szexualitas.hu logo

Regisztráció | Belépés

főoldal cikkek fórum szavazó kereső

Barackvirág

Adatlap

Képek

Hozzászólások

Kommentek

válasz | 2012-03-03 | 06:12
Kedves Napsugár!
Nem akarok sarkosítani, de szerintem a kérdésedben ott a válasz. Ha lazán vette, hogy elhagyod, akkor ....?
Bár előfordulhat, hogy rossz időszaka van. Próbáld Vele megbeszélni. Ha így sem megy, akkor szerintem szállj ki ebből. Szereted, ez oké. De minden Nő megérdemli, hogy egy olyan férfivel éljen együtt, aki megbecsüli, szereti.
Tapasztalatból tudom, milyen szenvedés, ha a Nő szeret, de a párja elhanyagolja. Jön jobb! Igaz, addig kínlódik az ember lánya, de megéri.
Hidd el, az élet pontosan tudja, mire van szükséged, és olyan Férfit fog eléd sodorni. Megint csak tapasztalat!!
Szép napot!
válasz | 2012-03-02 | 19:50
Kedves SiHing Hou!
Valójában azt tapasztaltam, hogy Neki nem lesz igazán merev a "jogara", illetve csak nem sokkal a magömlés előtt. Van úgy, hogy még a behatolás is nehézkes, pedig laza vagyok. Pedig sokszor pusztán egy érintésemtől, egy csóktól merevedése lesz.
Viszont amikor csak Magamat kényeztetem, akkor is elég erős szorítást éreztem az ujjamon.
Nagyon köszönöm a választ. Amint lesz rá lehetőségem, privátban is jelentkezem!
Neked is szép napot!
válasz | 2012-03-02 | 06:13
Sziasztok!
Van egy problémám, amire szeretnék megoldást találni.
Aktus közben, amikor közel járok az orgazmushoz, a hüvelyizmaim egyre jobban szorítani kezdik a páromat, és szinte kipréselik Őt belőlem. Ilyet még nem tapasztaltam. Még senkit nem "toltam" ki Magamból. Ő minden egyes alkalommal nagyon igyekszik bent maradni, de nem nagyon sikerül.
Lehet, hogy nem elég merev ilyenkor a pénisze? Vagy rosszul működnek az izmaim?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Köszönöm, és szép napot Nektek!
 
