szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Kimi07

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

válasz | 2012-03-02 | 18:53
Korábban írtam a méretemmel kapcsolatos problémámról,sokáig én is ezen kattogtam,de rájöttem sok értelme nincs. Nagyobb nem lesz és vannak más dolgok is az életben. Eddigi tapasztalataimból kiindulva nem akkora mértékben számít a méret,mint ahogy Horsedick állítja. Nekem lett vége kapcsolatnak azért,mert nem akartam szexelni,hogy túl kicsi. Tényleg nem nagy (14-15 cm), de nem a csaj dobott, ő akarta a szexet. Eddig 2 nő ismerősömtől hallottam, hogy ők az igazán nagyot szeretik,ezért az egyiknél befejeztem a randizásnál. Egytől,hogy neki nem számít,mindegyiket élvezi,előző pasijának 22cm-es volt, a mostaninak 15 cm. Hirtelen ennyi nő jutott az eszembe,akivel ténylegesen a méretről,centikről beszéltem. Nem tudom,hogy Horsedick hol lakik,ha nála mindennapos téma. Nekem a legtöbb ismerősöm(nőket,férfiakat) beleértve az átlagos méretre esküszik, a 16 cm körülire, +/- 2 cm belefér mindkét nemnek.
 
válasz | 2011-11-20 | 13:59
Hazánk pornósának Choky Ice-nak mekkora pénisze lehet?
Nem tűnik olyan nagynak, pedig igen sikeres a szakmában..
 
válasz | 2011-10-27 | 18:08
14/5 cm mennyire kicsi? Több kapcsolatomnak is azért lett vége, mert nem mertem/akartam szexelni, féltem, hogy kevés lesz. Hiába mondják, hogy bőven elég,azzal már kilehet elégíteni 1 nőt,mert a hüvely ekkora-akkora stb. Nem tudnak meggyőzni. Sőt már nagyon kapcsolatba se merek kezdeni, pedig jelenleg van egy kialakulóban, de már előre félek, hogy mi törtnénik, ha szexre kerül a sor.
Nem tudom hogyan álljak ehhez a témához, mert mindenhol ez folyik, hogy 18-20 cm alatt nincs élet.
Ha valakinek van ötlete/tanácsa, hogy ezen a kis pénisz komplexuson (mert szerintem az), hogyan lehet túl jutni, azoknak várom a véleményét. Köszönöm