Korai magömlés


Új hozzászólás Linkek (14) Fórum témák Regisztráció

Keresés ebben a témában

m0rci [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2014-09-02 | 19:51:06
Mekkora kamu!
[145924] +kedvencekhez előzmény: [145922]Nyirirobert84

m0rci [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2014-09-02 | 19:50:52
Ritka nagy hülyeséget írtál.
Valószínűleg csak azért vagy ilyen "elnéző" a pároddal, és azért redukálod le a problémát, mert... hát, sajnálom, hogy így kell fogalmaznom: eljárt feletted az idő. És már nincsenek elvárásaid. Már nincsenek igényeid. Nem mércét állítottál. Egyszerűen csak arra vágytál: legyen valakid. Akármilyen hibás, akármilyen selejt (mert az!), csak legyen és maradjon meg. És ezt a fórumot próbálod felhasználni kicsi lelked megnyugtatására... arra, hogy a probléma igazából nem is probléma.
Nem probléma, ha valakinek nincs merevedése? Nem probléma, ha valaki másodpercek alatt elélvez? Nonszensz...
Menj el innen és élj tovább a szánalmas álomvilágodban. És hagyd meg a probléma megítélését egy IGAZI, IGÉNYES, ELVÁRÁSOKKAL rendelkező NŐNEK. Te (már) nem vagy az.
[145923] +kedvencekhez előzmény: [145921]Charter Party

Nyirirobert84 [FF] (30) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2014-09-02 | 18:37:53
Sziasztok!

A problémátokra van megoldás! Felejtsétek el a gyógyszeres kezelést mert teljesen tönkre teszi a szervezetet. Szteroidokat és agyi stimulánsokat tartalmaz. Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de szeretném megosztani a dolgot:

4. éves hallgató vagyok az orvosi egyetemen és első éves tanulmányaim óta fejlesztek egy módszert, mellyel viszonylag rövid időn belül (kb. 4-5 hónap) meg lehet tanulni egy módszert. Ez segít fejleszteni a PC izmokat és pszichológiailag helyre teszi az egész szeretkezéskori együttlét idejét. Ha gondoljátok, és van egy pár, akkor vállalom, hogy betanítom ezt a dolgot. Ha esetleg DEBRECENIEK vagytok a pároddal, akkor jó eséllyel pár hónapos gyakorlás után szinte 90%-os sikert érhettek el. A Debrecent azért írtam, mert oda valósi vagyok és innen nem nagyon tudok eljárkálni az egyetem miatt. A gyakorlás amúgy két résztvevős, mert ki kell alakítani egy olyan bensőséges és nyugodt helyzetet, amelyet csak egy pár tud megteremteni.

A címem: nyirirobert84 (kukac) freemail.hu. Kérem csak az írjon, aki komolyan gondolja, mert nincs időm komolytalanokra.

Üdv.
[145922] +kedvencekhez

Charter Party [NŐ] (48) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2014-09-02 | 16:58:34
Kedves fiúk! Szerintem egy kicsit túl van dramatizálva a helyzet. Ne fogjátok fel ezt tragédiának.
Több mint egy éve van egy kissé praecoxos kapcsolatom és nagyon élvezzük egymás társaságát. Korábban mindig hagyományos szexben volt részem és háááát már egy kicsit uncsi volt. Az egyidejű orgazmus nagyon jó, meg fontos de nem minden ...és főleg nem mindenáron. Semmiképp nem gyötörném a partneremet a trükközgetésekkel meg érzéstelenítéssel, csak azért hogy tovább bírja. Különlegesnek és imádnivalónak találom,h ő ilyen érzékeny. És izgalmas feladat, hogy ezt a "körülményt"beépítsük a szexuális életünkbe. Így sokkal több lehetőség van az orális és egyéb elő- meg utójátékok kibontakoztatására, amit eddig kissé elhanyagoltam. Arról nem is szólva,h állítólag egy csomó nő egyébként sem lenne képes eljutni a csúcsra az aktus során. Lehet,h csak egymásra kell találni.
[145921] +kedvencekhez

m0rci [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2014-08-28 | 21:09:30
Üdv!
Sajnálom, hogy vészmadárt kell játszanom, de az igazság mindig jobb, mint az álomvilág, ahonnan csak fájdalmak árán lehet felébredni. Azt vallom, hogy inkább ismerjük meg a fájdalmas életet (és ne bízzunk), mint, hogy naivan struccpolitikára építsük életünket.
A tárgyra térve: a korai magömlés NEM gyógyítható. Örökre veled marad és tönkre fog tenni. A kudarcok emléke megmarad, a nők, a kielégítetlen partnereid pedig ugyanolyan selejtesnek fognak tartani, mint más sorstársaid/sorstársaink.
Egy kérdés maradt: így megéri, van értelme küzdeni?
Hisz mindig ugyanaz marad...
[145920] +kedvencekhez előzmény: [145917]alwaysthesame

alwaysthesame [FF] (40) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2014-08-14 | 12:54:45
Szia!

Sajnos én is ezzel a problémával küzdök, és mostanra jutottam el odáig, hogy készen álljak, hogy professzionális segítséget keressek a problémámra. Rengeteg fórum rengeteg hozzászólását olvastam, de a te kommented volt az, ami leginkább meggyőző volt számomra.

Lenne egy olyan kérésem, hogy el tudnád küldeni a szexuálpszichológus elérhetőségét akihez te is jártál? Annyi van belőlük a neten és én jobban megbíznék egy olyanban, akiről azt írják, hogy valakinek tudott már segíteni.

Köszönöm előre is!
[145917] +kedvencekhez előzmény: [145719]hope_ok

orange [FF] (29) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2014-03-16 | 09:48:10
Sziasztok! Valószínűleg nem fogjátok elhinni de nem a hangulat keltése a célom de....! Minden tiszteletem azoké akik megpróbálnak leljetverni elkeseredett sorstáersaimba. És itt jön a de...! Sajnos személyes tapasztalat, én is ezzel bajlódom de szerintem gyakorlatilag 1/10 embernek sikerül ebből kijönni. Azt mondják mindenki akkora keresztet kap az élettől amekkorát elbír.. hát tessék lehet mocorogni a súly alatt, viszont a siker lehetősége elenyésző.Otthon saját magaddal küzködve érhetsz el sikereket de ezeknek nyona sem lesz majd élesben amikor épp egy csóktól is rommá leszel. Tüneti dolgok vannak amik jók és használnak, de ezek sem alkalmasak párkapcsolatra, hisz ,hová lesz a spontanitás, mert ez az a dolog amit tervezni nem igazán lehet. Ilyen szert én is tudnék ajánlani mert használom is , de nem fogom reklámozni.Sokkal inkább kell megtalálnunk azt a partnert aki ezt a lehető legjobban képes tolerálni, de itt is vigyázni kell mert sokszor saját magunkkal nagyobbak az elvárások mint a párunk elvárásai felénk.Az erre való stresszelés megfertőzheti a kapcsolatot az tuti... Lehet ezt önkontrollra fogni,hogy próbáld meg felügyelni a tested, hmm.. ezt vajon olyan mondja aki látott-érzett már ilyen problémát? Kitartóan próbálkoztam évek óta... felejtsétek el....kuka..
Mégegyszer, nem szeretnék senki lelkébe beletaposni,hisz hit nélkül nehéz sikert elérni!!! Próbálkozzatok és ne adjátok fel,de sokkal inkább fogadjátok el ezt a dolgot és legfőképp magatokat.Egy dologban én is láttam pozitív változást, és az az önbizalom és magabiztosság, na akkor láttam,hogy így talán változhat.Csak sosem veszíteni az önbizalomból.. na az csak a kiváltságosok lehetősége!
Na befejezem, remélem látszik,hogy ezt a pár sort leginkább az elkeseredettség és nem a rosszindulat íratta velem!!!
üdv, Orange
[145906] +kedvencekhez

helpppppppp me [FF] (18) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2014-02-11 | 15:57:31
sziasztok,én is korai magömléssel küzdök,olvastam már könyvet is erről,a napokban elkezdtem gyakorolni.Ejakuláció előtt megállni stb régen nagyon sokat maszturbáltam,volt napi 3 is több évig....sajnos és most jöttem rá,h elrontottam emiatt tartok ott ahol tartok most. Szóval azt akarnám kérdezni,hogy ha rendszeresen maszturbálok síkosító stb,akkor vissza állhatok a normális szintre? vagy gyakoroljak a barátnőmmel? szexközben?vagy ha ö csinálja nekem? és hogy mennyi idő kell ahhoz,ha napi szinten gyakorlok?kérlek írjatok nekem nagyon fontos,a barátnőmön látom,hogy nagyon rosszul esik ez neki. :( segítsetek!!! már csak bennetek bízom.
[145893] +kedvencekhez

m0rci [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2013-04-23 | 21:01:47
Jelenleg "csak" idõhúzásra játszom...:D

Elsõsorban!
[145808] +kedvencekhez előzmény: [145807]FerfiVitalitas

FerfiVitalitas [FF] (32) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2013-04-23 | 10:29:39
A magömlés elõtti PC izom szorítás valóban le tudja állítani a magömlés és közben általában az orgazmus érzése megvan, kisebb nagyobb mértékben. De szerintem nem érdemes mindent egy lapra feltenni és egy erõs szorításban bízni. Ez csak EGY lehetõség a magömlés késleltetésére számos más lehetõség között.