válasz | 2011-07-29 | 14:27
Már nem is tudom, néha mit gondol Rólam... Mit vár el, mit nem. Most ott tartok, hogy miután az önbizalmam a béka popója alatt van, így elutazom pár napra, és megpróbálok nem gondolni semmire! Ami biztos nem fog menni, de legalább próba kemence! Aztán ha újra építettem Magam, akkor jöhet Ő. Lehet, hogy ez önzőség, de mit szeressen bennem, mit tiszteljen, ha azt látja, hogy a legapróbb dologra is rágörcsölök? Már képtelen vagyok lazán szemlélni a dolgot. Egy agymosás nem ártana!! Saját Nőieségemmel kéne tisztába jönni, aztán jöhet minden más. Már kerestem kimondottan női jógát, azt hiszem, a jövő héten beiratkozom!
válasz | 2011-07-27 | 17:59
Nem sietettem! A kétségeimet pedig megtartom magamnak! És mindig is szeretni fogom! Az pedig, hogy hű vagyok hozzá, nem kétséges! Soha nem volt kenyerem a kétszínűség, az áltatás. Soha nem hazudok. Legalább is annak nem, akit szeretek.
válasz | 2011-07-27 | 15:45
Az lesz! Ideje, hogy újra egy kicsit lelazuljak! Mert így megbolondulok!
Ami azt illeti, Én próbálom bebizonyítani Neki, hogy Én más vagyok. És szerintem ezt Ő is érzi. Csak olyan érzésem van, hogy erre nem kíváncsi.
Na, mindegy, nem is szaporítom tovább ilyenekkel az oldalt, biztos van, akinek fontosabb problémája is van! Végül is, nem is ehhez a topichoz tartozik.
Köszönöm!
válasz | 2011-07-27 | 13:26
Nem! Játszani nem akarok! De azt hiszem, kicsit takarékra kell magam állítani, mert túl sokat képzeltem bele ebbe a dologba. És túl sokat is rágódom rajta! Iszonyatosan belefáradtam. Szabadságon vagyok 1 hónapja, de fáradtabbnak érzem Magam, mint ha dolgoznék!
És soha nem tudnék fájdalmat okozni Neki, mert szeretem!
Mindegy! Majd lesz valahogy! Nem akarok már senkit traktálni a hülyeségeimmel! Köszi mindent!
válasz | 2011-07-27 | 12:23
Már megkérdeztem! Igen, attól fél, hogy ha újra szerelmes lesz, akkor fájdalmat okoznak neki. Két olyan kapcsolata volt, (amiről tudok) ahol nagyon szerelmes volt, mindent megadott, hűséges volt, kihasználták. Már nagyon szeretne családot, gyereket. Mind a két nő megcsalta, és gyereket szültek, csak nem tőle. Az első a felesége volt (11 év), a másik az előző kapcsolata (6 év), ennek 8 hónapja vége. Jókor jöttem, mi?
Elmentem egy asztrológushoz (akihez évek óta járok, és nagyon jó!!!), aki felhívta a figyelmemet, hogy a "párom" akaratlanul is olyan nőkbe szeret bele, akik megcsalják! Mert ha túl szépen alakul valami, attól megijed. Most játszam el, hogy kihasználom, hogy aztán belém szeressen? Fincsi!!! :(
válasz | 2011-07-27 | 08:29
Hát igen!! De nagyon sokat gondolkodtam a napokban arról is, hogy kapcsolat-e a miénk? 2 hónapja még hetekig könyörgött, hogy találkozzunk, ami összejött, és fantasztikus volt. Most meg az az érzésem, hogy fél. Fél, hogy mi lesz, ha belém szeret??? Marhaság! Olyan összhang alakult ki közöttünk, ami ritka. És ezt Ő is érezte, mert mondta is! Mindent meg tudunk beszélni. Most meg retteg! Ja, ez nem is ide tartozik! Bocsi!
válasz | 2011-07-26 | 18:58
Köszönöm! Tényleg nagyon tanulságos volt! Közben kerestem egy oldalt, ami a gésagolyókról illetve használatáról szól. Belelkesültem!
válasz | 2011-07-26 | 17:43
Nem tűztem ki célállomásokat, csak örülök, hogy idáig is eljutottam! Bár, ha többet foglalkoztam volna régen magammal (mind lelkileg, mind testileg), akkor most nem lenne ez a problémám. De hülye voltam, és azt hittem, hogy majd megoldódik minden magától.
Az már nekem is megfordult a fejemben, hogy az exe játszotta meg, vagy rá, hogy a lelkivilágát kicsit simogassa...? Mi lesz a következő? 10 orgazmus/óra? Vicc!
válasz | 2011-07-26 | 15:36
Tudom, hogy hülye vagyok, hogy ilyeneket veszek alapul!! Nekem bőven elég a két orgazmus!!
És nagyon nedvesedek, de ténylegesen "magömlésem" van. Érzem. Ez tök jó! Szóval ez feltételezi a G-pontot? Hurrá! Kipipálva!
válasz | 2011-07-26 | 15:13
Köszönöm! Megnézem!
válasz | 2011-07-26 | 08:16
