Fórum - Kereső
Keresett szó: vibrátor
Fórum téma: Női orgazmus
kissárkány [NŐ] (24) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2013-09-14 | 19:22:38
Sziasztok!
Átböngésztem a kommenteket az egyik cikknél, mégis inkább személyesen szeretnék a saját esetemmel előállni annak reményében, hogy valaki meg tudja mondani a megoldást, vagy legalább néhány hasznos tippet. Őszintén, még a fórumot nem olvastam végig, talán így könnyebb. Elég hosszú lenne úgy.
Másfél éve próbáltam először magamnak orgazmust előidézni, azt hittem, talán sikerült is, de már elbizonytalanodtam. A barátomat imádom, lelki társak vagyunk, összhangban élünk nyolc hónapja, két hónapja már nem csak izgatjuk egymást, de közösülünk is. Mindig felizgulok, azt se tudom, hova legyek, kívánom, mindent imádok, amit velem tesz, párszor már el is jutottam odáig, hogy mindjárt... aztán nem sikerült elmenni. Talán egy kicsit, de nem vagyok benne biztos, mert elég erőtlen volt. Akkor a kezével kényeztetett.
Ami velem történik: már ha felizgulok, lihegek, alig tudok nyugton maradni, később kellemesen fáj a hasam és a hüvelyem, de nem húzódik össze, a szívverésem nem érzem, hogy gyors vagy milyen, azzal nincs bajom, hogy ne lennék elég nedves, és persze kellemes minden érintés, amit a párom okoz szeretkezéskor. Időnként felforrósodik a testem. Saját magamnak képtelen vagyok ilyen hatást is elérni. A szexuális segédeszközöktől, mint ilyenként a tus, a vibrátor és az ilyenek, inkább irtózok, és taszít a gondolat. kicsit a félelem is bennem van, hogy ha azokkal sikerülne elérni, ne lehessek csalódott, ha nélküle nem.
A mellem gyúrásával, csókolásával, szívásával, a csiklóm simogatásával, nyalogatásával, ujjazással és közösüléssel próbálkoztunk. Elég változatos a pózok használata is. Tud valaki segíteni, milyen módszer alkalmazható még, amire csupán rám és barátomra van szükség? Szeretnék elmenni, hogy legalább biztos lehessek benne, hogy nekem is lehetséges.
A válaszokat köszönöm!
[145853] +kedvencekhez

sinus [FF] (56) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-12-11 | 01:17:05
Régen nem igazán volt olyan film, amiben megvártak a jelenettel a noi fél orgazmusat.
Sokan írnak sokfélet a noi orgazmusrol, de ezt talán a noi fórumtagok tudnák leginkább.
Amikor biztosan orgazmusa van a noi partnerünknek, akkor az egy olyan helyzet, amikor kicsit nedvesebb.

Legutóbb egy lányos filmben láttam ezt, amikor két lány játszott vibrátorral. A címét nem tudom, csak böngésztem kb. 3 honapja.

Az oktatófilm szeru pornó cime valami ilyesmi:
howto make female ejaculation.

Abban a filmben noi ejakulacio jelezte az orgazmust.

Majd harminc évvel ezelött mesélt arról egy idosebb ismerosom, hogy törölkozovel az ágyon szeretkeznek a baratnojevel.
Egy 60 év körüli öreg katonai járórkodeseim alatt járt hozzánk beszélgetni, és arról mesélt, hogy volt egy baratnoje , aki az igazi orgazmust mutatta neki, ami igen nedves volt, és elmondása szerint szinte el is ajult közben . Igazából ő mesélte el elöször a noi ejakulaciot. Nagyon tiszteltem utána már az öreget.
Föleg azért, mert én elötte olvastam egy szexuális oktató könyvet , ami hihetetlenül részletes volt, rajzok meg minden. Idözites, idöhossz volt az orgazmusrol, de noi ejakulaciorol szó sem volt benne.
[145730] +kedvencekhez

ububetyár [FF] (40) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-07-13 | 20:37:30
Talan a meretnek megis van koze hozza. Nekem kb 11 cm hosszu, nem is ereztem kulonosebben kicsinek, de miota a parom szult, azota mintha nem sikerulne jol...kitoltenem, ugy erzem h nagyon tag, ennek ellenere en elveznem a szexet vele, legfeljebb kesobb megyek el. Amugy is a legnagyobb meretu tampont hasznalja az eros es tobb napig tarto verzese miatt. sajnos soha nem sikerult orgazmust kivaltanom nala, pedig mindennel probalkoztam. Romantikus filmnezes, keves ital, masszazs, stb. Ha oralisan probalkozom, azt mondja hogy o undorodna a helyemben, ha ujjaznam, azt mondja olyan erzest valt ki mintha nogyogyasznal lenne. Vettem vibratort is, hallani sem akar rola, en meg mar annak is orulok ha havonta egyszer sor kerul a szexre. Semmilyen szexualis temaju cikk, film v konyv nem koti le, szerinte tullihegem ezt az egeszet, neha azt mondja nekem ha szobahozom h mar megint sajnaltatom magam. Lehet h ha nagyobb lenne a meretem maskent lenne. Szeret, erzem, es en is szeretem, nem akarom elhagyni, megis ugy erzem h a boldogsaghoz nekem ennel surubben kellene szeretkeznem. Lehet h sok no szerint en vagyok ugyetlen, de mar nem hiszem h errol lemne szo
[145484] +kedvencekhez

ububetyár [FF] (40) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2012-07-13 | 17:56:39
Talan a mertnem gegis van koze hozza. Nekwm kb 11 cm hosszu, nem is ereztem kulonosebben kicsinek, de miota a parom szult, azota mintha nem sikerulne jol...kitoltenem, ugy erzem h nagyon tag, ennek ellenere en elveznem a szexet vele, legfeljebb kesobb megyek el. Amugy is a legnagyobb meretu tampont hasznalja az eros es tobb napig tarto verzese miatt. sajnos soha nem sikerult orgazmust kivaltanom nala, pedig mindennel probalkoztam. Romantikus filmnezes, keves ital, masszazs, stb. Ha oralisan probalkozom, azt mondja hogy o undorodna a helyemben, ha ujjaznam, azt mondja olyan erzest valt ki mintha nogyogyasznal lenne. Vettem vibratort is, hallani sem akar rola, en meg mar annak is orulok ha havonta egyszer sor kerul a szexre. Semmilyen szexualis temaju cikk, film v konyv nem koti le, szerinte tullihegem ezt az egeszet, neha azt mondja nekem ha szobahozom h mar megint sajnaltatom magam. Lehet h ha nagyobb lenne a meretem maskent lenne. Szeret, erzem, es en is szeretem, nem akarom elhagyni, megis ugy erzem h a boldogsaghoz nekem ennel surubben kellene szeretkeznem. Lehet h sok no szerint en bagyok ugyetlen, de mar nem hiszem h errol lemne szo
[145482] +kedvencekhez

Vivivi [NŐ] (48) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-10-17 | 20:42:40
Az orgazmusoddal kapcsolatban. Hason fekve (így a tested súlya hasonlóan nehezedik rád, mint a férfi súlya) el kell lazulnod, türelmesen, lassan simogatnod kellene a csiklódat, nem kapkodva, síkosítóval! , figyeld meg milyen magasra jött fel az izgalmad.
Napról napra ugyan ezt ismételve, én egy ujjnyi vastag vibrátort vagy gyöngysort (kb 3 golyó megy be) is használok, azzal beindítom magam, de orgazmus előtt a vibrálást leállítom, mivel volt, hogy nem tudtam az orgazmusomat kontrollálni a vibrálás miatt.
Szépen szambázó mozdulatokkal csavarod a csípődet, közben ugyan ebben a tempóban simogatod a csiklódat le-föl, zárt lábbal, a hüvelyedben a kicsi vibrivel (így az átlagos méretű hímvesszőt is jól érzem, az izmaim nem tágulnak fel extra méretre).
Amennyiben naponta edzed az izgalmadat és figyeled magadat, koncentrálsz a gyönyöröd áramlására egyszer csak eléred a kiáradást, ez amolyan forró csillámlás, de ne állj le, mert ezután jön a kisülés, az áramütés. Többszöri 30 perces próbálkozást ajánlok, ennyi azért kell, mert az izgalmad lassan indul be és lassan adódik össze, természetesen neked fantáziálnod is kellene, egy forró férfi test képzetét éld át, ahogy benned van.

Nekem is hosszabb ideig tartott, mire elértem a kisülést. Először nem is volt olyan nagy, majd később már konkrétabb volt, jobban figyeltem, elnyújtottam, az élvezeteimet.
Mostanában 5-30 db orgazmus közeli élményem van, nem szoktam maszturbálással kielégülni, azt meghagyom a férfival való együttlétre. A két test forrón együtt hullámzik egy órán át legalább, számtalanszor vagyunk orgazmus közelben, a férfi kb 50-szer , én 30.szor, mivel később érem el a csúcspontomat, nekem több idő kell a behergeléshez.

Ehhez a minőségi együttléthez szükséges a legmesszebbmenőkig segíteni a férfit a kitartásban, amikor már megszokta a forróságot kezelni, akkor kezdhetek koncentrálni magamra.
Persze a nyöszörgések, vinnyogások dobnak a hangulatán, de testbeszéddel pontosan tudom, mikor kell megállnom pihenni pár másodpercet.