A könyv amit írtam, abban is leírtam a PC izom edzését, de azt is leírtam, hogyan lehet a PC izom nyugalomban tartását megtanítani a testnek. Szerintem sokkal jobb lassan elérni az orgazmus, mint gyorsan és utána szorongatni úgy hogy kiugrik az ember szeme.

Azzal hogy a magömlés egy refelx azzal egyet értek. Sok gyors masztival fel lehet erõsíteni ezt a reflexet. De másképpen edzve le is lehet lassítani egészen a teljes kontrollig. De a teljes kontrollhoz hónapok kellenek.
[145807] +kedvencekhez előzmény: [145806]m0rci

m0rci [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2013-04-22 | 20:15:29
Üdv, és köszönöm a választ, de most még inkább összezavarodtam.

Én pont azt olvastam, hogy a pc izom erõsítése (és magömlés elõtti megfeszítése) késlelteti az ejakulációt.

A magyarázat (amit én eddig olvastam), az, hogy a magömlés egy gerincvelõi reflex mozgás, így "tanulással" kijátszható.
[145806] +kedvencekhez előzmény: [145805]FerfiVitalitas

FerfiVitalitas [FF] (32) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2013-04-22 | 10:01:34
Szia m0rci!

Maszti közben szoktad szándékosan szorítgatni a PC izmod? Ennek az izomnak a szándékos szorongatása felgyorsítja a magömlés közeledését, mert a testednek ez egy kapcsoló a magömlésre. Biztosan észrevetted már, hogy a PC izom erõsen és ritmusosan összehúzódik az ondó kilövelésekor, szóval jelenetõs szerepet válal a magömlés lebonyolításában. Ha szándékosan szorongatod, akkor a tested úgy fogja hinni, hogy itt az ideje a magömlésnek és hamar be fog következni.

Ha nem szorongatod szándékosan, akkor a másik magyarázat, hogy egy sokéves gyors maszturbáció (amikor tudatosan törekszik a férfi az orgazmus + magömlés gyors elérésére), beprogramozza testét a gyorsaságra és arra, hogy a PC izom a legkevesebb ingerlés hatására (akár csak vizualizálás hatására) is erõsen megfeszül többször, mintha már magömlés közelében lenne. Én is közdöttem ilyennel és a megoldás egyik része az volt, hogy megtanultam, hogyan tartsam nyugalomban a PC izmom ingerlés hatására tudatosan.

Az önkielégítés önmagában fantasztikus dolog. Felfedezhetem a testem, megtanulhatom, hogy mi jó nekem és mi nem. Viszont nem mindegy hogyan végzi az ember. Ha arra törekszik közben, hogy minnél hamarabb elérje az orgazmus, akkor káros. Ha arra törekszik, hogy megtanulja lassítani magát akkor hasznos.

Sokévig én is küzdöttem ezzel a huncut korai magömléssel, de pár hónap alatt visszaprogramoztam a testem. Errõl olvashatsz a http://www.ferfivitalitas.hu/a-konyv/ oldalon.

Péter
[145805] +kedvencekhez előzmény: [145795]m0rci

m0rci [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2013-03-28 | 20:58:23
Üdvözlök mindenkit!

Sajnos ezzel a problémával küzdök jómagam is.

Mostanság elkezdtem a pc izom-gyakorlatokat, bízva a sikerben.
Néhány kérdés felmerült bennem:
- mi az oka annak, hogy mostanában (mióta aktívabban, rendszeresen csinálom ezeket a gyakorlatokat), a maszturbálás ideje rövidül? (Tehát gyorsabban végzek - félreértés ne essék, egyelõre még csak "gyúrok" ezekre az izmokra, még nem próbáltam "élesben bevetni" õket.)
- kellõen erõs pc izommal, ha elég erõsen "szorítom" el magam, akkor ugyebár elméletben elkerülöm a magömlést. Ezen idõ alatt folytathatom az ingerlést? Tehát mozoghatok tovább?

Aurelius
Hozzád is lenne egy-két kérdésem.
Írod, hogy az önkielégítés ez esetben "káros". Miért? Mert egy gyorsabb tempóhoz vagyok szokva? Illetve ha valakinek (pl nekem) jelenleg nincs partnere, de korai magömléssel küzd, hogy tudja (tudná) "tesztelni" magát, hogy ne süljön fel - anélkül, hogy nem önkielégít (kvázi gyakorol)?

Végül: az általad leírt áthangolásról van akármilyen módszertani útmutató, könyv? (Az oldalt néztem!)

Köszönöm a választ!
[145795] +kedvencekhez előzmény: [145794]Aurelius

Aurelius [FF] (34) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2013-03-21 | 02:33:50
Összetett ügy.

Az ilyen szerek átmeneti megoldást adnak csak, másrészt ha érzéketlenné válik a farkad, akkor sokat nem élvezel a szexbõl. Olyan, mintha egyszerre 3 gumit húznál fel. :P

Írok pár dolgot, ami szimpatikus neked, próbáld ki.
- PC-gyakorlatok (avagy Kegel-gyakorlatok) neten találsz leírást, ESZO könyvben is van róla sokminden (Agykontroll kiadó). Utóbbit amúgy is érdemes megvenni, rengeteg hasznos tapasztalat és tudás van benne gyakorlatias, érthetõ formában leírva.
- Ha végzel önkielégítést, akkor a mai szent nappal hagyd abba. Ezzel árthatsz a legtöbbet az ügynek.
- Ha még nem vágnak ki innen :), akkor neked is ajánlom az áthangolás módszerét, mert ha stresszmentes vagy, akkor alapvetõen ennek teljesen rendben kell lennie.
[145794] +kedvencekhez előzmény: [145791]tuske6

tuske6 [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2013-03-12 | 20:07:34
sziasztok!korai magömléssel szenvedek!már rég ota!találtam a neten a PREMATROLT!MENNYIRE HATÁSOS?VAGY TUDTOK VALAMIT AJÁNLANI
[145791] +kedvencekhez

FerfiVitalitas [FF] (32) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-12-05 | 11:02:08
Szia Péter, a herék felemelkedése felhúzódása a pénisz tövéhez akkor történik meg amikor kezdesz közel kerülni az orgazmushoz, ez a test egy természetes mûködése. A gondod az lehet (mint ami nekem is volt), hogy túlságosan felizgulsz. A PC izom edzéseket nagyon jól teszed ha csinálod, segíteni fog, de meg kell tanulni jól használni mert nem mindegy mikor szorítod vagy lazítod el. Nekem sikerült megszüntetni a korai magömlést természetes úton csak gyakorlással. Légzéstechnikával, PC izom edzéssel, mentális érzékenység csökkentésével. Ezeket a technikákat összeszedtem a http://www.ferfivitalitas.hu oldalon. Ott írhatsz nekem emailt is és szívesen válaszolok még más kérdésekre is
[145725] +kedvencekhez előzmény: [145296]péter8812

hope_ok [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-11-21 | 22:01:35
Sziasztok,

Évek óta nézegetem az oldalt, de csak most regisztráltam... Gondoltam megosztom Veletek, hogy én miként léptem túl ezen a helyzeten.

Kb 8 éve küzdök/küzdöttem ezzel a problémával.. Amit el tudtok képzelni mindent, de tényleg mindent kipróbáltam. Elõször a péniszgyûrût - mert akkoriba azt olvastam ez lesz a tuti :) - aztán a lidocain krémet, ami hatására még a partnerem is lezsíbadt! (Bár oké aláírom, nem feltétlenül jól használtam :) ) Aztán elmentem egy "orvoshoz" aki azt mondta, hogy szedjek erõs nyugtatószereket.. kb õt annyi érdekelte, hogy felvegye a nagy zsetont aztán nem is érdekelte, hogy mi van velem... persze ezen gyógyszerek mellékhatásai azonnal jelentkeztek, de eredmény 0. REndeltem a neten kapszulákat, nagyon drágán... emelett még a hipnózis is megfordult az agyamba :)

Ezen fergeteges megoldásokat persze akkor próbálgattam, mikor barátnõm volt.. õõ tényleg nagyon türelmes volt, mert 4,5 évig kitartott mellettem zéró orgazmus nélkül.. Mondanom se kell, hogy minden "próbálkozás" után láttam a szemébe a csalódottságot.. sõt volt még amikor sírt is azért ez egy férfinek hihetetlen rosszul esik.. Mikor ennek a kapcsolatnak vége lett, még jobban magamba zuhantam, megfogadtam, hogy sohase kell senki.. egyszerûen rettegtem, hogy megint leégek..

