Korai magömlés


Új hozzászólás Linkek (14) Fórum témák Regisztráció

Keresés ebben a témában

sway [FF] (104) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-14 | 20:34:17
Hahahahah!!!! folyik a könnyem!!

Na de figyi! Idézet a Párkapcsolatok iskolája könyvbõl: Lux Elvira néni írja következõt:

"-Mondja uram, mit gondol, miért nem tudja fegyelmezni magát a korai magömlés ügyében? -szoktam kérdezni a pácienseimet.
-Hát én elõtte mindig arra gondolok, hogy legyen jó a partneremnek, aztán egyszer csak olyan nagy a feszültség, hogy fölrobban a bomba! utána meg rettentõen sajnálom, hogy a partneremnek mégsem jött össze a történet. - hangzik a tipikus válasz.
-Pont akkor nem képes, amikor kéne?
-Pont akkor nem, mert akkor erõsebb a késztetés.
-Uram, szokott maga a metrón bepisilni?
-Dehogy szoktam! Miért kérdi?
- Mert MAJDNEM ugyanazok a szfinkterek, azaz záróizmok szabályozzák a vizelet kiengedését vagy visszatartását, mint a magömlést!"

Tehát tévedtem, csak MAJDNEM ugyanazok az izmok szabályozzák, és hidd el, hogy megtanulható, ha annyi pasinak sikerül!! Higgy magadban! és tessék venni valami könyvet, vagy utánanézni a neten. Nem szégyen az!
[115817] +kedvencekhez előzmény: [115804]selejtes srác

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-14 | 17:11:22
sztem is az ilyen esetek döntõ része agyi probléma..
szoval nyugodnod és relaxálnod kéne..
légzésre odafigyelni mint mások írták már..stb..
esetleg nyugató teák hogy még jobban relaxáljál..stb..
[115805] +kedvencekhez előzmény: [115787]selejtes srác

selejtes srác [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-14 | 17:10:56
Sway!

Én nem hallottam azt sehol, hogy a magömlést azzal az intim izommal csak úgy egy férfi simán vissza tudja tartani! Ez nem vizelet hanem magömlés, amit ráadásul a prosztata kilõ. A vizeletet nem lõjük ki, hanem csak kiengedjük. Nemtudom, nekem akkor lehet nincs is ilyen izmom, mert én nem tudom ezzel azt csak úgy megfogni...
Az viszont, ha mégis minden férmi csak úgy simán, annyira könnyedeén visszatudja tartani a magömlését mintha csak vizelet volna, akkor a legmélyebb értelemben illik magamra a selejtes srác jelzõ...
Intim tornával foglalkozok sokat, de az a baj, hogy nem tudom mi lesz a végeredménye? Mert abban, hogy csak úgy visszatartom simán a magömlésemet mint egy vizeletet abban nem hiszek. Lehet ez a baj? Nem tom...
[115804] +kedvencekhez

sway [FF] (104) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-14 | 15:32:04
Hhahahah nagggyon jó a stílusod!!!

Sztem érdemes lenne próbálkozni mégis azzal az intimtornával, mert mégiscsak más lenne NEKED ha szeretkezés közben nem valami agyrémre kellene gondolnod... hanem csak összehúzod azt a bizonyos izmot. Ha a pisilést vissza tudod tartani vele, akkor kell, hogy menjen a "muníció" visszatartása is (ne haragudj, nagyon kell röhögnöm :DDDDD
Bár én nõ vagyok,nem értek hozzá, és semmiképpen sem azt akartam mondani, hogy azt az izmot pikk pakk össze lehet húzni aggyal. Nem tudom, hogy hogyan megy ez nálatok.
[115788] +kedvencekhez előzmény: [115787]selejtes srác

selejtes srác [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-14 | 15:08:09
sziasztok

Nekem mostanában az megy, hogy önkielégítés során, amikor úgyérzem közeledik, akkor gyorsan nagyon erõsen valami rosszra gondolok. De tényleg!
pl: levágják a brémet baltával, és ott fröcsög a vér meg fáj meg minden... vagy a fogorvosom injekciójára amit éppen a brémbe döf, meg ilyesmi.... Nagyon nehéz, de nekem ha sikerül 1 másodpercre is belegondolnom ebbe miközben tutjgatom a dákómat, akkor megszerényedik szegényke és újból lehet tutujgatni.
Nagyon sokszor ilyenre gondolni még nem megy ezért egy kis idõ múlva már gondolhatok akármire nem lehet kordában tartani....csakha hozzá sem érek.. de mindenképpen tovább bírom mintha csak úgy sortûz és kész
Nekem ez az agytorna lesz a nyerõ, az intim torna szerintem nem célravezetõ, mert nem ott van a hiba, hanem a péniszünk és az agyunk között...!!! Én sokáig próbáltam az intim tornát, de semmi változást nem vettem észre, pedig szerintem még jól is csináltam...

Nos ha valaki megpróbálkozik ilyesmivel (agyi visual torna) akkor írjatok légyszi kinek milyen eredmény...
[115787] +kedvencekhez

dolby_kapitany [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-10 | 01:17:02
Andras!
Koszonom szepen! :) Gyakorolni fogom. Nem tunik bonyolultnak, csak kitartas kell hozza. Illetve talan a penisz es a far resz izomzatanak szetvalasztasa, de remelem idovel ez is menni fog.
Megegyszer koszonom! :)
[115504] +kedvencekhez előzmény: [115483]Andr?

András [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-09 | 14:43:19
Igen valóban akkor hatásos a dolog ha a pénisz felöli oldal mozog, de szerintem kell egy kis idõ amig megerõsödik annyira ez az izomcsoport, hogy el tudd választani a végbél körüli részeket az elsõ részektõl és külön tudd mozgatni õket.
[115483] +kedvencekhez előzmény: [115460]dolby_kapitany

András [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-09 | 14:40:47
A "multiorgazmusos" könyvekben sajnos nemigazán vannak jól leirva a PC izom fejlesztésére alkalmas gyakorlatok.
Remélem ez az "edzésterv" segit.
Jó gyakorlást!
[115482] +kedvencekhez

András [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-09 | 14:36:49
Bemásolom nektek azt a PC tornás cikket, amit a neten találtam. Én ez alapján edzem a PC izmokat. Egész pontosan a négy gyakorlatsor közül nekem a második volt a legszimpibb, de szerintem mindegy melyiket csinálod, csak legyél türelmes és kitartó.

Tehát a cikk:

Egyre több férfi vállalja, hogy megtanulja a férfi intimtorna rejtelmeit, és ennek segítségével vesz búcsút a kényes problémától, a korai magömléstõl. A férfiasság megõrzése, tökéletes mûködése érdekében rendszeresítsd életében az intimtornát!
Nõk és férfiak egyaránt rendelkeznek olyan izomcsoportokkal, amik a medence, és az ott található szervek - például a hólyag vizeletmegtartásának vagy a belek mozgásának - egészséges mûködését biztosítják, nem beszélve a szexben betöltött szereprõl. A rendszeres intimtorna meghosszabbítja a szexuális együttléteket, és hatványozza az orgazmus intenzitását. Azok a férfiak, akik edzésben tartják legbecsesebb tagjukat, még egy törülközõt vagy egy ruhadarabot is képesek megtartani, és fel-le mozgatni péniszükkel.

Ahhoz, hogy pontosan kitapasztaljuk, hol helyezkednek el az intim izmocskák, a legközelebbi viezeletürítés során próbáljuk meg rövid idõközönként párszor visszatartani az áramlást. Ha ez a mûvelet valakinek nem megy, akkor épp itt az ideje, hogy a boxer alatt is beinduljon a gyúrás. Az initm izmok nem csak a pénisz környékén, de a végbél körül is megtalálhatók, és akkor érezzük õket igazán, amikor hasmenés vagy szellentés esetén igyekszünk visszatartani a székletürítést, illetve a kellemetlen gázokat.
Az intim izmok satnyulását elõidézheti a túlsúlyosság, illetve az olyan mozdulatok, amik a hólyag terhelésével járnak (erõs köhögés, tüsszentés vagy a súlyemelés), de a mûtéti bevatkozás (prosztatamûtét) szintén gyengíthetik az izmokat.

Edzésterv

Az alábbiakban négy edzéstervbõl választhat az, aki elszánta magát az intim edzésre. A feladatokat mindegy, hogy állva, fekve, ülve vagy a fürdõkádban végezzük, a lényeg, hogy a hólyag legyen üres (vagyis pisiljünk elõtte), minden más izmunk legyen laza, és nagy odafigyeléssel és koncentrációval végezzük õket. Íme a gyakorlatok:

A tornát kezdjük úgy, hogy felváltva húzzuk össze, majd engedjük el az izmokat (vagyis mintha visszatartanánk a vizeletet, és a pukizást, és újra elengednénk), mindezt tíz másodpercen keresztül. Ezután pihenjünk egy keveset majd folytassuk a tornát, és ismételjük meg a technikát háromszor. Majd ismét pihenjünk, és végezzük el ugyanezeket a lépéseket öt másodpercen keresztül, vagyis feszítsünk, lazítsunk, majd pihenjünk. Mindezt ismételjük meg tízszer egymás után. Az ötös adag után próbálkozzunk azzal, hogy fél percig megfeszítjük, és fél perc erejéig elernyesztjük az izmokat. Ezt ismételjük meg háromszor. Az egész gyakorlatot ismételjük meg még egyszer.

Az edzésterv másik technikája, hogy öt másodpercig megfeszítjük (vagyis visszatartjuk a vizeletet), majd elengedjük. Ezt ismételjük meg tízszer egymás után. Ezt követõen préseljük össze, és lazítsuk el az izmokat tízszer egymás után nagyon gyors tempóban. Ezt megint ismételjük meg háromszor. A gyakorlatot folytassuk úgy, hogy tíz számolás erejéig összeszorítva tartjuk, majd ismét csak tíz számolás erejéig a gyors összeprésel-elenged gyakorlatot végezzük. Mindezt végezzük el háromszor. Az izmok összeszorításával addig gyakorlatozzunk, míg megfeszített állapotban el nem tudunk számolni százhúszig.

Harmadik technika alapján feszítsük meg az izmokat, majd engedjük el, összesen harmincszor, és szépen-lassan dolgozzuk fel magunkat a százig. Ezután ismét jöhet a kitartó feszítés, vagyis préseljünk az izmokat, számoljunk el húszig, engedjük el, és pihenjünk fél percig. Ezt ismételjük meg ötször.