Na most meg itt vagyok! Az utóbbi időben állatira keresem azt a nyomoronc G-pontot!!! Meg kell, hogy legyen! Fél órás Kegel torna után nekiálltam, és megdöbbenésemre többet éreztem a hüvelyben, mint eddig. Sőt! De egy picit csak rá kellett segíteni a csiklónál, és amit akkor éreztem..!!!! Hú! Ilyet még soha!!! Azt hiszem, megtaláltam!!! Na, ennyit erről.
Kicsit megijedtem, amikor a párom azt mesélte, hogy volt olyan barátnője, aki 4-5x is elment egy alkalommal! Azért ettől egy kicsit beparáztam! Én már a 2. után is olyan érzékennyé válok, hogy nem lehet hozzám nyúlni! Főleg, hogy ha az első akkora, hogy "magömlésem" is van!
Azzal persze nem sok mindent lehet kezdeni, hogy túl síkossá válok??? Borzalmasan be tudok nedvesedni. Oké, megtörülközöm! De azért ez is nagyon zavaró!
válasz | 2011-07-26 | 08:02
Tegnap esti beszélgetésünk alatt rájöttem, hogy több probléma van az önbizalmával, mint ahogy azt gondoltam. Tényleg azon rágódik, hogy mi lesz, ha Én is megcsalom, elhagyom! Úgyhogy bármennyire is luxus ilyenre gondolni, benne van a pakliban! És mint írtam, Én nagyon sokáig egyedül voltam. Nem mintha nem lett volna jelentkező, de egyikkel sem éreztem azt, hogy húúú ez most valami csodás..! Az motoszkál benne, hogy majd ezek után akarok "Élni".
Azért a saját önbizalmamat is erősítgetem. 5 kg plusz még nem a világ, majd az is lemegy! Főleg, ha ilyen idegállapotban maradok! :))
válasz | 2011-07-26 | 07:51
Köszönöm az esti tanácsokat is! Beszéltem Vele este. Igen, azért Ő kicsit érzékenyebb a szokásosnál. Persze nem azt mondta, hogy minden az Én hibám, szerinte Vele is van gond. Ami a gyakori önkielégítést illeti, szerintem is ez lehet az egyik probléma, és Ő szerinte is. Meg hát hozzászokott ahhoz a fajta nyomáshoz, amit ilyenkor kifejt magára. Én már mondtam, hogy a hüvelyem soha nem lesz olyan erős, mint a keze, ha 1000 évig tornáztatom, akkor sem.
Még azért elég friss ez a kapcsolat, így akaratlanul felmerült bennem, hogy esetleg abba akarja hagyni. És bár szeret, de még nem szerelmes. De ezt már elmondta a legelején, hogy ehhez neki sok idő kell. Mert annyiszor átvágták már a palánkon! És azt is tudom, hogy bármilyen furcsa, de sok férfinek kell a mély érzelmi kötődés a szexhez. Úgy néz ki, nem akar szakítani!!!!!
Biztos az is probléma volt, hogy elmondtam Neki, nekem még hüvelyi orgazmusom nem volt, csak klitorális. Bizonyítani akart. De mondtam, ez nem akkora tragédia, mert a hüvelyi érzékenységet lehet fokozni, és már érzek is, csak ez még nem Az.( Igaz, ha a kettőt egyszerre ingereljük, akkor, hihetetlen orgazmusom van...de ez már más téma!)
Köszönök mindent! Ha valakinek van még ötlete, azt is megköszönöm!
válasz | 2011-07-25 | 20:04
Bocsánat, hogy csak úgy leléptem, de kicsit ki kellett tisztítani a fejem! Igen, a masszázs nagyon jó, tudom, hogy élvezi! Ami az egymás mellett való fekvést...stb illeti, hát Én egy akkora barom vagyok!!!! Mindig is arra vágytam, hogy ezt éljem meg, és valahol tudtam Én, hogy ezt szeretné Ő is, csak mégis teljesen ráállítottam magam a szexre!! Miért???? Én nagyon sokáig egyedül voltam, és egyszer azt kérdezte burkoltan, hogy tán nem vagyok- e frigid?? Valószínűleg azt akartam bebizonyítani, hogy nem!!! De így meg teljesen elcsesztem!!! Túl korán akartam mindent! Hát ezért kellett kiszellőztetnem a fejem! Már rájöttem, hogy ezt Én váltottam ki, belőle akaratlanul!!! Én helyeztem Rá ekkora nyomást!!!! Remélem este mindent el tudok Neki mondani, bevallani, bocsánatot kérni!! És remélem megbocsájt Nekem!! Tudom, hogy nagy hülyeséget követtem el, igaz, Ő is mondhatott volna nemet!! Miért voltam ekkora hülye!!! Egész életemben egy ilyen férfira vágytam, és akkor ....! Na, mindegy! Pár óra, és kiderül!!! Köszönöm az összes hozzászólást!!! Köszönöm az összes segítséget!!! Sziasztok!!
válasz | 2011-07-25 | 17:07
Ja, és még annyit, hogy bár van rajtam egy kis husi, (nem sok), szerintem nagyon is szexi vagyok. Látom, amikor rám néz! Úgy hogy ezzel nem lehet baj!
 