Így az élvezetem és a szeretkezés határtalan...

Jó szórakozást! Csak próbálkozz! Ne hagyd abba, ne add fel!
[144468] +kedvencekhez előzmény: [144455]Effy

Anthico [NŐ] (105) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2011-05-10 | 08:32:17
Meg merem kockáztatni, h neked konkrétan a méhszájadat szúrták, ugyanis az jár kellemes (erős inger hatására szúró) érzéssel. Az hátul van, az valószínűleg nem a g-pont :))))

De azt nem értem, h hangoztatva van az érzékenység, erre vibrivel masztizol. Tök mindegy, h ujjnyi vagy 5 cm-es átmérőjű. A lényeg, h rezeg, csökkenti az érzékenységet. Ezt én igen furcsának tartom. MIelőtt azt hozod ki ebből, h csökkent a hüvelyérzékenységem, azért nem szeretem a vibrátort, megsúgom, h nincs ott semmi baj. De ha bármi rezgő rezegne bennem, attól bent teljesen bebizseregnék és nem a jó értelemben. De lehet, h másnak máshogy van, de ha a működését nézzük, logikus következtetés, h a vibrálás tompít.
[141535] +kedvencekhez

moderálás | válasz | 2011-05-09 | 20:41:10
Igen nekem is megcsinálták egyszer ezt az ejakulátumos pisiléses "orgazmust", ez nem orgazmus. Van a méhszáj felett egy érzékeny pisipont, még szúr is, amolyan kéjesen szúrós, nem rossz, de nem az igazi. A folyadék, ami a húgycsövemen távozott az színtelen , szagtalan, sós folyadék volt, nem pisi, sós víz. Szerintem a szülésnél is ez jön ki, a születésnél van funkciója, nem kifejezetten szexuális funkció.

Az orgazmusoddal kapcsolatban. El kell lazulnod, türelmesen, lassan simogatnod kellene a csiklódat, nem kapkodva, síkosítóval! , figyeld meg milyen magasra jött fel az izgalmad.
Napról napra ugyan ezt ismételve, én egy ujjnyi vastag vibrátort is használok, azzal beindítom magam, de orgazmus előtt a vibrálást leállítom, mivel volt, hogy nem tudtam az orgazmusomat kontrollálni a vibrálás miatt.
Szépen szambázó mozdulatokkal csavarod a csípődet, közben ugyan ebben a tempóban simogatod a csiklódat le-föl, zárt lábbal, a hüvelyedben a kicsi vibrivel (így az átlagos méretű hímvesszőt is jól érzem, az izmaim nem tágulnak fel extra méretre).
Amennyiben naponta edzed az izgalmadat és figyeled magadat, koncentrálsz a gyönyöröd áramlására egyszer csak eléred a kiáradást, ez amolyan forró csillámlás, de ne állj le, mert ezután jön a kisülés, az áramütés.

Nekem is hosszabb ideig tartott, mire elértem a kisülést. Először nem is volt olyan nagy, majd később már konkrétabb volt, jobban figyeltem, elnyújtottam, az élvezeteimet.
Mostanában 5-30 db orgazmus közeli élményem van, nem szoktam maszturbálással kielégülni, azt meghagyom a férfival való együttlétre. A két test forrón együtt hullámzik egy órán át legalább, számtalanszor vagyunk orgazmsu közelben, a férfi kb 50-szer , én 30.szor, mivel később érem el a csúcspontomat, nekem több idő kell a behergeléshez.

Ehhez a minőségi együttléthez szükséges a legmesszebbmenőkig segíteni a férfit a kitartásban, amikor már megszokta a forróságot kezelni, akkor kezdhetek koncentrálni magamra.
Persze a nyöszörgések, vinnyogások dobnak a hangulatán, de testbeszéddel pontosan tudom, mikor kell megállnom pihenni pár másodpercet.
[141528] +kedvencekhez előzmény: [141505]Ani

SiHing Hou [FF] (46) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-12-20 | 12:32:44
Anthico, az a helyzet, hogy az izgatás ereje sem mindegy. A mozgás úgy néz ki, hogy nem csak hívogató mozdulatokat teszünk az ujjakkal, hanem még erősebb nyomást is gyakorlunk ilyenkor. Egyszerűen ki kell csalogatni ilyenkor az orgazmust :-)). Ezt a magad számára viszonylag nehezen tudod kivitelezni. Ráadásul a legtöbb erre a célra jónak mondott vibrátor éppenséggel alkalmatlan. Anatómiailag nem felelnek meg. Tehát ezzel is kísérletezni kell. A fej lehetőleg legyen széles, a szár pedig ne hajoljon könnyen, mer nem lehet akkor erőt kifejteni .
Fontos még az is, hogy ez a folyamat begyakorlandó, nem lehet csak egyszer-egyszer kísérletezni vele.
Taoista mestereim ugyanakkor felhívják a figyelmet rá, hogy a női szervezetre hátrányos hatással van ennek a "harmatnak" az elvesztése. Nem egyenlő a magömlés veszteségével, de nagyon igénybe veszi és gyorsan öregíti a nő testet.
Van egy trükk is a mesterek közt. Ez azonban egyrészt nem publikus :-)), másrészt nehezen lehet leírni. A dolog valahogy olyan hatású, mint a férfiak "Külső Zárja, amikor az ujjak nyomása akasztja meg a magömléses reflexet. Ilyenkor a nőnél is elnyomjuk a kifele törő nedv útját. Így meg van a mély átütő erejű orgazmus nagyobb energia veszteség nélkül! :-))
A hüvely ennél az orgazmusnál természetszerűleg is erre az elzárásra törekszik. Ezért húzódnak össze ezek az izmok sokkal erősebben, mint azt a más orgazmusoknál tapasztalhatjuk.
A nedvek előtörését a férfiak tolóreflexéhez hasonló érzés előzi meg. Ha ez elmarad, akkor a "g"pontos orgazmus sem volt az igazi.
[139319] +kedvencekhez előzmény: [139312]Anthico

Anthico [NŐ] (105) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-12-20 | 08:48:15
Kíváncsi lennék a G-pontos orgazmust megtapasztalók tanácsaira. Mit csinálok rosszul? :)
Szóval régebb óta van G-pontos vibrátorom, évente ha egyszer előveszem. Ma itt volt az idei alkalom (:D). Videón azt láttam, h a pasi kimondottan fel-le mozgatta a behajlított két ujját, mert így lehet a legjobban ingerelni a G-pontot. Nő legyen a talpán az, aki ezt meg tudja oldani magának. Szóval maradtam a jó öreg ki-be mozdulatnál, bár azért felfelé is nyomtam. Jött is az inger, majd olyasmit éreztem, amit közvetlen orgazmus előtt szoktam.Ezt elég sokáig, majd egyre nehezebben tudtam ki-be mozogni, mintha akadályba ütköztem volna, majd még erősebben éreztem azt a bizonyos orgazmus előtti "feszültséget" és hirtelen minden abbamaradt és azért 10-20 csöpögött le a vibrin (guggoltam, így könnyebb hozzáférni). Majd kezdtem megint mindent az elején, nem kellett 20 mp, megint éreztem a megszokott orgazmus előtti erős "érzést", megint nehezebben tudtam mozgatni a vibrit, majd megint a végét kísérte jó pár csepp. Ezt így folytattam, kb 6-7x ismételtem. A 7. után -mondjuk úgy,- h nem bírtam, akkor volt a végén a legnehezebb már bent mozgatni a vibrit és akkor már nem csak pár csepp jött. Lehet, h a megszokott orgazmus érzését várom, és ezért furcsa ez az egész, de nem volt az a bizonyos intenzív "feloldódás". Vagy itt mást kéne várnom? Vagy valamit eleve rosszul csinálok?
[139286] +kedvencekhez

Ani [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-10-08 | 09:20:53
Ezeket próbáltuk eddig, ami szerintetek semmi:
voltunk kineziológusnál :10.000Ft (Hellinger-féle családállítást csináltunk)
ingyenes pszichológus( 3 alkalommal)
pszichiáter: 8000 Ft.
pszichológus 3X 6000 Ft = 18.000Ft(párom szerint 4X voltunk)
Táltos: 4000Ft körül (lehet, hogy hülyeség volt, kiingázta, hogy rossz helyen alszunk pl.)
Jósnő: 5-6000Ft körül, nem emlékszem(szintén lehet, hogy hülyeség volt, megkérdeztem változhat-e a problémám, változik-e majd)

Ezen kívül:
-2-féle vibrátor,(írtó drágák)
-puncipumpa (hülyeség volt)
-női cseppek-hülyeség
-kínai gyógyszer szintén libidófokozására -hülyeség volt
-gyógyszer, 2 szemes, ami állítólag a libidót növeli, a nevére nem emlékszem, szex előtt 1 órával kel bevenni -vmiféle női Viagra, ffi változata is van.
-Viagra páromnak, jobban bírja-szintén több ezer
-rezgőgyűrű=2000Ft

"Ingyenes" próbálkozásaink:)
pózváltások, ujjazás

Ja, és a szexuális tartalmú könyvek vásárlása:

pl: Nemi öröm stb.
Gyógyító szerelem
Nicholas nem tudom kinek a könyve: Hogyan legyél tökéletes szerető
és még kb. 2-3 könyv = több ezer forintok


Szóval lehet azt mondani, hogy nem próbálkoztunk semmivel?!