Negyedik, avagy utolsó ötletként préseljük össze majd engedjük el az izmokat százhúszszor (vagyis két percen keresztül), és addig gyakorlatozzunk, amíg el nem érjük a húszperces idõtartamot, amit aztán naponta háromszor meg kellene ismételni. Kezdõ intimtornászok gyakori hibája, hogy az intim izmok helyett a far, a hát, a has és a comb izmaival dolgoznak, nem érve így el a szándékolt eredményt. Annak érdekében, hogy valóban az intim részeket dolgoztassuk, a toaletten ülve addig és annyiszor szakítsuk meg a viezeletürítést, amíg teljes biztonsággal nem érezzük, hogy melyik izomcsoporttal is érhetjük ezt el. Az intim izmok popsirészre esõ területét úgy tudjuk megérezni, ha egyik ujjunkat a popsiba helyezzük, és párhuzamosan imitáljuk a vizelet és a széklet visszatartását.

Hol és mikor?

Az edzés bárhol és bármikor elvégezhetõ, ám a hatékonyság érdekében végezzük úgy a gyakorlatot, hogy az adott pár percben csakis és kizárólag a feladatra koncentrálhassunk. Vagyis ne a buszmegállóban, a jegypénztárnál vagy éppenséggel elõadás alatt kezdjünk el gyakorlatozni, hiszen a figyelem természetes, hogy megoszlik, ellenben nem kerül semmibe tusolás után lecsücsülni az ágy szélére, és pár percet igazán magunkra szánni. A fenti gyakorlatokat érdemes minden nap elvégezni, és rendszeresíteni ameddig csak élünk - mindezt egy tökéletesen mûködõ, egészséges, kemény és formás hímvesszõ érdekében.

Látványos és lenyûgözõ eredményre ne számítsunk az elsõ napokban, de pár hónap rendszeres edzés után érezni fogjuk a kellemes változást. Ezt pedig éreztethetjük kedvesünkkel is. Legközelebbi szeretkezés során lepjük meg egy kicsit, és ki-be mozgás helyett végezzük el "benne" a gyakorlatokat, vagyis húzzuk össze és engedjük el az izmokat. Az élmény nem kis meglepetést szerez majd neki. A legtökéletesebb eredményt akkor érjük el, ha kedvesünket is rávesszük az intimtornára, és szex közben kölcsönösen bemutatjuk egymásnak rejtett izmaink képességeit."
[115481] +kedvencekhez

dolby_kapitany [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-09 | 09:33:15
Lenne meg egy kerdesem a PC-izom gyakorlatokkal kapcsolatban. Olvastam, hogy nem mindegy, hogy a gyakorlatnal hol erezzuk az osszehuzodast. Mert ha a vegbelnyilasnal (en pl ott ereztem), akkor az nem segit (marmint a magomles iranyitasaban). Annak kell "mozdulatlannak" lennie, es csak a penisz feloli oldal mozogjon. Ez igaz?
Illetve, amikor en probaltam onkielegites es szex kozben is valahogy megfesziteni, csak meg gyorsabb lett a folyamat (viszont erosebb is)... Valamit nem jol csinaltam. Vagy meg nagyon sokat kell edzenem...
[115460] +kedvencekhez előzmény: [115321]Andr?

dolby_kapitany [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-09 | 09:26:16
Szia!
Nem tudom, de en nem psziches dolognak erzem a problemat. Mondjuk ettol meg lehet... En abszolut a fiatalabb koromban (es az azutan megszokott) rovid, gyors maszturbalasnak tulajdonitom.
Tehat magamnak a lassu, sokaig tarto maszturbalast javaslom (megszakitasokkal) es a PC izom tornat. Mint irtam, a gyakorlasra nem nagyon van lehetosegem (szobatars miatt), a PC izomnal pedig kitartobban kellene, mert ahanyszor gyakoroltam, nem lattam valtozast, es igy nehez ravenni magam, hogy folytassam (igaz, hogy csak 2 hetekig csinaltam, es ez nyilvan nem eleg). Nagyobb kitartas kell. Mindegyik gyogymodhoz.
Az osszejaros dolog meg furcsa, de ad egy kis onbizalmat, hiszen nem kell annyira megfelelnem, illetve annyira nem zavar, ha esetleg emiatt tenne lapatra...
Mindenesetre a lehetosegeimhez merten probalok javulni. Igy vagy ugy... :)
[115458] +kedvencekhez előzmény: [115316]thymian

dolby_kapitany [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-09 | 09:14:46
Koszi szepen Moonsugar, boldogulok valamennyire az angollal, de mivel itt gondolom az eleg apro dolgok is fontosak, nem biztos, hogy tokeletesen tudnam kovetni az osszes utasitast.
Inkabb kivarom, amig hazakerulok, es otthon megveszem..
Azert koszonom megegyszer! :)
[115456] +kedvencekhez előzmény: [115317]Moonsugar

kandúr [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 16:51:53
az energia keringetésével én is próbálkozom, minden alkalommal. Nagyon nem érzem még, de egyszer majd meghozza a gyümölcsét, addig meg mindent bevetek ami használható.
Viszont az "áramlás megállítása" ami végképp nem megy. Az oké, hogy csurgatom, majd megállítom a PC izom megfeszítésével, és amikor kilélegzek, erõvel nyomjam ki a vizeletet. Nah most, ha én megállítom, nekem olyan lassan indul újra, hiába erõltetem, nem azonnal hanem kis várakozással. Tehát ezt nagyon nem is csinálom, meg itthon ha jönne után valaki a wc-re, mennyit várhatna a wc elõtt. Mondjuk nem ez a legnagyobb probléma.
Te ezt a gyakorlatot csináltad?
Melyik gyakorlatokat csináltad vagy miket hagytál ki?
[115427] +kedvencekhez előzmény: [115321]András

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 13:29:41
fejlõdjön a halál;))) én boldog vagyok így is tökéletesen.. és párom is imádja az aktusokat..
fejlõdjön az aki rászorult...
[115387] +kedvencekhez előzmény: [115381]Ani

Ani [NŐ] (34) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 13:17:43
De hát fejlõdni kell, nem azt szoktátok mondani, fejleszteni a képességeket :)
[115381] +kedvencekhez előzmény: [115376]kanyim

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 13:14:36
neeem tudok... nem is próbáltam..nem is gyakoroltam erre..
nem is akarom..

de nincs is rá szükségem.. én bírom addig ameddig a partneremnek kell..
(most lehet adna ez extra pluszt..de engem különösebben nem érdekel..)

de a te párod megpróbálhatna gyakorolni rá..........:))))
[115376] +kedvencekhez előzmény: [115361]Ani

Ani [NŐ] (34) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 13:04:23
Te vajon tudsz ilyet, szétválasztani az orgazmust meg a magömlést?. Hisz oly tapasztalat vagy!! :)
[115361] +kedvencekhez előzmény: [115357]kanyim

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 12:58:04
gratula az elért sikereidhez..
csak így tovább..
és ezáltal támaszt is tudsz adni a sok korai emberkének akik az út kezdetén járnak ....
[115357] +kedvencekhez előzmény: [115321]András

Viri [NŐ] (46) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 12:18:22
Nem történt semmi :)
[115346] +kedvencekhez előzmény: [115343]András

András [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 12:11:29
Viri!

Ne haragudj!
Mivel az én kommentem után irtad, azt hittem arra reagáltál.
Szóval mégeygszer bocsi, hogy igy letámadtalak, csak azt hittem szórakozik valaki...
[115343] +kedvencekhez

Viri [NŐ] (46) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 12:04:07
De bocsi amúgy, én voltam a hibás, mert azt a mondatrészt nem emeltem ki.
[115339] +kedvencekhez előzmény: [115337]Viri

Viri [NŐ] (46) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 12:01:02
Nyeem tudom mirõl beszélsz, de én Thymiannak a mondatára reagáltam, a szexkapcsodról..
[115337] +kedvencekhez előzmény: [115332]András

András [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 11:54:11
Kedves Viri!

Lehet, hogy nem fogalmaztam elég pontosan, vagy nem olvastad a könyvet.... Mindenesetre mind a korai magömlés problémájában, mind a hosszú és kieléitõ szeretkezés elérésében sokat segit.
A esetleg vicc akart lenni, akkor pedig elég szar volt...
[115332] +kedvencekhez előzmény: [115325]Viri

Viri [NŐ] (46) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 11:15:51
Nem hogy nem sokat segít, de sztem ront is a helyzeten.. :S
[115325] +kedvencekhez előzmény: [115316]thymian

András [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 11:10:48
Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom az oldalt és gondoltam megosztom veletek a tapasztalatom, mert nekem is jól jött amit mások irtak. Mint sokan mások, én is régóta keresgéltem a megoldást, de igazán nem segitett semmi. Kb fél évvel ezelõtt elkezdtem erõsiteni a PC izmokat, mert valahol olvastam, hogy ez segit. Eleinte nem is éreztem semmit, de mivel azt irták, hogy akár 4-5 hónap is kellhet az eredményhez, türelmes voltam. Aztán megvettem az itt sokat emlegetett könyveket (A multiorgazmusos férfi / A multiorgazmusos pár), elolvastam és gyakorolgattam a leirtakat. Az energia keringetés olyan dolog, amivel rendszeresen próbálkozom, de hogy õszinte legyek, én nem igazán érzek semmit. Viszont van a könyvben valami, ami számomra meglepõ volt, de sikerült elérni. Az orgazmus és a magömlés szétválasztása. Szerintem ehhez kell a 4-5 hónap, hogy elég erõs legyen a PC izom. Nekem kb 6 hónap után sikerült elõször, de volt oylan idõszak, amikor nem gyakoroltam minden nap. Nagyon meglepõ volt amikor elõször sikerült a PC izmok megfeszitésével visszatartani a magömlést, miközben az orgazmus viszont nem maradt el. És a lényege, hogy egy ilyen orgazmus után jobban megmarad a vágy és akár azonnal folytatható a szeretkezés (persze ez lehet egyén függõ, hogy kell-e idõ utána és mennyi) ráadásul ha nincs magömlés akkor nem beszélhetünk korai magömlésrõl sem. A PC izmok segitségével pedig késleltethetõ is az orgazmus. Mindenesetre a könyveket tényleg javaslom mindenkinek és ha kitartóan gyakoroltok szerintem meglesz az eredmény.
Végül szeretném megköszönni az itt fórumozóknak a hozzászólásokat és a segitõkész hozzáállást. Sokat keresgéltem a neten, de szerintem itt vannak a lejobb és leghasznosabb tanácsok.