Idõközbe persze, jött egy nagyon gyönyörû lány, és õt már nem akartam elveszíteni. 2 dolgot tettem: elkezdtem szexuál pchiológushoz járni, ahol az önbizalmamat növelte a doki, ez rengeteget segített Nekem. Plusz - amit lehet elítéltek - elmentem egy urológushoz akinek elmeséltem az egész sztorit és õ egy injekciós megoldást ajánlott.. a lényege, hogy a barlangos testbe juttatva akár 1 órás merevedést is el lehet érni.. Ettõl persze megrémültem, hogy magamat szúrni, de igazából nem volt rémisztõ, hisz nagyon kompakt és kicsi az egész cucc.. Kb 2x használtam és tényleg csak arra kellett, hogy megnövelje a magabiztosságom, így mostmár akár 30-40 percet is képes vagyok magamtól sexelni.. és srácok, ezt az érzést nem tudom elmondni, mennyire jó amikor látod a partneredet, hogy kielégült... Oké, lehet drasztikus megoldás, de én már más lehetõséget nem láttam...

Semmit se akarok reklámozni, csak remélem 1-2 hasonló gondolkodású emberkének tudtam segíteni! :)

UI: csak elmondani akartam, ne támadjatok.. nekem ezt segített, másnak lehet teljesen más!

Na hajrááááááááá ;)
[145719] +kedvencekhez

erogon [FF] (36) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-11-13 | 14:34:13
Elfelejtettem két kérdést :)

A másiknál is volt ,hogy lezsibbad jóban de nem volt gond mert mindig bedobok egy fél kamagrát és az hozza a hatást így maratoni :)

A kérdés még az ,hogyha bekenem ahol kell és xy idõ ami nem tudom mennyi lemosom, akkor után mehet a francia is nem gond nem fog gondolom lezsibbadni a csajszi szája már?
S lemosásánál gondolom nem tûnik el a hatás mert addigra beszívja a bõr...

Köszönöm!
[145704] +kedvencekhez

erogon [FF] (36) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-11-13 | 13:55:34
Sziasztok

Suifan Kwang nevû terméket használtam eddig nagyon is bevált ha valaki még nem próbálta volna!

De most kiszeretném próbálni a LIDOCAIN kenõcsöt amit meg is vettem de nem tudom mit ,hogy... :)
Vagyis már több dolgot olvastam.
A Suifan Kwang az pont ,hogy a makk után kell felkenni az alsó részre...

Na de, a Lidocain-t hova kell és mennyit kb?
Mert most lesz egy randim és nincs idõm egy próba szexre :)

Az egész makkot bekel? Vagy itt is csak utána a makk alatt vagy a makk után az egész részt alul felül....?

Köszönöm elõre is a választ!
[145703] +kedvencekhez

nagysandor [FF] (29) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-09-24 | 21:03:18
Szia,

egy gyógynövényes étrendkiegészítõt próbálj ki. Nekem pl. mûködött, úgyhogy ezért osztom meg a pozitív tapasztalatot: http://korai-magomles-stop.hu/
Mondjuk emellett alkalmaztam pár itt leírt technikát és gyakorlatot is. És lehet hogy ez így egyben, pszchiésen is segített.
Sok siker Neked is!

üdv: Sanyi
[145637] +kedvencekhez előzmény: [144755]zoli34

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-04-29 | 16:32:18
Szia Péter!
Nem orgazmus közelben kell betenni a hímvesszõt.
Ha viszont hajlamos az ernyedésre izgalom híján, akkor nem csak korai magömlésed van, hanem energia hiányod is.
A korai magömlés nem sok energiát jelez, hanem rossz reflexeket.
Az energia a keleti filozófia szerint is a mellékvesébõl ered, míg a reflexek agyi folyamat.
[145346] +kedvencekhez előzmény: [145296]péter8812

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2012-04-04 | 22:49:30
Péter a PC izomzat szimpla feszítgetése egyáltalán nem oldja meg ezt a problémát. A herék emelkedése a feszítések közben természetes jelenség, bár külön is mozgathatóak. A magömlés elõtt a herék mindenkinél felhúzódnak. Egy módszer ezt használja ki. A heréket lefelé húzva, kicsit késleltethetõ a magömlés...
[145308] +kedvencekhez előzmény: [145296]péter8812

péter8812 [FF] (26) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-04-02 | 15:29:56
Üdv! Énis küzdök a korai magömléssel! a pc torna gyakorlás közben amikor megfeszitem az izmot,a herém is felemelkedik,és ezt nemtudom hogy baj e! sajnos szex közben is azonnal elélvezek a behatolás után,ekkor mindkét herém felcsúszik,felemelkedik! kérlek segitsetek
[145296] +kedvencekhez

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2012-04-01 | 23:18:01
Belsõ Elixír Torna a Csillag születikben:
http://intimtrening.network.hu/video/qigong/interjunk_a_cool_tvn
[145294] +kedvencekhez

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2012-03-05 | 09:14:01
Belsõ Elixír bemutató a Wudang Shan Taoista Kung-fu és Hagyományos Kínai Gyógyászati egyesülettõl.
Ezek bizonyítékok, nem ígéretek.
http://www.youtube.com/watch?v=yWTOizU9CMQ&list=UUS9sAuJO1W8OJdEHGa aXMVw&index=1&feature=plcp
[145227] +kedvencekhez

szexuálpszichológus [NŐ] (47) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2012-02-24 | 03:41:47
KORAI MAGÖMLÉS

URL: blackcatmasszazs.hu/sexualpszichologia/3.html
[145183] +kedvencekhez előzmény: [144757]Gumblo

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-01-24 | 14:42:57
Anális lovagló szexpozícióra gondolhatott, a férfi fekszik, a nõ beleül.
Viszont ki lehet úgy análisan is elégíteni a férfit, ha prosztata masszázsról van szó.
[145029] +kedvencekhez előzmény: [145028]Márk33

Márk33 [FF] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-01-24 | 12:54:56
Miért akarsz egy férfit análisan kielégíteni?????

Amúgy nem veled van a baj.
[145028] +kedvencekhez előzmény: [145026]Gittikee

Gittikee [NŐ] (21) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-01-24 | 08:25:42
Sziasztok! A páromnak van egy kis problémája mert sex közben mindig hamar elélvez és engem kezd idegesíteni, de ha análisan próbálom kielégíteni vagy kézzel sosem megy el hamar.. Ez miért van?? Velem lenne a baj?
[145026] +kedvencekhez

castor11 [FF] (31) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-11-27 | 22:26:53
Jah, amit írtak. Gyakorlás - gyakorlás - gyakorlás kb ennyi. Meg ami szerintem fontos, hogy fejben "tiszta" legyél. Tudd, hogy mit akarsz és hogy akarod.
Küzdöttem én is ezzel. Nem ígérem, hogy gyors lesz a megoldás, de sima ügy. Ha "rendbe teszed" magad, akkor minden más is sokkal könnyebb és egyértelmûbb lesz. :)
[144795] +kedvencekhez előzmény: [144755]zoli34

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-23 | 22:37:07
Már megint szóköz került egyes linkekbe automatikusan, össze kell vonni ahol van, mert így nem mûködik, pedig most direkt www és http nélkül írtam.
[144759] +kedvencekhez előzmény: [144758]RS

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-23 | 22:35:45
Beillesztek pár oldalt ami segíthet:
drimmun.com/szexualis-problemak/a-ferfi-orgazmusanak-kesleltetese.h tml

menmax.hu/eletmod/09/04/18/ejakulacio-kesleltetesi-technikak-a-tao- val

fittelet.hu/szerelem_szex/cikk_21.php

A Multiorgazmusos férfi címû könyvet is érdemes letölteni.
Innen lehet letölteni: 4shared.com/document/3FTHDATJ/Mantak_Chia_Doug_Carlton_Abram.html
Ebbõl a könyvbõl van a Multiorgazmusos pár változat is.
[144758] +kedvencekhez

Gumblo [FF] (23) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-23 | 19:05:53
Tessék maszturbálni, minél többet, de ami a legfontosabb, minél több ideig! Ha eléred azt a szintet, amikor már majdnem elélvezel, pihenj fél percet, és folytasd. Így nagyon sokáig lehet bírni, és hozzászokik a tested ahhoz, hogy késõbb mész el.