És még lehet, hogy pár dolog eszembe sem jutott
[137980] +kedvencekhez

Ani [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-08-27 | 07:43:47
Igen , vágytam már rá, sőt vágyom rá, és általában én szoktam mondani, hogy hagyjuk az ujjazást, már vágyom a behatolásra. és tök jó érzés, csak egy a gond, mikor ez megtörténik kb. 5 perc múlva elmegy a párom...
aztán meg mondja, hogy mért sürgettem. Mért, mért, ...mert a péniszt akarom érezni, nem az ujjait. Na és ezt csak a nők tudhatják, hogy a kettő nem uolyan érzést okoz.
Ja, meg mondja, hogy folytassuk vibrátorral. Lesz..m a vibrátort, ha én péniszt akarok, nem egy műanyag valamit....

úgyhogy ennyire megyek a vágyakozásommal, kapok pár percet...

és az ujjazást sem szereti mindenki, pl. zserbo írta, ő nincs oda érte. Nem vagyunk egyformák.

A tanácsokkal meg úgyis tele a hócipőm...
[136779] +kedvencekhez előzmény: [136756]gyöngykagyló

cukifiú [FF] (36) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-08-26 | 12:01:05
És se ujjal, se vibrátorral nem sikerült még? És mit érzel bármilyen fajta izgatás közben? Érzel valamit?
[136659] +kedvencekhez előzmény: [136657]Ani

aimée [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-05-07 | 16:57:52
Minden szintnél van feljebb,mert a lehetőségeknek csak a töredékét használjuk ki.

"hidd el a hat perc aktus utani orgazmus tenyevel rengeteg par igen boldogan meglenne. "
Tudom,pontosan emiatt van annyi tanácsra váró ember.
Viszont ha már ez megvan,miért kéne itt leragadni?

"Azt banom,hogy nehezen tudom ismetelni,bar ovulaciokor tudok egy aktuson belul 2 orgazmust elereni,maskor csak egyett."
Ez nagyon jó.
De nem túl megerőltető gyakorlással,orgazmusfejlesztéssel lehetséges olyan szeretkezés is,hogy van előjáték,utána mondjuk 1-2 órás szeretkezés,sorozatos orgazmussal,ahol akár 10-15 hüvelyi orgazmus is szinte egybefüggő egységet képez,ezután lehet egy kis orális szex csikló orgazmussal,majd mivel a g-pont ilyenkor egész biztos hogy már teljesen izgalmi állapotban van,még pár g-pont orgazmus is lehetséges(kézzel,vagy vibrátorral ingerelve).

És ez még egy teljesen hétköznapi szint,és csak a női szemszögből.Még akkor ott van a férfiak magömlés nélküli orgamusa,ami szintén tovább bővíti a lehetőségeket.
[132181] +kedvencekhez előzmény: [132176]zserbo

Ani [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-03-18 | 15:37:49
Egy férfi írta, hogy a feleségével használtak vmit, és tök jó lett, nehezen érte el az orgazmust.

Azért lehetnek könnyítő dolgok. a vibrátor is az pl.
[129793] +kedvencekhez

Miriam [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-03-09 | 17:17:55
Ezt a sok jó értékelést marketingnek hívják. Nem hiszem, hogy feltétlenül mindenkinél működik. Pl. G pont nem minden nőnél kimutatható erogén zóna, és az orgazmus hiányának nagyon sok oka van... a lelkét nem tudja maszírozgatni.
Én kaptam az exemtől vibrátort. Na, nem ez volt a válóok, de nekem is furcsa lett volna, ha meglepetés gyanánt kapom. Ha a párodnak meg amúgy nincs orgazmusa, könnyen lehet, hogy bántóan hatna. Meg az ilyen kütyük gyakran nem aprópénzbe kerülnek, és vakmerő dolog úgy megvenni, hogy azt sem tudod, hogy hogy viszonyul gondolatban az eszközhöz. Szerintem meg kellene beszélni vele mielőtt beruházol.
[129032] +kedvencekhez előzmény: [129031]Funktasztikus

cic-mica [NŐ] (30) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2010-01-30 | 09:10:50
ha mindketten élvezitek, az idő csak úgy telik.... de ha valakinek elég volt annyi, akkor abba kell hagyni, mert úgy már kényszer
pózváltások (váltogatva ki van felül), közben orális szex - külön-külön vagy 69 különféle variációi, simogatások, amik fenntartják az izgalmat
vagy játékok... mondjuk közben megszakítani egy kis vibrátoros játékkal, hogy izgatjátok egymást, és aztán feltöltődve a vággyal folytathatjátok
rajtatok múlik, mit élveztek
[127289] +kedvencekhez előzmény: [127286]Diavolino

krisztate [NŐ] (27) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-12-16 | 16:56:09
sziasztok :)
Krisztina vagyok, 16éves, Békés megyében lakom.
4 éve élek párkapcsolatban, tökéletes minden, megbízható a partnerem, odafigyel rám. :)
és persze a a gond az, hogy nincsen orgazmusom. Ő az első férfi az életemben, és egyszer sem éltem át az orgazmus örömét. Nem is tudom mi az az orgazmus. Sok minden kipróbáltunk már. Különböző helyek, amik felizgatnak, vibrátor... minden...
kérlek segítsetek nekem... :( mit rontunk el ? vagy mit csináljunk ?
[125752] +kedvencekhez

kanyim [NŐ] (55) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-09-03 | 16:24:18
uccsó tanácsaim:

szerezzél be egy csikló-vibrátort, G-pont vibrátort.. és ezek után egy jó csődört...

ha ezek sem váltak be én feladom....
[121380] +kedvencekhez

aimée [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-04 | 10:41:30
A vibrátor nem a mérettől lesz vibrátor,tehát 2 cm-es is lehet az.Ami pénisz méretű,azt dong-nak(ha nincs benne vibrátor),vagy vibrátoros műpénisznek nevezzük.Az vagina érzékenysége meg nem feltétlenül függ az izomzatától:lehet valakinek szuper intim izomzata,ha érzéketlen a hüvelye,vagy pszichésen nem olyan érett,vagy nem olyan partnerrel van,akkor nem lesz hüvelyi orgazmusa.
[112753] +kedvencekhez

Anthico [NŐ] (105) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-03 | 17:32:55
2 cm vastag a szára és azt nem tekinted vibrátornak? Erősítsd meg az izmaidat, mert 2cm-t is iszonyatmód lehet élvezni ;)
[112675] +kedvencekhez előzmény: [112673]Poni

Poni [NŐ] (30) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-03 | 17:30:23
Hát már 2,5 éve vagyunk együtt, szóval éppen elég esélyt adtunk a dolognak, hátha előjön magától az a gpont orgazmus :D
ez nem kifejezetten vibrátor, 2 centi vastag a szára, szóval nem helyettesíti se a kezét, se a farkát...
Csiklóvibrátor már van, mert sehogy sem tudtam elmenni szex közben, így miközben ő bennem van, én kézzel használom a csv-t és így elmegyek mindig, tehát azt se tudom mondani hogy ha gpontra nem jó, jó lesz másra, mert másra már van vibri, a fenekembe meg nem dugunk semmit :D
[112673] +kedvencekhez

gyöngykagyló [NŐ] (46) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-03 | 10:27:24
Szerintem /bár nem próbáltam vibrátorral, meg nem is akarom/ elég fantasztikus az, ha a párom ujjal csinálja, az sokkal "élettelibb", mint egy rideg vibrátor. Persze én nem nagyon vagyok oda a segédeszközökért, ez csak az én véleményem. Szóval, ha a partneremmel vagyok akkor őt részesítem előnyben, és nem igazán jutna eszembe a vibrátor, de persze ez "csak én vagyok". Nekem a vibrátor túlzottan erős inger, vibrátor nélkül is fantasztikusan jól ingerelheti a G-pontot a partner.
[112659] +kedvencekhez előzmény: [112650]Poni

Poni [NŐ] (30) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-05-02 | 17:26:18
Nah hello azt akarom megkérdezni :) hogy szerintetek érdemes e g-pont vibrátorra beruházni? Sosem volt még gpont orgazmusom pedig a próbálkozás megvan rá, de feleslegesen se akarok pénzt kiadni egy ilyen kütyüre, szóval érdekelnének a vélemények, tippek...
[112650] +kedvencekhez

Ani [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-04-10 | 09:54:21
Hát, bocsi, hogy az agyatokra megyek:)
Különben tényleg több mindent kipróbáltunk már.
Eszközöket is: nemrég puncipumpát vettünk, hát lehet, hogy drágábbat kellett volna, mert ez nem sokat pumpát, de legalább tudom, mi az. Vibrátort, rezgő gyűrűt.
Lidokaint. Abbahagytam a gyógyszert, egy hónapja, hátha a libidóm jobb lesz. A többit nem írom.
Én nem várok tanácsokat, tényleg írtatok már sokat, de attól még talán reagálhatok én is a dolgokra, attól még hogy a véleményem bocsi, de nem biztos, hogy egyezik a tieitekkel. Az mért baj, attól mindenki azt csinál, amit akar.
[111740] +kedvencekhez előzmény: [111736]Hodori