Sok sikert és kitartást mindenkinek a gyakorláshoz!
[115321] +kedvencekhez

Moonsugar [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 11:00:21
Ha akarod feltöltöm neked és dobok egy linket, de ANGOLUL VAN. Ha elég jó vagy angolból akkor persze nemgond, de viszonylag összetett szöveg.
[115317] +kedvencekhez előzmény: [115315]dolby_kapitany

thymian [NŐ] (87) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-08 | 10:58:26
szia.persze így érthetõ, hogy alkalmi kapcsolatban, ami nem komoly, ott fölösleges szinte elmondani ilyet.

a korai magömlés nálad pszichés eredetû szerintem.soraidból ítélve. ezen lehetne is változtatni szerintem. a férfimacsókeménycsávó-ágybanszexvadistenférfiállat sztereotípiából ki kéne lépni, minél elõbb. mert holmi társadalmi elvárásoknak akarsz megfelelni, az általad valósnak vélt elvárásoknak, amiket magadnak támasztottál (kicsit nyakatekert, de remélem érthetõ). a megfelelni akarásod, a "teljesítménykényszert" kéne legelõször kiírtanod magadból. saját magaddal szemben és partnereddel szemben se nagyon legyenek elvárásaid. persze, szeretjük látni a másik örömét, de ne elvárásként jelenjen ez meg! az csak mindent elront. és így te magad sem tudod kiélvezni a szexet. elérzéstelenítve.nem?
oké.most van ez az összejárós dolog. ami szerintem nem sokat segít a teljesítménykényszer legyõzésében. hisz ott az a lényeg, hogy valamit villantsunk. nem túl szerencsés ez a te esetedben. szerintem. persze magadnak otthon gyakorolhatsz. de egy megértõ partnerral sokkal könnyebb lenne. szerintem.
agyban kéne rendezni ezeket a sztereotíp dolgokat mindenképp, megszabadulni tõle! akkor az elvárásokat magaddal és a világgal szemben meg kéne szüntetni.
és ne add fel. nagyon helyes a hozzáállásod :)
[115316] +kedvencekhez előzmény: [115314]dolby_kapitany

dolby_kapitany [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 10:09:30
moonsugar: megkerdezhetem, hogy honnan toltod le a Multiorgazmusos ferfit? Nem mintha sajnalnam kiadni erte a penzt, csak nem vagyok (es egy darabig) nem is leszek olyan helyen, ahol meg tudnam venni, es egyszerubb lenne letolteni...
Bar az "energiamozgato" resztol kicsit tartok (marmint a sikertelensegtol), mert soha nem mentek az ilyen gyakorlatok nekem, amit erezni kellene, es megsem megy...
[115315] +kedvencekhez előzmény: [115309]Moonsugar

dolby_kapitany [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 10:05:28
szia!
Igen, igazad van, es tudom is, csak nekunk fiuknak (legalabbis nekem) nem konnyu az ilyenrol beszelni. Van bennem eleg eros "teljesitmenykenyszer" sajnos, meg a hulye sztereotipia, hogy egy fiunak erosnek kell lennie, es ferfiasnak. Ehhez pedig hozza tartozik a jo szexualis kepesseg is.
Nincs baratnom most, illetve neha van alkalmi (ugyanaz mindig, csak ez ilyen megbeszeles alapon megy: "kisegitjuk" egymast). Neki pl nem mondom el. Egyreszt nem erzem annyira kozel magamhoz, hogy egy ilyet megosszak vele, masreszt ritkan talalkozunk, es akkor meg segit a Chinese Brush...
Tudom, tudom, nem megoldas hosszu tavon. Csak aki nem volt/van olyan cipoben, mint itt sokan, az nem tudja milyen jo erzes megadni egy lanynak azt, amit mindig is szerettem volna, csak sosem sikerult. Fantasztikus. Most nem magara a nagy SZEXRE gondolok, hogy milyen erosen, meg gyorsan, meg ilyesmi.. Hanem arra, hogy nem oralisan elgited ki, hanem vele vagy vegig, a szemebe nezel pl, erzed a sohajat, amit mashogy nehez lenne. Igaz, hogy igy neha en nem elveztem annyira, de megerte az erzes. Latni a szemeben...
Szoval tudom, hogy nem ez a jo irany, de akinek semmi mas nem segitett eddig, es egy ilyet atelt (hogy annak akit szeret, nagy oromet tud okozni), az tudja mirol beszelek.
Persze ettol nem adom fel, egyszer ugyis rajovok a titok nyitjara... :)
[115314] +kedvencekhez előzmény: [115308]thymian

dolby_kapitany [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 09:53:22
Igen, mindenkinek leesik, egy ido utan... Megosztottam azert valakikkel, illetve nem is nagyon kellett, mert megertette. De mindezek ellenere velem maradt... :) Mondjuk nala az volt, hogy az elozo kapcsolatanal meg a srac sokig birta, de neki nem volt orgazmusa akkor sem. Lehet a huvelyi nem ment neki...
De kompenzaltam massal.. :)
Viszont van, aki egyertelmuen ezert hagyott ott. De egy percig sem haragudtam rajuk. Abszolut megertem. A szex nagyon fontos dolog. Nalam foleg. Ha pedig valahol nagyon nem megy, akkor lepni kell (ha masnem, akkor le), mert tonkre tudja tenni rendesen a kapcsolatot.

Mindenesetre probalkozom... :)
[115313] +kedvencekhez előzmény: [115310]kanyim

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 09:23:13
érthetõ sztem hogy ilyet nem nagyon osztasz meg 1 induló kapcsiban.. mert a lányok is tartalmas..jó sexre vágynak.. és nem a legjobb közölni hogy max 1 perc baba..

de azért gondolom te is tudod hogy õ is rájön erre mindig.. mert elsõ oks..lámpaláz..újdonság..
de amikor sokadik alkalomnál is "csak" addig bírod.. sztem leesik neki..

szoval az õszinteséggel elébe lehet menni a dolgoknak...
de tény hogy egy kezdeti kapcsinál minden nyert idõ sokat számít a megértés terén..


tényleg mindent kipróbáltál.. én még talán a nyugtató teákat javasolnám..hátha csak túlizgulod.. és kicsit relaxálva még tovább bírod...
[115310] +kedvencekhez előzmény: [115307]dolby_kapitany

Moonsugar [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 08:51:02
Nekem már jó ideje elmúlt a prblémám, köszönhetõen az itten tanácsoknak, no meg barátnõm nagy segítségének. Viszont tovább szerettem volna fejleszteni magamat, úgyhogy letöltöttem a multiorgazmusos férfit. De ahogy azt már elõttem említette valaki, énis elakadtam az energia mozgató gyakorlatoknál, valahogy sosem érzem. Van valami tippetek erre? Jógáznom kéne :P?
[115309] +kedvencekhez előzmény: [115273]thymian

thymian [NŐ] (87) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-08 | 07:51:08
szia.legnagyobb hiba az egészben, hogy nem osztottad meg õszintén barátnõddel a problémádat, kételyeidet. a korai magömlés megoldásában sokat segíthet a partner is. egymagad ezt sosem fogod tudni megoldani szerintem. mert a titkolózás tovább feszélyeztet téged- a titkolózás sosem vezet jóra.

nem tudom, h most van-e barátnõd (csak mert múlt idõben írtál). minden esetre ha lesz, van, akkor oszd meg vele gondjaidat. egy kapcsolatban fontos minden téren, pláne az ágyban az õszinteség.
[115308] +kedvencekhez előzmény: [115307]dolby_kapitany

dolby_kapitany [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-08 | 06:04:19
Sziasztok!

Regota olvasgatom a forumot, es gondoltam kicsit irok en is a tapasztalataimrol.
En is ebben a cipoben jarok sajnos. Ezek ellenere volt tobb hosszabb kapcsolatom is. Viszont nem osztottam meg minden baratnommel, hogy mi a bajom (bar szerintem feltunt nekik)...
Kiprobaltam par dolgot, de nem igazan hasznaltak, illetve nem biztos, hogy jol csinaltam...
Szinte mindenhol a legelso tanacs, az az elszoritasos technika. Sajnos ezt nekem nehez gyakorolni maszturbalasnal (szobatars jelenlete). Persze volt ido, amikor egyedul voltam, de ez keves, hiszen tobb evnyi "rutint" kell megvaltoztatni. Szerintem az oka (legalabbis nalam) a gyerekkori tul gyors maszturbalas, illetve ennek a berogzodese.
Szoval idom sem volt, meg sikerelmenyem sem ezzel kapcsolatban. (megjegyzem ha lenne idom/helyem ez biztos javithatna valamit). Plusz ez szex kozben nem jo. Meg-megallni minden fel percben.. haat.. Egyik lany alma sem. Nem is hiszem, hogy honapokig birna ezt...
A PC-izom erositesben is latok esszeruseget, de nekem nem sikerult letalalni azt az izmot, illetve ha megfeszitem, meg gyorsabb vagyok (mondjuk intenzivebb is az orgazmus).
A masrol fantazialas (vizsga, negativ dolgok), szinten nem sokat segitett. Meg nemis igazan akarok masra gondolni szex kozben. At akarom elni! Teljesen!
Tudom, hogy a kulonbozo kremek nem segitenek, de a Chinese Brush nekem neha jol jott. Tenyleg keslelteti az ejakulaciot. Csak sajnos ennek is megvan az ara: A merevedes nem maximalis. Tehat sokszor amolyan felkemeny allapotban voltam. Viszont volt olyan lany, akinel ennyi is eleg volt, es olyat tudtam vele tenni, amit azelott senkivel... :)
Talan van benne valami, hogy ha minidg hasznalnam, egy ido utan bennem maradna ez az idotartam, es nelkule is menne, de nem hiszem. Mindenesetre abszolut nem banom, hogy van, es szoktam is hasznalni. Mondjuk oralis szexnel nem hiszem, hogy kellemes lehet a lanynak, illetve akkor gyanut foghat...
Egyebkent fel-egypercesnek vallom magam. Sajnos...
Most a Multiorgazmusos ferfire hajtok. Megveszem a konyvet, es maglatjuk mi lesz...

De sztem mindenfelekeppen a gyakorlas az, ami kell. Hosszu tavon. Viszont ehhez hely/ido/megerto partner is...

