A nők "magömléses" orgazmusa

2002-09-08 | Bede Zsuzsanna | szexhelp.hu www.szexhelp.hu


A G-pont (G-folt) izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

Első hallásra kissé meredeknek tűnik az előbbi cím, hisz eddig magömlésről csak férfiak kapcsán lehetett olvasni, hallani. A női orgazmusról pedig a tudásunk a következő volt röviden:

Két típusú orgazmus létezik, a csiklói (klitorális) és a hüvelyi (vaginális). De, nemcsak az izgatás helye különböző, hanem az átélt élmény is, általában az utóbbi ad az egész testre ható érzést. Ugyanakkor egy amerikai tudós pár műszeres vizsgálatokkal kimutatta, hogy akár csiklón keresztül, akár a hüvelyben jut el a nő az orgazmusig, fiziológiailag a kettő ugyanaz. Fiúk, lányok, orgazmusból egyfajta létezik, tehát, vagy van, vagy nincs!

Ezek a dolgok többé-kevésbé már ismertek minden ember számára. Alig lehet hallani viszont a „magömléses orgazmusról”, ami az un. G-folttal kapcsolatos.

Mi is az a G-pont?

nők magömléses orgazmusa g-pontEgy német származású nőgyógyász állapította meg, hogy a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a „folt” elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

A G-folt és a „női magömlés” tényét ma már nem vitatják, de azt még nem tudni bizonyosan, hogy minden nőnél előfordul-e. Úgy tűnik, hogy a nőknek csak töredéke tud beszámolni ilyen élményről, bár elvileg minden nőnél megtalálható ez a mirigy.

Mi lehet ennek az oka? A hagyományos szeretkezés, ahol a férfi van felül, a gyors aktusok nem adnak elég ingerlést. Vannak olyan nők, akik, bár átélnek magömléses orgazmust, erről nem tudnak, mivel a váladék kis mennyisége miatt észre sem veszik azt, illetve összekeverik a hüvelyváladékkal, vagy esetleg azt hiszik, egy kicsit „becsurgott”.

A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Ezek után sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehetne ezt átélni. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Mielőtt hozzákezdene a „magömléses” orgazmus kipróbálásához, tegyen egy kis önvizsgálatot, és válaszoljon ezekre a kérdésekre:

Hogyan jut el általában az orgazmusig, melyik módon a könnyebb, és melyik ad igazi gyönyört?
Ha klitorálisan és vaginálisan is, az a legszerencsésebb, hisz a szexualitásban is előny a változatosság. Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!

Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet. Mint ahogy már mondtam, az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült!

Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat.

A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.

Végül fontos a következőket megszívlelni:

  1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
  2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.


Kommentek

Barna007 [FF] (31)2014-10-10 - 15:37

Akár orgazmushoz kötött képesség, akár nem... Mindannyian bevallhatjuk, hogy a szex magában nem ad semmit, a kielégülésnél. Az, hogy a partnerünk felé mennyi szeretettel, vonzalommal fordulunk, az, ahogy ő ugyan így tesz felénk, az már ad hozzá valamit, ettől lesz egyedibb két ember közt. A női orgazmus, mint olyan... akárhogy is, egy liter testnedvvel vagy anélkül is értékesebbé teszi... De! És ez szubjektív vélemény... bár hiszem, hogy normál esetben mindenkire igaz... Nagyon izgató, és imponáló egy ejakuláló. Aki nem ezen a véleményen van, az frigid, finnyás vagy sajnos nem találtam erre f betűvel kezdődő szót, homokos. :D
Ez csak egy igazán helyes budapesti, 20-as éveiben járó sportos srác véleménye... Nem kell elárasztani az ilyen képességű nőknek a leveleivel... :D :P

#8394 |

Dodo2014-03-12 - 16:50

Tenleg nincs ilyen...en eloszor azt hittem vizelet, de valami ahoz hasonlo

#8388 |

ABIVIVI [NŐ] (46)2014-01-01 - 10:25

Sziasztok!
Természetesen kamu a női magömlés valójában csak egyfajta szintelen, sós izű folyadék, méhszáj hasfali oldalánál ingerelve, amolyan vizelési ingert követően.
Hogy némely nők mit össze nem hazudoznak, hogy nőnek nézzék őket és különlegesek legyenek?
Siralmas!

#8370 |

móni1111 [NŐ] (42)2013-12-30 - 18:40

Sziasztok!Nem létezik magömléses orgazmus ez csak egy hisztéria.Én körülbelül egy éve tapasztaltam magamon, amikor próbáltam keresgélni a G pontot, majd körülbelül pár perc elteltével minden jel és kielégülés nélkül kifolyt az a bizonyos folyadék, ami kb 2dl lehetett.Enyhén sós ízű vízszerű és nem hagy foltot.De a lényeg semmi orgazmus nem kísérte, tehát nincs köze hozzá!Azóta, amikor éppen van kedvem hozzá "játszadozom"egy kicsit annyi különbséggel, hogy az idő fél percre redukálódott.Azok a nők, akik állítják ezt lódítanak csak nem tudom miért jó ez!
Üdv:mónika

#8369 |

Éjfélután [NŐ] (24)2013-09-30 - 11:34

20 voltam mikor először megtörtént velem. De ittas állapotban voltam, így annak tudtam csak be, hogy nagyon nedves vagyok. Aztán később kiderült, hogy nem így történt. Azóta többször előfordult már velem, néha visszatartom, mikor érzem a "pisilési ingert" - akkor gondolom az alkohol hatására "engedtem el magam" . Hüvelyi orgazmusom nekem sem igazán volt, de remélem egyszer összejön már. Egyszer- kétszer előfordult, de akkor is olyan volt utána, mintha ki sem elégültem volna.. Nem vagyok fehérmájú. :D

#8349 |


Név:
Hozzászólás:
Biztonsági kód:
CAPTCHA Image
[ Új képet kérek! ]


Info: Nem regisztrált felhasználók hozzászólásai moderálás után kerülnek ki az oldalra.


Kapcsolódó cikkek

TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
SZAVAZÓ
Előfordult már olyan időszak az életedben, amikor több partnerrel tartottál fenn egyidejűleg szexuális viszonyt?
Nemed:
Igen
Nem
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Hűtlenség, megcsalás
» Anális szex
» Beszélgetünk
» Korai magömlés
» Női orgazmus
» Orális szex
» Nők szexuális problémái
» Biszexualitás
» A méret a lényeg?
» Könyv, zene, film, TV
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Merevedési zavarok
» Idézetek
» A terhesség első jelei
» Szex a terhesség alatt és után
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Láb, harisnya és tűsarok
» Pornográfia
» Nemi betegségek
» Segédeszközök
» Szüzesség elvesztése
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Barátság extrákkal
» Erotikus játékok
» Fogamzásgátlás
» Maszturbálás
» Menstruáció
» Intimtorna
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
Like?
TÁMOGATÓNK
Az oldal Molnár Tamás szexuálpszichológus szakmai és anyagi támogatásával készül!
www.szexa.hu
 


RSS cikkek