazi! Este elmentünk szórakozni, bemutattot két barátjának is. Egész este velem foglalkozott, boldog voltam. Másnap ágyba hozta a reggelit és még délután szintén egy egész napos programot csinált meglepetésnek. Nem maradtunk semmiben, megköszöntem neki ezt a szép hétvégét. A hétvége folyamán szóbahoztam, hogy azt hittem már nem látom. Ő megkérdezte miből gondolom ezt. Mondtam, mert azt mondta h nem találkozunk már. Erre ő azt mondta, hogy nem azt mondta, hogy nem fogunk találkozni, hanem h ilyen távolságból ne várjak el tőle semmit, mert ekkora távolságból nem tud sokat adni.
úgy vettem le a szavaiból, h mindketten jól érezzük magunkat miért ne találkozhatnánk csak úgy. Megint azt hittem itt lesz a vége.. de a következő héten is felhívott. Megint nagyon érdeklődő volt és nagyon nagy örömmel mesélte, hogy képzeljem el milyen szimpatikus voltam a barátainak. 2 hét múlva megint mentem a dolgaim miatt. Megint akart látni. Egy napot töltöttünk együtt. Úgy vettem észre, egyre jobban érdeklődik a dolgaim iránt. Több olyan beszólása is volt, h úristen én mennyire aranyos vagyok és tisztel és becsül bizonyos dolgaim miatt.
Elmentünk a Duna partra és beszélgettünk egész nap. Komolyabb dolgok is szóba jöttek. Nem rólunk beszélt, de célzat jellegűnek éreztem, amikor azt mondta, hogy a 10 év korkülönbség az sok. Ő 32 éves én 22 vagyok, nem értelmi képességekre gondol, hanem az életviteli problémákra. Én tanulok, előttem a karrier és az én időszakom a tapasztalatszerzésről szól. Ő már a családalapításon gondolkozik, gyereket szeretne, egyelőre az anyagi körülményei nem teszik lehetővé. Azt mondta persze az a szép dolog, ha szeretsz és viszont szeretnek. De én sem tudhatom, ha együtt vagyok valakivel, mi lesz 4-5 év múlva…
Szóvolt az ex barátnőről is. Aki 23 volt amikor összejöttek. 2év után, azt mondta a lány, h úgy érzi D. mindig jobban szerette őt, mint fordítva… és elment. Ez 8 hónapja történt. Ahogy mesélt róla nekem, úgy éreztem nagy szerelem volt ez. D. azt mondta, tudta h elfog menni, régóta érezte h a lánynak nem ez való.. fiatal.. Ő pedig elengedte. Amikor rákérdeztem, hogy ha a lány nem megy el, akkor te már nem hagyod ott ugye? Teljesen egyszerű volt a válasz: nem. Állítása szerint már lecsengtek a dolgok. Nincsenek érzések és nem foglalkozik vele.
Az én fejemből viszont az pattant ki, hogy ha a lány visszajönne, akkor ő visszafogadná. Az indokom pedig az, hogy szerelmes volt, lehet még azt is csak titkolja, családot szeretne, gyereket. Ezt a lányt már ismeri.
Még azon a hétvégén megkérdezte, mit csinálok a következőn, mert eljönne oda ahol tanulok. El is jött. 200km. Együtt töltöttük a hétvégét. Megint rengeteg programmal és nagyon romantikusan.
Nem akarom direkt sugalmazni az én véleményem, de én úgy gondolom, hogy vminek kell legyen köztünk, ha ennyi mindent tesz értem. Ráadásul még 200km-t is utazik. Szóljatok, ha rosszul gondolom, de én úgy érzem, h nagyon is érdeklődik irántam. Már azt is szóbahozta h eljön oda ahol lakom és már azt is tudja hova szeretne menni velem. Viszont kavarognak a fejembe a gondolatok..
Szerintetek hova vezet mindez? Nekem egyre komolyabbak az érzéseim iránta. Szerintetek benne milyen érzések lehetnek? Táplálhat irántam( ha nem is most) idővel szerelmet? Még mindig próbálom nem belelovalni magam, de egyre nehezebb…
Tudja az én véleményemet is a dolgokról. Azt is, h én is társat keresek magamnak. Meséltem neki róla, hogy mire vágyom.