Olvasom a neten, hogy gyogyszerek kerulnek forgalomba akorai magomles kezelesere. Tudom, hogy nem megoldas, de biztos, hogy fogok venni. A kivancsisag... :)
[115307] +kedvencekhez

thymian [NŐ] (87) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-07 | 17:49:05
szia. csupán a szexuális energiához szólnék hozzá. :)
biztos, hogy van valamilyen energia, ami áramlik. én jógázáskor tapasztaltam elõször, hogy van valami, ami meleg és áramlik felfelé úgy, hogy a végén szinte beleszédülsz. aztán pedig légzésgyakorlattal levittük a hasi részhez. mikor ezt megtapasztaltam, onnantól kezdtem el fejleszteni, tudatosan figyelni rá. aztán olvasgattam taoista könyveket. és összekötöttem a kettõt. lényegében jógalégzésfélét kell csinálni. biztos, hogy van valami. legalábbis én úgy tapasztalom. sokszor érzem a gerincemnél. és ha hirtelen jön az orgazmus, akkor gyakran megreked, és utána barátomnak kell segítenie elvezetni az energiát, mert annyira "fáj".egy csomóba gyûlik az összes energia. de ez általában a hirtelen orgazmusnál történik meg (kb. 2-3 perc alatt jön), akkor még a légzésre sem, meg a keringetésre sem tudok koncentrálni. viszont mikor sikerül beállnom rá, akkor ha jön az orgazmus, az egész testem lüktet :)

szerintem a légzéstechnikáddal vannak gondok. de csak tippelek. mi az, hogy lezsibbad az arcod?:)
[115273] +kedvencekhez előzmény: [115237]kandúr

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-07 | 13:02:05
háát..azért a mûtéttel még én is várnék kicsit..

bár megértem hogy ha valaki pl több éve küzd ellene..
minden technikát kipróbált..türelmesen..hosszan..
és mégsem váltak be.. a különféle krémek és egyebek sem jók..
és már több kapcsolata is ráment..
(mert lehet hogy kegyetlenség..de ha nem javul az állapot..a másiktól sem lehet "elvárni" hogy örökké kitartson.. pláne fiatalon..kezdödõ kapcsinál... mert ha valakinek csak ismerõsei között is volt 1 ilyen eset.. iziben kimenekül ezt meglátva..)

node a lényeg hoy én szakemberhez..orvoshoz furdulnék..
hallottam olyat hogy végsõ esetben már bika nyugtatókat adnak..
amitõl lelassul a szervezet és mellé még enyhe viagrát is adnak mert különben szinte merevedése se lenne.. és így tud hosszabban szeretkezni.. és idõvel csökkentik mind a két adagot..stb..

persze nem ez a megoldás..
de azért az is tény hogy ha valaki évek óta szenved ezzel és mindnet kipróbált.. és több kapcsija is ráment..annak a szokásos technikák ismételgetése semmire sem jó....
[115250] +kedvencekhez

kandúr [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-07 | 00:18:46
sziasztok,

sajnos nekem ilyen problémám van (már kimondani sem szeretem). Több helyen olvastam már hogy mit lehet ellene tenni, és igyekeztem kipróbálni több dolgot. A PC izom gyakorlatokat csinálom gyakran, de vannak kihagyások is sajnos. A "Multiorgazmusos férfi" címû könyvet is megvettem, elolvastam.
Van néhány gyakorlat, amiket nem csinálok (bõvebben egy késõbbi kommentemben majd), mert valahogy vagy nem megy, vagy hosszú idõ (száz légzés). Pl ennél a száz légzésnél olyan 60-70 körül zsibbad az arcom, majd miután végeztem, vagy 10 percig alig tudom mozdítani a szám is.
De a lényeg a következõ: mi a véleményetek a szexuális energiákról? Miket hallottatok róla, hisztek benne, alkalmazzátok, bevált?
[115237] +kedvencekhez

András [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-05 | 17:23:30
Speed!

Gondolom az elmult idõszakban sokmindent kipróbáltál, de azért mielõtt mûtétben gondolkodnál én javasolnám, hogy olvasd el az itt már sokat emlegetett "Multiorgazmusos férfi", illetve a "Multiorgazmusos pár" cimû könyveket. Alexandra könyvesboltokban lehet kapni. Szerintem az ott leirt technikákat türelmesen gyakorolva kb fél év alatt lehet szép eredményeket elérni.
[115199] +kedvencekhez

speed [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-05 | 15:06:45
sziasztok !

örülök hogy létezik ez a fórum ahol a korai magömlésben szenvedõk megoszthatják problémájukat ill tanácsokat adhatnak egymásnak ill kaphatnak 1-2 jó ötletet.
én is szenvedek a korai magömléstõl immár 15 éve szinte az elsõ sex óta ,én szinte az elején már akkor elélveztem hacsak sexfilmet néztem és nem is nyúltam magamhoz eleinte azt hittem ez természetes mert akkor még nem volt nagyon ilyen felvilágosító dolgok és nagyon tudatlan voltam,de késöbb rájöttem hogy ez nagyon nincs rendben ,mikor az elsõ eggyütlétkor már akkor elélveztem mikor a csaj nadrágon keresztül megsimogatott. persze jöttek a kudarcok egymás után és a helyzet csak annyiban javult hogy behatolás után még birom vagy fél percig és eltelt 10 év és sajnos nagyon kikészültem felvettem a kapcsolatot több sexológussal is adtak néhány tanácsot de nem vált be , szerintem annyira rögzült már az agyamban az egész hogy ennyi év után má r nem tudom átkodolni hiába tudom hogy szinte az agyban dõl el az egész. a maszturbálásnál tudom késleltetni akár 20 percig is de amint behatolok a meleg punciba kész már nincs kontrolom felette ,próbáltam érzéstelenítõvel de akkor is beindult a folyamat hamar, most ott tartok hogy megprobálok pénzt gyüjteni és péniszprotézist betetetni mert olvastam hogy azzal bármikor elérhetõ a merevség és talán a magömlés után is merev marad hogy a partnerem is eljusson a kielégülésig,persze már több helyen érdeklõdtem a mûtét után de mindenhol mást ajánlottak de nem adom fel biztos találok orvost aki elvégzi mert nem szeretnék jobban mást mint legalább 10 percig élvezni a punci melegét akár 20 évet adnék az életembõl ,mert így nagyon a padlón vagyok.

üdv
[115177] +kedvencekhez

TheBoy [FF] (26) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-04 | 01:04:27
selejtes srác:

Tényleg fejben is eldõl a dolog,próbálj meg nem annyit parázni a dolgon(tudom hogy nem egyszerû...).
Másrészt pedig valaki ajánlotta,hogy pár perc(10-20 mikor mennyi) próbáld meg újból.Tapasztalatból mondom,hogy sokkal jobban fog menni.Ehez azonban nem árt ha van egy megértõ partner meletted.

Amúgy off ként:
Azért a csaj is elég bunkó lehetett hogy ott elõtted kiröhögött.
[115040] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-03 | 19:05:04
háát ez pár+partner függõ eléggé..
mert itt is írtam sokat sztem.. de nektek kell kitapasztalni mi gyün be igazán.. és még sokáig húzzátok is benne..

lovacska pl szinte minden partneremnek jó volt..de abban a pasi nem irányít és még eléggé élvezetes is..tehát nem kimondottan hosszú ebbõl a szempontból..

kutyuban a pasi irányít..de ha lehet még élvezetesebb mind a kettõtöknek..

marad tán a jó öreg misszionárius.. mert ezt is szeretni szokták a lányok..de itt a pasinak annyira nem izgi..intenzív.. és mindig lehet ölelkezõs-csokolózos percekkel húzni az idõt..

most oldalról..vagy ágyszélére kicsúszva mind-mind "extra" pózok és változó kinek-hogyan jönnek be...
[115017] +kedvencekhez előzmény: [115003]bálintka

bálintka [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-03 | 17:15:11
kanyim ha megtudnád mondani melyik az a póz ami élvezetes a csajnak é annyira nem gyors+ lehet tovább birni a "dolgot"...
[115003] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-03 | 08:52:54
bróbálták õt is megszólni..

de megjegyzem én asszem téged sem szóltalak meg;)
ez 1 ilyen fórum..sztem ennyire még ellehet beszélni dolgokat;))))))))))
[114926] +kedvencekhez előzmény: [114923]Ani

Ani [NŐ] (34) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-03 | 08:04:54
Ez diszkrimináció, engem meg megszóltatok a kinyalás szó miatt, õt miért nem?!
[114923] +kedvencekhez előzmény: [114804]srac31

srac31 [FF] (24) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-02 | 22:45:10
köszi szépen katyim a gratulációt :)! A pózról, nagyon leleményes... sok oldalú :P!
[114918] +kedvencekhez előzmény: [114913]kanyim

srac31 [FF] (24) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-02 | 22:42:27
jó lehet kissé értitek nah! ^^
[114917] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-02 | 21:33:44
gratulálok..
és jól látod.. ha már úgy érzed hogy elõrelépés történt akkor sokkol optimistábban fogod várni.. és nem fogsz rettegni tõle..
és ez a legfontosabb.. mert agyilag dõl el ez a korai dolog..

(tudom án én is hogy szuper az a póz..ezért javasoltam;)))
és ha tovább bírod már..akkor lehet szadizni..lassítani..lábait máshogy tenni (terpeszbe..nyakadba.. földre..stb..)
ráhajolni és vad csokot adni..melleit kényeztetni.. (és ez alatt pihizni kicsit;)))
vagy a csiklóját izgatni közben..
[114913] +kedvencekhez előzmény: [114804]srac31

david.17 [FF] (27) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-02 | 18:38:16
irhattad volna, hogy : megdugtam, azt jóvót , csak nemvolt elég gemma :D:D
[114889] +kedvencekhez

hercegnõ [NŐ] (44) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-02 | 17:49:37
Nem mondom, hogy nem:P
Csak ez azért kissé túl részletes volt, nem?:)
[114884] +kedvencekhez előzmény: [114882]amitriptilin

amitriptilin [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-02 | 17:48:25
zért= azért
[114883] +kedvencekhez előzmény: [114882]amitriptilin

amitriptilin [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-02 | 17:44:43
zért jól esik ilyet is olvasni ;)
[114882] +kedvencekhez előzmény: [114870]hercegnõ

srac31 [FF] (24) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-02 | 17:29:15
Szia Hercegnõ! Talán igazad van! ;o), utolag privátba kellett volna... :)
[114880] +kedvencekhez

hercegnõ [NŐ] (44) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-02 | 15:56:38
Azért ha lehet, legközelebb nem muszáj ennyire részletesnek lenni az élménybeszámolónak:)
[114870] +kedvencekhez előzmény: [114804]srac31

srac31 [FF] (24) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-06-01 | 17:31:53
Sziasztok!

Elõször is, még egyszer megköszönném azoknak a segítségét akik, múlt héten vették a fáradságot és vissza írtak, válaszoltak, és segítettek :)! Jól sikerült a hétvégém szex téren is:)!
Kanyim:
A pózod amit tanácsoltál a legjobb ;o)! Igaz sokkal tovább, most sem bírtam, de jobb voltam, jó volt... Kétszer kinyaltam barátnõm a tegnapi nap és ujjaztam. (A másodiknál már a hajamat tépte...) Aztán még du. én is õt szájba jó erõszakosan, egy órát húztam had szenvedjen :D
(Bálintka: puncit és a szájat nem lehet össze hasonlítani, még ha többen azt is teszik. Maximum a barátnõ keze, és a punci közötti átmenet. Az, hogy orálisan bírod ameddig bírod, de amikor punciba teszed nem fog jelenteni semmit.)
Jött azt este, hát egy gumim volt. Barátnõm kissé félve, a pénteki kudarc után, (sajnos pénteken, miután írtam nektek, elmentem itthonról, és nem úgy sikerültek a dolgok! Megint nem állt fel a fa**om, gondolom ez valami védekezõ reflex lehetett, arra, hogy ne süljek fel.) de megpróbáltuk. (Leggyakoribb, problémám ez volt. Nem álltam fel akció elõtt. Ezért én inkább az elsõ egy- két ilyen eset után tereltem a szexrõl a témát). Pénteki után sokat rágódtam, és hát jött aminek jönnie kellett, kihívtam ágyszélére, ahogy tanácsoltad :). Cidázott egy 20 percet, feltette a gumit, hátára löktem... alá varrtam aztán meg zörgettem, de úgy jól izomból ami kifért rajtam. Nem bírtam sokáig, nem számoltam az idõt. Bírtam volna tovább is, ha kiveszem... , de annyira élvezte õ is fél év kihagyás után, és én is, hogy vétek lett volna megszakítani. Azt bánta õ is és én is, hogy nem volt több gumi. Én, ezt nem kudarcnak fogom fel. Várom a jövõ hétvégét, addigra garantáltan jobb leszek! Elvégre már állok neki... ;)!