Ani [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-04-01 | 12:27:37
Akkor még nem említettem, a lidokain sprayt, amit kipróbáltunk, meg a rezgő gyűrűt, vibrátort.
Lassan már nincs több ötletem
[111275] +kedvencekhez

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-02-24 | 14:19:44
Párom elmondja hogy milyen volt, ha épp vibrátorral csinálja, de mondjuk elég ránéznem a csuromvizes törülközőre, ami utána marad. És utána tiszta víz vagyok alul. Ha meg aktus közben vagyunk, akkor is mutatja utána, hogy összespricceltem a combját és tényleg. Mert közben nem igazán vagyok magamnál, nem emlékszem dolgokra, csak arra, hogy mennyire jó. De való igaz, hogy premier plánban ezt ő látja, úgyhogy tőle szoktam megkérdezni. És amikor filmen látom, akkor bizonyos dolgokat felismerek, az elég nagy erejű kilökődést meg a spriccelést, mert ezt viszont érzem és tudom milyen, így nagy eséllyel tudok pornón is tippelni, hogy melyik kamu.
[108149] +kedvencekhez előzmény: [108146]Ani

Anthico [NŐ] (105) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-02-24 | 13:29:20
Na igen, mikor már a csaj attól sikoltozik és rángatózik, ahogy nyalogatja a vibrátort :D
[108126] +kedvencekhez előzmény: [108124]hercegnõ

Ani [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-02-04 | 14:10:37
Dehogynem teszünk érte, ezt nem tudom, mért írjátok, mondjuk orvosnál még nem voltunk.
Utánaolvastam egy csomót, már azt se todom a hasi légzésre figyeljek, vagy a párom légzésére, vagy mondogassak vmi mantrát közben pl. párom nevét, vagy fantáziáljak közben... ezeket mind tanácsolták.
Próbálunk többféle pózt, módot ,vibrátorral, gyertyák stb.
[105407] +kedvencekhez

martinagore [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2009-01-24 | 08:16:55
Először azt is döntsd el, hogy a G-pontos, avagy összességében hüvelyi orgazmusra gyúrsz.... kicsit más módszerekkel kell megközelíteni a kettőt, hiába a hüvelyi altípusa a G-pontos...

Ahogy már kitárgyaltunk itt, van G-pont, U-pont sőt, még van egy harmadik is (aminek a neve nem érdekel, mert a hüvely nem Ablakzsiráf)
Hasznos amúgy a "keress funkció" (http://szexualitas.hu/page.php?p=333) itt rákereshetsz miután eldöntötted, a G-pontos vagy a hüvelyi orgazmus érdekel.....

Sztem pl, ha olyan szögben csináljátok hátulról, hogy a pénisz erősen feszüljön hüvely elülső falának, jó esélyed van a hüvelyi orgazmusra, de a G pontoshoz általában erősebb és intenzívebb ingerlés kell (pl. ujjal, G-pont vibrátorral). A legtutibb egy csiklóorgazmus közbeni hüvelyorgazmus utáni/közbeni bónusz G-pontos. Az úgy igazán jól egymásra van építve. ;P

Mellesleg én „judának” írtam és helyette válaszoltál Te, „jucus”...kb olyan hangnemben, mintha veled kommunikáltam volna előtte. Nem teljesen értem….de azért szívesen! :O)
[104361] +kedvencekhez előzmény: [104360]jucus

gyöngykagyló [NŐ] (46) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-12-17 | 12:52:47
Ez így van szerintem is, egészen más inger. És - szerintem - még sokkal intenzívebb inger is a vibrátor, mint bármi más..., kicsit nekem túl erős is.
[100147] +kedvencekhez előzmény: [100145]hercegnõ

Ani [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-12-16 | 10:17:34
Párom nekem is vett G pontos vibrátort, de igazából az ujját jobban érzem , mint azt, így sok értelme annak sem volt.
[100098] +kedvencekhez

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-12-16 | 10:15:40
A G-pont vibrátor remek ilyesmire. :) A spirccelés még egy olyan nőben is változó, akinek szokott lenni, tehát tud. Nálam is van, hogy viszonylag kevesebb a mennyisége, de legutóbb volt olyan, hogy valami iszonyat hatalmas mennyiség kirobbant belőlem és csak csodálkoztunk, mert ennyire még soha nem volt. De mivel már alapvetően nincs két egyforma orgazmus sem, így ez sem ilyen. Azért aki képes rá és hozzáértően ingerled, annak össze fog jönni. Akinek meg a G-pontját ingerelve sincs semmi, annál bele kell törődni.
[100097] +kedvencekhez előzmény: [100083]Figyelõ

moderálás | válasz | 2008-11-16 | 16:40:30
A vibrátor egy elég más jellegű ingert ad...inkább azoknak ajánlott használi,akik már ismerik a testüket.Ő azonban még ennek láthatóan nagyon az elején jár,tehát szerintem igenis rossz irányba viheti.De ez csak az én véleményem,se nő nem vagyok,se túl sok partnerem nem volt...Egy nő ezt bizonyára jobban tudja.
[97307] +kedvencekhez előzmény: [97305]kanyim

kanyim [NŐ] (55) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-11-16 | 16:35:55
hát sztem ha a prájával már keményen nyomatják a sexet..akkro a vibrátor már nem oszt-szoroz...
[97305] +kedvencekhez előzmény: [97297]raphael

moderálás | válasz | 2008-11-16 | 15:01:44
Szerintem nem túl jó ilyen fiatalon ilyen intezív ingereknek kitenni a nemi szervet,mint a vibrátor....és a csikló ingerlést is inkább vissza kellene fogni önkielégítés és petting közben.Jobb lenne más erogén zónák izgatásával orgazmusközelbe hozni magad,és aztán amikor már a határon vagy,akkor inkább a hüvely izgatásásval kellene próbálkozni.Szerintem a túlzott csiklóközpontúság,és a nagyon közvetlen és intenzív ingerek szerintem megnehezítik a későbbi,másfajta(hüvelyi,g-pont) orgazmusok elérését.
[97297] +kedvencekhez előzmény: [97296]gyöngyszem

gyöngyszem [NŐ] (25) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-11-16 | 14:45:45
petting közben is, meg szex közben is van, amikor úgy érzem h na most...és van is egyfajta jó érzésem, de nem olyan mindent elsöprő. Csiklóorgazmusom már többször volt petting közben, de szerintem az is baj, h ha masztizok akkor is csak vibrátorral tudok kielégülni:S
[97296] +kedvencekhez

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-11-10 | 10:18:56
Hát szerintem elég görcsösek vagytok mindketten. Te azért, mert mindent elkövetsz, hogy a csajnak orgazmusa legyen, ő meg azért, mert nem tudja mit kéne éreznie, hogyan élvezzen. Szerintem beszéld meg vele, hogy nem az orgazmus a fontos. Először is az a fontos, hogy egymásra hangolódjatok, mert úgy soha nem lesztek egy rezgésszinten. A szex az nem egy futam az orgazmusért. Neki se így kéne hozzáállnia. Ha az ember épp benne van a folyamatában, akkor a dolgokat annyira élvezi, hogy nem is gondol az orgazmusra, mígnem az egyszercsak bekövetkezik. Neked sem kell rágörcsölnöd, hogyha nem okozol neki orgazmust, akkor elhagy, miért valami élő vibrátor vagy te?? :) Szóval ilyeneket ne is gondolj. És lassíts a tempón, mert az,. hogy te kifáradsz szex közben, mikor próbálod őt elélveztetni, az nem jó jel. A szexnek van egy ritmusa és akár órákon keresztül is lehet csinálni, nem fáradtságot okoz, hanem épp ellenkezőleg, tömény életenergiát ad. Úgyhogy változtassatok szerintem ezen, ne gondolkozzatok ennyit az orgazmuson és ne minden azért történjen az ágyban, hogy orgazmus legyen a vége. Mert még ez is csak bekorlátozza az abszolút spontán, kötöttségek nélküli szexet.
[96746] +kedvencekhez előzmény: [96716]Thoma

Ani [NŐ] (37) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-10-21 | 09:13:45
Nem megy a csiklóorgazmus sem magamnak.Miért amíg magamnak nem tudom csinálni, addig a párom sem nekem?
Amúgy vettünk egy G- pontos vibrátort.
[94716] +kedvencekhez

moderálás | válasz | 2008-09-23 | 19:12:45
Ez a "nem bírnék masztizni" egy érdekes dolog. Egy régi Ex-em ugyanebben a cipőben járt. Neki a csiklóját is hiába szeretgettem, csak a hüvelyében matató kemény pénisz tudta boldoggá tenni. Illetve, volt egy érdekes önkielégítő (torna) mutatványa, amihez széttárt lábakkal szorosan szembeült velem egy széken, majd elkezdte tornáztatni bizonyos izmait. Ez 5-10 perc után általában orgazmus-sikolyokba torkollott. A vibrátort túl erős ingernek találta , ezért arra nem tudott "elmenni". Valahol sajnálom azokat a lányokat, akik nem tudnak egy kis "olcsó örömhöz" jutni néminemű csiklóizgatással... :(
[91599] +kedvencekhez előzmény: [91590]Szemike

moderálás | válasz | 2008-09-15 | 22:36:15
A g-pont vibrátor pontosan milyen?
[90757] +kedvencekhez előzmény: [90756]hercegnõ