Szex közben is lehet pihenni, csak ki kell tölteni azt az idõt valamivel.
[144757] +kedvencekhez előzmény: [144755]zoli34

GARVER [FF] (21) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-23 | 16:52:28
Hali ha gondoljátok látogassátok meg a blogomat :
http://onlinesex-downloads.blogspot.com/
Folyamatosan frissül.
[144756] +kedvencekhez

zoli34 [FF] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-22 | 22:38:38
Hello! Én is küszködöm a korai magömléssel sajnos már régóta.Nagyon hirtelen s nagyon hamar el tudom érni a merevedési szintet, akár 8-10 mp alatt is.S onnan már elég 1-2 perc is a csúcsig.Próbáltam nyugodtabban, de igazán nem sikerült olyan szinten, hogy a páromnak is jó legyen.Elõfordult már hogy sikerült neki is , de én akkor vagy nagyon fáradt voltam vagy kicsit illuminált.Tehát ha iszom akkor általában sikerül,de hát ez nem megoldás.
Szeretnék valami biztos módszert ,megoldást hogy neki is mindig örömet tudjak szerezni.(máshogyan megy a dolog de én természetesen szeretném)
válaszát elõre is köszönöm!!
[144755] +kedvencekhez

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-22 | 21:39:11
Szia, az alábbi oldalon is van betegtájékoztató, de ha rákeresel a google keresõben, akkor még lehet találni más oldalakat is és a korai magömléssel kapcsolatban is sok infóra lehet bukkanni.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/CIALIS_5_mg_filmtablet ta/51579
[144754] +kedvencekhez előzmény: [144753]Nikolas

Nikolas [FF] (51) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-22 | 18:38:52
Szia RS!
Tudnál adni néhány webcímet amelyek a Cialis mellékhatásairól írnak?
[144753] +kedvencekhez előzmény: [144749]RS

Lacci123 [FF] (22) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-21 | 23:24:10
Kösöznöm szépen megpróbálom. Remélem használni fog.D
[144751] +kedvencekhez

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-21 | 21:02:37
A gyógyszeres megoldások nem mindig jók, mert nem tökéletesek és vannak mellékhatásaik.
Pl. a Cialistet is említetted és rengeteg mellékhatást sorolnak!
Érzéstelenítõ helyett pedig lehetne óvszert használni vagy ha eddig is használt, akkor vastagabb óvszert. A szeretkezési technikák változtatása is segíthet.

Létezik az elszorításos technika is:
Ennek lényege, hogy az elõrejelzési szakasz során nem csak az ingerlést szüntetik meg, hanem a hímvesszõ alsó oldalán, ahol a makk peremének vonalában aránylag erõsen, néhány másodpercig megszorítják a hímvesszõt.
Az eljárás azért hatásos, mert ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelõsek. Ha megfelelõ helyre, megfelelõ idõben, és megfelelõ erõséggel alkalmazzák az elszorítást, bármelyik férfinál mûködõ biológiai reflexmûködést indítanak be, mely biztosan leállítja a korai magömlést az elkerülhetetlenségi szakasz elõtt. Az elszorításos technika akár többször egymás után is alkalmazható.


A korai magömlés hátterében akár prosztata és ondóhólyag gyulladás is állhat vagy pszichológiai tényezõk, stressz, szexuális tapasztalatlanság ….
[144749] +kedvencekhez előzmény: [144741]Nikolas

Nikolas [FF] (51) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-21 | 15:44:29
Kedves Lacci123!
A problémát ezzel nem elfedjük, hanem orvosoljuk. Egy példa: Ugyanis amikor beteg vagy akkor azt valahogy meg kell gyógyítani. Szeded a gyógyszert és egyszer csak meggyógyulsz.
Ugyanígy van a Lidokainnal is. Nem kell örökké használni, csak addig amíg magabiztos nem leszel. Utána el is lehet hagyni fokozatosan. Egyszer csak azt veszed észre, hogy enélkül is frankón megy. Higgyél nekem, tényleg segíteni akarok. Egyébként ezt a módszert az urológus fõorvos testvéremtõl tanultam. Nagyon sok emberen segített a módszer. Csak bátran cimbora!!! És ne felejtsd el megválaszolni nekem az eredményt.
[144741] +kedvencekhez előzmény: [144740]Lacci123

Lacci123 [FF] (22) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-21 | 14:50:18
Jó napot kívánok.

Sajnos van nekem is korai magömlés problémám. van hogy csak beteszem és már el is megyek. Ez elég rosszul hat barátnõmmel való kapcsolatomra. Nem tudom mi tévõ legyek, de én is szeretném valahogy megszüntetni ezt a problémámat. Nem elfedni szeretném lidocain kenõccsel meg ilyenekkel hanem meg szeretném szüntetni ezt a problémámat. Köszönöm elõre is segítséget.
[144740] +kedvencekhez

Nikolas [FF] (51) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-11-21 | 04:46:23
Sziasztok!
Segíteni szeretnék férfi társaimon, akik ezzel a problémával szenvednek. A megoldás nagyon egyszerû, nem kell kamionokat elhúzni, meg egyéb kínzásoknak alávetni magatokat.
Tehát:
1.Az aktus elõtt kb fél órával kend be a makkodat Lidokain kenõccsel.
Ettõl érzéketlenebb lesz, sokáig bírja az ingerlést. (Lehetõleg kerüld az elején az orális szexet, mert a barátnõd szája el fog zsibbadni :-) Azért kell a fél óra, hogy legyen idõ a szernek hatni.
Ne ijedj meg! nem lesz teljesen érzéketlen a makkod. Ettõl még fel fog állni a szerszám!
2.Vegyél a szex-shopban pénisz gyûrût. Ez egy gumi gyûrû, fel kell húzni a pénisz tövéhez minél közelebb. Segít a vér visszatartásában, ezen kívül a péniszben lévõ vérerek jól kidagadnak, ami "barázdálttá" teszi a hímvesszõt, ami fokozza a hüvely ingerlését.
Nem kell túl szoros gyûrût venni, viszont laza se legyen.

Meglátod, az eredmény nem fog elmaradni. Isteni szeretkezésben lesz részed. A barátnõd legalább 8-10 orgazmust fog átélni 40-45 perc alatt. Az utolsó orgazmusok már folyamatosan jönnek megállás nélkül.

3. Végsõ esetben ki lehet egészíteni mindezt a Cialis 10 mg tablettával. El kell menni egy urológushoz és felíratni. Nem szégyen ez barátom. Magabiztosságot ad a tabletta, ugyanis ha el is élveznél, a szerszám pár perc múlva ismét állni fog. Alkalmazd néhány hétig, amíg a barátnõd szemében gyönyör "istenné" válsz, utána el lehet hagyni a gyógyszert.

Ha további kérdésetek van, írjatok. Szívesen válaszolok mindenkinek.
Ja és még egy: Szeresd a nõt, ne tekintsd szexuális tárgynak, légy gyengéd hozzá, amikor kell légy határozott.
Meghitt, bensõséges szeretkezést kívánok!
Nikolas
[144739] +kedvencekhez

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-10-11 | 15:35:20
1., A PC izom egyrészt akaratlagos mozgás, nincs köze a merevedés szexualitáson belüli funkcióihoz.
2., A merevedés nem akaratlagos, másik áramkör, bár ugyan az az izomcsoport kb.
3., Szeretkezés közben nem megtartható a PC izommal a merevedés, mivel az energiát másik idegszálak szállítják, képtelenség a PC izom állandó pumpálására koncentrálni, ahelyett hogy szeretkeznénk.
4., A merevedés a pénisz érzékenységének függvényében automatikusan jelentkezik. A fantáziára és vágyakozásra történõ merevedés megint csak nem tartós szeretkezés közben.

Az idegrendszer sokkal összetettebb.

Pl,:

http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/377347/3?order=1&itemPerPage =50&page=97

Kérdésed meglepõ és elgondolkoztató. A pontos anatómiai választ - bevallom - nem tudom, hiszen nem orvos vagyok.

De. Ismerek tolókocsiban élõ, deréktól lefelé megbénult férfiakat, akik remek nemi életet élnek mégis, és utódlásra is képesek voltak. (A legtöbb ilyen ismerõsöm gyermekparalízist kapott annak idején, és nem balesetes volt. ) Viszont volt egy barátnõm, aki egy olyan megbénult férfival élt együtt, akinek a nyaki csigolyája törött el, és már nyaktól lefelé béna volt. Mégis a szexre, erekcióra képes volt! (Voltam olyan merész, hogy rákérdeztem, mert én is azt hittem, hogy ez nem mûködhet. )
Tehát nem tudom pontosan mikor és mitõl mûködik vagy mitõl és miért nem! De ígérem, utána fogok nézni, mert most már engem is érdekel.
Konklúzió: többeknél mûködik, mint hisszük! Edit
[144417] +kedvencekhez előzmény: [144200]SiHing Hou

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-09-21 | 23:42:57
Legyen neked...
Unom már az értelmetlen vitákat. Elbeszélünk egymás mellett. A "élettani dõlésszög"-nek semmi köze a hímvesszõ formájához, mert ez a test belsejében alakul ki....
[144204] +kedvencekhez előzmény: [144203]RS

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-09-21 | 21:16:28
Ez igaz, egy öregnél már romlik, de nem is mindenkinél mérhetõ szerintem, mert ebben is vannak típusok, lefelé álló, középre vagy felfelé.
Egy fiatalnak is lehet lefelé lógó mereven és ez nem jelenti azt, hogy gond van a PC izmával. Egyeseknek pedig a hasuknak feszül és nem jelenti azt, hogy szupererõs a PC izmuk. A szögekbõl nem igazán lehet következtetést levonni emiatt sem.
[144203] +kedvencekhez előzmény: [144202]SiHing Hou