Az utánam hozzá szoloknak:
Fel a fejjel... abszolúte, de nincsen gond veletek. Olvassátok vissza problémám. Meg azokat a dolgokat, amiket válaszoltak rá. Sokkal többet nem is kell tudnotok. Maximum annyit még, hogy odabent, a fejben rendet kell tenni. Azt meg nem lehet egy fórumon keresztül elmagyarázni, sõt szerintem nem is lehet! Mindenkinek más és más kell ahhoz, hogy ez sikerüljön.
„selejtes” srác:
Ezt nem így kellene felfognod... Nem tudom, eddig minek és, hogy hogyan jártál utána. Én speciel 2 hónapomból sok sok délutánom erre a „betegségemre” áldoztam. Ha vissza olvasol május 29-30.-i hozzá szollásokat sokat megtudhatsz, és tanulhatsz is. Én sem voltam sokkal különb helyzetben :S. Sõt ... Én a 2 percet sem érem el a barátnõmmel, ha aláverem neki! Neked nagyon nagy kitartás kellene, és nagy önbizalom, meg sok olyan egy éjszakás lány, akin tesztelheted a tudásod, szokhatod az érzést. De, tanácsosabb és talán könnyebb is ezt megoldani egy olyan lány mellett, aki szeret, megért... és komolyra vesz téged! Nekem, sem lett volna ilyen nehéz, ha elmertem volna mondani a barátnõmnek. Mai napig nem mondtam el neki, hogy miért húztam fél évig. De a tegnapi gyors után, megkérdeztem és azt mondta, idézem: „Semmi gond többet kell még így együtt lennünk. Én vagyok a második lány akivel együtt vagy, és utoljára több, mint egy éve dugtál, még szoknod kell.” Amit bánt, teszem hozzá, hogy én is, elfogyott az óvszer... Fel a fejjel, lesz jobb is...
[114804] +kedvencekhez

david.17 [FF] (27) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-01 | 14:47:42
selejtes srác, kajak a szivembõl szóltál ..
[114794] +kedvencekhez

bálintka [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-06-01 | 14:40:19
helo Köszönöm kanyim ez a légzéses technika meg a nyugodság téleg bejött. 2 óráig szopott csaj igaz szünetekkel :O:O nagyon nagy állat:D:D
[114792] +kedvencekhez

Anthico [NŐ] (102) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-31 | 19:29:07
Ebben különböznek a férfiak. Van, aki azonnal képes folytatni magömlés után, másnak kell 1-2 perc, de akad olyan is, akinek sok-sok perc kell regenerálódni.
[114773] +kedvencekhez előzmény: [114768]Mandarin

selejtes srác [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-31 | 18:05:36
Szia Mandarin! Hát nem ezt akkor nem próbáltam, gyakorlatilag az hogy ott a csaj csak nevetgélt rajtam totál leblokkolt és lesûllyedtem szégyenemben, szóval akkor ott már nem foglalkoztam a következõvel. Amúgy gondolom menne ha a partneremnek olyan hozzáállása lenne, ne mivel nem élek párkapcsolatban így az rögtön az elsõ szexet elrontani tuti végzetes. Ezért nem jó nekem a lidokain spray sem. Hogy néz az ki hogy fújkálom ott a csaj elõtt a brémet és utánna meg mondom neki "várj cica lekell mosnom elõtte". Totál röhelyes. Ez totál kész.
Én nem értem ezt a világot hogy mennyi minden szarnak kell jönnie ami teljesen elveszi az ember kedvét az élettõl. És még mondják, hogy a lányoknak olyan nehéz. És egy férfinak mivel könnyebb, hiszen elõszöris szembesülnie kell azzal hogy a mai nõk ráálltak a "nagyfarok" szindrómára és utánna meg még jön egy ilyen korai magömléses dolog is! Ráadásul nem lehet vele mit kezdeni. Most mi fenéhez kezdjen az ember? Így nem vagyok férfi csak egy darab szar...

nos gondolom az állatvilágban már oly sokszor emlegetett természetes kiválasztódás áldozata vagyok a maga ki.aszott civilizált emberi valóságában...
[114769] +kedvencekhez

Mandarin [NŐ] (101) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-31 | 16:52:51
Szia.És miután elmentél elõször,utánna nem tudod tovább folytatni?jó tudom kell pár perc de akkor is,ha úgy mennem akkor már az is jó lenne,vagyis több mint a semmi.Így még nem próbáltad?
[114768] +kedvencekhez előzmény: [114748]selejtes srác

selejtes srác [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-31 | 10:23:29
Sziasztok srácok!

A segítségeteket szeretném kérni. Én(24) is korai magömlésben szenvedek! Elolvastam már amit eddig írtatok itt, de az a helyzet én mindenképpen szeretnék kipróbálni valami gyógyszeres dolgot. Kb. egy éven keresztül próbáltam a maszturbálásnál megjavítani ezt a problémámat amire azt hittem sikerült is, de nemrég randizgattam egy lánnyal akivel végül úgy döntöttünk ágyba bújunk. Én nagyon készültem rá, gyakoroltam maszturbálás közben a "fejben rosszra gondolást" illetve az orgazmusküszöbömön táncoltattam magam. Nos azt hittem gyakorlott vagyok már és menni fog, de amikor behatoltam a lányba.... nos, hát uraim mindannyian tudjuk, hogy nincs mégegy olyan kellemes hely! Persze, hogy hiába edzettem nem jött össze, és kb 2 perc után kilötte mint az össze municiót a kis légpisztolyom...
Most totál készen vagyok egy darab szarnak érzem magam. Nekem nem megy, ha csak úgy eddzek rá maszturbálásssal. Azt hiszem nekem kell valami gyógyszer mert ku.vára magam alá estem, mivel a csaj persze joggal ott nevetett rajtam mekkora lúzer vagyok és hát lelépett...
Nos nekem kell valami szer, mindegy az is ha 10 év múlva kinyúlok tõle, csak addig legyen néhány egészséges évem...A többibe sza.ok bele....
Légyszi segítsetek, mit ajánlatok, van-e valaki aki próbált már valami szert? A spray az nálam egyelõre kizárt...
[114748] +kedvencekhez

bálintka [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-31 | 09:08:33
jolvan köszönö mindent. bemelegítéssal nemlesz gond abba már tapasztalt vagyok:D.
[114744] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-31 | 08:58:11
azért nem lehet összehasonlítani.. mert ott 1 másik ember csinálja..
és így egész más ingereket kapsz már egy sima pettingnél is..
más tempó.. más szög.. meg eleve a tudat;))))

de pl orálnál.. amikor megérzed a nyelvét rajta.. pláne ha neked..neki is az elsõ.. örökre beívódnak azok a pillanatok neked..

sexrõl ne is beszéljünk.. a száj melege semmi 1 jó..nedves pinus melegéhez képest..és amikor elkezdesz benne mozogni.. látod az õ szemében is a vágyat..
ekkor pózváltásokkal tudod növelni az idõdet..hogy misszionáriusról kutyura..majd ágyszélére..majd lovacskára..stb.. és amíg átálltok kicsit kiszusszanod magadat;)
de az is ok ha végig misszionáriusban.ölelkezve.romantikusan élitek át.

de a lényeg hogy ezek örök emlékek és a legfontosabb a nyugodt környezet.. és hogy párodra figyelj mert ha mohó-gyors-erõszakos vagy neki nagyon fájdalmas lehet..
(mindig kell elõtte orálozás meg 1-2 ujjas ujjazás is...)
[114742] +kedvencekhez előzmény: [114733]bálintka

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-31 | 08:50:10
légzésnek az a lényege hogy próbálj arra ügyelni hogy ne gyorsuljon.. emelkedjen a légzésszámod.. ne lihegj..zihálj.. stb.. mint futásnál..próbálj nyugodt..egyenletes maradni.. és így agyilag is segít relaxálni..

ha ez nem megy..marad a gondolatod elterelése..

ennek az a lényege hogy valami semleges..vagy semennyire sem izgató dologra gondolsz..
tudom hogy ez így totálisan hangulat romboló..
de néhány sikeres action kell csak és onnantól lehet ezeket csökkenteni..
(pl sportra gondolj.. kezd el magadban sorolni a csapat összeállításást..
számolj.. végsõ esetben valami számodra undorító..gusztustalan dologra gondolj hogy kibírd... de azért túlzásba se vigyed nehogy lekonyuljál;)))))
[114741] +kedvencekhez előzmény: [114730]bálintka

moderálás | válasz | 2009-05-31 | 00:56:22
Hát hogy teljesen més jellegû érzés.Más amikor magadat érinted,más amikor egy lány ér hozzád,és egészen más egy punci érzése.De nem fejtegetem,mert lehet hogy további alaptalan félelmeid lennének emiatt,azt pedig nem szeretném.Ne idegeskedj,ennyi az egész :)
[114735] +kedvencekhez előzmény: [114733]bálintka

bálintka [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-31 | 00:42:55
jolvan köszönöm:) még 1 utolso kérdés. aztmondtad h ugye az önkielégités és a növel töltött idö teljesen más.. eltudod mondani h miben más persze ha csak ellehet meg ha eltudod.
[114733] +kedvencekhez

moderálás | válasz | 2009-05-31 | 00:29:45
Nem kell fejtegetni semmit...úgyis csak élesben tudod kitapasztalni.Tehát ne izgulj,ez a legfontosabb.Jobb tanácsot nem nagyon tudok adni...esetleg olasd el mit írtak itt korább,azok elég hasznos dolgok.De szerintem nem lesz semmi gondod.
[114732] +kedvencekhez előzmény: [114730]bálintka

bálintka [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-31 | 00:19:09
És nekem ez a kori megömlés dolog onnan ugrot be h régen mikor 11 12 13 voltam akk elkövettem azt a hibát h gyorsan 3 perc alatt... de az önkielégités idejét redbe tudtam hozni.
[114731] +kedvencekhez