Anthico [NŐ] (105) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-09-15 | 22:32:44
Ááhh...nem :) Nálam nem gyerebe a műanyag segédeszköz :) Lehet, h Párom ujja vékonyabb és rövidebb, de amit azzal képes tenni...nyomába se ér a g-pont vibrátor se :D
[90754] +kedvencekhez előzmény: [90747]Lacafaca

moderálás | válasz | 2008-09-15 | 22:08:22
Szerintem szerezz be egyet,és próbáld ki...hátha megváltozik a véleményed.Szerintem új élményekkel gazdagodnál. :) Igazából én nem hittem volna hogy van lényegi különbség a vibrotojás és egy vibrátor között,vagy hogy mást tud nyújtani.De aztán kiderült a gyakorlatban hogy igen.
[90722] +kedvencekhez előzmény: [90718]hercegnõ

moderálás | válasz | 2008-09-15 | 21:52:25
:D :D Neeem...!! Csak rákapcsolható egy mp3 vagy CD lejátszó... :)
Funkcionálisan nincs elválaszthatatlanul összekötve a kettő. Amúgy, hordozható, mp3-lejátszós vibrátornak legjobb lenne a mobil... Igazán gyárthatnának hozzá vmi jó kis péniszformájú vagy csiklóizgatós feltétet... :D
[90708] +kedvencekhez előzmény: [90703]hercegnõ

moderálás | válasz | 2008-09-15 | 21:50:53
Hát pont ez az...egy vibrátornál inkább a funkcionalitás a lényeg,és nem a forma...hiszen nem nézegetni meg kézben tartani akarják.A legjobb talán a hajlított végű g-pont vibrátor( fontos hogy a végében legyen a motor).
[90707] +kedvencekhez előzmény: [90701]Lacafaca

hercegnõ [NŐ] (47) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-09-15 | 21:44:03
Aztán ha meg az mp3-at akarod hallgatni, cipelheted magaddal a vibrátort is, mi?:):)
[90703] +kedvencekhez előzmény: [90702]Lacafaca

moderálás | válasz | 2008-09-15 | 20:04:14
Szerintem a legkevésbé fontos szempont egy vibrátornál,hogy a péniszhez hasonló méretű és formájú legyen.Az igazság szerint nem lenne túl értelmes dolog...érdemesebb vibrációs tojást venni,vagy g-pont vibrátort.Hiszen nem az a cél hogy reprodukáljon vele egy élményt,hanem hogy újakat szerezzen...ahhoz pedig speciálisat érdemes venni.A gásagolyóban pedig nem gyöngyök vannak...hanem maga a golyó egy könnyebb,de jó rezgésvezető anyagból van,és belül egy kisebb és nehezebb golyó található.
[90686] +kedvencekhez előzmény: [90684]Lacafaca

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-09-15 | 12:02:27
Hát nyilván, ez csak természetes dolog. Első dolog, hogy az ember jól megismerje a saját testét és hogy találjon benne gyönyöröket. Maszturbálással meg vibrátorokkal, segédeszközökkel pedig sokat lehet tanulni, fejlődni.
[90653] +kedvencekhez előzmény: [90651]zebarbi

kalmi [FF] (60) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-09-13 | 11:01:50
Idősebb pár (53/49/) vagyunk. Nagyon jól megértjük egymást a szexben. Kitapasztaltuk egymást, Egy probléma van: a párom csak a csiklóján tud elélvezni. Akármilyen hosszú és változatos pózokban történő szeretkezés után is az utolsó simítások visziok el. De azok nagyon. Ő is érzi, hogy jó mindenféle hüvelyi pozitúra, de elélvezni csak a csiklója simogatásával tud.
Gyakorlottabbak! Mit javasoltok! Gondoltam már vibrátorra, anális szexre, amiben benne lenne, csak én húzódozom tőle. Ha van hasonló tapasztalatotok, adjatok tanácsot! Köszi.
[90314] +kedvencekhez

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-09-02 | 11:05:50
De ez olyan szokatlan, hogy egy nő ne élje át magával se. Gyakorlatilag a csikló szinte mechanikusan is élvez, azaz elég odatenni mondjuk egy vibrátort és ha jó helyen hagyjuk és megfelelően erős az inger (ez mindenkinél változó), akkor szinte automatikusan összejön az az orgazmus. Szinte nehezebb lenne megakadályozni, mint átélni.
[89145] +kedvencekhez

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-09-01 | 21:33:45
engem rendszeesen megtalálnak ezek a nők/lányok... úgyhogy van tapasztalatom a témában, igen. Legszívesebben hozzájuk vágnék egy vibrátort. Én csak jót akarok nekik!!:))))
[89105] +kedvencekhez előzmény: [89103]Lacafaca

moderálás | válasz | 2008-08-25 | 22:12:06
Szerintem tök mindegy, hogy hogyan jutsz el a csúcsra, a lényeg, hogy Neked jólessen! A szex meg olyan a dolog, amit tényleg nem érdemes elsietni. Az lehet, hogy nem ártana, ha megmutatnád neki, hogy Magadnak hogyan csinálod. A közös maszti nemcsak állati izgi, de nagyon tanulságos is. Amúgy nedvesedsz rendesen? Lehet, hogy érdemes lenne rásegíteni vmi kis bizsergető vagy bemelegítő hatású síkosítóval? Vibráló péniszgyűrűvel nem próbálkoztatok? Azokon van egy kis érdes csiklóizgató rész is. Mi a párommal nagyon élvezzük. De szerintem még egy vibrátort is bevehetnétek a műsorba. Léteznek olyanok is, amelyeken G-pont izgató feltét is van... Gésa-golyóval nem játszottál még? A Kedvesem egyik első ajándéka ez volt tőlem anno. Létezik olyan is ("örömgolyó"), amelyik apró gyöngyöcskékkel van töltve. Nemcsak a hüvelyizmokat lehet edzeni vele, hanem a G-pontot izgatni. Fedugod és elmész sétálni. Közben a golyó kocog Benned és kényeztet... Akárcsak egy pénisz a hüvelyi orgazmus alatt. De a közösülési pozitúrákat is lehet variálni. A Kedvesem például leginkább lovagolni szeret... :) A jó párkapcsolatban a lényeg a kölcsönös türelem, bizalom, őszinteség, szeretet. Ha ez nincs meg, nem érdemes sok energiát pocsékolni rá. Fiatal vagy és nagyon szép. Többet érdemelsz. Örömteli szexet és nagyon boldog párkapcsolatot kívánok egy Beléd való fiúval!!!
[88282] +kedvencekhez előzmény: [88280]elofgh

Renicica [NŐ] (27) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-08-19 | 18:26:11
teljesen igazad van.. de minek a vibrator ha van jo meretezet f... sz is :D:P
[87649] +kedvencekhez előzmény: [87645]elvira

Renicica [NŐ] (27) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-08-19 | 15:41:17
es megkerdezhetem h jo az a vibrator? en meg nem hasznaltam... es aze kivancsi avgyok ra...
enekem tapasztalataim szerint az a legjobb ha nyelvel kielegit.. attol aztan vegem van de nagyon!
[87639] +kedvencekhez előzmény: [87632]elvira

elvira [NŐ] (29) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-08-19 | 14:14:58
Én most vettem vibrátort... hátha azzal jobb lesz. Igaz, nem jutottam el az orgazmusig még... de éreztem "valamit", amit még eddig nem, és most talán már az orgazmus jeleit éreztem. Mert ettől is pisilési ingerem volt, de mikor abbahagyta a barátom, akkor el is múlt. Azért vettem, mert még nekem sem volt hüvelyi orgazmusom, hátha ezzel a barátom is ki tudná tapasztalni, hol vagy hogyan jobb nekem...
[87632] +kedvencekhez előzmény: [87630]Whispering

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-08-18 | 11:17:08
Az ujjat arra írta, hogy azzal előtte kicsit masszírozgatni lehetne a G-pontot, ami nem is túl vad, de mégis intenzív és igen a legjobb megoldás lenne közvetlenül előtte kimenni wc-re. Nekem például sokat segít ha előtte ujjal vagy vibrátorral inkább csak masszírozgatja a G-pontot, majd később az aktus alatt úgyis érik intenzívebb ingerek a G-pontot.
[87517] +kedvencekhez előzmény: [87515]thymian