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-09-21 | 12:15:21
A hímvesszõ tartását a PC izom végzi. Szalagokkal rögzül ide a hívesszõ. Fiatal korban, amikor ezen izomzat megfelelõ tónusban van, a merev vesszõ élettani dõlésszöge a hasfalhoz képest kisebb szöget zár be, mint idösebb korban. Ezt a jelenséget egyáltalán nem befolyásolja az adott pénisz formája.
[144202] +kedvencekhez előzmény: [144201]RS

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-09-21 | 11:24:18
Szerintem a dõlésszög nem tükrözi a PC izomzat állapotát.
A pénisz szerkezete barlangos/ szivacsos is és éppen ezért ferdülhet akár még lefelé is.
[144201] +kedvencekhez előzmény: [144200]SiHing Hou

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-09-21 | 09:55:13
A hímvesszõ tartását a PC izomzat végzi. Ezt igazán tudhatnád. A PC izomzat életereje tehát egyenes arányban áll a merevedés erejével, a hímvesszõ merevedésének dõlésszögével...
Kedves tanárnõ, gondolkozz, mielõtt írsz!
[144200] +kedvencekhez előzmény: [144193]Vivivi

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-09-21 | 09:50:42
Ezekben a gyakorlatokban a test átalakítása a fontos. Felkészítése egy erõsebb energetikai állapotra, lehetõvé téve, hogy a halott hús az életerõt magához tudja kötni és raktározni tudja azt. A test átalakításához a szexuális energia erõsítése az alap. Erre az alapra építkezik a többi gyakorlat.- Ezen gyakorlatok erõsítik a hormonrendszert, immunrendszert, mozgás szervrendszert, javítják a csontok, inak, izmok, ízületek, belsõ szervek erejét, mozgékonyságát, hajlékonyságát, fiatalítják az egész testet, mert erõsítik a belsõ elválasztású mirigyeket, a csontvelõ, gericvelõ, agyvelõ állapotát javítják, elzárják a test azon kapuit, ahol az életenergia elszivárog. Erõsítik a hajat, körmöket, bõrt, a külsõt sugárzóvá teszik. Javítják a hallást, látást, minden érzékelést.
Mivel a nemi szerveket is megdolgoztatjuk lehetõvé válik azok teljes uralása, ebbe bele értve a magömlést, merevedés erejét, a nõi szervek izmainak tónusát, mozgathatóságát is. A test teljes uralásának képessége a cél.
Több van e mögött, mint az egyszerû cirkuszi mutatvány...
Ezen hatásokat több ezer év orvosi megfigyelései megerõsítették. Az orvosi felügyelet pedig lehetõvé tette a gyakorlatok biztonságosságának növelését és hatásfokának maximalizálását az évszázadokon keresztül.
Kedves tantratanárnõ, ez magasan felette van mindannak, amit te tanítasz és egyáltalán felfoghatsz...
Mindamellet, ha akarod te is tanulhatod és fejlõdhetsz...
[144199] +kedvencekhez előzmény: [144193]Vivivi

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-09-21 | 09:45:04
Ezekben a gyakorlatokban a test átalakítása a fontos. Felkészítése egy erõsebb energetikai állapotra, lehetõvé téve, hogy a halott hús az életerõt magához tudja kötni és raktározni tudja azt. A test átalakításához a szexuális energia erõsítése az alap. Erre az alapra építkezik a többi gyakorlat.- Ezen gyakorlatok erõsítik a hormonrendszert, immunrendszert, mozgás szervrendszert, javítják a csontok, inak, izmok, ízületek, belsõ szervek erejét, mozgékonyságát, hajlékonyságát, fiatalítják az egész testet, mert erõsítik a belsõ elválasztású mirigyeket, a csontvelõ, gericvelõt, agyvelõt, elzárják a test azon kapuit, ahol az életenergia elszivárog. Erõsítik a hajat, körmöket, bõrt, a külsõt sugárzóvá teszik. Javítják a hallást, látást, minden érzékelést.
Mivel a nemi szerveket is megdolgoztatjuk lehetõvé válik azok teljes uralása, ebbe bele értve a magömlést, merevedés erejét, a nõi szervek izmainak tónusát, mozgathatóságát is. A test teljes uralásának képessége a cél.
Több van e mögött, mint az egyszerû cirkuszi mutatvány...
Kedves tantratanárnõ, ez magasan felette van mindannak, amit te tanítasz és egyáltalán felfoghatsz...
[144198] +kedvencekhez

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-09-21 | 09:29:41
Hiszen errõl semmit sem tudsz. Fogalmad sincs, hogy mit miért teszünk? Ennek nem sok köze van ám a szeretkezéshez. Ez az életenergia mozgatásáról, erõsítésérõl szól. Az energetika számodra teljes homály, kedves tantratanárnõ. Így a te véleményed nem sokat ér ebben a témakörben.
Nagyon szép napokat kívánok neked! Remélem az üzlet megy még...
Siess felfuttatni! nem sok idõd van már erre! :-)
[144197] +kedvencekhez előzmény: [144193]Vivivi

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-09-20 | 15:58:42
Megnéztem a bemutatótokat, késõbb a teherautó elhúzását is, meg a halom téglát lelógató indiai "fakírra" is emlékszem.
De szerintem nem az a lényeg, hogy a PC izom hány kg-ot bír el, hanem az álló farok hány kg-ot bír el.
Bõven elég a 2 kg-os teszt, nem kell több, az már tökéletes, csak ennyit kell elbírnia, nem többet, de ezt felállított hímvesszõvel.
[144193] +kedvencekhez előzmény: [144063]SiHing Hou

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-09-16 | 18:14:07
Ne élveztesd el elõre, a szeretkezés közben lassan ingereld a csiklót síkosan, a nõnek kell vagy 15-30 perc, hogy orgazmus közelbe kerül, tehát a szexben ki kellene tartanod vagy egy órát, masztival gyakorolj, lassíts a tempón.
[144168] +kedvencekhez előzmény: [144071]tukop

tukop [FF] (27) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-09-08 | 12:48:43
Jó napot kívánok mindenkinek!

már nagyon rég jártam ezen az oldalon, nemtudom h vannak-e még aktív felhasználók, de azért megírom mi a problémám a kapcsolatunkban, ami már 4 éves kisebb nagyobb gondokkal mukodik. na szóval, a párommal kb 3 éve élunk aktív szexuális életet és ez idáig egyszer sem sikerult neki az orgazmus szex kozben, csak ha orálisan izgatom. amikor szexelunk én általában túl hamar elélvezek és ezért aztán neki nincs orgazmusa, mer én már nem bírom. hogyan lehetne ezt megoldani, mi a kiváltó ok? koszi elore is a tanácsokat
[144071] +kedvencekhez

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-09-08 | 09:38:29
Ment a levél! :-)
Szép napot!
[144066] +kedvencekhez előzmény: [144064]Zolelay

Zolelay [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-09-07 | 21:34:54
És személyes kontaktust hol lehet veled létesíteni, illetve hol mûvelsz ilyen dolgokat? Annyi mindent kipróbáltam már több kevesebb sikerrel, de úgy érzem túl régóta jövök mindig vissza ide, mert valami sosem volt oké, és szeretném mostmár végre feltenni az i-re a pontot, valamit végigcsinálni és azt meg is tartani, hogy rendbe jöjjön ez a dolog.
[144064] +kedvencekhez előzmény: [144063]SiHing Hou

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-09-06 | 21:35:57
Zolelay, én csak a személyes tanításban hiszek. Olyan sok hibát láttam már, hogy csak akkor tudok segíteni, ha valaki vállalja az élõ kapcsolatot.
Én tényleg ezzel foglalkozom. Itt egy kis bizonyíték erre:

http://www.youtube.com/user/intimsulyzo?feature=mhee

Az észre vételed jó. Sajnos a testi legyengülés, a szellemi koncentráció hiánya, ill. a lélek stresszes állapota valóban ront mindenféle a szexualitással kapcsolatos dolgon is.
Ha kipihennéd magad, az nagy segítség lehetne. Próbáld megérteni, hogy nagyon fontos a pihenés. Éppen annyira, mint a tevékenység. Ha a kettõ egyensúlya felborul, az mindenféle zavarokat okoz...
[144063] +kedvencekhez előzmény: [144062]Zolelay

Zolelay [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-09-06 | 20:17:39
Többen is említették a fórumról a nevedet. Érdekel ez az intimtorna dolog. Te mit mondasz errõl, vagy milyen véleménnyel vagy ezekrõl a dolgokról, illetve mit javasolsz mit gyakoroljon egy kezdõ?