bálintka [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-31 | 00:14:20
Én biztos vagyok abba hogy megértö lesz.ezzel nem lesz gond.ugye olvastam h légzésen is múlik meghogy ne izguljon az ember + h a gondolat elterelése . Ha ezeket még nekem ki tudnád jobban fejteni megköszönném.Merhogy gondolom te tapasztaltabb vagy. Nekem eddig csak kisebb dolgim voltak. Csak az a gond h mindig én csinálta vlm a csajjal és nem a csaj velem szal még kiindulni se tudok h meddig birhatnám. DE ez az 1 hónap alatt eljutotta modáig h 30-40 p megáás nélkül és a tudat betáplálása h ugyis kibirom,és nem csinlok belöle ügyet h nemfog menni.csak ez mind jo és szép csa knehogy pofára essek.:S mindenesetre az nagyon nyugtat h számithatok rá. Neki is ez lenne az elsõ.
[114730] +kedvencekhez

moderálás | válasz | 2009-05-31 | 00:01:46
A legfontosabb hogy ne izgulj.Fog az menni,de úgyis kell gyakorlás is,együtt a pároddal,mert a maszturbálás teljesen más,mint egy nõvel.
[114729] +kedvencekhez előzmény: [114727]bálintka

bálintka [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-30 | 23:52:54
a nemet elnyomtam véletlenül.:S a kor is hamis csa kazthitttem h ez is ilyen 18+ os oldal:|||||||| Jah és elözöhöz visszatérva ha bárkinek si van valami tippje trukkje ami bevált kérem irja le.
[114727] +kedvencekhez

bálintka [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-30 | 23:47:49
hi! Én egy éphogy 15 éves srác vagyok 1 éves kapcsolattal. A barátnömmel mind a 2 en érezzük h lassan itt az ideje... ,de én tartok töle hogy haamr elcsöppenek. Már kb 1 hónapja elkeztem a "húzd az idõt" technikát és 5 percröl feljavultam 30-40 percre.
De ez talán mind hiába amikor baránöm elkezd ingerelni kézzel
hogy ebböl nem elsz 30 perc..:S Mit javasoltok?? Kérlek most a kort meg az ilyen dolgokat mellékeljük.:) Köszi elöre is.
[114726] +kedvencekhez

srac31 [FF] (24) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-29 | 16:34:14
kanyim: köszönöm szépen, a segítséget, én bevetek mindent. Az ágy szélére kicsúszós, térdelõs nagyon tetszik :), ez úgy érzem, minden segítsége bevetve, sokat segíthet. Köszönöm szépen!
Üdv,
srac
[114550] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-29 | 16:02:22
háát..lovacska és kutyuról írtam..
marad a misszionárius..

amit még javasolnék az az oldalt fekve..hátulról..
így te irányítasz..de nem megy olyan mélyre..
és annyira nem ingerlõ poz..
bár a lánynak kicsit kicsavarva..félre fordulva kell pucsitani feléd oldalt fekve..de azért amolyan vészesetnek ok..


amit még javasolnék az az hogy a lányzó kicsúszik az ágy szélére..
te meg az ágy mellé letérdelsz pont a lába közé...
így tudod orálisan kényeztetni..
majd így teszed be neki..

ha õ ekkor ül.. akkor ölelkezõs..csokolózos poz..
de ha hátra dõl és csak a lába lóg le akkor az igazi..
akkor te irányítasz végig.. és a kezeddel a melleit tudod markolászni..vagy a csiklóját izgatva rásegíteni neki hogy õ is kicsit hamarább élvezzen el..

és ha már nagyon nem bírod..csak hopppsz..kiugrasz belõle és iziben lent termesz és átvezetõ orálozást csinálsz neki..
és ha jó vagy nem fogja zavarni hogy percenként váltogatsz;)))))
[114548] +kedvencekhez előzmény: [114547]srac31

srac31 [FF] (24) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-29 | 15:51:47
Köszönöm válaszaitokat, segítségeteket! Nehéz estém lesz, de a kedvem, hogy olvastam titeket, tök jó lett. Remélem ez kitart és marad estig!
Ani: A érzéstelenítõs óvszer, jó lehet annak, aki 2-3 percig bírja a sex-et. Amikor is az kifejtené a hatását... De ha én addig bírnám, most nem hiszem, hogy írtam volna ide :).

Moon: A légzésben, tuti lehet valami. Megfogadom és kipróbálom mindenképpen. Az alkohol, hát õ tisztában vagyok a hatásával. Fél év alatt egyszer találtam el, a megfelelõ mennyiséget :D. Nos, akkor bevált együtt voltunk úgy(5-8 percet biztos), de óvszer hiánya végett, én idõben leállítottam magamat. Elõjáték nem volt sajnos, a helyzet nem úgy kívánta. Ezért talán neki sem volt meg, de inkább nem kockáztattam. Azóta soha nem sikerült, próbáltam, de nem használt. A másik amit kivált általában biztosra, vagy elalszom tõle, vagy még nagyban bulizom. Ez volt eddig a kifogás,a sok kudarc végett. Ez amiért soha nem jött össze eddig. Reggel meg úgy csináltam, mint ha hû, de akarnám. Õ nem szeret világosban, csak este hajlandó és kizárólag sötétben.

Kanyim: Az, hogy elterelem a gondolatom, jó, és beválik :). Ha orálisan elégit ki, akkor mindig bevált technika. De félek nem tudok majd, ennyi helyre oda figyelni. Minden esetre, már elõre meg van, mire fogok koncentrálni stb... :) (hát ha még is). Pózok, hát igen misszionárius,, a baj vele, hogy ez csak egy póz. Nem tudsz nekem még mondani, olyan pózt ami még bevált vagy beválhat? A slagrázás, már 3-om meg volt ;). (Ezt valahol régebben olvastam, hogy segíthet, de sajnos nem mindig van rá idõm, most ez pont jól jött ki.)

Hercegnõ: Tök igazad van, mindenképpen beszélek vele, de a mai napot kiszeretném húzni, hogy jó legyen neki. Ha legalább 1x látta, h sikerült, meg én is 1x érezném vele... nagyobb önbizalommal indulnék a következõ ilyenre. Õ meg tudni fogja, hogy nem vagyok menthetetlen beteg, mert egyszer már jó volt neki velem. Így remélhetõleg, nem a kapcsolatunk végét jelentené ez.

A segítségeiteket, még egyszer is köszönöm! Remélem tudom, majd alkalmazni amiket tanácsoltatok, és össze jön a mai esténk. Elsõ sorban neki akarok jót! Még annyit kérnék tõletek, hogy egy-két pózt még pluszba. Amiben szerintetek, több eséllyel indulhatnék, ha tudnátok írni azt megköszönném.
Üdv,
srac
[114547] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-29 | 14:58:13
amúgy..ha tán 2.-3.ra jobban menne..

induzlás elõtt tessék kirázni a slagot.. akár 2x is...
[114543] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-29 | 14:54:47
hááát..akkor rázós este jön neked..

légzésnél az lehet hogy ha nem lihegsz.zihálsz..hanem mint futásnál..próbálsz egyenletesen..nyugodt maradni.. akkor segíthet..

gondolj közben másra.. (uncsi sport.. vagy ha nagyon musz lehet valami gusztustalan..borzalmas dolog is.. a lényeg most a gyors..tüneti megoldás..)

pozokban én nem javasolnám a lovacskát mert ott inkább õ irányít és az nem oks..
kutyu sem jo mert az ingerel szinte a legjobban..

maradna sztem a jó,öreg misszionárius..
[114542] +kedvencekhez előzmény: [114503]srac31

Ani [NŐ] (34) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-29 | 12:43:50
Igen, a levegõvételben is van vmi. Párom az org-a elõtt, amikor érzi, hogy jön, visszatartja a levegõt, és sokkal jobb az orgazmusa, vagy hosszabb, elmondása szerint. Érdemes kipróbálnod!
[114529] +kedvencekhez előzmény: [114528]Moonsugar

Moonsugar [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-29 | 12:37:42
Légzésrõl annyit, h ezt csak olvastam és magam tapasztaltam ki, nálam mûködik, de azért elmondanám. Végig az aktus alatt mély levegõket szoktam venni orron át (hasi légzéssel!!!), majd számon fújom ki. Szép lassan, mélylevegõket. Amikor jönne az orgazmus, de még nem akarom, bevált, hogy nagy levegõt vettem, visszatartottam a lélegzetem és még közben a PC-izmomat is megfeszítettem. Ez nekem mindig bejött. A másik dolog amit elfelejtettem említeni, az az alkohol. Hangsúlyozom, hogy nem mindenkinél mûködik, és túlzásba sem szabad vinni. Igyál meg szépen 2 pohár bort, vagy vmi jó pálinkát akció elõtt 10 perccel, hátha bejön.
[114528] +kedvencekhez előzmény: [114503]srac31

Ani [NŐ] (34) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-29 | 11:44:40
Nem jonnan, hanem jobban
[114522] +kedvencekhez

Ani [NŐ] (34) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-29 | 11:38:20
Igazad van abban, tapasztalatból tudom, a megszakítás, ill. az elszorítás jó technika lenne, csak én pl, vagyis a lány kiesik a ritmusból. Ráhangolódsz stb. aztán le kell állni, na szóval, nem az, hogy illúzióromboló, de egyszerûen nincs folyamatos ingerlés.