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-08-08 | 13:22:27
De ha már közvetlen az orgazmus kapujában van, akkor nem megnyúlik a hüvelye, hanem épp hogy összeszűkül. Szerintem is a legjobb megoldás valahogy kikötözni, ha annak idején engem a barátom nem kötöz ki, akkor a mai napig se élem át egyszerre a csikló és a G-pont orgazmust.:) Közben persze nem ártana a kis lelkét is ápolgatnod. Nem tudom mióta vagytok együtt, de az orgazmus erősen bizalom kérdése is. Az orgazmus állapotában a nő teljesen kiszolgáltatott a férfinak és amíg nem biztos vele, hogy ezzel nem lesz visszaélés, addig lehet benne egy lelki gát, ami megállítja.Ez a teljes megnyílás állapota, úgyhogy nem mindegy, hogy a kapcsolatnak melyik fokán jön el.Amúgy meg nem mindenki szereti az ujjazást, többek közt én se vagyok odáig érte, annyira megszoktam és ideálisnak tartom a farkat. Tehát lehet, hogy be kéne szereznetek egy nem túl nagy méretű vibrátort és azt bevezetgetni a hüvelyébe.
[86256] +kedvencekhez előzmény: [86220]predatorminator

tengerszem [NŐ] (33) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-08-06 | 20:11:56
Az orgazmus sokszor épp akkor jön, amikor a legkevésbé sem számítanál rá és azért az odavezető út se semmi. Én mindig azt szoktam tanácsolni, hogy gésagolyó segíthet, lightos vibrátorhasználat segíthet, hatásos hüvelyizomedzés segíthet. Hajrá!:))
[86135] +kedvencekhez előzmény: [86134]Leinikki

moderálás | válasz | 2008-07-10 | 11:59:50
Hát...szerezz be egy g-pont vibrátort,és azzal pillanatok alatt pontosan megtalálod hogy hol van a g-pontod :) .Nem drága,és igazán megéri a pénzt,ezt biztosan állíthatom.Csak körültekintően kell választani,mert az hogy a vége hajlított,a g-pont jobb ingerelhetősége miatt,az kevés...a vibráló motornak is a végében kell elhelyezkednie,hogy a legközelebb legyen az ideális ponthoz.
[82248] +kedvencekhez előzmény: [82246]Ízisz27

kanyim [NŐ] (55) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-01-08 | 20:56:44
jelentem mi vettünk ilyet..a durexről beszélsz ugye?

hát 1 nagy rakás sz*r...
mert ahhoz erős hogy engem idegesítsen..nem kellemes..mert oldalirányben rezeg rajtam..és zavar... míg ahhoz kevéssé rezeg..és kicsi hogy párom csiklóját elérje..és kb 3x ha használtuk..azt kész az egész...
meg most 2rongyot kérnek érte..és 1x használatos csak..mert kb 30percc és behal az elem..bár én műszaki érzékemmel szétszedtem..és láss csodát..sima lapos vicik-vacak elemmel megy..szoval má többször használatos..csak épp fiókban porosodik...

akkor már inkább 4-6rongy..és 1 télleg frankó sex-shop-os farokgyürű-vibráló izét...
ami a péniszt is vastagítja dudorokkal..és felnyúlva..rendesen a csiklónál van a vibrólója..amit ki is lehet szedni..és akkor 1 mini csiklóvibrátor válik belőle..multkor szemeztem vele..de hülén azt mondtam elöbb ezt nézzük meg....
[62459] +kedvencekhez előzmény: [62335]Salems

Póni [NŐ] (30) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2008-01-06 | 18:10:46
Áhh,nekem sem megy kézzel miközben matat bennem a bré. Vettünk egy csiklóvibrátort. 3000 ft és bőven behozza az árát :D
[61958] +kedvencekhez előzmény: [61957]Christin@

Póni [NŐ] (30) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2007-12-27 | 18:29:43
Jazze! Problémám ugyanez volt... ugy gondolom hogy az "odafigyelés" "törődés" "hosszú előjáték" és stb tanácsok hasztalanok mert ezeket szerintem alapból megadja az egyik a másiknak ha szeretik egymást, tehát ezen nem lehet különösebben változtatni. Konkrét tettekre van szükség. Én 18 éves korom óta mióta elvesztettem, küzdök ezzel a "nem megyek el szex közben" problémával és egy rakás ember sem tudott érdemleges tanácsot adni a kérdésemre, csak a jól megszokott "figyelem és türelem" meg hasonló lejárt dumával. Hiszen ez alapból megvan, akkor mi a következő lépés?? magamnak kellett "kikaparni" illetve kiötölni mit is tegyek? meg is oldottam! vettem egy csiklóvibrátort, amit a párommal használjuk ugy, hogy miközben ő felülről bennem van én használom a kis szerkentyűt. 3 perc alatt megvagyok! Többszörösen behozza az árát!!! ma is megvolt 3szor :) és hogy erre 2 évet kellett várnom?? hogy erre rájöjjek??? megfogadtam ha tőlem kérdezik meg, hogy mit lehet tenni ha nem megy el a csaj, soha nem fogom azt mondani hogy "legyen hosszabb az előjáték" meg "türelemmel legyél" meg hasonlók mert ezek elcsépelt közhelyek! "Vegyél egy csiklóvibrit bébi, a többit meg már tudod!" hozzáteszem én már kezdem érezni, hogy eljutottam arra szintre hogy néha ugy érzem az utolsó pillanatokban ha lekapcsolom a "3.személyt" akkor menne nélküle is! érzem hogy lassan elhagyhatom "őt"! talán néhány hónap :)nekem végülis megadta a kezdő lökést, és az élményt, hogy végre 2 év önmarcangolás és bánat után nekem is megadatik az hogy meglegyen a csúcs! és nem kell a másikat azzal kinlasztanom hogy 60 percen keresztül nyaljon főleg úgy hogy felesleges mert nem tok elmenni :))))) na kb ennyi. de ha rám hallgatsz...azt csinálsz amit akarsz :) sok szerencsét :)
[59839] +kedvencekhez előzmény: [59828]Jazze

Whispering [NŐ] (29) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2007-09-05 | 16:37:10
"Van egy kevébé közismert U-pont is, amely még sokkal érzékenyebben reagál az ingerekre, mint az amúgy is már eléggé szenzibilis G-pont. Neve a latin "Urethra" elnevezésből származik. Körülbelül 2, 5 centiméternyire található a klitorisz alatt, a húgycsőnyílás közelében. Ha nyelvel, ujjal, makkal vagy vibrátorral stimuláljuk, a nő extázisba kerül, és utána vajpuhává válnak a térdei, majd csodás kéjrobbanásokat és heves erősségű orgazmusokat él át"

Hmm...ez érdekes. Tapasztalta már vki az U pontot?:D
[45503] +kedvencekhez

Anthico [NŐ] (105) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2007-03-27 | 17:50:38
Szerintem nem túl célszerű úgy használni a vibrátort, h az lenne az első élvezetforrása a nőnek. Igenis élje át a nyelvétől, ujjától...aztán jöhet a segédeszköz. Elsülhet ez rosszul is: vibrátortól élvez el és azután is a szervezete azt az ingert várja.
[29591] +kedvencekhez előzmény: [29589]Mustár

Mustár [FF] (32) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2007-03-27 | 17:48:53
Ha nyitottak vagytok, én ajánlanám a vibrátort..az tuti siker, kint és bent is!
[29589] +kedvencekhez

TomTom [FF] (38) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2006-08-09 | 08:18:28
Szávitrinek igaza van, tényleg ott lehet az a bzizonyos eb elhantolva.
Az idegvégződéseket ilyen módon nem lehet tönkretenni, de igencsak 'el lehet hangolni' Valóban, ha hozzászokik/szokott az erősebb ingerekhez, akkor nyilván csökken -ha átmenetileg is- az érzékenységre így logikus, hogy a kisebb, 'hagyományosabb' ingerekre kevésbé reagál.
Hasonló 'veszély' állhat fenn, ha egy nő pl. hozzászokik az elemes vibrátor adta gyönyörhöz. Mert utána egy igazi (férfi) szerszám igen nehezen tudja kielégíteni, hiszen nem nagyon lehet találni vibráló farkú férfit... És ez tényleg megtörtént, és még csak nem is egyedi eset volt... Ez persze ez kissé szélsőséges eset és nyilván egy rendszer használatból adódik, nem alkalmiból, de észnél kell lenni.
Szóval a dolog nem visszafordíthatatlan, de idő kell, amíg a szervezete visszaáll a normális ingerekhez. Mostantól mindenesetre a zuhanyos masztit jobb ha elfelejti, de legalábbis radikálisan csökkenti a gyakoriságát, hogy hozzá tudjon szokni egy pénisz (vagy egy nyelv) adta izgatáshoz/orgazmushoz.
[20530] +kedvencekhez előzmény: [20519]Málna

Luc [NŐ] (42) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2006-03-23 | 12:50:14
Sziasztok!
30 éves múltam januárban. Szülinapomra vettem egy vibrátort és életem első orgazmusát éltem át. Azóta is csak azzal tudom. Ez normális vajon?
[15696] +kedvencekhez

Idegen [FF] (30) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2005-08-17 | 21:40:59
üdv mindenkinek

tudom a Női orgazmus fórumban minden megtalálható amit az ember megakar kereseni.. de mivel elememben vagyok ezért összeválogatpk pár okos gondolatot és így lesz egy helyen is:)

„Nekem még soha nem volt jó!” – panaszolja sok fiatal lány, még aktív szexuális élet után is. A partner persze rögtön megsértődik, a lány pedig szégyelli magát. Mert a barátnőnek meg mindig jó! Miért? Mert a barátnő hazudik.
a nők 75-80 %-a nem képes orgazmusra.. melynek oka nem testi "fogyatékosság"
tehát ide agyműtét kéne.. ugyanis szellemileg yobban fel kell készülni egy aktusra mint mondjuk testileg.