Kicsit más: Érdekes, de nálam a lelki hangulat meg egyéb tényezõk is nagyban befolyásolnak. Reggel/délelõtt szinte sosincs korai magömlés, ellenben este mostanában sajnos hogy fáradtabb,frusztráltabb vagyok szinte minden napos dolog lett :( Sõt még szinte romlottam is az eddig elértekhez képest, mert megint elõfordul, hogy, éppencsak beteszem és már vége is :(
[144062] +kedvencekhez előzmény: [143916]SiHing Hou

Gige [FF] (29) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-31 | 12:26:12
Írtam errõl egy hosszabb hangvételû hozzászólást, csak sajna amikor a fórum összegittelte magát akkor elveszett, az jobban bejött volna neked. :)
[143938] +kedvencekhez előzmény: [143917]SiHing Hou

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-30 | 00:10:42
Gige, mint a témában jártas, teljesen egyet értek veled. Furcsa problémák jöhetnek elõ a gyakorlás során, melyekre bizony nem tér ki a könyv.
[143917] +kedvencekhez előzmény: [143833]Gige

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-30 | 00:08:21
Srácok, néhány új meghökkentõ videó intim torna témában:
5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu&o=QlIeg19v74

Nézzétek meg, terjesszétek, mert ilyet nem sûrûn lehet látni!
[143916] +kedvencekhez

zserbo [NŐ] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-24 | 21:42:08
Mellebeszeles.
Inkabb spray-t vennek, ha fiu lennek, nem vagy meggyozo.

Amugy ellenzem a sprayt nagyon ,az fogasztba valo.
[143905] +kedvencekhez

Gige [FF] (29) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-17 | 00:13:38
Bocsánat zserbo, de én nõvel és nem vonalzóval vagy stopperrel bújok ágyba és versenyt sem csinálok a szexbõl, így nem tudok válaszolni a kérdésedre.
[143903] +kedvencekhez előzmény: [143897]zserbo

zserbo [NŐ] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-16 | 14:38:50
Jovan Gige es most hany perc?
3?
10?
[143897] +kedvencekhez

Gige [FF] (29) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-15 | 21:14:10
Itt figyel a polcon, kiolvastam. Az alapokat érintõlegesen veszi át és leír 1-2 gyakorlatot arra, hogyan rendezheti magát, ha ilyen jellegû problémái vannak az embernek. Sokat segíthet, mert ha az ember végigolvassa rájöhet, hogy szexuális kultúrában sehol sincs az, aki mundán módon szexel. De továbbra is azt mondom, hogy ne ezzel kezdje senki, hanem az alapokkal. Hiába akarja az ember elkezdeni megtanulni miként kell energiává alakítani a magömlését, ha még rendes erekciója sincs, amit meg tudna tartani. Érdemesebb elõször intim tornával kezdeni, mert a könyvben összesen egyetlen gyakorlat van arra, amire edzésterv kell csak, hogy egy példát mondjak.
[143833] +kedvencekhez előzmény: [143832]RS

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-15 | 20:54:59
Valószínûleg csak futólag olvashattál bele. Szerintem nagyon is sokat segíthet egyeseknek.
Nem csak a multiorgazmusról van benne szó! Egy csomó más is van benne, pl. hogyan szüntethetjük meg a korai magömlést, hogyan léphetünk túl az impotencián stb…
Egyéni gyakorlatok…. Szerintem hasznos és engem abszolút nem ért kudarcélmény ezzel kapcsolatban!
[143832] +kedvencekhez előzmény: [143831]Gige

Gige [FF] (29) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-15 | 19:51:17
A könyv valóban jó, de nem ad semmilyen alapot, mert úgy veszi, hogy nagyjából minden rendben van és van némi szexuális kultúra alapismereted, amire a könyvben leírtak épülnek. Ezt a könyvet mindenki megtalálja, mert eléggé elterjedt és szinte mindenki ugyanúgy feladja, mert az alapokkal egyáltalán nincs tisztában. Elõször mindenki tegye rendbe magát szexuálisan, tanulja meg az elméletet és utána akarjon csak belefogni a haladóknak való dolgokba, különben több kárt okoz és rengeteg kudarcélményt.
Ha valaki fõzni akar megtanulni, az ne úgy kezdje, hogy valahol felüti a szakácskönyvet, ami kép alapján szimpatikus és megpróbálja elkészíteni az ételt, majd a végén bámul maga elé, hogy se ízre se bûzre se látványra a közelében sincs a képen láthatónak. Ez ugyanígy megy.
Ha valaki multiorgazmusos akar lenni, az elõször tegye rendbe magát és ha valami szexuális defektje van, azt küzdje le, mert hiába vág neki ennek, ha korai magömlése van vagy merevedési zavara, mert maximum csak egy mester gondos felügyelete alatt lehet megtanulni ezt és leszámolni a defektekkel, különben annyi kudarcélményt zsebel be az illetõ, hogy még a kedve is elmegy a szextõl.
[143831] +kedvencekhez előzmény: [143830]RS

RS [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-15 | 19:20:06
A multiorgazmusos férfi címû könyvben minden le van írva részletesen.

Innen tudod letölteni a magyar változatot:
http://www.4shared.com/document/3FTHDATJ/Mantak_Chia_Doug_Carlton_A bram.html

Ebben sajnos nincsennek képek, de az angol változatban vannak.
Azt pedig itt találod:
http://www.scribd.com/doc/26150488/Chia-Mantak-The-Multi-Orgasmic-M an-47-Pages

Ha esetleg valahova szóköz kerülne a linkben, akkor vond össze! Már többször láttam ezt a hibát itt.
[143830] +kedvencekhez előzmény: [143829]érdeklõdõkérdezõ

érdeklõdõkérdezõ [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-15 | 17:54:14
Köszönöm, de nem erre voltam kíváncsi... bocs, az én hibám, hülyén fogalmaztam.
Szóval az "elszorítás" alatt az izmokkal való elszorítást értettem. Tehát a szeméremtáji-farokcsonttáji izmokat, illetve a gátizmot.
Ezt hogy kell? Illetve mikor? Amikor már érzem, hogy elmegyek? Vagy az aktus legelejétõl kezdve?

Más: hatásos magömlés késleltetés a nyugtató beszedése? Elég ideges vagyok, így látatlanban az idegességemmel, szorongásaimmal "okolom" a korai ejakulációm. Persze nem akarok rászokni - csak napról-napra hülyébben érzem magam a barátnõm elõtt (nem "vádol" semmivel, igazán türelmes, de... akkor is. Gondolom érthetõ.:S)
[143829] +kedvencekhez

Zolelay [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-14 | 21:40:01
A lényeg, hogy mikor már közeleg a vég, akkor a makkod alatt elszorítod magad, elvileg ettõl jobban elmúlik az orgazmus közeli állapot.
[143828] +kedvencekhez előzmény: [143827]érdeklõdõkérdezõ

érdeklõdõkérdezõ [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-14 | 20:01:06
Köszönöm.
Más: lehet, buta kérdés lesz, de... hogy kell "elszorítani" magam?
Próbálkoztam már "vele", de eddig nem igazán találtam meg benne a "rendszert" - és az eredmények sem "igazoltak"...
Köszönöm a választ!
[143827] +kedvencekhez

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-13 | 23:03:03
Amikor maszturbálsz, akkor saját magadra figyelsz, míg a szex alatt a figyelmed a másikra terelõdik.
Próbálj meg mindkettõre egyszerre figyelni, de legfõképp saját magad forróságára, mert ha közel vagy a tûzhöz, bizony, meg kell pihenned, hogy egy újabb lökés sorozatba kezdj, iktass be 1 mp-es megállókat felfelé jövet, így több lökésre van lehetõséged, akár megtízszerezheted.
[143819] +kedvencekhez előzmény: [143804]érdeklõdõkérdezõ

érdeklõdõkérdezõ [FF] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-07 | 22:09:09
sziasztok! korai magömlésben szenvedek. a kérdésem az lenne, hogy ha a maszturbáció során nagyságrendekkel tovább bírom az ingerlést, mint szex alatt, akkor a korai ejakulációm oka lelki, pszichés zavarokra vezethetõ vissza?
[143804] +kedvencekhez

Gige [FF] (29) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-04 | 14:26:59
Hogyne volna értelme, javul az altesti vérellátás, ami azt jelenti, hogy erõsödik a merevedés és kitarthatóbbá válik, valamint az ott állomásozó sejtek rendesen jutnak tápanyaghoz, ami az alhasi megbetegedések legkiválóbb ellenszere, mint amilyen a prosztatához fûzõdõ betegségek. Valamint, megszünteti az altesti vérpangást, ami viszont sok mindenen túl a férfiakra igencsak jellemzõ pocakosodás egyik legjobb ellenszere (saját tapasztalat ;)).
Csak azt ne téveszd szem elõl, hogy pusztán húzigálással semmire sem jutsz. Az intim tornának rendes gyakorlatsorai vannak végezd akár a taoista akár a tantra akár a Kriston féle tornát. Az ilyen internetrõl összeharácsolt húzd össze és ernyeszd el 10-szer féle tornamódszer semmire se jó, sõt elég nagy kárt tud okozni.
A multiorgazmus pedig pusztán egy szerencsés extra, amit nyerhetsz vele a sok egyéb mellett, de az sem jön ingyen. Fogd fel ezt úgy, mintha rettenetesen elhíztál volna és úgy döntesz, hogy márpedig ennek vége. Fogod magad és odafigyelsz az étkezésre, majd szépen fokozatosan edzésekkel rendbe szeded magadat. Alapvetõen a súlyfeleslegtõl akarsz megszabadulni, de az edzések magukkal hozzák a javuló állóképességet és a fejlõdõ izomzatot, ami megjelenés szempontjából elõnyösebb, ez pedig ugyebár önbizalmat ad. Az intim torna ugyanígy hat, alapvetõen az egészség megõrzése érdekében végzi az ember, az már csak extra, hogy közben a szexualitásában is fejlõdik.
[143795] +kedvencekhez előzmény: [143793]Zolelay

Zolelay [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-04 | 13:28:11
Nem a nulláról kezdem, szoktam edzegetni azt az izmot. De ennek csak akkor van értelme, hogyha rájövök erre a multiorgazmus dologra, vagy anélkül is van eredménye?
[143793] +kedvencekhez előzmény: [143790]SiHing Hou

Gige [FF] (29) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-04 | 12:27:31
Azért ne riaszd el. :) Két hét alatt jönnek az elsõ jelei, hogy valami elindult, utána még hosszú hetek és hónapok, amíg a fejlõdés továbbhalad. Tartós eredmény sosincs, mert ha abbahagyja, akkor az izom szépen újra satnyulni kezd. :) De ez a testépítésben meg bármely sportban így van, ahol az edzés abbamarad ott bizony újra leépülnek az izmok. :)
[143791] +kedvencekhez előzmény: [143790]SiHing Hou

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-04 | 12:24:51
Merek én itt javasolni????!!!!! :-.)))))))))