Az óvszer nálunk sem használt, nem nyomja el az ingereket jonnan, vagyis nem segít a korai magömlésben.
Lidokaint próbáltuk, elõnye, hátránya is van. Merevedéskor ráfújtok és óvszert húztok fel.Vigyázni kell, hogy megmaradjon a merevedésed, mert ha nem , utána nem lehet újra "felállítani, elnyomja a lidokain. szintén tapasztalat.
[114519] +kedvencekhez előzmény: [114503]srac31

hercegnõ [NŐ] (44) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-29 | 10:27:26
Na figyi.
Ha már annyira intim viszonyban vagy a bnõddel, hogy még azt is tudod, h a te orálod a legjobb, akkor nem értem miért lenne ciki errõl beszélni...sõt beszélni se kell...Végigcsinálod az elsõt úgy ahogy, majd kis pihi után, amikor úgy érzed (addig szeretgeted, cirógatod) újra kezded izgatni, és akkor a második aktus is megtörténhet...és akkor már valszeg sokkal jobb lesz a teljesítményed.
Azt meg símán meg lehet vele beszélni, h az intim dolgaitokat ne fecsegje ki a bnõjének...micsoda dolog az...
Nehogymár azért ne tudd megjavíítani a szexet kettõtök közt mert a bnõje mit szól...
[114505] +kedvencekhez előzmény: [114503]srac31

srac31 [FF] (24) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-29 | 09:47:32
Sziasztok! Elõször is köszi, hogy válaszoltatok :)!
Moonsugar: Elõször neked válaszolnék, a PC torna szerintem is okos dolog, csinálom is a mai napig. De a gond, szerintem velem nem itt van. Attól féllek ennél sajnos nehezebb lesz megoldást találnom rá. Ezen a héten minden nap legalább nem hazudok egy- másfél órát a PC izmoknak szenteltem. Azon kívül meg 2-3 hónapja, amikor eszembe jut csinálom. Valahol olvastam, egy cikket, hogy hogyan lehet tesztelni a PC izmokat. Merevedés közben rádobunk egy vizes törölközõt... :D, hát nekem akár kettõt is elbír :)! A felizgatás meg van, elõjátékba ennyi idõ alatt õt ilyen téren kitapasztaltam, és ezt mindig dicséri, szerinte eddig én nyalom, ujjazom a legjobban....Nyelvel, újjal 2-3 perc míg elviszem odáig és nem meg játsza, ezt azért érzi az ember :). Ezen téren ügyes barátnõm van. Ezzel nem lesz gond! De ezen túl szeretnék lépni, és egy szinttel feljebb kerülni. A squeeze technikát próbáltam, de nem nagyon sikerül ráérezni, hol mikor, hogyan stb... Fõleg, mert maszturbálás közben, soha nincsen ilyenekre szûkségem, tényleg csak akkor jelentkeznek ezek a gondok amikor a lényegnél tartanék :S. Ha meg még is ezzel próbálkoznék együtt lét közben lököm 3-4-et kiveszem elszorítom és ez így menne? Hát nem hiszem, hogy õ élvezné... Ennek ezt a hátrányát látom. A több menettel az a bajom, hogy még nem mondtam el neki, fõleg azért, mert ezt a barátnõjének is elmesélné. Hol ott szerintem egyáltalán nem tartozik rá, csak rám és rá. Szerintem az marha ciki lenne, hogy ha a hátam mögött aztán többen errõl beszélnének, sok a közös ismerõs barát. Több menet, nekem lehet beválna, de barátnõm nem túl türelmes és mivel még nem is beszéltem errõl vele... Ha nem sikerül elsõre vagy megsértõdne és azt hinné vele van a baj. Vagy a másik „inkább hagyjuk”... ismerem :S. Lehet elmondom neki, de úgy érzem nem ma kéne, ma teljesíteni akarok bárhogyan is! Utána elmondanám neki, h ilyen gondjaim vannak. Tényleg, fontos lenne vele errõl beszélni, de félek nem értené meg, félek, hogy a barátnõ is tudni fogja, és ha õ tudja sokan tudni fogják. Onnantól kezdve önbecsülés, büszkeség viszlát volna, és akkor talán még annyira sem menne, mint most. A pózok, sok félét találtam, valakinek ez valakinek az. Szerintetek melyik a legbeváltabb, ilyen „betegségre”? Légzés, látod errõl nem sokat olvastam, ezt elmondhatnád kicsit bõvebben végül is... miért ne próbálnám ki!

Kanyim: Ahogyan kiveszem a szavaitokból, el kellene mondanom és közösen mindenképpen megoldást találni, de fent írtam Moon-nak, hogy mitõl félek, és mik a tapasztalataim barátnõmmel kapcsolatban. Amit nem írtam, félek ez nem a gondom közös megoldásához vezetne, hanem a kapcsolatunk végéhez, ha ezt nyíltan megtudná(nem sejt semmit). Sajnos 2-3 napom sincsen, ma estig :D van idõm, mával az a baj, hogy már nem tudom halogatni, mire fogni. Direkt, olyan party-t rendeztek barátnõjével, ahol ez lesz a lényeg, két pár, két szoba, üres ház, nem lesz pia... Marha egyértelmû, mire megy ki a játék. Azt is eltudom képzelni, hogy ez szándékos, a letesztelésemre. Arra, hogy ilyen helyzetre mit reagálok. Koton meg van 3 dobozzal vettem, anno 2-3 hónappal ezelõtt. Nem tudom mennyire, használ. Egyedül vettem ki egyet a dobozból és leteszteltem. Nem éreztem különbséget, semmi zsibbadást, de ha magamnak csinálom, soha nincsen gond, ezt már írtam:S. Vagy, ahogy tegnap írtam, ha orálisan elégit ki, akkor is bírom, azt én irányítom, és tudom irányítani. A lenyugodás, szerintem ez lenen a megoldás, de sajnos ma nincsen alkalmam arra, hogy beszerezzek ilyen tablettát, valahogy a fejemben kéne rendet tennem, nem agyon izgulni, és igazad van túl agyalni. De erre nem jöttem rá hogyan, és miként kéne ezt tennem. Siker élmény biztosan segítene, de mivel olyanom még nem volt :S... Még csak gondolni sem tudok ilyenre, hogy persze régebben, még ment...

Pózokban kérhetem segítségetek, mit ajánlotok, mit próbáljak teszteljek le? Légzés technika, hát mivel lehet, hogy van benne valami tesztelném, de mi a helyes légzés technika? Errõl egy helyen olvastam, de ott sem volt kifejtve... :(. Segítségetek elõre is köszönöm!
[114503] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-28 | 15:17:56
hááát..kitartást és sok sikert elõre is..


hát a legfontosabb tán az õszinteség lenne..
hogy a pároddal közösen oldjátok ezt meg..
de mivel nem iziben avattad be..eddig titkoltad.. lehet nem jönne jól ki..
pláne hogy õ elõtted már a jó..tartalmas sexuális élethez hozzá volt szokva.. gondolom korodbeli kb.. enyhén tragikusan élheti meg akkor ezen idõszakot...elvégre ilyen korban szinte mindenkinek ezen jár az agya folyton:))))


gondolom mindent átrágtál..
ilyen elszorításos technika és izomtornákat olvastad. .
ezek beválhatnak..
de idõ+türelem kell hozzá..meg partner elõtt titkolva "kicsit" nehézkes..

ami neked nem áll rendelkezésedre.. mert van kb 2-3napod????

ekkor ha mindent a célnak rendelsz alá csakis a különféle... khm..segédeszközök segíthetnek...


egyik tippem az hogy próbáld ki az érzéstelenítõs kotont..
olyan elven mûködik mint a lidocain.. csak itt megfelelõ dózisban van.. és hátha hat reád.(szinte minden nagyobb márkának van. long love.stb)

a másik az az hogy jól írtad..agyban dõl el.. és most még túl is agyalod..izgulod.. így szinte sansztalan a dolog..
szoval magadat kéne lenyugtatnod..
én valamilyen nyugtató-relaxáló teát javasolnék..

de volt már olyan gyerek priviben akinek az segített rengeteget hogy ilyen recept nélkül kapható nagyon enyhe nyugtató-elalvást segítõ bogyit vett gyógyszertárban és 0.5-1 szemtõl lenyugodott..nem izgulta túl.. és az elsõ néhány sikerélmény után folyamatosan javult és hamar el is hagyta..
mert csak néhány sikeres action kell és minden rendben lészen...

(de alap hogy a nagy nap elõtt mindent tesztelj le...)

kalappal...
[114415] +kedvencekhez előzmény: [114410]srac31

Moonsugar [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-28 | 14:55:31
Szerintem amint lehet kezdd el a PC-izom tornát, ha visszaolvasol, vagy ha rákeresel tuti megtalálod, én már egy hét alatt éreztem a hatását amikor hasonló cipõben jártam. A helyes légzést is érdemes megtanulni. Keress valami olyan pózt amiben te irányítasz sztem. Izgasd fel elõjátéknál ahogy csak tudod, hogy jó tág legyen (nálunk legalábbis ez fontos). Szerekkel csak óvatosan, nehogy hozzászokjál, aztán annyira sem menjen mint nélküle. Továbbá ott az elszorításos technika (sokan esküsznek rá), amit máig nem tudom hogyan kell, de majd vki itt biztosan elmagyarázza. Miért nem csináltok több menetet? Ha az elsõ nem ment vártok 10-20 percet és ott a második (nekem erõsebb is szokott lenni az orgazmusom a második menetben)
Ja és beszélj vele róla!!!! ahogy kivettem a szavaidból, még nem nagyon beszéltétek ezt meg. Az Õ segítségével tutkó menne.
[114411] +kedvencekhez előzmény: [114410]srac31