A női nemi szerv legérzékenyebb, idegileg legjobban ellátott része: a csikló.
Az egész nő szexre való ráhangolódásának központja pedig az agyban van.
Azaz minden nőnek lehet orgazmusa, aki akarja, aki rá tud hangolódni a partnerére, aki el tudja engedni magát. Még a méheltávolító műtéteken túlesett nők is!

ugyanis a központ nem egy szerv (csikló..stb) hanem maga az agy

A lányoknak mindenképpen fontos lehet a maszturbáció. Míg a fiúk 95 %-a rendszeresen maszturbál.. a nők viszont szégyenkezve teszik ezt, nem kötelező de aki megteszi az ne szégyenkezve tegye.. aki meg nem teszi az ne várja el a partnertől hogy ő jöjjön rá helyette miközben maga a Nő,/Csaj,/Lány sem tudja hogy magának hogyan okozhat orgazmust

Vibrátorról pár sor:)
A vibrátor nem tesz jót az orgazmuskészségnek, mert a nő hozzászokik, és utána nagyítóval keresheti a rezgő farkú partnert

bátran kezdtem neki összeírni:) de mostmegmár nem tudom mit írtam le és mit nem .. ennyi sikerült.. szal ne kezdje el senki hogy ezt meg ezt kihagytad:) csak írtam

üdv.
[9456] +kedvencekhez

igyexem moderálás | válasz | 2005-05-11 | 17:42:13
Azt hittem hogy ebbe bele fogsz kötni (:-))

Különben is az orgazmust el lehet érni "szólóban" is kézzel, vibrátorral kinek hogy. Úgyértem hogy ez mehet úgy is ha valaki tudja irányítani magát, és Mechanikusan el is tudja érni.
Én bele tudtam volna...
[3677] +kedvencekhez előzmény: [3675]Gigi

igyexem moderálás | válasz | 2005-05-11 | 17:26:49
de fontos!! Mint a hab a tortán.
csak nem fontosabb mint maga a szeretkezés. És ha ez az boszorkányüldözés a szeretkezés rovására megy, ne adj Isten szakításkoz vezet két ember között akik különben szeretik egymást csak azért, mert be van sulykolva a nők fejébe hogy aki nem megy el az beteg, akkor kellene azon elgondolkozni, hogy mennyire is fontos. Különben is az orgazmust el lehet érni "szólóban" is kézzel, vibrátorral kinek hogy. Úgyértem hogy ez mehet úgy is ha valaki tudja irányítani magát, és Mechanikusan el is tudja érni. De "szeretkezni csak "live"- ban lehet. Szoval én szeretkezés párti vagyok, az orgazmus a hab a tortán. Imádom a habos tortát!!
[3674] +kedvencekhez előzmény: [3673]Gigi

Merengõ [FF] (35) Levél a felhasználónak moderálás | válasz | 2005-04-27 | 17:59:49
Idámásolom egy régebbi írásom, hogy elejét vegyem a sok szónak... :)))


................................................................... ...

Először engedjetek meg egy idézetet:

„A kétségeink árulók. Akadályoznak minket abban, hogy bizonyos dolgokat megkíséreljünk és ezáltal olykor is vesztesekké válunk, amikor győzni is tudnánk.”

William Shakespeare

Higgyetek benne, vágyjátok és várjátok is el, hogy legyen!

------------------------------------------------------------------- ------------

Jöjjön a lényeg:

Ez el fog tartani pár hétig – legyetek türelmesek magatokhoz – pár év után nem hiszem, hogy nagy idő.

Mivel „fiziológiai értelemben az orgazmus szó a szeméremtest és a hüvely környéki izmok görcsös és akarattól független összehúzódásait jelenti” ezért első lépésben ezt fogjuk begyakorolni, de tudatosan! A többi lépést majd sorban utána.

Erre nagyon alkalmasak a Kegel vagy más néven PC izom gyakorlatok. Mielőtt leírnám, hogy mit is csinálj, elmondom mik lesznek a következményei:
1. Jobban – teljes hosszában szorítasz majd a hüvelyeddel. (A barátod imába foglalja majd a nevem. :))
2. Ráérzel az orgazmus mozdulataira.
3. A gyakorlatok miatt sokkal jobban fogod kívánni a szexet.

Akkor most leírom, hogy mit is kell pontosan tennetek:

- Hogy találd meg a PC izmod?
Ülj a WC-re, tedd szét a lábaid és figyeld meg, hogy a lábaid elmozdítása nélkül el tudod-e állítani, majd el tudod-e újra indítani a vizeleted. Na ez a PC izmod! Ha elsőre nem megy, nem baj!! Ez egy teljesen új dolog – időt igényel.

A gyakorlat három egyszerű lépésből fog állni:

Lassú szorítások: Préseld és szorítsd a PC-izmot úgy, mint amikor a vizeletürítésed állítottad el. Tartsd így, és lassan számolj háromig. Lazíts.

Rezegtetés: Szorítsd és lazítsd el a PC-d, amilyen gyorsan csak tudod többször, egymás után.

Kitolások: nyomj mérsékelt erővel, mintha székletet akarnál üríteni, vagy mint szüléskor.

Ez a gyakorlat nemcsak a PC-t, hanem egy sor hasizmot is megmozgat. Eközben érzed, hogyan szorul össze és lazul el a végbélnyílásod is.

Kezd a PC-gyakorlatokat tíz lassú szorítással, tíz rezegtetéssel és tíz kitolással, s ezt a sorozatot végezd el napjában ötször.

Természetesen én előbb le fogom írni a további lépéseket is, de most adnám meg az ide tartozó dolgokat: egy hét múlva növeld a sorozatot öt-öt-öt lassú szorítással, rezegtetéssel és kitolással, s továbbra is öt sorozatot végezz el naponta.
Hetenként növeld a gyakorlatok számát öttel, mígnem a sorozat gyakorlatainak száma eléri a harmincat.

A gyakorlatokat csinálhatod szinte bárhol - autóvezetés, séta, tévénézés, mosogatás, íróasztali munka, ágyban fekvés közben. Amikor elkezded, lehet, hogy a lassú szorításoknál nem akar a PC-je megmaradni összeszorított állapotában. Vagy nem tudod kellő gyorsasággal illetve egyenletesen csinálni a rezegtetést. Ez azért van , mert az izom még gyenge – semmi baj.
Ha a sorozat közepe táján elfárad a PC-d, pihenj pár másodpercet, aztán folytasd.
Ha érezni akarod a PC-izmod összehúzódásait, és figyelemmel akarod kísérni annak növekvő erejét, a gyakorlat közben egy vagy két bezsírozott ujjad bedughatod a hüvelyedbe.
Gyorsíthatja előrehaladást az erősítés és a szabályozás terén, ha a gyakorlatok végzése közben egy tárgyat tartasz a hüvelyedben. Az ujjaidon kívül használhatsz bármit. például pénisz alakú vibrátort, stb…

Nagyon-nagyon fontos!!!!! A Kegel-gyakorlatok közben normálisan és egyenletesen kell lélegezni.

Ha felértetek a legutolsó szintre, akkor érdemes továbbra is kitartóan száz-kétszáz összehúzást végezni naponta.

Kezdd el – piszok könnyű – tapasztalni fogod!


Második rész:

Ez a rész arról fog szólni, hogy megismerd a tested és hogy felfedezd, hogy valójában mi is okoz Neked jó érzést! Először egyénileg, önkielégítéssel kell, hogy átéljétek az orgazmust.
(Ha esetleg van valami ellenszenvetek maga az önkielégítés intézménye iránt, írjátok meg.)

Első lépés: teremtsetek egy olyan környezetet, ahol egyedül vagytok – semmi se zavar titeket, hangulatos és az se gond ha elkezdtek sikítozni! :) Ez nagyon-nagyon fontos!!!
Ami talán ennél is fontosabb, az a rendszeresség…
Amire nagyon figyelni kell: semmiképpen se pihegj (nyugi én is csináltam – bár pasi vagyok :)), hanem teljes tüdőből, szabadon lélegezz. Ellenkező esetben pont a „kitörésnek” állítasz óriási akadályt.
Ha kényelmesen elhelyezkedtél és ellazultál, akkor nyugodtan hunyd be a szemed, hogy kizárd a külső világot, és csakis magadra figyelhess! Nyugodtan kezdj el fantáziálni olyan helyzetekről, ami izgalomba hoz – ez nagyon sokat segíthet. Kezd el simogatni magad és keresd meg magadon azokat a területeket, amelyeknek a simogatása jó érzést okoz ezen belül figyeld meg, hogy a nemi szerved tájékán hol és milyen erősségű nyomás ill. simogatás hoz igazán izgalomba. Javaslom cirógasd magad többféleképpen is, hogy megtalálhasd a számodra legjobban kéjt okozót. Ha gondolod, ehhez a dologhoz nyugodtan be is kenheted magad valamilyen kenőccsel, hogy jobban csússzál… Éld meg úgy ezt a dolgot, mintha most érintenéd meg először magad, és kíváncsian várnád, hogy „Na, ez most milyen érzést fog kiváltani belőlem?”

A második, harmadik alkalommal is találhatsz új izgató pontokat magadon, ahogy haladsz előre és mindjobban át tudod majd adni magad az érzéseknek.