Két hét alatt nincs tartós eredmény...:-(
[143790] +kedvencekhez előzmény: [143783]Zolelay

Zolelay [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-04 | 00:55:40
Akkor mit javasolsz?
[143783] +kedvencekhez előzmény: [143780]SiHing Hou

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-03 | 22:58:00
Háááát ahhoz sem két hét kell :-))
[143780] +kedvencekhez előzmény: [143777]Zolelay

Gige [FF] (29) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-03 | 18:01:25
Mely gyakorlatokat végzed?
[143778] +kedvencekhez előzmény: [143777]Zolelay

Zolelay [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-03 | 17:55:33
A barátnõm elutazott most egy ideig, megpróbálok a távollétében ( kicsivel több mint 2 hét) pc-izom gyakorlatokat csinálni meg gyakorolni, kíváncsi vagyok, hogyha visszajön mi lesz az eredmény. Persze már nem a 0.-ról kezdem, de pl. ez az ejakuláció nélküli orgazmus nekem sosem jön össze.
[143777] +kedvencekhez

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-03 | 10:44:59
Miért nem állsz meg egy pillanatra alkalomadtán, nem vagy gép, akit nyüstölni kell.
[143770] +kedvencekhez előzmény: [143742]donte

SiHing Hou [FF] (43) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-08-02 | 16:07:10
Már láttam ilyen erotikus masszázst, ahol a "szenvedõ fél :-)" ilyet tartott a fülén.
Érdekes élmény is lehet ez.. ;-)
[143760] +kedvencekhez előzmény: [143749]Bettycat

Bettycat [NŐ] (27) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-02 | 13:56:13
Hát nekem a fejhallgató elég durván illúzióromboló lenne! :D
Remélem ezt te se gondoltad komolyan!
[143749] +kedvencekhez előzmény: [143742]donte

donte [FF] (29) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-02 | 08:42:01
Sziasztok!

Tulajdonképpen ugyanez van nálunk, mint nálatok.
Ha barátnõm van felül, akkor tud igazán irányítani, és sokkal jobban élvezi az együttlétet, mintha én lennék alul.
Eleinte nem igazán bírtam ezt a pozíciót, késõbb azért jobb lett,
de még most is sikerül belefutni abba, hogy nem bírom visszatartani.
Ehhez kapcsolódóan az lenne a gondom, hogy nem is sokszor a mozgás, bár valószínûleg avval is összefügg, hanem maga az, hogy ebben a pozícióban ahogy látom illetve hallom élvezkedni, az még jobban felizgat, és még közelebb hoz az orgazmushoz :(
Ha nem lazul el, és nem élvezkedik akkor bírom, de akkor pedig neki nem jó, mivel nagyon fel tud izgatni a hangok (nyögések)
Arra is gondoltam, hogy meg kéne próbálnom egy fejhallgatón keresztül közben zenét hallgatni.
Ha szól a rádió, az általában segít, csak neki arra nem mindig lenne szüksége.
És ennek a hátterében is -eddig általam még nem felfedezett- tudatosság áll, mert bizonyos esetekben igen jól tudom magam kontrollálni, és nincs korai magömlésem.
Egy teljesen másik alkalommal pedig egy ilyen pózban hangokkal, látvánnyal vagy anélkül akár pár perc is lehet.
[143742] +kedvencekhez előzmény: [142877]Pal

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-01 | 23:24:34
Javítás:"Ami még fontos, hogy maszturbáljon orgazmusig" helyett

Ami még fontos, hogy NE!!! maszturbáljon orgazmusig
[143741] +kedvencekhez előzmény: [143740]Vivivi

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-01 | 23:23:25
Orgazmus közelbe kerülsz, akkor te vagy a legfontosabb, mert nélküled nem valósul meg a szerelmeskedés. Ilyenkor mindenképpen álljon meg. Ami még fontos, hogy maszturbáljon orgazmusig, mert így az érzékenysége megsínyli, ami egyre erõteljesebb szeretkezéseket igényel, aminek a te korai magömlésed kialakulása lesz a vége.
Ne hagyd magad! Egy óra szex min. és egy orgazmus neki a végén.
[143740] +kedvencekhez előzmény: [142877]Pal

Vivivi [NŐ] (45) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-08-01 | 23:19:31
Akkor fújod jó mélyen kifelé a levegõt és megtartod, amíg el nem csitul (max 10 mp), amikor meglódul az izgalmad, begyorsul az érzés.
[143739] +kedvencekhez előzmény: [142973]Zolelay

Zolelay [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-07-20 | 13:57:28
Mit értesz pontosan a helyes légzés alatt? Sokan mondják ezt, de én még pl nem jöttem rá. Nekem is ilyen hullámvölgyekben hol jó, hol nem jó, de nekem nem mindig van összefüggésbe a magánéletemmel. Viszont azt megfigyeltem, hogy reggel ébredés után mehet jó sokáig is a dolog, de este nap végén meg néha csak úgy durr aztán annyi volt.
[142973] +kedvencekhez előzmény: [142635]Durexman

Pal [FF] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-07-12 | 10:05:28
Sziasztok! Eddig nekem nem volt ilyen problémám. A párommal pár hónapja vagyunk együtt, állítása szerint eddig neki sosem volt orgazmusa. Néhány hónap alatt elértük, csak van egy kis probléma. Neki csak úgy jó, ha õ van fölül, és irányíthat. Csak éppen ezt pont úgy csinálja, hogy szinte teljes súlyával ránehezedik, és ráadásul úgy mozog, hogy a legérzékenyebb ponton teszi mindezt. Így nem bírom igazán sokáig, kb 50% az esély, hogy elõbb elmegy, mint én. Ráadásul ez nekem nem is olyan jó, általában ha elmegy, utána azonnal váltunk más pozícióra, és úgy bírni szoktam még elég sokáig, és jobb is nekem. Van valakinek hasonló élménye? Tapasztalat, megoldás? Esetleg nõk véleménye, ha vannak itt? Köszi!
[142877] +kedvencekhez

Durexman [FF] (27) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-07-01 | 08:28:04
Sziasztok!Nekem is van/volt már hasonló problémám,bár nem folyamatosan fordul elõ,hanem idõszakosan,egyszer egyszer.Én azt figyeltem meg,hogy igazából,ha stresszesebb vagyok,kisebb a koncentrációm,nem tudok annyira a "feladatra" öszpontosítani,ill.,önbizalomhiány,magabiztosság hiány érzésével keverve szokott elõfordulni.Fontos még a helyes légzés is,ezzel lehet legjobban szabályozni az ejakuláció visszatartását.Szerint fontos ,hogy rendbe tegyük magunk körül a dolgokat,nekem az sokat segitett,járjunk minél többször sportolni.Pl.nekem,ha normálisan helyén van az önértékelésem,és rendszeresen sportolok,akár kb. 1 órás szeretkezés is simán tud menni meglepõ módon!De ha ezek a dolgok nincsenek a helyén akkor elég nehéz tartóztatni magamat.
Az otthoni gyakorlás is segíthet,egymagunk,vagy párunkkal.És csak arra kell figyelnünk,hogy ellazuljunk,élvezzük,az együttlétet és figyeljünk a nyugodt légzésre is.
[142635] +kedvencekhez

laca43 [FF] (46) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-06-30 | 17:10:57
Én is küszködtem evvel a problémával de sikerült találni valamit ami számomra nagyon bejött. Egy fórumon írta valaki hogy õ használja és én is kipróbáltam és merem ajánlani bátran mert nagyon nagy önbizalmat adott számomra. Mert tudtam rendesen teljesíteni és nagyon sokáig bírtam mire elmentem. Meglepõ volt páromnak is hogy mi történt velem hogy ilyen sokáig bírom.Ez nem más mint lidocain kenõcs gyógyszertárban kapható 1000-1200ft.
Nem nagy összeg de csodákra képes egy borsónyit kell kenni a makkra és várni vele egy pár percet utána jöhet a nagy-nagy menet és meglátod nem fogsz csalódni!! Egy próbát szerintem megér hogy hosszant szeretkezhesd és ne menj el rögtön!!!!
[142633] +kedvencekhez

greenhawk [FF] (31) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-06-24 | 12:30:59
Üdv! Nem olvastam még végig a hozzászólásokat,csak egy pár gondolat: elég durva fintora a sorsnak,ha ilyen problémával áld meg egy férfiembert. Nagy valószínûséggel ördögi kör lesz belõle,ha esetleg egy kapcsolat is ráment már erre,mert ekkora félsz-el nehéz újat kezdeményezni.Nem beszélve az önbecsülés és a magabiztosság megtépázódásáról.Esetleg egy idõ után még a másság vélelme is felvetõdhet ismerõsök között,ha sokáig nem vagy kapcsolatban,ami még rátesz egy lapáttal.Maradnak az örömlányok,na ott sikered lehet,mert gyorsan kivégeznek..:)de legalább szégyenkezni nem kell.Szóval nem egy egyszerû probléma és biztos megoldással még nem találkoztam.
[142560] +kedvencekhez

