szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Gumblo

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

válasz | 2011-11-23 | 19:05
Tessék maszturbálni, minél többet, de ami a legfontosabb, minél több ideig! Ha eléred azt a szintet, amikor már majdnem elélvezel, pihenj fél percet, és folytasd. Így nagyon sokáig lehet bírni, és hozzászokik a tested ahhoz, hogy később mész el.

Szex közben is lehet pihenni, csak ki kell tölteni azt az időt valamivel.
válasz | 2011-11-18 | 23:19
Sziasztok!

Régi felhasználó vagyok, csak elfelejtettem mind a regisztrációs e-mail címemet, mind az ahhoz tartozó jelszót, szóval Gumblo lettem. :P

Szeretném kérni valamelyikőtök, vagy többötök segítségét nőügyben. Elég bonyolult a szituáció, dióhéjban annyi, hogy barátságból kovácsolok éppen szerelmet, ami az esetek többségében nem egy egyszerű móka. (nekem meg muszáj mindig a legnagyobb kihívást választom...) Nagyon sok a fatális hibalehetőség, és ezeket szeretném kiszűrni, mielőtt felhoznék bensőségesebb témákat a kiszemelt Hölgynél. Úgy-ahogy tudok női fejjel gondolkodni, meg nem vagyok egy elveszett ember párkapcsolatok szempontjából, de egy teljesen független női nézőpont most nagy segítség lenne.

Aki úgy érzi, rám tud szánni egy kis időt, írjon nekem személyes üzenetet. Nem szeretném fórumon kitaglalni a dolgot, hogy még véletlenül se bukkanjon rá saját magára.

Előre is köszi. :)