Ha megtaláltad ezeket a pontokat, mozdulatokat, esetleg mozdulatsorokat (NEM ELŐBB!!!!!), próbáld meg minél jobban izgalomba hozni magad (teljes légzés! – még 5x elmondom, mert úgyis elfelejtitek. :)). És csak szépen fokozatosan. Egyből nem lehet a csúcsra jutni!

Ez a harmadik fázis és csak azért írom le, hogyha esetleg valami történne velem, nehogy ezen múljon a dolog. (Szeretek mindenre gondolni.)
DE! LESZÖGEZEM, HOGY EZ TÖBB HÉT IS LEHET! A LEGROSSZABB AMIT TEHETSZ, HOGY ELŐREROHANSZ és aztán amikor emiatt nem működik, begyűjtesz egy csalódást. Felesleges. Ehhez türelem és kitartás kell.

Amikor ez megtörtént már pár alkalommal (egyáltalán nem feltétlenül az orgazmus, hanem, hogy „újra” felfedeztétek magatokat és élvezni tudtátok), akkor segítségként nyugodtan be is vethettek valamilyen segédeszközt. (Hi! Három napja azon röhögök, hogyha nyitnék egy Merengő honlapot, akkor nem értenék az Földművelési és VF Minisztériumban, hogy mitől nőtt meg ennyire a répa meg az uborka fogyasztása. :))))))))))))))
Amikor már egészen izgalmi állapotban vagytok, akkor nyugodtan kezdjétek el az összehúzódásokat szándékosan csinálni – ez ellazíthatja ill. elindíthatja az esetleg még mozdulatlan izmokat így elősegítve az akaratlan összehúzódásokat ezáltal bekövetkezhet a várva várt eredmény, az orgazmus.

Ha bármelyik résznél nem fogalmaztam érthetően, vagy elakadtok, mindenképpen írjatok!!!

Üdv.:
Merengő
[3194] +kedvencekhez

Gigi moderálás | válasz | 2005-04-26 | 20:16:48
Sok lánytól hallom, hogy "rossz helyen van orgazmusom".
Ez így eléggé nagy hülyeség.
Inkább örülj, hogy egyáltaán van. Mert sok nőnek, még egyedül sem sikerül átélnie!

Neked azt tanácsolom, hogy ne azon görcsölj, hogy van-e hüvelyorgazmusod, hanem élvezd a szexet a barátoddal.
Ha ő is igazán szeret, akkor szerintem örömmel elégít ki orálisan.

Ha mégis nagyon zavar, a dolog, akkor esetleg nekiállhatsz tanulni.
Először a Kegel-gyakorlatokat ajánlom, ha nincs nagy baj, talán már ez segíteni fog.
Ha ez sem, akkor vegyél egy vibrátort, ami nem nagyobb, mint a barátod szerszáma, és kezdj el otthon gyakorolni.
Első lépésként pl keresd meg a G pontodat...
Idővel rá fogsz jönni, hogy hogyan jó neked, milyen szögben kell behatolni, mennyire erősen, és mennyi ideig.
De az is lehet, hogy gyárilag alkalmatlan vagy a dologra. Akkor se keseredj el!!
A szex nem sport, vagy verseny, hanem játék és élvezet.
Most jut eszembe.Azt próbáltad már, hogy miközben a barátod benned van, saját magadat izgatod? Mert ha nem, akkor először csináld ezt.
Na jó.
Erről ennyit. Remélem tudtam segíteni.
[3159] +kedvencekhez előzmény: [3153]Szomorúfûz

Merengõ moderálás | válasz | 2005-02-01 | 01:27:53
Először engedjetek meg egy idézetet:

„A kétségeink árulók. Akadályoznak minket abban, hogy bizonyos dolgokat megkíséreljünk és ezáltal olykor is vesztesekké válunk, amikor győzni is tudnánk.”

William Shakespeare

Higgyetek benne, vágyjátok és várjátok is el, hogy legyen!

------------------------------------------------------------------- ------------

Jöjjön a lényeg:

Ez el fog tartani pár hétig – legyetek türelmesek magatokhoz – pár év után nem hiszem, hogy nagy idő.

Mivel „fiziológiai értelemben az orgazmus szó a szeméremtest és a hüvely környéki izmok görcsös és akarattól független összehúzódásait jelenti” ezért első lépésben ezt fogjuk begyakorolni, de tudatosan! A többi lépést majd sorban utána.

Erre nagyon alkalmasak a Kegel vagy más néven PC izom gyakorlatok. Mielőtt leírnám, hogy mit is csinálj, elmondom mik lesznek a következményei:
1. Jobban – teljes hosszában szorítasz majd a hüvelyeddel. (A barátod imába foglalja majd a nevem. :))
2. Ráérzel az orgazmus mozdulataira.
3. A gyakorlatok miatt sokkal jobban fogod kívánni a szexet.

Akkor most leírom, hogy mit is kell pontosan tennetek:

- Hogy találd meg a PC izmod?
Ülj a WC-re, tedd szét a lábaid és figyeld meg, hogy a lábaid elmozdítása nélkül el tudod-e állítani, majd el tudod-e újra indítani a vizeleted. Na ez a PC izmod! Ha elsőre nem megy, nem baj!! Ez egy teljesen új dolog – időt igényel.

A gyakorlat három egyszerű lépésből fog állni:

Lassú szorítások: Préseld és szorítsd a PC-izmot úgy, mint amikor a vizeletürítésed állítottad el. Tartsd így, és las¬san számolj háromig. Lazíts.

Rezegtetés: Szorítsd és lazítsd el a PC-d, amilyen gyor¬san csak tudod többször, egymás után.

Kitolások: nyomj mérsékelt erővel, mintha szék¬letet akarnál üríteni, vagy mint szüléskor.

Ez a gyakorlat nemcsak a PC-t, hanem egy sor hasizmot is megmozgat. Eközben érzed, ho¬gyan szorul össze és lazul el a végbélnyíláod is.

Kezd a PC-gyakorlatokat tíz lassú szorítással, tíz rezegtetéssel és tíz kitolással, s ezt a sorozatot végezd el napjában ötször.

Természetesen én előbb le fogom írni a további lépéseket is, de most adnám meg az ide tartozó dolgokat: egy hét múlva növeld a sorozatot öt-öt-öt lassú szorítással, rezegte¬téssel és kitolással, s továbbra is öt sorozatot végezz el naponta.
Hetenként növeld a gyakorlatok számát öttel, mígnem a sorozat gyakorlatainak száma eléri a harmincat.

A gyakorlatokat csinálhatod szinte bárhol - autóvezetés, séta, tévé¬nézés, mosogatás, íróasztali munka, ágyban fekvés közben. Amikor elkezded, lehet, hogy a lassú szorításoknál nem akar a PC-je megmaradni összeszorított állapotában. Vagy nem tudod kellő gyorsa¬sággal illetve egyenletesen csinálni a rezegtetést. Ez azért van , mert az izom még gyenge – semmi baj.
Ha a sorozat közepe táján elfárad a PC-d, pihenj pár másodper¬cet, aztán folytasd.
Ha érezni akarod a PC-izmod összehúzódásait, és figyelemmel akarod kísérni annak növekvő erejét, a gyakorlat közben egy vagy két bezsírozott ujjad bedughatod a hüvelyedbe.
Gyorsíthatja előrehaladást az erősítés és a szabályozás terén, ha a gyakorlatok végzése közben egy tárgyat tartasz a hüvelyedben. Az ujjaidon kívül használhatsz bármit. például pénisz alakú vibrátort, stb…

Nagyon-nagyon fontos!!!!! A Kegel-gyakorlatok közben normálisan és egyenle¬tesen kell lélegezni.

Ha felértetek a legutolsó szintre, akkor érdemes továbbra is kitartóan száz-kétszáz összehúzást végezni naponta.

Kezdd el – piszok könnyű – tapasztalni fogod!
A továbbiakat két nap múlva írom és várom a „tükrös” visszajelzéseket!!

Üdv.:
Merengő
[1513] +kedvencekhezTÉMAKÖRÖK
CIKKAJÁNLÓ
» Orgazmusterápia
» Orgazmustitkok
» Az orgazmus tanulható
» Milyen érzést nyújt az orgazmus?
» A szexuális ciklus
» A nők "magömléses" orgazmusa
» A női orgazmus egyes jellemzői
SZAVAZÓ
Ki fizessen az első randin?
Nemed:
Férfi
Fele-fele arányban
FRISS KOMMENTEK
FÓRUM
» Maszturbálás
» Beszélgetünk
» Anális szex
» Orális szex
» Merevedési zavarok
» Biszexualitás
» Erotikus játékok
» Korai magömlés
» Láb, harisnya és tűsarok
» Segédeszközök
» Mit változtatnál a szexualitas.hu-n?
» Prosztata masszázs, prosztata orgazmus
» Barátság extrákkal
» Szüzesség elvesztése
» A méret a lényeg?
» Szex a terhesség alatt és után
» Hűtlenség, megcsalás
» Idézetek
» Nemi betegségek
» Női orgazmus
» A terhesség első jelei
» Nők szexuális problémái
» Könyv, zene, film, TV
» Homoszexualitás
» Szakítás
» Abortusz
» Pornográfia
» Szerelem, párkapcsolat
» Szex különleges helyeken
» Fogamzásgátlás
» Menstruáció
» Intimtorna
 


RSS cikkek