Egy18évesTag [FF] (22) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-06-20 | 17:44:16
én tudom mi a módszer...ugy kell gyakorolni h durranás kozben legyél sokáig amíg csak bírod aztán leálni lenyugodni...és ezt megycsinálni nagyon sokszor egymás után...de soha nem szabad elmenni...ezzel hozzászoktatva magad az izgalmi szinthez...az a lényegh legyél nagyon beizgulva de ne meny el...én ezt csinálom de ehez nagyon sok turelem kell....
[142410] +kedvencekhez

Egy18évesTag [FF] (22) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-06-20 | 17:34:59
hát én nem tudom...a gyakrlatok nagyon részeredményesek...egyszer tok szuper máskor meg tok szar...nemértem ezt...:(
[142409] +kedvencekhez

Tamás61 [FF] (53) Levél a felhasználónak Kép a felhasználoról moderálás | válasz | 2011-06-13 | 14:13:00
.
Kedves TANTRATÁNÁRNÕ !
Kérünk szépen hagyd abba hittérítésedet. Nagyon kategorikus mondatokat írsz le, mintha azok általános igazságok lennének. Sok a tárgyszerû tévedésed. Állításaid jelentõs része bizonyítottan nem igaz. Szeretnénk kérni, hogy tantrás fórumokon keresd meg, hol tudnál segíteni hasonló témákban.
A veszélyed az szerintem, hogy félrevezeted azokat, akiknek szakszerû segítségre lenne szükségük. Vagy legalább leírásokat olvashatnának itt férfi sorstársaiktól, hogy õk hogyan oldták meg korai magömlésük problémáját.
Pl átmenetileg Lidokain, gumi óvszer, elõjátékban a hímvesszõ direkt fizikai ingerlésének minimalizálása, gyakoribb szex vagy önki, elszorításos technika... Vagy milyen szakembertõl kaptak terápiás segítséget, aki hatékony és eredményes volt.
Más ötletek?
Szexa. . . szexa.hu
.
[142359] +kedvencekhez előzmény: [142086]TANTRATANÁRNÕ

sajnos [FF] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-05-29 | 23:02:27
és mely módszer az , amelyel 1-2 hét után helyre lehet hozni a korai magömlést ?
[142193] +kedvencekhez

moderálás | válasz | 2011-05-22 | 17:25:25
KORAI MAGÖMLÉS NINCS, csak rossz reflexek, de szépen helyrehozható 1-2 hét!
[142086] +kedvencekhez

moderálás | válasz | 2011-05-18 | 00:57:26
A személyes kezeléseimért természetesen vállalom a felelõsséget, aki csak próbálgatja a magának esetleg húzódásokat ére és kellemetlen nyomásokat, az csak az edzetlensége miatt van.
Ha valaki lemegy az edzésre és izomláza lesz, akkor nem szaladgál feljelenteni az edzõjét , ez természetes dolog.
Ha valakinek szétszakadás érzéséig begörcsöl egy második aktus után, amikor nem tudott elélvezni, akkor nem fogja lányra hárítani, hogy miatta lett ez.
A maszturbálás helyes végzése és a görcsösség sem okozhat nagy problémát.
Az indiai guruk tanítványai túlzásba viszik az önmegtartóztatást, ez az energia a mai magyar férfitársadalom szexuális bioenergetikai szintjén soha nem tud problémát okozni, csak átmeneti kellemetlenségeket, ami úgyis elmúlik.
Nem vagyunk annyira potensek, hogy azzal veszélyes helyzetbe kerülnénk.
Ez az energia csak a legmagasabb szinten veszélyes, azaz már akár 40°-os lázat is képesek vagyunk kreálni, na de oda már más edzési szabályok kellenek, azokat még én sem ismerem.

Gige , légyszíves menj el legalább egy vizelet vizsgálatra, a vese szúrás jele lehet kezdõdõ valaminek, amit lehet, hogy egyszerû természetes úton meg lehet oldani , esetleg étkezési szokásaid megváltoztatásával.
[141902] +kedvencekhez

moderálás | válasz | 2011-05-18 | 00:25:39
Sajnos érdemben nem tud senki segíteni és tanácsot adni, hiszen akkor birtokában lennének a tudásnak.
Én is csak hosszú évek, 5 évnyi komoly munka és próbálkozás, túlórázás mellett jöttem rá a kezelés nyitjára.
Nincs könnyebb és járhatóbb út, hiába keresed, a reflexeidet nem lehet egy húzásra megszüntetni, csak ha gyakorlod , úgy ahogy le van írva a "maszturbálás szabályaiban", nincs alternatíva.
Ha lenne, ha a Multiorgazmusos férfi (pár) címû könyv hasznos lenne, ami fent van a polcomon, mellette A tao tanítása a szerelemrõl és a szexrõl, A tantrikus szeretkezés, A Káma-Szútra, akkor máris mondanám az oldalszámot.
Pl a taoista szárazélvezés?, belsõélvezés?, ondó nélküli élvezés, ezek mind energiavesztéssel járnak, sajnos a 2 hónapi edzés és a 6 ondó nélküli orgazmus igazából kiegyenlítette egymást, nincs változás.
Számonkértem, hogy hogyan edzett, a taoista ondó nélküli orgazmussal, ez mind rendben van, de nincs változás.
Akkor mi legyen? .... Mondtam próbálja meg csinálja tovább a taoista edzéseket, így nem fog javulni az állapota (enyhe merevedés ingadozás).

Nem, Vivi, szerinted mit tegyek? Azt amit eddig megbeszéltünk.
Amíg követte az utasításaimat javult az állapota, de mihyelyt letért az útról, már leblokkolt. Pedig nem is volt sok élvezése számszerûen.

Sajnálom a Tao tanításai pontatlanok, mind az összes többi tanítóké nem megfelelõ. Már többször találkoztam olyanokkal, akik próbálkoztak más tanokkal, de nem volt hatékony.
A korai magömlés mellett általában a potencia erõsítése és megõrzése módszerét is el kell sajátítani, nem lehet a kettõt szétválasztani.
[141900] +kedvencekhez

Új hozzászólás Linkek (14) Fórum témák Regisztráció
TÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
» Spermakrízis
» Karrier vagy szex?
» Kudarc ellen pirula?
» Potenciazavarok
» A férfiak leggyakoribb szexuális problémái
» A korai magömlés
» Az elszorításos technika
SZAVAZÓ
Színlelted-e már valaha az orgazmusodat?
Nemed:
Igen, mert untam már a szexet.
Igen, mert nem akartam megbántani a partnerem azzal, hogy nem élvezek el.
Igen, más indok miatt.
Nem.
FRISS KOMMENTEK

Potenciazavarok
2014-12-19 - 14:11

A méret a lényeg?
2014-11-14 - 16:17

A sperma
2014-11-14 - 16:11

Szerelem szülés után
2014-10-27 - 00:18

A méret a lényeg?
2014-10-26 - 23:34

Legutóbbi 7 nap kommentjei

FÓRUM
» Merevedési zavarok
» Orális szex
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Korai magömlés
» A terhesség első jelei
» Biszexualitás
» Szex a terhesség alatt és után
» Homoszexualitás
» Anális szex
» Szakítás
» Abortusz
» Láb, harisnya és tűsarok
» Női orgazmus
» A méret a lényeg?
» Pornográfia
» Nemi betegségek
» Segédeszközök
» Szüzesség elvesztése
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Barátság extrákkal
» Erotikus játékok
» Fogamzásgátlás
» Maszturbálás
» Nők szexuális problémái
» Menstruáció
» Könyv, zene, film, TV
» Beszélgetünk
» Intimtorna
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
»
Like?
TÁMOGATÓNK
Az oldal Molnár Tamás szexuálpszichológus szakmai és anyagi támogatásával készül!
www.szexa.hu
 


RSS cikkek