srac31 [FF] (24) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-28 | 14:08:15
Sziasztok!
Sajnos, mint a többi "bajtársam" aki segítségért fordult ide... én is "gyors lövetûvel” lettem megáldva. De a legrosszabb, hogy szerintem semmi bajom, és szeretnék örömet okozni a barátnõmnek és persze magamnak, de még jó, hogy õ a fontosabb. Gyors segítség kéne nekem(mind egy mi az csak beváljon). Ha a barátnõm a szájával segít nekem :), akkor addig bírom ameddig csak akarom... volt, hogy szándékosan 1 órát „kínoztam” míg tényleg bele nem fáradt. De mihelyt oda került a sor, hogy beteszem neki, lököm párat, és elmegyek. Barátnõmmel sokáig tudtam halogatni a sexet, szeretkezést. Egy- két alkalommal volt ilyen többször nem, hagytam, hogy megpróbáljuk. Akkor hála isten õ betudta annak h fáradt vagyok vagy, valami ilyesminek. Aztán az idõ múlt... Már jó ideje együtt vagyunk. A harmónia nincsen meg közöttünk. Többet veszekszünk mit bárki más, és kezdek félni, h az egyik indíték, ez lehet! Bár õ nem tudja, hogy nekem valami „bajom” van, de talán kezd neki feltûnni! Igen csak terelem a sexrõl vagy szeretkezésrõl a figyelmet (Nem túl gyanúsan ügyesen csinálom...). Õ már szerintem kicsit kiábrándult belõlem, de ahogy õ mondja még szeret, szerelmes. Lehet, egy alapos szeretkezéssel, vissza tudnám hódítani õt magamhoz, mert az biztos, hogy ez is hiányzik neki. Õ elõttem aktív nemi életet élt, nem úgy, mint én. Nem tudom mi lehet a bajom, lehet az a baj túlságosan beleélem magam?! Lehet az a baj, hogy nincsen túl nagy tapasztalatom, és akkor most már mindennek a tetejében, félek nem úgy érez irántam, mint régen. Elég görcsössé vált ez az egész. Már szinte minden weboldalt átolvastam ezzel kapcsolatban és fórumot. Azt sem mondhatja senki, hogy utolsó pillanatban kezdtem el utána járni, mert én ezt mihelyt éreztem magamon, elkezdtem kutatni, lidocain kenõcsöt venni, minden sz**t kipróbálni, amit csak tudtam és olvastam. Egyedül a kenõcsõt próbáltam, ki élesben, vele... persze tudta nélkül. Két fajta tapasztalatom van: vagy lezsibbad a farkam, teljesen érzéketlen és ennyi... vagy ló**szt nem érek el vele :(... Annyi féle dolgot olvastam, amikre vissza jelzést nem írt senki igazán, hogy bevált volna. Szép sorjában kipróbálnék én minden lehetõséget, ami szerintem egyénenként nagyon változó, de nincsen rá idõ (igen csak meg vannak számolva a perceink a barátnõmmel, ha így folytatódik). Vannak olyan tippek, tanácsok amit olvastam, amihez azt kéne, hogy én elmondjam neki, de félek nem értené meg, nem tudná kezelni, ezért végleg kiábrándulna belõlem. Az is tuti, hogy a barátnõje lenne a harmadik aki ezt megtudja. Ez után, hogyan nézzek, majd a kettõjük szemébe. Egy szó, mint száz nem akarom neki ezt elmondani. Az élet is teljesen ellenem játszik, barátnõje, talált magának egy fiút, 2 hét után megtörtént aminek meg kell... élménybeszámoló meg volt. Persze, hogy rosszul esik barátnõmnek, mikor az õ barátnõje ilyet mesél neki, és élménybeszámolót tart, és õ nem tud ilyet mesélni. Engem is borzasztóan zavarna, és zavar is! (Most hétvégén 4-esben leszünk, este lesz 1-1 szobája, mindenkinek, innentõl kezdve gondolhatjátok, mit tervez a két csaj, vagy elég hogy ha csak azt írom, az én barátnõm! Ha szerintem, most nem teszem meg... akkor azt fogja hinni, hogy soha. Ha felsülök, akkor is félek, rossz vége lesz.). Ezen a héten egész nap készültem a hétvégére, meg kell tennem, rendet kell tennem, oda bent, mert szerintem ez agyban dõl el valahol, és valahogy. Ehhez kérem a segítségeteket, hogy feltudjak készülni. Magamtól rágódtam ezen, hónapokat, ezt a hetemet eddig csak ennek a „gondnak” a megoldására szántam, és most kikérném más véleményét is amit megfogadhatnék. Más segítségét, ami segíthet. Erre a hétvégére, kéne valami gyors talpaló, az eddigi tudásom mellé. Valami önbizalom dopping, jól esne és szerintem segítene! (Egyik szerezzünk magunknak örömteli percek közbeni észrevételem. Amikor megvettem a lidocain krémet, tök boldog voltam, azt hittem megoldódik minden... 2 órát vertem, mire elmentem... Nem rossz, pedig nem volt rajtam sok krém, csak éppen hogy egy kicsi, akkor még hittem a krémben, hétvégén, mikor már nem állt fel tõle csalódtam..., azóta nem használ!? Ez olyan érdekes... :S) Kérlek segítsetek! Tudom, hogy valamennyit tudtok, dobni az önbizalmamon, és ez már önmagában szerintem sokat segítene. Elõre is köszönöm, mindenkinek a hozzászólását, segítségét, tanácsát!
Egy szeretkezni akaró, szomorú srác!
[114410] +kedvencekhez

hercegnõ [NŐ] (44) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-28 | 09:44:22
Na látod mi épp fordítva...
De akkor is, jó néha a lefogós, semmi elõzmény nélküli bedugós, döngölõs szex:)
[114346] +kedvencekhez előzmény: [114345]kanyim

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-28 | 09:42:44
most te csak romantikus szeretkezést tudsz elképzelni???
el sem tudod képzelni hogy 1másnak estek és csak rádöntöd párodat az asztalra és vadul nekikezdetek majd széttépve 1mást??

elárulom mi is szeretjük lágyan..csokolózva.. ölelkezve.. misszionáriusban..
de ez max a szeretkezéseink 20% teszi ki..
mi inkább a vadabb..erõsebb aktusokat kedveljük..

ennyi... mások vagyunk...
[114345] +kedvencekhez előzmény: [114326]Rachel

hercegnõ [NŐ] (44) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-28 | 09:29:59
Nem is muszáj, hogy mindig romantikus legyen:P
[114337] +kedvencekhez előzmény: [114326]Rachel

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-28 | 09:18:11
lehet még nem jutott ki neki a jóból;)))))))
[114327] +kedvencekhez előzmény: [114313]hercegnõ

Rachel [NŐ] (32) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-28 | 09:17:49
(tovább már nem szoktuk nyújtani mert ekkorra általában kutyura váltunk és megragadom és ami a csövön kifér;)))))))

hû de romantikus
[114326] +kedvencekhez előzmény: [114255]kanyim

hercegnõ [NŐ] (44) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-28 | 00:55:09
Ezen miért vagy meglepõdve???
A pasimmal mi is minimum ennyi ideig szeretkezünk...jójó néha az elsõnél maga az aktus kicsit rövidebb:) DE második-harmadik menetnél van h 1 órás is...:)
[114313] +kedvencekhez előzmény: [114228]Rachel

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-27 | 18:06:58
elméletileg onnantól ha a pasi korábban élvez el mint a nõ és ekkor orálozva kell befejeznie..stb..

de ez relatív.. mert lehet hogy 5percig bírja.. de a lány is 5perces csak..
de lehet bírja 30percig..de a lány nem élvez el ez alatt...

azért 10perc ki-be környékétõl már korairól nem lehet sztem beszélni.. mert azt pózváltással.. tempó variálással sztem sokáig ellehetne nyújtani...

de 5perc alatt már lehet korairól beszélni...

ilyen 1-2 percesek meg nem is szeretkezések szerintem...

(akkor van gáz ha egy hosszabb sexhez szokott leányzó összeakad egy néhány percessel.. mert lehet bármekkora szerelem.. nem bizti hogy értékelni fogja hosszú ideig...)
[114256] +kedvencekhez előzmény: [114236]Rachel

kanyim [NŐ] (53) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-27 | 18:03:28
igen..semmit sem dolgoztam rajta.. elsõ néhány.. kezdeti aktusomat leszámítva mindig "így" ment..
kis alkohollal bódítva meg szinte csak orálozva tudok elmenni
(de akkor nagyon gyors és erõs kéz+orálozás kell egyszerre)

valahogy a lágyabb.."romantikusabb" ritmusok.. mozgások annyira nem intenzívek nekem. úgy nagyon lassan..vagy sehogyan sem tudnék elmenni..

de szerencsére párom is a vadabb sexet kedveli.. elõjátékot eléggé gyorsán átlépjük.. és a vad sex hívei vagyunk...
és azon belül meg poz és intenzitás függõ hogy 30 vagy 60 perc..
(tovább már nem szoktuk nyújtani mert ekkorra általában kutyura váltunk és megragadom és ami a csövön kifér;)))))))
[114255] +kedvencekhez előzmény: [114229]Rachel

amitriptilin [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-27 | 16:01:21
nem vicc: lassabb tempó --> hosszabb szex legalábbis szerintem
[114247] +kedvencekhez előzmény: [114244]Rachel

Rachel [NŐ] (32) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-27 | 15:52:35
Ja a nem minden lehet helyett. Végre valamit megértek belõle, amit írtál.
[114246] +kedvencekhez előzmény: [114245]Rachel

Rachel [NŐ] (32) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-27 | 15:51:42
Mit nem lehet nem mindig?Értelmeset is tudsz írni?
[114245] +kedvencekhez előzmény: [114243]amitriptilin

Rachel [NŐ] (32) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-27 | 15:51:00
Bocsi, biztos rossz a humorérzékem.De ez megint vicc volt??
[114244] +kedvencekhez előzmény: [114242]amitriptilin

amitriptilin [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-27 | 15:49:37
nem mindig lehet... ezért utálom, hogy nem lehet utólag szerkeszteni a hozzászólásaim :)
[114243] +kedvencekhez előzmény: [114242]amitriptilin

amitriptilin [FF] (30) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-27 | 15:48:25
tempó... :D
sildenafil és tsai :D bár ezt nem minden lehet.
humor az élet sója, ha mindent halálosan komolyan vennék, akkor 5 percen belül elvinne a szívroham :) persze, ha személyesen keresel meg a problémáddal, akkor nem humorkodom, mert akkor az már személyes. még ha nagyon kell is röhögnöm rajtad, akkor sem röhögök elõtted, nem nyilvánítok rólad véleményt (bár ezt a munkatársaimnak sem szoktam) az esetedbõl csak annyi információt közlök mással, ami feltétlenül szükséges az ismereteim bõvítéséhez (a név, helység nem ilyen adatok) vagy a te személyes terápiád szempontjából.
[114242] +kedvencekhez előzmény: [114240]Rachel

thymian [NŐ] (87) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2009-05-27 | 15:46:15
elég sokféle lehetõség van. pl. több aktus. orális szex :) elszorításos technika (lásd cikkek)
de a leghatásosabb az önkontroll kifejlesztése, megspékelve pc-gyakorlatokkal. legalábbis szerintem.

sokszor lelki eredetû a probléma. ezen "könnyen" lehet segíteni,csak kell hozzá egy megértõ, türelmes partner. egyébként a cikkajánlóban is vannak még tippek, meg itt ha visszaolvasol pár hónapot, tuti amiket leírtam, elõjönnek részletesebben is...
hirtelen ennyi :)
[114241] +kedvencekhez előzmény: [114240]Rachel

Új hozzászólás Linkek (14) Fórum témák Regisztráció
TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
» Spermakrízis
» Karrier vagy szex?
» Kudarc ellen pirula?
» Potenciazavarok
» A férfiak leggyakoribb szexuális problémái
» A korai magömlés
» Az elszorításos technika
SZAVAZÓ
Előfordult már olyan időszak az életedben, amikor több partnerrel tartottál fenn egyidejűleg szexuális viszonyt?
Nemed:
Igen
Nem
FRISS KOMMENTEK

Potenciazavarok
2015-02-22 - 19:23

Potenciazavarok
2015-01-14 - 22:03

Potenciazavarok
2015-01-12 - 11:40

Potenciazavarok
2015-01-02 - 10:02

Sikerült már megtalálni a G-pontot?
2014-12-23 - 13:24

Legutóbbi 7 nap kommentjei

FÓRUM
» Orális szex
» Nők szexuális problémái
» Biszexualitás
» Korai magömlés
» Női orgazmus
» A méret a lényeg?
» Könyv, zene, film, TV
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Merevedési zavarok
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» A terhesség első jelei
» Szex a terhesség alatt és után
» Homoszexualitás
» Anális szex
» Szakítás
» Abortusz
» Láb, harisnya és tűsarok
» Pornográfia
» Nemi betegségek
» Segédeszközök
» Szüzesség elvesztése
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Barátság extrákkal
» Erotikus játékok
» Fogamzásgátlás
» Maszturbálás
» Menstruáció
» Beszélgetünk
» Intimtorna
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
Like?
TÁMOGATÓNK
Az oldal Molnár Tamás szexuálpszichológus szakmai és anyagi támogatásával készül!
www.szexa.hu
 


RSS cikkek