válasz | 2011-07-25 | 17:02
Sokat beszélgettünk már erről. Igen, próbáltam megnyugtatni, hogy nem kell mindenben tökéletesnek lennie! Szeretgetem, simogatom... Nagyon jól maszírozok, már ezt is bevetettem. Vettem egy Erotikus masszás könyvet is, azt tanulmányozom!
De a fiatalabbért való elhagyást nem is említettem Neki, csak bennem motoszkál! Mert Én 11 évvel vagyok Nála fiatalabb, de az előző barátnője, aki megcsalta, 20(!) évvel volt!!
válasz | 2011-07-25 | 16:55
Igen, szerettem!!!! De annak is van egy határa! Mert egy kapcsolat két egyenlő félből áll! Ha csak Te teszel meg érte mindent, akkor felborul az egyensúly! De ne csak Őt szeresd, hanem MAGADAT is! És itt van a lényeg! Ha szereted önmagad, hogy tudod megengedni, hogy ezt tedd magaddal?? Pár év múlva úgy is rájössz erre!! Azért mondom ezt, mert Én rájöttem már régen, de későn!!!
válasz | 2011-07-25 | 16:42
Kedves Manóka!
Még új vagyok itt, de elolvastam a leveleidet.
Miért vagy Vele???? Ha beletiport a lelkedbe?? Olyan fiatal vagy, nem kéne ilyen pasikkal lenni!! Van elég férfi a világon! Megérdemelsz egy olyat, aki szeret, lesi minden kívánságodat... Hasonló cipőben voltam Én is, bár Én 22 éves voltam! Dobtam! Életem legjobb húzása volt! Egy sárba tiport női önbizalom nem ér meg ennyit!!
válasz | 2011-07-25 | 16:35
Igen, Én is így gondolom! Régebben sportolt! Ráadásul akkor az önbizalma is a helyére kerülne, mert hiába titkolja, érzem! De a legjobban attól szenvedek, hogy lecserél másra, mondjuk egy fiatalabbra, mert azt hiszi, ott majd sikerül. Hogyan tereljem el a figyelmét a figyelmét, hogy NE a bizonyítási kényszer hajtsa?
válasz | 2011-07-25 | 16:29
Létezik, hogy egy férfi egyszerűen csak feszültség levezetésből maszturbálnak? Hogy vegyem rá, hogy abbahagyja? Hogy "nekem is maradjon valami"? Mondjuk, a múltkor felvetette, hogy kevesebbet kellene csinálnia, és lehet, hogy újra sportolnia kellene. Én ezt jó ötletnek tartom. Bár nagyon jó kondiban van, de sok benne a feszültség!
válasz | 2011-07-25 | 15:54
Kedves Tamás! Már beszélgettünk róla, hogy mit érez, mi lehet az oka? Nem akarok teljesítménykényszert kiváltani belőle!! Szerintem közrejátszhat, hogy fáradt, mert volt olyan alkalom, hogy fel sem állt Neki. De hajnalban minden rendben volt, ebből gondolom, hogy szervi okai nincsennek. Viszont azt elmondta Nekem, hogy minden nap maszturbál, hétvégenként többször is! Hetente 1-2x találkozunk, de sajnos csak hétköznap. Már próbálkoztam azzal is, hogy eltereljem a figyelmét, és Ne arra gondoljon, hogy Most aztán produkálnia kell! Közös fürdőt vettünk, megmasszíroztam tetőtől-talpig..stb. Azt viszont tudom róla, hogy az élet más területein állandóan bizonyítani akar! Próbáltam azt is megmagyarázni Neki, hogy Nekem nem kell bizonyítania. Talán lelki eredetű probléma lehet, mert az előző kapcsolatában megcsalták többször is.
Én semmit nem akarok kierőszakolni belőle, azt szeretném, ha visszaállna a lelki és fizikai egyensúlya, mert Nagyon Szeretem!!
Köszönöm a segítséget!
válasz | 2011-07-25 | 15:21
Segítséget szeretnék kérni! Tudom, hogy a nők nagy százalékának nincsen hüvelyi orgazmusa, és a legtöbbjüket ez nem is zavarja! De engem igen! Kegel-gyakorlatokat is végzek, bár nem vagyok tág, és eltökélten keresem a G-pontomat, és azt hiszem, meg is találtam, bár csak ennek ingerlésével még nem jutottam el az orgazmusig. Mi a legjobb módszer, hogy a hüvelyi érzékenységet növelni lehessen? Nem olyan régen összejöttem egy férfival, aki tapasztaltabb nálam, és állítólag eddig egy barátnőjével sem volt ilyen probléma. Sőt! Na, ettől beparáztam! Félek, hogy ha jobban rágörcsölök, még ennyire sem fog menni! Egyébként türelmes, és odaadó, de félek, hogy nagyon hamar megunja, és odébbáll. Egyébként ismerem a testem, tudom, hol érzékeny...stb.
 
válasz | 2011-07-25 | 14:46
Segítsetek! Nem olyan régen megismerkedtem egy férfival. A lelki kapcsolat nagyon jól működik...de a szexuális nem! Az előjátékkal minden rendben, de a behatolás után pár perccel lelankad. Akkor kezdjük elölről az egészet. És ez így megy tovább...Általában orálisan minden jól megy, de akkor is Neki rásegíteni, pedig nem vagyok béna!! Már mindent kipróbáltam! A hüvelyem sem tág! Kegel-tornázom azért, bizit, ami bizti! Férfiak segítsetek!!!! Vagy valaki!!!!! Mindent megtennék, hogy jó legyen Neki! Na és persze Magamnak!
Barackvirág